Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Τελικά το χρήμα και τη δόξα ελάχιστοι εμίσησαν…

Πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, σε ανάρτησή μας, είχαμε αναφερθεί στην ανάγκη για ξεσκαρτάρισμα εντός της δημοτικής αρχής. Έχοντας ζήσει την εμπειρία της ανεκδιήγητης προηγούμενης διοίκησης κι έχοντας απόλυτη επίγνωση της δυσκολίας σύμπραξης ετερόκλητων πολιτικών προσωπικοτήτων, είχαμε επικεντρωθεί στην σοβαρότητα που τουλάχιστον έπρεπε να επιδείξουν οι άνθρωποι της διοίκησης και στη φυσική αποβολή των μη συμμορφούμενων. Αφορμή τότε είχαν σταθεί συμπεριφορές στελεχών του Ζαμάνη που μας προβλημάτιζαν και θεωρούσαμε ότι έβλαπταν την εικόνα και την ουσία της παράταξης αλλά και τη συνοχή και το έργο της.
Στα μέσα, τώρα, της θητείας της δημοτικής αρχής έφτασε ο καιρός για αλλαγές. Αλλαγές που σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός κύκλου παραγωγής έργου - που κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο είναι -  αλλά και τη συνέχιση αυτού του έργου από τους επόμενους που οδήγησαν την παράταξη της πλειοψηφίας στη νίκη. Οι αλλαγές αυτές όμως μας δίνουν και μια άλλη ευκαιρία: να αποτιμήσουμε το πολιτικό ήθος των απερχόμενων "διοικούντων". Κι εδώ τα δεδομένα μας απογοήτευσαν. Συνήθως σε τέτοιες φάσεις αλλαγών, οι εντάσεις εντός της διοικούσας παράταξης είναι αναπόφευκτες και τα κίνητρα αυτών ποικίλα αλλά απολύτως ενδεικτικά των ανθρώπων που ζήτησαν και πήραν την ψήφο μας. Κι αν σ' εκείνη την παλαιά μας ανάρτηση κάναμε λόγο για ξεσκαρτάρισμα, τώρα αυτό αβίαστα επέρχεται αφού οι μάσκες πέσανε και η πραγματική εικόνα του καθενός αποκρυσταλλώθηκε.
 Οι δύο ανεξαρτητοποιήσεις που συνέπεσαν με τη λήξη της τυπικής θητείας των αντιδημάρχων δεν εξέπληξαν κανέναν αλλά αυτό που είναι άξιο λόγου είναι το timing του ενός και ο τρόπος της άλλης. Ο ένας, αφού μετά τη νίκη των Ανοιχτών Οριζόντων έτυχε της απόλυτης εμπιστοσύνης του δημάρχου, την οποία στη συνέχεια καταχράστηκε με το χειρότερο για τον ίδιο και τη συνοχή της δημοτικής ομάδας τρόπο, σε συνέχεια της παραίτησής του και χωρίς κανέναν ουσιαστικό απολογισμό του έργου του, νόμισε ότι η ανεξαρτητοποίησή του θα ήταν πιο ηχηρή και ζημιογόνα για τον Ζαμάνη εάν συνοδευόταν από μια αντίστοιχη (ενδεικτικό του εκτοπίσματος που νομίζει ότι διαθέτει...). Εξάλλου για το συγκεκριμένο άτομο έχουμε γράψει αρκετά ώστε να θεωρούμε χάσιμο χρόνου το να ασχοληθούμε πάλι με το ανύπαρκτο πολιτικό του ήθος πόσο μάλλον με το πολιτικό του σθένος.
Η άλλη, αφού πήρε την αντιδημαρχία που είχε ζητήσει καθώς και τη σχετική αντιμισθία μέχρι και το τελευταίο ευρώ, στράβωσε που είχε φτάσει ο καιρός να φύγει κι έκανε συνεχείς προσπάθειες να παραμείνει στη θέση της. Κι επειδή ο δήμαρχος ουδεμία ελπίδα της έδωσε κι έπρεπε να δικαιολογήσει το θυμό της βρίσκοντας κάποια αφορμή, «θυμήθηκε» να ζητήσει ένα παράνομο ρουσφετάκι το οποίο πάλι δεν της έγινε αφού πρώτα άκουσε με τα αυτάκια της και την αρνητική άποψη του νομικού του δήμου. Κι έτσι, το κακομαθημένο και αχάριστο κορίτσι που επί Ζαμάνη είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα (είχε προηγηθεί επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής σχετικό της άδειασμα), σε μια κρίση εφηβικής υστερίας, ξεστόμιζε τη μία αρλούμπα μετά την άλλη χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι με αυτόν τον τρόπο έπληξε την ίδια της την αξιοπιστία και την υστεροφημία. Γιατί όταν τα βροντάς στη λήξη της θητείας σου και κάνεις λόγο για πολιτικές διαφωνίες, για το πόσο υπεράνω χρημάτων είσαι, για το σεβασμό που τυγχάνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κλπ ουδείς σε πιστεύει...γιατί πολύ απλά την πολιτική διαφωνία την εντοπίζεις εγκαίρως και απομακρύνεσαι, αν δε, είσαι υπεράνω χρημάτων δεν ζητάς αντιμισθία και τέλος αν είσαι τόσο επιτυχημένη στα επαγγελματικά σου με δεδομένο και το νεαρό της ηλικίας σου, κοιτάς την καριέρα σου και δεν παρακαλάς σχεδόν εμμονικά τον εκάστοτε υποψήφιο δήμαρχο να σε κάνει αντιδήμαρχο! Μόνο ένας ηλίθιος δε θα αντιλαμβανόταν τα ιδιοτελή κίνητρα μιας τέτοιας συμπεριφοράς που συνοψίζονται στη σφοδρή επιθυμία της παραμονής στην ίδια θέση και της εξασφάλισης των απολαβών για άλλα δυόμισι χρόνια.
Και αν η συγκεκριμένη κοπέλα καιροσκοπικά περιέφερε το κοπάδι της στη μία και την άλλη παράταξη αρκεί να την καμάρωνε το χωριό της στη θέση των ονείρων της, τι να πει κανείς για την ετέρα που ανεξαρτητοποιήθηκε κατά τη φάση των δημαιρεσιών και προέρχεται μέσα από την παράταξη του Ζαμάνη. Είναι αβέβαιο ότι έχει αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης που φέρει για αυτήν της την απόφαση η οποία ουσιαστικά τη γελοιοποιεί και υποδηλώνει απαξίωση προς τους συναδέλφους της αλλά και προς τους ψηφοφόρους της που σίγουρα δεν τη στηρίξανε με την προοπτική να συμπληρώσει τα χρόνια που της απομένουν για να βγει στη σύνταξη! Κι όποιος κάνει λόγο για το σεβαστό δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΔΣ καλά θα κάνει να αναφέρει και την υποχρέωση του ίδιου να αποδέχεται την απόφαση της πλειοψηφίας της ομάδας του. Γιατί η δημοκρατία, ως γνωστό, δεν περιλαμβάνει μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.
Η μόνη έντιμη και αξιοπρεπής αποχώρηση ήταν αυτή του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Γνωστή αδέκαστη προσωπικότητα, με πείρα στα κοινά, με γνώμονα το νόμιμο για το καλό του τόπου, άφησε το στίγμα του από τη θητεία του στο ανώτατο αξίωμα και πιστεύουμε ότι κακώς παραιτήθηκε τότε από αυτό αλλά θεωρούμε την απόφασή του σεβαστή. Και φυσικά επικροτούμε τη στάση αντιδημάρχων που αποχωρούν και παραδίδουν τη σκυτάλη χωρίς κόμπλεξ και εκβιασμούς. Που δε συνδέουν το καλό του τόπου τους με την τσέπη τους ή τη μεγαλομανία τους κι αφήνουν τους δημότες να κρίνουν το έργο τους. Χαιρόμαστε να βλέπουμε αιρετούς που τιμούν και σέβονται τη θέση ευθύνης που τους δόθηκε αφήνοντας περιθώριο δράσης και στους άλλους. Που σέβονται τους συναδέλφους της παράταξής τους και συνεχίζουν να στέκονται δίπλα τους συναισθανόμενοι την ευθύνη που φέρουν απέναντι στους δημότες.
Μέσα στην αναμπουμπούλα των αλλαγών, η μείζων αντιπολίτευση ήσσονος δυναμικής αναθάρρησε μέσα στο λήθαργό της, τρίβοντας τα χέρια της από χαρά για την επερχόμενη καταστροφή. Τη σιγόνταραν και ταυτοχρόνως την παραμύθιαζαν τα ηλίθια φερέφωνά της που δούλευαν υπερωρίες φτιάχνοντας , όπως συνηθίζουν, υβριστικές αναρτήσεις οι οποίες στο τέλος όπως πάντα αποδεικνύονται φούμαρα. Μόνο όταν αντιλήφθηκαν ότι το σενάριο "Αρμαγεδδών" δεν τους βγαίνει συνήλθαν κι έφτασαν στο σημείο μέχρι και να λοιδορήσουν τον τέως πρόεδρο του ΔΣ οι αθεόφοβοι! Και δεν καταλαβαίνουν ότι  αν κάποιοι από τους αποχωρήσαντες συνυπογράφουν τις μπούρδες τους, δεν το κάνουν επειδή βρήκαν σ' αυτούς το πολιτικό τους λιμάνι αλλά επειδή μισούν τον Ζαμάνη, τον μισούν γιατί πίστεψαν ότι μέσα από το χαμηλό προφίλ του θα τους έκανε όλα τα χατίρια, τον μισούν γιατί το πονηρό και κουτσομπολίστικο μυαλό τους δε μπορεί να χωρέσει τόση καθαρότητα, τον μισούν γιατί δεν τους επέτρεψε να καταπατήσουν τα συμφωνημένα και γιατί δεν ανέχτηκε  εκβιασμούς από κανέναν κι έτσι πρέπει να συνεχίσει.
Κι αφού, καλοί μας χριστιανοί, η Αποκάλυψη δεν ήρθε ας έχουμε όλοι ένα καλό Πάσχα!

234 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς ειναι για τα λεφτά τα κάνουν όλα οι άθλιοι,ποιο δήμο ποιους δημότες;;;; μας έχουν χ@σει προ πολλού,ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ Α.Μ ΑΡΧΟΝΤΑ (ΔΡΟΣΙΑ ΓΑΡ) ......ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ,ΣΕ 'ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ' ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!.ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΒ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΛΑΚΡΩΝ!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ....

      Διαγραφή
  2. Γιατί δε λέτε τίποτα για το μορφωνιό;;;τόσο σωστό παιδί έιναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και για την πρόσφατα παραιτημένη σύμβουλο , την κουραδομηχανή δεν λέτε πολλά..... κανόνιστε να ανεβάσετε τα σχόλια μου που θα πούνε γι' αυτήν πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα ο Αρμαγεδδών χαχαχα άπαιχτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο χοντροτοσοδουλης δουλεψε τις υπερωριες .ειναι γνωστο απο την παλια καλη εποχη οτι εκανε αυτη τη δουλεια με τοσο ελευθερο χρονο που ειχε δημοσιος υπαλληλος γαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια πολλα καλο τεκμηριωμενο κειμενο περιγραφοντας την πραγματικοτητα χωρις υπερβολες και χυδαιοτητες .ξεχωριζεις απο τους εμμονικους του απεναντι τοιχου .
    δινεις μαθηματα πολιτικου ηθους .
    Πιστευα πως και σεις εδω εισαστε το ιδιο με τους ακατανομαστους αλλα διακρινω αλλο ηθος .συνεχιστε και ο απλος κοσμος ειναι μαζι σας και σας στηριζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Pulitzer τώρα που ο χοντροτοσοδούλης έφυγε από τα πράγματα δεν έχει την ενημέρωση που της σπιούνιζε ο άλλος και γράφει τη μια ανακρίβεια μετά την άλλη δηλαδή ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΑΜΕ Η ΑΠΛΥΤΗ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΙΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ μεχρι εκει

      Διαγραφή
    2. Pulitzer...ο πολιτικάντης της δημοσιογραφίας...
      Pulitzer...ο πολιτικάντης της δημοσιογραφίας...
      Pulitzer...ο πολιτικάντης της δημοσιογραφίας...

      Διαγραφή
    3. Φωνή ξέχασες να αναφέρεις ανάμεσα σε αυτούς που μισούν το ζαμάνη και την δημοσιογράφο Pulitzer που γράφει ψευτιές επώνυμα γιατί δε της τραβάει κάποιος μια μηνυσούλα για συκοφαντική δυσφήμιση λέω εγώ;

      Διαγραφή
  8. Η χοντρή του Θησαυρού ανεξάρτητη;;; Τι μου λέτε;;; Έχασε η Βενετιά βελόνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα , τι είπες τώρα…. Η χοντρή του Θησαυρού… Φοβερό!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=wGrr4IssqE4

      Διαγραφή
  9. Λοιπόν ακόμα δεν έχετε καταλάβει το ρόλο της δημοσιογράφου με το ταγάρι και το λαδωμένο μαλλί; Θα σας πω εγώ η κυρία είναι στο παρεάκι του χοντροτοσοδούλη,του σφουγγοκωλάριου και της στενής παρεούλας τους. Τους ενώνουν και πολιτικές κομματικές πεποιθήσεις πάνω κάτω, οκ η μία μένει στα ψηλά αλλά το παίζει φοιτήτρια γραμμενη στην κνε,ο άλλος αριστερίζων άεργος στη πείνα ότι αρπάξει ο κ&λος του κι ο άλλος κάτι παρόμοιο αλλά σε δημόσιο υπάλληλο που μπήκε με μέσο και γνωριμία στο δημόσιο. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίδειξη αθλιότητας ήταν το φευγιό της Βάνας της μεγάλης (και σε ηλικία, αλλά και σε κιλά) που χωρίς ιερό και όσιο ζήτησε να παραμείνει για να βγει στη σύνταξη δηλαδή σα να μας λέει ότι ασχολήθηκε με τα τοπικά για να κολλάει ένσημα μη χειρότερα με τέτοιο θράσος θα επρεπε να ντρέπεται ν´ αντικρύσει άνθρωπο. Αλλά αν είσαι παχύδερμο δε τρέχει μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνώ κι εγώ ότι οι πονηροί αχάριστοι πρέπει ούτως ή άλλως να φεύγουν η Στέλλα έκανε πολύ άκομψη αποχώρηση που έβγαζε μάτι για ποιους λόγους το έκανε είναι λυπηρό και θα κριθεί γι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι είσαι επιεικής όταν μιλάς για άκομψη αποχώρηση ο φιλιππικός της ήταν επίδειξη αθλιότητας και υβριστικής συμπεριφοράς με μπόλικη δόση ρεβανσισμού επειδή δε παρέμεινε αντιδήμαρχος, μου ρχεται να ξεράσω.

      Διαγραφή
    2. Μην ξεχναμε οτι η στελλα ηθελε και αυτη το λευκο γραφειο οταν εγινε αντιδημαρχος αλλα αφου το πηρε ο ηλιας ο φιλος της τοτε απαιτησε και εκανε αλλαγη των καφε επιπλων του γραφειου της με λευκα !! Μιλαμε για πολλη ζηλια και μεγαλο ψωνιο !!και τολμα να λεει οτι δεν της κανει η πολιτικη του ζαμανη...τωρα που το ξανασκεφτομαι οχι μεγαλο ψωνιο μεγαλη ψωναραααααα!!

      Διαγραφή
  12. χασάπη μου, κοριτσάκι μου λιγδιασμένο,αρχοντοκουμούνα μου εσύ,αφού το πήρες το Pulitzer δε πας τωρα και στο σπιτάκι σου να πλύνεις κανά πιάτο να γλιτώσουμε κι εμείς από τις τόσες κακίες σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες δημοκρατικές διαδικασίες και παπαριές ρε αθεόφοβο φερέφωνο του χοντροτοσοδούλη και του χοντρού άεργου μας τσαμπουνάς;δεν είναι δημοκρατική διαδικασία να θέσουν υποψηφιότητα οποιοι προταθούν;ναι μόνη σου το λες ότι έγινε. Δεν είναι δημοκρατική διαδικασία η πλειοψηφία της ομάδας να επιλέξει έναν; Ναι έγινε μόνη σου τα λες ζωντόβολο.κι αν αυτή που επέλεξαν έχει κι έναν θεσμικό ρόλο στα κομματικά απαγορεύεται να εκλεγεί επειδή εσύ θα την προτιμούσες να κυκλοφορεί με ταγάρι κι αθλητικό;

      Διαγραφή
    2. μη τα βάζετε με την άπλυτη ο δοκτοροτοσοδουλης της τα. γραφει παντα κρυβεται πισω αποκαποιον. αλλο γι αυτο ονομαζετε τοσοδουλης ειναι υπουλος και πονηρος σα γυναικουλα

      Διαγραφή
  13. Είναι εντυπωσιακό πώς μπορούν κάποιοι άνθρωποι να ξεχειλίζουν κακία για κάποιον άλλο και να ζουν με αυτή σα να είναι το πιο φυσιολογικό συναίσθημα...δεν έχουν πράγματα προσωπικά να γεμίσουν τη ζωή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η χοντρή του Θησαυρού, έπεσε σε βαθιά θλίψη μετά τα σχόλια που γράφτηκαν εδώ και από την στεναχώρια της μέσα σε τρεις μέρες, έχασε 3 κιλά. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Με τη βοήθεια της πνευματικής της φίλης (πακιακιό) , κατάφερε μέσα σε ΔΥΟ μέρες, όχι μόνο να τα ξαναπάρει, αλλά βάλει και άλλα 5 κιλά. Εύγε κορμάρα μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σύμφωνα με πληροφορίες, νέα παραγωγή ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ , με τίτλο "Survivor στο Διόνυσο". Οι παίχτες που έχουν επιλεγεί για τους διάσημους είναι οι εξής:
    Η βοσκοπούλα
    Ο μικροτοσοδούλης
    Η χοντρή του Θησαυρού
    Η Pulitzer
    Ενώ στους άσημους θα είναι:
    Ο σφουγγοκώλης
    Η βουβαλογοργόνα
    O κλαρινογαμπρός
    Το πακιακιό
    Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει και η γνωστή Α21 που θα διασκεδάζει τον αντρικό πληθυσμό των ομάδων, όπως πολύ καλά γνωρίζει.
    Οι δύο ομάδες θα αφεθούν στο ψηλότερο σημείο του βουνού Διονύσου στα 651 μέτρα και το μόνο που θα έχουν μαζί τους θα είναι 2 κράκερ, 1 μπουκαλάκι μικρό νερό και μισή μπανάνα. Αντιδράσεις για τις προμήθειες είχαν : η χοντρή του Θησαυρού, ο Σφουγγοκώλης και η βουβαλογοργόνα, οι οποίοι ζήτησαν να τους χορηγείται καθημερινά 3 κιλά χοιρινό, 10 αυγά, 5 πατάτες και από μισό κέικ. Οι συντελεστές της εκπομπής εξετάζουν το σενάριο αυτό , αλλά μάλλον θα υπάρχουν αντιδράσεις από τους άλλους παίκτες.
    Φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου των 200 € καθώς και 100 συντάξιμων ενσήμων είναι η Pulitzer, η οποία αντέχει στη βρώμα, αλλά ας μην ξεχνάμε και τη χοντρή του Θησαυρού που θα κάνει τα παν για τα 100 ένσημα. Βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτες σύμφωνα με δημοσκοπήσεις είναι σε απόσταση αναπνοής από τα φαβορί , εκτός του πακιακιού η οποία έχει πατώσει τελείως.
    Η συνέχεια στις οθόνες σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγνώμη ρε παιδιά και αγαπητέ διαχειριστή του μπλογκ, ετσι μια ερώτηση εχω. Αυτα που ανεβάζεται εδώ πιστεύετε οτι κάνετε καλο στο δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αυτά που διαβάζεις απέναντι είναι όλα έγκυρα και πιστεύεις ότι κάνουν καλύτερο καλό στο δήμαρχο;;; Άντε ρε γλύφτη...

      Διαγραφή
    2. Και ποιος σου είπε ρε έξυπνε ότι σε αυτό εδω το μπλογκ όσοι γράφουν ειναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για το καλο του δημάρχου; Αν ίσχυε κατι τέτοιο θα λιβανιζαμε τα μπουμπούκια του από τα πρωι μεχρι το βράδι και ουτε γάτα ουτε ζημιά.Φαινεται οτι εκει απεναντι κρίνετε απο τα μούτρα σας που γράφετε σε μπλογκς σύμφωνα με όσα σας λέει ενα εμμονικο παρεάκι.Άντε γεια βλήματα που νομίζετε οτι θα δεχτούμε από οποιονδήποτε να μας υποδείξει τι θα γράψουμε και τι άποψη θα χουμε.

      Διαγραφή
    3. Οφείλω να παραδεχτώ ότι τούτο το μπλογκ έχει μία πρωτοτυπία που επισήμανε ο φίλος παραπάνω,αν ήτανε φουλ δημαρχιακό θα έπρεπε να θάβει κάτω από το χαλί κάθε τι στραβό που αφορά τους της πλειοψηφίας.Αντιθέτως από καταβολής του αναδεικνύει τις παθογένειες της κι έρχομαι να πιστέψω ότι εκφράζει την αγνή άποψη των δημοτών που ναι μεν ψήφισαν κάτι νέο και υποσχόμενο αλλά δε δέχονται μικροπολιτικά παιχνιδάκια από κανέναν όπου κι αν ανήκει.Και σ´ αυτό τους βγάζω το καπέλο.

      Διαγραφή
    4. φαίνεται μεγάλε κάποιοι νομίζουν ότι η φωνή κι όποιος τυχόν γράφει εδώ,το κάνουν κατ' εντολή του δημάρχου,τόσο τους κόβει,δε καταλαβαίνουν ότι κι ο ζαμάνης δεν θα μείνει στο απυρόβλητο από τη στιγμή που θα κάνει αθλιότητα αλλά όσο αυτό δε συμβαίνει ο κόσμος θα γράφει για τις αθλιότητες των άλλων

      Διαγραφή
    5. Και ποιος σου είπε ρε έξυπνε ότι σε αυτό εδω το μπλογκ όσοι γράφουν ειναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για το καλο του δημάρχου; Αν ίσχυε κατι τέτοιο θα λιβανιζαμε τα μπουμπούκια του από τα πρωι μεχρι το βράδι και ουτε γάτα ουτε ζημιά.Φαινεται οτι εκει απεναντι κρίνετε απο τα μούτρα σας που γράφετε σε μπλογκς σύμφωνα με όσα σας λέει ενα εμμονικο παρεάκι.Άντε γεια βλήματα που νομίζετε οτι θα δεχτούμε από οποιονδήποτε να μας υποδείξει τι θα γράψουμε και τι άποψη θα χουμε.

      Διαγραφή
    6. Χαχαχα καλά φίλε δε παίζεσαι δηλαδή πράγματι πιστεύεις ότι ένα ανώνυμο μπλογκ, οποιοδήποτε, μπορεί να κάνει καλό ή κακό σε ένα δήμαρχο;;;; Ποιος παίρνει ρε ούφο στα σοβαρά τις χαζομάρες του καθενός που γράφει ότι του κατέβει;Ποιος είναι τόσο μωρός που θα επηρεαστεί από το χαβαλέ ή τη χολή του καθενός;Πλάκα γίνεται να περνάει ευχάριστα η ώρα,αντί να πας στο καφενείο διαβάζεις τη μακακία του καθενός και γελάς,αυτό είναι όλο.

      Διαγραφή
  17. Επίσης και κάτι άλλο, λέτε για τη Στέλλα διαφορα, απο που ειναι η ενημέρωση σας οτι ήθελε να παραμείνει στη θέση της ή οτι εχει ανάγκη τα χρήματα κλπ; εγω προσωπικά παντως εάν ποτε μάθω τον διαχειριστή, εαν λέω θα του πετάω γιαούρτια σε καθημερινή βάση. Φίλος του δημάρχου ειμαι απο πριν Οχι τώρα που ειναι δήμαρχος. Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν σου αρέσουν φιλαράκι πήγαινε απένατντι και διάβαζε αυτά που γράφει ο σφουγγοκώλης, που μάλλον σ' αρέσουν. Γιατί απ' ότι φαίνεται και σε εσένα σου αρέσει να σφουγγίζεις κ&^%ς....

      Διαγραφή
    2. Καλο ξημερωμα και ονειρα γλυκα και ασκανδαλιστα και τα χερια εξω απο την κουβερτα για διαφορους λογους
      Τα γιαουρτια τι μαρκα θα ειναι μηπως μαγγινεξ;

      Διαγραφή
    3. μήπως είσαι ο γνωστός "φίλος" του δημάρχου που ξημεροβραδιαζόταν στο λευκό δερμάτινο κατά παραγγελία γραφείο της Στέλλας; γιατί δημαρχιακός φίλος με τόσο παράπονο και πρεμούρα για τη νεαρά απλά δεν είναι φίλος

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάντως για όλα αυτά ενημερώθηκα από την ίδια τη Στέλλα όταν ανεξαρτητοποιήθηκε στο ΔΣ ή το κάνεις αξιοπρεπώς δλδ με λίγα λόγια και σταράτα ή όταν μιλάς για προσωπικά σου συμπλέγματα (λεφτά,κύρος επαγγελματικό κλπ) δείχνεις ότι φεύγεις ακριβώς γι αυτά...πιο μασημένο δεν καταπίνεται,ρουφιέται.

      Διαγραφή
    5. "Φίλε" του δημάρχου αντί να χαραμίζεις γιαουρτάκια δεξιά κι αριστερά αναλογίσου πόσο άθλιος και πόσο φίλος μπορεί να είσαι υπερασπιζόμενος κάποια που αποδεδειγμένα έλαβε αυτά που ζήτησε αλλά ήθελε κι άλλα...κι άλλα...κι αλλα...για τα εντάλματα δώρου Πάσχα και Χριστουγέννων για πάρτη της,που υπέγραψε η φίλη σου κι ο επίτροπος της τα γύρισε πίσω, δε σου' χει πει τίποτα η κολλητή σου;

      Διαγραφή
  18. Εκτακτη ειδηση
    Μετα απο προσπαθεια να γινει το "survivor"στο διονυσο και μετα απο διαξιφισμους αποφασιστηκε πως ταιριαζει καλυτερα στις δυο ομαδες το
    "Baywatch" ενεκα καλοκαιριου οποτε :ξεκινησαν οι προβες μαγιο τα οποια οπως καταλαβαινετε θα ειναι και sexy αποκαλυπτικα .πρεπει φυσικα να μην μπαινουν ολες μαζι στη θαλασσα διοτι θα προκληθει τσουναμι .επισης οι καμερες που θα κανουν τη μεταδοση θα ειναι αμβλυγωνιοι για να κοβει κιλακια και να δειχνει κοιλιακους .αντε να δω τη βουβαλογοργονα με σωσσιβιο μαζι με τον ψαροντουφεκα βυσσωνα να πιανει χταποδια .μετα στην παραλια ο οσιος γιαννης coldwater θα ψηνει και θα πινουνε ουζατα .θα υπαρχει μουσικη υποκρουση τσιφτετελι και θα χορευει η θαλασσοπλυμενη απλυτη. η α21 συνοδεια καλυβιωτικων .η αδυνατισμενη πια χοντρη του θησαυρου
    (1500×30=45000€)οπως και η μεγαλοστελεχος τραπεζας με το θησαυρο
    1500×30=45000€. Καλα ρε παιδια αυτος ο σφουγγω κλαιει και ξεπουλα τα παντα για ψιχουλα .ακουστηκε πως ακομα και το πνευματικο του κοριτσακι πουλαει στον αγιο ιωαννη με τα νερα .το κλου θα ειναι το μπαρμπεκιου που θα στησουν με κρεατα προσφορα των συγγενων της προβατας λογω γαμου με γνωστο κριαρι εκ εξωτερικου (τεφαρικι).ολοι μαζι μετα αφου καπνισουν και τις πουρακλες πιουνε και τα πνευματα ενωτικοι και ξεενωτικοι θα κανουν βουτιες απο υψος τριων μετρων για να δουμε ποιος θα κανει την καλυτερη .θα γινει χαμος εννεα μποφωρ
    φυσικα θα κανουν και ηλιολουτρα γυαλι ψαθακι φρεντο εσπρεσσο και δε παιζεται
    τελος ο κλαρινογαμπρος με τιρκουαζ μαντηλι καπελακι λοστρομου και γυαλι πρασινο θα ειναι καμακι πρωτο .παντως για να κανουμε κοινωνικη κριτικη πολυ τριχα ρε παιδι μου το μπικ παει συννεφο .τωρα οσον αφορα το μερος εγινε προχθες συσκεψη μαζι με ολα ταλα ο καθενας προτεινε το χωριο του τελικα επικρατησε η καρπαθος προσοχη τους καρχαριες .
    και ο θεος βοηθος .
    Ζητω η 25η Μαρτιου 1821 ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Survivor στο Διόνυσο Day 2

    Η χοντρή του Θησαυρού σε διαγωνισμό μαζί με την βουβαλογοργόνα σε αγώνισμα σε τεχνητή λίμνη στο βουνό για την ασυλία. Η παρακάμερα, έπιασε το στιγμιότυπο τη στιγμή που πέσανε και οι δύο στην πισίνα. Το αποτέλεσμα φαντασμαγορικό:

    Βουβαλογοργόνα VS Χοντρή Θησαυρού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ειναι αμφιβολο κατα ποσο οι παραταξεις της μειοψηφιας καταλαβαινουν οτι ειναι συνυπευθυνες για την καταδικη ενος ολοκληρου δημου στην απραξια,ο δημοτης πρεπει να το γνωριζει,η αποκεντρωμενη δε νομιμοποιει τυχαια τετοιες αποφασεις εκλογης προεδρου πανελληνιως,οι φαγανες τα πολιτικά ρεμάλια οι πουλημενοι δεν ειναι αποκλειστικοτητα του διονυσου,αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες κι ο νομοθετης κακως δε τα ειχε προβλεψει,μαλλον στο ονομα μιας ξεσκισμενης δημοκρατιας που ηδη την πεθανανε χρονια τωρα στη χωρα που τη γεννησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποσο μαkακες ειστε!!!! Υπαρχουν τετοια κειμενα;;;; Γραφονται τοσες αρλουμπες μαζεμενες;;; Τι δημος ειναι τουτος;;;;; Τι να πω....... Αξιολυπητοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είσαι πάλι, ο δημ-αρχιδιακός φίλος;;;; ή ποροβατοαρμεχτής;;;; Για να ξέρουμε και με ποιον έχουμε να κάνουμε.

      Διαγραφή
    2. Αρλούμπας είσαι και φαίνεσαι !!! Αν δεν σ’ αρέσουν τα κείμενα, τράβα απέναντι που έχει και βιντεάκια στις αναρτήσεις, για να ακούς τραγουδάκια και να γουστάρεις.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον του φίλου δεν του αρέσει το survivor, ή ψήφισε τη βουβαλογοργόνα για αποχώρηση...

      Διαγραφή
  22. Οκ καλά τον λιβανίζετε το Σπύρο αλλά τόσο άμεμπτο και ηθικό που τον παρουσιάζετε θα τον αγιοποιήσετε σε λίγο,θα έπρεπε τουλάχιστον να πηγαίνει και να δίνει απαρτία αν είναι τόσο υπεράνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Survivor στο Διόνυσο Day 3
    Η πείνα έχει καταβάλει όλους του παίκτες. Η μόνη που ξεγέλασε την πείνα της ήταν η βοσκοπούλα , που βρήκε ένα κοπάδι αιγοπρόβατα άγρια στο βουνό και πήρε δύο κούπες γάλα και ήπιε. Από τους άλλους παίκτες, η βουβαλογοργόνα και ο σφουγγοκώλης, έφαγαν πευκοβελόνες , η Pulitzer χώμα (γι’ αυτό άλλωστε μυρίζει και το στόμα της τόσο έντονα όταν μιλάει), ενώ το πακιακιό και ο βίσωνας ξεγελάσανε την πείνα τους διαβάζοντας ποίηση. Λίγο πιο πέρα και η χοντρή του θησαυρού, κοιμόταν πάνω σε ένα βράχο. Ο δε κλαρινογαμπρός έχει ρέψει, όχι απ’ την πείνα, αλλά απ’ τις υπηρεσίες της Α21.
    Το απόγευμα και ενώ η πείνα θέριζε , η βουβαλογοργόνα δεν άντεξε και κατέβηκε το βουνό μπας και βρει τίποτα να φάει. Τότε βρέθηκε έξω απ’ το πολιτιστικό του Αγίου Στεφάνου, όπου θολωμένη από την πείνα της , όρμησε σε γνωστή αντιδήμαρχο. Το συμβάν έλαβε τέλος , μετά από τηλεφώνημα στο MOM (Περιβαλλοντική οργάνωση που ασχολείται με τη προστασία της φώκιας) όπου εξειδικευμένο προσωπικό έσπευσε στο σημείο, την έβαλαν σε ειδική κλούβα και την ανέβασαν ξανά στο βουνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. Η ΠΑΧΥΔΕΡΜΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΗ. ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε ρε βουβαλογατάκι;;; Το κατέβασες από το FB το σχολιάκι σου;;; Μήπως εσύ και η γατοπαρέα σου , φοβηθήκατε τον εισαγγελέα;;;
      Βουβαλο - νιαουυυυυυ....

      Διαγραφή
  25. Το θλιβερό θέαμα της συζύγου του τέως αντιδημάρχου που περιδιαβαίνει τα σοκάκια της πόλης αρχικουτσομπολεύοντας με κακοήθεια και όχι με θηλυκή χαριτωμενιά, ντυμένη και φτιασιδωμένη λες και τα συμβούλια ή οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις για τα κοινά είναι η μοναδική της έξοδος-διέξοδος από το σπίτι και την οικογενειακή ρουτίνα,μέσα στο μικρόκοσμο του fb σταθερά συνδεδεμένη μη τυχόν και της ξεφύγει η παραμικρή κατινιά χωρίς να κάνει like,ανεβάζει την αρρωστημένη κακοβουλία της σε κοινή θέα κι ύστερα την κατεβάζει πανικόβλητα,αγκαλιάζεται φιλιέται δείχνεται με όποιον να ναι αρκεί τη χολή της να ξεράσει,με το σύζυγο παραμάσχαλα που δε μπορεί να κάνει καλά τη γυναίκα του φαντάσου το δήμο......είναι η πιο νοσηρή εικόνα ever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σιδεροκέφαλοι οι νέοι αντιδήμαρχοι!!!! Καλή επιτυχία στο έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ......ΜΕΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ρώτα την κολλητή σου την Pulitzer, αυτή ξέρει

      Διαγραφή
    3. Ναι σιδηροκέφαλοι οι νέοι αντιδήμαρχοι και καιρός να σοβαρευτούν όλοι συμπολίτευση κι αντιπολίτευση και να καταλάβουν ότι εμείς οι δημότες πρέπει να είμαστε η άμεση προτεραιότητα,τέρμα τα χαζά παιχνίδια και τα πείσματα,δουλειά και καλή διάθεση.

      Διαγραφή
    4. Εισαι άλλου ,δεν εχω καμμία κολλητή , απλά δεν τους εχω μάθει .Αρα η απάντηση ειναι ονόματα και όχι τα αχρηςτα που λες, απλά για εντυπώσεις .

      Διαγραφή
  27. Ο Τσουκας και η Πεππα μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα πρωτοπαραιτηθει για να διευκολύνουν δήμαρχο και παράταξη, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι ο δήμος Διονύσου και οι δημότες του. Μόνο ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους δυο.
    Παιδιά παραδίδετε μαθήματα αυτοδιοικητικού ήθους σε όλους τους κομπλεξικούς που πέρασαν από τέτοιες θέσεις και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πως θα φαρδύνουν τον κωλο τους πάνω σ αυτές.
    Συγχαρητήρια μόνο συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσουκα δώσε κι άλλο πόνο στο λαό δώσε κι άλλο πόνο στον απέναντι τοίχο που το μόνο που τον νοιάζει είναι η διάλυση των πάντων

      Διαγραφή
    2. Και μια υποσημείωση η θητεία του Ζαμάνη παρατείνεται άλλους 5 μήνες το Σεπτέμβριο του 19 οι εκλογές αντί για Μάιο η πιο μακριά θητεία πολύ κλάμα στους απέναντι με τον εφτάψυχο που έχουν μπλέξει και ειδικά με Τσούκα και Πέππα ανίκητος!!!!

      Διαγραφή
    3. Μηπως μαλώνουν εδώ και καιρό λόγω κακής συνεργασίας ; Λέω εγώ. Για μάθετε καλύτερα ,

      Διαγραφή
  28. Πολύ κλάμα και απελπισία στον απέναντι τοίχο, που και πληροφόρηση δεν έχει τώρα και η αναγνωσιμότητα του έχει μειωθεί δραματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Pulitzer τα βάψε μαύρα γιατι τωρα που η βουβαλογοργόνα κατέβασε ρολά στο fb από που θα αναδημοσιεύει παραπληροφόρηση και κατινια;;;; Αλήθεια σα "σοβαρή" δημοσιογράφος αντί να σταθεί στην πιασάρικη σούμα των 2,5 εκατομμυρίων έψαξε να δει τι δίνει κάθε χρόνο η αντιδημαρχία περιβάλλοντος;;;;;τις εισηγήσεις τις διάβασε καλα και βρήκε κάτι παράνομο ή κάτι που είναι περιττό για τους δημότες;;;; ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΕΙΖΩΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αρχίζω να αναρωτιέμαι για τι iq των ανθρώπων της μειοψηφίας...μετά το τελευταίο δελτίο τύπου...αλήθεια γιατι δε μας λένε ποιοι ανεξάρτητοι το υπογράφουν...απλά για να μη βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε παιδιά ο άντρας της βουβαλογοργόνας δεν ηταν αυτός που ειρωνευόμενος ρωτούσε με τον Τσούκα και την πεππα θα κυβερνήσει ο Ζαμανης
    Και φυσικά η απάντηση στης βουβαλογοργόνας τον άντρα ειναι βεβαίως και ναι μακάρι να ειχε πολλούς σαν κι αυτούς ανθρώπους που βάζουν το εγω κάτω απο το εμείς
    Σίγουρα ο άντρας του κήτους, δεν ειναι απ αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα μάθατε , τα μάθατε;;;;;
    Ο Σφουγγοκώλης ορίστικε πρόεδρος και των δύο σχολικών επιτροπών, μετά από τη χθεσινοβραδυνή παραίτηση των προέδρων!!!!

    Χα χα χα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος χθες το βράδυ , παραχώρησε το δημαρχιακό Audi στο βίσωνα και μόλις το παρέλαβε , βγήκε βόλτα με τη βουβαλογοργόνα για να θυμηθούν τα παλιά…. αντιδημαρχιλίκια!!!! πήγαν βόλτα για σουβλάκι στη Λειβαδιά και γύρισαν , όπου φάγανε μαζί γύρω στα 68 πιτόγυρα!!!

      Χα χα χα χα χα χα καλή πρωταπριλιά….

      Διαγραφή
    2. Αφού το πάτε έτσι ορίστε και ορισμένα από εμένα… καλό μήνα

      Η Pulitzer πήρε επιτέλους το βραβείο pultizer
      Το πακιακιό διέγραψε το λογαριασμό της στο FB
      Η Α21 σταμάτησε τις «επισκέψεις» κατ οίκον
      Ο κλαρινογαμπρός εθεάθη σε ντισκοτέκ
      Η γκόμενα γαρίδα , βρήκε γκόμενο της ηλικίας της
      Ο κουραδόμαγκας αθωώθηκε από όλα τα δικαστήρια

      Διαγραφή
    3. Τι ατζέντα που έχει αυτή η Α21 ρε παιδιά. Ακόμα και το δικαστικό σύστημα έχει μέσα. Ούτε ο Ασλάνης....
      Σουσέλ!!!!

      Διαγραφή
  33. Το ζωντόβολο απέναντι το παίζει απογοητευμένος δημότης,ο τραγελαφικός χοντροτοσοδούλης προβληματίζεται κι απαντάει στον εαυτό του,κάνει γκάλοπ στα καφενεία (μάλλον εκεί παίρνει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις, ήμαρτον),μιλάει για καταγγελίες,εισαγγελείς και άλλα εντυπωσιακά.Δε λέει βέβαια ότι το παρεάκι του βλ κουραδόμαγκα,σφουγγό,κλπ συστηματικά καταγγέλουν για να μπλοκάρουν τα πάντα για να μη γίνεται τίποτα αλλά επίσης η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί για τίποτα.Όταν λοιπόν γατάκια αποδειχθεί κακοδιαχείριση με τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου τα ξαναλέμε.Μέχρι τότε νιαουρίστε και καταγγείλτε όσο θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θυμαμαι.....θυμαμαι....και διηγοντας τα να κλαις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ντροπη σου σφουγγω να βαζεις τις πορνο συνηθειες σου ,εσυ θελεις εισαγγελεα ντροπη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μόνο χολή κατά πάντων αδιακρίτως ο Διονυσοσκουφίτσας από την απελπισία της απομόνωσης του. Τέτοιος πολιτικός καραγκιόζης δεν έχει ματαγίνει στο Διόνυσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιατί παρεξηγείτε τον Διονυσοσκουφίτσα; Ένας ανεπάγγελτος 55άρης, που αν δεν ήταν ο άλλος από την Άνοιξη να του δίνει καμιά δουλειά στα ΚΕΚ των ΕΛΤΑ (αξιοκρατικά πάντα), θα είχε βγει ζητιανιά στα φανάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Του μπυροκοίλη ουδέν πια του απέμεινε πέραν του να καλεί σε ξεσηκωμό ..... τον εαυτό του και το χοντροτοσοδούλικο ζεύγος.Ακόμα κι η αρχοντοκουμμούνα κολλητή τους φίλη έκανε μια θαυμάσια κωλοτούμπα για να πάρει αυτό που ήθελε.Τι του απέμεινεν λοιπόν;ο εισαγγελέας κι ο εισαγγελέας κι ο εισαγγελέας...ας μην ξεχνά βέβαια πως για κάθε μια που θα ρίχνει τρεις θα τρώει..έτσι...για να έχουμε κάτι ν´ ασχολούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μιλάει ο άεργος παράσιτο για δικαιοσύνη;;;;αυτός που είχε φέρει στη συνεδρίαση της σχολικής τον χοντροτοσοδούλη με τη βουβαλογοργόνα του για να μην απολύσουνε το λογιστή κολλητό τους;;;;;;είσαι μεγάλος ξεφτίλας και το πληρώνεις με το περιθώριο στο οποίο ζεις,κανείς δε σου δίνει σημασία και κανείς δε σε θεωρεί αξιόπιστο γιατί μετά από τόσα ψέματα και ύβρεις κέρδισες επάξια τον τίτλο του κοινού ΨΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ας του αφιερώσουμε κι εμείς ένα τραγουδάκι του Διονυσοσκουφίτσα, τώρα ποτ είναι στα κάτω του και βουρλίζεται.
    Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
    και μη τον συνεφέρεις
    Τι κρύβει μέσα το μυαλό
    ενός τρελού δεν ξέρεις

    Μπορεί να βρει στην τρέλα του
    αυτά που ’χει ποθήσει
    και που δεν αξιώθηκε
    να δει και ν’ αποκτήσει
    https://www.youtube.com/watch?v=ILbV3sfg5KQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. η οικογενεια ταουξή ελεύθερη πλέον από καθε δεσμευση ηθική ή πραγματική με την ευλογία του δημάρχου μπορεί να εξορμήσει για την απόλυτη "διαφθορά". Ολόκληρο το σόι στη νομή της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γιατι ρε σφουγγοκωλη τα βαζεις με τη βανα τι σε πειραξε το κοριτσακι ηθελε κι αυτη οτι ηθελε κι η κολλητη σου γιατι εισαι δυο μετρα και δυο σταθμα ρε αχρηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτή η επίθεση στην Ταουξή και την οικογένεια της είναι της έμπνευσης του απέναντι τοίχου. Αυτός στοχοποιεί έτσι ανθρώπους. Το έχει ξανακάνει παλιότερα με την συγκεκριμένη και μετά έτρεχε γονυπετής να της ζητά "συγγνώμη", δεν είδα το σχόλιο κλπ, ενώ ο ίδιος το είχε γράψει. Άθλιος σε όλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. βάνα δεν εχεις καμία σχέση με τη Βάνα που ξέραμε,γιατί δε λες για τα ένσημα που ζήτησες μέχρι να βγεις στη σύνταξη;;; γιατί είστε ψεύτρες και όλες σας είστε υπεράνω υποτίθεται χρημάτων με το που έληξε η θητεία σας;;;γιατί λες ότι περίμενες τηλ από το Σάκη όταν ξέρεις πολύ καλά ότι σε είχε πάρει εκατό τηλ και δεν απαντούσες λες κι ήσουν γκομενίτσα που έκανε ναζάκια στο δικό της;;; γιατί είσαι ανήθικη και δε λες την αλήθεια;;;με τι μούτρα θα ξανακυκλοφορήσεις στη δροσιά μετά από τόσα ψέματα κι αχαριστία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ταν μονο αυτα τα ψεματα της βανας...το οτι δε θα αποδεχοταν ποτε τη θεση προεδρου δς που το πας,εξαιτιας της ο σακης τους εβαλε να υπογραψουν εκεινη τη δηλωση προσπαθωντας το λιγοτερο να δεσμευσει ηθικα τοσο ανηθικους ανθρωπους οπως αυτη που αλλα λενε μπροστα σε αλλους κι αλλα κανουν χωρις κανενα φραγμο απο πισω,κι ακριβως για να αποφυγει στο τελος τη δυσκολη θεση χαθηκε απο προσωπου γης η κυρια οσο για την παραγωγη εργου της εκει γελαμε.

      Διαγραφή
  45. Αναρωτιέμαι ο μέγας πατριάρχης και πολιτικός μέντορας του ζαμανφού και της Ρηγοπούλου τι άποψη έχει για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αντί να αναρωτιέσαι βλακωδώς και αφελώς ποιά άποψη έχει ο Αβραάμ Πασιπουλαρίδης για τις τρέχουσες εξελίξεις στο δήμο, κύττα την τύφλα σου με την κατρακύλα στο βούρκο του τοίχου σου. Βρε ΔιονυσοΝυφίτσα, δεν μπορείς να κρυφτείς τελικά στην ανυπαρξία σου, που έχεις κι απορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήστε τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα και να αναρωτιέται,εδώ νομίζω δε βουλώνονται στόματα αλλά ανοίγουν.

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε ΔιονυσοΜουχρίτσα μιλάς και εσύ;

      Διαγραφή
    3. Τι βλέπω τσαντίστηκε ο μέγας πατριάρχης και τα βάζει με αυτούς που δε φταίνε;

      Διαγραφή
  47. Κύριοι της μειοψηφίας προσέξτε γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και τότε οι δημότες θα σας θυμίσουν ότι υπήρξατε οι πρώτοι διδάξαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η παρακάμερα της ΦΔ και ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ…. Που;;;; Μα στην πολύκροτη συνέντευξη της Pultizer και της Χοντρής του Θησαυρού. Επειδή κάποια κομμάτια απ’ τη συνέντευξη ‘κόπηκαν’, μπορέσαμε και τα δημοσιεύουμε εδώ:

    Αρχή συνέντευξης:
    P: Καλώς την κουκλάρα. Τι κάνεις χρυσό μου , αδυνάτισες;
    Χ.Θ.: Αχ ναι βρε εσύ , που το κατάλαβες. Έχω χάσει από προχθές , 3,8 γραμμάρια και πλέον είμαι στα 173,60.
    Ρ: Τέλεια. Και αυτό το κολάν που φοράς σου πάει τέλεια!!! Πέρασε και κάτσε εδώ στο γραφείο μου
    Χ.Θ.: Ευχαριστώ πολύ.
    «Αφού κάθισε σε μια πολυθρόνα , ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα»
    Χ.Θ.: Κάτι μυρίζει εδώ μέσα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι όμως. Ψόφιο κουνάβι, ιδρωμένη μπλούζα, δεν ξέρω τι.
    Ρ: Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα. Και εγώ καθαρή είμαι , μπάνιο έκανα πριν 3,5 εβδομάδες.
    Χ.Θ.: Βρήκα τι μου μυρίζει. Σάπιες πατάτες.
    Ρ: Α τότε μπορεί να μυρίζει το στόμα μου , γιατί το πρωί έφαγα δύο τέτοιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλα αποσπάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. να σε κανει ο αρχηγος αντιδημαρχο, να παιρνεις 2,5 χρονια την αντιμισθιαρα σου και στην πραγματικοτητα να καθεσαι λογω ελευσης γενικου,να περιμενεις και να βγαζεις το σκασμο ως το τελος της θητειας σου για να δειξεις οτι εισαι ηθικη κι οχι επι πληρωμη να λες οτι επιστρεφεις την αντιμισθια σου αν το κανει κι αλλος(χαχαχαχα τελικα ποσο iq διαθετει η κυρια για να λεει τετοιες μπουρδες),να περιμενεις ταχα τηλεφωνημα που ποτε δεν ηρθε,να περνας απεναντι αντι να αποδειξεις την αληθεια των οσων λες με το να αποχωρησεις απο τα πολιτικα πραγματα η εστω και απογοητευμενη να στηριζεις αυτο στο οποιο πιστεψες και σου εκανε την τιμη να σε βαλει σε θεση,τι αλλο να χρειαζομαι για να πειστω οτι η βανα ειναι οτι χειροτερο και παραπλανητικο ψηφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Νομίζω παιδιά ότι ο τίτλος της ανάρτησης που κάνατε τα λέει όλα,μη το παιδευετε απλά πράγματα για τα οποία ο κόσμος θα έπρεπε να τους πετάει γιαούρτια αντί να κάθετε απλός αποχαυνωμένος θεατής.Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο γιαούρτια .... κλουβιά αυγά ....και σάπιες ντομάτες .... για να την ακούσουν τα ρεντικολααααααα!!!
      Μονο για χρήμα!!! Και μονο για το ΕΓΩ τους ...!!!!

      Διαγραφή
  51. Θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι' αυτά που βλέπω και διαβάζω ως πολίτης που ενδιαφέρεται για τα κοινά και για το μέρος που ζει.Νομίζω ότι τόσο,ας μου επιτραπεί, ξετσίπωτη πολιτικά στάση από αιρετούς που μάλιστα διατέλεσαν αντιδήμαρχοι ή γενικώς σε αξιώματα και μάλιστα για πρώτη φορά,δεν θυμάμαι ποτέ τα τελευταία χρόνια.Όπως επίσης δε θυμάμαι καμιά αντιπολίτευση να έχει στυλώσει τα πόδια επ' αόριστον και να κάνει τους ψηφοφόρους της να μετανοιώνουν που την ψήφισαν για να
    αντιπαρατεθεί στην αίθουσα και όχι για να φυλάει καραούλι στα διπλανά καφενεία.Η αντίδραση της Βάνας της Στέλλας του Σπύρου που εσείς παρουσιάζετε ως αυτόν που ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου,αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο:άλλος γιατί ήθελε κι άλλο χρήμα,άλλος για τη δόξα, άλλος επειδή δε γούσταρε τον παρά αλλο, όλοι τους έχουν τον κοινό παρανομαστή που λέγεται ΑΔΙΑΦΟΡΩ για το τι θ´ απογίνει ο Δήμος μου γιατί ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ μοναχά για τον εαυτούλη μου.Γι' αυτό καμία αμφιβολία δεν έχω πια.Τέλος πιστεύω ότι αυτό το "καινούριο" είδος αιρετού είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την παράνοια αλλά και την πείνα που έφερε η κρίση.Αλλά επίσης αφού είναι είδος που όχι απλώς επιβιώνει αλλά και εξαπλώνεται αρχίζω να πιστεύω ότι μας αξίζει διότι εμείς το επιλέξαμε να μας εκπροσωπεί.Το πιστεύω τόσο πολύ αυτό το μαζοχιστικό σύμπλεγμα
    που νομίζω ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα μετατραπώ από παραδοσιακά δεξιός σε συριζαίο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο σπυρίδων είναι γνωστό ότι πάσχει από το σύνδρομο του εξολοθρευτή.Στο χωριό όλοι ξέρουν τις δικαστικές διαμάχες που είχε με συγκεκριμένα καλόπαιδα και πού κατέληξαν.Μάλλον του χει μείνει κουσούρι απ´ το στρατό.Παραιτήθηκε από ότι είχε αναλάβει επειδή έτσι επέλεξε και τώρα ξεσπάει όλο το θυμό του στο δήμο.Τουλάχιστον αυτός που ξέρει ότι ο Σάκης είναι το ίδιο αδιάφθορος μ´ αυτόν, την απαρτία θα έπρεπε να τη δίνει.Είναι ντροπή από μόνος του να βάζει τον εαυτό του στην ίδια κατηγορία με τις άλλες δύο που κοίταγαν το πορτοφόλι τους και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο κλαρινογαμπρός της αφάνειας σε νέο παραλήρημα χαχαχαχα..όποιος βγάλει άκρη να μας το πει για να γελάσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ διαχειριστή του απέναντι τοίχου. Έχεις ξεφτιλιστεί τελείως. Τη μία βάζεις link με πρόστυχο περιεχόμενο και το κατεβάζεις, κάνοντάς το γαργάρα. Μετά βρίζεις τον κλαρινογαμπρό με λόγια ανάρμοστα και βγαίνεις από κάτω και λες ότι τον βρίζει άλλος. Ποιος;;; ο ανώνυμος … ή ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Και σαν να μην έφταναν αυτά. Πριν από λίγο ανεβάζεις σχόλιο με link που παραπέμπει σε πρόστυχα στιχάκια. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο διονυσοσκουφιτσας δεν εχει ουτε ιερό ουτε όσιο ειναι τρισάθλιος και απο οτι φαινεται με τα link που ανεβάζει ειναι και πολυ πρόστυχος . Απορώ πως τον κανει παρέα το παπαδοπαιδι με τους μέγαλους σταυρούς;;;;μηπως γιατι ειναι και αυτός υποψήφιος αιώνιος ντοκτοράς του επιπέδου του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την παροιμία δεν την έχεις ακούσει;;
      "Παιδί παππά , διαβόλου κάλτσα"
      Καταλαβαίνεις

      Διαγραφή
  56. Η κυρία που ξέχασε να ψηφίσει στην τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία για τη Ζώτου και ορίστηκε αντιδήμαρχος, ανάμεσα σε πολλά άλλα, Παιδείας καλεί τα παιδιά σε επαγγελματικό προσανατολισμό ΣΗΜΕΡΑ για ΑΎΡΙΟ.
    Μα καλά, ντιπ μυαλό δεν έχουν;
    Αφού η πρωτοβουλία είναι του ΤΕΒΑ, είναι γνωστή από καιρό.
    Ενημερώθηκαν τα σχολεία και οι διευθυντές τους; Ενημερώθηκαν οι γονείς;
    Αλλά τι λέω τώρα; Ποιον ενδιαφέρει η ουσία;
    Αυτό που θέλουν είναι η φτηνή δημοσιότητα και η φωτογραφία.
    ΤΙΠΟΤΕ ΆΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε χοντρομπισκότω "Μυραντα Παπαδοπουλου" τραβα απεναντι να γράψεις τις βρομιές σου . ολα αυτα που λες επρεπε εσυ χοντροκόλα να τα κάνεις οχι η ξανθια που λες μιλας κιολας κακιασμένο

      Διαγραφή
  57. Απελπισμένη η ΔιονυσοΝυφίτσα και η παρέα της, μπουκάρουν από τον απέναντι τοίχο εδώ, βρωμίζοντας. Νομίζουν ότι όλοι είναι σαν τα απαίσια μούτρα τους. Έναν καθρέφτη γρήγορα στα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κλαρινογαμπρός reloaded
    δε ξέρεις οτι ο εργολάβος α διαλέγεται βάση μεγαλύτερης έκπτωσης;
    δε ξέρεις ότι πάντα όσα είναι μέσα στην εργολαβία ποτέ δε γίνονται όλα λόγω της μεγάλης έκπτωσης;
    δε ξέρεις ότι στην εργολαβία μπαινοβγαίνουν επισκευές ανάλογα με τις προτεραιότητες;
    δε ξέρεις εσύ που δε χάνεις συνεδρίαση για συνεδρίαση αν έχει παρθεί απόφαση;
    δε ξέρεις ότι οι μα.λακίες που επώνυμα λες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις στραβές
    σηκώνουν μήνυση;
    Όταν θα τη φας ίσως να μάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθεσαι τώρα και χαλάς την μπαταρία του πληκτρολογίου σου , για ποιόν;;; Τον κλαρινογαμπρό;;;
      Τον looser;
      Τον γελωτοποιό του χωριού;
      Τον "Μαζί τα φάγαμε" στη σχολική;
      Τον αποτυχημένο συγγραφέα κειμένων στα Αρχαία Ελληνικά;
      και άλλα πολλά...

      Διαγραφή
    2. Χθες το βράδυ κατά τις 03:45 τα ξημερώματα, έπαθε ζημιά. Έβλεπε στον ύπνο του πως πήρε πάνω από 100 ψήφους και τον έκαναν πρόεδρο της σχολικής. Από τη χαρά του, χέ@*$#ε στον ύπνο του, σηκώθηκε , άλλαξε σεντόνια και έγραψε στο FB.

      Διαγραφή
  59. Θα φαει μηνυση με το κυβικο θα φυσαει θα ξεφυσαει ολη η γνωστη παρεουλα ...
    Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Νυχτερινά κατορθώματα της ΔιονυσοΝυφίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έχω μια απορία αυτοί οι προπονητές του σωματείου Διονύσου που μιλάνε για τα προβλήματα του κλειστού στο διόνυσο έχουνε συναίσθηση των πραγμάτων; με απλά λόγια φιλοξενούνται τζάμπα σ´ ένα χώρο με τα όποια προβλήματά του και ζούνε από αυτό και ζητάνε και τα ρέστα; εμπρός παιδιά ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα,βρείτε αλλού τον ιδανικό χώρο να κάνετε τις προπονήσεις σας,κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Άλλη μια ντροπή για το Δήμο εκτυλίχθηκε χθες στο Δημοτικό συμβούλιο. Πρωταγωνιστές ποιοι άλλοι ;;;; μα οι ξεφτίλες παραιτημένοι!!!
    Ξεκινάμε απ’ τον βίσωνα που όταν μίλησε ήταν λες και διάβαζε σχόλια απ’ το απέναντι blog (τι κάνει νιάου νιάου;;;)
    Μίλησε η Χοντρή του Θησαυρού , όπου και πάλι αράδιασε τις ψευτιές της που είπε και στη συνέντευξη που έδωσε στη βρωμιάρα.
    Αλλά εντύπωση έκανε ο καραβανάς που αντιμετώπισε το δημοτικό συμβούλιο λες και ήταν εξορκιστής! Μίλαγε και έφτυνε σάλια , είχαν βγει τα δόντια του έξω και γενικά είχε παραμορφωθεί απ’ την κακία του. Ώπα ρε φαντάρε, πως κάνεις έτσι; Τα ίδια δεν έκανες όταν ήσουν και εσύ επάνω;
    Αφιερωμένο στον καραβανά: Death metal
    (βάλτε ήχο και ακούστε τον τραγουδιστή. Έτσι έκανε χθες ο καραβανάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεράθηκα στα γέλια φίλε πραγματικός εξορκιστής όπως ακριβώς τον περιγράφεις,αυτός πάντως πρέπει να έχει πολλά πωθημένα απ´ το στρατό είναι κακός και νομίζει ότι και το ΔΣ είναι τα στρατιωτάκια του,μη ξεχνάμε ότι μόνος του παραιτήθηκε από πρόεδρος επειδή δε μπορούσε να επιβληθεί στα στρατιωτάκια του,άλλος αποτυχημένος κακός κομπλεξικός δηλαδή,μπροστά του ο σταμάτης φαίνεται μια χαρά άνθρωπος

      Διαγραφή
    2. Ο καραβανάς είναι κάκιστος, έχει κακιά ψυχή και είναι ανυπόφορος άνθρωπος, είναι ο κλασικός απόλυτος ξερόλας, απολυταρχικός και ηγεμονικός, και μόνο τα γεγονότα στη σταμάτα μεταξύ αυτού και του τότε προέδρου δείχνουν ότι ο άνθρωπος έχει θέματα που δεν τα ξεπερνάει ακόμα και όταν το πληρώνει.

      Διαγραφή
    3. άσε μας ρε καραβανά ,που μας μιλάς για ξενοφοβικές και ρατσιστικές συμπεριφορές,μπες πρώτα στα συμβούλια για να αποδείξεις ότι κι εσύ δεν είσαι ξενοφοβικός σε πολιτικό επίπεδο και μετά μιλάμε και για τους πρόσφυγες

      Διαγραφή
  63. Πως ξεφτιλιστηκες παλι ετσι Διονυσακη στο χθεσινο δημοτικο συμβουλιο;σηκω φυγε γελανε και οι πετρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φίλε που θα φύγει, εκεί θα μείνει μέχρι τέλους ώστε να αυτοξεφτιλίζονται ολοένα και πιο πολύ αυτοί που τώρα αφού φύγανε νομίζουν ότι επενδύουν στο πολιτικό τους μέλλον χαχαχαχα άμα ξαναδούν αντιδημαρχιακή καρέκλα να μου σφυρίξεις κλέφτικα χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε λαμόγιο που θα φύγει ο Σάκης για να σου κάνει τόπο,ο Σάκης έχει τη δουλειά του και ξαναγυρίζει σ´ αυτή όποτε γουστάρει κι όχι όποτε θα του πεις εσύ,απλά εσύ κι η λαμογιοπαρέα σου που είστε ανεπάγγελτοι και καθημερινοί θαμώνες καφανείων δε βλέπετε την ώρα να πέσετε με τα μούτρα στη μάσα,μέχρι τότε έχει καιρό ακόμα πεινάλες.

      Διαγραφή
  64. Αληθεια που την ειδε την ποιοτικη αντιπολιτευση η "οδος διονυσου " στη θρασυτατη δηλωση της Μαγγινα οτι ψηφιζει λευκο γιατι ξυπνησε στραβα....
    Απαξιωνοντας ετσι με τετοιο υφακι τον θεσμο του δημοτικου συμβουλιου....
    Αλλα τι πςριμενεις ...ο καθενας με την πορεια του.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Παιδιά κοιτάξτε ο διόνυσος και η Ελλάδα είναι έννοιες ταυτόσημες, με απλά λόγια από το κακό στο χειρότερο,όσοι είναι εξουσία έχουν όλοι κάτι προβληματικό,όσοι είχαν διοικήσει με τους προηγούμενους πλην ελάχιστων έχουν γούνα γεμάτη ράμματα με πρώτο και καλύτερο τον Καλάφι,από τους καινούργιους ο μπαχτσές έχει από όλα,τον τρελό καραβανά που παράτησε στη μέση τη μάχη του και τώρα βρυχάται στο στράτευμα,τον αποτυχημένο αντιδήμαρχο που τώρα θέλει να ηγηθεί,ως αντ αυτού πάντα,δίπλα σε έναν επίσης αποτυχημένο,μια ανεξάρτητη μεγαλοκοπέλα που επιβεβαίωσε την ανώριμη συμπεριφορά της με ασταμάτητα χαζοχαρούμενα γελάκια,
    μια ανεξάρτητη αντιδήμαρχο βαρέων βαρών που της λείπει η τσίπα,μια αντιδήμαρχο ξεμαλιασμένη που ωριόταν για το δίκιο της που στο τέλος το έχανε,μία πρόεδρος που δε πα να γαμ@θείτε όλοι πρόεδρος θα παραμείνει ένας δήμαρχος κάγκελο από τους μακάκες με τους οποίους έχει μπλέξει ...οκ παιδάκια συνεχίστε έτσι να παίζετε τις κουμπάρες και στις επόμενες εκλογές μου είναι αδιάφορο αν θα στε με το ζαμανη τον Καλάφι ή τη κυρά Μαρία θα φάτε ΜΑΥΡΙΣΜΑ που θα πάει σύννεφο... Κ@λόπαιδα όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Υπαρχουν καποιοι που καταλαβαινουν μα κανουν πως δεν καταλαβαινουν .καποιοι που δεν καταλαβαινουν οτι οι αλλοι καταλαβαινουν .τινες καταλαβαινουν μα δε παραδεχονται πως καταλαβαινουν .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τα μαθατε??? τα μαθατε???
    Η Χοντρή του Θησαυρού πηγε γλυκα στους υπαλληλους της τεχνικης υπηρεσιας τους οποιους εβριζε με τα χειροτερα λογια οσο καιρο ηταν αντιδημαρχος.ρε βανα τσιπα δεν εχεις αλλα ποιος την εχασε για να την βρεις.. τον λογο ομως που πηγε τα γλυκα τον ξερετε??συνδεθηκε επιτελους με την αποχετευση -φυσικα ρουσφετολογικα-γιαυτο και τα γλυκα!!
    Παιρνοντας φυσικα την σειρα καποιου ταλαιπωρου δημοτη ο οποιος πληρωσε για να ειναι αντιδημαρχος .και .μολις πηρε τα τριαντα αργυρια φυσικα και τον προδωσε τι χαζη την περασατε???.πα πα πα τοση ξεφτιλα πια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Το αλλο το ξερατε?? Η βοσκοπούλα οσο καιρο ο θειος της επαιρνε υπερεργολαβικα την κοπη των χορτων για την πυροπροστασια την ψηφιζε την εισηγηση τωρα δεν την θεωρει πλεον αναγκαια...την τι νοιαζει ??αυτη και το σοι της τα φραγκα τα τσεπωσαν .τωρα ας καουν ολοι...στεναχωρια της...
    Πιο killer αραγε υπαρχει??...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου εισαι τοσο εξυπνος και εισαι τοσο ξερολας, πες μας ποιο ειναι το ονομα του θειου της, αν δεν το κανεις δεν εχεις αρ@@@@@. Πες μας το ονομα ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ. ψεματακια, ψεματακια;

      Διαγραφή
    2. Ονοματα δε λεμε ρωτα μαθε και σκασε
      που τολμας να λες οτι ειναι ψεματα
      Ο κοσμος τοχει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι
      Τωρα αν εχω μεζεα ή οχι μια δοκιμη θα σε ....ικανοποιησει .

      Διαγραφή
  69. Παντως πρεπει να παραδεχτουμε οτι ολοι τους οι αποσχισμενοι ειναι πολυ καλλοι
    Μαθητες .ο καλαφ πηγαινε απο σειρα σε σειρα και εκανε ιδιαιτερα μαθηματα στους ανειδικευτους πρωην αντιδημαρχους και στην παλιοκαραβανα.
    Αληθεια τον πληρωνουν??? Η τους πληρωνει???μια και οπως αποδειχτηκε αγαπουν πολυ το χρημα....χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλα πολυ αναλγητοι αυτοι οι δημοτικοι συμβουλοι της αντιπολιτευσης ουτε ενα ελαφρυντικο δεν χαρισαν στον δημοτη.που εκοψε το επικινδυνο δεντρο που εγειρε πανω στο σπιτι του ..να πας στο δικαστηριο εκει σου αξιζει εφη η χοντρη του θησαυρου η βοσκοπουλα που μαλλον εχει μνημη χρυσοψαρου και ο νοων νοειτω ,ο στρατηγος γιαννουλα και ο δοκτωρ πρου .ουτε ενορκοι σε κακουργοδικειο να ηταν....ισα ρε παλλουκαρια τοση αυστηροτητα μονο για τους αλλους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μην τους ταραζεις θελουν να κοινωνησουν των αχραντων μυστηριων οι υποκριτες οι ηθικοι .οι αμεμπτοι .οι αδιαφθοροι αυτοι με τους μεγαλους σταυρους που το παιζουν καλοι χριστιανοι
    Ουαι υμιν γραμματοις και φαρισαιοι υποκριτες που η κακια η ζηλια και το μισος εχει πλημυρισει τις καρδιες σας
    αλλα απο τετοιους καραγκιοζηδες τι περιμενεις .τι να περιμενεις απο ανθρωπους που το χρημα το συμφερον η αλαζονια ο εγωισμος η υστεροβουλια
    εχει φωλιασει στην καρδια τους και τρωει την ψυχη τους .
    Σακη και ολοι εσεις που προσπαθειτε με μεγαλο αγωνα ακομα και σε βαρος της τσεπης σας και του εαυτου σας για το γενικο καλο μην απογοητευεστε απο λιγα λαμογια τα οποια παντα θα υπαρχουν σαν λυκοι ντυμενοι προβατα που οταν δεν υπαρχει η συγκολιτικη ουσια δειχνουν τα δοντια τους οσο αυτη υπηρχε ουτε γατα ουτε ζημια .μην φοβαστε τους υποδικους και ολη την σπειρα τους στο τελος θα νικησει το καλο το ηθικο το τιμιο .πειτε στον κοσμο τις αληθειες πειτε το βιο και την πολιτεια ολων. φυσικα υπαρχουν και καποιοι που απο αγνοια παρασυρονται απο τα παπαγαλακια
    Δεν ειναι αμοιροι πρεπει να βρουν την αληθεια οσο λασπη και αν ριχνουν
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ .ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και στις καρδιες μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Την ψηλή μια την λετε εδω στο μπλοκ σας μεγαλοκοπελα, μια την λετε πολυ μικρη ηλικιακα να ειναι στελεχος τραπεζας. Αποφασιστε επιτελους τι ειναι η κοπελα! Χαχαχαχα σας πονανε πολυ αυτα που σας λεει κ σας κανει.προσεξτε γιατι θα χτυπατε προσοχη μπροστα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα "Στελεχος" Τραπεζας φαινεται από μακρυά....από πολύ μακρυά. Στο ταμείο και πολύ της παει!

      Διαγραφή
    2. Εεεε τωρα μας έδωσες ιδέα,θα τη λέμε γυναίκα τσολιά χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  73. Τι λετε ρε βληματα ποια προπελα το μεγαλοστελεχος της τραπεζας που επενδυσε την πενηνταρα για να μεινει σε αυτην που την λενε camilla parker
    bouls που θα ψαχνει για ψηφαλακια και δεν θα παρει ουτε του περιφτερα που του εκανε πουστια .που μολις εφυγε οι εργαζομενοι κλαιγανε απο τη χαρα τους .ειχανε αναψει λαμπαδα στο αγιο φανουριο για να φυγει η προβατω που μυριζει τυρι channel και το κεφαλι της ειναι γεματο ψυλλους .πλυσου με head and sholders darling και προσεχε τις ψειρες ψωριαρα ..sic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο υπο γιανουλα νουλα ονομα και πραμα αποδεικνυει για μια φορα ακομα το αυταρχικο και εμμονικο κολημενο χαρακτηρα του .νομιζει πως εχει να κανει με ψαρακλες φανταρους οπως τοοσα και τοοσα χρονια .πιπι συνελθε και δες την πραγματικοτητα η πολεοδομια εχει διαφορα ραματα για τη γουνα σου εμμονικε καταστροφεα .για ρωτα στο μερος που μενεις τι ιδεα εχει ο κοσμος για σενα .ρωτα τη δικηγορο παλια συνεργατη σου και τοσο κοσμο που καταγγειλες εμονικε καταστροφεα πρεσβευτη της νομιμοτητας κατα το δοκουν .αλλα οποιος ανοιγει το λακο του αλλου πεφτει ο ιδιος μεσα .
    Ευχομαι ο αναστας Χριστος να σου δωσει φωτιση στο παρανοικο μυαλο σου
    Και παντα να παιρνεις και τα χαπια σου παντα ...
    Υ.Γ κουμαντο εκει που σε παιρνει και μη μας το παιζεις και μεγαλοπαραγοντας πιλαφιτζη νουλα..
    Προσοχη μη σκισεις το καλτσον κι ειναι δανεικο ...χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Gamilla parker bowls πριγκιπισσα της rosecity

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κατ αρχας χριστος ανεστη
    κατα δευτερον δεν εχουμε ζορι για τους γνωστους εμμονικους προσωπικο μα για την πολιτικη συμπεριφορα τους και την ανηθικη και ξετσιπωτη παρουσια τους .περισσοτερο για τους τεσσερεις μαγους της νομεκλατουρας .κριμα γιατι οι "πλειστοι αυτων" ειναι νεοι οι οποιοι ομως γαλουχηθηκαν με ολα τα στραβα καταλοιπα .τολμω να πω πως καποτε υπηρχε καποιο ηθος και τσιπα απο καποιους παλαιους οσο ηταν το επιπεδο τους .τωρα ψυχρά υπαρχει το συμφερον τα λεφτα η διαπλοκη οι κουμπαροι απο τσιπα τιποτα ."τι ψυχη θα παραδωσεις ".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Που οδηγεί η τυφλή αντιπολίτευση στο Δήμο Διονύσου;

    Έχουμε ζήσει κατά καιρούς αντιπολιτεύσεις και αντιπολιτεύσεις. Αλλά η τωρινή δεν έχει υπάρξει ξανά. Πνιγμένη στα αδιέξοδα της, καταγράφει τη μια μετά την άλλη αρνητικές επιδόσεις στην τοπική ιστορία, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς στα διαδοχικά «κατορθώματα» της;

    Όμως το παρακάτω από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διεκδικεί επάξια δυστυχώς βραβείο Γκίνες. Ας δούμε πως το περιγράφει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Δαρδαμάνης:

    «Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, από την Τοπική Κοινότητα Διονύσου δεν ψήφισαν έργα αναγκαιότητας για το δημοτικό κοιμητήριο. Περίεργο αλλά αληθινό. Ο ένας έφυγε και ο άλλος είπε όχι ή λευκό .Ωραιότατα. Βοηθούν υποτίθεται την αναβάθμιση των κοιμητηρίων στην Τοπική Κοινότητα Διονύσου;
    Μπράβο σας, όλα καλά, αλλά η αντιπολίτευση έχει όρια αγαπητοί μου!!! Υπάρχουν άνθρωποί μας στα κοιμητήρια. Ειλικρινά λυπάμαι γιατί θεωρούσα ότι υπάρχει αξιολόγηση και όχι μόνο αντιπολίτευση στείρα και αδιέξοδη».

    Με την ευκαιρία, να σημειώσουμε άλλη μια διάσταση αυτής της καθαρά ευκαιριακής, μικροκομματικής και ανεύθυνης στάσης της αντιπολίτευσης: σε όσες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου απαιτούνταν 21 παρουσίες για απαρτία, απείχε επιδεικτικά. Όταν το όριο για την απαρτία έπεσε στις 14 παρουσίες, εμφανίστηκε άρον-άρον, σα να μην έτρεχε τίποτα, μόνο και μόνο για να καταψηφίσει!

    O tempora, o mores.

    Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017
    Ενεργος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κάπου παραπάνω είχα διαβάσει πριν από καιρό ότι τα ανώνυμα μπλογκ είναι για να περνά κανείς ευχάριστα την ώρα του και συμφωνώ απόλυτα με αυτό.Το θέμα είναι οι εμπλεκόμενοι στα κοινά αν το βλέπουν έτσι και η απάντηση είναι δυστυχώς όχι.Αν στο δημότη ένα σχόλιο έστω και κακόγουστο προκαλεί γέλιο για το σύμβουλο επίσης είναι αστείο ΑΡΚΕΙ να μην τον αφορά...γιατί τότε ξαφνικά το αστειάκι μετατρέπεται σε casus belli που μάλιστα επηρεάζει και την ίδια του την πολιτική στάση.Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο των εμπλεκόμενων στο δημοτικό σκηνικό...τραγικό και μικροπρεπές όσο δε πάει,τα ανώνυμα μπλογκ με τα σχόλιά τους απλώς αντικατοπτρίζουν αυτό το τραγικό επίπεδο...τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα παραπάνω του φίλου θα ήθελα να προσθέσω ότι ο ψευτοπουριτανισμός περισσεύει,όταν επώνυμα στο φβ γράφονται συκοφαντίες ότι κάποια παίρνει εκατομμύρια ευρώ,όταν επώνυμα στο φβ μέσα από τη δήθεν άποψη καλλιεργείται κλίμα λασπολογίας εις βάρος άλλου επώνυμου,όταν σε επώνυμα ιστολόγια τα γεγονότα παρουσιάζονται μέσα από το πρίσμα της γραμμής που θέλει να περάσει ο συντάκτης εμείς εδώ ασχολούμαστε με τους χαμηλού επιπέδου χαρακτηρισμούς του κάθε ανώνυμου;είναι αστείο! Ας κοιτάξουν όσοι έχουν εκλεγεί από όλες τις παρατάξεις τα χάλια τους και όταν τα διορθώσουν τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
  79. Ξυπνήστε,σοβαρός διάλογος,σοβαρή πολιτική,σοβαρή δουλειά δε γίνεται μέσα από ανωνυμίες αλλά μέσα από διαδικασίες θεσμικές στις οποίες όλοι έχουν ονοματεπώνυμο για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και να κρίνουμε,όταν εκεί το πράμα δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε είναι εύκολο να τα ρίχνουμε στα ανώνυμα sites για να καλύπτουμε το πολιτικό έλλειμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Β.Δ. ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ:
    ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΤΟ "ΦΙΛΟ" ΒΑΣΙΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ Ή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ.
    Ο "ΑΛΛΟΣ" ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    Γ.T.
    Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γ.Τ;;;; Ποίος είναι;;; Το Γατάκι;;;

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε το γεροντοπαλίκαρο είναι... το amore !!! της γκόμενας γαρίδας....

      Διαγραφή
    3. Γκομενα ακριδα βεβαιως-βεβαιως
      Διαχρονικη προστειθεμενη αξια

      Διαγραφή
    4. Σε ξυπνήσαμε τρελό αγόρι; Σε έθιξαν οι παρατηρήσεις του ΒΔ; Είσαι σύμβουλος Διονύσου; Πού είσαι τόσα χρόνια κρυμμένος; Πού και πότε εμφανίστηκες και για ποιο λόγο; Κοιμήσου μωρό μου, να στρώσεις επιδερμίδα...

      Διαγραφή
    5. Δεν καταλαβαίνω τιποταααααααα.........Γιωργος Κυνουσης.!!!!! Κάντε λιανά τα χάλια!

      Διαγραφή
    6. θα μας πεις τι ψηφισες Γ.Τ.?που να βρουμε εμεις τα πρακτικα?

      Διαγραφή
  81. Ποτέ θα ξεμεθυσωωωωωωω.......να παω να κανω μια μέθιαααααααα.......και να πληρώσω τη Δεηηηηηηηηηη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σύμφωνα με κουτσομπολιά που ακούγονται, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ.Τ. είναι παρεξηγημένος με αυτά που γράφτηκαν εδώ στη Φωνή. Αλήθεια , ποιος είναι ο Γ.Τ. ;;; Γράφει πουθενά το όνομα σου;;; Μήπως όποιος έχει τη μύγα , μυγιάζεται;;;
    Άντε ρε γεροντοπαλίκαρο ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρεξηγηθηκε γιατι φοβηθηκε μην του φαει κανεις το πιπινι - μπαζο

      Διαγραφή
    2. ...μάλλον φοβάται μη χάσει την κότα με τα "χρυσά" αυγά, που έχει τόσο πολύ ανάγκη.

      Διαγραφή
  85. Κουφαλα Νιονιο....με τον ψηλο και τον χοντρό και τον κοντό και την χοντρή και το ροδοχασαπη....και τον μεθύστακα...και την κορη του καταπατητή ...και την χρεωφειλέτη....και αυτόν που σ εχεσε και μετα σε ξεχεσε και την σλουρπ τενεκε....και τον προμηθευτή της αυλής των πυροσβεστών.....να δουμε τα χαίρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κλαρινογαμπρέ, επειδή πολύ αινιγματικός είσαι τώρα τελευταία και επειδή μας τα έχεις κάνει τσουρέκια στο Facebook σου, να σου βάλω και εγώ ένα προβληματάκι.
    Ένα βενζινάδικο, έχει 5 βυτία που το καθένα χωράει από 3000 λίτρα πετρέλαιο. Το πρωί όταν έφυγαν για διανομή ήταν γεμάτα με εντολή να παραδώσουν 13000 λίτρα. Όταν γύρισαν πίσω το απόγευμα , ήταν και τα 5 άδεια. Που πήγαν τα 2000 λίτρα;;;
    Για να σε δω ρε μάγκα…
    (Λίγη βοήθεια γιατί είναι και βλάκας: Ψάξου κάτω στο υπόγειο σου…. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαρινογαμπρέ, δεν το βρήκες το πρόβλημα. Σου έχω όμως ένα άλλο πιο εύκολο.
      Σε ένα χωριό η ταβερνιάρα , παρήγγειλε απ’ τον προμηθευτή της:
      5 χλωρίνες υγρές
      2 κουτιά χαρτιά υγείας
      1 σκουπα
      1 φαράσι
      10 σακούλες σκουπιδιών
      8 καθαριστικά γενικής χρήσης
      3 υγρά για τα τζάμια.
      Σύνολο 30 τεμάχια συνολικά. Επειδή όμως ο προμηθευτής δεν προλάβαινε, έστειλε έναν φίλο της συνταξιούχο για να της τα φέρει. Όταν ο συνταξιούχος γύρισε στην ταβερνιάρα, έλλειπαν 4 τεμάχια, τα οποία ήταν τα πιο ακριβά. Ποια τεμάχια έλλειπαν;;;;
      Για γερούς λύτες….

      Διαγραφή
    2. Κλαρινογαμπρέ , μην ξεχνάς ότι έχεις και το παρατσούκλι του «γελωτοποιού του χωριού» αν θυμάσαι καλά…. Και επειδή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις Κυριακή βράδυ , βάλε σταρ, έχει ταινία κομμένη και ραμμένη για σένα !!!! Όσο από μένα μην περιμένεις άλλη απάντηση, πάω για ποτάκι έξω! Εσύ κάτσε και διάβαζε Φωνή.

      Ταινία για Κλαρινογαμπρό

      Α επίσης να ξέρεις ότι όσο ψαρώνεις , τόσο θα γράφουν για σένα εδώ , σε ένα blog με 1000 και πλέον κλικ την ημέρα και όχι σαν το δικό σου facebook που σου κάνουν 10 Like το πολύ… Γουστάρεις να ξεφτιλίζεσαι…

      Διαγραφή
    3. Γεια σου ρε Κλαρινογαμπρέ και καλό σου μήνα. Βρήκα ένα video απ’ το χωριό , πριν ακόμα γίνεις δάσκαλος, που δούλευες σε μια ταβέρνα.
      Τι σπιρτάδα, τι ομορφιά… από μικρός φαινόσουνα ρε πονηρούλη…..

      Κλαρινογαμπρός δουλεύει σε ταβέρνα

      Διαγραφή
  87. Μεγάλος....ο Δημος .....μικρός ο Δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ και ο ποιητής Φανφάρας .....
      "Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια...."

      Διαγραφή
  88. Αφιερωμενο στον κλαρινογαμπρο
    "Τα κυματα της θαλασσας χτυπουν
    το βραχο βραχο
    και σενανε τον ποιητη στα μεζεα μου
    σε γραφω "
    αντι για μεζεα γραφτε αρχ----α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα χαλαρώστε με τον άνθρωπο. Τον έχετε κάνει εμμονικό και κάθε 5 λεπτά , μπαίνει στο blog να διαβάσει, για να απαντήσει μετά στο φαισ μπουκ του. Άσε που δεν ευχαριστήθηκε τίποτα αυτό το ΣΚ και κυρίως την 1ο μαγιά, ήταν από πάνω απ' το PC και διάβαζε φωνή και απ' την άλλη σκεφτόταν τι να απαντήσει.

      Διαγραφή
    2. Για να κάνει έτσι σαν τον τρελό ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ, φανταστείτε τι μεροκάματο έβγαινε όταν ήταν εκεί. Γι' αυτό τώρα τριγυρνάει από δεξίωση σε δεξίωση για να φάει και φυτεύει και ντομάτες. Έχει πέσει τρελή πείνα! Που είναι οι μέρες δόξας με την πεινιρλού , που κάθε βράδυ ήταν σε ταβέρνα... κερασμένα όλα βέβαια....

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια, όλες αυτές τις αποφάσεις, που τις βρίσκεις ρε κλαρινογαμπρέ;;; Η γκόμενα γαρίδα ή η βιζιτού στα δίνει;;;
      Υ.Γ.
      Ξεκίνησαν οι οντισιον για το "Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος Νο 3" τρέξε να προλάβεις

      Διαγραφή
    4. Γελωτοποιέ, τελικά τα καλόπαιδα πιο πάνω δεν έχουν και πολύ άδικο και σε κράζουν. Για πες μας , τι παράγκα έχεις στήσει με το οικοπεδάκι σου , που το έχεις κάνει ενοικιαζόμενη χωματερή;;; Κάτι μπάζα θέλω να πετάξω. Πόσο το κοστολογείς; Με το φορτηγό ή με το κυβικό;
      Όντως πρέπει να σε έχει θερίσει η πείνα ρε δασκαλάκο για να κάνεις τέτοιες μπίζνες!!! Που είναι οι παλιές καλές εποχές της σχολικής που έτρωγες με χρυσά κουτάλια …. Πεινιρλί….

      Διαγραφή
    5. Τελικά από ότι γράφεις , Δροσια, Σταματα, Μπαλλα, και Διονυσος έχουν αρκετά παιδάκια που παίζουν το παιχνίδι "κλέφτες και αστυνόμοι" και φυσικά είναι με το μέρος των πρώτων.!

      Διαγραφή
  89. Ο διονυσοσκουφίτσος και οι συν αυτώ ενδιαφερόμενοι - τάχα μου τάχα μου για το δήμο – ζορίζονται γιατί έχει πολλά θέματα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ε βέβαια, το συμβούλιο πρέπει νάχει 10 το πολύ πολύ 15 θέματα. Στο ρελαντί, στο πολύ ρελαντί, αν γίνεται να σβήσει και η μηχανή ακόμα καλύτερα! Μη τυχόν και δουλέψει ο δήμος. Μη τυχόν κουραστεί και η αντιπολίτευση και οι ανεξάρτητοι από τις πολλές και συχνές παρουσίες τους και ζαρώσει το δερματάκι τους. Αλίμονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλόπαιδα του δήμου τώρα που ο σύριζα θα επαναφέρει το 70άκι που παίρνατε για να πηγαίνετε στα συμβούλια σας βλέπω να μπαίνετε στην αίθουσα σωριδόν χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε χαρές οι δύο λιμοκοντόροι που θα κάνουν! Γιωργάκη, Σπυράκο.... φαγητό.......

      Διαγραφή
  91. ΜΠΡΑΒΟ,Ο ΒΟΥΒΑΛΟΓΟΡΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑΜΠΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πηρε το μηχανημα του δημου με χειριστη ενα ντοπιο ψαρι και πηγε να κανει θεληματα σε καποιους .το αποτελεσμα τον τσακωσε το δασαρχειο μετα απο καταγγελια πολιτη και εφαγε μηνυσαρα .τα παραπανω εγιναν επι διοικησεως οσιου ιωαννη cold water χρονικα στην περιοχη της σταματας και προεδρακος ηταν ο φερομενος προεδρος του συνεταιρισμου και τωρα ζηταει και δικηγορο του δημου για την παρανομια του που εκχερσωσε περιπου στρεμμα .μηπως ηταν η περιοδος του κτηματολογιου και καθαριζε οικοπεδακια που πουλαει ,ο μεσιτης της περιοχης .και καλα τωρα ζητα και δικηγορο απο το δημο για να μην πληρωσει; .παρε τη δικηγορο του συνεταιρισμου που εχει ακρες και θα σε βγαλει λαδι προεδρακο των κηφηνων .οτι και να κανεις το αναδασωτεο πρεπει να αποκατασταθει .παντως ο ενας με μπαζακια και μπαζωματα ο κλαρινογαμπρος ντε ο αλλος με γεωτρησουλες παρανομες ο αλλος με εκχερσωσεις ο αλλος βλεπει ξερει και δεν μιλαει αλλος ειναι ρουφιανος αλλος τσιλιαδορος αλλος τσοπανος καταστροφεας μαλλον εκει ειχανε καλη δουλιτσα στησει και πουλαγανε οι μεσιτες σαν τον καραφλο πρωην ταβερνε που κανει και τραπεζια σε πολιτικα προσωπατα τρομαρα τους και αυτοι και αυτος μαζι .και μεις κοιταμε σαν χαζοι τους θρασσεις τυπους που το παιζουν επιφανεις πολιτες του τοπου .καποια στιγμη βεβαια ερχεται και η ωρα της κρισης και "δρυος πεσουσης πας ανηρ ξηλευεται "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Λαμογια δε μιλατε τωρα εεε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΦΩΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γρηγορης φέρθηκε αντρίκια και μακάρι να είχαν ακολουθήσει το παράδειγμα του και άλλοι με πρώτους και καλύτερους τους ανεξάρτητους και μιλάω για το Σπύρο και τη Βάνα που ο Ζαμάνης τουλάχιστον δεν τους φέρθηκε καθόλου άδικα.

      Διαγραφή
    2. Γιατι τουλαχιστον???μηπως φερθηκε αδικα στον Ηλια και στην Στελλα?αλλα ο σκοπος ολων αυτων οπως τελικα αποδειχτηκε ηταν μονο το προσωπικο τους συμφερον και η ατομικη τους προβολη γεγονος που περιτρανα φανηκε αφου μολις τελειωσε η θητεια τους πηγαν απεναντι για να πυροβολανε την παραταξη τους ... .καλα δεν ντρεπονται καθολου ... φιλοτιμο δεν εχουν??οσο για τον δημο και τους δημοτες καρφι δεν τους καιγεται..πιο κατωτεροι των περιστασεων δεν υπαρχει..
      Μπραβο παντως στον Γρηγορη για τα μαθηματα αυτοδιοικητικης συμπεριφορας που τους εδωσε!!

      Διαγραφή
    3. Ρε τον προδοτη ....εγινε και φιλοσοφος. Η ξεφτιλα ηταν οταν τον χειροκρότησαν για το πόσο μακακας ειναι!

      Διαγραφή
    4. μπράβο αξίζει σε όλους τους συμβούλους του ζαμάνη όσο για το Γρηγόρη εννοείται ότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μπράβο του,αυτά να τα βλέπουν κάτι άλλοι μορφωνιοί που πήρανε αυτά που ζητήσανε και τώρα κάνουν τον κινέζο

      Διαγραφή
    5. Ρε μεγάλε αυτός είναι ο πιο διάσημος "εφιάλτης" του Αγίου Στεφανου.!
      Ρώτησε τον Στέλιο , τον Παναγιώτη και τώρα τον Γιάννη να σου πουν την γνώμη τους για τον "πρόθυμο".! Ακόμη και η παράταξη του ζαμανη έχει δοκιμάσει την φυγή του και την ένταξη του στην ενωτική πρωτοβουλία. Μήπως δεν θυμάστε ότι είχε εκλεγεί με την ΑΔΚ;;;

      Διαγραφή
    6. Δεν δίνω μια αν ο Γρηγόρης πριν ηταν με την αδκ μετά πήδηξε στον κουραδομαγκα και τώρα την ξανακάνει.γιατί δηλαδή ο ανεξάρτητος παπαρολόγος προφέσορας που τώρα δίνει διαλέξεις στους κάφρους του κουραδόμαγκα είναι καλύτερος;;;;;

      Διαγραφή
    7. Άλλο Γρηγόρης και άλλο παπαρολόγος προφεσορας όπως τον αποκαλείς .!
      Κρίμα στον ζαμανη που κρεμάστηκε στα τέτοια του πρόθυμου.!

      Διαγραφή
    8. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΣΟΥ ΘΥΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ! ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΒΙΣΩΝΑ!!!

      Διαγραφή
    9. κι η πλάκα ρε μεγάλε είναι ότι οι κάφροι του κουραδόμαγκα όπως λες ίσως δε είναι και τόσο κάφροι γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι δε γουστάρουν θεωρητικές ρητορικού τύπου μεγαλοστομίες από έναν αποτυχημένο στο έργο του πρώην αντιδήμαρχο,αυτός πάλι νομίζει ότι αυτοί είναι μαθητές του και θα πρέπει να τον ακούν και να μένουν μ ανοιχτό το στόμα κούνια που τον κούναγε τον παπαρολόγο

      Διαγραφή
  95. Ο εμμονικός άεργος σφουγγοκωλάριος τι έγινε;;; Βρήκε δουλειά;;;; Έτσι είπε ότι τον προσέλαβε η Pulitzer για να κανει ρεπορτάζ !!!!!!! Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Κατάπιαν τη γλώσσα τους απόψε η Οδός Διονύσου κι ο διονυσοσκουφίτσας. Και εις άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Κι άλλο κοινό δελτίο τύπου της μειοψηφίας με τις ίδιες αναμασημένες δικαιολογίες...δε μας ενδιαφέρει ρε παιδιά γιατί δε μπαίνετε αλλά ότι δε μπαίνετε..... κι αυτό κούρασε και τους δημότες που πια δε δίνουν μία για τις δικαιολογίες σας ....την επόμενη φορά που θα βγάλετε τέτοιο δελτίο τύπου θα το χρησιμοποιήσουν για κωλόχαρτο.... τόσο πια στο κόσμο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ»; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝOΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ; ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ; OXI ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ήρθε και ο Σφουγγοκώλης στο ΔΣ με την gay φιλενάδα του απ’ το Κρυονέρι, για να βιντεοσκοπήσουν τη συνεδρίαση. Το κινητό του το έδωσε η βρωμιάρα η poulitzer, αλλά λόγω του ότι είναι και χαζή , ξέχασε να αδειάσει την κάρτα μνήμης. Έτσι πρόλαβε και τράβηξε μόνο 6 λεπτά απ’ τη συνεδρίαση και αφού τον έκραξαν όλοι αποχώρησε με το amore του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Η στάση των συμβούλων του δημάρχου είναι για συγχαρητήρια μη ξεχνάμε ότι κάποιοι από αυτούς έχουν τις δουλειές τους και τις παραμερίσανε για το καλό του κόσμου είναι ντροπή για όποιον απέχει με φτηνές δικαιολογίες που δε πείθουν κανένα πια και τελικά γιατί δεν αφήνουν το δήμαρχο να δείξει τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος,αυτοί παν να του στερήσουν την ευκαιρία αμάν πια γιωργοσπυριδωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. η Pulitzer πήγε ταξιδάκι στη Σιένα και ξετρελάθηκε,γιατί γύρισε πίσω ρε γαμώτο;κούκλα αν θες σου κάνω δώρο εισιτήριο μόνο αλέ,και μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και το σφουγγοκωλάριο και το coldwater amore του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Γρηγόρη είσαι γίγαντας αγόρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Διακρίνω ένα κοκομπλόκο στην αντιπολίτευση από προχθές. Ματ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιαστήκανε στον ύπνο όλοι με το δημοτικό συμβούλιο. Μάταια προσπαθούσε ο Κλαρινογαμπρός - ρουφιάνος, που ήταν εκεί να τους ειδοποιήσει, αλλά τζίφος. Ο φουκαράς δεν είχε μονάδες στο κινητό και ζήταγε απ' τον Βασίλαρο να του δανείσει το κινητό του , για να πάρει και καλά στο σπίτι να ρωτήσει κάτι. Αλλά και αυτός έπαθε νίλα, γιατί ήταν από την περασμένη Δευτέρα να τον πληρώσει κάποιος για κάτι μπάζα στο οικοπεδάκι, αλλά τον καθυστέρησε και έτσι δεν είχε ούτε ευρώ για μονάδες.

      Διαγραφή
    2. Ο οποίος παρεμπιπτόντως , σε κάθε του ανάρτηση , αναφέρεται στα ‘τσουρέκια’!!! Ρε μπας και την ‘ισιώνεις την περούκα’, όπως ο χοντρούλης κολλητός σου με το amore απ’ το coldwater;;; Για να το αναφέρεις συνεχώς πρέπει να τα γουστάρεις τα τσουρέκια….. Ε ρε τι σε πιασε στα γεράματα ….. και δεν περνάει και με αντιβίωση κιόλας…..

      Διαγραφή
    3. Έλα κραρινογαρμπρέ για τσέκαρε εδώ. Ποιο σου ταιριάζει περισσότερο;;; Μάλλον όλα...

      γελωτοποιός αρσενικό
      1. κωμικός που διασκέδαζε τη βασιλική αυλή
      2. ο κλόουν
      3. αυτός που κάνει τους άλλους να γελούν
      είναι ο γελωτοποιός της παρέας

      καραγκιόζης αρσενικό
      • (μεταφορικά) ο κουτοπόνηρος άνθρωπος ο οποίος τα ξέρει όλα χωρίς να ξέρει τίποτα, (ξερόλας)
      • αυτός που κάνει διαρκώς άκομψες και προσβλητικές πράξεις ή δηλώσεις
      • αυτός που συμπεριφέρεται με υστεροβουλία η οποία πηγάζει από τη χαμηλού επιπέδου νοημοσύνη του
      • (προσβλητικό) γελοίος, αναξιοπρεπής

      ρουφιάνος αρσενικό, ρουφιάνα θηλυκό
      • συκοφάντης, ραδιούργος, δολοπλόκος
      • (υβριστικά) καταδότης, σπιούνος, προδότης, χαφιές

      γελοίος, -α, -ο
      1. που προκαλεί το γέλιο
      2. που τον σχολιάζουν, τον κοροϊδεύουν
      3. ανάξιος λόγου, ασήμαντος
      4. παράλογος

      Διαγραφή
  104. Κάτοικε του Διονύσου προτιμάς το παιδάκι σου να παίζει σε παιδική χαρά με χαλίκι ώστε να το φχαριστιέται και το χειμώνα αφού δε θα έχει λάσπη αλλά κάθε φορά που θα σκουντουφλάει να ματώνει τα γονατάκια του και άρον άρον να πηγαίνετε σπίτι με κλάματα και πληγές ή προτιμάς να παίζει χειμώνα καλοκαίρι σε παιδική χαρά με λείο
    ελαστομερές στο δάπεδο; Αν το πρώτο κοπάνα τη για Ιταλία τώρα και πάρε μαζί σου κάποιες με ανάλογες προτιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. χασαπούλιτζερ σε πείραξε πολύ μωρή πατσαβούρα που ο Γρηγόρης φέρθηκε σωστά εεε ;;;;; Κι έψαξες χαρά στο κουράγιο σου ή μήπως σε βοήθησε ο ρεπόρτερ σου ο σφουγγοκώλης τα κιτάπια σου απ το μπαούλο τα ξέθαψες αθεόφοβη πατσαβούρα για να του τη πεις ποια εσύ του γίγαντα;;;; ουστ κρυόκωλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον χρειαζεται ο ΖΑΜΑΝΗΣ αυτον τον μπινελικοπολεμα?

      Διαγραφή
    2. όχι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούμε την βουβαλογοργονοπαρέα να βρίζει (χωρίς λόγο) το Σάκη. Άσε μας ρε μεγάλε

      Διαγραφή
  106. Γυρισε η μπεμπεκα απο τις οξω απο δω παιδικες χαρες ;εκανε κουνια εκανε γαιδουροτσουλιθρα εκανε γυρω -γυρω ολοι;γιαυτο επαθε βερτικο και τα εβαλε με τον σενιορ γρηγορη .ηθελες οπως και το παρεακι σου να ειχανε 20 και κοιμηθηκατε και πηρατε τα ορη τις ραχουλες και τους προορισμους αλλος με βαπορο αλλος με αρεοπλανο κι ολοι μαζι με καλαμι σιγουρακια .ομως λογαριασατε χωρις τον ξενοδοχο .αντε τωρα να ξαναμαζεψεις τους αντι τα ορφανα και ολα τα κακομοιρα .ο προφεσορος θα κανει μεγαλη προσπαθεια θα γραφει θα λεει κλπ κλπ .νομιζατε πως θα εκβιαζατε εισαστε τοσο σιγουροι που το σχολιο που ανεβασε η μπεμπεκα της οδου διονυσου νουμερο 10 ειναι για γελια και για κλαματα με τη ροτα .ροτα να αλλαξετε εσεις αθεοφοβοι και βληματα με αυτα που κανετε .ο κοσμος αρχιζει και βλεπει το παιχνιδακι που παιζετε σε βαρος ολου του κοινωνικου συνολου .ακομα και ο δασκαλος λεει τα πραγματα με το ονομα τους μπραβο του για την σταση του .δεν φοβομαστε την κριτικη απο οπου κι αν προερχετε η λασπη και τα ψεματα ειναι απαραδεκτα .
    Με τις υγειες σας λοιπον .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλα η μπεμπεκα δημοσιογραφα πως πληρωνει το βοηθο της το σφουγγω "μαυρα- μαυρα "για να της κανει το παιδι του φωτογραφου και γιατι δεν χρησιμοποιει πια την βουβαλογοργονα η οποια εθεαθη σε θερετρο στο νησι των εξοχωριων εταιρειων μαλλον κανουν αντιπροσωπια λουκουμαδων κατεψυγμενων
    .ερχονται εδω μας τη λενε και μετα εξω απο δω .ετσι κανω και γω σκυλισια ζωη .πω πω κουραζονται παρα πολυ χωρις σταματημο .παντως η κατασκοπευτικη παρουσια της β γοργονας και ο γ γοργονος να περιμενει στην αλλη γωνια το σημα αν γινει συμβουλιο για ναρθει ειναι το ακρον αωτον της ηλιθιοτητας κατασκοπευτικο διδυμο της συμφορας καραγκιοζηδες με λοφιο
    Σαγιοναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΡΙΚ ΚΥΠΡΟΥ
      Ζσυμφωνα με ντις τελευταιες πληροφορίες απο την Μεγαλονυσον, υπερβαρο ζευγάρι αποτυχημενων επιχειρηματιων απο την Αθηναν, κατάφεραν μεσα σε μιαν νυχταν, να φανε μαζι σε επαγγελματικον δειπνον, 15,5 κιλαν λουκουμαδες.
      Ο Τζιμπριος επιχειρηματιας Βούβης Βουβαλης, μόλις είδε την βουλιμίαν των Ελληνων αδελφών μας επιχειρατιων, έκανε πίσω στην αρχική συμφωνία που είχε κάνει με αυτούς. Έτσι το Ελληνικό ζευγάρι , εστράφηκε στην αγορά και εισαγωγην Τζιπριακούν χαλουμιούν. Σήμερα το βράδυ στην αιματοβαμμένη αμμόχωστον , έχουν ραντεβού - δείπνο με τον Κύπριο Ντρούλη Χοντρούλη για να δουνε πως θα μπορέσουν να γίνουν αντιπρώσωποι Βαλκανίων.

      Διαγραφή
  108. Προφεσορακο τις ταμπελες αλλου πηγαινε γλυψε κανα κοκκαλο απο τα κλεψιμεικα του οψιμου αρχηγου σου εσυ και ολοι οι αλλοι και μην κανετε ονειρα θερινης νυκτος .τωρα το τι φοραει ο καθενας δικαιωμα του .δεν κανουν τα ρουχα τον ανθρωπο μα ο ανθρωπος τα ρουχα .ειχες και στο γυφτοχωρι σου ντρες κοντ μπαζο μας κανεις και μαθηματα ιστοριας της τεχνης βουρλο αει χασου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πως είπατε;;; Ο βίσωνας μιλάει για dress code του δημάρχου;;;; Τη πάρτη του στον καθρέφτη την έχει δει;;;; Παρά το styling που επιμελείται η σύζυγος;;;; Μπου χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Μηνυμα για τους απεναντι

    Η πλακα δεν ειναι οταν μας
    περνατε για ηλιθιους
    το μεγαλο νταβαντουρι
    ξεκιναει οταν νομιζετε πως
    εσεις ειστε
    οι εξυπνοτεροι ολων....
    ενας τσιπριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μετα την ανακοινωση της ενωτικης υστεροβουλιας για την διαγραφη του γρηγορη παρτε μια μαντιναδα
    Πολύ αξία σου 'δωσα
    χωρίς να την αξίζεις
    δεν θέλω να σε ξαναδώ
    γιατί με διαολίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή