Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Χρόνια Πολλά !!!!



Χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες μας, υγεία πάνω απ´ όλα κι ευτυχία. Φίλοι μας, το νέο έτος ανοίξτε την καρδιά σας στην καλοσύνη και στην αγάπη, μακριά από κακοβουλίες, μίσος και αρρωστημένες εμμονές, μακριά από τοξικούς ανθρώπους και τις πρακτικές τους, μείνετε σταθεροί στις αξίες σας ακόμα κι αν βλέπετε τους άλλους γύρω σας να τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, ζήστε έτσι ευτυχισμένοι όπως σας αξίζει.
Καλές γιορτές!

99 σχόλια:

  1. Καλές γιορτές , υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω χιόνι , λαμπάκια, στολίδια!!! Έτσι στο πνεύμα των ημερών!!! Πολύ ωραία!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!
    ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΙΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ.!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι καλές γιορτές και ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία και αγάπη, αλλά κυρίως :
    Στον Σφουγγοκώλη, πολλούς κ&^@#ς να σφουγγίζει
    Στην Pulitzer, ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ και ένα αφρόλουτρο
    Στον Κλαρινογαμπρό, καινούργιες ιδέες στα Αρχαία
    Στον κουραδόμαγκα , την πορτοκαλί ζώνη στις κλωτσιές
    Στην γκόμενα γαρίδα, να βρει το ελιξίριο ομορφιάς
    Στην Α21…. πολλούς πελάτες….
    Στην γεροντολολίτα, να ανακαλύψει και το Instagram
    Στη βουβαλογοργόνα, να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης λουκουμάδων
    Στην πεινιρλού, να βάλει πετρέλαιο δωρεάν

    Αν ξέχασα κανένα , παρακαλώ συμπληρώστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισης στον κουραδομαγκα γνωστο και ως γαμπρο του κρυονεριου θα ευχομουν τα επομενα χριστουγενα να βρει λιγο χρονο για να φτιαξει μια ευχετηρια καρτα που να βγαζει νοημα

      Διαγραφή
  5. Μάγκες χρόνια πολλά και μη μασάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ..
    ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΝΑ’ ΣΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟ ΠΟΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βουβαλογοργονοhusband καρφώνεσαι τρελά όταν πίσω από "εμπεριστατωμένες" αναλύσεις εξ ονόματος μιας ανώνυμης διονυσοσκουφίτσας μας εξηγείς γιατί δε ψήφισες την εισήγηση της παιδικής σου φίλης,σοβαρέψου λίγο ήδη πίσω από την πλάτη σου μιλούν για ρεζιλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά αυτός που λέτε μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι,η άλλη η ανισόρροπη της νδ τι ζόρια τραβάει και το παίζει δύσκολη;;;;

      Διαγραφή
  8. Σφουγγω τι γίνεται με τις μηνύσεις που έκανες; Τις πήρες πίσω;
    Τι έγινε με τις ΙΡ ; ρε σφουγγω τα ονόματα ακόμη περιμένουμε τρομάρα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σφουγγω, κοκοκο , κοκοκο αντε από την IDER να πάρεις τα καλσόν χονδρική και κανα λαστέξ σύσφιξης – ανόρθωσης και μην ξεχάσεις την κιλότα με το πολύ μαλακό λάστιχο στη μέση. Δώσε και στον φίλο σου γιατι τον κόβει το στριγκάκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μηνύσεις ο σφουγγω γιατί ;Γιατί δεν τον έκαναν Πρόεδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί οι καημοί που θα σου μείνουν ανθρωπάκι σφουγγοκωλάριε …..η μια που δεν έγινες Πρόεδρος και η άλλη που έχασες το μονοπώλειο του blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολίγιστε Γιαννακη αν αρκείσαι σε κουνουπάκια επειδή δεν τους έδωσε ο αγιοστεφανιώτης το χαρτί για τα χιόνια , σε έναν καμένο που δεν του εδωσαν το αξίωμα που ήθελε, στην παραπληροφόρηση και σε καταγγελίες που δυσχεραίνουν (δεν σταματούν) το έργο της διοίκησης…. Εσυ θα ξανακάνεις δήμαρχο τον Δήμαρχο . Αυτή είναι η αντιπολίτευσή σου ; 16 χρόνια Πρόεδρος στο Κρυονέρι με εμπειρία και γνώση στον Καλλικρατικό Δήμο αυτά έχεις να πεις , να προτείνεις ; αυτά σε στηρίζουν ως αντιπολίτευση ; Δεν μας κάνεις Γιαννάκη και θα το διαπιστώσεις όταν έρθει η ώρα . Για τώρα ρούφα το αυγό σου μπούλη πήγαινε πες κανα τραγουδάκι πιες και τα ουίσκια σου γίνε ντίρλα (ως συνηθως)και ριξε και κανα χορό πάρε και την αρκούδα τον σφουγγοκώλάριο και την Α21 αρκουδιάρη και αντε στα πανηγύρια που σας ταιριάζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά
      Δηλαδή τι μας λες τώρα ότι καλώς δεν έδωσε τα χαρτιά ;

      Διαγραφή
    2. Η βεβαίωση δεν είναι στο έργο του Δημάρχου και είναι ποταπό να χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση τον καημό του ενός και του άλλου για να επιτεθεί στον Δήμαρχο και να μειώσει το έργο του.

      Διαγραφή
  13. Καλή Χρονιά! είσαι η Φωνή του Διονύσου με αλήθειες που καίνε αλλά και χιούμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα καλή χρονιά και από εμένα . Η αλήθεια είναι ότι το χιόνι είχε μεγάλη πυκνότητα και διάρκεια και παρόλα αυτά οι κεντρικοί δρόμοι κρατήθηκαν καθαροί καθ όλη την διάρκεια του χιονιού και της παγωνιάς . Μηχάνημα του δήμου πέρασε και από στενά και καθάρισε από τα χιόνια. Όσο για τα στενάκια δεν θα μπορούσαν να περάσουν τα μηχανήματα από κάθε στενό και ποτέ δεν έχει γίνει αυτό , μην λέμε χαζομάρες τώρα. Όλοι δούλεψαν πολύ καλά μην είμαστε γκρινιάρηδες . Αυτές τις ημέρες με τόσο κρύο όλοι οι υπάλληλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πάλι θα φάνε πακέτο τις επόμενες ημέρες για να μαζέψουν τα εορταστικά σκουπίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2016 - 9:03 μ.μ.

    Και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι καλές γιορτές και ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία και αγάπη, αλλά κυρίως :
    Στον Σφουγγοκώλη, πολλούς κ&^@#ς να σφουγγίζει
    Στην Pulitzer, ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ και ένα αφρόλουτρο
    Στον Κλαρινογαμπρό, καινούργιες ιδέες στα Αρχαία
    Στον κουραδόμαγκα , την πορτοκαλί ζώνη στις κλωτσιές
    Στην γκόμενα γαρίδα, να βρει το ελιξίριο ομορφιάς
    Στην Α21…. πολλούς πελάτες….
    Στην γεροντολολίτα, να ανακαλύψει και το Instagram
    Στη βουβαλογοργόνα, να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης λουκουμάδων
    Στην πεινιρλού, να βάλει πετρέλαιο δωρεάν

    Αν ξέχασα κανένα , παρακαλώ συμπληρώστε… χαχαχα ανέβασε το και πάλι φωνη ειναι απο αυτά που τα σπάει χαχαχαχα πολύ καλό πολύ καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Ανώνυμος16 Δεκεμβρίου 2015 - 11:53 π.μ.
    Φυσικά μέσα απ' το ΔΣ δεν θα μπουρούσε να λείπει και :
    O ασσος της ρακετας,
    o Φιλήδονος Γόης,
    O Aβυσσαλέος,
    Ο Τυφωνας της Λεβαντας,
    Ο επιπόλαιος Μελές,
    η τελευταια φυσαλιδα του ντεπόν,
    Ο πρίγκηπας του πάθους,
    η μετανσαρκωση του οργασμου,
    η αβαστασχτη λαχτάρα,
    ο μοναδικος αστερισμος κομπλέ....
    ο ΈΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ....
    νταξ ολα εδω χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ήθελα να πω σε αυτούς τους δήθεν οικολόγους που ειδαν τους μπλε κάδους γεματους ,που μέχρι χτες καιγανε τα κωλοχαρτα για να ζεσταθουν,ότι ολο το προσωπικό του Δήμου ήταν σε ετοιμότητας για τον εκχιονισμο του Δήμου. ..λίγο υπομονή .Επίσης το ίδιο ισχύει και για τα κλαδιά και για τα σκουπίδια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και συνεχίζω με τα καλά
    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2016 - 11:23 μ.μ.
    Όλο το βράδυ ακόμα και στον ύπνο του
    -Να μιλήσω - είστε εκτός
    -Να πω - είστε εκτός
    -Να σας εξηγήσω - είστε εκτός
    -Να - είστε εκτός εκτός, εκτός, εκτός εκτός,
    αααααααα που βρίσκομαι.... ΕΚΤΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23 Ιανουαρίου 2016 - 8:36 μ.μ.
    Ποιον σας θυμίζει ;;;;;
    Ο σφουγγοκωλάριος ήταν υψηλό αξίωμα και ταυτοχρόνως επάγγελμα στα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το έργο του ήταν να σκουπίζει τα οπίσθια των αυτοκρατόρων. Ήταν αξίωμα που πολλοί ζήλευαν και μόνο έμπιστα άτομα διορίζοντο, αφού είχαν το προνόμιο να ευρίσκονται τόσο κοντά στον αυτοκράτορα όταν αυτός ήταν γυμνός και άοπλος. Με το πέρασμα του χρόνου το επάγγελμα αυτό εξέλειπε. Επεβίωσε όμως ως συγκεκριμένη συμπεριφορά στην πολιτική μας κουλτούρα.

    Ποιος είναι ο σημερινός σφουγγοκωλάριος; Το βασικό γνώρισμα της συμπεριφοράς του είναι η εξόφθαλμη ικανότητά του να επιδίδεται στην τέχνη του «σκουπίζειν» τα οπίσθια ισχυρών πολιτικών, ανεξαρτήτως ιδεολογικής ή πολιτικής θέσης, οι οποίοι μπορούν να του εξασφαλίσουν μία «κοινωνική επιφάνεια». Είναι ο ανεπαρκής δημοσιογράφος που αναζητεί τα δεκανίκια των πολιτικών για να επιβιώσει, ο φιλόδοξος με αυτοσκοπό την απόκτηση με κάθε τρόπο τίτλων «επαγγελματικής και πολιτικής ευγενείας», ούτως ώστε όταν βγαίνει από το σπίτι του να αυτοϊκανοποιείται με την εντύπωση ότι είναι επώνυμος, άρα σπουδαίος, και γενικά άνθρωποι με ελλείμματα προσωπικότητας, θρασύδειλοι καιροσκόποι, αχθοφόροι της αναξιοπρέπειας και μεταπράτες της αθλιότητας.

    Η τακτική τους ευκόλως προβλέψιμη. Επιλέγουν ένα ισχυρό πολιτικό, τον ακολουθούν και πράττουν παν ό,τι αναγκαίο για να αποδείξουν την νομιμοφροσύνη, που φθάνει μέχρι τα όρια της εθελούσιας ανδραποδώδους υποταγής. Επικεντρώνουν την συμπεριφορά τους σε κάθε ευκαιρία στο θάμβο της εντύπωσης. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να συλλέξουν πολλά προεκλογικά γραμμάτια, τα οποία θέλουν να εξαργυρώσουν ακριβά μετά τις εκλογές.

    Το φαινόμενο του σφογγοκωλάριου ευδοκιμεί στο Δήμο μας. Τους βλέπουμε να κινούνται απροκάλυπτα κάθε φορά που υπάρχουν πολιτικές εκλογές, αφού εκλαμβάνουν τις προεκλογικές εκστρατείες ως την κατ’ εξοχήν εορταστική τους περίοδο, ζουν για να αποκτήσουν «υψηλές θέσεις» και να αισθάνονται ότι κάνουν λαμπρές καριέρες, ΕΝΩ οι σοβαροί άνθρωποι όταν βρεθούν σε κάποια θέση δίνουν ζωή στην κοινωνία. Τους βρίσκει κανείς μονίμως σε συγκεντρώσεις να χειροκροτούν παρελάσεις παραφουσκωμένων εγωισμών. Φτύνουν με την ίδια ευκολία αυτό που μέχρι χθες χειροκροτούσαν ή μεταπηδούν από το ένα κόμμα στο άλλο αν δεν πάρουν για την καριέρα τους αυτό που θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2016 - 9:13 π.μ.
    Μια ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους δήθεν επιδιώκουν να μπουν στην διοίκηση, και μέσα στην ζωή μας, με τις εμμονές και τις εμπάθειες τους συνεχίζοντας το δρόμο τους «ερήμην της ηθικής».

    Είναι στην κρίση του πολίτη να δει και να διαλέξει τι θα διαβάσει και τι θα πιστέψει και ποιους θα ψηφίσει αρκεί να έχει την δυνατότητα να μάθει την αλήθεια .

    ΥΓ εσείς που ψάχνετε τους διαχειριστές της ΦΔ, όταν τους βρείτε ρε καλόπαιδα, βρείτε και εμένα και γνωρίστε με σε αυτά τα άτομα, να τους σφίξω το χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6 Ιουνίου 2016 - 8:59 μ.μ.
    Δηλαδή ρε σφουγγοκωλάριε άλλαξε ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο ολίγιστος, ο γκομενιάρης, ο οικοπεδοφάγος, ο νερουλάς, ο κύριος δεν είχα ιδέα- δεν με ενημέρωσαν και τόσα άλλα που του είχες σούρει τα παίρνεις πίσω; Δεν ίσχυαν;
    Έκανες κακή εκτίμηση τότε; Ή τώρα;;;
    Έκανες λάθος τότε; Ή τώρα;;;
    Έλεγες ψέματα τότε; Ή τώρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το χιλτον σας πειραξε παιδες επειδη μας το δινουν ΤΖΑΜΠΑ και δε μπορειτε να το πιστεψετε ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξέρει κανεις η γεροντολολιτα μετα την ανακάλυψη του καφε και του Instagram τι πρόβλημα εχει παλι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή ;;;; έχει ξεφύγει τελείως…. Έχει και με τι άλλο να ασχοληθεί; Με τα σκουπίδια. Δεν μπορεί κάποιος να της κάνει μια δωρεά , έστω μια ανόρθωση μαστού, μπας και σταματήσει να ασχολείται μ’ αυτά και πιάστει και με τίποτε άλλο;;;

      Διαγραφή
  24. Ρε παιδιά που είναι η Α21 με τα χιόνια δεν μπόρεσα να πάω να με εξυπηρετήσει... μου είχε και δώρο μια πίπα … λόγω των ημερών … Α ρε άτιμε χιονιά ονείρωξη από τις τέσσερις τα χαράματα… Να πως γίνονται οι μακακίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α21 έλαααααααα εστω και με το φορτηγάκι ..... χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να κόψεις το κάπνισμα να μην θες πίπες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανακοίνωση
    Κάποιοι -κάποιες στον απέναντι τοίχο εχουν αχρωματοψία ή έλλειψη πληροφόρησης
    λόγω κενού εξουσίας τους λέμε λοιπόν επειδή ψάχνονται οτι "εχουνε γνώση οι φύλακες "
    Οποτε μην ζορίζεστε φάτε κανά λουκουμά και εχει ο θεός ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ασε μας με τα χρώματα και τις μακακιες Α21 και ξερώ ψωμίιιιιιι θέλω το δόρω μουυυυυυ !!! Κρατηχτε τους δρόμους ανοιχτουυυυυς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε τα δόντια της να προσέχεις πάνω στην χαρά σου μην σε βρεί κανα κακό! Την έχεις δει με φώτα;

      Διαγραφή
    2. Και με φωτα και με κερια μεχρι και φωτακια λεντ της βαλαμε
      Τσιριζει ομως πολυ και σφυριζει
      και τα πιατα καθαριζει
      βαραει και τουμπερλεκια ...

      Διαγραφή
  29. Εβαλε την μυτη της η βασιλειαδου κλω-κλω με την βουβαλογοργονα μαγιστρου και ειδανε το πορτοκαλι κιτρινο .
    Βρε καρακαλτακες ριχτε λιγο κοκκινο στο κιτρινο και βγαινει πορτοκαλι
    πρωταρες εισαστε ;;;;;
    Μαυρη ειν' η νυχτα στα βουνα
    στους καμπους πεφτει χιονι
    ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλειάδου κλω κλω ;;;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... Φίλε είσαι άπαιχτος

      Διαγραφή
  30. Αμα θελεις Α21 γραψου στον συναιτερισμο της σταματας ειναι γραμματεας λογω θεσης .επιπεδοοο
    οποτε μαζι με την εγραφη στο ΣΥΝ παιρνετε δωρο μια πιπα magic life
    Σωζει ζωες .....χαχα χα χα χο χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για του λογου το αληθες δειτε την ανακοινωση του αγρ συν σταματας
    Επιπλεον μαθαινω πως θα γινει club
    φιλων του Α21 και βουκολικες αναζητησεις .τα δυο σε ενα
    Θα παει το αγγουρι συννεφο
    Και ο προεδρος θανε εικονοληπτης
    Τσα-τσα τσου-τσου τσακατσουκου
    Κοτ κοτ κατ κατ πρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο κομηννανακης εχει χάσει τη μπάλα πια εκεί ειδικά που μιλάει για άστεγους και καημένους λες κι αυτοί οι άνθρωποι δεν υπήρχαν παλιά κι ο Σάκης παλι φταίει που υπάρχουν ειναι για γέλια πιο λαϊκιστής φτηνός πεθαίνεις όταν βέβαια ηταν το καμάρι του γνωστού αμαρτωλού νπδδ ολα ηταν ροδινα...γελοιοποιείσαι αγόρι μου με καθε ανακοίνωση που βγάζεις και δε μου λες ρε έξυπνε αφου ολα χιλτον κππ ειναι χορηγίες εσυ τι ζόρια τραβας;;; πληρώνεις τίποτα απο τη τσέπη σου ;;;;την επόμενη φορά να μεσολαβήσεις να μας δώσουν τζαμπα το λάιφ γκαλερί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σφουγγοκ&λαρακι πες αλεύρι..... σε λίγο πάλι ο εισαγγελέας θα σε γυρεύει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σας και καλή χρονιά. Ο γιος μου πέρασε φέτος στο πανεπιστήμιο Αθηνών και η χαρά όλων μας είναι απερίγραπτη. Το παιδί έκανε τεράστια προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια και εμείς σαν γονείς υποφέραμε σιωπηρά μαζί του όχι μόνο για να συμπαρασταθούμε στον κόπο του αλλά κι επειδή ματώναμε οικονομικά αφού έχουμε κι άλλο παιδί με ανάλογες απαιτήσεις. Διαβάζοντας όλες αυτές τις απόψεις κάποιων για την τελετή βράβευσης αναρωτιέμαι για το ποσοστό ηλιθίων που μας περιβάλλει. Ερωτήματα όπως γιατί εδώ κι όχι εκεί, γιατί βραβεύουμε τις επιτυχίες των νέων ενώ κάποιοι συνάνθρωποί μας είναι άστεγοι (βλακωδώς άσχετο), ντροπή μας κι αίσχος και διάφορες άλλες τέτοιες ηλιθιότητες με πείθουμε ως μητέρα και ως δημότη για την ελεεινή σκοπιμότητα εκείνων που τα ξεστομίζουν και τολμούν να μπλέκουν τις μικροπολιτικές χολές τους με την επιβράβευση των κόπων του παιδιού μου και τόσων άλλων συμμαθητών του. Ντροπή κι αίσχος σε σας κύριοι και μακριά από τη νεολαία μας, είστε παράδειγμα προς αποφυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπαρδόν;;;;;; Τοπικό ενημερωτικό μέσο ελπίζει να κληθούν και εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να συζητήσουν μαζί με τη συμπολίτευση την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας;;;;;;; Συγνώμη κύριε να κληθούν ποιοι;;;;;; Αυτοί που αράζουν έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ τρώγοντας,πίνοντας και καπνίζοντας και την κοπανάνε στο τέλος επειδή η πλειοψηφία δεν έχει απαρτία;;;;; Και μετά πάλι τα ίδια και πάλι τα ίδια κι ο Δήμος να σέρνεται;;;;; Συγνώμη μας δουλεύετε;;;
    Δημότης απλός είμαι αλλά με κάτι τέτοιες ιδέες αγανακτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με το Hilton κόλλησε και ο χορευτής μπαλέτου. Μάλλον επειδή δεν είχε ποτέ την τιμή να παρευρεθεί σε κάποια εκδήλωση εκεί και έβγαλε το κόμπλεξ του στο FB.
    Σς: Μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφία Νουρέγιεφ και μετά γράψε στο FB. Μεγάλη Βρετάνια, γράφεται με ένα ν και τονίζεται στα α.
    Σς2: Χόρεψε καλύτερα, γιατί εκεί τα πας καλύτερα από ότι στην πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νουρέγιεφ καλέ μου χόρεψε ήσυχος,ο δήμος δε πληρώνει τίποτα για την εκδήλωση αλλά και να πλήρωνε θα το άξιζαν με το παραπάνω τα παιδιά και οι οικογένειες τους.

      Διαγραφή
  37. Ρε μουπανο σκουπίδι τελευταίο, καραγκιόζη, υποκριτή, αθλιε, κατακακομοίρη ξεφτιλισμένε τι έγραψες ρε αλήτη;;;;;;;;;;;;; Αποδεικνύεις ακόμα μια φορά ότι ερμηνεύεις τα πράγματα κατά πως σε βολεύουν ………. Χρησιμοποίησες μια γυναίκα την φωτογραφίζεις και ουσιαστικά εσυ την «δίνεις» για δικό σου όφελος. Κερατά , ντενεκε ξεγάνωτε Να χαθείς σιχαμένε και τρισαθλιε …. δεν εχεις ουτε ιερό ουτε όσιο…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φωνή συγνωμη για αυτα που εγραψα αλλά αυτός ο αλήτης δεν εχει ιερό και όσιο
    Ελπίζω η κυρία που φωτογραφίζει και κάνει βούκινο το πολύ προσωπικό και ευαίσθητο θέμα της να τον βάλει στην θέση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο σφουγγοκώλης έχει πάθει παράκρουση πρόκειται προφανώς για μια καθαρά πολιτική πράξη προκειμένου να βλάψει την διοίκηση. Βεβαίως, όσα λένε και γράφουν - πάντα με την ανοχή και την ενθάρρυνση της γνωστής πια παρέας χαρακτηρίζουν τους ίδιους. Τα κοινωνικά αυτά απόβλητα μολύνουν τον κοινό αξιακό μας χώρο και γι αυτό είναι σημαντικό να απομονωθούν κοινωνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ρε παιδιά εχω μεγάλο πόνο .... βραδιάζη και πάλι ονείρωξη θα έχο θέλο την Α21 εστο και στο φορτηγάκη, ….. διαβασα και κάτι καλό σημερα!!! θα γινει club φιλων του Α21 και στο συναιτερισμό θα παει το αγγουρι συννεφο ;;; και μαζι με την εγραφη στο ΣΥΝ δωρο μια πιπα!!! σου ερχομαι τσία ……γιουπιιιιιιι κι άλλο δώρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τσια Α21 έλα αγρότης είμαι και εγω ! Αγρότης μόνος ψάχνω και εσενα θα σε ψάξω . Ελα εχω και αγγούρια μεγαλα. Μην πάς με μπαμιες προεδρικές μαραμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ για αυτη το μέγεθος του ζαρζαβατικού δεν μετράει …. Άλλωστε ο καλός ο @@λος όλα τα αλέθει αρκεί βέβαια να υπάρχει αξίωμα όπως με το Σπυρογιωργα που τους τραβάει απο την μύτη

      Διαγραφή
    2. ναι σέρνει καραβι ..... και το δικό της πολλά μαζί ....

      Διαγραφή
    3. μην λέτε αοριστολογιες ...δεν τους τραβάει απο την μυτη ... αλλα και απο αλλού ... είναι καθηγήτρια

      Διαγραφή
  42. Λοιπον τελος τα ψεματα την μεθεπομενη βδομαδα θα ερθει θεμα στο συμβουλιο .:
    Επιλογη φωτογραφικη συμβουλου αποχετευσης .
    Η προταση θα ειναι επιτελους να παρει την θεση αυτος ο αξιος ανθρωπος ο ενας ο διονυσοκαπελακης σ μ .η δουλεια του θα ειναι να μετραει την πυκνοτητα και την ποσοτητα την αντοχη των υλικων σε εφελκισμο και συστροφη των περιττωματων σε αυτους που συνδεονται με το δικτυο .θα υπαρξει περιθωριο να παιρνει για βοηθεια διαφορους βοηθους απο το παρεακι του .ας ξεκινησει με αυτη τη δουλεια με ποσοστο και βλεπουμε .πρεπει βεβαια να αναλυει και το ειδος των τροφων που προερχονται τα περιττωματα για να γινεται και μελετη στατιστικων στοιχειων.πιστευουμε πως θα διαπρεψει .
    Εκ της διευθυνσεως...
    Υ.Γ λογω καταστασης οικονομικης δεν θα πληρωνεται με μπλοκακι αλλα κασερι κολιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όπως πάντα η Πούλιτζερ αντικειμενικότατη γράφει για την εκδήλωση και για φανταστικές αντιδράσεις εντός της δημοτικής αρχής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ο καινούριος δημοτικός σύμβουλος του γαμπρού γράφει και διηγήματα τώρα......άντε και στην αυτοβιογραφία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ένας ανώνυμος σχολιαστής του συνηθισμένου ανύπαρκτου επιπέδου κάνει ένα κακόγουστο σχόλιο για κάποια επίσης ανώνυμη κι έρχεται ένας επίσης ανώνυμος που το παίζει επώνυμος επειδή υπογράφει ως ΣΜ (που μπορεί να σημαίνει ακόμα και "Σταθερά Μαλα&ίζομαι") και δημοσιοποιεί προσωπικά κι ευαίσθητα δεδομένα μιας ανώνυμης τα οποία δεν έχουν καμία αξιοπιστία αφού αναφέρονται σε ανώνυμη. Ακόμα όμως κι αν φωτογραφίζονταν κάποιοι ή κάποιες είναι η πιο αισχρή και κατάπτυστη στάση να βγάζεις στη φόρα θέματα υγείας κάποιου στα οποία ο ίδιος δεν έχει αναφερθεί.
    " Σταθερά Μαλα&ίζομαι" χρυσέ μου μη συνεχίσεις να αυνανίζεσαι γατί ήδη έχεις χαζέψει επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο άεργος σφουγγοκωλάριος αφού ολοκλήρωσε την επιχείρηση καθαρά χέρια ασχολείται με το χίλτον ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ένας ανώνυμος σχολιαστής του συνηθισμένου ανύπαρκτου επιπέδου κάνει ένα κακόγουστο σχόλιο για κάποια επίσης ανώνυμη κι έρχεται ένας επίσης ανώνυμος που το παίζει επώνυμος επειδή υπογράφει ως ΣΜ (που μπορεί να σημαίνει ακόμα και "Σταθερά Μαλα&ίζομαι") και δημοσιοποιεί προσωπικά κι ευαίσθητα δεδομένα μιας ανώνυμης τα οποία δεν έχουν καμία αξιοπιστία αφού αναφέρονται σε ανώνυμη. Ακόμα όμως κι αν φωτογραφίζονταν κάποιοι ή κάποιες είναι η πιο αισχρή και κατάπτυστη στάση να βγάζεις στη φόρα θέματα υγείας κάποιου στα οποία ο ίδιος δεν έχει αναφερθεί.
    " Σταθερά Μαλα&ίζομαι" χρυσέ μου μη συνεχίσεις να αυνανίζεσαι γατί ήδη έχεις χαζέψει επικίνδυνα.

    Σας ευχαριστώ που δημοσιεύσατε το σχόλιό μου διότι το έστειλα και στο "φιλόξενο" και "αμερόληπτο" μπλογκ όπου γράφει ο Κάποιος Σ(υχνά) Μ(αλα&ίζομαι) και πετάχτηκε στον κάδο απορριμμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η τελετη στο χιλτον τελειωσε με επιτυχια οι γνωστοι αγνωστοι εβγαλαν ολο το δηλητηριο το μισος και την κακια οπως συμβαινει καθε φορα .
    ποσο μικροι τοσοδουληδες εισαστε ποσο ζηλια και φθονο εχετε στην καρδια σας
    Επρεπε να βλεπατε τα ευτυχισμενα προσωπα των παιδιων και την περιφανεια των γονιων το αξιζαν αυτο και φυσικα πολυ περισοτερα .τελος παντων ουτε χιονι εριξε για να μην μπορεσουν ναρθουν ουτε σεισμος εγινε οπως ευχωσασταν ποταπα ανθρωπακια οτι εχετε στην καρδια σας μοιραζετε ..
    Ιων Λιγουρης ο γνωστος ι λ λιγουρης σχολιαστης του απεναντι τοιχου .κακως δεν ηρθε με το παρεακι του να ντερλικωσουν τιποτα .λιγουρια ......
    σας βλεπουμε πως καταβροχθιζεται λιγουρια ....μεχρι και τις πετσετες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα ξέρεις καλά. Ο Κλαρινογαμπρός ήταν εκεί μεταμφιεσμένος γκαρσόνι και μετά το πέρας, πήρε σε ταπεράκια ότι περίσεψε. Σιγά μην του ξέφευγε το τσάμπα φαί...

      Διαγραφή
  49. Δε ξέρω τι λένε αλλά η σημερινή εκδήλωση στο χιλτον ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του δήμου,το περιβάλλον άψογο,λόγω των πολλαπλών εκδηλώσεων στις διάφορες αίθουσες υπήρχε μια πολύβουη ατμόσφαιρα γιορτής ταιριασμένη με πολυτέλεια,η κυρία που παρουσίαζε εξαιρετικής αισθητικής,ο δήμαρχος ανθρώπινος και φιλικός,η αίθουσα κατάμεστη,πολλά νεαρά πλάσματα μέσα από την νεοαποκτηθείσα ιδιότητα του φοιτητή είχαν φτιάξει μια ιδιότυπη γαλαρία στο βάθος της αίθουσας τόσο χαρούμενη και ανέμελη,ο λόγος της γιαννάκου ουσιώδης και ενδιαφέρων,οι διευθυντές χαρούμενοι και ικανοποιημένοι,με δυο λόγια μια υπέροχη εκδήλωση,μπράβο στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο σφουγγοκωλαριος επαθε υπογλυκεμια και τρελαθηκε τελειως .γιατι αυτο γιατι το αλλο .ποσο κανει αυτο ποσο κανει το αλλο σδοε εισαι ρε φιλε .ποσα κυβικα βλακεια κουβαλας μπουφο αν ειχες παρει θεσουλα δεν θα μιλαγες .αλλα σε πηρανε νωρις χαμπαρι και σενα και το γνωστο παρεακι σου τον κυριο και την κυρια ιωναθαν .παιζετε καλα το παιχνιδακι γραφω ρωταω απανταω .ανακοινωνω αποκαλυπτω και τριχες .ανθρακες ο θησαυρος .τζαμπα χτυπιεστε περι αναθεσεων διορισμων κλπ αντε να παρετε κανα χαπι και σοδουλα για να καταπιειτε την κατασταση .σας καιει που ειστε εκτος ας προσεχατε .τωρα βεβαια χωρις πληροφοριση οτι βλακεια ακουτε την μυρηκαζετε .περαστικα θα περασει γρηγορα .
    Ι.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θερμά συγχαρητήρια στον δήμο Διονύσου για την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών στο Χίλτον. Άψογη σε όλα. Είναι η δεύτερη φορά που βραβεύεται παιδί μου. Η φετινή εκδήλωση ήταν πολύ καλύτερη. Στα πολύ θετικά της εκδήλωσης ο χώρος, η ομιλία της Γιαννάκου και ο χαιρετισμός όλων των διευθυντών των λυκείων. Συγχαρητήρια σε όσους τη διοργάνωσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρε συ εσενα Σ(συλ) Μ(μετ) μιλαω δεν περιμενες λιγο για να δεις τις φωτο απο το χιλτον να δεις ποσο λιγοι ητανε αοματε χλεμπονιαρη επιμενεις και επιμενεις .ρε βουρλο ποιος νομιζεις πως διαβαζει τις κουταμαρες σου και τις περνει στα σοβαρα .εχεις εχετε γινει γραφικοι και ανοητοι δεν εχεις δουλεια αλλη κανε κανα λουκουμα κανα παστιξιο κανα εργοχειρο κοπανελι ισως να κερδισεις κατι τις .αλλα ξεχασα σας συμβουλος του ρωλου που πλασαρεσε προσπαθεις μεσα απο τις βλακειες σου εκμεταλευομενος κατι χαζες και χαζους να βρεις πελατες . γρηγορα θα νοιωσεται την ανασα του εισαγγελεα πισω σας τοτε θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος
    Ι Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη καυτή ανάσα του εισαγγελέα την ένιωσε πρόσφατα και θα την ξανανιώσει σε λίγο....

      Διαγραφή
  53. Έτσι ... μετά του Άι Γιαννιού ξεστολίζουμε. Άντε και του χρόνου στο blog σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κλειστά τα σχολεία αύριο Δευτέρα λόγω παγετού

    http://www.dionysos.gr/?q=node/6437

    για όσους έχουν παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Συγχαίρω το δήμο για την εξαιρετική τελετή βράβευσης που διοργάνωσε στο χίλτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. έκτακτο παράρτημα , βρέθηκαν φωτο της εκδήλωσης με 5 καθίσματα άδεια, στο τέλος που οι υπόλοιποι 250 είχαν αποχωρήσει, ρουφήξετε το αβγουλάκι σας ανθρωπάκια για φέτος, του χρόνου πάλι να σας φωτίσει ο θεός να έχετε καλή όραση, να τα βλέπεται σε θρί ντι, αιντε κόπανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τελικα αν το σκεφτουμε καλα και δουμε τα πραγματα ψυχραιμα ο μεγαλυτερος διαφημιστης του εργου και των ανθρωπων του ζαμανη ειναι ο διονυσοσκουφιτσος παρολες τις παρολες του ψαχνοντας τα αρνητικα φαινονται, προβαλλουν σαν παγοβουνα τα θετικα χωρις να το επιδιωκει το πετυχαινει .προτεινω λοιπον να βρουμε ενα βραβειο να του απονεμουμε .εγω προτεινω να του δωσουμε μια εσπρεσιερρα δωρο για να πινει το εσπρεσακι του ο ανθρωπος
    Ζητω λοιπον και απο σας να προτεινεται αλλα δωρα .απο πραγματα εως συνδρομες ή ταξιδακια one way.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πούλιτζερ η αντικειμενική δημοσιογράφος...μέχρι και την κυκλοφοριακή επιβάρυνση του κέντρου της Αθήνας επιστράτευσε σαν επιχείρημα κατά της τελετής βράβευσης στο χίλτον!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας χαρίσανε ένα γάιδαρο και τον κοιτάγανε στα δόντια ...

      Διαγραφή
    2. Της κιτρινιάρας δεν της έφτασαν οι εξηγήσεις του κοκμοτού δεν της έφτασαν οι απόψεις της στασινοπούλου δεν της έφτασε που φίλη της πήγε και το καταχάρηκε εμμένει στις μπούρδες της και για να μην καρφωθεί ότι ενεργεί για λογαριασμό της γνωστής παρέας μιλάει και για αντιδράσεις εντός της διοίκησης. Αυτό θα πει δημοσιογραφία!!!!!!

      Διαγραφή
  59. .....Θα μας πει πως ευθυνεται για την τρυπα του οζοντος η διοικηση του δημου διονυσου .επισης για την καταστροφη της σμυρνης οπως επισης και για την αλωση της πολης το 1453 .εισαι σοβαρη μαρια παιρνεις χαπια ή μηπως δεν παιρνεις τα χαπια σου ή παιρνεις ληγμενα ,οπως μια αλλη ψυχη απο αγγελους μερια .περαστικα σας
    Στρατηγος ΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κλειστά και αύριο τα σχολεία!!!

    http://www.dionysos.gr/?q=node/6441

    ε ρε χιονοπόλεμος που έχει να πέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πιο κίτρινος πεθαίνεις …. Βοήθειααααα….
    «Τάχα η θέλησή σου λίγη, τάχα ο πόνος σου μεγάλος;
    Αχ, που είσαι νιότη που έδειχνες πως θα γινόμουν άλλος...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Είδε και ο Κλαρινογαμπρός όπως γράφει στο FB του, φωτογραφίες από το Hilton και «μια εικόνα χίλιες λέξεις» …. και δεν πας μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι ρε γιδοβοσκέ;;; Που τις είδες ρε τσοπάνε;;;; Στην κιτρινισμένη φυλλάδα της φιλενάδας σου της άπλυτης , που πάλι είχε ξεχάσει να βάλει αποσμητικό στο Hilton και τρέχανε τα κακόμοιρα τα παιδάκια πανικόβλητα από τη βρώμα;;; ή στο blog του κολλητού σου Σφουγγοκώλη , που πλέον έχει χάσει την μπάλα και δεν ξέρει τι του γίνεται;;; Για πες ρε κακομοίρη;;; Δεν πας να βγάλεις λέω καμιά φωτογραφία τα ζαρζαβατικά που καλλιεργείς και να έρθεις να μας πεις ποια είναι πιο πολλά , τα αγγούρια ή οι μελιτζάνες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κατακαημένοι που θα πιάσετε τον Βασίλη στο στόμα σας. Προφανώς προσπαθήσατε να τον πλησιάσετε σας γύρισε την πλάτη και (νομίζετε ότι ) τον χτυπάτε . Σας μάθαμε πια γνωστή η τακτική σας όταν κάποιος δεν είναι ανήθικος όπως εσείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δήμαρχε συγχαρητήρια είσαι μπροστά! Να ξέρεις στις επόμενες εκλογές θα σε ψηφίσουν περισσότεροι και αυτό γιατί δεν εισαι λογοκόπος. Αυτή τη φορά μόνο να προσέξεις το ψηφοδέλτιο σου.
    Ενας κάτοικος Διονύσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εχεις δίκιο για το ψηφοδέλτιο αλλά όσο υπάρχουν πρόβατα που βελάζουν και κατευθύνονται κατά πως τους λέει ο τσομπάνης τους μη περιμένεις και πολλά...

      Διαγραφή
  65. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη και την Αγγελική κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες. Μπράβο και στο προσωπικό του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σφουγγοκωλάριε αν νομίζεις ότι το μεμπτό του Δημάρχου είναι η εκδήλωση για τα παιδιά γιατί έγινε στο HILTON και τακίμιασες με τον αρχιερέα της διαπλοκής ( που εις γνώση του όσοι του τα ακουμπούσαν δεν πλήρωναν νερό εις βάρος όλων των υπολοίπων δημοτών) αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που ταιριάξατε και (εσείς και οι υπόλοιποι της παρέας )τι δεσμούς έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τι ασχολείστε μωρέ ακόμα με το χίλτον; Έγινε, πέτυχε,τέλος.Οποιος δε μπορεί να το χωνέψει σόδα ή ξύδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οι μεγαλύτεροι κατά συρροή υποκριτές πήγαν σπίτι τους εδώ και καιρό αφού δεν κατάφεραν να γεμίσουν τα άδεια τους στομάχια,κι αυτό πονάει πολύ! Δήμαρχε σε παραδέχομαι για την τιμιότητα και την ειλικρίνεια σου,άστους να λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλα τι διαβαζουμε στον απεναντι τοιχο τι εκαναν του ανθρωπου ποιος ειναι αυτος......Ειναι ο τεραστιος με το πουρο .δηλαδη του βαλανε ντενεκε .....χαχα χα χα ...τετοιος ντενεκες που ειναι χαχαχαχα..χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως 'παίχτηκε' κάτι τέτοιο ;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον 'του κρέμασαν κουδούνια'....
      χα χα χα χα

      Διαγραφή
    3. http://www.asxetos.gr/pedia/paradosi/laiki-sofia/tis-kremasan-koudounia-1863.html

      Διαγραφή
    4. Μου θυμίζει τις ιστορίες με τον χαζό του χωριού , που του κάνανε φάρσες για να γελάει ο κόσμος

      Διαγραφή
  70. η απεναντι παλι ξεχασε να παρει τα χαπια της και ειναι σε εξαρση χαχαχαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ντενεκεδων το αναγνωσμα
    Βαλανε ντενεκε στον αρχιντενεκε γραματεα του ντενεκε κουραδόμαγκα .φυσικα προκειται για ντενεκεδες ξεγανωτους .τωρα πως απο τοσους ντενεκεδες που ηταν μαζεμενοι στην σταματα βρηκαν μονο ενα ντενεκε να βαλουν φαινεται υπαρχει ελλειψη ντενεκεδων λογω ανακυκλωσης .ο ντενεκες ηταν ελαις ή απο φετα ;
    παντως δεν εγινε και τιποτα στο αγροτικο του ντενεκε αγροτη τον βαλανε και τι εγινε. σιγα να μην γδαρουν την ντενεκολιμουζινα. δεσε σκυλο για φυλακα πανω στην καροτσα .βαλε δοκανο να πιασεις τον αλητη .η βαλε ξωβεργιες. παντως μελισσοκομος του σν ηταν αυτος που πιαστηκε με το μελι στο χερι .η γνωστη αγροτισα πιαστηκε με την κατσικα στην πλατη διοτι δεν μασαει η κατσικα ταραμα .ομως καπνιζει πουρο σαν στελεχος παε" ψωμιαδης" χα χα αγαπουλα!! επισης ο πουρορουφιχτρας δηλωσε πως οι αρβανιτες το δουλευουν το εγγλεζικο
    Τι ειπε ο ανθρωπος πω πω οι βλαχοι ξερεις τι λεν παιδι μμ :οπως λαχει εμεις οι βλαχοι .
    κυριε κοντε πειναλα εισαι και αντιπροεδρος της νδ πασοκε μην πω κοκουε σταθερε στις αποψεις σου τις πολιτικες ποτε με αβρααμ ποτε με τον αγιο γιαννη βοηθεια σου ποτε κουκουε ποτε πασοκ τωρα κυριακος πολυ σταθερος εισαι βραχος ακουνητος ευγε!! μας απογοητευεις βαγγελακη ...
    Ι.Λ
    Υ.Γ αν το αντεχεις πες μας γιατι εφυγες απο τον αβρααμ τι σου ταξανε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ο μόνος που είναι σώγαμπρος στην τοπική της ΝΔ .!
      Μόλις μυρίστηκαν εξουσία μαζεύτηκαν σαν τις αλογόμυγες επάνω στις σκατουλες.!

      Διαγραφή