Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια με τη διοίκηση Ζαμάνη. Τρία χρόνια που για τους πολέμιους (παραδοσιακούς και μη) αυτής της δημοτικής αρχής δεν καταπίνονται με τίποτα. Πολύ περισσότερο επειδή βλέπουν τη δυναμική του τίμιου και αδιάφθορου παιδιού (που το’ χαν ξεγραμμένο από τότε που πέταξε από πάνω του βαρίδια σαν και του λόγου τους) να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αλλά κι επειδή, επί της θητείας του, έγιναν ένα σωρό πράγματα που όποιος κάνει πως δεν τα βλέπει μπορεί να διαβάσει τη λίστα τους σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος σε εφημερίδα όμορου δήμου.
Βέβαια τα προβλήματα της καθημερινότητας δε σταματούν ποτέ να υπάρχουν και μέσα σ’ αυτά είναι κι εκείνα που έχουν συσσωρευτεί  εδώ και δεκαετίες ως παρακαταθήκες παλαιότερων διοικήσεων.  Όμως μαγικό ραβδάκι δεν υπάρχει γενικώς και πουθενά, οπότε είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να επιλυθούν όλα δια μαγείας από μια δημοτική αρχή με μόλις τριετή θητεία και με το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου να μην επαρκεί, κατά γενική ομολογία. Παρά τις δυσκολίες, η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος δικό μας, δηλαδή των δημοτών.
Προς αυτή την κατεύθυνση, μια σοβαρή αντιπολίτευση θα μπορούσε να προσφέρει πολλά αλλά οι παρατάξεις της μειοψηφίας,  εγκλωβισμένες μέσα στη μονολιθική αντίληψη των πραγμάτων, ζουν στην απόλυτη ανυπαρξία, σα να βαριούνται να ανοίξουν το στόμα τους για να αρθρώσουν μια σοβαρή κουβέντα, σα να μην έχουν κουράγιο να φέρουν εις πέρας το ρόλο τους. Και πού να το βρουν, άλλωστε, το κουράγιο,  τώρα που αναπόφευκτα  έρχεται στην επιφάνεια το αμαρτωλό παρελθόν του επικεφαλής της μείζονος με τον οποίο έχουν συνταχθεί κατά καιρούς σαν άβουλα υποκείμενα αλλά και ορισμένων ατόμων που τον περιστοίχιζαν και που τώρα βουλιάζουν μαζί του. Όσο δε, «σφίγγει η θηλιά στο λαιμό του» τόσο θα εκδίδονται από την παράταξή του κακής αισθητικής δελτία τύπου τα οποία κατά δική του ομολογία (!) είναι παραπλανητικά και αναξιόπιστα, γιατί μέσα σε τόσο πανικό πώς μπορείς ψύχραιμα και λογικά να αξιολογήσεις καταστάσεις… Από κοντά και άλλες παρατάξεις, ψελλίζουν εγγράφως που και που λίγες λεξούλες για να θυμίσουν στον εαυτό τους ότι υπάρχουν.
Μέσα σε αυτόν τον λήθαργο, κάποιοι έξυπνοι από τα παλιά φαντασιώνονται τη δημιουργία του αντίπαλου δέους του Ζαμάνη, αυτού που θα τους επιτρέψει και πάλι  να έχουν την αγαπημένη τους εξουσία και το μέλι της. Αναζητούν απεγνωσμένα τον άφθαρτο μπροστάρη –ανδρείκελο  που θα φέρνει σε κάτι από Ζαμάνη πολλά υποσχόμενο και ποντάρουν στην εμπλοκή νέων υποψηφίων -θυμάτων για να τους παίζουν σα μαριονέτες και να καρπώνονται οι ίδιοι τα προσωπικά τους οφέλη. Τι κι αν χτυπάνε με θράσος πόρτες που δεν ανοίγουν, αυτοί συνεχίζουν απτόητοι. Ο λύκος, όμως,  ακόμα κι αν φοράει προβιά αρνιού γάλακτος εύκολα αναγνωρίζεται από τη χοντρή φωνή του, τα κοφτερά του δόντια,  τα τριχωτά του χέρια κι οι δημότες κάθε άλλο παρά άβγαλτες κοκκινοσκουφίτσες  είναι. Αυτό φαίνεται το αντιλήφθηκαν προσφάτως οι ιθύνοντες της νέας κίνησης και ανέβαλαν την πρώτη τους επίσημη μέχρι να αποκτήσουν στοιχειώδες ανάστημα. Μέχρι τότε τα ξαναλέμε.

Όλο αυτό το κενό της αντιπολίτευσης, όπως συνήθως συμβαίνει,  ήρθε να το καλύψει ο βρώμικος επικοινωνιακός πόλεμος. Επιστρατεύτηκαν ο γνωστός εμμονικός ανωνυμο-επώνυμος blogger και η αυτοαποκαλούμενη δημοσιογράφος σε μια σύμπραξη που αποτυπώνει το μεγάλο τους φόβο και τον εξίσου μεγάλο πανικό τους. Τους φταίνε οι διαφορετικές φωνές που άλλαξαν τις επικοινωνιακές ισορροπίες και είπαν τα πράγματα με το όνομά τους, μακριά από προπαγανδιστικές τακτικές και λιβανίσματα σε αφεντικά.
Μάλιστα, η αυτοαποκαλούμενη δημοσιογράφος , έφτασε στο σημείο να γράφει για αθλιότητες (της Φωνής και άλλων) που εκπορεύονται  από το Δημαρχείο! Δηλαδή, καταδίκασε τις αθλιότητες  των ανώνυμων blogs που κατά το σκεπτικό της θίγουν υπολήψεις  αλλά στις ενημερωτικές ιστοσελίδες της ηλεκτρονικής της εφημερίδας περιλαμβάνει και το γνωστό τρισάθλιο και πάλαι ποτέ κραταιό ανώνυμο blog του ανωνυμο-επώνυμου φίλου της που ξεχειλίζει από υβριστικές αναρτήσεις και άθλιες προσβολές εναντίον θεσμικών και απλών δημοτών!Τελικά  ας ξεκαθαρίσει η κατά φαντασία δημοσιογράφος που προφανώς ακολουθεί και τον ανάλογο δεοντολογικό κώδικα: όλα τα ανώνυμα blogs είναι άθλια ή ισχύει το δύο εμετικά μέτρα και δύο εμετικά σταθμά; Μάλλον το δεύτερο.
 Από αυτού του είδους τις αθλιότητες ποιος θα μας σώσει;

200 σχόλια:

  1. Ωωωωω καλώς τους μετά από πολύ καιρό,όπως πάντα λόγια σταράτα,λόγια λίγα και καλά,οι τύποι που λέτε πιο πάνω ενώ δε κοιμούνται πια τα βράδια έχουν το θράσος να κυκλοφορούν τη μέρα σαν να μην τρέχει τίποτα,σα να ξέχασαν τα χάλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός με την μπέρτα ποιος είναι , ο κλαρινογαμπρός ή σφουγγώ;;; Δεν διακρίνω καλά

      Διαγραφή
    2. Ούτε ό ένας , ούτε ο άλλος ρε μεγάλε.
      Ο σφουγγώ κάνει μπαμ από μακρυά και ο κλαρινογαμπρός αποκλείεται να ήταν ποτέ τόσο αδύνατος γιατί από τη μάσα στις σχολικές είχε κάνει μπάκα.

      Διαγραφή
    3. Αν ήταν ο Κλαρίνος , αντί για μπέρτα έπρεπε να φόραγε ρόμπα!!!!.... τέτοια ρόμπα που έχει γίνει με τις λαμογιές του

      Διαγραφή
  2. Κλαρινογαμπρε μπρε με την αρραβωνιαρα τη πεινιρλου ... Τικ τακ τικ τακ τικ τακ...... Για φαντασου λιγο τι ειναι αυτο για θυμησου για χτυπα λιγο το κεφαλι σου θυμησου τα μεγαλεια τους χορους τις μαζωξεις τις βραδιες της χλιδης του κεφιου στην υγεια των κοροιδων που κοιμοντουσαν υπνο βαθυ και κανατε εσεις το παιχνιδακι σας τικ τακ τικ τακ τικ τακ . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΑΖΑΤΕ ΧΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΖΩΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Βεβαια για να μην μιλανε οι υπολοιποι μαλλον ταιζοντουσαν και αυτοιαπο την αγελαδα που λεγεται δημοσιο χρημα ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ,Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ Τ ΑΥΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτρέψτε μου αλλά η άλλη που λέτε έστειλε στο σχολείο που διδάσκω ένα εξώδικο που το διαβάζαμε με τη διευθύντρια και δεν καταλαβαίναμε τι γράφει και τι μας αφορά.

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να ξέρουμε εμείς οι δημότες ποιοι ήταν οι τύποι που μας εξουσίαζαν και να πέσουν επιτέλους οι μάσκες ώστε να πάψουν πια να μας πλασάρονται αχρείοι σαν ευυπόληπτοι πολίτες.Φτάνει πια η υποκρισία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κουραδόμαγκας ο φουκαράς που σαν τον πνιγμένο πάει να πιαστεί από το λιγοστό μαλλί του,αποκαλύπτει Σόδομα και Γόμορρα για παράδειγμα αποκάλυψε τη λαμογιά με το περίπτερο στο διόνυσο αλλά ξέχασε να μας πει τι έκανε επί των δικών του ημερών για αυτό το ρημαδοπερίπτερο Γιαννάκη παιδί μου σου μιλάω για το καλό σου πριν "αποκαλύψεις" κάτι ψάξε πρώτα την καμπούρα σου γιατί μετά πάλι θα λες συγνώμη λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω ηδη το μετανοιωσε κιολας ο πινοκιο

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΠΑΛΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕ ΓΟΥΛΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  6. Καλαφακλεφτης μια
    Καλαφακλεφτης δυο
    Καλαφακλεφτης τρεις
    Ηρθε η ωρα για να μπεις
    ΠΟΥ ΟΥ ΟΥ
    Στη μπουρου καλαφακλεφτη στη μπουρου
    Αυτο σου αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα τι μας φταίνε τα καημένα τα πεύκα που μας χαρίζουν οξυγόνο;Τελικά κόπηκαν ξερά ή χλωρά;Γιατί ο δήμος δε μας ενημερώνει για το τι τελικά έγινε;Με θλίβει το να γίνεται το περιβάλλον μήλο της έριδος μεταξύ παρατάξεων και η αλήθεια να αγνοείται.
    Ευχαριστώ για τη δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ο νέος εντεταλμένος επικοινωνίας τι κάνει;;;;;;;

      Διαγραφή
  8. Τα πευκα ηταν ξερα αλλα περιμεναμε την ανασταση αυτων αλλα μεχρι να αναστηθουν τα κοβουμε και κανουμε καυση νεκρων χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλαφακλεφτη πες αλευρι
    Ο εισαγγελεας σε γυρευει εσενα και το παρεακι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλη μέρα για τη Φωνή Διονύσου σήμερα!!!! Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στα κοινά του Δήμου Διονύσου , κατάφερε και ξεπέρασε σε κλικ το τελειωμένο πλέον blog του Σφουγγοκώλη!!!
    Μπράβο ρε παιδιά καταφέρατε μέσα σε δύο χρόνια ότι δεν μπόρεσε να καταφέρει ο χοντρός από τότε που ξεκίνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρονια μας καλα και πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το βλαχομπαροκ blog που έστησε το 2011 ο διονυσοσκουφίτσας βρίσκεται εδώ και καιρό στη δύση του. Απαξιωμένο πλήρως βλέπει τώρα την πλάτη της Φωνής Διονύσου. Και κλάμα η κυρία. Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς άθλιε πολιτικάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο χοντρός, μιας και δεν έχει τίποτα άλλο στη ζωή του να κάνει, βγαίνει στους δρόμους, τραβάει φωτογραφίες τα σκουπίδια και κλαδιά και φτιάχνει αναρτήσεις. Αυτό είναι , αν είσαι σκουπίδι , με σκουπίδια ασχοείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι φωτο αποδεικνύουν και το πόσο κάφρος είναι ο νεοέλληνας τι δουλειά έχει η βιβλιοθήκη ή τέλος πάντων αυτό το έπιπλο στα ανακυκλώσιμα ή στον κάδο σκουπιδιών; εκεί που μένω φρικάρω με ένα σημείο παραπέρα στο οποίο τη μία μέρα μαζεύουνε την άλλη είναι τίγκα σε ότι βάλει ο νους σας αι σιχτιρ πια

      Διαγραφή
    2. Ο χοντρός είναι γνωστό ότι ζει με αρπαχτές...είναι γνωστό ότι έχει εμμονές...είναι γνωστό ότι του πέφτει βαριά η πέππα γιατί έχει πυγμή και είναι σκύλα και κόβει τη μάσα κι αυτό αγαπητοί μου συνδημότες δεν αρέσει...είναι γνωστό ότι όλοι απομακρύνονται από αυτόν γιατί ντρέπονται για πάρτη του...είναι γνωστό ότι όλο προαναγγέλει αλλά όλο πέφτει έξω...είναι γνωστό ότι είναι ένα τελειωμένο παράσιτο...

      Διαγραφή
    3. Οι φήμες λένε ότι ψάχνει (για άλλη μια φορά) για δανεικά. Ό,τι προαιρείσθε..... Από την pulitzer δεν παίζει μία (αντί για μετρητά του έδωσε απορρυπαντικά) και έτσι έχει βγει στη γύρα

      Διαγραφή
  14. Πανικόβλητος ο διονυσοσκουφίτσας από το βούλιαγμα της αναγνωσιμότητας της ηλεκτρονικής φυλλάδας του, ανεβάζει κάθε ημέρα και μια ανοησία μήπως και εκτονώσει τη θλίψη του. Τόσο βλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοίτα δω,θράσος,μιλάει κι αυτός που επί εποχής προ Καλλικράτη του γείτονα του του Γιάννη του επίδοξου είχε μασήσει χοντρά,ουστ παράσιτα που θα αλλάξετε εσείς τον κόσμο και νομίζετε ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει τις λαμογιές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΤΗΣ ΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΡΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΝΕ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που δεν καταλαβαίνει τίποτα - λόγω ηλιθιότητας - είναι ο κλαρινογαμπρός. Αλήθεια εκεί στην Συνεργασία Δημοτών τι θα κάνει;; Τον καρνάβαλο ή θα τον ντύσουν τσολιά και θα είναι έξω απ' τα γραφεία (όπως τα βλάχικα) να μαζεύει κόσμο;

      Διαγραφή
    2. ΜΠΛΕΚΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ

      Διαγραφή
    3. Σε αποκλειστικότητα μόνο στη ΦΔ , η νέα εργασία του Κλαρινογαμπρού:

      Κλαρινογαμπρός: Στέλεχος Συνεργασίας Δημοτών

      Να τον χαίρεστε….

      Διαγραφή
    4. Κρίμα είναι ντροπή τέτοιοι άνθρωποι που έχουν ήδη εμπλακεί στα κοινά και έχουν αφήσει το μυαρό τους αποτύπωμα να μας μιλούν για συνεργασία
      δημοτών, για τη γνώμη του δημότη που μετράει και άλλα τέτοια φούμαρα.Ο τίτλος που έχετε βάλει τους περιγράφει απόλυτα.Έχουν το θράσος εκείνου που νομίζει ότι προήλθε από παρθενογένεση.Μακριά από εμάς.

      Διαγραφή
    5. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΕΦΑΝΙΣΤΗ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  17. Φανταστείτε την απελπισία και μοναξιά του διονυσοσκουφίτσα, που όχι μόνο έχει πάει άπατη η αναγνωσιμότητα του αλλά δεν υπάρχουν ούτε σχόλια στις ανοησίες του. Βαρέθηκε κι ο ίδιος να τα γράφει και μετά να απαντάει. Λευκή πετσέτα ο θρασύδειλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

    Τελικα η διαφανεια ειναι κατι το σχετικο και μαλλον μικρη σημασια εχει για την πολιτικη σε σχεση με τον αντικειμενικο σκοπο
    Ως αντιδημαρχος διαφανειας απο τη διοικηση Ζαμανη ειχε ορισθει ο κ.προφεσώρ εκπροσωπος στην παραταξη του ,της κινησης πολιτων Κρυονεριου .
    Αληθεια ποια να ηταν αραγε η συνεισφορα του στην αποκαλυψη του σκανδαλου με τα ΝΕΡΑ μαλλον μηδενικη ,για τις ατασθαλιες στις σχολικες δε με τις πραξεις του στραφηκε κατα αυτων που προσπαθησαν
    και καταφεραν να τις αποκαλυψουν .
    Η περιβοητη κινηση πολιτων Κρυονεριου δεν εχει ψελισει ουτε λεξη δια του εκπροσωπων της ουτε για τα ΝΕΡΑ ουτε για τις σχολικες .
    Εφτασαν στο σημειο σε συζητησεις στο facebook να σβηνουν τα σχολια που γινονται για αυτα .
    Συμπερασμα : Η πολιτικη στοχευση ειναι πανω απο τη διαφανεια , η πολιτικη εμπαθεια επισης
    Ξερουμε πως και βλεπουν και ξερουν και κριση εχουν αλλα η εμπαθεια τους κανει υποδουλομενους υπαλληλους της αποδεδειγμενης διαφθορας με απολυτη συμπορευση με την αλητεια που οι ιδιοι καταγγελουν .
    Συγχαρητηρια στους γραφικους οι υπολοιποι προχωραμε μπροστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οπως τα λες ο υπεροπτης αντιδημαρχουλης και η υπολοιπη παρεα της ιμιτασιον παραγκας το κανανε τρελη γαργαρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς τον σφουγγω το αναγνωσμα

    «Ίσχει γαρ όλβος ου μείονα φθόνον» [Πίνδαρος].

    «Όταν η ανθρώπινη ευτυχία ανεβαίνει ψηλά, προκαλεί τους κεραυνούς να τη χτυπήσουν. Όσο πιο μεγάλος και άξιος αναδεικνύεται ένας άνθρωπος, τόσο πιο εύκολα τον βρίσκει το βέλος της επίκρισης και της κακολογίας. Οι νάνοι φυσικά δίνουν πολύ πιο δύσκολα στόχο», είχε γράψει ο μεγάλος Γερμανός ποιητής και συγγραφέας Χάιντριχ Χάινε. Οι λόγοι αυτοί έχουν μια διαχρονικότητα, αλλά στην εποχή μας αποκτούν μια ιδιάζουσα επικαιρότητα. Γιατί άραγε; Ένας, επίσης μεγάλος των γραμμάτων, ο Ντοστογιέφσκυ, είχε χωρήσει τους ανθρώπους σε τρεις κατηγορίες. Στην πρώτη τοποθέτησε τους ανθρώπους που διαθέτουν αξία και αξιοσύνη και ξεχωρίζουν από τους άλλους. Στη δεύτερη ΄’εβαλε εκείνους που δεν έχουν τίποτα το εξαιρετικό, πράγμα που το αγνοούν, και συνεπώς, ελάχιστα τους ενοχλεί, και στην τρίτη εκείνους που η γνώση της ασημαντότητας τους αποτελεί ένα αδιάκοπο βασανιστήριο και τους ωθεί στις πιο ταπεινές πράξεις. Βλέπουν την ανάδειξη τους όχι στο δικό τους ανέβασμα, αλλά στην πτώση των άλλων. Όλος ο δυναμισμός τους, που δεν χρησιμοποιείται για τη δική τους ανύψωση, διοχετεύεται προς την κατεύθυνση της ανατροπής κάποιου άξιου. Εργάζονται σαν τα τρωκτικά που υποσκάπτουν τα θεμέλια κάποιου μεγάρου.Στη σύγχρονη κοινωνία, λόγω του ανταγωνιστικού χαρακτήρα της, πλεονάζουν οι άνθρωποι της τρίτης κατηγορίας. Πληγωμένοι από τη δική τους αδυναμία, γίνονται μόνιμοι εχθροί αυτών που ξεχωρίζουν, που αναδεικνύονται μεγάλοι. Ο φθόνος είναι, ίσως, το κύριο κοινωνιολογικό συστατικό που μετατρέπει ένα μεγάλο άθροισμα ανθρώπων σε μάζα. Ο μαζοποιημένος άνθρωπος δεν ανέχεται την υπεροχή. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές «συνήθειες» του είναι ότι προσπαθεί με παράλογη μανία να «χαμηλώσει» αυτόν που πάει να «ψηλώσει», να απορροφήσει και να επανεντάξει στο δικό του επίπεδο αυτόν που τείνει να διακριθεί. Και, φυσικά, το πιο αποτελεσματικό όπλο που χρησιμοποιεί είναι η «λασπολογία». Με τη δικαιολογία πως έχει αναφαίρετο δικαίωμα να κρίνει, δήθεν για να βελτιώσει την κοινωνία, επικρίνει και συκοφαντεί όποιο βλέπει πως είναι ανώτερος και αξιότερος του. Κι όσο πιο πολύ ο άξιος αδιαφορεί ή τον αγνοεί, γιατί δε θέλει να ξεπέσει στο δικό του επίπεδο, τόσο ο μαζάνθρωπος εξαγριώνεται. Ο φθόνος είναι πιο αδυσώπητος από το μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς κλαρινογαμπρο

    Κλανογαμπρε για το μαρμαρο δεν βλεπω να λες κατι .οταν μασουλαγες ητανε καλα .
    Ψαχνεις καπου να πιαστεις και το παιζεις λιβανιστης της στεγης .
    Ασε τι κανανε και τι δεν κανανε καποιοι καποτε νομιζεις πως θα σε υπερασπιστει κανεις απο τις κλεψιες σου
    Το μαλλι εφτασε στο 120.000 ευρω χρηματα που εξαφανισθηκαν και κατεληξαν σε καποιους αλλα ποιοι ειναι οι υπευθυνοι με το νομο .
    Υπευθυνοι με το νομο ειναι προεδρος αντιπροεδρος και μελη οπου τα μελη απο ολο το τοπικο πανθεον του δημου μας
    Ετσι εξηγουνται καποιες περιεργες συμπεριφορες καποιων κλαρινουλη ...
    Συμμορια των λυκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενας τετοιος τυπος χωμενος στο βουρκο της σχολικης μαζι με τη φιλη του ειναι ντροπη για οποιοδηποτε συνδυασμο η παραταξη,εξω τα λαμογια απο το τοπιο του δημου μας με τα λεφτα μας και τον ιδρωτα μας καλοπερνανε τα καθικια

      Διαγραφή
  22. Το μοιρολόι του Διονυσοσκουφίτσα ακούγεται σε όλο το δήμο Διονύσου:
    Αχ ψεύτη κι άδικε ντουνιά
    άναψες τον καημό μου
    είσαι μικρός και δε χωράς
    τον αναστεναγμό μου.
    Οι συμφορές αμέτρητες
    δεν έχει ο κόσμος άλλες
    φεύγουν οι μέρες μου βαριά
    σαν της βροχής τις στάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε είχε προαναγγείλει την κάθαρση στις σχολικές αλλά κι αυτό το έβαλε στο συρτάρι όπως όλα τα άλλα.

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΒΛΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΤ´ ΑΥΤΩΝ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

      Διαγραφή
  23. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΟΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ .ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΕΛΑΜΕ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ



    ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΗΛΑ: "ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ..."


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ -Π.ΜΠΙΤΑΚΟ
    Με την ευκαιρία του ορισμού νέας Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της εκλογής του νέου Προεδρείου της στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου στις 10-11-2014, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες (Αντιπρόεδρο και μέλη της σχολικής επιτροπής, Διευθυντές και Διευθύντριες σχολείων, συλλόγους γονέων και λοιπούς φορείς) για τη μέχρι σήμερα κοινή πορεία μας. Ήταν μια εμπειρία δημιουργική και...
    ξεχωριστή για μένα!

    Ευχαριστώ τον πρώην Δήμαρχο... Γιάννη Καλαφατέλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντάς μου το 2013 τη θέση της Προέδρου και εύχομαι και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος και συνάδελφος Νίκος Λαγομιτζής να έχει μία, επίσης, δημιουργική πορεία στον χρόνο θητείας του ως Προέδρου.

    Προσωπικά, μετά από πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο του Παναγιώτη Μπιτάκου και της δημοτικής παράταξης "Νέας Πνοής" ορίστηκα μέλος στη Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή του Δήμου Διονύσου, κάτι που με ενδιέφερε άμεσα, καθώς έχω κόρη που φοιτά στο Λύκειο Δροσιάς και βιώνω τα προβλήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Ευχαριστώ και για την πρωτοβουλία του Παναγιώτη Μπιτάκου να με προτείνει ως Αντιπρόεδρο στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, αλλά και τον Γιάννη Καλαφατέλη και την ομάδα της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" για την στήριξή τους στην πρωτοβουλία αυτή.

    Νομίζω ότι άξιοι άνθρωποι εξελέγησαν στο τιμόνι της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κι εγώ θα προσπαθήσω από την πλευρά μου με την εμπειρία μου και τη διάθεσή μου για προσφορά να συμβάλω με τις τοποθετήσεις και την ψήφο μου στην αντιμετώπιση προβλημάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

    Λαμπρινή Μήλα - Ελευθεριάδη


    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ e dionysos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης οφείλουν κάποιες εξηγήσεις σε εμάς τους ηλίθιους δημότες που πληρώνουμε τα τέλη μας κι αν αργήσουμε μία μέρα, πληρώνουμε και προσαύξηση.Η νέα πνοή ειδικά μόνο νέα δε μου φαίνεται με την επιλογή της συγκεκριμένης κυρίας.

      Διαγραφή
    2. μη ξεχνάς και τη δαδιον που έβγαζε κάτι δελτία τύπου που κατηγορούσαν για κουκούλωμα της όλης υπόθεσης από τη δημοτική αρχή και ζητάγανε διαλεύκανση

      Διαγραφή
    3. Σου θυμίζω και το ρόλο του εμμονικού στην περίφημη συνεδρίαση της άθμιας όπου δακρύσαν κι οι πέτρες με το σόου του αντιδημαρχούλη διαφάνειας της συμβίας του και του κολλητού τους λογιστή.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστεί τον καλαφατέλη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε...δεν υπάρχει πιο κυνική ομολογία...η επ και ειδικά ο αρχηγός της μπάζει από παντού...από τη μία νερά κι από την άλλη σχολικά καλούδια χαχαχα

      Διαγραφή
  24. γνωστοποιήθηκε επισήμως στο δημοτικό συμβούλιο το κλεμμένο χρήμα της σχολικής επιτροπής,τώρα καταλαβαίνουμε ποιος είχε λόγο να τα κάνει κάρβουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΑΑΑΑΑΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΡΩΓΑΝ ΠΙΝΑΝ ΑΠ´ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,Ο ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ,Η ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΙ Ο ΑΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ
      ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    2. Η πεινιρλού την έχει βαμμένη,μα αυτή δεν είχαν εξουσιοδοτήσει για δικηγόρο τους ο Γιαννάκης ο νερουλάς μαζί με τους σπυρογιώργηδες και τον Παναγιωτάκη σε μήνυση για τη φύλαξη των καρβουνιασμένων;Ζητάνε και τα ρέστα από πάνω δηλαδή,θράσος απύθμενο.

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΝΤΕ!!!! ....
      ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΙ Η ΚΩΠΗΛΑΤΟΥ
      ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
      ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΦΟΥΓΓΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ

      Διαγραφή
  25. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΜΠΕΛΑΜΑΝΑ ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. Για να γελασουμε παρτε ενα ανεκδοτο με ενα καπετανιο και ενα ναυτη μουτσο οπως τον λενε :


    Ήταν ένας καπετάνιος και ένας πολύ κοντός μούτσος, μόνοι τους σε ένα πλοίο. Τον 10ο χρόνο και αφού ο μούτσος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του καπετάνιου, αυτός του λέει
    - Ακου, στο αμπάρι έχω ένα τζίνι, αλλά δεν το έχω πει σε κανέναν. Λοιπόν τυχερέ σου έφεξε, μόνο που το τζίνι δεν ακούει πολύ καλά.
    Πάει λοιπόν ο μούτσος στο αμπάρι και ζητάει από το τζίνι 10.000 λίρες. Το τζίνι όμως του δίνει 10.000 μπύρες. ¨
    Στεναχωρημένος ο μούτσος τρέχει και λέει τα παράπονά του στον καπετάνιο και εκείνος του λέει:
    - Και να πεί κανείς ότι δεν σε προειδοποίησα... Εγώ τι νόμιζες; Ότι ζήτησα 40 εκατοστά μούτσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΤΟ ΜΑΓΓΙΤΗ .
    ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΧΟΡΕΨΕ ΤΟ ΑΓΙΕ ΓΙΑΝΝΗ
    ΚΟΛΝΤ ΓΟΥΩΤΕΡ ΓΚΕΙΤ


    Σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι ήσουνα νέο παλικάρι
    σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι ήτανε τέσσερις φαντάροι
    σ’ έστησαν σε μια γωνιά και σημαδεύαν την καρδιά σου
    σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι ήταν πρωί και παγωνιά

    Σε καρτερούσε η ζωή και μια παραδουλεύτρα μάνα
    κι έγινες κείνο το πρωί κόκκινο κρίνο στην αλάνα

    Σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι έκλαιγε η μοίρα σου παρέκει
    σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι είχε κι ο χάροντας τουφέκι
    σ’ έστησαν σε μια γωνιά και τους κοιτούσες και γελούσες
    σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι ήταν πρωί και παγωνιά

    Σε καρτερούσε η ζωή και μια παραδουλεύτρα μάνα
    κι έγινες κείνο το πρωί κόκκινο κρίνο στην αλάνα
    ΦΕΡΤΕ ΝΕΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΝΤΑΛΚΑ ΠΟΥΧΩ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ......ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και λεει ο καλαφακλεφτης
    ΠΕΣΤΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  29. Και να προβαλει ο κλανογαμπρος και τραγουδαει το ακολουθο ασμα ασματων προς τιμη του john gold water gate
    Στο face to book


    Το παλικάρι στη γωνιά
    που αμίλητο τα πίνει
    ένα πικρό παράπονο
    μες στην καρδιά του κλείνει

    Συ το βρήκες το φαρμάκι
    και να πιει του το ‘δωσες
    δε θα βρεις άλλη αγάπη
    σαν κι αυτή που πρόδωσες

    Μην του μιλάτε του παιδιού
    αφήστε το να κλάψει
    με τα καυτά του δάκρυα
    τον πόνο του να κάψει

    Συ το βρήκες το φαρμάκι
    και να πιει του το ‘δωσες
    δε θα βρεις άλλη αγάπη
    σαν κι αυτή που πρόδωσες

    Και κλαμα η κυρια πινερλου ξεραμενοι και οι δυο μεινανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε παιδιά άναψα εδώ μέσα με όλα αυτά που διαβάζω, νερό γρήγορα νερό να δροσιστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. H TΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


    Πληροφοριες απο πηγες λενε πως τοιμαζονται για πλαστικη αλλαγης προσωπου οι πρωταγωνιστες των σκανδαλων καλαφακλεφτης πεινιρλου κλαρινογαμπρος οπως επισης προετοιμαζονται και αλλοι απο την παρεουλα που ειχαν βαλει το χερι στο βαζο με το μελι .
    Τελευταιες πληροφοριες καυτες λενε πως δεν θα κανουν αλλαγη προσωπου μονο μα και αλλαγη φυλου καταλαβαινεται τι θα γινει με τα ονοματα .γιαννουλα λαμπρος και αγγελα .μαζι θα γιει και καποια λιποαναροφιση για τεχνικους λογους
    Αυτο το σκεφτηκε ο εγκεφαλος της σπειρας για να αποφυγουν το νομο
    Θα δουμε ...
    Υ.Γ Αυτα θα πληρωθουν απο τα λεφτα των σχολικων ξερουν αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ένοχος ενός εγκλήματος πληροί τρεις προϋποθέσεις: είχε κίνητρο, είχε τα μέσα και είχε και την ευκαιρία.

    Θεωρία εγκληματολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλα το κανατε γαργαρα που ειναι η πληροφοριες απο τους ορκωτους για τα κλεμμενα της πεινιρλου και του δασκαλακου που ειναι η ανακοινωση για τα λεφτα των ΝΕΡΩΝ .Και καλα η βοδεινη ξερουμε οτι θα κανει τουμπεκι εσεις οι υπολοιποι που διατεινεστε περι διαφανειας τιμιοτητας, που εισαστε; που ειναι τα πυρινα αρθρα που επρεπε να βγαλετε κατι μου μυριζει ασχημα εδω
    Μα θα περιμενωμε να ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη ρε φίλε εσύ περιμένεις η κατά φαντασία δημοσιογράφος να ΜΗΝ κάνει γαργάρα τα στοιχεία που ο δήμαρχος έθεσε υπόψη των δημοτικών συμβούλων;;;; τότε ρε μεγάλε δε θα ταν κατα φαντασία αλλά αληθινή δημοσιογράφος,τώρα θα τη μάθουμε αν έχει κότσια.

      Διαγραφή
    2. Πάντως καλά σας τα έγραψε για την αντιδήμαρχο με την εταιρία της ξαδέρφης της η οδός Διονύσου.

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΤΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΟΛΕΣ Η ΤΙΠΟΤΑ
      ΚΑΙ Η ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΑΝΤΑ
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ

      Διαγραφή
    4. Πάντως έγραψε την αλήθεια,η αντιδήμαρχος έκανε γκάφα και δεν είναι η μοναδική,γιατί δεν παραδέχεσαι μια αλήθεια;

      Διαγραφή
    5. ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΨΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
      ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
      ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

      Διαγραφή
  35. Ρε συ καλαφακλεφτη ποσες νταλικες ζαγορι νερο θα αγοραζαμε με τα 500.000 ευρω που λεγεται πως εδωσες για νερακι κρυονερακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νερουλάς ο καλαφακλέφτης


    Ο νερουλάς ή νεροκόπος ήταν πλανόδιος πωλητής νερού και αναλάμβανε την τροφοδότηση των σπιτιών, σε πόλεις ή χωριά, που δεν είχαν δική τους προμήθεια.

    Στην παλιά Αθήνα του 19ου αιώνα όπου δεν υπήρχε ακόμα ύδρευση στα σπίτια, αναλάμβανε την τροφοδότησή τους με νερό που προμηθευόταν από τον Υμηττό και κουβαλούσε με γαϊδούρι, μουλάρι ή κάρο. Έκανε πολλά κοπιαστικά δρομολόγια και αμειβόταν περίπου 1 δεκάρα τον τενεκέ. Υπήρχε συνήθως ένας νερουλάς σε κάθε γειτονιά και είχε σταθερή πελατεία. Ο Σπύρος Λούης, καθώς και ο πατέρας του, ασκούσαν αυτό το επάγγελμα στο Μαρούσι.

    Το επάγγελμα αυτό εκτοπίστηκε ταχύτατα με την ίδρυση της ΟΥΛΕΝ[1] -κατόπιν ΕΕΥ[1] (1974-1980) & σήμερα ΕΥΔΑΠ- το 1930.
    Μαλλον υπαρχει καποια ανακριβεια διοτι ο καλαφακλεφτης το νερουλα τον εκανε προσφατα και χωρις κοπο ειχε βρει τροπο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ
    Αγαπητε λιβανιστη οπως ειδαν τα ματακια σου και ακουσανε τα αυτακια σου τα πραματα δε τα κανατε καλα με τη κολητη σου που τωρα θα πρεπει να υποστηριξεις και να αναλαβεις τις ευθυνες σου .
    Φυσικα εσυ ο ιδιος μας ειχες τονισει πως δεν αφηνεις τους φιλους και συνεργατες χωρις της υποστηριξη σου οτι και να γινει .
    Ομως πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη και να πληρωσεις γιαυτα που σας κατηγορουν
    Παντως να ξερεις πως πρεπει να πεις και ενα δημοσιο μεγαλο συγνωμη γιατι μεγαλη φορα ειχατε παρει εσυ και οι ομοιοι σου οπως επισης τρεχατε οπου υπηρχε αντιδραση για τη διοικηση .Τελευταια μεχρι που μας ειπες οτι το ζαννειο ειναι μακρια και θελει διαβατηριο για να πανε τα παιδια
    Τι να πω πιστευω πως καποιοι σαν και σενα πρεπει να βαλουν μυαλο και να ζητησουν ενα μεγαλο συγνωμη πρωτα απο τους εαυτους τους και μετα απο τους υπολοιπους
    Μαυρος πιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λοιπον θα τρελαθουμε εβγαλε η ΕΠ ανακοινωση για τα τετραγωνικα του περιφημου περιπτερου .
    Τι πινετε και δε μας δινετε
    Εχουνε φλιμπαρει οι ανθρωποι μαλλον δεν παιζουν ομαδικα παιζει ο καθενας μονος του αλλα γραφει ο ενας αλλα ισχυριζεται ο αλλος κλπ.
    Αυτο μου θυμιζει ναυαγιο " ο σωζων
    εαυτον σωθειτω "και καλα κανουν οι ανθρωποι δεν μπορει υπαρχουν και τιμιοι δεν ειναι οολοι λαμογια
    Για την ταμπακιερα τιποτα ουτε φωνη ουτε ακροαση
    "Τι κανεις γιαννη
    Κουκια σπερνω
    Τι κανει η μαρια
    Στον αγανωτζη την παω "

    Που λεει ο σοφος λαος μας

    Αντε Καλα κρασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο αμερόληπτος - αδέκαστος κλαρινογαμπρός από χθες μέχρι σήμερα, έχει χάσει 3 κιλά. Τον έχει κόψει και η λόρδα , άκουσε και το πόρισμα του ορκωτού και αυτό ήταν. Πάντως το έχετε ξαναγράψει και δεν το πίστευα. Το τυπάκι είναι παντελώς βλάκας. Ακόμα και στο FB του τον κοροιδεύουν. Αξίζει να διαβάσετε τα σημερινά σχόλια στην ανάρτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η βουβαλογοργόνα όμως δεν έχασε , αλλά πήρε άλλα 5 κιλά από τους πολλούς λουκουμάδες που έφαγε τις δύο αυτές μέρες. Την ξεχνάει κανείς εκείνο το βράδυ, μαζί με τον αντιδημαρχούλη της αδιαφάνειας, που έκλαιγαν στη συνεδρίαση της Σχολικής που ο Πετράν έδιωξε τον λογιστή και προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν να μην το κάνει. Μήπως το βουβαλογοργονζεύγος είχε και αυτό ανάμειξη με το φαγοπότι;;; Λέω εγώ τώρα....

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

      Διαγραφή
    3. Στην περιβόητη αυτή συνεδρίαση, ήταν και ο Σφουγγοκώλης ο οποίος αγκαλιαζόταν μαζί με τον αντιδήμαρχο της διαφάνειας έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης και φώναζε για την απόλυση του λογιστή. Να άλλος ένας εμπλεκόμενος. Ρε χοντρέ που μας το παίζεις και ακριβοδίκαιος , δεν σε βλέπω να γράφεις τίποτα στο blog σου. Σου κόπηκε η μιλιά εεεε; Εσύ που το παιζες άμεμπτος τι έχεις να πεις τώρα για τα μαρούλια που λείπουν;;;;

      Διαγραφή
    4. Αν ήταν ακριβοδίκαιος ο χοντρός θα είχε ήδη από ψες το βράδυ ξενυχτήσει για την νέα του ανάρτηση με τίτλο ρέκβιεμ για πεινιρλου και κλαρινογαμπρό αλλά πως να πουλήσει τα αγαπημένα του φιλαράκια;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Λέτε γι' αυτό να την έκανε ο βουβαλογοργόνος για την Μαρτυρική μεγαλόνησον;;;; Μπας και έχει λερώσει και αυτός τα δαχυτλάκια του με τον κολλητό του τον λογιστή;;; Ε ρε πως ξεσκεπάζονται όλα τα γατάκια .... ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
    6. Γιατί η πόρνη του Δήμου , νομίζετε ότι ήταν εκτός κόλπου; Σε όποιο καφέ και να πήγαινες, με την πεινιρλού την πετύχαινες… και μου πεις πως λέγανε για γκόμενους; Πήγε και χθες στο πνευματικό επειδή ήταν ο Κλαρίνος, αλλά ο τελευταίος την μυρίστηκε την ξεφτίλα και έφυγε πριν την ανακοίνωση. Έμεινε μόνη της το τσόλι και μόλις άκουσαν τα αυτιά της την ξεφτίλα της φίλης της – συνεργάτιδάς της, έφυγε τρέχοντας. Ωξω και εσύ βρωμιάρα…

      Διαγραφή
  40. Καλά όταν θα καλέσει ο εισαγγελέας όλα τα μπουμπούκια της σχολικής θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα.Η κλέφτρα πρόεδρος τι θα πει σόρι αλλά πέρασα το ίδιο τιμολόγιο 30 φορές;ο αντιπρόεδρος δασκαλάκος που υπέγραψε τις λαμογιές τι θα πει σόρι αλλά δεν ήξερα τι υπέγραφα; Φέρτε τώρα τα κλεμμένα πίσω και μετά βρείτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΑΚΙΔΗΣ14/6/14 12:04 π.μ.
    Αναλαμβάνοντας τον Δήμο Διονύσου ο κ Καλαφατέλης,στηρίχθηκε στο έργο των προκατόχων του και συνέχισε με την συνένωση των 7 Δ,Κ.Πρόσθεσε και αυτός το δικό του λιθαράκι,όσο μικρό και αν είναι για κάποιους.Με προβληματίζει ο μηδενισμός της προσφοράς και με βάζει σε καχύποπτες σκέψεις.Μηδενίζοντας το έργο του,θα ηρωποιήσουμε τη νέα διοίκηση αν κάνει έστω και μισό;Θέλουμε να προκαταλάβουμε τυχούσα αποτυχία και να αποφύγουμε την ευθύνη;Δεν είμαστε σίγουροι για τις ικανότητες των αιρετών που επιλέξαμε;Είναι πολύ πιο έντιμο,ηθικό και υπεύθυνο να αναγνωρίζουμε και την ελάχιστη προσφορά της οποιαδήποτε δημοτικής αρχής και να απαιτούμε περισσότερα από τη νέα.Ανυπομονώ να δω έργα..Δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου <>.Οι πολίτες έχουν απαιτήσεις και θέλουν επιβεβαίωση των προσδοκιών
    τους.

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δηλωσεις λιβανιστη της στεγης στις

    24/11/14 4:48 μ.μ.
    ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ Ο ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

    Κύριε Δήμαρχε,το πολυσέλιδο Πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής είναι έτοιμο και περιμένει την υπογραφή του αξιότιμου προέδρου,κ Λαγουμιντζή.Γνωρίζετε ότι πριν την απομαγνητοφώνηση και καθαρογραφή της απόφασης ήταν αδύνατη η παράδοση και παραλαβή.Η ευθύνη για τη λειτουργία ή όχι της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής βαρύνει ,από σήμερα,το νέο πρόεδρο,τη Δ.Ε.Π.,τον αγαπητό φίλο και αντ/ρχο Παιδείας καθώς και Εσάς.Σε τηλεφώνημα μου δεν απαντήσατε.Το ηχητικό μήνυμα που άφησα το απαξιώσατε και προφανώς το διαγράψατε.Φαίνεται πως σας αρέσει η ιστορία του Ράφτη-Μπαλωματή.Ναι, αυτή που λέει: <>.Μέχρι να καταλάβετε ότι:<> καθώς και <> ,δώστε :Χαιρετίσματα στην Εξουσία.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΚΟΓΙΟΝΑΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΓΕΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ
    Μαυρος Πητ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όχι τίποτα τ΄ άλλο, αλλά με την τόση - τέτοια απαξίωση της φυλλάδας σου διονυσοσκουφίτσα, δεν θα μπορείς να την πουλήσεις στον καλαφακλέφτη, όπως σχεδίαζες από παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΓΑΙΤΑΚΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ .ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΛΑΜΑΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΛΠ
    ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ .
    ΜΑ ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ
    Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΟΤΕ :
    ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .
    ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ :::ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΜΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΖΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΜΕ .ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
    ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. μέσα στη θλίψη σου είπες τη σωστή κουβέντα "το δάσκαλο που του κόβεται ο μισθός" και συμπληρώνω: και κοιτάει να τον αναπληρώσει από τα λεφτά που προορίζονται για το μαθητή του,άστο καλύτερα συμμερίζομαι τη ρομαντική σου διάθεση αλλά η πραγματικότητα πάντα θα μας αποδεικνύει άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα ήθελα να σας αναφέρω μια απορία που πάντα είχα αλλά που τώρα μου λύθηκε.Η τότε πρόεδρος της σχολικής επιτροπής επειδή έληγε η θητεία της μας είχε ζητήσει στους διευθυντές των σχολείων να στείλουμε μια επιστολή όπου ν´ αναφέρουμε το πόσο ικανοποιημένοι είχαμε μείνει από τη μεταξύ μας συνεργασία.Προσωπικά την έδωσα
    χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο που μου ζητούσε,στην πραγματικότητα,μια συστατική επιστολή!Τώρα πια καταλαβαίνω και νιώθω ντροπή σαν εκπαιδευτικός που αφέθηκα να παρασυρθώ σε μία ενέργεια που τότε μου φαινόταν ανούσια και αγαθή αλλά που τώρα αντιλαμβάνομαι ότι είχε δόλο.Λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη από τους μαθητές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αισθάνεστε άσχημα,η ίδια σα παχύδερμο που είναι αντί να το βουλώσει και να μη βγαίνει από το σπίτι της κάνει και δηλώσεις για να αμφισβητήσει το πόρισμα καταπέλτη των ορκωτών,τόση πέτσα έχει.Γι' αυτό μη το βάζετε μέσα σας απλώς να έχετε πάντα έτοιμη τη ροχάλα αν την πετύχετε πουθενά.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΙΡΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΙ ΜΑΣΑΓΑΝΕ ΓΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΩΣ,ΤΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΑΨΟΓΗ ΗΤΑΝ...ΟΜΩΣ 26 ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕ ΤΗ ΣΩΖΟΥΝ

      Διαγραφή
  48. Ο ΣΦΟΥΓΓΩ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ .ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ .ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ .
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ Η ΦΩΤΙΑ .
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΝΟΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΘΑΨΕ
    ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΦΟΥΓΓΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .
    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ Η ΖΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΟΜΩΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ .
    ΜΕΘΟΔΕΥΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ .
    ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΜΙΣΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ( ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΕΜΑΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ .)
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ
    ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αστειε καραγκιοζη κλαρινογαμπρε συνεχισε καλα το πας εισαι και ο πρωτος .Ευχωμαι να τιμωρηθεις με την μεγαλυτερη των ποινων για να το δουν και οι αλλοι για να εισαι παραδειγμα προς αποφυγη.
    Λιβανιστη του καρακλεφτη και της παρεας του
    Συμμορια των λυκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουίζ: ποιο στέλεχος του σακη οταν βγηκε δημαρχος ειχε λυσσαξει να τον πεισει να κρατησει την πεινιρλου και τον κλαρινογαμπρο στις σχολικες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΗΠΩΣ Ο ΒΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ;

      Διαγραφή
    3. ναι η κλέφτρα του είχε τάξει ψηφαλάκια μέσω του κλαρινογαμπρού για να σιγουρευτεί ότι σε περίπτωση νίκης ζαμάνη θα κάλυπτε τις λαμογιές της. ο βας τσίμπησε το δόλωμα κι έκανε ολόκληρο σαματά για να τους κρατήσει ο ζαμ στη σχολική .καλά που βρέθηκε ένας αβραάμ κι έγινε της .......

      Διαγραφή
    4. δε μου κανει εντυπωση για τον βας τον κι ετσι κι αλλιως

      Διαγραφή
  50. ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΡΑΣ :ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΤΥΠΙΕΣ .ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΠΕΙΝΙΡΛΟΥ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΑΘΑΝΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΚΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κλέφτρα που λες νομίζει ότι κάηκαν όλα αλλά την περιμένει δυσάρεστη έκπληξη

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχα εδώ εξαπάτησε ολόκληρο ΔΣ αφού δήλωσε ότι στην τράπεζα είχε 45 ενώ στην πραγματικότητα είχε 35 χαχαχαχαχαχα καλύτερα να τρως πεϊνιρλί παρά να μιλάς κοπελιά

      Διαγραφή
    3. Διάβασα το πόρισμα και έφριξα.Η κυρία πράγματι μας εξαπάτησε, συστηματικά και μεθοδευμένα , είναι τόσο διάχυτες οι παρανομίες της που τελικά είναι ο κανόνας της διαχείρισης που έκανε και όχι η εξαίρεση.

      Διαγραφή
    4. Ο Άγγελος που όλα τα ξέρει πώς είναι δυνατόν να προσυπογράφει; Τα έλεγξε πριν τα υπογράψει όπως έπρεπε; Είναι δυνατόν να κάνει μαθήματα σε άλλους όταν ο ίδιος δεν ήξερε το μάθημα;

      Διαγραφή
  51. ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΜΕΡΙΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΦΙΛΙΑ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟΖΕΥΓΟΣ
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΡΤ ΟΥΡΤ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
    ΑΜ Ο ΓΙΑΝΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΕ Ο ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΟΥΚΑ
    ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οι αποκαλύψεις από τη σχολική με έχουν αφήσει άφωνο!ομολογώ ότι γενικά οι σχολικές δε δέχτηκαν ποτέ τόση επίθεση όση επί της θητείας του τωρινού δημάρχου και από συγκεκριμένα άτομα,ο στέφανος η τασία, η κολλητή της η λαμπρινή ,κι αυτοί που είναι από πίσω τους.Η φασαρία που συνεχώς προκαλούσαν τώρα εξηγείται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.Όταν έχεις να κρύψεις κάνεις φασαρία για να αποπροσανατολίσεις,κι ύστερα διαμαρτύρονται ότι δε λαμβάνουν γνώση.Τι να πει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΕΦΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ;;;;;;;;;!!!!!!!
    Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΤΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι χρειαζεται και μεγενθυτικος φακος

      Διαγραφή
    2. Τι να σκεφτεί μωρέ ο βλάκας ο χοντρός; Υπάρχει μυαλό; Μόνο για καμιά λαμογιά είναι και ψάχνεται μπας και τον δανείσει κανένας κανένα 20ευρω

      Διαγραφή
  55. Κλαρινογαμπρέ επειδή το ριξες στα γνωμικά... Ολοδικο σου:

    Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

    Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

    Άντε γελοίο υποκείμενο, λαμόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θέλω να ξέρετε πως είναι αδικία που με φωνάζετε Σφουγγοκώλη. Έχει πληγωθεί ο εσωτερικός μου ψυχισμός και δεν μπορώ να αντικρύσω πλέον κανένα συμπολίτη μου στο Δήμο, γιατί ξέρω ότι ξέρουν. Σας παρακαλώ σταματήστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ αγαπητέ μου γιατί πια έχεις ξεπέσει τόσο χαμηλά και σφουγγίζεις σφουγγίζεις σφουγγίζεις;

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα κλέφτρα με ανεβάζετε και με κατεβάζετε, ενώ δεν έκανα τίποτα. Μόνο 120.000 € δανείστικα και θα σας τα επιστρέψω σε δόσεις των 30€ το μήνα. Συμβουλεύτικα τον βουβαλογοργόνο που είναι ειδικός στη διαφάνεια!

      Διαγραφή
    3. Κακώς έπρεπε να συμβουλευτείτε τον παντογνώστη πάνσοφο δάσκαλο προστάτη τιμητή των σχολείων. Θα σας πρότεινε την επιστροφή του ποσού σε 1.000.000 δόσεις για να μην πιέζεστε στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

      Διαγραφή
    4. Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΗΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...ΜΕΤΡ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  57. σπυρογιώργηδες πως είναι δυνατό να μην έχετε τσίπα σαν παράταξη,σαν άνθρωποι,σαν δάσκαλοι να πάρετε θέση για τα κλεμμένα,εσείς που βγάζατε δελτία τύπου και ζητούσατε δικαιοσύνη,εσείς που λέγατε ότι η διοίκηση το πάει για κουκούλωμα,εσείς που κάνατε μαζί με την αντιπολιτευόμενη λέρα μήνυση στο δήμαρχο για τα καμμένα,εσείς με τι μούτρα βγαίνετε στον κόσμο τώρα που η αλήθεια ήρθε στο φως,με τι μούτρα αντικρύζετε γονείς και μαθητές,πως τολμάτε και μας λέτε καλημέρα χωρίς να ντρέπεστε ξετσίπωτα υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ψάχνεις και εσύ τώρα με τους ανύπαρκτους λιμοκοντόρους;

      Διαγραφή
  58. ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ
    ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
    Υπάρχουν μορφές κλοπής ανάλογα με το αντικείμενο ή με τον τρόπο που τιμωρούνται βαρύτερα (διακεκριμένη κλοπή). Αν το αντικείμενο είναι "ιδιαίτερα μεγάλης αξίας" ο δράστης τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. Επίσης

    α) αν από τόπο προορισμένο για θρησκευτική λατρεία αφαιρέθηκε πράγμα αφιερωμένο σ' αυτή,
    β) αν αφαιρέθηκε πράγμα επιστημονικής, καλλιτεχνικής, αρχαιολογικής ή ιστορικής σημασίας που βρισκόταν σε συλλογή εκτιθέμενη σε κοινή θέα ή σε δημόσιο οίκημα ή σε άλλο δημόσιο τόπο
    γ) αν αφαιρέθηκε πράγμα που μεταφερόταν με οποιοδήποτε δημόσιο συγκοινωνιακό μέσο ή ήταν τοποθετημένο σε χώρο προορισμένο για εναπόθεση πραγμάτων προς μεταφορά ή παραλαβή ή μεταφερόταν από ταξιδιώτη
    δ) αν η κλοπή τελέστηκε από δύο ή περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές ή ληστείες,
    ε) αν η πράξη τελέστηκε από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές ή ληστείες κατ'επάγγελμα ή κατά συνήθεια ή
    στ) αν η συνολική αξία των αντικειμένων της κλοπής υπερβαίνει το ποσό των 67.000 Ευρώ
    τότε η κλοπή είναι κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

    Ελαφρύτερη μορφή κλοπής είναι η κλοπή ευτελούς αξίας (φυλάκιση ως έξι μηνών ή χρηματική ποινή), η οποία μάλιστα αν έγινε από ανάγκη για άμεση χρήση ή ανάλωση μπορεί κατά την κρίση του δικαστηρίου να παραμείνει και ατιμώρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΣΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ .ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΛΑΙΔΑΝΕ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ . ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ .
    ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΒΕΣ-ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΟΘΑΜΩΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΝ ΧΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ .ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ "
    Μαυρος πητ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αντε ρε σου μου ακομα να τα ριμαδοδιαβασεις τα πορισματα τι διαολο στραβωθηκες μπιτ για μπιτ αντε περιμενουμε με αγωνια τι νεα παπαρολογια θα γραψεις για να γελασουμε και να μετρησουμε τα κυβικα που κουβαλας .Τοσο γλυψιμο στον καλαφακλεφτη και την παρεα του δεν ξαναγινε ουτε τοτε που επαιρνες δουλιτσες μετα τα σπασατε τουκανες πολεμο μα τωρα βλεπω αγαπες .
    Ανυπομονουμε να σε δουμε σε νεες περιπετειες .ρε σου μου ρε συ βοηθα ρε αυτο το κοριτσι ρε με τοο..κοντιλοφορο ρε συ βοηθατο λιγο γραφτου ρε συ κατι κανα σχοολιο καμμια πληροφορια κανα ρεπορταζ παρε καμμια συνεντευξη πχ απο τον κλαρινογαμπρο μπρε .αργει πολυ ρε σου μου για να γραψει για το αρπαχτηλικι των σχολικων παιδευτηκε ρε τρεις μερες και τρεις νυχτες και ειχε και τη βοηθεια του κοινου .ενω εσυ αμεσως σε μια ωρα το ξεπεταξες αντε ρε σου μου του φου.ρε προσεχε θαρθει ο ητα υψιλον μαζι με την ..... και θα κανει παιχνιδι και συ ρε το μπουλη
    Σκεψουτο και θα κερδισεις και συ το κατι τις κατι θα σε φιλεψουνε εχουνε κανει καβατζα .
    Περιμενουμε νεα σου βαλε και λιγο δρακο ετσι για ξεταπωμα ξερεις εσυ φούσκωτα και λιγο κανα συλλογισμο διαλογισμο σεισμο λιμο καταποντισμο πυρος μαχαιρας αλλοθρησκων ...ξεφυγε η κατασταση φιλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Μ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΙΧΟΥ

    Εδω σου μου μολις τελειωσα το διαβασμα του πορισματος .οπως λεει και πεινιρλου δεν συμφωνει με το πορισμα των ορκωτων οποτε εγω δεν εχω λογο να μην την πιστεψω ενεκα φιλαρακι απο τα παλια κανα πεινιρλι καμμια πιτσα κανα κολοκυθακι τηγανιτο ολο και τσιμπαγαμε οποτε ειναι κριμα κι αδικο να πω κακη κουβεντα για το ατομο της .ομως πρεπει οπωσδηποτε να διερευνησουμε την υποθεση γιατι μου ειπε πως πιεζοταν απο ακουσον ακουσον απο τον αλφα καπα .πως πως τοπες αυτο αααα ο αλφα καπα ητανε αυτος υπεγραφε ρωταω εγω βεβαιως βεβαιως μου λεει αυτη .
    Καλα τωρα κατι επαθα ο αλφα καπα;αυτος εσκιζε τα ρουχα του ρωταω
    Μα τι λες χρυσε μου τον ταιζα τον ποτιζα μεχρι και στο σπιτι επαιρνε για την οικογενεια τι εκδρομες τι χορους τι ποτα κλπ κλπ κι αυτος να μου κανει τη δουλεια .
    Ειχα πιει και λιγο δηλαδη τι λιγο καμια δεκαρια ουισκια και μουπερνε ....και εκανε παρραγγελιες πληρωνε κλπ κλπ
    Αυτο μου τοκανε πολλες φορες κι εγω σαν κουτη καθομουνα και τοκανε μαρεσε και λιγο μα ο τραπεζικος λογαριασμος τελειωνε και μουλεγε .δε βαριεσε καυμενη θα πουμε του johnny να μας δωσει κι αλλα εκλογες ερχονται .και περναγαν οι μερες οι μηνες κι ολο σουαρε και μουαρε και δωστου κρασα και ποτακια και πατατακια κερναγαμε και κανα χριστιανο ενεκα ψηφοι ντε ολη την κοινωνια μεχρι και τους μεταναστες του τοπου μεχρι το νεο ηρακλειο κερναγαμε λογω φιλιας ντε με το προσωπατο που τωρα βοηθα τον απορο και κακομοιρο johnny τοτε βοηθαγαμε εμεις δηλαδη τα φραγκα του σχολειου .ελα μωρε λεφτα υπηρχαν καναμε και μεις κατι νταξει θα επανορθωσουμε γιαυτο εμεις ειπαμε καντε μας για πενηντα χρονια προεδρους και μεις θα σας τα επιστρεψωμε .αλλα εσεις δεν ακουσατε τις φωνες της ενοτητας της διαφανειας οπου ελεγαν:".τακαναν πολυ καλα οι ανθρωποι πρεπει να συνεχισουν για να τελειωσουν το θεαρεστο εργο τους ."
    Στο κατω κατω δεν επρεπε και μεις να παιρνουμε μισθο ε ωραια πηραμε για τριαντα χρονια οποτε χρωσταμε αλλα εικοσι οκτω .Τελος παντων εγω ο μου σου θα κοιμηθω και θα δω τι ονειρο θα δω και θα δουμε .παντως καθε προσφορα δεκτη και σε ειδος και με το κιλο και χυμα και τσουβαλιατα και μπιτ κοιν περνουμε και σας μορφωνουμε αν ειστε ενηλικος ενεκα σχολης παραμορφωσης και ψυχικης αναδρασης με εκτοξευση του λιμπιτου χωρις πολλα χαπια μονο κανα μπαφο καμμια χιονατη .
    Περισσοτερα στο σαιτ στο ονομα μου σου εκπαιδευτης ανιατων φυχασθενων σχιζοφρενους καταστασης χωρις μανδυα ζουλου .
    Η μεθοδος μας εγκειτε στην καθημερινη αναγνωση της κοκκινοσκουφιτσας και του κακου λυκου .η γιαγια δινει τα ρεστα της .μια δοκιμη θα σας πεισει

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΙΧΟΥ
    ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ
    ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΠΑ
    ΤΙΜΗ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΩΡΟ Ο ΕΝΤΕΚΑΤΟΣ
    ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟ
    ΣΧΟΛΗΣ :ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑΣ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΣΤΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΡΑΣ ΥΠ .ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ
    ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΠΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΠΡΕ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εκτακτη ειδηση

    Ανακοινωση του καππα αλφα γνωστου κλανογαμπρου για αποκατασταση της αληθειας .
    Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος
    Θαθελα να πω μερικα φωνηεντα στην αγαπητη πεινιρλου .μωρη πεινιρλου δε φτανει που με τραβολογαγες απο γιορτη σε εκδηλωση και απο ταβερνα σε κωλομπαρακι κατι μπουζουκακια κατι βιολοκαταστασεις χαζοβιολοκαταστασεις μας το παιζεις και ηθοποιουσα που με παρακαλαγες ναρθω να μην εισαι μονη σου βουβαλα εγω εκανα να πληρωσω και συ προσταχτικα με υφος μουλεγες :αγαπουλη βαλε το πορτοφολιο στη θηκη του .εγω παντα ημουνα λιγοφαγος εσυ κορακιαζες και ντερλικωνες και δεν μπορουσα να σε κουβαλησω δεν εισαι και ελαφρια εχεις τα κιλακια σου .απο τοτε εχω παθει ρηξι μεσοσπονδυλιου δισκου μεταξυ τεταρτου και πεμπτου .αυτο απο μονο του ειναι αιτια για αγωγη μετ αποζημιωσης.θυμαμαι ενα βραδυ που χαλασε το ανσασερ του ξενοδοχειου "Pines"και σε πηγα στο δευτερο στη πλατη .
    Ακουσον ακουσον που ειπα εγω για κερασματα εσυ ειχες λυσαξει και χαλασε και κερνα και θα κερδισουμε και αερας νικης και μπαρμπουτσαλα .με τις λαμακιες σας χασαμε παταταγωδως και κλαμα κλαμα μετα .μεχρι φουστα μου φορεσανε τι ξεφτιλα με ειπανε για να κανω κονε με τα ζαμανακια για να τους πεισουμε να μπουμε εμεις μηπως και σωσουμε οτι σωζωταν .ξερεις τι τσιγαρα καπνισα εγω να συζηταω κοντρα συζητησεις και εγω ειμαι μαζι σας .ρομπα εγινα για σενα και συ μωρη μουρλη μωρη ξεμυαλισμενη ερχοσουν ξημερωματα καψουρα φορτωμενη .
    Τελος παντων δε λεω πολλα τα υπολοιπα στα γουναραδικα συγνωμη στα δικαστηρια
    για να μαθεις ποσα απιδια πιανει ο σακος ποντικομαμμη...
    Κλαρινογαμπρος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ...

    Με παρέσυρε το ρέμα:

    Βαριά σεκλέτια έχω απόψε
    Και η καρδιά μου είναι κλειστή
    Βλέπω να φεύγει απ' τη ζωή μου
    Εκείνη που 'χω ερωτευτεί

    Με παρέσυρε το ρέμα
    Μάνα μου δεν είναι ψέμα
    Καίγομαι γι αυτή και λιώνω
    Την α-γα-πώ

    Με τραβούν τα βήματά της
    Η κακούργα η ομορφιά της
    Κι αν μου φύγει κάποια μέρα
    θα τρελαθώ

    Στον ύπνο μέσα φεύγει η καρδιά μου
    Την βλέπω μ' άλλον να μ' απατά
    Και με τρομάζουν τα όνειρά μου
    Αν βγουν στο τέλος αληθινά
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ποσα θελουν να μας τρελανουν!!!ακουσομ ακουσον!! βγηκε ο Βοριας αυτος ο ξεχασμενος
      Της συμμαχιας να πει οτι το δημοτικο τοπιο εναι θολο και νοσηρο γιατι κατηγορησαν με επισημα στοιχεια τον καλαφακλεφτ οτι τα πιασε χοντρα με τα νερα!! Καλα ρε Βορια τοσο θρασος πια...τοσο απροκαλυπτη καλυψη στον καλαφ..γιατι αραγε???
      Και καλα τα νερα τα εκανες γαργαρα!! Για τα αλλα επισημα κλεψιματα της σχολικης επιτροπης ??? Κουβεντα καμμια??γιατι αραγε???
      Και εχεις το θρασος να μιλας επωνυμα για θολο τοπιο...!!!και ετρωγες και επινες το ιδιο βραδυ με τον καλαφακλεφτ!!!αλλα οπως λεει και η παροιμια:
      Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει..!!!



      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΒΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ
      ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΙΛΑΤΕ?
      ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΙΩΤΕΣ..ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕ 850000ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΒΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ" ΑΓΙΟΣΤΕΝΙΩΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ..
      ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΙΑ ...
      ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.....???ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΦΑΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.





      Διαγραφή
    3. Ποιος ειναι αυτος ο Μποπης απο διονυσο μερια που δεν του αρεσε το τεχνικο προγραμμα??
      Τον ξερει κανεις??τι ρολο βαραει??γιατι μου εκανε εντυπωση οτι ενω εκπροσωπει καποιον απολιτικ θελω να πιστευω συλλογο δεν διστασε να κανει διακρισεις και να λιβανιζει συμβουλο συγκεγκριμενης δημοτικης παραταξης..χωρις να σεβεται τον θεσμικο του ρολο ως προεδρος...
      Μαλλον τον συλλογο τον χρησιμοποιει σαν προπετασμα καπνου για να ικανοποει τις δικες του φιλοδοξιες...


      Διαγραφή
  65. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΛΗ ?? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ...ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και την ενεργο συμμετοχη της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η παραταξη του Βορια παντα ηταν δεκανικι του καλαφακλεφτ η λενα ..ο θανασακης ..κλπ ηταν αυτοι που βοηθουσαν συστηματικα τον Jonny να διοικησει οταν ειχε χασει την δεδηλωμενη παντα Βεβαιως Βεβαιως με τα αναλογα ανταλαγματα.Ποια???
    Πολυ συντομα θα τα μαθετε...για να μην πιανεστε κοροιδα απο τις φανφαρολογιες τους και τις δηθεν οψιμες ανησυχιες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Zamanis agierte auf Anraten seiner stellvertretenden Bürgermeister Yfanti und Kokomotou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τι άλλο μένει στον Βορριά πλέον; Να τα βρει και να συμφάγει με τον Διονυσοσκουφίτσα και τον Κοροβέση. Άμα υποψιαστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Χαχαχα κάποιοι θυμήθηκαν ιστορίες με οικόπεδα για να ξεχάσουν την πίκρα των κλεμμένων χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο απέναντι τοίχος ακόμα διαβάζει το πόρισμα; Η το έχει διαβάσει, του βγήκαν τα μάτια όξω και τώρα φτιάχνει σενάρια για να διαχωριστούν οι θέσεις κάποιων από την πεινιρλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ; ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΓΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΘΑΤΕ ΑΦΩΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ;

      Διαγραφή
  72. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ- ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΙΧΟΥ

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟΤΕ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ;;;;!!!ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ
    ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ;;;;!!!!!

    ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ!!!!!!
    ΝΑΙ Ή ΟΥ
    ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ !!!!!!!ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ .

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ .
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ .ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ .
    ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΑΜΑΝΗ .

    Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΨΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ
    ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Γιατί ρε παιδιά μου γράφετε πορνοσχόλια συνεχώς στο blog μου; Μου φταίτε όλοι και κυρίως αυτός ο Sxedon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφητικό σχόλιο…

      Διαγραφή
    2. Σφουγγοκώλη αγόρι μου ξεφτιλίστηκες για ακόμα μία φορά. Επειδή με το σχόλιο που ανέβασες προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, έχω να σου πω τα εξής:
      ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο/ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
      Τώρα εσύ γιατί γουστάρεις και ανεβάζεις πορνό και μάλιστα 'περίεργου' ενδιαφέροντος, είναι απορίας άξιον.... ή μάλλον τώρα πια, όλος ο κόσμος ξέρει... όπως είχε πει πρόσφατα σε κάποια σου ανάρτηση!
      ΞΕΦΤΙΛΑ

      Διαγραφή
    3. Σφουγγώ αγόρι μου μην αγχώνεσαι , δεν είναι τίποτα κακό αυτό που έχεις και τιμή σου που το παραδέχεσαι κιόλας. Εδώ ολόκληρος Kevin Spacey το παραδέχτηκε, εσύ κολλάς; Άντε κοπελάρα μου βγες και φώναξε το , βγάλτο από μέσα σου!

      Διαγραφή
    4. Έχουν γράψει διάφορα για μένα, αλλά για το ότι ΔΕΝ το σηκώνω το σακάκι είμαι περήφανος!

      Διαγραφή
    5. Καλά εσύ είσαι μπιτ για μπιτ βλάκας, δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο

      Διαγραφή
  74. Φωνή Διονύσου- 783.000 Αναγνωσιμότητα σε 2 χρόνια
    Διονυσοσκουφίτσας- 754.000 σε 6 χρόνια
    Είναι να μην αφρίζει η παρέα του Κρυονερίου/Καλαφατέλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.... τι να περιμένεις όμως από έναν gay διαχειριστή.... και μετά αναρωτιέται γιατί έπεσε η επισκεψιμότητα!

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια πράγματι η φωνή από το πουθενά εκτοξεύτηκε στα ύψη αλλά προς τι όλα αυτά τα σχόλια που αφορούν προσωπικές επιλογές του οποιουδήποτε; Τι σε ενδιαφέρει αγαπητέ ανώνυμε 9:40 αν ο τάδε διαχειριστής είναι ετεροφυλόφιλος,ομοφυλόφιλος ή άφυλος; Και γιατί ο ένας από τις τρεις κατηγορίες να είναι περισσότερο ή λιγότερο ικανός για κάτι από τους άλλους δύο; Ας σοβαρευτούμε λίγο.

      Διαγραφή
    3. Αγορίνα μου μη μας τρελαίνεις που θα βάλουμε τον τζεισον αντιγόνη ίσα κι όμοια με εμάς τα γνήσια αρσενικά.

      Διαγραφή
  75. ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΙΜΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ .
    ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΡΓΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΙΖΟΥΛΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ .ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ .
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΕΣ


    ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΕΣ


    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΨΑΞΤΕ ΨΑΞΤΕ ΨΑΞΤΕ .
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ
    ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ;

    Ο Μπουτάρης βάζει πρόστιμα σε όσους αφήνουν σκουπίδια στους δρόμους

    Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιστρατεύει επόπτες καθαριότητας, οι οποίοι σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία θα επιχειρούν να κρατούν καθαρή τη Θεσσαλονίκη και να αλλάξει η νοοτροπία των κατοίκων
    Την επιβολή προστίμου σε όσους πετούν σκουπίδια εκτός των κάδων απορριμμάτων, αφήνουν ογκώδη αντικείμενα στα πεζοδρόμια και ρυπαίνουν δημόσιους χώρους με γκράφιτι, συνθήματα κι αφίσες σχεδιάζει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα της καθαριότητας στην πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλαφακλεφτες και καλαφακλεφτισες φερτε πισω τα κλεμμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο ΑΕΡΓΟΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ...ΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ Η ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΓΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ Η ΤΑΣΙΑ ΚΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΟΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ .
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλαφακλεφτρονια φερτε πισω τα κλεμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΟΥ ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΑΤΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑΤΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ .ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΕΣ .!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ "
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥ ΠΕΡΙ ΠΕΙΝΙΡΛΟΥ ΧΑΣΟΔΗΚΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ερωτηση προς τους γνωριζοντες

    Ποια η σχεση μεταξυ του αντι διαφανειας και του λογιστη με το αμαξι που τσουρουφλιστηκε .οποιος το βρει κερδιζει ενα χρονο λογιστικη υποστηριξη απο τον προαναφερομενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά το δύσκολο! Ήταν και είναι ο προσωπικός λογιστής της βουβαλογοργώνας. Γι' αυτό άλλωστε ήταν και αυτή εκεί , στην περιβόητη συνέλευση και έκλαιγε για τον λογιστή που τον απέλυσαν. Ώξω χοντρή βουβάλα

      Διαγραφή
  86. ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΥΠΟ

    Πέθανε το 2016, σα σήμερα 2 Νοεμβρίου, ο στρατηγός Δημήτριος Δήμου. Μία πρoσωπικότητα των ένοπλων δυνάμεων της Ελλάδος. Η είδηση πέρασε στα ψιλά, σχεδόν δεν αναφέρθηκε. Κι όμως, πρόκειται για αξιωματικό που έκανε αρχηγός στην Ελληνική Φρουρά στην Κύπρο κι άφησε το στίγμα του . Δεν χρειάζεται περισσότερα για την παρουσία στην μεγαλόνησο του αντιχουντικού στρατηγού που είχε χαρακτηριστεί «εχθρός της επαναστάσεως» από τους πραξικοπηματίες του 1967.

    Ο Δήμου έκανε και αρχηγός της Στρατιάς. Ένα περιστατικό, το 1996. Επί της πρώτης κυβερνήσεως του Μπερίσα στην Αλβανία σκάει το σκάνδαλο των «Πυραμίδων». Φάγανε τα λεφτουδάκια του κοσμάκη. Κατάσταση ανεξέλεγκτη. Στους δρόμους και στις πλατείες κυκλοφορούν Αλβανοί με καλάσνικωφ που έχουν αρπάξει από τις στρατιωτικές αποθήκες. Χάος.

    Αλβανική συμμορία περνάει τα σύνορα και αρπάζει έναν Έλληνα τσομπάνη. Τον καθαρίζουμε αν δεν μας ξηγηθείτε τόσα. Η στρατιά αναλαμβάνει την υπόθεση. Η στρατηγάρα Δημήτριος Δήμου συγκεντρώνει πρώτα πληροφορίες και κάνει το πλάνο δράσης. Με τρία ελικόπτερα, στο ένα ανέβηκε ο ίδιος, περνάει νταηλίκι στον εναέριο χώρο της Αλβανίας και φθάνει πάνω από τα κεφάλια των κακοποιών.

    Τα ελικόπτερα γεμάτα κομάντος. Ένας Αλβανός διερμηνέας, με τηλεβόα προειδοποιεί τα καθάρματα: «Αφήστε ελεύθερο τον Έλληνα. ΤΩΡΑ! Διαφορετικά την πουτσίσατε. Θα σας συλλάβουμε και θα φάτε τόσο σίδερο που δεν θα σας αναγνωρίζουν ούτε από τις κουμπότρυπες του παντελονιού σας...».

    Χέστηκαν οι Αλβανοί απαγωγείς. Ξέχασαν τα λύτρα που ζητούσαν. Ο Έλληνας τσέλιγκας επέστρεψε σώος και αβλαβής στην οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ο σφουγγω με τον κλαρινογαμπρο


    Το γρασάρει το ρουλεμάν
    Τη γυρνάει τη μπετονιέρα
    Το μαζεύει το λάστιχο
    Τη ματσακονιάζει τη βάρκα
    Το σφουγγαρίζει το
    κατάστρωμα
    Τον τσουρουφλίζει τον αστακό
    Το βουτάει το κουλουράκι
    Το χτενίζει το καταΐφι
    Το πάει βόλτα το πεκινουά
    Το κλείνει το συρτάρι
    Τον κοβει τον παστουρμα
    Τη μελώνει την μπανάνα
    Το κουρδίζει το βιολί
    Την ανοίγει την αυλαία
    Το σκουπίζει το κλαρίνο
    Το ξέρει το κομμάτι
    Το κατέχει το όργανο
    Τη σκίζει την παρτιτούρα
    Τον φυσάει τον αυλό
    Τη γυαλίζει την τρομπέτα
    Το χωνεύει το σουτζούκι
    Το κρεμάει το κουρτινόξυλο
    Το σουβλίζει το αρνάκι
    Το τρυγάει το αμπέλι
    Τις μελώνει τις δίπλες
    Το ισιώνει το παλούκι
    Τη σφίγγει την τανάλια
    Τα σπάει τα μπετά
    Το σφυρίζει το πέναλτι
    Το ξυρίζει το φραγκόσυκο
    Τα αλατίζει τα τουρσάκια
    Τα πατάει τα σταφύλια
    Το φοράει το κολάν
    Την κουνάει την καμπάνα
    Το καταπίνει το λουκούμι
    Το ρουφάει το εκμέκ
    Τον μπουκώνει τον γιαρμά
    Τη φουσκώνει τη σαμπρέλα
    Τον ψιλοκόβει τον πατσά
    Το καίει το CD
    Τη δουλεύει την αντλία
    Την ξυρίζει τη Χουάνα
    Το ξύνει το καρότο
    Το τρώει το σαγανάκι
    Το ζαλίζει το κουνούπι
    Το χαϊδεύει το γατάκι
    Τον λαδώνει τον μεντεσέ
    Τον ψαρεύει τον ροφό
    Το συνδέει το scart
    Την αλείφει τη μερέντα
    Το ανοιγοκλείνει το συρτάρι
    Τον φουσκώνει τον Αγιοβασίλη
    Το ραντίζει το οικόπεδο
    Το κόβει φέτες το αγγούρι
    Το τυλίγει το σουβλάκι
    Τη βουτάει την παπάρα
    Το ρουφάει το αχνιστό
    Τον σουρώνει τον φιδέ
    Το τινάζει το χαλί
    Το φοράει το γουνάκι
    Την ανεβάζει την κεραία
    Το κάνει γιρλάντα το μουστάκι
    Τις παίζει τις χορδές
    Τη ρυθμίζει την ένταση
    Τον βάζει τον φορτιστή στην
    πρίζα
    Την γεμιζει την γαλοπουλα
    Το βαζει το ροζουλί το
    αντιηλιακο
    Το σπάει το δόντι με μερέντα
    Το στρίβει το πούρο
    Το γεμίζει το παστίτσιο
    Το γυαλίζει το πόμολο
    Τις ρίχνει τις τιράντες
    Το σηκώνει το σακάκι
    Το λαδώνει το παξιμάδι
    Το σηκώνει το ράσο
    Την τρίβει τη λαμπάδα
    Τον ανοιγοκλείνει τον διακόπτη

    Συνεχιζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έφαγε η πολύ μακακια.!
      Η βάρκα "Καλαφατιζεται" και όχι "ματσακονιζεται".! Χαχαχα μπετοβλακα.

      Διαγραφή
  88. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1
    ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΕΡΟΥ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΗ

    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2
    ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 100.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΗ

    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.Μένω τα τελευταία δώδεκα χρόνια στο δήμο Διονύσου.Δεν ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά αλλά πάντα ήθελα να ενημερώνομαι και να γνωρίζω.Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτάκουστα κι απορώ πώς οι δημότες μένουν απαθείς μπροστά σε τέτοια περιστατικά διαφθοράς αντί να γιουχάρουν τους εμπλεκόμενους ή έστω να πετάξουν κανένα γιαούρτι ή κανένα αυγό στους θρασείς που κυκλοφορούν σαν να μην τρέχει τίποτα.

      Διαγραφή
  89. ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΕ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΙΧΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΒΑΝΕ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ;;;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ .
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΚΗΣΗ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ .
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ
    "ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ "

    Μαύρος Πίτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Κ Α Λ Α Φ Α Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ

    Φ Ε Ρ Τ Ε Π Ι Σ Ω Τ Α Κ Λ Ε Μ Ε Ν Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Κ Α Λ Α Φ Α Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ

    Φ Ε Ρ Τ Ε Π Ι Σ Ω Τ Α Λ Ε Φ Τ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Κ Α Λ Α Φ Α Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ Δ Ω Σ Τ Ε

    Τ Ο Υ Σ Φ Ο Υ Γ Γ Ο Κ Ο Λ Α Ρ Ι Ο Υ

    Π Ο Υ Π Ε Ι Ν Α Ε Ι Κ Α Τ Ι Α Π Ο

    Τ Α Κ Λ Ε Μ Ε Ν Α


    και απαντανε αυτοι :


    Δ Ω Σ Α Μ Ε Δ Ω Σ Α Μ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σεις δεν το κοιτάτε λίγο εδώ μέσα με τα σχόλια . Χρειαζόσαστε σίγουρα έναν ειδικό .

      Διαγραφή
    2. Αν δεν γουστάρεις αγορίνα , μην διαβάζεις... Υπάρχει και ο χοντρός που κατά την άποψή σου μάλλον έχει ποιότητα. Πήγαινε και εσύ στον ντιγκιντάγκα, γιατί είναι του γούστου σου

      Διαγραφή
    3. ΟΣΟ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
      ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
      ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  93. Π Ε Ι Ν Ι Ρ Λ Ο Υ

    Κ Λ Α Ρ Ι Ν Ο Γ Α Μ Π Ρ Ε

    Κ Α Λ Α Φ Α Κ Λ Ε Φ Τ Η

    Τ Ο Α Σ Τ Ε Ι Ο

    Θ Α Γ Ι Ν Ε Ι Δ Ρ Α Μ Α

    Θ Ε Λ Ε Τ Ε Δ Ε Θ Ε Λ Ε Τ Ε

    Θ Α Τ Α Δ Ω Σ Ε Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Σφουγγοκωλη πες αλευρι ο καλαφακλεφτης σε γυρευει για να σου δωσει το μηνιατικο .καλη δουλεια βλεπω κανεις μα δε βλεπω πολυ πραμα .κατι παλιοφωτογραφιες με κατι γυφτους που πετανε τα σκουπιδια οπου βρουν γυφτοι ηταν γυφτοι εμειναν .ηρθανε απο τα λιοσια στο διονυσο και τον καταντησαν ζοφρια .τι να προλαβει και η καθαριοτητα εδω θελει τρακοσιους σκουπιδιαριδες για να τους προλαβεις .
    Εχω ομως μια απορια πως ρε σφουγγω εφαγες τη δουλεια της βοδεινης ;μηπως ενεκα δυσκολιων "σκοτωσες " τις τιμες
    Και δε μου λες σφουγγω τα παιρνεις "κασερι" "cash"που λενε οι βλαχοι οπως ταπερνε ο καλαφακλεφτης απο το ταμειο του για να τα δωσει στα νερα .ρε συ τα λεφτα των νερων παιρνεις ρε τα κρυονερολεφτα ή cold water money .
    Απαραδεχτος ρε σφουγγω λεφτα χωρις αποδειξη τζιζ .τζιζ μυαλο δεν εβαλες
    Τοτε που σουφερε το σου δου ου εε
    Ο καλαφακλεφτης προσεχε δεν εχει μπεσα
    οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια , αυτός ο καραφλός γύπας , που έχει τη βοδεινή, δεν είδα σε κανένα άρθρο του να αναφέρεται στα κλεμμένα στις σχολικές. Άλλο λαμόγιο από εκεί , που επειδή ο Σάκης του έκοψε το μαμ, το γύρισε στον πόλεμο. Άλλος Pulitzer μας βρήκε από εκεί….

      Διαγραφή
  95. Ο σφουγκω εχει παραφρονησει τελειως.
    Δεν μπορει με τιποτα να το χωνεψει οτι ο Ζαμανης θα ανοιξει αμεσα και το δευτερο σχολειο δηλαδη το λυκειο Δροσιας.ουτε με σοδα!!!
    Οτι μακακια θες την γραφει νομιζοντας οτι ετσι θα υποβαθμισει το εργο που γινεται συνεχως απο την διοικηση στον δημο.
    Ρε κακομοιρη κουλαρε γιατι δεν σε βλεπω να αντεχεις για πολυ....και μετα τι θα κανουμε??ω




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σφουγγοκωλης=άλλο κάρο με πατάτες

    Βαρύς απαξιωτικός και υποτιμητικός χαρακτηρισμός προσώπου του οποίου η συγκεκαλυμμένη ανοησία περνάει αποκαλυπτήρια. Συνήθως έχει προηγηθεί μια τυπική κατάσταση στα πλαίσια τετριμμένων δραστηριοτήτων στην οποία κάποιος απέτυχε εντυπωσιακά (προς έκπληξη και του τρελού του χωριού) να ανταποκριθεί σωστά σε κάτι βλακωδώς απλό, με τρόπο μάλιστα που κινεί τρομακτικές και ανησυχητικές εικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΡΕ ΣΦΟΥΓΓΩ ΕΜΟΝΙΚΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΝΑΣ ΔΙΨΑΣ ΚΡΥΩΝΕΙΣ ΛΙΓΟΥΡΗ .ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΖΑΧΑΡΟ ΠΙΕΣΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ .ΨΥΧΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΝΙΟΥΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΕΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ :ΜΠΑΝΙΟ ΚΡΥΟ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ .ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ .ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΞΕΡΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΣ .ΒΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ =ΛΙΓΟΥΡΗΣ

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αυτός ο δήμαρχος είναι ένα εξαιρετικό νεαρό άτομο,ευφυής κι ευγενέστατος,εκπέμπει καλοσύνη και τιμιότητα προσφάτως τον γνώρισα από κοντά και μου έκανε την καλύτερη δυνατή εντύπωση.Τώρα καταλαβαίνω πιο εύκολα γιατί δέχεται λάσπη από αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους που νομίζουν ότι με το να γράφουν ανακρίβειες,ψέματα ή να θίγουν συνεργάτες του τον βλάπτουν.Κάθε άλλο.Προσωπικά νομίζω ότι τον δυναμώνουν κιόλας γιατί φαίνονται τόσο μικρούληδες και τιποτένιοι οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ
      ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. ετσι ειναι κι οποιος εχει μπαλακια και μιλαει για φαγωμα απο το ζαμανη κι αν εχει στοιχεια στον εισαγγελεα παρακαλω κι οχι στα καφενεια,ανθρωπακια μικρα και αθλια
      Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ

      Διαγραφή
    3. ήρεμα....σκούπισε λίγο τα σάλια σου...

      Διαγραφή
    4. Αναρωτιέμαι αν φτάνει μόνο η τιμιότητα για να διοικήσεις ένα δήμο.Η τιμιότητα δε θα έπρεπε να είναι προσόν αλλά στοιχειώδης προϋπόθεση.Για αυτό και όποιος δεν την τηρεί ρίχνεται στον καιάδα πχ ο Καλαφι.Δεν αρκεί λοιπόν το μη χειρον βέλτιστο και μάλιστα όταν το χείρον είναι στοιχειώδες!

      Διαγραφή

  100. Δεν υπαρχει εκκλησια χωρις καμπανα και χωριο χωρις π..τανα!!! Τετοιος ειναι ο σφουγγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο διονυσοσκουφιτσας είναι επίσημος συνομιλητής του πρώην άρχοντα του τόπου, αυτού που τον αποκαλούσε αρχιερέα, που τον έσφαξε προεκλογικά, τώρα του γράφει κείμενα, συνομιλεί για να ρίξει τον νυν άρχοντα. Φυσικά και θα τον πουλήσει για πλάκα είναι δεδομένο, όταν έρθει η ώρα. Επίσης ο διονυσοσκουφιτσας έχει γίνει και ένθερμος υποστηρικτής της τοπικής ομάδας του πρώην, μέχρι και αναδημοσίευση ανάρτησης έκανε, ξέρετε αυτός που ήταν ο πρωτεργάτης της προσφυγής κατά των σωματείων στον επίτροπο, που πριν βγει η απόφαση έγραφε από δω και από εκεί κατά των σωματείων, γελοίο υποκείμενο και πιο γελοίοι οι συνομιλητές σου πλέον, όλοι δυστηχως, πρώην, ανεξάρτητοι, διοικούντες. Ξεφτίλες. Θα έρθει η ώρα σου παλιανθρωπε, ξεφτίλα αργόσχολε που σε ζει η γυναίκα σου, άχρηστε, χαραμοφάη, δημοσιορωχαλιτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αίτημα του ΕΠΑΛ για την κατάληψη: δημιουργία καπνιστηρίου για τους μαθητές!!!!!!!!!!!!!!
    Πάει, ο κόσμος σάλταρε εντελώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρέ τα καημένα τα παιδιά,να μην έχουν χώρο να καπνίσουν τα τσιγαριλίκια τους τώρα που έρχεται και χειμώνας.

      Διαγραφή
  103. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ;ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΑΣ;ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΙΡΛΟΥ ΠΟΥ Ο ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΙΡΛΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΑΕΡΓΕ ΧΟΝΤΡΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ;ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ;ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ;ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΙΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΘΛΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμένεις να σου απαντήσει ο χοντρός ή να κάνει τίποτα με το πόρισμα! Έχει άλλες ασχολίες τώρα.... Όχι και τόσο πολύ αντρικές...

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΦΙΛΕ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

      Διαγραφή
  104. ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΑΡΑ

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τα πεύκα,τα σκουπίδια με τις σικέ φωτογραφίες,τα κάρα και τα άροτρα είναι η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου για ακόμα μια φορά από το Στεφανάκο,τη κολλητή του τη Τασία και τη κολλητή της φίλη Λαμπρινή (μπρρρρρ).
    Σα δημότης αυτού του δήμου χέστηκα για τα παραπάνω
    Τα λεφτά που μου κλέψανε μ ενδιαφέρει τώρα που όλος ο λαός ανεστάζει και ματώνω κάθε μέρα μαζί με τη γυναίκα μου να θρέψουμε τα τρία μας παιδιά.
    Λαμόγια ξετσίπωτα αφήστε λοιπόν τις μπούρδες και πείτε μας για τη ταμπακιέρα άθλια υποκείμενα,πείτε μας για τα κλεμμένα και πότε θα τα γυρίσετε στα σχολεία των παιδιών μου από όπου τα κλέψατε ξεφτιλισμένοι παλιάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. αεργε χοντρομπαλα σφουγγοκωλη,αχρηστο ανωμαλο παρασιτο,εμμονικο και αρρωστημενο υποκειμενο πες μας ποιος λυμαινεται δημοτικο χρημα,πες με αποδειξεις ΠΟΙΟΣ...μεχρι να τον βρεις σιχαμενε πες μας ΠΟΙΟΙ με τεκμηρια αποδειχθηκε οτι μασησαν τρελα ποσά δημοτικου χρηματος,σκουληκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Εχω παθει πλακα με αυτους τους ανθρωπους .καποτε ψηφιζαμε το γιαννακη ηταν το δικο μας παιδι ντοπιος απο το κρυονερι ειχε βγει μαζι με την παλια προεδρο .μαθαινουμε τωρα για κλεμμενα χρηματα για λοβιτουρες δεν το πιστευουμε .πρεπει να βγει κατι να πει να δωσει λογο και για τους προεδρους των σχολικων επιτροπων που πηγανε τα λεφτα .απογοητευση πληρης δουλευω για την οικογενεια μου και γω και ο αντρας μου και ειναι πολυ δυσκολα και καποιοι εχουν ανεση απο κλεμενα λεφτα ντροπη και αισχος .αθεοφοβοι πως τα κανατε αυτα και μεις δεν εχουμε να παρουμε στα παιδια μας δευτερο ρουχο .
    Εχουμε μεγαλο θυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΝΑΧΕΙΣ

    ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Και για τα νερά ρώτα τους, το έχουν κάνει γαργάρα οι ξεφτίλες, χαριεντίζονται αναμεταξυ τους με τα πεύκα και τα αρωτρα, ο άλλος είναι και πρόεδρος ομάδας και κάνει και πλακίτσα με την απογοητευμένη, δε ντρέπονται λιγάκι, αλλά ξέχασα εκεί τα λεφτά των επιχορηγήσεων σύμφωνα με τον παντογνώστη τον χοντρό πιάνουν τόπο, α ρε βλάκα διονυσοσκουφιτσε, έρχεται η ώρα σου αληταρά.
    Μάρκος Αυρήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΖΑΜΑΝΟΠΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ;;;;;;ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ;;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  114. Ρε μεγάλε με πέντε (άχρηστους) ειδικούς συμβούλους ποιος είσαι ο Trump?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΔΕ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ...ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. Σλουρπ..σλουρπ..γλείφε,γλείφε ζαμανοτσιράκι

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΟΤΣΙΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  115. Ο ΚΑΡΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ ΕΘΕΑΘΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ .
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ .
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΤΟ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ
    "ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΡΑΦΑΚΛΕΦΤΑΡΑ ΑΡΠΑΧΤΗ .ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ;ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ
    ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ .
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή