Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ « ΟΧΙ » μετά την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Προς ενημέρωση όλων των συμπολιτών μας αλλά κυρίως των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων πρέπει πληροφορήσουμε το σύνολο των ενδιαφερομένων για τη ματαιωθείσα συνεδρίαση του Δ.Σ, πως το Σάββατο το πρωί η παράταξη ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ εντόπισε το πρόβλημα της μη σύννομης και μη έγκαιρής πρόσκληση των μελών του δημοτικού συμβουλίου, άμεσα ενημέρωσε τόσο τους καθ ύλην αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου όσο και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνοντας λύσεις για την μη ματαίωση του και αναλαμβάνοντας σχετικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή. Δυστυχώς όπως φαίνεται από την σημερινή επιστολή ματαίωσης κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.
Η παράταξη ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ αν και ως διοίκηση δεν τύγχανε αντίστοιχης αντιμετώπισης από τις παρατάξεις της τότε αντιπολίτευσης , που στέκονταν στον προθάλαμο του ΔΣ και δεν έδιναν απαρτία προκειμένου το ανώτατο όργανο του Δήμου να μην συνεδριάσει , παρόλα αυτά αναγνωρίζοντας πως από οποιοδήποτε πόστο κι αν βρίσκεται κανείς οφείλει να συμμετέχει είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με τη διοίκηση εμπράκτως δείχνει διαφορετικό πολιτικό ήθος.
Πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι όπως είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η νέα οργανωσιακή κουλτούρα που έχει εγκαθιδρύσει στο Δήμο μας η νέα δημοτική αρχή με μπαράζ μετακινήσεων καθόλα άξιων δημοτικών υπαλλήλων (πογκρόμ διώξεων το ονομάζουμε εμείς) , όπως και στη μη ορθή κατάρτιση του προϋπολογισμού έτσι και στην ματαίωση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα στοιχίζει και στους δημότες και στο Δήμο.

9 σχόλια:

  1. Η Διονυσοσκουφίτσα μετοίκισε στο Δημσρχείο Διονύσου. Ο ψηφισμένος Δήμαρχος έδωσε την θέση του στον μπλόκερ και εκείνος παρακολουθεί τις εξελίξεις αφήνοντας τους μπαχαλάκιδες να τα κάνουν μπάχαλο στον Δήμο. Στηριζόμενος ο ψηφισμένος Δήμαρχος στον άπλετο χρόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές και στην μνήμη ψαριού που εχουν οι δημότες. Τον πρώτο καιρό ο ψηφισμενος Δήμαρχος θα παιζει με τα κουβαδάκια του αφήνοντας τον Δήμο στα χερια του βεζίρη. Το να σε αναζητούν και αυτοι που δεν σε ψηφίσαν Ζαμάνη λέει πολλά. Εχει ο καιρός γυρίσματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναιιιι πληκτρολογησα το ονομα διονυσοσκουφίτσα και δεν εμφανίσθηκε η διονυσοσκουφίτσα !!!

    Λύκε λύκε είσαι εδω ;;;;;
    - Όταν φύγω απο το δημαρχείο θα εμφανιστώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι θα γίνει και το κατεβασε ο ΓΓ (Γαιδουρο Γάιδαρος ) γιατι όλο και ανέσυραν δημοσιευσεις παλιες κατα του ψηφισμένου

      Διαγραφή
  3. Αρχισαν τα όργανα με επιασε η μέση μου,
    είμαι ο χαλίφης σου δώσε μου την θέση σου,
    Γιαννη μου Γιαννάκη μου κάνε τωρα ότι θα σου πω
    είσαι ο ψηφισμένος μα εγω διοικώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαιτώ ως ψηφοφόρος των ανοιχτων οριζόντων να φύγει το σήμα της παράταξης απο την αναρτηση του μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πολίτης ζήτησε την αλλαγή με την ψηφο του αλλα αυτή η αλλαγη, δεν ηρθε ποτέ και ουτε θα ερθει στο Δήμο μας.
    Τι να πώ δεν είμαστε ικανοι για αυτην;
    Δεν κάνουμε τίποτα για να την αποκτήσουμε ή να την αξίζουμε;
    Η διοίκηση άλλαξε, όλοι περιμέναμε να δουμε σιγα σιγα τα πράγματα να καλυτερεύουν, να φύγει ο κακός, ο εμπαθείς και ο ανίκανος, όπως έλεγε η τότε αντιπολίτευση, για να έρθει όχι ο τέλειος αλλα ο καλύτερος από αυτόν που είχαμε (λέω εγω) . Αυτό τουλάχιστον πιστευω ότι είχαν στην σκέψη τους όσοι ψηφισαν την άλλαγη της διοικησης στον Δήμο μας .
    Αντί αυτού, τα ίδια και χειρότερα, οι δυσμενείς μετακινήσεις ήρθαν αλλά αυτή την φορά καλά καλυμμένες μαζί με άλλες μετακινήσεις που προεκλογικά είχαν ταχθεί.
    Βλέπεις «πρώην» εσύ δεν είχες την εμπειρία και καρφώθηκες εκεινοι όμως έχουν εμπειρία για το πώς θα το κάνουν ύπουλα για να εχουν να λένε ότι δεν έγινε σε κάποιους από εμπάθεια αλλά έγιναν πολλες μετακινήσεις για το καλό των υπηρεσιών.
    Αν κοιτάξει κάποιος διαυγεια θα καταλάβει ότι έχουν βγεί αποφάσεις για μετακινησεις υπαλλήλων οι οποιες δεν ισχύουν γιατί οι υπάλληλοι έχουν ξανα μετακινηθεί ….. Τι έγινε; Δεν ξερει ο Δήμαρχος τι υπογράφει; ή αλλαζει τόσο γρήγορα γνώμη και απόφαση;
    Κάποιος ο οποίος εκτιμώ είχε αναφέρει ότι εμείς δεν θα γκρεμίσουμε αλλά θα χτίσουμε και επίσης θυμάμαι τα προεκλογικά λόγια του «νυν» όπου έλεγε ο Δήμος θα γυρίσει σελίδα στην κακοήθεια κλπ κλπ και θα δουλεψει κλπ κλπ
    Όμως τον πύργο της Βαβέλ εγω βλέπω να χτίζετε, οπου όλοι μιλούν και καταλαβαίνουν και βεβαια πραττουν, διαφορετικά πραγματα .
    Οι μηνύσεις συνεχίζουν και πέφτουν βροχή, οι κατηγόριες και οι εντυπώσεις δίνουν και παίρνουν, τα σκουπίδια παραμένουν, οι λάμπες παραμένουν καμένες, οι διαρροές νερού άφθονες χωρίς άμεση παρέμβαση. Η καθημερινότητα δεν εχει καλυτερεύσει (βέβαια εδώ υπάρχει συγκεκριμένος λόγος καθώς θέλουν εντέχνως να βάλουν τον ιδιώτη κάτι που επι εποχή Ζαμάνη απόρριψε η τότε αντιπολίτευση και νυν διοικηση, τρεις φορές). Αυτά βέβαια θα τα δουμε με τον καιρό .
    Η κατασταση αυτή την στιγμή στο Δήμο δείχνει να είναι ρευστή ενώ έπρεπε να δουλεύει καλύτερα. Το ποιος ευθύνεται θα το δείξει η ιστορία που λένε ….
    Κλείνω με κάτι που είχα διαβασει και νομίζω ταιριάζει στην παρούσα κατασταση αλλά δεν ξερω αν πρέπει να με παρηγορήσει ή να με ανησυχήσει περισσότερο…. « Αν χρειάζεται να θυμίσεις ότι εσύ κάνεις κουμάντο, τότε, πιθανότατα, δεν κάνεις εσύ κουμάντο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γενικός και αόριστος ή Γενικώς και αορίστως;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διονύση,πολλές φορές συζητάς και πίνεις καφέ με άνθρωπο της παράταξης Κουριδάκη.Ο τύπος ξέρει πολλά και είναι δυνατός σε πολλά επίπεδα.Εσύ δεν το χειρίστηκες και δεν το χειρίζεσαι σωστά το όλο θέμα.Αυτός πιστεύω βπως είναι ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να στήσει την Διοίκηση στα δύο μέτρα.Είναι σε θέση να τους πάρει τα παντελόνια.Τώρα από ότι μαθαίνω ετοιμάζει μεγάλο κάζο στον Παιδείας.Περιμένετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας.Κάνε παιχνίδι με Κουριδάκη,πλησίασε το παιδί περισσότερο ,αν θέλεις να βγάλεις λαγό.Οι δικοί σου είναι απλά μαϊντανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που να δεις και με τα σκυλιά τι θα γίνει θα σκυλιασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή