Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!


Αγαπητοί μας αναγνώστες
Το blog μας κατεβάζει ρολά από σήμερα και μέχρι τέλος Αυγούστου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) . Εννοείται ότι τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα όποτε το επιθυμήσετε.
Σας ευχόμαστε, καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

166 σχόλια:

  1. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να πάμε και εμείς σε κανένα νησάκι... όπως κάποιοι άλλοι. Βλέπετε όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!! Ο Σφουγγοκώλης , τα βρήκε όλα έτοιμα στο νησί τα δωματιάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο έτσι θα μπορούσε!!!
      Αυτός δεν μπορεί να μοιράσει σε δυο γαιδούρια άχυρο....

      Διαγραφή
  3. Πάντως βλέπω πολύ κινητικότητα απ' το παρεάκι του κομπλεξικού, όσο αναφορά τις διακοπές.... Ο ένας εδώ , ο άλλος εκεί, ο άλλος παραπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σφουγγοκώλης , ύστερα από πολύ καιρό, ασχολήθηκε με το blog του. Και ασχολήθηκε με τι άλλο; Με τις Σχολικές... Δεν φτάνει ρε άεργε που γίνονται κάποια έργα στα σχολεία, μιλάς κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ήταν μόνο αυτός…. Σήκωσε ξανά κεφάλι και ο Κλαρινογραμπρός, γράφοντας για το Δήμο ότι κάνει πανηγύρια και ταΐζει τον κόσμο!!!!
      Θα σου πω κάτι Κλαρινογαμπρέ: Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά και πας και λιγδώνεις λιγάκι το έντερό σου, γιατί αν περιμένεις απ’ τις μπάμιες, τα φασολάκια και τις ντομάτες που φυτεύεις θα μείνεις μισός. Σε κάθε πανηγύρι και εσύ μέσα είσαι. Σε έχουν δει όλοι. Κρύβεσαι πίσω απ’ τα δέντρα και όταν βρεις την ευκαιρία , ξετρυπώνεις, βγάζεις μια σακούλα και παίρνεις μπιφτέκια, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια και ότι άλλο προλάβεις και τα πας σπίτι. Μάθε να είσαι ευγνώμον γιατί απ’ τα πανηγύρια διατηρείς τη σιλουέτα σου….

      Διαγραφή
  5. Καλά ρε άπλυτη; Που γράφει η ΚΥΑ ότι δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα στο σπίτι του Δημάρχου; Δηλαδή όταν γυρίσει απ’ τις διακοπές του και θα πάει στο Δημαρχείο, θα πάει με τα πόδια; Αν αυτό λέγεται δημοσιογραφία και όχι κιτρινισμός και παραπληροφόρηση, εγώ θα κάνω να πλυθώ μια βδομάδα μπας και σου μοιάσω. Ξεφτιλισμένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτίλες του βούρκου , καλές διακοπές για την κακομοιριά σας ! Θα σας στέλνω μηνυματάκια κάθε φορά που θυμαμαι πόσο ξεφτίλες είσαστε.. ο διαχειριστής θα βλέπει την ip και τότε θα καταλάβει πολλά !

      Διαγραφή
    2. Τι ψάχνεις να βρεις. Η είδηση θα ήταν να φωτογραφίσει το Δημαρχιακό αυτοκίνητο στο μέρος των διακοπών του Δημάρχου. Αλλά επειδή ο άνθρωπος έχει πέτσα , λέξη άγνωστη στην Pulitzer, την πονάει τρελά.

      Διαγραφή
    3. Δεν βάζει η Pulitzer κανένα μαγιό να πάει σε καμιά θάλασσα μπας και ξεβρομίσει.

      Διαγραφή
    4. Πόσο βρομιάρα είναι αυτή η Pulitzer. Σε απολκειστικότητα δίνω στο blog σας , κάμερα που έπιασε την Pulitzer , εν ώρα εργασίας!!!!
      Μόνο για το blog σας....

      https://www.youtube.com/watch?v=eWr3EU4u-SA

      Διαγραφή
  6. Αλλες δουλειές να κάνει το συγκεκριμένο αμάξι βρε βλάκα δεν υπάρχουν? Πρέπει να περιμένουμε να γυρίσει ο γελοίος ? Γελοίε σου ετοιμάζω κάτι ειδικά για τον χαρακτήρα σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τι ήθελες ρε μεγάλε;;; Να το άφηνε το αυτοκίνητο στο Δημαρχείο, για να σουλατσάρει ανενόχλητος το παπαδοπαίδι - αντιδημαρχούλης με τη συμβία του, εντός και εκτός Δήμου;;;;

      Διαγραφή
    2. Οχι ρε ηλίθιε , αλλά να κάνουν την δουλειά τους οι υπάλληλοι του δήμου .. Τι νομίζεις ότι τα αυτοκίνητα είναι για την εξυπηρέτηση των αιρετών ? Τα αυτοκίνητα είναι για την εξυπηρέτηση των δημοτών ηλίθιε ..

      Διαγραφή
    3. Α! Και κάτι άλλο , ποιός τον μαμάει και τον Αντιδημαρχούλη που λές , προσωπικά τον θεωρώ τον μεγαλύτερο μακάκα . Αλλά κ ο δικός σου ο γελοίος δεν πάει πίσω.. Οπώς και εσύ ζώο ! Α ρε γελοίοι του βούρκου , μόνο για φτύσιμο είσαστε..

      Διαγραφή
    4. Πρέπει μεγάλε να είσαι πολύ έξυπνος. Δηλαδή μας λες πως ο Δήμος θα πρέπει να αφήνει κάθε πρωί τα αυτοκίνητα, μία στην Άνοιξη, μία στο Διόνυσο κοκ και όποιος πολίτης θέλει να παίρνει το αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά του. Η κ. Μαρία να πάρει το Audi να πάει στη λαική, ο Γιαννάκης να πάει στη θάλασσα με το Vitara, η Φώφη να βγει το βράδυ με ποτό πάλι με το Audi!!! Φοβερή ιδέα ... Είσαι ή ημίχαζος σαν το Κλαρινογαμπρό, ή τελείως ηλίθιος.

      Διαγραφή
    5. Βρε ηλίθιε , λέω ότι τα αμάξια είναι για τις υπηρεσίες του Δήμου ..

      Διαγραφή
    6. Πως έμπλεξες τους υπάλληλους του δήμου με τους πολίτες μόνο εσύ ξέρεις ..

      Διαγραφή
  7. Άρχισαν τα πανηγύρια σε ολες τις δημοτικές κοινότητες ώστε εκει να γινει ο διαγωνισμός το ποιος θα παρει το μετάλιο ,με αποκορύφωμα τα Διονύσια τον Σεπτεμβρη ,θα δουμε καποιο διαγωνισμό καλύτερης διοργάνωσης άραγε ?καλο καλοκαιρι σε όλους και ελπιζω τον Σεπτεμβρη να ξεκινήσουμε το δημοψήφισμα ανεξαρτοποίησης των Αρβανιτων και τον απογαλακτισμό απο τον δήμο Διονύσου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΖΑΜΑΝΗΣ 15. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 0+0+0+0.
    ΥΠΕΥΘΥΝΗ H ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΘΕΣΜΙΚΗ, ΟΧΙ Π….. ΜΑΝΤΟΛΕΣ.
    ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι 27 της συμπολίτευσης που ήταν ?

      Διαγραφή
    2. 25 - 15 = 10 , δημοτικοί σύμβουλοι του Ζαμάνη απουσίαζαν . Σχεδόν η μισή δημοτική αρχή και η αντιπολίτευση γιατί να πάει βρε παιδιά , εδώ οι ίδιοι απο την δημοτική αρχή δεν πάνε . Ότι αφορά τα διόδια είναι πασίγνωστο ότι ο Ζαμάνης υποχώρησε άτακτα , τα διόδια θα μπούν και με την συνένεση Ζαμάνη . Την προπαγάνδα κοριτσάκια για το πρώτο θέμα του Δ.Σ. αφήστε την .

      Διαγραφή
  9. Εδώ μιλάμε για την απόλυτη χυδαιότητα που φαίνονται και οι χυδαίοι μαζί.
    Έχει σημασία, ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε (η γνωστή παρέα των Λύκων) που ως συνήθως ανάλογα με τι τους εξυπηρετεί κράζουν γιατί νομίζουν ότι είναι σε θέση να ανεβοκατεβάζουν Δημάρχους.
    Και τα λέω όλα αυτά διότι δεν έχω επιλεκτική μνήμη .........
    Η Pulitzer δεν είχε φωτογραφική μηχανή από το 2011;
    ή η Δροσιά, ο Άγιος Στέφανος, το Κρυονέρι, της έπεφταν μακριά ; όταν
    ο Μπάμπης (οχι ο φλού) είχε για ιδιωτική χρήση το όχημα του Δήμου,
    όταν ο Παριζιάνος Σάκης είχε αγκαζάρει υπηρεσιακό όχημα και υπαλλήλους ως οδηγούς του, για να τον πηγαινοφέρνουν την μια στο αεροδρόμιο την άλλη για να κουρευτεί και την άλλη για τα ψώνια της Φροσάρα ,
    όταν ο Χρηστάρας ο μηχανικός είχε το αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας (ειδικά μόλις καταργήθηκε αυτή ) νυχθημερόν .
    Τελευταίο άφησα τον καλύτερο ....... τον γόη του Κρυονερίου .....με το τζιπ (που πήρε με το έτσι θέλω απο την Σταμάτα)
    Για ναν τελειώνουμε Στεφανάκο - Σφουγγοκολάριε και Pulitzer δεν φάγατε από τον Ζαμάνη (ουτε και θα φάτε τίποτα) και κράζετε γιατί είχατε μάθει αλλιώς .
    Βέβαια τσιμουδιά για το ποιος κυκλοφορεί τώρα το τζιπ (αλλά αυτός είναι της κλίκας σου γιατί σου έχει τάξει γι αυτο και κάνεις μουγκα που το χρησιμοποιεί κατά κόρον )
    Ο κόσμος όμως που είναι και ο τελικός κριτής βλέπει με τι κυκλοφορούσαν αυτοί και με τι κυκλοφορεί ο Ζαμάνης .
    Είστε ξεφτιλισμένοι και λίγα σας λένε .
    Αυτό το έστειλα και στο Σφουγγοκωλάριο αλλά δεν είχε τα κότσια να το δημοσιεύσει .
    Αι σιχτιρ πια ξεφτιλισμένοι και λίγα σας λένε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα ανακάλυψες την πυρίτιδα εσύ;
    Μήνες τώρα τους έχουν ξεσκεπάσει ότι ενεργούν με βάση το συμφέρον τους και μόνο .
    Αυτοί βλέπουν ότι θέλουν και (παρ)ερμηνεύουν κατά το πως τους βολεύει. Οι μόνοι σωστοί είναι αυτοί(και όλοι οι άλλοι που δεν πάνε με τα νερά τους δηλαδή βλέπουν ότι δεν έχουν συμφέρον από αυτούς ) είναι λάθος…… πυρ κατά βούληση. Δεν τους έδωσαν αδίκως τους τίτλους Pulitzer και Σφουγγοκωλάριο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πω για αυτους που βάζουν υποψηφιότητα και (δήθεν) θέλουν το καλό του τόπου, στην συνέχεια να κατακρίνουν τους άλλους για να καλύψουν την δική τους ανικανότητα.
    Ο λόγος για το παλληκάρι της φακής στην Σταμάτα
    Σε ψηφίσαμε για να αλλάξεις τα πράγματα όχι για να παραμένουν τα ίδια και εσύ να διαμαρτύρεσαι για να καλύψεις την ανικανότητα σου. Είσαι μέρος του συστήματος ή δουλεύεις και βρίσκεις λύσεις ή όπως κάνεις εσύ (μόνο) γκρινιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο τιποτένιους να περιμένεις μόνο προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι έγινε ρε παιδιά με το σχολείο (όχι το σχόλιο) της δροσιάς ;
    Και ναι η σπόντα με το (σχολείο και το σχολίο) είναι για την γκόμενα γαρίδα την Πρόεδρο της διαίρεσης Γονέων Σχολεί(ί) ων και γραμματέα της παράταξης του αρχιερέα της διαπλοκής !!!!!
    Σας μπήκε στο ρουθούνι ο Δήμαρχος που κατάφερε να πάρει την άδεια και να λειτουργήσει το Δημοτικό της Δροσιάς. Δήμαρχε δώσε μαθήματα ικανότητας και εντιμότητας!
    Όσο για τους ανίκανους άφησε τους με τις ερινύες τους να παλεύουν και να φανεί με τα έργα τους η κακία και η ανεπάρκειά τους βάζοντας φρένο σε ικανούς που εργάζονται για τα παιδιά μας . Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθούν γιατί αυτή τους αντιπροσωπεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε καλό χειμώνα τελείωσαν οι διακοπές.
    Να ενημερωθούμε σωστά για κάποια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους έργα στα σχολεία ή και σχολια όπως θες 8:29 χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στον Δήμαρχο, στον μελαχροινό Άγγελο της Πρωτοβάθμιας και τον δυνατό Δελά της Δευτεροβάθμιας, έκαναν πολύ καλή δουλειά σε όλα τα σχολεία. Δεν θυμάμαι να έγιναν τόσα πολλά εργα επί δικηγορίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έργα δεν έγιναν επι δικηγορίας (καλό) αλλά τα λεφτά εκαναν φτερά και μετά ..... μπουρλότοοοοοο στις σχολικές

      Διαγραφή
  17. Για να μην ξεχνιόμαστε 8:49 και ένα μπράβο στον Πετραν που έβαλε τον θεμέλιο λίθο κάνοντας έργα στα σχολεία . Να λάβεις υπόψη σου ότι είχε και την ………….Α21….. με τον Γιωργάκη και τον Σπυράκο που τους παίζει κομπολόι και τους κάνει ότι θέλει (όσο να πεις το Α21 δίνει και ένα μεταπτυχιακό) και έτσι έκαναν ότι τους έλεγε η Α21 και έκαναν συνέχεια επιθέσεις στον Πέτρο.... βεβαίως με την βοήθεια του Σφουγγοκωλάριου και της Pulitzer γιατί τους σταμάτησε την μάσα. Βέβαια εκείνος τους έγραφε … γράμμα …. και το σπόγγο τους τον έδωσε (αυτόν που δουλεύει ο σφουγγοκωλάριος) στο στόμα …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διδακτορικό της η Α21 το έκανε στο φορτηγάκι;
      το κόκκινο ή το άσπρο ;
      Θα μου πεις τι σημασία έχει .... διδακτορικό είναι αυτό!

      Διαγραφή
  18. Να γιατί δεν ήθελε ....... η Α21 ........με την παρέα της τον Πετράν και τον Δελα γιατί αυτοί δούλεψαν για τα σχολεία και όχι για την τσέπη την δική τους και της γνωστής παρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θές να μας πείς ότι στην παρέα της Α21 ηταν και ο Σπυράκος και ο Γιωργάκης;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βασιλικότερη του βασιλέως 9:33 στην παράταξη του Σπυρόγιωργου.
    Τι να πεις το νινι σέρνει καράβι .... που να της χαλάσουν χατήρι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μας εχει ζαλίσει ο στρατηγός του σχεδιασμού φεύγω ,έφυγα ,εχω φύγει ,λαγός θα γίνω..Άντε και τα σκυλιά δεμένα αφου δεν κανεις που δεν κανεις τιποτα ασχολησου με κατι άλλο απάλλαξε μας .......γράψε κανένα άρθρο στην Σκουφίτσα για τα παράπονα σου
    αλλα πρόσεχε υπαρχουν ραματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο σφουγγό ετοιμάζει τη θρυαλλίδα εξελίξεων Νο 2 αφού έχει πέσει με τα μούτρα να πείσει τον κολλητό του αντιδημαρχούλη να παραιτηθεί Άντε στο καλό και να μας γράφετε από το βόθρο σας

      Διαγραφή
    2. Ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο ο ντόκτορας ....τόσο κοντόφθαλμα τον αφήνει να δει ο εγωισμός του....πολιτικά καμμένος από μόνος του δηλαδή

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάλι έμαθα ότι ο σφουγγοκώλης ασχολείται με καταγγελίες διαγωνισμών μια που αποδείχτηκε ότι στις αναρτήσεις δε τα πάει καλά και πλέον γίνεται ρόμπα!!! Δεν είναι κακό, βρήκε κάτι νέο να περνάει την ώρα του ο άεργος.

      Διαγραφή
  22. Ποιος ασχολείται με αυτή μωρέ; κάνας τελειωμένος μόνο…. Ασε μας με το κάθε τσολάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φωνη γραψε για τα σχολεία επίκαιρο το θέμααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Δήμαρχος μαζί με το δίδυμο Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας ανοίγουν σχολεία , ικανοποιούν αιτήματα και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή που λειτούργησε το νέο δημοτικό στη δροσιά. Είδα και σημαντικά έργα στα σχολεία κι αυτό με ικανοποίησε ως γονιό και δημότη. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία αν και για την ύπαρξη του μπλογκ σας έμαθα μόλις χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώπα ρε μεγάλε ξέχασες να βάλεις στα καλά και τις παιδικές χαρές.....

      Διαγραφή
    2. Άστο φίλε για τις παιδικές χαρές ο λουλούδιας είναι όλα τα λεφτά χαχαχαχα
      Και δεν ντρέπεται κιόλας

      Διαγραφή
    3. Αυτός είναι μπουμπούκι ρε παιδιά τόσα λεφτά διαθέτει ο δήμος για έργα και έργα δε βλέπουμε, φλομώσαμε στις αμπελοφιλοσοφίες και στις ακαταλαβίστικες θεωρίες.

      Διαγραφή
  26. Γενικά ο Ζαμάνης φαίνεται να τραβάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διάβασα τη συνέντευξη του Ζαμάνη κι ομολογώ ότι δεν ήξερα πόσα πράγματα έχουν γίνει νομίζω ότι πρέπει σα δημότες να ενημερωνόμαστε πιο συχνά για αυτά που γίνονται επίσης μου άρεσε η ειλικρίνεια και ο χωρίς φανφάρες λόγος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εκτος από αυτα φίλε φαινεται ότι ο άνθρωπος θέλει χαμηλους τόνους και δουλειά αλλα κάποιοι απο τους δικους του εννοώ γιατι για τη μειοψηφία τα ξερουμε προτιμάνε τζερτζελε και θεαθηναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το δημοτικό της Δροσιάς είναι κουκλί και σαν γονιός είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αναρωτιέμαι γιατί αυτός ο ντόρος. Η στατική επάρκεια είναι θέμα σοβαρό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο για το συγκεκριμένο σχολείο και γιατί τώρα. Δηλαδή όταν λειτουργούσε πριν από κάποια χρόνια ήταν οκ και τώρα δεν είναι; Και τα άλλα σχολικά κτίρια πολλά από τα οποία είναι παλιά; Μας είναι αδιάφορο φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά πράγματα ότι καλό πάει να γίνει το σαμποτάρουν οι γνωστοί υπηρέτες της μικροπολιτικής, αυτοί είναι οι σύλλογοι γονέων που στήνουν μαγαζάκια κι εξαπατούν ανυποψίαστους γονείς στο όνομα του καλού των παιδιών και των σχολείων. Τα ζήσαμε τα ξέρουμε.

      Διαγραφή
  30. Τσούκα πες Αλεύρι .....ο ανθρωπος που παει για Δήμαρχος ,εεε ρε ξυλο που θελουμε άντε για κανα κοκορέτσι ,τα μάθαμε ολα απο την φιλη σου την Πέππα και για τις συμβάσεις εκει ψηλα στα βουνα ,διορίζουμε φιλους γυναικες σοι στο τσιφλίκι τους ,ΖΑΜΑΝΗ ΑΚΟΥΣ Η ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ και δεν σταματάει εδω ο Μπάσης ολοι ξέρουμε πως ολο το χερι μεσα στο βάζο ,Ραφτακοπουλος δεν εχει αφήσει τιποτα όρθιο μαζι με την παρεα σια κλέφτες και αμαρτωλοί ,αυτη ειναι η πικρή αληθεια για ολη την χωρα η κατάρα μας σαν ελληνες να μας κλέβουν και να τα τρώνε στην υγεία του κορόιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στιγμές απείρου κάλους στο χθεσινό ΔΣ!!! Τον λόγο πήρε το παπαδοπαίδι στην αρχή και με μια ανακοίνωση που, βούρκωσαν και η πέτρες, δήλωσε την παραίτηση του. Με δάκρυα στα μάτια ο αντιδημαρχούλης περίμενε την αντίδραση των συναδέλφων του, όπου μετά την ανακοίνωση , οι περισσότεροι βγήκαν έξω και σταυροκοπιόντουσαν απ’ την χαρά τους, κάποιοι άλλοι άνοιξαν σαμπάνιες και κάποιοι (λίγοι), άναψαν τσιγάρο ακόμα και αν δεν κάπνιζαν… Αυτοί οι λίγοι ήταν η γνωστή παπαδοπαρέα, η οποία το περίμενε μεν, αλλά όχι τόσο νωρίς. Μέσα σ’ αυτούς ήταν η γνωστή Pulitzer, που απ’ τη στενοχώρια της, κατέβηκε αμέσως μετά και έκανε ένα ντους (επιτέλους) για να συνέλθει στις τουαλέτες του Πολιτιστικού, ενώ ο Σφουγγοκώλης, ο οποίος ήταν και αυτός παρών, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχασε μέσα σε 10λεπτά, 23,8 κιλά απ’ τον ιδρώτα που έχυσε.
    Εγώ ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω απ’ το σοκ της παραίτησης. Μόλις το πληροφορήθηκα χθες το βράδυ, άνοιξα ένα μπουκάλι κονιάκ και το συνόδευσα με κόλλυβα. Σήμερα έχω ραντεβού με ψυχολόγο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα. Έφυγε πριν προλάβει να διορίσει τον κολλητό του Σφουγγοκώλη , μπας και βγάλει και αυτός ένα μεροκάματο. Με το ‘διορισμό’ στο χέρι επίσης έμειναν: Η Pulitzer, το τσόλι απ’ τη σχολική, η ταβερνιάρα δικηγόρος και η γκόμενα γαρίδα που τους είχε έτοιμους για τις δομές που είχε προτείνει. Πολύ στεναχωρήθηκα και εγώ. Θα κάνω τρισάγιο.

      Διαγραφή
    2. Εμένα πάλι με συγκίνησε αυτό το look του μοιραίου άντρα!!!! Η συγκινημένη έκφραση του προσώπου, το ατημέλητο ντύσιμο και αυτό….. μα αυτό το πουκάμισο….. τι ωραίο λαχανί φανταχτερό ήταν αυτό… Αλήθεια από το πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας το πήρε;

      Διαγραφή
  32. Τσούκα, είσαι αρχηγός και τους έβαλες τα γυαλιά . Σε πολεμούν και εσενα όπως και όλους όσους αξίζουν (π.χ. Πετρο Χρονό) . Συνεχίστε το έργο σας για τα σχολεία . Από το 2011 δεν έγιναν τόσα έργα στα σχολεία όσα το τελευταίο διάστημα!
    Μπραβο Δελά , Καγιά και Παναγιώτη ΑΞΙΟΙ συνεχιστες του χρονο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νομίζω ότι η παραίτηση και όχι ανεξαρτητοποίηση του Υφαντή είναι η μοναδική ορθή πολιτικά στάση από μέρους του. Γιατί δεν ήταν άχρηστος ή ανίκανος αλλά αχάριστος εγωπαθής και πονηρός.
    Αυτά τον φάγανε συν οι κακές παρέες με σφουγγοκώλη μάγισσα κλω κλω υπερφίαλους παρατρεχάμενους και σια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι τον βρίσκω πολύ μικρούλη που αντί να δώσει παραίτηση ενώπιον όλων την ανακοίνωσε αλλά θα τη δώσει ....σε μερικές μέρες!!

      Διαγραφή
  34. Τι έγινε κοντέ θα αρχίσεις πάλι τις φωτογραφίες με την άλλη αυτή τη φορά;
    Δεν σου έκατσε η ψηλή;
    Μετά θα μας λες δεν ήσουν εσύ αλλά ο σωσίας σου ;
    Για όλα φταίνε οι άλλοι;
    Αυτά λες και περιμένεις να σε πιστέψουμε ;
    Λιλιπούτειε τασούληηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μικρέ Τασούλη , ψευτη και κομπλεξικέ , έχεις εσύ το θράσος να μιλάς για τους ανθρώπους που εργάζονται στην καθαριότητα ανύπαρκτε ;
    Γέμισε ο τόπος με ανίκανους δημόσιους υπαλλήλους που ταΐζουμε τσάμπα, και κατηγορείς αυτούς που προσπαθούν να διορθώσουν τα στραβά του δημοσίου;
    Ντροπή και αίσχος σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ντροπή σου που προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δηλαδή πάς να μας πεις ότι κάποιος είχε πρόσβαση στον υπολογιστή του γραφείου σου 11.12 το βράδυ!
    Παραδέξου απλά αν είσαι άντρας ότι την πάτησες και ψάξε τρύπα να κρυφτείς για τις αθλιότητες που έγραψες στις οποίες εμπλέκεις χωρίς μέτρο αιρετούς και υπαλλήλους και δεν είναι και η πρώτη φορά. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του τοπικού σου μόνο να απαριθμείς τα όσα δεν έγιναν ήξερες λες κι εσύ είσαι άμοιρος ευθυνών. Την εντεταλμένη πρασίνου που έβαλε πλάτη να σου καθαρίσει τα χόρτα την προσέβαλες μπροστά σε κόσμο αντί να την ευχαριστήσεις για τη βοήθεια. Κι όχι μόνο αυτό αλλά την έβγαλες και στη σέντρα γιατί η εισήγησή της για το πράσινο δε σου άρεσε λες κι εσύ είσαι γεωπόνος και ξέρεις καλύτερα.
    Άντε ξεκαβάλα το καλάμι σου και προσγειώσου αστείε. Αν δε σ´αρέσει εκεί που είσαι τα μπογαλάκια σου και δρόμο. Πήγαινε σε κανένα καφενείο να κάνεις πολιτική με τα γραφικά φιλαράκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες είναι φίλε κι έπειτα τι ξεφτίλα είναι αυτή να καταγγέλει υπάλληλος σε ανώνυμο ιστολόγιο καφενειακού τύπου τα της δουλειάς της και μάλιστα ως ανώνυμος σχολιαστής; Ο blogger πόσο άθλιος μπορεί να είναι όταν ανεβάζει σχόλια με ονοματεπώνυμο χωρίς να μπορεί να εξασφαλίσει την ταυτοποίηση του αποστολέα με τον υπογράφοντα σχολιαστή; Εκτός και αν... Μα τόσο κουτόχορτο πια να νομίζετε ότι τρώμε ώστε να μην καταλαβαίνουμε τη στημένη ξεφτίλα σας.

      Διαγραφή
    2. Τυπικός εκπρόσωπος του θλιβερού τσίρκου ο κοντός. Πόσους άλλους τέτοιους που ΕΣΥ ΔΗΜΟΤΗ ανέδειξες με την ψήφο σου, την οποία χρησιμοποιούν σα σημαία τους για να εκβιάζουν και να κοκορεύονται τα τιποτένια μικροσκοπικά αιρετά ανθρωπάκια, είχαμε και έχουμε να μας διοικούν!

      Διαγραφή
    3. Ο Τάσος έχει θέμα. Τα βάζει με όλο τον κόσμο με κίνητρο προσωπικά του θέματα που δε θα έπρεπε να αφορούν εμάς τους δημότες. Ας σοβαρευτεί αν και μετά από το χοντρό ατόπημα που έκανε δύσκολα θα τον πάρει κάποιος στα σοβαρά. Κι ας μην προσπαθεί να μας κάνει τη νύχτα μέρα σχετικά με το αν το έγραψε αυτός γιατί γελοιοποιείται ακόμα περισσότερο.

      Διαγραφή
    4. Ο Τασούλης ο πονηρός ήθελε να το πάιξει σε πολλά ταμπλό και τελικά κάηκε από μόνος του..... Πού πας ρε Καραμήτρο......

      Διαγραφή
  37. Βγαίνει η κάθε πικραμένη, αρχιβολεμένη κι αρχιτεμπέλα υπάλληλος του δήμου που αντί να κάνει τη δουλειά της κάνει πολιτική κι επικαλείται τα παιδιά της και τα κατορθώματά τους (πιο χαμηλά δε γίνεται) για την "αδικία" της ποινής που έφαγε επειδή αρνήθηκε να δουλέψει.
    Μιλάει και για αποφάσεις της τοποθέτησής της , αλήθεια το να βγαίνεις κοριτσάκι μου εκτός δρομολογίου και να εξυπηρετείς κατ´ οίκον δημότες προβλεπόταν στην απόφαση σου;
    Κοπρόσκυλα βολεμένα εδώ τα παιδιά μας με πτυχία και περγαμηνές κάνουν τους ντελιβεράδες κι εσείς με επίπεδο δημοτικού κάνετε και τους δύσκολους με τη δική μας τσέπη. Ουστ από δω τολμάτε και μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φαινεται τα πολλα συχαριλικια που ελαβε ο μπασακος μιλωντας για αθλια κατασταση στο διονυσο (τι διαολο εδω ζω κι εγω και ψαχνω την αθλιοτητα) απο την αντιπολιτευση στη χτεσινη συνεδριαση του τοπικου του πηραν τα μυαλα κι εκανε την ασυμμαζευτη
    καραμακακια που εκανε.Ευτυχως δηλαδη για να μπορουν κι οι δημοτες να βλεπουν ποιοι δινουν τα ευσημα σε ποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι έγραψε ρε παιδιά και έχει γίνει τόσος χαμός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ, ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΧΟΛΙΟ:

    Α.Μ. 21/9/2016 11:12 μ.μ.
    Δήμητρα μην εμπιστεύεσαι τον ψεύτη κριτικό και τον κομπλεξικό προϊστάμενο σε ξέρω πολύ καλά και πως δουλεύεις είσαι ευσυνείδητη και πολύ καλή υπάλληλος πήγαινε στην αποκεντρωμένη και θα βρεις άκρη είναι αλήτες και θέλουν να τους έχεις στο γλείψιμο όπως κάνει η άλλη εσύ είσαι υπερήφανη και έχεις αξιοπρέπεια καλό κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από τέτοιο προσβλητικό κι απαράδεκτο σχόλιο με το οποίο αποκαλεί αλήτες αιρετούς και όχι μόνο, αν είχε τσίπα ο κοντός θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί χθες.

      Διαγραφή
    2. Πάντως εγώ που το διάβασα κατάλαβα ότι αυτοξεφτιλίστηκε λόγω γεροντοέρωτα ......χαχαχαχα....

      Διαγραφή
  41. Ποιος περιμένεις να εχει τσιπα ... Ο ξετσίπωτος κομπλεξικός που ενω συμμετέχει στην διοίκηση παίρνει εύσημα απο την αντιπολίτευση γιατι παραδέχεται οτι ειναι ανίκανος και δεν κανει τιποτα!!!εχει το θράσος και λεει τους αιρετούς και τους υπαλλήλους ΑΛΗΤΕΣ και περιμένετε να παραιτηθεί απο μόνος του αυτόν πρεπει να τον εχει ήδη παραιτήσει ο δήμαρχος!,, γιατι σε αντίθετη περίπτωση πολλα έπονται!,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπραβο Ηλεία εγω μαζι σου ,θα τα πούμε με την πρώτη νεα κίνηση που θα υπάρξει προσεχώς ,Υφαντής με το όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το είδαμε και αυτό. Θαυμάζει εαυτό η δακρυρροούσα πολύτεκνη. Τι και που να διαπρέψει ; κάνοντας την δουλειά της; αυτό μας λέει ; Ή που εχει σακατέψει το λεωφορείο ; Έλεος ψώνιο Έλεος ! Τα χώνει γιατί την έβαλαν να δουλέψει ! είχε συνηθίσει αλλιώς βλέπεις (…..α ρε προϊστάμενε που την άφησες την μεγαλοκοπέλα και συνταξιοδοτήθηκες). Ο Θανάσης Κ και ο Θοδωρής Ρ δεν είναι σαβουρομο@νακιες να τους κάνει ότι θέλει και της είπαν να δουλέψει, κάτι που δεν είχε μάθει μέχρι τώρα. Αυτή μπορούσε μόνο να κάνει τα δρομολόγια των ομάδων για να τσεπώνει το παραδάκι, μαύρο χρήμα και μηδέν έξοδα. Πλήρωνε κορόιδο δημότη τα καυσιμα τις ζημιές τις φθορές τις κλίσεις ….. Απαξιώνει την δουλειά στα σκουπίδια και όσους δουλεύουν σε απορριμματοφόρο αυτό είναι όλο. Το ψέμα είναι δεύτερη φύση της και η ξεδιαντροπιά της επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει για μπουλινκ αυτή που έκανε μπουλινκ στην ίδια της την αδελφή; Όλοι θυμούνται τον Προεδράκο της φακής με τον Σοιμπλε και την πολύτεκνη να γράφουν στο ΦΒ της Κοινότητας Σταμάτας και να κάνουν μπουλινκ. Αυτα που έκανε η ίδια λέει ότι τα έχει υποστεί. Αυτό είναι αρκετό για να καταλάβουν το ποιόν της και περί τίνος ανθρώπου πρόκειται.Εμμονική ζηλιάρα και υπουλη ψευτρα που χρησιμοποιεί τα παιδιά της. Την έμαθαν και εδω τώρα.

      Διαγραφή
    2. Αν σκεφτείς ότι η πολύτεκνη οδηγός την έπεσε στον άντρα της αδελφής της και έφαγε πόρτα ... έχει την πίκρα της η μεγαλοκοπέλα όσο να πεις.... Επειδή τα κουκούλωσε γιατί το πρόβατο δεν μιλαγε νόμισε ότι μπορεί να πορευεται σε βάρος άλλων (συναδέλφων της αυτή τη φορά ) και να κοροιδευει αλλά το ψέμα έχει κοντά πόδια ....

      Διαγραφή
  44. Μπασακο άθλιο υποκείμενο αφού λες ότι κάποιος άλλος έγραψε το μήνυμα γιατι εκλιπαρεις μετα το διαχειριστή της δς να το κατεβάσει; Γιατι δεν το άφηνες για να δει όλος ο δημος αυτός ο άλλος που ταχα το έγραψε τι κοπανος ειναι; Η απάντηση ειναι μια άθλιο υποκείμενο που θα μας πεις κι αλήτες: ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ .....ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κοντός είναι πληρωμένο κατακάθι από το παλιό αφεντικό. Όποιος πιστεύει τις μπούρδες του περί άθλιας κατάστασης στο διόνυσο είναι βαθιά νυχτωμένος.

      Διαγραφή
  45. Εμαθα και ακουσα οτι υπαρχουν φωτο με το βιο και την πολιτεια του τεραστιου μπασακου και οσονουπω δημοσιευονται για να δουν και οι δικοι του το μπουμπουκι αισχος και ντροπη κουραδομαγκα το παιζεις και σωστος
    Ουστ ουστ φωστηρα θες και λογοτεχνια
    Πορνογερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ασχολουμαστε με κατακαθια ο ντοτορος που εφυγε .η τεμπελα και ηλιθια οδηγος .ο πορνογερος προεδρος διονυσου γκουσγκουνης και διαφορα αλλα ρεταλια της ζωης .Τολμη και γοητεια σκετη .και για να δωσω ειδηση ψαξτε να βρειτε τον πραγματικο λογο που φευγει ο ντοτορος
    μηπως χτυπηθηκε και αυτος απο το τοξο του ερωτα λεω μηπως???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε Δήμαρχε είσαι ήρωας πραγματικά. (φιλικό είναι το ρε) Έχεις καταφέρει τόσα πολλά πράγματα μέσα σε ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και με τόσο μικρούς ανθρώπους. Βάστα γερά ξεκαθαρίζει το τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε βληματα ποιο σχολειο εχει ασταθεια .ασταθεια εχετε παθει εσεις μαζι και κοκομπλοκο το σχολειο εχει μπετα φρουριο και τοσο ηλιθιος θαταν ο δημαρχος να πηγαινει και το παιδι του
    Πιειτε βερτικο βομεξ και θα συνελθετε .Εσυ ρε οσιε ιωαννη coldwater μαζευτους απο βλακεια σε βλακεια τους κοπηκε η μασαμπουκα και εχουν παρακρουση Πιειτε το με αφθονο νερο και υπομονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα κατα πόσο ηλίθιος ειναι ο δήμαρχος για να στελενει το παιδι του εκει απλα με ξεπερναει.χαχαχαχαχχαχαχαχαχααχα

      Διαγραφή
  49. Ρε σεις που ειναι η λουκουματζου που ειναι ε??? ο ευρων κερδιζει πρεπει να της δωσουμε βραβειο μπλουμιστο για την σταση της μεχρι τωρα για βρειτε την
    Πως κρυφτηκε πρεπει να βρεθει .στη νικολουλη γρηγορα !!!! Βαλτε radar
    Εχουμε παθει στερηση καντε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Απαντω στο ερωτημα ποσους ψηφους πηρε ο υφαντης του απεναντι τοιχου
    Αμετρητους ολη η ελλαδα ψηφιζε παριζακι υφαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το θεμα δεν ειναι ποσους πηρε ποσους θα παρει εαν βαλει σε τρια χρονια
    Θα θελαμε να μας κανει εναν απολογισμο καποια στιγμη για το εργο του τα δυο χρονια .Μηπως γιαυτο την εκανε για να μην γινει ποτε και να λεει πως φταιει ο δημαρχος οπως ελεγε και λενε και αλλοι αχρηστοι που ενω εχουν εξουσια να κανουν πραγματα ριχνουν το μπαλακι στο δημαρχο ."αθρωπακια"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τάσο η τεμπελιά της οδηγού (εκτός των άλλων) δεν έχει όρια. Σου θυμίζω ότι έγλυφε τον Κυριάκο να την βολέψει σε γραφείο και με χαρτί γιατρού εκείνος (για να την έχει ξεκούραστη να προσφέρει τις υπηρεσίες της) την τοποθέτησε στα γραφεία της καθαριότητας . Έρχεσαι εσύ να ευλογήσεις αυτού του τύπου τις εξυπηρετήσεις κατηγορώντας ως ψεύτες και κομπλεξικούς όσους προσπαθούν να βάλουν ένα σαθρό σύστημα να δουλέψει για να μην ταΐζουμε βολεμένους .
    Κατηγορείς θεσμούς και ανθρώπους εσύ που μας απέδειξες (έστω και από βλακεία σου) ότι είσαι πρώτος στο ψέμα και στην υπονόμευση. Είχα άλλη εικόνα για εσένα. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι το μ… νι σέρνει καράβι. Κρίμα που σε εμπιστευτήκαν και ανταπόδωσες με αυτό τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκύψε Γλύψε Σκύψε Γλύψε πάει η μέση, πόσο να αντέξει πια είναι και σιτεμένη.

      Διαγραφή

  53. Δήμαρχε καλύτερα λίγοι και αληθινοί. Και που τους είχες;;;;;;; αντιπολίτευση εκ των έσω σου έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ντροπή σου Γιαννάκη την επιστολή η γκόμενα γαρίδα στην έγραψε;
    Από το 2011 που λες ότι παρέλαβες το Δημοτικό Δροσιάς στην Αργυρουπόλεως σε κατάσταση παραμέλησης και αποσύνθεσης, καθόσον επί σειρά ετών δεν γίνονταν οι απαραίτητες συντηρήσεις και επισκευές στο κτήριο μέχρι το 2014 τι έκανες σε αυτό το σχολείο εσύ ; το λουκετάρισες;
    Α ναι, γράφεις οραματίστηκες την εκ βάθρων επισκευή και ανακαίνιση του κτηρίου! Πολλά οράματα βλέπεις φίλε αλλά ξέφυγε από την νιρβάνα σου επιτέλους και ασε να γίνουν έργα στο Δήμο μας. Άνθρωποι όπως ο Δήμαρχος δουλεύουν σκληρά για να ανοίξουν τα σχολεία και όχι για να τα λουκετάρουν «προσωρινά». Δεν μας είπες βέβαια πόσα έβγαλες από την ενοικίαση σε ένα κτήριο, σύγχρονο και ασφαλές για τα παιδιά, όπως ισχυρίζεσαι, που όμως πέρυσι έπεσε η σκεπή στα κεφάλια των παιδιών μας .
    Μιλάς για μελέτη στατικής επάρκειας σε ένα κτήριο που δεν αμφισβητήθηκε η στατική του επάρκεια αλλά ήταν ένα τεχνασμα του Παππα για να παγώσει χρονικά το προσωρινό λουκετάρισμα. Αναφέρεις ότι η μελέτη σας περιελάμβανε μόνο τον ηλεκτρομηχανολογικό ΕΛΕΓΧΟ ενώ για την μελέτη που εκπόνησε ο Δήμαρχος το 2014 καταγγέλλεις ελλείψεις σε ηλεκτρομηχανολογικές ΕΡΓΑΣΙΕΣ , παίζεις με τις λέξεις Γιαννάκη . Και με το σκεπτικό σου για την παντελή έλλειψη αντισεισμικής θωράκισης των κτιρίων πρέπει να κλείσουν , αν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα σχολεία των Δήμων. Τα κτίρια δεν πάλιωσαν μέσα σε δυο χρόνια. Ο Δήμαρχος έδωσε τη λύση και έκανε όλες τις επισκευές για να επαναλειτουργήσει με ασφάλεια το σχολείο στη Δροσιά το νέο σχολικό έτος. Σας έκατσε άσχημα ότι ο Δήμαρχος κάνει έργο και ανοίγει σχολεία δεν τα λουκετάρει. Γιαννάκη μην μας υποτιμάς ως πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καλάφης κατι ξέρει.......όπως και η τεχνικη υπηρεσια του δήμου που δεν εχει υπογράψει την παραλαβη.........το νου σας έρχεται τσουναμι

      Διαγραφή
  55. Το έργο τους για τα σχολεία το είδαμε από τις ατασθαλίες που βρέθηκαν και από το πορισμα της πυροσβεστικής που μιλάει για εμπρησμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμπρησμός 100% και δεν ηταν τυχαίο μολις ομολόγησε η λογίστρια πως εκείνη εκανε τις ατασθαλιες.Ερχεται τσουναμι Μπετσοβλαχογατακιαααααα

      Διαγραφή
  56. Αντε ρε μιχιωτη γραψε θρυαλιδα εξελιξεων νο2 για να γινεις παλι νουμερο ο λιακος το σκεφτηκε καλυτερα μιλησε και με το σακη και θα κατσει φευγοντας σαν τοοοσους αλλους .αντε γραψε νουβελα σε συνεχειες βαλε και κλουζο μεσα για σασπενς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οτι και να κανετε οτι και να πειτε ο Δημαρχος αυτος ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να ειχε ο Δημος Διονυσου ευγενης ισοροπημενος δημοκρατης τιμιος και σωστος ουτε καβαλημενος ουτε εξυπνακιας ουτε λαμογιο .Αλλα εσεις θελετε βουρδουλα και κλωτσιες για να ισιωσετε "βληματα".......προς ολες τις κατευθυνσεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τι γραφετε ρε αχρειοι της κολλησε ο προισταμενος της σιγα μηπως της γραφει και ποιηματακια σαν τον καραφλο πορνογερο προεδρο του διονυσου τρομαρα μας .Βρε σεις η κοπελα φαινεται απο την εμφανιση της αν παει για δουλεια η οχι .Οδηγος να σου πετυχει εχει κουρεψει ολα τα λεωφορεια απο κατω .Μαλλον επρεπε να δουλευει σε μπαρακι σε παραλια να κανει και καμμια βουτια τωρα που θα αλλαξει επαγγελμα Να την κανουμε μεταγραφη στον ψιψινακη που εχει κατι παραλιακες καντινες .Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γατάκια γιατι έχετε λυσσάξει επειδή για πρώτη φορά γίνονται έργα στα σχολεία , εσείς γατάκια που για να μπλοκάρετε ότι καλό καλέσατε την αστυνομία Σαββατιάτικα επειδή και καλά τα σάββατα ο εργολάβος δεν πρέπει να δουλεύει. Τόσο με το νόμο και τόσο να φωνάζετε για το καλό των σχολείων... Μπλιαχ αηδιαστικοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρε Στεφανάκο ξύπνα κοιμάσαι τοσο νωρίς και δεν βλέπεις τι ανεβάζει ο συφερτός σου το παρεάκι σου ντέ . Και πας πρωι πρωι (δυο το μεσημέρι )και το κατεβάζεις σα ενας απο τους" πολλούς "διαχειριστές χειριστές, χείριστους, άχρηστους .Παντως" το δις εξαμαρτείν Ουκ ανδρός σοφού έστι" . Άξιον απορίας τόσα μάτια κοιτάνε δε βλέπουν αμα δε τοχεις το ρημάδι μην το παλεύεις Θυμασε τι έπαθε ο φρέσκος πρόεδρος κόμματος ο αυτός ο ο πυροσβεστήρας ξερής κονεως σε μας πριν καιρό που κατι έγραψε και μετα το μετανιωςε γιατι έβαλε τονομα του τοτε με τα γαϊδούρια και το σανοπωλειο που ήθελαν να ανοίξουν με το φιλαράκο του τον σχεδιαστή μόδας υφαντιεβιτς ιλιέσκου και μετα κλάμα κλάμα ξεραμένοι και οι δυο μείνανε .συνεχιζεται .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ο κοντος εχει καρυδια παραιτηθηκε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. οι Μπασιδες εχουν κανει κομμα..ο Κοντος θελει να εκθεσει τον δημαρχο και να βγαλει λαδι τον ψηλο για την θητεια του στο περιβάλλον...τωρα σε πια παραταξη θα καταληξουν ολοι μαζι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ο Τασούλης εδειξε το ποιον του αφου εφυγε ο Τασος (ψηλος)αλλα ο υπάλληλος ιος του δεν βοηθαει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλα που ηταν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ;;;;; Στην λαμπαδιοδρομια για την εθελοντική αιμοδοσία!!!!στον Δήμο μας!!! . τοση περιφρόνηση τόση απαξίωση και τόση μικρότητα πράγματι δεν το περίμενα . που ήσουν κ.Καλαφατελη με την παρέα σου ????(στους χορούς ξέρεις να πηγαίνεις..) που ήσουν κ.Μπιτακο ??? που ήσουν κ. Ζυγούνα??? που ήσουν κ. Σωκου??? που συνεχώς μιλάτε για κοινωνικά ιδεώδη Τα οποία ομως συνεχώς τα απαξιώνεται.Κριμα γιατι η ζωή δεν ειναι μονο πολιτική και βαρύγδουπες φανφάρες . Η ζωή ειναι μοναδική πολύτιμη και το αίμα δίνει ΖΩΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αίμα δίνει ζωη,όχι η ανούσια εκμετάλλευση για φρου φρου αρώματα και φωτογραφίες του μπούλη...ΤΟν σιχάθηκε η ψυχή μας...τζάμπα ο αγώνας μας.Ανίδεος,άτολμος και παντελώς ακατάλληλος

      Διαγραφή
    2. Και άλλα πράγματα δίνουν ζωή φιλαράκο στα οποία όμως γουστάρετε να μοστράρετε τη μουράκλα σας για να κάνετε πανηγύρι. Αλλού λοιπόν την ανωτερότητα σας, φτηνά υποκείμενα.

      Διαγραφή
    3. Τι προσπαθείς να τους πεις; Αυτοί παίρνουν ζωή μόνο πίνοντας το αίμα των άλλων!!! Λαμόγια του κερατά.....

      Διαγραφή
  65. Πού είναι η παραίτηση του κοντού; Διαθέτει το μικροσκοπικό είδος ό...χεις ή έχει βάλει σόγια και μέσα για να κρατηθεί στη θεσούλα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αληθεύει ότι σήμερα ο αντιδημαρχούλης έδωσε παραίτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ο αντιδημαρχούλης είναι πιο άντρας από άλλους λιλιπούτειο απόβρασμα εσύ που το παίζεις και γκομενιάρης τι έκανες με την παραίτηση που είχες ανακοινώσει;;;;;;

      Διαγραφή
  67. Ε ρε μπάτσες που έπεσαν χθες το βράδυ στο πολιτιστικό της Άνοιξης.... Ο ξεδοντιάρης λιμασμένος ήρθε πάλι να μασήσει, αλλά ο πολλά βαρύ και όχι, παραλίγο να του σπάσει και το τελευταίο δόντι που του είχε μείνει για να μασάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ξεδοντιαρης που λέτε είναι αυτό που αντιπροσωπεύει σήμερα τον αγ. στέφανο. Όλοι τους ίδιοι εκεί κάτω, το νου τους στη μάσα, από το θανασάκη μέχρι τη καρακουτσομπόλα ασχημομούρα μάγισσα Κλω Κλω .... μοναδική εξαίρεση η Σουλάρα

      Διαγραφή
  68. Ο αντιδημαρχούλης την πάτησε γιατί
    νόμισε ότι τακιμιάζοντας με ένα τύπο λέρα σα τον ΣΜ τον καιρό της μονοπωλιακής παντοδυναμίας του θα είχε πρόσβαση για να λιβανίζει τον εαυτό του και το κορυφαίο έργο του και να καταποντίζει όποιον ήθελε. Ο ΣΜ πάλι αποδέχτηκε το τακίμιασμα εκτιμώντας την τότε επιρροή του άλλου και ήλπιζε ότι θα στηριχτεί και θα χωθεί για να κονομήσει όπως και παλιά με δήμαρχο της προ Καλλικράτη εποχής. Αποτέλεσμα, όσο έχανε επιρροή ο αντιδήμαρχος τόσο δε του περνούσε και άλλο τόσο ο φίλος έβρισκε κλειστές πόρτες γι α μάσα.
    Έμπλεξε τα προσωπικά με τα πολιτικά, με τη φίλη της γυναίκας του έκανε κλίκα εντός της ίδιας της παράταξης. Και μιλάμε για φίλη δημοτική σύμβουλο με τρελές αντιπάθειες από πολλούς και την επίσημη στάμπα του φοροδιαφυγά.
    Με το δικό του μοναδικό δοκτορικό στυλάκι γοήτευσε κάτι τύπους αεριτζήδες παρατρεχάμενους και καλά φίλους της εξουσίας αλλά στην πραγματικότητα της προσκόλλησης στην εξουσία. Από κει περίμενε τον ισχυρό παράγοντα που θα τον στήριζε στην ανοδική του πορεία με ανταλλάγματα προσωπικά.
    Κι όλα αυτά για να γίνει ζαμάνης στη θέση του ζαμάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΩΣ… ΝΤΕΝΕΚΕΣ

    Είναι σύνηθες φαινόμενο, όταν θέλει κάποιος να εντυπωσιάσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται και να δείξει ότι είναι …γραμματιζούμενος, η χρησιμοποίηση αδόκιμων όρων, όχι ιδιαίτερα γνωστών στο μέσο πολίτη. Οσο πιο δύσκολες λέξεις και φράσεις περιέχει ο λόγος του, τόσο, θεωρεί, ο επίδοξος ρήτωρ και εν δυνάμει πολιτικάντης, ότι επιτυγχάνει το στόχο του: να πείσει ότι κατέχει την πάσα αλήθεια, πως υπερέχει έναντι όλων των άλλων, ότι αυτός είναι ο …πρύτανις, στον οποίο όλοι οι άλλοι οφείλουν να υπακούν.
    Τέτοιοι τύποι, υπερφίαλοι και φαύλοι σε μεγάλο ποσοστό, είναι αναγκαίοι στην πολιτική σκηνή, διότι πολύ γρήγορα προκαλούν το γέλωτα, αποκαλύπτοντας τις …αρετές τους: κενότητα, υστεροβουλία, άμετρη φιλοδοξία, ματαιοδοξία (το χρήμα άλλωστε ουδείς εμίσησεν). Με δυό λόγια: Αποδειξίμως… ντενεκέδες. Ετσι είναι δυστυχώς δόκτωρ-πρόκτωρ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο Ηλίας Υφαντής ειναι σοβαρός και τίμιος άνθρωπος αλλα δυςτυχως Δεν ειναι πολιτικός γιατι στην πολιτική δεν μπορείς να επιβάλλεις αλλα θα πρεπει να ξέρεις να πείθεις. πράγμα που όπως φαινεται δεν το κατάφερε με αποτέλεσμα τωρα να αισθάνεται αδικημένος και να ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους.Θελει γερό στομάχι η πολιτική θελει τσαγανό και θέληση για να πετύχεις οχι μονο σε προσωπικό αλλα κυρίως σε ομαδικό επίπεδο καθώς επίσης θελει και πνεύμα καλής συνεργασίας οχι μονο με το διοικητικό προσωπικό αλλα και με τους αιρετούς ..!!Ειναι έξυπνος άνθρωπος και απο το πάθημα θα παρει το μάθημα.!!! Προσεχώς η συνέχεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εφυγε ..... και τωρα τι θα καμωμε χωρις τον πεφωτισμενο δοκτορα μηχανολογιας της σχολης δοκιμων.Ποιος θα μας βαλει σε ροτα ποιος θα μελεταει πραματα αμελετητα και θα μας ζαλιζει με θεωριες ψυχολογικες ψυχοθεραπευτικες ψυχοπλακωτικες.Τι θα κανωμε τωρα οι πτωχοι τω πνευματι χωρις την παρουσια του φιλοστρατου σχεδιαστη της επομενης νυχτας του Δημου Διονυσου.Ξεκαβαλα λιγο στρατηγε κοιταξε καταματα τα πραγματα μην εχεις μενος με καποιους που δεν σου φταινε ψαξε λιγο την συμπεριφορα σου και την απαξιωση που εδειξες σε αρκετους εσυ ο τρανος περιτρανος.Τωρα ειναι η ωρα να κανεις την κριτικη σου πρωτα στον εαυτο σου να παραδεχθεις πως ο απυθμενος εγωισμος σου και η επαρση που εχεις και οι κακες παρεες με ανθρωπους αμφιβολου ηθικης και φραγμων εφεραν αυτα και αλλα αποτελεσματα που δεν φαινονται εκ πρωτης οψεως ...
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ δεν αξιζες αυτη την κατασταση Σκεψου το επομενο βημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Επειδή κόπηκε η μάσα στις σχολικές λένε χαζομάρες .
    Όλοι θυμόμαστε ότι η Μηλιά έλεγε ότι δεν έχουν λογιστή οι σχολικές και μάλιστα ότι δεν επιτρεπόταν να πάρουν…. Δεν ήταν σύννομη η δαπάνη….. έλεγε ……. Βέβαια πως βρέθηκαν τιμολόγια από όπου φαίνεται ότι τον πλήρωνε η Μηλιά και η αχλαδιά ;;;;;; τι να πω ΘΑΥΜΑ!!!! Ο ίδιος ο λογιστής παραδέχτηκε ότι έκανε μόνο τις ΑΠΔ για τις καθαρίστριες και δεν πληρωνόταν. Το χιλιοείπε ο κακομοίρης , καμία σχέση με τους προμηθευτές τιμολόγια και πληρωμές . (Γνωρίζοντας το φαγοπότι που γινόταν, σκέφτηκε κάτσε μην μπλέξω, και έσπευσε να ξεκαθαρίσει την θέση του)
    Μόνο η πρεμούρα που τους πιάνει όταν κάτι πάει να προχωρήσει επιβεβαιώνει ότι φοβούνται όλο και περισσότερο τι θα ανακαλύψει ο λογιστής το όποιο και θα το δώσει στον ορκωτό για …. Εισαγγελέα …. .
    Όσοι δεν έχουν λερωμένη την φωλιά τους θα έπρεπε να απαιτούν να γίνει το γρηγορότερο αυτό για να λάμψει η αλήθεια και αυτοί που έκαναν διασπάθιση δημοσίου χρήματος , να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όχι επειδή καθυστέρησαν να μην γίνει καθόλου………… Κοντοζυγώνει ο καιρός ….. να δω που θα κρυφτούν όσοι λένε τώρα τις χαζομαρες τους . Να θυμάστε τι λένε για να ξέρετε και το μερίδιο που έτρωγαν από τις σχολικές .
    Τα πρα ξύπνησαν λύκεεεεεε φάε τα πόδια σου…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Και ξαφνικά ο λιλιπούτειος γίγαντας βάζει τις φωνές !!!!!!! τα βάζει και με την σουλάρα ο λιλιπούτειος και λέει σε όλους να ξυπνήσουν γιατί κοιμούνται και κάνει αποκαλύψεις μέσα από το εργαλείο του σφουγγοκωλάριου . Ρε σωτήρα μας που ήσουν κρυμμένος τάσο καιρό και δεν φαινόσουν; Κατω από κανα ραδίκι ;;;; Δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου αρχιψευταρε αλλά φαίνεται ποιος είσαι . Τα όσα γράφεις (με μικρά ή με μεγάλα γράμματα είναι αντάξια του λιλιπούτειου χαρακτήρα σου) . Φτού σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος λιλιπούτειους γίγαντας και τρίχες η λουκουματζούμ εκ εξωτερικού μάλλον γράφει .Εμεις είπαμε οτι τρώνε ή εσείς στον απέναντι τοίχο και η ξεπεσμένη μαγιστρού πιλότος που ξέρει τα πάντα μαζί με τον ελεγκτή του πνιγμού .Ρε άντε πεστε κοιμηθείτε φλουφληδες και φλουφλησες ,κοιτάτε τις δουλειές σας και ρουφάτε τ´αυγο σας μπάζα .,,,!!!!!!

      Διαγραφή
  74. - τραγούδι αφιερωμένο
    - του τάπα του τάπα του τάπα του ανθρώπουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ηλεκτρικέ θησέα αγόρι μου ξεμπριζώσου λίγο γιατί έκαψες αντίσταση και έμπλεξες τα μπούτια σου οι σχολικές άλλαξαν λογιστή γιατί η μία έκλεβε κι ο άλλος πληρωνόταν χωρις να κάνει τίποτα, ούτε συμβαση δεν είχε, τι ήθελες να τους κρατήσουν; Ο ορκωτός μπήκε με δαπάνη του δημου για να ξεμπλέξει το κουβάρι απο τους πρώτους καλλικρατικους απολογισμούς, για να το κάνει βέβαια κάποιος λογιστης πρεπει να σεταρει αυτα που βρέθηκαν στα καμένα... Πονηρούλη ξέχασες να πεις για τον εμπρησμό που τα ρήμαξε ολα..... Αν δεν κατάλαβες και παλι άλλαξε αντίσταση πριν το κάψεις εντελως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μην κουράζεσαι ο κόσμος έχει καταλάβει τι παίζει και ποιοι κόπτονται για να μαθευτεί η αλήθεια και ποιοι για να την κουκουλώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τωρα θα μας ζαλίσει με συνέντευξεις και εγω σκέφτηκα εκείνο και έγινε το άλλο και γιατι δεν έγινε αυτο που παράγγειλε ο δήμαρχος να γίνει και ενω χαλάσαμε τόσες πετσέτες .Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ηταν τραινο , δεν πρόκανες δεν ήξερες δε ρώταγες .Τωρα έξω απο το δημαρχείο θα φτιάξουμε τοίχο δακρύων που ο κάθε πικραμένος θα κλαίει οσο θελει, οποτε θελει, οταν θελει .Αυτος ο σχεδιασμός εκανε κανένα σχέδιο για αργότερα η τα εκανε ολα και τέλος φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια .Α ξέχασα πόσα χρήματα διαχειρίστηκε ο βιολιστής ξέρει κανένας να πει κατι άκουσα για πάνω απο πεντακοσάρα .
    Περιμένω απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνέντευξη είναι σαν να κοροϊδεύουν τον κόσμο στα μούτρα. Δεν ξέρεις τι έγινε;;; Μαζεύτηκε ο λαχανί Π. αντιδημαρχούλης, η Pulitzer και ο Σφουγγοκώλης , φτιάξανε τη συνέντευξη και η άπλυτη Pultizer τη δημοσίευσε.
      Υ.Γ. Λένε ότι το μάζεμα κράτησε περίπου 25 λεπτά, γιατί η Pulitzer είχε να πλυθεί 12 μέρες, ενώ ο Σφουγγοκώλης 23 μέρες, με αποτέλεσμα ο λαχανί να μην αντέξει άλλο τη βρώμα και να αποχωρήσει.

      Διαγραφή
  78. Η παραφροσύνη ειναι μέγιστο κακό για εκείνον που την εχει , φοβερό δε και δυσαρεστο σε όλους,στην πόλη δε ανυπόφορο
    Δημοσθένης
    Η μανία ειναι μια μορφή παραφροσύνης
    Η λύπη ειναι ο πλησιέστερος γείτονας της παραφροσύνης
    Αφιερωμένο στον απέναντι τοίχο που ξαναζεσταίνουν και προσφέρουν περσινά ξυνά σταφύλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προσεχως θα κυκλοφορησει σε συνεχειες ο βιος και η πολιτεια του ναυαρχουκου σχεδιαστη που μας αφησε στους πεντε δρομους .Γιατι μας τοκανες αυτο γιατι?Ξερεις τι κλαμα εκανε η αμαζονομαδα σου μα πιο πολυ αυτη η συμβουλος ρε παιδακι μου .Εδηλωσε πως δεν αντεχει πια να ερχεται και θα δουλευει απο το σπιτι της ..κακουργε τι της εκανες γιατι της φερθηκες τοσο σκληρα καποννε μας το παιζεις "γκουσγκουνης" πονηρουλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο Καλάφι κι η Πούλιτζερ χάσαν τον προηγούμενο καυγά στην πρωτοβάθμια και αυτή τη φορά πήγαν πακέτο με τη μάγισσα κλω κλω για να απολαύσουν το θέαμα. Ο Παναγιωταρας όμως δε μάσησε και της τα χωσε χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τον αδαμαντα απο τη μια και το ανιδεο κοριτσακι απο την αλλη εχουμε ν´ απολαυσουμε πολα θεαματα ακομα...........

      Διαγραφή
    2. Η κλω κλω τι ρόλο βαράει; Έφυγε ο φιλαράκος της και ανέλαβε να ακολουθήσει τα χνάρια του; Ως τι πήγε στη σχολική κι έλεγε τις χαζομάρες της;

      Διαγραφή
    3. Ο γιαννάκης βέβαια πήγε για εκφοβισμό, το πείραξε που γιναν έργα στα σχολεία

      Διαγραφή
  81. Μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του εχει ο Υφαντής ..αυτος δεν ειναι απολογισμός,αλλα χρονικό που εργάστηκε σαν αντιδήμαρχος ,τι θελει να μας πει ο ποιητής ???Θα του δώσουμε το Νόμπελ αποτυχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η Κλωκλω εχει όχημα για βόλτα ?η να φερνει τους φακέλους απο Καπανδρίτη,η δουλεια βγενει απο το πρωι και οχι το μεσημέρι ....Θεία κλω-κλω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Η πολεοδομία εχει ενάμιση χρονο λειτουργία ,πια πρόοδο έδωσε η εντεταλμένη στο χρονικό διάστημα αυτο..αλλα πετάτε την μπαλα στην εξέδρα Κ..εντεταλμένη
    ...........του..........Κ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τα ίδια περσινά ξινά σταφύλια ο σφουγγοκωλης δε βαρέθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χασμουριέμαι,σχολικές,σχολικές,σχολικές και πάλι σχολικές,άντε και καμιά κουβέντα για τον συνδιαχειριστή του που παραιτήθηκε,λίγο η κατακαημένη υπάλληλος με τα πολλά παιδιά και τους άλλους τόσους γκόμενους, φτωχό το επεισόδιο, άσε καλύτερα θα αλλάξω κανάλι

      Διαγραφή
    2. Δίκιο έχεις φίλε,ενδιαφέρον μηδέν άσε που το ράδιο αρβύλα πάει σύννεφο δικαιώθηκε λέει η υπάλληλος μη χέσω αυτό που της λέει είναι να πάει στα δικαστήρια να δει αν έχει δίκιο.

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς αυτή τη φορά ο κοντοπίθαρος συγχαίρει την υπάλληλο σαν ανώνυμος, έμαθε από την προηγούμενη πατάτα που έκανε, αλήθεια πότε θα ξεκουμπιστεί;

      Διαγραφή
  85. Καημένε Στέφανε,
    Είσαι θλιβερός και τρισάθλιος . Η ζωή σου έχει τελματώσει και έχεις εμμονές και εμπάθειες γι αυτό και δεν πιστεύω ότι θα ανεβάσεις το σχόλιο μου αλλά υπάρχει και άλλο blog που σου έσπασε το μονοπώλιο (και σε πονάει αυτό ) και θα το στείλω και εκεί για να μπορέσω να φανερώσω την αλήθεια στις δικές σου στημένες δημοσιεύσεις.
    Επιβεβαιώνεις τα όσα λέγονται και γράφονται για εσένα. Προστατεύεις ή εκθέτεις σύμφωνα με την εντεταλμένη υπηρεσία σου .
    Όλος ο κόσμος βλέπει και ξέρει την Κέλλυ ως τον ευσυνείδητο και υπεύθυνο άνθρωπο, εσένα ως τον εμμονικό σφουγγοκωλάριο και ξέρει και την θρασύδειλη τεμπέλα κομπλεξική οδηγό .
    Η Δήμητρα έχει απασχολήσει τον Δήμο:
    -την κλήση των 600 ευρώ που πλήρωσε ο Δήμος με υπαιτιότητα του οδηγού (χρήματα των πολιτών… που δήθεν κόπτεσαι )
    - με τις παράνομες μεταφορές με οχήματα του Δήμου με πληρωμή - μαύρο χρήμα στην τσέπη της , (ποιος την προστάτευε και της έδινε σχεδόν όλα τα δρομολόγια )
    -χτύπημα κάρτας ψεύτικο , (πολλοί θυμούνται ακόμα και τώρα ότι ηταν τετράωρη και μάλιστα την βάρδια της την έκανε άλλος….. ποιοι και γιατί με τι ανταλλάγματα έκαναν τα στραβά μάτια ) ,
    -τα τρακαρίσματα και τις φθορές στο όχημα (υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις),
    -Τότε που έγραφε στο προφίλ της Δημοτικής Κοινότητας κατά της Κέλλυς με την άδεια του Βαγγέλη και του Νικολάκη ….. πολλοί το θυμούνται και φανερώνει πολλά
    για τον Βαγγελη,
    για τον Νίκο,
    για την οδηγό και την σχέση τους .
    Σε οικογενειακό της επίπεδο
    -Η Δήμητρα ήθελε να χωρίσει την Κέλλυ και την έπεσε στον άντρα της Κέλλυς (υπάρχουν ακόμα τα μηνύματα που έστελνε στον άντρα της αδελφής της ) και βεβαίως έφαγε πόρτα ….. Επειδή μετά από αυτό η Κέλλυ απομακρύνθηκε και δεν ήθελε σχέσεις με την Δήμητρα, για να της κάνει κακό η Δήμητρα της επιτέθηκε ύπουλα στον εργασιακό της χώρο και την χτύπησε τυφλωμένη από ζήλια που δεν κατάφερε να την χωρίσει και να της πάρει τον άντρα. Έγινε δικαστήριο για την επίθεση και καταδικάστηκε σε 8 μήνες η Δήμητρα .
    - Επειδή το χούι δεν αλλάζει , το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρξε περιστατικό όπου μια κυρία ξανθιά με μαύρο τζίπ , ήρθε έξω από το σπίτι της οδηγού και της φώναζε μωρή Π… να , με τον αντρα μου εβγα εξω να σε ξεμαλλιάσω …. (βέβαια που να βγει εκείνη …. Βγήκε όμως ολη η γειτονιά από τις φωνές) ούτε ιερό ουτε όσιο .
    Κάτι τελευταίο για τον Στέλιο τον Προϊστάμενο της από το Χαϊδάρι που είχε σχέσεις (το συνηθίζει ) και του είπε( ψέματα βέβαια) ότι είχε μείνει έγκυος και ότι έχασε το αγγελούδι τους …..
    Αυτά είναι τα άτομα Στεφανε με τα οποία μπορείς εσυ και οι όμοιοι σου να συναναστραφείς και να υποστηρίξεις αλλά και τα άτομα τα οποία μπορούν να συναναστραφούν μαζί σου γιατί δεν έχουν καμία ηθική και καμία αναστολή όπως άλλωστε ούτε και εσυ.
    Πολλές φορές έχεις πει σε προσωπικά δεν μπαίνω δεν ανεβάζεις ονόματα κλπ κλπ . και θες μόνο με την διοίκηση να ασχολείσαι για να καλυτερεύει μπλα μπλα μπλά αλλά εδώ φαίνεται ότι με την Κέλλυ έχεις θέμα…..
    Προσπαθείς λοιπόν να κάνεις κακό στην Καλλιόπη και ευνοείς την Δήμητρα . Κάνεις λάθος γιατί ο κόσμος πια ξέρει την κα Κέλλυ, ξέρει την Δημητρούλα του εικοσάρικου , και εσένα τον Σφουγγοκωλάριο και τους ομοίους σου.
    Φαίνεται η κακία η δική σου και η εμμονή σου με την συγκεκριμένη ….
    Τον καημό της και τον φόβο της να έχεις …..
    Η κέλλυ μπορεί να μην μιλάει γιατί είναι ανώτερη αλλά εγω …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβοοοοοο φίλε/η μου έτσι είναι ή κυρία Κελλυ είναι το διαμάντι του δήμου 😁😁😁😁

      Διαγραφή
  86. το παει το γραμμα αυτη η δημητρα χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Κακως νομιζετε πως γραφει η κελλυ γραφει ο προεδρος συλλογου θαυμαστων κελλυς και διαφορων αλλων ομορφων υπαρξεων του δημου διονυσου γενικως
    Ο νοων νοειτω !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Συμφωνούμε ότι η Κέλυ έχει θαυμαστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συμπληρώνω και πικραμένους θαυμαστες και κοπλεξικούς θαυμαστες..... και ο νοών νοείτω !!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Με τον άντρα της αδελφής σου!!!! Βρε Δημητρα του εικοσάρικου πραγματικά δεν εχεις ιερό και όσιο.

      Διαγραφή
  89. ποια εργαζόταν σε μπαρακι της νυχτας για μοναχικούς "καβαλάρηδες" στον Αγιο Στέφανο??... Η πολύτεκνη οδηγός "αμάρτησα για τα παιδιά μου". Ενας απο τους καβαλάριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Το θέμα δεν είναι ποιος τα γράφει αλλά αν αυτα που γράφει είναι αλήθεια.
    Οι περισσότεροι θυμούνται
    - τις αναρτήσεις στο προφιλ της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας, το bullying που έκανε η Δήμητρα στην αδελφή της Κέλυ, με την άδεια του Βαγγελη και του ξαδέλφου τότε αντιδημάρχου Νίκου.
    Επίσης
    - ο ξυλοδαρμός απο την Δήμητρα στην Κέλλυ στον προαυλιο χώρο της Σταμάτας που ύπουλα της επιτέθηκε επιλέγοντας μάλιστα τον χώρο της εργασίας της γιατί απλά η Δήμητρα δεν είχε να χάσει κάτι......
    Άλλη μια αλήθεια είναι ότι
    - ο Βαγγέλης και ο Νίκος (γνωστοί σοβαροφανείς γκομενιάριδες) κατ εντολή της Δημητρας (με κίνητρο την ζήλεια της) έδιωξαν την Κελυ απο την Σταμάτα βάζοντας ως προϋπόθεση στον Ζαμάνη να βγάλει απόφαση την πρώτη ημέρα κιόλας ....
    Δεν θα θίξω και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει , με ποιους και με πόσους το κάνει η Δήμητρα, ας ενδιαφέρει τον αντρα και τα παιδιά της.
    Δεν θα το θίξω αυτό,
    - αλλά με αφορά όταν άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και την Δημοτική αρχή του τόπου όπως ο Βαγγελης και ο Νίκος γίνονται «όργανα» της Δήμητρας (γιατί άραγε ; με ποια ανταλλάγματα ) αποδεικνύονται επιεικώς ανέντιμοι και επικίνδυνοι .
    Αυτά είναι όλα αλήθεια
    Αυτά με κάνουν να πω Κέλυ είσαι δυνατή έγινες δυνατή και αγαπητή γιατί με τόσο πόλεμο και τα κατάφερες γιατί είσαι αληθινή.
    Ξέρω θα πουν ότι εσυ το έγραψες δεν πειράζει αυτοί που θέλουν να πουν θα πουν . το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μιλάς τώρα για ενημέρωση απο την Pulitzer και τον Σφουγγοκωλάριο! Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε το ποιόν των ανθρώπων που υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αληθεύει πως η πρόεδρος των εργαζομένων του δημου Διονυσου μπακαφιουκα έβριζε ασύστολα άλλους συναδέλφους της .Ειναι αλήθεια πως η μπακαφιουκα δεν κανει σωστά την δουλειά που της εχουν αναθέσει και ο κύριος γενικός θολωμένος απο το μπούστο της το ανέθεσε σε άλλους .Να βοηθήσουμε την προπέλα βρε παιδί μου μα αν πραγματικά δουλεύει ,οχι να το ξύνει όλη μέρα και μετα δεν προλαβαίνει .
    Καλα αυτός ο αρχιτεμπελης ο άφιφης τι δουλειά κανει ποιος τον πλήρωνει γιατι δεν του κόβετε τα πόδια δεν υπάρχει προϊστάμενος να τον ελέγχει κυρία Ρηγοπούλου παρακαλώ έλεγξε τον .Οποιος τεμπελιάζει και ειναι άχρηστος να φεύγει .
    Μου φαινεται πως δεν εχουνε μερικοί καταλάβει πως ειναι τυχεροί που δουλεύουν ενω ολοι μας έξω απο το δημόσιο κάνουμε αγώνα επιβίωσης .
    Οι δημότες πληρώνουν ,οι υπάλληλοι δουλεύουν και οι αιρετοί ελέγχουν .......τοτε ειναι οι δημότες ευχαριστημένοι ,οταν οι δημότες πληρώνουν οι υπάλληλοι τεμπελιάζουν και οι αιρετοί τους χαϊδεύουν τοτε οι αιρετοί ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.........ΚΡΕΜΑΛΕΣ το δίχως αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Τα θρασίμια θα κάνουν και μήνυση για κάντε και θα φάτε καλα .Εχετε μάθει τόσα χρόνια με την ανοχή κάποιων να μας δουλεύετε .Υπαρχουν άνθρωποι δίπλα σας που τραβάνε το κουπί και δεν μιλάνε εσείς τεμπελιά ,κουτσομπολιό ,πουτανια ,αρπαχτηλικι αυτα ειναι τα ιδεώδη που δίνεται και στα παιδια σας και λέμε και καμμία βλακεία να περνά η ωρα .
    Φυσικά κάποιοι σας χαϊδεύουν γιατι σας χρησιμοποιούν και σεις πέφτετε όλο και ποιο βαθειά στη λάσπη και το βούρκο .Ειστε άξιοι της μοίρας σας ψάχνοντας εχθρούς για να δικαιολογήσετε την κατάντια σας και δεν βλέπετε τον κακό σας εαυτό ,παίρνοντας και τους συνειδητούς υπαλλήλους στο λαιμό σας .Μηπως εχετε υπόψιν σας με ποσό ζήλο δουλεύουν ολοι οι ευρωπαίοι δ.υ θεωρούν τιμή τους να δουλεύουν στο κράτος .Οταν έγινε η ενοποίηση της Γερμανίας ολοι δούλευαν κάθε μέρα κάποιες ώρες ΑΜΙΣΘΙ για την ανασύσταση της χώρας τους σε αντίθεση με μας που σε περίοδο κρίσης κάποιοι δεν δουλεύουν ουτε τις κανονικές τους ώρες ΝΤΡΟΠΗ............περιμένετε τα δανεικά ζητιάνοι για να ζήσετε απο τις άλλες χώρες .Που ειναι το ελληνικό φιλότιμο που ειναι η περηφάνεια μας μονο να βρίζουμε και να ξορκίζουμε το κακό με μαντζούνια ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστους να κάνουν και να δουμε ποιος θα δικαιωθεί με το ποιον που έχουν ....

      Διαγραφή
    2. Μπραβο να και καποιος που λεει τα συκα- συκα Ευγε......

      Διαγραφή
    3. Εύγε εύγε αλλα ποιος εισαι ακριβώς ??αυτοι που χειροκροτάνε απο κατω σε ποιες θέσεις ακριβώς βρίσκεστε ??οταν ακούω τέτοιες φαμφαρες και πολυ γραφικά λόγια μαλλον πρεπει να κρατώ μικρο καλάθι ,προδότες και κρεμάλες για ποιους ρε φιλε ?εσυ τι ακριβώς κανεις εδω δικαστήριο με εκτελεστικό απόσπασμα σας όρισε ποιος ?

      Διαγραφή
    4. Εύγε εύγε και εσείς που τα λέτε για πείτε μας σε ποιες ακριβώς θέσεις είστε ?μηπως σε διοικητικές ?κρεμαλες και προδότες για ποιους ρε φιλε ?εσεις εδω δικάζεται και στέλνετε στο εκτελεστικό απόσπασμα και οι αλλοι απο κατω επικροτούν ??Τι να πω τα χάλια μας ,μετα μιλαμε για φασισμό και ρατσιστικό νόμο ,εδω ολοι δικαστές με οπαδικό συνοθύλευμα ,εύγε εύγε ,μπράβο ,μπράβο ...ονομάζομαι ΒΣ και δεν εχω καμια σχεση με τον δημόσιο τομέα ,εσείς οι 3 πως ονομάζετε ?

      Διαγραφή
    5. Μηνυμα προς τον ξενύχτη β σ
      Το ποιο επικίνδυνο μεταφορικό μέσο της σύγχρονης εποχής ειναι το καλάμι ,
      Ξεκαβαλα και διάβαζε καλύτερα και με προσοχή .
      Φαινεται εχεις και Συ συμμετοχή στην κατάσταση γιαυτο στραβώνεις

      Διαγραφή
  94. Ρε Δήμητρα ότι και να λες δεν το σώνεις . Όλοι στο Δήμο έχουν μάθει και τον χαρακτήρα σου και τα ψέματα σου και όσα γράφεις για την αδελφή σου αφορούν εσένα και τακτικές σου για να αποκτήσεις δύναμη και να κάνεις κακό στην αδελφή σου ο Στελιος στο χαιδάρι ακόμα πιστεύει ότι έχασες το αγγελούδι σας…… Αυτές είναι τακτικές δικές σου.
    Ακόμα και η περιβολή σου στο σκουπιδιάρικο δείχνει το ψώνιο που είσαι (είναι σαν να πηγαίνεις για ορειβασία με τακούνι) όλοι έχουν διαπιστώσει ότι προσπαθείς να μοιάσεις στην αδελφή σου αλλά όσο και να το προσπαθείς δεν γίνεται .
    Παραμένεις κακό αντίγραφο.
    Υπάρχει καταγγελία ότι πολλες φορές χαριεντίζεσαι αντί να δουλεύεις και έχουν διαπιστώσει επικίνδυνο οδήγημα και υπερβολική ταχύτητα και το έχουν ομολογήσει αξιόλογοι σοβαροί άνθρωποι όχι ανθρωποι με το δικό σου ήθος και του περιβάλλοντος σου .
    Όσα ψέματα και να γράψεις για την αδελφή σου φανερώνουν μόνο την ζήλια και την κακία που έχεις απέναντί της γιατί όλοι την αντιμετώπιζαν και την αντιμετωπίζουν ως Κυρία που είναι , σε αντίθεση με εσένα, που νομίζεις ότι με το θράσος και τα ψεματα σου θα φανείς και εσύ ….. και αποκτώντας «φίλους ισχυρούς» θα μειώσεις και θα κάνεις κακό στην αδελφή σου. Αντίληψη έχουν όλοι και επιβεβαιώνεις την ζήλεια που τρέφεις για την αδελφή σου που δεν κατάφερες να πάρεις την θέση της και να της πάρεις τον άντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ρε Δημητρούλα μην ξεφτιλίζεσαι κι άλλο . Σκέψου τους δικούς σου. …..Κατηγορείς την αδελφή σου, λες τα πάντα όλα, αλλά έχουμε και εμείς την αντίληψη να καταλάβουμε κάποια πράγματα….. Για όλα πια να φταίει αυτή η Κέλλυ από Καλαφατέλη μέχρι Ζαμάνη!!!! Το κύρος της είναι αδιαμφισβήτητο όσες κακίες και αν γράφεις που ούτε ένα οκτάχρονο δεν θα πίστευε, από την άλλη την δικαιώνουν γιατί φαίνεται η δική σου ζήλεια από την μία και η εμπάθεια αυτών που προσπαθούν να χτυπήσουν το Ζαμάνη . Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεσαι παιχνίδι τους (θυμόμαστε τι έγραφες εναντίον της διοίκησης Καλαφατέλη ) και τώρα εναντίων του Ζαμάνη. Αύριο ποιανού η πατσαβούρα θα γίνεις; Πάντως για την ώρα ζήτησες συγνώμη και εγγράφως από τον Δήμαρχο …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Απαραδεκτη η συμπεριφορα της δημοσιογραφου της Οδος Διονυσου για τις φωτογραφιες που ανεβασε στην εφημεριδα της ,για τα αρχαιολογικα ευρηματα στην οδο Ποντου απο την υπηρεσια αρχαιοτητων .Χωρις την συναινεση τους ανεβασε τις φωτογραφιες με αποτελεσμα να εκτεθουν οι υπαλληλοι .Ενδεχεται να προβουν σε μυνησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περίμενες ;;; Ήθος από την άπλυτη;;;
      Παρεμπιπτόντως, ας της πει κάποιος ότι στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου , προσφέρουν δωρεάν σαπούνια και καθαριστικά, μπας και πάει και πάρει κανένα.
      Αν δεν βρίσκει που είναι , δίπλα στην παλιά εφορία...

      Διαγραφή
  97. η Δημητρα ειναι αυτη που ειδα τις προαλες να οδηγαει την σκουπιδιαρα με υφος που@@@ε...????/..μιληστε ρε παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Διονύση τι τους έκανες ;;;;; έκλεισες μαγαζάκια και μπ@@ρδέλα!!! Είχαν μάθει στην ρεμούλα στις λοβιτούρες και στη τεμπελιά. Κανείς δεν ασχολείται με τα κακώς κείμενα που προσπαθείς να φτιάξεις αλλά ασχολούνται με τον κάθε τυχάρπαστο ή τυχάρπαστη προκειμένου να μην φανεί το έργο σου και επικεντρώνονται σε ευτελείς ανθρώπους. Διονύση οι φτηνοί με φτηνά όπλα πολεμούν αλλά δεν μπορούν να σε χτυπήσουν γιατί το ήθος σου το γνωρίζουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ο ορισμός της προπαγάνδας : Pulitzer, Σφουγγοκωλάριος και η παρέα των χαμένων κορμιών ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή