Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Look Who's Talking

Το comeback του πρώην κοινοτάρχη και τέως δημάρχου με συνέντευξή του σε τοπικό ηλεκτρονικό μέσο, μόνο συνεχές χασμουρητό μπορούσε να μας προκαλέσει. Ο λόγος του, ως συνήθως, αντιπροσωπευτικός του πολιτικού φαφλατά, του δίγλωσσου πολιτικάντη του «και έτσι και αλλιώς, ναι μεν αλλά», κι όσο για τ’ άλλα φταίει η τωρινή δημοτική αρχή που γύρισε το Δήμο 5 χρόνια πίσω.
Ο επικαλούμενος την «πώς να το κάνουμε» μακρόχρονη εμπειρία του ως πρώτου δημότη, δηλώνει ότι έμαθε από τα λάθη του αλλά μάλλον έχει ακόμα πολλά να μάθει αν κρίνουμε από το ίδιο επιτηδευμένο και παλαιομοδίτικο πολιτικό  προφίλ που διατηρεί. Επιβεβαιώνοντας κι αυτός ότι δε φαίνεται φως στο βάθος τού τούνελ, ενάντια στην επιβολή « με το έτσι θέλω»  μέτρων της κυβέρνησης που απειλούν την τσέπη και την ποιότητα ζωής των δημοτών τού τόπου μας, αλλού (στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών) θέλει τη δημοτική αρχή να πράξει την «αλληλέγγυο» κι αλλού (στην εγκατάσταση διοδίων)  τον «παρτιζάνο», ρόλο που, όπως θεωρεί, επάξια  ενδύθηκε στο παρελθόν σε μια έξαρση αυτο-ηρωοποίησής του.
 Το απύθμενα διαβρωμένο πολιτικό του ήθος δεν κρύβεται με τίποτα και ξεπερνώντας κάθε πρόσχημα δίνει μαθήματα καθοδήγησης μαρτύρων αφού με θράσος κατηγορεί κάποιον ότι δεν ψευδομαρτύρησε υπέρ του και μάλιστα υποδεικνύει και το ψεύδος το οποίο θα έπρεπε να είχε υποστηρίξει!!!.. Από την άλλη βέβαια, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δεν παρέλειψε να διαβάσει επιστολή γνωστού παρασιτικού-ψυχαναγκαστικού δημότη (με τον οποίο προεκλογικά ήταν στα μαχαίρια αλλά τώρα, που είναι και trendy η κωλοτούμπα, γίνανε τα καλύτερα φιλαράκια) περί καθοδήγησης μαρτύρων στη μήνυση τού δημάρχου και μπλα μπλα μπλα…
Εμείς πάντως, μπορεί να μην παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» αλλά ξέρουμε για τα ψεύτικα μεγάλα λόγια που αυτός ο ίδιος ξεστόμισε περί απόλυτης συναίνεσης, στη διαπαραταξιακή  που συγκάλεσε ο Ζαμάνης για τέσσερα μεγάλα θέματα του Δήμου. Και με τα οποία τότε συντάχτηκε απολύτως αλλά μετά στην πράξη καταψήφισε τα δύο από αυτά.
Κατά τ’ άλλα θα συνεργαζόταν με αντιδημάρχους της τωρινής διοίκησης τους οποίους και κατονομάζει, αλλά, ταυτοχρόνως, παρουσιάζει και ως ανεπαρκείς, αφού τους δύο απ’ αυτούς τούς κατατάσσει στους  θεωρητικούς μπλαμπλάδες ενώ τον τρίτο τον παρουσιάζει έμμεσα ως παντελώς άχρηστο αφού αδυνατεί να επιλύσει ζητήματα αρμοδιότητάς του όπως αυτά της εξεύρεσης νέων σχολικών χώρων. Φυσικά η αντιμετώπιση προσώπων στην περίπτωσή του είναι όπως πάντα a la carte. Για το νέο γενικό γραμματέα ή  για την εδώ και εννέα μήνες λειτουργία της Πολεοδομίας στο  Δήμο ούτε κουβέντα, είναι λέει νωρίς για αξιολόγηση, και αναπόφευκτα μας προκαλεί να κάνουμε πονηρές σκέψεις.
Όσο για τα νομικά πρόσωπα εκεί είναι πραγματικά για γέλια. Την Εστία δεν την πιάνει στο στόμα του γιατί κινδυνεύει να τον πιάσει στο στόμα του ο Πρόεδρός της κι αυτό, το ξέρει καλά, πονάει. Ο πολύπαθος Θέσπις ευτυχώς οδεύει προς κατάργηση κι αυτοδικαίως πάει για εκκαθάριση γιατί υπερβολικά πολλά τα λεφτά για μια χούφτα ωφελούμενους. Για τις Σχολικές ζητάει και τα ρέστα γιατί δεν υπέβαλε ο Ζαμάνης μήνυση στη λογίστρια αφού είχε παραδεχτεί την ενοχή της. Βέβαια το ότι η λογίστρια είχε παραδεχτεί ότι είχε στήσει παραμάγαζο με τον αδερφό του και μοιράζονταν  την  αμοιβή της (όλα καταγεγραμμένα στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου) μάλλον ξέχασε να μας το αναφέρει αποδεικνύοντας ότι και η μνήμη του λειτουργεί a la carte! Κι εδώ εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν υπέβαλε ο ίδιος μήνυση για τα όσα ειπώθηκαν και τον έθιγαν. Μάλλον γιατί η αλήθεια θα λάμψει, έστω και το 2020!
Κι επειδή για όλα έχει άποψη, ενδιαφέρον θα έχει να παραχωρήσει και μια συνέντευξη όταν με το καλό θα έχει ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος που αφορά στην κοινότητα Κρυονερίου επί των ημερών του, μετά από καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις, διάνοιξη δρόμων χωρίς μελέτη προς εξυπηρέτηση πολιτικών φίλων, πληρωμή του ρεύματος μισθωμένης γεώτρησης χωρίς απόφαση κοινοτικού συμβουλίου κλπ
Αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει, στην πράξη, η συγκεκριμένη αντιπολίτευση και οι guest εμφανίσεις του επικεφαλής της δεν είναι το πρόβλημα του Ζαμάνη.  Το πρόβλημά του είναι ότι παρέλαβε ένα δήμο-μπάχαλο, η λειτουργία και η επάνδρωση του οποίου βασίζονταν στις πελατειακές σχέσεις και στις μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις των ημέτερων.  Κι ότι για να μπει σε μια τάξη αυτό το μπάχαλο, πλάτη δε βάζει κανένας, εξαιρουμένων ελάχιστων περιπτώσεων  λες και θα  κριθεί μόνο ο δήμαρχος γι’ αυτό και όχι και οι  επιτελείς του.
Είναι επίσης αλήθεια ότι μέσα σ’ αυτό το χάος, ο Ζαμάνης, δεν προλαβαίνει ν’ αποκρούει τα μπαλάκια που είναι ευθύνη άλλων και μάλιστα δικών του, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες. Κλασσικό παράδειγμα η σχεδόν μόνιμη εγκατάστασή του το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην Πολεοδομία του Δήμου εξαιτίας της ανεπάρκειας της εκεί εντεταλμένης για ένα θέμα μάλιστα, όπως αυτό της έκδοσης οικοδομικών αδειών, που καίει τους Αγιοστεφανιώτες από τους οποίους και η ίδια προέρχεται (κατά τ’ άλλα η ίδρυση κέντρου μικρασιατικών μελετών μας μάρανε). Πάντως για την έκδοση άδειας πλυντηρίου οχημάτων δίπλα στις γραμμές τού ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, η συγκεκριμένη εντεταλμένη σκίζεται, δε μπορούμε να πούμε!
Όσο για τις γραφικές περιπτώσεις όπως αυτή συγκεκριμένου αντιδημάρχου που συστηματικά τορπιλίζει κάθε προσπάθεια του Ζαμάνη για το παραμικρό καλό εφόσον δεν το καρπούται ο ίδιος προσωπικά, μόνο σαν αποτυχημένες απόπειρες καμικάζι  τού πολιτικού στίβου μπορούμε να τις δούμε. Στο υπεροπτικό του χαρακτήρα του και στην υπονομευτική του προσπάθεια έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές αλλά φαίνεται ότι η καρέκλα είναι βολική, το ίδιο και το κυριλέ δανεικό τετράτροχο ενώ από τσίπα δεν υπάρχει ούτε ίχνος. Πρόσφατο παράδειγμα η έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της αναγκαιότητας για τη φύλαξη των δημοτικών χώρων, για την οποία έδωσε αρνητική ψήφο, αλλά και η προ ημερών κοινή του εμφάνιση στη δενδροφύτευση στο Κρυονέρι με τον τέως δήμαρχο αγκαζέ και με τα φτυαράκια στα χέρια.
Αυτά βλέπουμε κι αηδιάζουμε. Ο Ζαμάνης, τουλάχιστον, είναι ένας πρωτοφανώς έντιμος νέος πολιτικός, ο οποίος οπωσδήποτε δεν έχει το αλάθητο, αλλά από την άλλη, από πουθενά δε μας έχει προκύψει η ροπή του προς τη διαπλοκή και την αποκομιδή ιδίου οφέλους. Έχει οπωσδήποτε τα μειονεκτήματά του αλλά η ουσία του, η πάστα του είναι καλή γι’ αυτό και πιστεύουμε σ’ αυτόν. Αφουγκράζεται τους γύρω του αλλά από την άλλη ξέρει ότι περιστοιχίζεται από ουκ ολίγους επιτήδειους, των οποίων τη γνώμη βάζει στο συρτάρι και καλά κάνει.
Κι επειδή κάποιος, προφανώς επηρεασμένος από την προηγούμενη ανάρτησή μας, επιχείρησε μια επιπόλαια και ατυχή , ψυχολογικού τύπου, ανάλυση του Ζαμάνη σε σχέση με την ανοχή του στην κριτική, να διευκρινίσουμε ότι η ανάρτησή μας αναφερόταν στην αυτογνωσία που πρέπει να έχεις σαν άνθρωπος και που για να την  κατέχεις  απαιτείται καταρχήν να μην είσαι παχύδερμο και έπειτα να έχεις ανοιχτό μυαλό που θα σου επιτρέπει την επώδυνη κριτική του εαυτού σου από εσένα τον ίδιο. Γι’ αυτό, φίλε μου, κοιτάξου πρώτα στον καθρέφτη κι αν επιμένεις ότι σου αρέσει αυτό που βλέπεις, περαστικά σου.

214 σχόλια:

  1. Αφήστε τον κόσμο να λέει ρε παιδιά.!!
    Κλ@νει ο πεθαμένος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προ ημερών "κοινή" αγκαζέ εμφάνιση στη δενδροφύτευση στο Κρυονέρι και με τα φτυαράκια στα χέρια ήταν προμήνυμα Γιαννάκη ....

      Διαγραφή
  2. Τι μάθαμε παιδιά ;;;;;; ο Γιαννάκης ανέλαβε τον ρόλο του γενικού γραμματέα του σφουγγοκωλάριου;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έτσι ακριβώς θα μείνει γνωστός: «o γραμματέας του σφουγγοκωλάριου»…

      Διαγραφή
  3. Γιαννάκη το τερμάτισες κατώτερα δεν εχει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φλουφλης με τα φτιαρακια στα χέρια χα,!!Χα χα χα χα χα!!!!!!Καλόόόό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κουβαδάκια του όμως τα ξέχασε στην απέναντι παραλία ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

      Διαγραφή
  5. 1:13 μήπως ο μικρός Γιαννάκης κυκλοφορεί και σε ταχυδρόμο; Είμαι παραδοσιακός τύπος και προτιμώ να στέλνω κάρτες αντί sms τις γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν παίρνει φόρα Φόρα κατηφόρα και ο Θεός ο ίδιος δεν τον σταματά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ίδια χρεοκοπημένη νοοτροπία, οι ίδιες μεθοδεύσεις οι ίδιες ανεπάρκειες απο τους συνήθεις ύποπτους …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδιαμφισβήτητο !!!!!!! ΦΔ όπως σωστά λες ότι ο Ζαμάνης, είναι ένας πρωτοφανώς έντιμος νέος πολιτικός από καλή πάστα έξυπνος που ξέρει ότι περιστοιχίζεται από ουκ ολίγους επιτήδειους…. Δήμαρχε ο Διονυσιώτης κουράστηκε απο τις παλιές τακτικές γι αυτό και έδειξε την πόρτα στους αρχιερείς της διαπλοκής .... το φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης όλοι το γνωρίζουν και όλοι πλέον γνωρίζουν τους κλέφτες και τους νοικοκύρηδες Το έργο σου φαίνεται καθώς και τα κότσια που διαθέτεις ! Καλό Πάσχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με εξαρτημένη σχέση ο σφουγγοκωλάριος και ο «αρχιερέας της διαπλοκής» (βαπτιστικό που έδωσε ο σφουγγοκωλάριος στον αρχιερέα) αλλάζουν τον χαλκά στη μύτη τους σε ένα ρόλο θύμα-θύτη τραβώντας πότε ο ένας πότε ο άλλος προσπαθώντας να πείσουν για τις καλές προθέσεις τους οι αλλοτινοί ορκισμένοι εχθροί. Η συνεξάρτηση υπόσχεται διευκολύνσεις και βέβαια έχει δούνε και λαβείν. Έτσι οι κακοί και ανίκανοι ηγέτες γίνονται συνεργάτες ενώ οι λασπολόγοι και διαστρεβλώτες γίνονται ελεύθεροι εκφραστές με γραμματείς και φαρισαίους ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή η λαμπάδα που θα κρατάει ο Γιαννάκης το βράδυ της ανάστασης θα είναι απο τον φουγγοκωλάριο νουνό;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φωνή Διονύσου Χρόνια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε έχεις την ικανότητα να ασκείς επιρροή και να εμπνέει τους γύρω σου, δημιουργώντας τους την επιθυμία να σε ακολουθήσουν σε κάθε προσπάθεια, όσο δύσκολη κι αν είναι. Μην μασάς, ο σφουγγκοκωλάριος και η παρέα του γλύφουν εκεί που έφτυναν που δείχνει ότι εκείνος που εφτυναν νόμιζε ότι έβρεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον δημαρχο ζαμανη μιλαμε? αυτος ειναι που εμπνεει?

      Διαγραφή
  13. Επειδή είναι γνωστό σε όλους ποιος είναι ο σφουγγοκωλάριος με απασχολεί τόσο όσο να με ανακουφίζει (!!!) και να με διασκεδάζει (!!!) Ο Γιαννακης όμως να δέχεται και να αποδέχεται αυτούς που του συμπεριφέρθηκαν ως αρχιερέα της διαπλοκής πάει πολύ …….(μόνο αν είχαν δίκιο δεν θα τον πείραζε) Μου θυμίζει το γνωστό στην μοιρασά τα χαλάσανε …… Ψάξε στο λεξικό για την λέξη αξιοπρέπεια Γιαννάκηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή το blogs του Σφουγγοκωλάριου είναι ας πουμε του ολίγου Γιαννάκη; Με τι τον πληρώνει; ή του υποχέσθηκε ότι αυτη τη φορά δεν θα τα χαλάσουν στην μοιρασιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλήθεια εκεί στον Αγ. Στέφανο στην πρωτεύουσα θα γίνει λεει πλυντήριο αυτοκινήτων μεσα στον χώρο του ΟΣΕ εκεί που παρκάρει όλος ο κόσμος και δεν εχουν ξεσηκωθεί ακομα οι δημότες να τους φανε ??? καλα η Ποπη του Αγ. Στέφανου ειναι δυνατόν να υποστηρίζει κατι τέτοιο μονο και μονο για να βγάλει η κόρη της την άδεια ??δεν το πιστεύω να εχει πέσει τοσο χαμηλά αυτή που πάντα ειναι υπέρ των αδικημένων!! κατατρεγμένων!,απελπισμένων!!και των απανταχού φιλόδοξων δολοπλοκων!αλλα πίσω εχει η αχλάδα την ουρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποπο ποπο ποποποποποπο δώσε ποπάρα δεοντολογία, δεν της εφτανε η ζημια που έκανε στον Αι Στέφανο θέλει να ολοκληρώσει το έργο της Η μηχανικάρα ....

      Διαγραφή
  17. αυτή δεν ειναι αγιοστεφανιώτισα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι ανταποδίδει τους ψήφους που πήρε απο τον Αγιο Στέφανο

      Διαγραφή
    2. τι ποπαρα τι παπαρα σαν να λεμε δηλαδη ....

      Διαγραφή
    3. Θέλει να γίνει πλυντήριο για να πλένει το υπηρεσιακό (fiat panta) που κυκλοφορεί.!!

      Διαγραφή
  18. Παρέας Μηχανολόγων το ανάγνωσμα
    Βρε καλόπαιδα πως τη βγάζετε με ποια μελετουλα ασχολείστε τώρα
    Βγαίνει τίποτα ή τα τρώνε μόνοι τους οι μονοφαγαδες βρε σεις είναι αλήτες οι άνθρωποι αλλά συμφωνούν και αλλα κάνουν
    Κακόμοιρα φτωχά πεινασμένα δυστυχισμένα τι θα κάνουμε τώρα
    Κάτι θα σάς βρούμε κάτι Τις θα κερδίσετε
    Φάτε Κανά λουκουμά κανά λουκούμι να γλυκάνει το χειλάκι σας
    Συνέχεια επί της οθόνης. ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συμφέροντα η ποπαρα η αδιάφθορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σφουγγοκωλάριος: ο νονός
    αρχιερέας της διαπλοκής: το βαφτιστήρι
    [κουίζ]
    τι δωρολαμπάδα προσφερε ο σφουγγοκωλάριος στο βαφτιστήρι του ;
    μια λαμπρινή λαμπάδα με ένα μήλο δεμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Την Ληλα από την φωτιά ποιος θα την βγάλει …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το παλικάρι της φακής με εμπειρία στην κολοτούμπα! γιατί και εκλογές στα μουλωχτά ξέρει να κάνει
    και μια ακόμα κολοτούμπα στο μεσίτη ….πιάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. Θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι στον συνεταιρισμό φάντασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην μου πεις ότι έχουν την Λόλα για δικηγόρο, συμβουλάτορα τον αρχιερέα της διαπλοκής και προωθητή τον σφουγγοκωλάριο!!!! χαχαχα θα τους το κλείσει το μαγαζί θα τους στείλει ισόβια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.............. ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το χούι δεν αλλάζει . Πάλι η Pulitzer μέσα στην παραπληροφόρηση είναι.
    Επιβεβαιώνει την παραίτηση στην Βθμια και αφήνει να εννοηθεί ότι αντίστοιχη κίνηση θα γίνει και στην Αθμια. Πες και στις δύο να τελειώνουμε ντε … τι παιχνίδι ετοιμάζεις ;;;;;
    Ο τίτλος είναι με ερωτηματικό (σου λέει) …. Αφού λοιπόν δεν ξέρεις τι το γράφεις ;;;;; Δεοντολογικά πρέπει να ενημερώνεις όχι να δημιουργείς εντυπώσεις ….. Μα τι λέω τώρα … ψιλά γράμματα για σένα ε;
    Αμ το άλλο ……. Τι θα πει «και μάλιστα τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή μηνυτήριων αναφορών» Halloo ……η υποβολή μηνυτήριων αναφορών έγινε ΠΑΠΑΛΑ, ΠΑΠΑΛΕΤΟ, ΤΕΛΟΣ, finito la musica, passato la festa ….
    Πώς αλλιώς να στο πω …….. τον ήπιε η παρέα σου ….. Συγχαρητήρια το Pulitzer σου ανήκει…… ουρά του… σφ… κώλ(άριου) υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Με τον Πρόεδρο της Αθμιας πάλι ασχολείται η Pulitzer;;;. Τσουρέκια του τα έκαναν αλλά κατάφερε και τους έβαλε στην θέση τους ……και τους έδωσε να φάνε …..τσουρέκια …… χαχαχαχα

      Διαγραφή
  27. Γατάκιααααααα Κλαζομεντέν εεεεεεε ΝΑΑΑΑΑ σας πάει να αναλάβει κάποιος που να τα διαθέτει τα προσόντα ...... Τον φοβάστε!!!! γιαυτό λέτε να μην τον βάλει για Πρόεδρο. Σας βολεύει να τρομοκρατήσετε τους πάντες, να μην αναλάβει κανείς και να πείτε ότι σας χρωστάει και χάρη ο Διονύσης που θα βάλει φίλους από την παρέα δήθεν για να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά …. ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ είτε το θέλετε είτε όχι και πάλι θα καθίσετε επάνω …. Στην κόψη του ξυραφιού εννοώ …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και οι δυο πρόεδροι ήταν ήρωες που ανέλαβαν τα δυο μπάχαλα και τα έκαναν σχολικες της προκοπής οποιος και να γίνει πρόεδρος θα βρει τακτοποιημενη κατάσταση ολα πήραν το δρόμο τους κι αυτο κάποιους τους πονάει κι ας κάνανε τρελό αγώνα απο την πρώτη στιγμή τα παρεάκια για να τους σπάσουν το ηθικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τεταρταίος πυρετός έχει πιάσει την ομήγυρη …. Όσο βλέπουν ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν (πια) τον Διονύση (γιατί έχασαν την ευκαιρία που τους έδωσε όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν έπρεπε να τους εμπιστευθεί)
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα τοποθετησει (όπως έκανε μέχρι τωρα) ικανους Προέδρους στην σχολικη που δεν μασανε ……..κάτω οι κλέφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε να βαλει τον σφουγγοκωλάριο Πρόεδρο που το εχει και καημό χαχα. Ο σφουγγοκώλης ειχε προτείνει να αναλάβει με την φίλη του την πετρελαιού την επικοινωνια με τους προμηθευτές και την σύναψη σύμβασης με δικούς του εργολάβους προκειμένου να αναλάβουν τα σχολεία με τη δική του προμήθεια εεεε συγνώμη με βοήθεια ήθελα να πω …. Χαχα Σφουγγοκωλάριε περίμενε αν ποτέ βγει ο Γιαννακης να τα παίρνετε μισά μισά όπως η λογίστρια με τον αδελφό του Γιαννακη κατ ομολογία της …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι Πρόεδροι αποχώρησαν αφού ολοκλήρωσαν την διαδικασία των μηνύσεων αφού έβαλαν σε μια τάξη τα πράγματα στις σχολικές και κυρίως με ψηλά το κεφάλι
    Δεν φοβήθηκαν απειλές, δεν τα άρπαξαν και άντεξαν τον πόλεμο που τους έκανε η ομήγυρη προκειμένου να τους διώξει και να τους αντικαταστήσει από ανθρώπους που θα κουκούλωναν και δεν θα έφταναν ποτέ στην μήνυση. Με τις υγείες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διάβαζα ενα δελτίο τυπου της δαδιον για τις σχολικες και κατάλαβα γιατι οποιος θέλει να κάνει κατι καλο (όπως ο ζαμανης) δεν μπορεί. Ρε καραγκιόζηδες εκανε μήνυση ο δήμαρχος και εκφοβίζει τα μέλη που ασχολούνται με τα κοινά με ανιδιοτέλεια ενώ εσείς οι ίδιοι όταν κάνατε μήνυση οχι μονο στο δήμαρχο αλλα και στους φουκαράδες τους προέδρους των σχολικών που πάλευαν με τα κύματα μετα τη φωτιά δεν τους εκφοβιζατε; Γιατι ρε έξυπνοπουλια δε τα γράφετε αυτα στο δελτίο σας; Γιατι έχετε όπως πάντα την κουτοπονηριά στο μυαλό σας. Και γιατι σαν παράταξη δεν κάνατε με το καλημερα σας κι εσείς μήνυση αφού τόσο πολυ ανησυχούσατε για τις βρωμιες που βγήκαν; Ποιος σας εμπόδισε να κάνετε μήνυση για το χρήμα που έλειπε απο το ταμείο όπως με ευκολία κάνατε για τη φύλαξη; Δηλ για να καταλάβω σας πείραξε για αυτο που απέμεινε αλλα οχι για αυτο που προϋπήρχε κι έμπαζε απο παντού εε; Μήπως η δικηγόρος που σας ανέλαβε να σας κάνει τη μηνυςη σας έπιασε κότσο κατα πως τη βόλευε και δε πήρατε χαμπάρι; Γίνατε μαριονέτες της και τωρα μιλατε χωρις να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό σας; Θεατρίνοι μαριονέτες της πολιτικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μην ακούτε τι γράφει η Poulitzer και ο Σφουγγοκώλης. Τα νέα θα τα βρείτε μόνο εδώ. Ύστερα από έγκυρες πληροφορίες μου, οι νέες Σχολικές θα απαρτίζονται απ’ τα εξής μέλη:

    Πρωτοβάθμια:
    Πρόεδρος: Σφουγγοκώλης
    Αντιπρόεδρος: Κλαρινογαμπρός (μόνο μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει)
    Γραμματέας: Η χαζή πολύτεκνη (και αυτή μόνο μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει)
    Μέλη: Η πετρελαιού που θα έχει και ρόλο αναπληρώτριας γραμματέως, η Pulitzer και άλλοι πολλοί

    Δευτεροβάθμια:
    Πρόεδρος: Ταβερνιάρα δικηγόρος
    Αντιπρόεδρος: ο ηθοποιός
    Γραμματέας: Η πετρελαιού
    Μέλη: Ξανά Pulitzer, Σφουγγοκώλης (για να δώσει και εκεί τις γνώσεις του), η χαζή πολύτεκνη

    Με τις υγιές σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαζέψτε το FB της χαζής πολύτεκνης, με πόσο κακία μιλάει με μια φίλη της για τον Πετράν!!! Τι σου έκανε ρε γκόμενα γαρίδα το παιδί;; Αλλά τι να μας πεις και εσύ;

    Υ.Γ. Για όσους δεν ξέρουν: Γκόμενα γαρίδα σημαίνει ότι σαν την γαρίδα, της κόβεις το κεφάλι και την 'τρως'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Η χαζή τρίτεκνη γκόμενα γαρίδα να ασχοληθεί με την κοτσίδα του δικού της καλύτερα παρά να λεει ότι δήθεν ξέρει αλλά δεν λέει για το τι συμβαίνει στις σχολικές . Ή ξέρεις και λές ή δεν ξέρεις και το βουλώνεις κακομοίρα! Αμάν με τα κόμπλεξ πια!

      Διαγραφή
  35. ΡΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ - ΚΟΥΤΑΛΑ - ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ ΨΑΞΤΟ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....
    ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ....
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ...
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...
    ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γκόμενα γαρίδα θα μας πεις και για τις πλάκες της αυλής στο «σχολίο» του Διονύσου ; Ρε Γιαννακη μην αφήνεις να πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο!!!! Να την βάλεις εκπρόσωπο τύπου την γκόμενα γαρίδα. Δεν πειράζει αν μπερδεύει το σχόλείο με το σχόλίο….. Εξήγησέ της άλλο η πίτα άλλο η πίπα και άλλο το τσιμπούκι. Να ξέρει τέλος πάντων τι παίρνει …. από το super market και τι ….από τα είδη ….καπνιστού. Άντε κοπέλα μου να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου πλένοντας την κοτσίδα του δικού σου, ρούφα και λίγο από την κάνουλα του….και μετά έλα να μας πουλήσεις ….πνεύμα…..(πρόσεχε μην το μπερδέψεις με το πνεύμα των Χριστουγέννων )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Να τον προσέχεις τον καιρό γιατί θα φέρει γρίππες
    και η μόνη σου αντιβίωση είναι να παίρνεις πίπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κάποιοι και κάποιες έχουν καταντήσει αηδία . Μην παραπονιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ ως χώρα . Μικρογραφία του κράτους είναι και οι δήμοι αφού πολλοί και πολλές μη έχοντας να παρουσιάσουν έργο, μιλάνε χωρίς να έχουν να πουν τίποτα απολύτως αλλά το κάνουν μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή. Είναι λυπηρό, για όσους τους προτείνουν, για όσους τους ψηφίζουν, και για όλους εμάς που τους ανεχόμαστε. Πρέπει να ανέβει ο πήχης για να αλλάξει το τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για να ανεβει ο πηχης φίλη/ε μου πρεπει τουλαχιστον τα 2/3 αυτων που ψηφιζουν να το σκεφτονται οπως εσυ κι εγω μαζι σου...αλλα ειμαστε σα τη μύγα μες το γαλα οχι απλως λιγοι λοιπον αλλα τραγικα ελαχιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εμείς λοιπόν οι τραγικά ελάχιστοι ειμαστε και τραγικά αφελείς γιατι κάνοντας αυτο που πιστεύουμε σωστό και δίκαιο παμε κόντρα στο σύστημα που μπορεί να ειναι λάθος για εμάς αλλα ειναι αποδεκτό απο τους άλλους ....που σαφώς ειναι και περισσοτεροι!!οποτε δυο πράγματα μπορεί να συμβούν η να μπούμε και εμείς στο σύστημα η να συνεχίσουμε να το πολεμάμε . Το κόβω να κάνουμε το δεύτερο και όπου μας βγάλει... τουλάχιστον θα εχουμε την συνείδηση μας καθαρή και θα διατηρήσουμε και την αυτοεκτίμηση μας!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ετοιμαστείτε.... Έρχεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω λέω να κοιτάξεις στη γωνία να δεις αν εγώ έρχομαι... Αν με δεις μη φύγεις... Ετοιμάσου όπως ξέρεις...

      Διαγραφή
  43. Αξιολύπητος αυτός ο Διονυσοσκουφίτσας, τον έχει χτυπήσει κατακέφλα η απομόνωση και παραληρεί για να ακούει την ηχώ όσων λέει. Φυσιολογική κατάληξη ενός εμμονικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μέσα στην απόγνωση του ο διονυσοσκουφίτσας τινάζει τα πάντα στον αέρα κι απειλεί, ως απελπισμένος τζιχαντιστής, να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αποδείχτηκε ότι η παρέα (γνωστή και ως ομήγυρη) που πλαισίωνε τον Δήμαρχο ήταν μόνο και μόνο για να ωφεληθεί η ίδια και να…. κουκουλώσει. Ευτυχώς ο Δήμαρχος το αντιλήφθηκε και τους έβαλε στην θέση τους. Σφουγγοκωλάριε τι να πρωτοθυμηθώ ότι συνεργαζόσουν με τις ώρες με τον Ηλία …( θυμάσαι Τάσο;;;) … Ξαφνικά ο συνεργάτης έγινε ο ανίκανος συμβασιούχος ; Όλοι που δεν ήταν του χεριού σας έγιναν ανίκανοι και κακοί ;;;; Φούσκωναν τα μυαλά του επειδή έχει τη Διονυσοσκουφίτσα , σιγοντάριζε και η ομήγυρη ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και ότι κι αν ζήταγε θα γίνονταν!!!!!! ο γελοίος κοκορευόταν κιόλας ότι έριξε τον «Καλάφι» . Ρε σφουγγοκώλη τα έργα που δεν έκανε, το δούλεμα που έκανε και οι κομπίνες που πήρε χαμπάρι ο κόσμος τον έριξαν όχι εσυ ….κι ας τον έλεγες αρχιερέα της διαπλοκής. (Ρε μανία να νομίζει ότι ανεβάζει και κατεβάζει «κυβερνήσεις»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο σφουγγοκωλάριος με την παρέα του αφού δεν κατάφεραν να τα κουκουλώσουν στις σχολικές αντί να απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία για τις αποδεδειγμένες λοβιτούρες στρέφονται εναντίων όσων τόλμησαν να τις φανερώσουν. Αυτό λέει πολλά …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παρακαλείτε η Διονυσοσκουφίτσα να λάρει θεση στην παρακάτω απάντησ που του απευθήνθηκε
    Απάντηση στη Διονυσοσκουφίτσα

    Διονυσοσκουφίτσα, για να αξιολογηθεί η τοποθέτησή σου, πρέπει να μας πεις αν το σπίτι
    σου είναι, πράγματι, ναι ή όχι, κτισμένο μέσα σε δάσος (δηλαδή είναι κατεδαφιστέο, ως
    αναδασωτέα έκταση), όπως λένε οι υπάλληλοι που υπερασπίζεσαι, ή αστικό οικόπεδο μέσα
    σε οικισμό που εξαιρείται της δασικής νομοθεσίας, όπως λέει η νομική υπηρεσία του Δήμου
    και ο δήμαρχος.
    Κάποιοι υπάλληλοι της Πολεοδομίας, που, εντελώς συμπτωματικά, είναι και επιβλέποντες
    μηχανικοί της Πολεοδομικής Μελέτης της Άνοιξης, ευθυγραμμίζονται με την άποψη του
    μελετητή του σχεδίου της Άνοιξης, ο οποίος, αφού πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου,
    τώρα θέλει να εγκαταλείψει τη μελέτη, δήθεν τάχα μου ότι οι οικισμοί της Άνοιξης και των
    Άγίων Άγγέλων είναι δάσος.
    Το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε απόφαση να συνεχιστεί η Πολεοδομική Μελέτη. Άρα, οι
    υπάλληλοι που υπερασπίζεσαι δεν ακυρώνουν το Δήμαρχο, όπως ισχυρίζεσαι, αλλά το ίδιο
    το Δημοτικό Συμβούλιο και, γενικότερα, τα νόμιμα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και
    των οικιστών, των οποίων τα οικόπεδα βαφτίζονται (αυθαίρετα) σαν δάση.
    Είσαι λάθος και δε χρωστάει τίποτα ο τόπος από τη εμπάθειά σου σε βάρος του δήμαρχου.
    Ο δήμαρχος είναι ό,τι είναι. Βάρα τον όσο θες. Άλλά, όταν η σκοπιμότητα της πολεμικής σου
    ενάντια στο δήμαρχο φτάνει μέχρι του σημείου να θάβεις τον τόπο (μη διστάζοντας,
    τυφλωμένος από την εμπάθεια, να θάψεις και το ίδιο σου το σπίτι), μάλλον έχεις χάσει τη
    μπάλα.
    Σ’ αυτά πρέπει να λάβεις θέση και το ποιός έγραψε το σχόλιο είναι αδιάφορο.
    Πάντως, δεν το έγραψα εγώ, όπως θέλεις να το εμφανίζεις.
    Άν όμως επιμένεις, να σου κάνω τη χάρη. Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ 2009 ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΙΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. ΤΥΧΑΙΟ…. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο σφουγγοκωλάριος είναι γνωστό της πάσης ότι είναι ξετσίπωτος.
    Η πετρελαιού όμως περίμενα να έχει λίγη τσίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε φίλε μας δουλεύεις; έχει τσίπα αυτή ; ξέρεις για ποια μιλάς ; Αυτή κλείνει σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτές του συναφιούτης κλείνουν καλά σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο βόλτες με το αγροτικό το κόκκινο με τον παντρεμένο είναι!!! Σα δεν ντρέπεται

      Διαγραφή
  52. Αναφορικά για το σχόλιο της Γκόμενας γαρίδας στο FB, έχω να πω τα εξής:
    Για μια ακόμα φορά μπερδεύεις της βούρτσα με τη φούστα.
    1. Από ορθογραφία και πάλι έμεινες…. Αλλά τι μπορεί να περιμένει κάποιος από μια χαζή
    2. Την παρουσία των Δημοτικών συμβούλων που ήταν εκεί, εκτός από μπροστά όπως λες, ήταν και όρθιοι και μάλιστα ομορφόπαιδα!!!
    3. Από τη δική σου παράταξη ποιος ήταν;;; (ούτε καν ο γκόμενος δεν ήταν…)
    4. Πως ήσουν έτσι;;; Σαν αποτυχημένη έκδοση της κοκκινοσκουφίτσας.
    5. Αν δεν ήταν τα παιδιά σου, ούτε απ’ έξω και εσύ η ίδια δεν θα πέρναγες.
    Καλημέρα σας!!!
    Υ.Γ. Ούστ από δω , μπάζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κι αυτή του συναφιού είναι όπως η παραπάνω. Είχε παλικάρι και ήθελε άλλη ζωή να κάνει ... άτακτη . Γιά κάνουλα καλές είναι (με μάσκα στο κεφάλι). Καλύτερα να έχουν γεμάτο στόμα παρά να μιλάνε γιατί ή θα λένε ψέματα ή θα ρουφιανευουν ή θα ζητάνε μίζα. Ας πάρουν μια πίπα ....magic life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; και απαντώ τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται

      Διαγραφή
  54. Η κάθαρση και η διαφάνεια σφουγγοκωλάριε δεν γίνεται όταν καλύπτεις απατεωνιές και απατεώνες και κυνηγάς με μανία αυτούς που είπαν τέρμα στα μαγαζακια και στις μίζες .
    Ας πω ένα παράδειγμα για να κατανοήσουμε καλύτερα τι εννοώ. Στα συμβούλια που πολύ κυκλοφόρησαν τελευταία διαβάσαμε ότι η “υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων” έδινε εντολές πληρωμής χωρίς να έχει πάρει άδεια απο το συμβούλιο της σχολικής. Αραγε η έμπειρη το έκανε απο άγνοια; απο ανθρώπινο λάθος; ή έβγαζε το χαρτζιλίκι της ερήμην όλων με διάφορους τρόπους η αλλιώς αποκαλούμενη και “ πετρελαιού”; Ο Εισαγγελέας τι θα πει για αυτό άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο ΣΜ που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει ευθαρσώς στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο λόγος που έφυγε από την εξέλιξη είναι οι μελέτες που ποτέ δεν πήρε... Και τις οποίες κοστολογεί σε τιμή ευκαιρίας...Αγορίνα μου ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα... όταν με το καλό βγεί στο διαύγεια τρέχα να υποβάλεις κι εσύ τα χαρτιά σου...και μιας που είσαι ενεργός πολίτης που δε χάνει συνεδρίαση για συνεδρίαση επειδή ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου του περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, να παρέχεις και τις υπηρεσίες σου δωρεάν...ή έστω με ένα εντελώς συμβολικό αντίτιμο...ααα και εννοείται μην ξεχάσεις ν' αναλάβεις και το βάρος της επιτυχίας ή αποτυχίας της προς υποβολή πρότασης... διαφορετικά τα λεγόμενά σου θ' αποδειχτούν λόγια του αέρα και επισήμως θ' αποδειχθείς ένας κοινός, φτηνός κι εμμονικός συκοφάντης... όλος ο δήμος αναμένει το μεγαλείο σου... φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν και χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο, η γνωστή Σφουγγουκωλοπαρέα και καθόντουσαν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι... Ο Μπυροκοίλιας, η Λουκουματζού και ο Χασοδίκης και μάλιστα χασογέλαγαν με τις αποφάσεις του Συμβουλίου.
      Εντάξει οι δύο άντρες μας έχουν αποδείξει τι παντελόνια φοράνε. Εσύ ρε Λουκουματζού , δεν ντρέπεσαι.. Ο ξεφτίλας ο άντρας σου, που ήταν χτες μαζί με την δικιά του παρέα;;;;

      Διαγραφή
    2. Ο Αντιδημαρχομικρούλης, μαζί με την "γυναίκα τσολιά" και η μάγισσα Κλω-Κλω , ήταν όλοι μαζί και προσπαθούσαν να βρούνε το όνομα της νέας παράταξης. Γι' αυτό δεν ήταν χθες στο συμβούλιο. Έστειλαν βέβαια άξιους αντιπροσώπους, τους από πάνω!!!

      Διαγραφή
    3. Μην ξεχνάτε και την ξεπλυμένη Pulitzer που μετά από καταγγελίες αναγνωστών , επιτέλους πλύθηκε και δεν μύριζε.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ;;;;

      Διαγραφή
    5. εκτός απο αυτές απο κοντά το Παλικάρι της Φακής ο γνωστός σε όλους Κολοτούμπας με τον ξάδελφο του τον Σόιμπλε τον δεινό εραστή!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Έλα ρε μεγάλε και σε είχα για σπίρτο....
      Μια είναι η 'Γυναίκα τσολιάς', η πιο ψηλή στην παράταξη και η 'Μάγισσα Κλω-Κλω' είναι η γηραιότερη επίσης στην παράταξη.
      Δεν χρειαζόταν και ιδιαίτερη εξυπνάδα....

      Διαγραφή
    7. Να συμπληρώσω ότι εκτός από γηραιότερη , είναι και η ασχημότερη.

      Διαγραφή
    8. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ, ΑΠΛΥΤΗ ΜΑΓΙΣΣΑ: PULITZER !!!

      Διαγραφή
  56. Συνέχεια......διαγράφετε το ξεφτίλας και γράφεται ομορφουλης καρδιοκατακτητής ."σεμνά"και "ταπεινά"
    Και τι συμπαράσταση στον νευριασμένο όσιο Ιωάννη "gold water", τωρα που θα θελει τσιγάρα θα του πηγαίνετε και κανά λουκουμά στο Γεντί Κουλέ που θα πάει ,αν θέλετε
    κάντε του και παρέα λαμόγια "άλλου το όνειρο και άλλου το θαύμα .Οσον αφορά εσένα
    αυτόκλητε εισαγγελέα που νομίζεις οτι με τις μπούρδες σου ,ανεβάζεις και κατεβάζεις
    "κυβερνήσεις" φορά και κανά ζευγάρι γυαλιά για να βλέπεις λιγο πιο πέρα απο τη μύτη σου εσυ και οι "φεύ"αμαζόνες σου
    Ξέχασα να αναφέρω για τον καλλιεργητή μανιταριών υποψήφιο πρόεδρο του αόρατου συνεταιρισμού της πολύπαθης Σταματας που πήγε εχθές σα βρεγμένη γάτα με κατι χαρτιά που τα έδειχνε στο παρεάκι του αλλα έφαγε "πόρτα" ας πρόσεχε . Τα καλύτερα έρχονται λίαν συντόμως αφου γίνουν τα δέοντα και τοτε θα ειναι η χαρά του δικηγόρου
    ΔΑΛΑΛΑΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η απόλυτη ξεφτίλα χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τον πρώην Δήμαρχο. Λες και ήταν ο τραμπούκος, σηκώθηκε και με πρόστυχες εκφράσεις , επιτέθηκε στο Δημοτικό Σύμβουλο του Ζαμάνη.
    Ευτυχώς χάρη στους ψυχραιμότερους, η κατάσταση εκτονώθηκε.
    Θόδωρα για να σε δω τώρα τι μάγκας είσαι; Τράβα του μια μήνυση ξεγυρισμένη του ψευτόμαγκα, να τον βουτήξεις ακόμα πιο βαθιά στο βούρκο του. Άλλωστε καταγράφηκαν όλα και στα ηχογραφημένα πρακτικά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Το επίπεδο του Καλάφι αυτό είναι. Δημιούργησε το τσιρκολέν Δημοτικό Συμβούλιο του Καλλικρατικού Δήμου. Ακόμα και σήμερα προσπαθεί να το κατεβάσει στο δικό του επίπεδό Συμβούλιο με κάθε τρόπο. Ρε κλόουν να βάλουμε και εισιτήριο να παίρνεις τις εισπράξεις (συνηθισμένος είσαι ) καρδιοκατακτητή της δεκάρας Ρομπέν των αρνιών, οργωτή του οργασμού.

      Διαγραφή
    3. Ε όχι και καρδιοκατακτητής ο καλάφας – ο καράφλας

      Διαγραφή
    4. Έχει ‘αναστήσει’ κάτι πατσαβούρες αυτός, προκειμένου να μαζέψει ψήφους, που ούτε στο χειρότερο εφιάλτη σου δεν θα ήθελες να δεις!!!!

      Διαγραφή
    5. και πόσο μας κόστισε η αναστύλωση να λες

      Διαγραφή
  58. Προσεχώς στις οθόνες σας:

    O καβαλάρης της στέπας,
    O Ρομπέν των αρνιών,
    ο οργωτής του οργασμού,
    το φουσκί και το παχνί,
    ο θεριστής των λιβαδιών,
    ο εραστής της Γκόλφους ο αντίμαχος του Τάσου,
    η φρέζα η αμαρτωλή,
    ο τσοπάνης ο τσακπίνης ο τσοπανοτσακπίνης,
    ο γητευτής της γκλίτσας ,
    ο αγροτεμάχιος,
    ο τσιφλικάς του πάθους ,
    ο άσσος του Ροντέο,
    ο ιντερνάσιοναλ κάουμπόης πρωταγωνιστής: μίστερ Τέως Δήμαρχος

    Στην western υπερπαραγωγή: Ο Άγριος Μάγκας και ένα σακι ντομάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο «ο αγροτεμάχιος» εμφανώς ταραγμένος δέχτηκε παρηγοριά από τον σφουγγκοκωλάριο. Ορέ που πάμε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δηλαδή ρε σφουγγοκωλάριε άλλαξε ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο ολίγιστος, ο γκομενιάρης, ο οικοπεδοφάγος, ο νερουλάς, ο κύριος δεν είχα ιδέα- δεν με ενημέρωσαν και τόσα άλλα που του είχες σούρει τα παίρνεις πίσω; Δεν ίσχυαν;
    Έκανες κακή εκτίμηση τότε; Ή τώρα;;;
    Έκανες λάθος τότε; Ή τώρα;;;
    Έλεγες ψέματα τότε; Ή τώρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δήμαρχε όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν κάνεις χατίρια που βλάπτουν τον Δήμο και τους Δημότες.
    Έκλεισες μαγαζάκια ετών. Οι ίδιοι που σε έγλυφαν όταν είδαν ότι δεν είσαι του χεριού τους ότι δεν θα τους ταΐζεις τότε σου αποκαλύφθηκαν και στράφηκαν εναντίων σου. Αυτό μας λέει πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "εναντίον"φίλε , μάθε ορθογραφία .

      Διαγραφή
    2. αν εσυ απο ολο αυτό σταθηκες στην ορθογραφία να το "κιτάξις" Έχεις πρόβλημα οχι με την ορθογραφία αλλά με την ηθική σου την οποία πήρες απο τους γονείς σου.

      Διαγραφή
  62. Ειναι τρομερό το γεγονός της διαστρέβλωσης των γεγονότων απο τους αδεκαςτους δημοσιογράφους (σεναριογράφοι έπρεπε να λέγονται) οι οποίοι προσβλέπουν στην ""αμερόληπτη"" ενημέρωση των δημοτών!!!!ετσι λοιπόν έγκριτη εφημερίδα του δημου έγραψε οτι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έγινε ο κακός χαμός με ευθύνη όλων !!! Τραγικό ψέμα !!! Ο χαμός και οχι μονο... έγινε απο την χυδαία και ακρως προσβλητική φρασεολογία του κ. Καλαφατελη !!!!!!!!τον τσαμπουκά και την τσάμπα μαγκιά του κ. Καλαφατελη που ήθελε να δείρει!!!!! Ο οποιος χωρίς να σεβαστεί ... τιποτα ουτε το σώμα... ουτε τις γυναίκες συμβούλους ...ουτε καν τον εαυτό του και την οικογένεια του... με ύβρεις επιπέδου Τρούμπας θέλησε να το παίξει τραμπούκος !! ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ!!αλλα κυρία δημοσιογράφε δεν τα έγραψες καλα τα γράμματα και ειναι ΝΤΡΟΠΗ σου να βάζεις ολα και όλους στο ίδιο καζάνι!! Ειναι ΝΤΡΟΠΗ να ρίχνεις το φταίξιμο σε όλους αναιξεραιτως την στιγμή που γνωρίζεις πολυ καλα οτι ολα τα ξεκίνησε ο Καλαφατελης. Αλήθεια τι σκοπούς εξυπηρετείς;;;;;εσυ και οι κολλητοί σου φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια να είναι άραγε αυτή ;;;;;

      Διαγραφή
    2. Η ´πάθησή´ που έχει η Pultzer ονομάζεται στην Ιατρική : Κόμπλεξ κατωτερώτητας.

      Διαγραφή
    3. Ρε σεις , το λύκειο το τελειώσατε εδώ ή είσασταν σκαστοί?

      Διαγραφή
    4. Το τελειώσαμε και μάλιστα με 19,3 μέσο όρο. Όχι σαν και σένα που έφτασες μέχρι την 3η Δημοτικού. Ταγάρι , έ ταγάρι.

      Διαγραφή
    5. Φαίνεται ότι είσαι του 19,3 ..

      Διαγραφή
  63. Δελτίο τύπου:

    Απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα

    Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην πρόσφατη (8η / 2016) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η Δημοτική Αρχή αποσαφηνίζει τα εξής: Ψευδώς γίνεται λόγος για ανταλλαγή ύβρεων εφόσον, ενώπιον όλων των παρευρισκομένων στην αίθουσα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Καλαφατέλης προέβη σε απρόκλητη φραστική επίθεση εναντίον του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Θ. Στάικου, και ακολούθως σε μια πρωτόγνωρη για τα δημοτικά δεδομένα απόπειρα χειροδικίας εις βάρος του τελευταίου, που ευτυχώς αποτράπηκε χάρις την παρέμβαση άλλων δημοτικών συμβούλων.
    Συνεπώς ουδεμία ανταλλαγή ύβρεων υπήρξε παρά μόνο η μονομερής και προκλητική συμπεριφορά του κου Καλαφατέλη ο οποίος τελικά, προφανώς αντιλαμβανόμενος την υπέρβαση κάθε ορίου από μέρους του, ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
    Η δημοτική Αρχή καταδικάζει τέτοιου είδους προσβλητικές και ακραίες συμπεριφορές που αμαυρώνουν το κύρος του ανώτατου θεσμικού οργάνου του δήμου και ευτελίζουν το έργο του ενώ είναι πεπεισμένη πως και οι υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας θα πράξουν το ίδιο.
    Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ασφαλώς έχει καθήκον την ομαλή διεξαγωγή των συνεδριάσεων με την προϋπόθεση ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτές συμπεριφέρονται ανάλογα, συναισθανόμενοι το θεσμικό τους ρόλο και τα όρια που απορρέουν από αυτόν.
    Η Δημοτική Αρχή, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις για να «ξεκαθαρίσει το τοπίο του Δήμου από όσα στραβά», έπραξε τα δέοντα, όπως ήταν υποχρεωμένη, μέσα από θεσμικές διαδικασίες που ο νόμος προβλέπει, έστω κι αν αυτό συνεπάγεται πιθανή ταλαιπωρία για τον οποιοδήποτε εμπλεκόμενο.
    Εύλογα, λοιπόν, προκύπτει το ερώτημα: τελικά κάποιοι θέλουν ή δε θέλουν τη Δημοτική Αρχή πιστή στις προεκλογικές εξαγγελίες της με ό,τι αυτό επιφέρει; Κι αν ναι, γιατί ενώ γνωρίζουν ότι ακολουθήθηκαν οι θεσμικές διαδικασίες, κάνουν λόγο για εξαπόλυση μηνύσεων κατά δικαίων και αδίκων, δημιουργώντας σύγχυση και εσφαλμένες εντυπώσεις που περισσότερο παραπέμπουν σε απόπειρα παραπληροφόρησης μέσω της διαστρέβλωσης της αλήθειας παρά σε αντικειμενικό δημοσιογραφικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θράσος της ξεπλυμένης δημοσιογράφου , δεν έχει όριο... Από την απάντησή της μέσω του κίτρινου τύπου της, καταλαβαίνει κανείς πόσο φάουλ είναι !!! Άραγε ποιοι την βοήθησαν να φτιάξει το άρθρο ; Μήπως η γνωστή Σγουγγοκωλοπαρέα;;;;

      Διαγραφή
    2. Την ίδια άποψη έχει και το πορδοβούλωμα. Στο FB της κάνει share το άρθρο της ξεπλυμένης

      Διαγραφή
    3. Ρε εσείς εκεί στο Δήμο τι κάνετε;;;; Έχουν βγάλει για πώληση στο FBI, τα μηχανήματα που ερευνούν για συσκευές καταγραφής. Αγοράστε ένα και βάλτε το στην είσοδο του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί αυτή η Pulitzer σας καταγράφει συνέχεια. Και όταν δεν μπορεί το δίνει το μαγνητοφωνάκι στο χοντρό φίλο της. Και μετά συναντιέται όλη μαζί η παρέα και της φτιάχνουν ανακοινώσεις.
      Αφού η Pulitzer φαίνεται απ' τη φάτσα. Αυτή δεν μπορεί να μοιράσει μια μπάλα σανό, την έχετε ικανή να κάθεται να γράφει τέτοιες ανακοινώσεις; Είναι αυτό που λέμε βλακόφατσα.

      Διαγραφή
  64. -Ευτυχώς, ούτε αύριο θα βρέξει. Πάλι καλά! Γιατί θα βγουν όσοι χτίσανε μέσα στα ρέματα και πλημμυρίσανε και θα ουρλιάζουν στην τηλεόραση, «Που είναι το κράτοοοος; Που είναι ο Δήμοοοος;»
    -Ρε Χαζάπη, χαζή δεν είσαι, γιατί την παριστάνεις ; Γιατί άλλα διαβάζεις και άλλα κάνεις πως καταλαβαίνεις ; Μήπως φταίνε οι κακές παρέες;
    - Εκεί στην ΕΠ. Καλό το γνωμικολογικό για να πουλάτε μούρη και καλά με τα ρητά, αλλά διαβάστε και λίγο Αρκά για να ξελαμπικάρετε. Kαι είναι δελτίο Τύπου, Γραφείο Τύπου και τοπικός Τύπος και όχι δελτίο τύπου και γραφείο τύπου. Άσχετοι! Ο δε τοπικός τύπος, με το καπέλο καβουράκι, πήγε στο περίπτερο για τσιγάρα. Τα ρητά σάς μαράνανε, η ειρωνεία και η αφ’ υψηλού κριτική! Άιντε! Μάθαμε τώρα, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα, μεγάλη η χάρη του.
    -Δήμαρχε, προχώρα αυτά που υποσχέθηκες προεκλογικά! Κοντεύει δυο χρόνια η θητεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ξύπνησαν και οι διονυσοσκουφιτσοι και θελουν να κάνουν αρνητικά σχόλια ... Αυτοι που δεν εμφανίστηκαν πουθενά φοβούμενοι μην βρέξουν το καλσον!!! 🚿🚿🚿🚿🚿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η έγκυρη "δημοσιογράφος", χτυπάει και πάλι... Η κολλητή της, έξυνε το μαλλί της και δεν είχε τι να κάνει και έβγαλε μια ανακοίνωση για τις Σχολικές, την οποία δημοσιεύει στον κίτρινο τύπο της. Άρε ξύλο που θέλετε και οι δύο μαζί. Η ξεπλυμένη , μπας και κάνει κανένα μπάνιο επιτέλους και η πετρελαιού - ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ, μπας και κατέβει απ' το καλάμι που έχει ανέβει.
    Αλλά είπαμε... για όλα φταίει ο Δήμαρχος. Αυτός την έβαλε την αντροχωρίστρα και από ένα τίποτα που ήταν , νομίζει πως έχει πιάσει τον πάπα απ' τα φρύδια. Τέτοια βλέπει ο κόσμος και αηδιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ. Ε ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Στο δάσος παίρνει μάτι ο μπυροκοίλιας

      Διαγραφή
    3. Ναι, και η ξεπλυμένη τραβαει βίντεο για να έχει θέματα για τη σελίδα της

      Διαγραφή
    4. Λέτε για την pulitzer. Τον άλλο τον τοπικό δημοσιογράφο , τον είχα ότι φόραγε παντελόνια. Αλλά μάλλον και αυτός στριγκ και μάλιστά ροζ πρέπει να φοράει. Στο blog του ανέβασε και αυτός την επιστολή της αντροχωρίστρας. Άντε Λούλη ξύπνα !!!

      Διαγραφή
    5. Στη φωτογραφία που έχει βάλει εντωμεταξύ ο "Ροζ στριγκάκιας", η οδοντοστοιχία δεν σαν θυμίζει γνωστό/ή παρουσιαστή????

      Διαγραφή
    6. https://www.youtube.com/watch?v=QYO1VKDEXLQ

      Διαγραφή
    7. Παιδιά λευκό είναι το φορτηγάκι του παντρεμένου μόνο να προσέχει ρε παιδί μου γιατί πάνω στη καρότσα ο άνθρωπος έχει και τα πριόνια για το μεροκάματο, ε να μην έχουμε κανένα ατύχημα, πάνω στην ένταση όλα μπορούν να συμβούν .

      Διαγραφή
  67. Η Pulitzer σε μια ακόμη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, από αστοχία, ξεγυμνώνει την αντίπαλο της διαφάνειας και της σωστής διαχείρισης.
    Μιλάει η διαπλεκόμενη για την ημέρα και την ώρα της συνεδρίασης για ανακολουθίες και παρατυπίες (όχι για παρανομίες και ατασθαλίες…. ).
    «Κυρία μου» (λέμε τώρα) δεν καθορίζεται η συνεδρίαση από τα δικάσας κριτήρια αλλά από τις ανάγκες που υπάρχουν στα σχολεία. Εσείς σαφώς φάνηκε ότι δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε τίποτα. Προσέξαμε βέβαια ότι ξέρετε όλο το εορταστικό πρόγραμμα των σχολείων ! Μπράβο σας!
    Μα από το να γυρνάτε από σχολείο σε σχολείο και από προμηθευτή σε προμηθευτή κάνοντας δημόσιες σχέσεις και βγάζοντας και το χαρτζιλικάκι σας…… (ξέρετε τι λέω), κάντε και ένα καλό να καταγράψετε ανάγκες και ελλείψεις των σχολείων για να τις μεταφέρετε στην σχολική παρακαλώ. Εσείς !!!!!!κοντζαμάν εθελόντρια!!!!!!!!! και δεν θα βοηθήσετε στην σχολική που είστε και μέλος;;;;;;;
    Αλλά ξεχάσαμε εσείς δεν μπήκατε στην σχολική για να βοηθήσετε τα σχολεία αλλά για να κουκουλώσετε τις ατασθαλίες και τις παρανομίες μιλώντας για παρατυπίες και ανακολουθίες) .
    Αλήθεια πόσα χρήματα πήρατε ; πόσα ακόμα σας έταξαν ; Δεν μιλάω κακοπροαίρετα ούτε λέω ψέματα, το πράγμα μιλάει από μόνο του.
    Η δεοντολογία (που εσύ δεν έχεις) λέει ότι όταν υπάρχει η καλή πρόθεση σε κάθε αρχή κάποιου να στεκόμαστε καλοπροαίρετα δίπλα του και του δίνουμε χώρο και χρόνο ως περίοδο προσαρμογής (όχι ότι η νέα Πρόεδρος την έχει ανάγκη αλλά, συνηθίζεται ανάμεσα στους ανθρώπους) .
    Εσύ τι έκανες; έβγαλες άστοχη ανακοίνωση νομίζοντας ότι θα κάνεις κάτι.
    Έκανες πράγματι ! ξεφτιλίστηκες άλλη μια φορά!
    Δεν με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αν δεν επηρεάζεις την ζωή άλλων ανθρώπων και δεν με νοιάζει τι φορτηγάκι σε μεταφέρει.
    Με νοιάζει όμως ως πολίτη του δήμου που εσύ λες ότι υπηρετείς και θες να είσαι στην πολιτική, στην πραγματικότητα να προσπαθείς να συντηρήσεις ένα απόστημα, να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να με κοροϊδέψεις ως πολίτη ζητώντας μου εμπιστοσύνη που δεν την αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν τα ξέρεις καλά για το τι κάνει στο κρεβάτι της γιατί «επηρεάσει οικογένειες» η βρώμα
    Μη γράφεις μόνο διάβαζε κιόλας τα εδώ, αλήθειες λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πετρελαιού υπάρχουν και μορφωμένοι άνθρωποι που δεν τους κρατάει κανείς από πουθενά και θέλουν να δουλέψουν για το καλό των σχολείων και του Δήμου. Το κακό για εσένα είναι ότι ξεγυμνώθηκες όταν δεν μπορούσες να βάλεις τίποτα πια στην τσέπη. Δεν θα συνεχιστούν τα μαγαζάκια που είχαν ανοίξει και αποδεδειγμένα έτρωγαν από εκεί οι φίλοι σου. Γι αυτό και την πέσατε όλοι στον Πέτρο αλλά σας έβαλε στην θέση σας γιατί και τσαγανό και ήθος έχει κάτι που εσύ και η παρέα σου ποτέ δεν θα αποκτήσετε. Γιαυτό μπηκες στη σχολική για να καλύψεις και να συνεχίσεις τη μάσα γιαυτό και ήθελες συγκεκριμένη θέση και έχεις με το έτσι θέλω, σχέσεις με προμηθευτές. Για βγάλε ανακοίνωση και πες μας τι έχεις προσφέρει στην Σχολική; Θυμάσαι πως αποχώρησες από τον Σύλλογο της Σταμάτας; Θυμάσαι πως αποχώρησες από την σχολική της δευτεροβάθμιας; Τα δημοσιεύματα ακόμα υπάρχουν και λένε ότι είσαι ένα λαμόγιο και μάλιστα εξελίχθηκες σε ένα άτομο χωρίς ήθος και μπαίνεις ανάμεσα σε αντρόγυνα . Ντροπή σου και αίσχος σου , αλλά τι να καταλάβεις εσυ θα μου πεις αμα καταλάβαινες δεν θα τα έκανες . Τουλάχιστον όταν μιλάς θα ξέρουμε να σε τοποθετούμε εκεί που εργάζεται ο σφουγγοκωλάριος γιατί εκεί σου αξίζει.
    Εκτός αν οι υπηρεσίες σου σε παντρεμένα ζευγάρια είναι μια δραστηριότητα σου για την οποία πρέπει να σε ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δίνει τις υπηρεσίες της σε παντρεμένα ζευγάρια. Η αντροχωρίστρα προσφέρει υπηρεσίες μόνο στους παντρεμένους οχι στα παντρεμένα ζευγάρια. Να τα ξεχωρίζουμε. Άλλο οι ερωτικές προτιμήσεις και άλλο να είσαι αντροχωρίστρα.

      Διαγραφή
  70. Να πάει στο στουντιο Α21 στον παράδρομο της Άνοιξης. Είναι ο φυσικός της χώρος και της ταιριάζει απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Θα κρυφτώ σήμερα απέναντι στην εκκλησία να δω με τι φορτηγάκι θα σκάσει η αντροχωρίστρα στο ΔΣ της Σχολικής!!! Με κόκκινο, άσπρο ή ό,τι άλλο βρει απ' το ξενοδοχείο που θα έρθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και περίμενα , περίμενα , περίμενα, πουθενά το τσόλι... Με έφαγε η υγρασία της περιοχής και πονάνε τα κόκαλά μου σήμερα

      Διαγραφή
  72. Κλαρινογαμπρέ... σύνελθε!!!
    Αρχίζεις πάλι και γράφεις μ@$##$&ς στο FB σου και μας τρελαίνεις... Μην μιλάς και πολύ γιατί όταν βγούνε στη φόρα διάφορα και βγει ότι έβαζες πετρέλαιο στο σπίτι σου με τα λεφτά των σχολείων, δεν θα σε ξεπλένει ούτε ο Πηνειός. Μιλάει ποιος;;; ο Κλαρινογαμπρός για νόμους και π*&^%$α μάντολες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο Σφουγγοκωλάριος στο απέναντι blog έχει πολύ πλάκα. Από τη μια τα χώνει και απ' την άλλη ανεβάζει υβριστικά σχόλια , τα οποία τα γράφει μόνος του για να κατηγορήσει τη ΦΔ. Πόσο χαμηλά ακόμα μπορείς να πέσεις ρε μπυροκοίλια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Βρε κλανο γαμπρέ δεν είσαι ικανός να βάζεις στο στόμα σου ουτε τον Βασίλη ούτε τον Παναγιώτη ούτε την Σούλα. Αν όπως λες έτσι γίνονταν και είναι λάθος πρέπει να συνεχιστεί; Αυτό λες ; Βρε τρομολάγνε βρε παλιοζεβζέκη εκεί που έγλυφες το Βασίλη τώρα γλύφεις τον άγνωστο ; Όποιος και να είναι ο νεος σύμβουλος εσύ την ίδια τύχη θα έχεις και αυτό γιατί είσαι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό και το ξέρεις καλά. Μάταια προσπαθείς να μπεις στην σχολική για να καλύψεις πράγματα, το παρελθόν σου είναι απαγορευτικό για την σχολική. Κανένας δεν θα βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα μην έχεις αυταπάτες. Πέρνα από τον παράδρομο να δεις την δικιά σου και πιάσε εκεί στασίδι. Τόσο σκύψιμο και τόσο γλείψιμο έχεις εμπειρία πια .
    Κλανογαμπράκι μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πάς φυλακή πιάστηνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αυτό τα χαΐρι της διοίκησης του δήμου Διονύσου δεν το ’χω δει πουθενά αλλού. Τοπική πατέντα. Ό,τι καλό γίνεται βγαίνει ο κάθε αντιδήμαρχος και το διαλαλεί. Ο Δήμος,η διοίκηση, ο δήμαρχος… απουσιάζουν σε ταξίδι για δουλειές.
    Ό,τι στραβό, δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα, … ο δήμαρχος, η διοίκηση, ο Δήμος φταίει.Ουρανοκατέβατοι ήρθαν όλοι. Είδαν κάπου ένα γραφείο άδειο και είπαν «ας πάρω μια αντιδημαρχία».Ωραίοι. Όμως το άλλο με τον Στάικο που βγήκε και είπε ότι κατάφερε και από Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει ο παιδικός σταθμός της Κουκουτσέα ενώ έμαθα ότι δεν την έχει δει ποτέ του, με ξεπερνάει… Μιλάμε για παίκτες, εραστές του ομαδικού παιχνιδιού. Τι να μαζέψει κι ο Ζαμάνης. Ο καθένας θέλει μια μπάλα μόνος του. Κάποιοι και δύο…
    Ψιλομάπα και το Γιούρο, άστα να πάνε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ; ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ; ΓΙΑ ΤO ΝΕΡO; ΓΙΑ ΤHN ΑΣΦΑΛΤΟ;
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τον κάλεσε για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για το οικόπεδο της Δροσιάς.Για την ίδια υπόθεση που θα τερματίσει και τη θητεία του Σακη του γλυκουλη.Α βρε ζώα.IQ νηπιαγωγείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Σφουγγοκωλάριε μου εδωσες ιδέα. Δεν θα ήταν άσχημο να προσληφθεί ειδικός συνεργάτης ειδικότητας κτηνιάτρου που θα έχει πλήρη απασχόληση μαζί σου .Επειδή ο ο νοών νοείτω εκτίθεσαι ακόμη μια φορά φωτογραφίζοντας την γνωστή σου παρέα ως μέλη που δήθεν είχαν την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για την Σχολική (με ποια κριτήρια; της ρεμούλας ; ). Μην ξεχνάς τα χρήματα που διαχειριζόταν η υπεύθυνη που δεν είχε εγκρίνει το συμβούλιο της Σχολικής. Είχε αυτοδιοριστεί από εσενα για την επαφη με προμηθευτές και διευθυντές …..ακόμα απαντήσεις δεν έδωσε ….. Κατέληξε σε επάγγελμα με δημόσιες σχέσεις και με προμηθευτές στον παραδρομο με φορτηγάκια ασπρα κόκκινα κίτρινα μπλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το τσόλι μιλάς;

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Σφουγγοκωλάριος, προσελήφθη για τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου. Με μία όμως μικρή διόρθωση, ύστερα από ειδική απαίτηση του ίδιου του Σφουγγοκώλη. Εκτός από τις αρμοδιότητες που περιεγράφηκαν στην ανακοίνωση, θα είναι υπεύθυνος και για τον καθαρισμό και περιποίηση ΟΛΩΝ των κ*&##ν , όσων χρησιμοποιούν οποιαδήποτε τουαλέτα του κεντρικού Δημαρχείο. Είτε αυτός είναι Δημοτικός σύμβουλος, είτε είναι υπάλληλος, είτε είναι απλός επισκέπτης. Ο καθαρισμός και η περιποίηση της ευαίσθητης αυτής περιοχής αυτών που θα χρησιμοποιούν τις τουαλέτες, θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο από τον Σφουγγοκώλη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ. Θέλει με αυτό τον τρόπο να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία και να μαζέψει όσους περισσότερους καθαρισμούς πισινών, για να φτιάξει ένα πιο πλούσιο βιογραφικό. Ώρες λειτουργίας 08:00 - 16:00. Σαββατοκύριακο ρεπό μια και εργάζεται εκτός Αθηνών.

      Διαγραφή
  79. Αχ βρε Δήμαρχε... Τι τους θέλεις του εχθρούς , αν έχεις τέτοιους Δημοτικούς σύμβουλους. Και να ήταν μόνο αυτό, έχεις και τον Κλαρινογαμπρό, που εκεί που το είχε βουλώσει, έχει πιάσει στο facebook του και γράφει ότι μ*&%#^%α του κατέβει στο κούφιο κεφάλι του. Μία γράφει αρχαία, μία γράφει νεοελληνικά, μία γράφει Τούρκικα , μια γράφει Σουηδικά....
    Κατά τα άλλα , δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιοι κάνανε τη διαρροή στις ψήφους!!! Αυτοί οι τέσσερις που μπαίνανε στο παραβάν... Γιατί όλοι οι υπόλοιποι ψηφίζανε φανερά ... Πρώτος και καλύτερος ο κομπλεξικός αντιδημαρχούλης και ακολουθούσε η μάγισσα Κλω Κλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφιερωμένο στον Κλαρινογαμπρό:

      Κλαρινογαμπρέ: Εσύ εστί για τον πέο. Καληνύξ!!!

      Διαγραφή
    2. Ηλίθιος τελείως ο Κλαρινογαμπρός. Γι’ αυτό έβλεπα τις προάλλες αυτό το έργο:

      https://www.youtube.com/watch?v=YdOJizhBpdc

      και έλεγα: Ποιον μου θυμίζουν , ποιον μου θυμίζουν. Χα χα χα χα

      Διαγραφή
  80. Καλημερά Κλαρινογαμπρέ. Όταν ήσουν εσύ στη Σχολική καθάριζες χορτάρια;;;; Γιατί αν το έκανες μάλλον δεν ήξερες ούτε εσύ, αλλά ούτε και η ηθοποιός - ταβερνιάρα προφανώς τις αρμοδιότητες της Σχολικής. Βλάκα ε βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΕΥΕ ΧΟΡΤΑΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ;;;; ΡΩΤΑΩ ;;;; ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ;;; ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ FACEBOOK ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.

      Διαγραφή
  81. Τσαντίστηκε η μάγισσα Κλω κλω και ο κομπλεξικός επειδή, έγραψε κάποιος εδώ μέσα, ότι δεν υποστήριξαν τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Τσούζει η αλήθεια παρεάκι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το παρεακι παίζει το πετάει -πετάει .Κλω κλω κλινε μας το ρήμα τρεχω:
    Τρεχω έτρεχα σκονταψα έπεσα τσακιστηκα .Εμ στην ηλικία σου πρέπει να προσέχεις κλωθώ μου
    περαστικά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Η ανεξαρτητοποίηση Ταουξή αναμένεται - σύμφωνα με τις πληροφορίες - αύριο στην επαναληπτική συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου ή την Δευτέρα. Το πουλόβερ έχει αρχίσει και ξηλώνεται για τα καλά!
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μπουμπούκια της διονυσοσκουφοπαρείτσας γιατί δε γράφετε ότι κι ο γιός της κυρίας που πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί έκανε αιτησούλα για ειδικός συνεργάτης, αν δηλ ο δήμαρχος τον επιλέξει θα πάψετε να σκούζετε σα γυναικάκια, σιχαμένοι άνθρωποι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.//// ΝΑ ΕΚΒΕΙΑΖΕΙ Ο ΤΣΕΤΣΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ
      ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ [ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΡΙΟ -ΑΝΤΙΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ]

      Διαγραφή
  85. Είναι πολύ εύκολο κανείς να αφήσει την φασιστική του νοοτροπία να φανεί όταν κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους ανάλογα με το μορφωτικό τους επίπεδο τη στιγμή που το ίδιο το σύνταγμα δεν το κάνει.Οι οποιασδήποτε μορφής κατηγοριοποιήσεις και αξιολογήσεις ανθρώπων ανάλογα με το μορφωτικό τους επίπεδο, τα φυλετικά, τα σωματικά τους χαρακτηριστικά κλπ οδηγούν εύκολα σε ρατσιστικού τύπου επιθέσεις που δηλώνουν τον φασιστικό τρόπο σκέψης κάποιων. Στη δημοκρατία δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι. Και αυτό συμβαίνει γιατί όλοι έχουν θετικά πράγματα να προσφέρουν ανάλογα με την ποιότητα τους σαν άνθρωποι , και αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που τους αναγνωρίζουν οι συμπολίτες τους που τους τιμούν με την ψήφο τους. Η πεφωτισμένη δεσποτεία και η αριστοκρατία έχουν καταργηθεί στη χώρα μας προ πολλών αιώνων.
    Πόσο μεγάλη υποκρισία και πόσο μεγάλος φασισμός από τους νεοταξίτες μυαλοπώληδες. Πόσο υποκριτής μπορείς να είσαι όταν λες « εγώ σε συμπαθώ αλλά για το καλό σου, σου λέω ότι δεν κάνεις» !!!! Τι μεγαλύτερη απόδειξη αντιδημοκρατικής και υποκριτικής συμπεριφοράς υπάρχει από το να λες σε κάποιον «σε τιμά όλος ο κόσμος αλλά εσύ και αυτοί που σε τίμησαν δεν ξέρετε, αυτός που ξέρει είμαι ΕΓΩ .»
    ΕΓΩ ο σοφός , ΕΓΩ ο μορφωμένος, ΕΓΩ που δεν έχω προσφέρει τίποτα στον τόπο μου παρά μόνο κριτική και καφενειακού τύπου σχόλια, ΕΓΩ ανήκω στην σοφή ιντελιγκέντσια που αξιωματικά έχει δικαίωμα να κρίνει και κανείς δεν μπορεί να κρίνει αυτήν.
    Για αυτό λοιπόν προτείνω να πάρετε το υπερτροφικό ΕΓΩ σας και να το βάλετε εκεί που ξέρετε. Έχετε συνηθίσει να σας φτύνουν και να λέτε ότι ψιχαλίζει. Περιθωριακοί ήσασταν μια ζωή και τέτοιοι θα παραμείνετε και αν βγείτε στην επιφάνεια έγκλημα θα έχει διαπράξει όποιος σας έβγαλε. Τα μικρά ή τα μεγάλα αναστήματα φαίνονται με πράξεις και όχι με δηλώσεις και τοποθετήσεις .
    Ή στις τρύπες σας χωμένοι ή στο περιθώριο γραφικοί για το καλό όλων μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κλανογαμπρέ πήγαινε σε κανα πανηγύρι βγάλε και τις φωτογραφίες σου με την παρέα «κουκουλώστε τις λοβιτούρες στην Σχολική Επιτροπή» και μετά παντογνώστη μίλα για τα σχολεία . Πάντως για παντογνώστης δεν τα πήγες καλά στις συμβουλές σου ως αντιπρόεδρος της Σχολικής .
    Ο Αντιπρόεδρος έχει ευθύνες άραγε ;
    Δεν έχεις στο πρακτικό κομμάτι κλανογαμπρέ αλλά στο ηθικό (ειδικά για εσένα τον παντογνώστη) έχεις και μάλιστα μεγάλες…….. για να δούμε στο τέλος ποιος θα πάρει την ευθύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ρε συ διονυσοσκουφιτσο ότι γράφεις ή ανεβάζεις εσύ είναι καλό ότι γράφεται από εδώ είναι εμετικό δεν είσαι καθόλου αμερόληπτος. Τράβα ρε μπουμπη μπεμπεκο να τελειώσεις το ρημάδι το διδακτορικό μήπως πάρεις καμμία δουλειά ξενοδομηχανολογε νισάφι πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε μπας και χωθεί πουθενά στο Δήμο και πέρνει κανένα 300αρι το μήνα. Τόσα του φτάνουν του ληγούρη....

      Διαγραφή
  88. Εγώ θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δήμο για τη διοργάνωση των Διονυσίων. Σαν πολίτης , είμαι περήφανος για αυτές τις εκδηλώσεις. Επειδή είναι η πρώτη φορά που γράφω στο blog σας , ελπίζω να ακολούθησα τα σωστά βήματα.
    Πολίτης δήμου Διονύσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

      Διαγραφή
  89. Για να καταλάβετε πόσο κομπλεξικός είναι ο Σφουγγοκώλης – Άεργος και η παρέα του, διαβάστε το blog του. Κάθισε και έφτιαξε ολόκληρη ανάρτηση για δημοτική σύμβουλο ότι θα παραιτηθεί και τελικά τίποτα δεν έγινε. Έβγαλε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας πολιτών , ξαναέφερε στην επιφάνεια την παραιτημένη σύμβουλο των 25,6 ψήφων, κίνησε γη και ουρανό, για τι;;;;;; Για το τίποτα.
    Όπως πάντα…
    Τίποτα όπως είναι η ζωή του…
    Τίποτα όπως είναι η γνώμη του…
    Τίποτα όπως είναι η παρέα του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Που ντη , πουντη η ανεξαρτητοποιηση
    ψαξε , ψαξε δε θα τη βρεις
    δε θα τη βρεις, δε θα τη βρεις
    την ανεξαρτητοποιηση της ποπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Φαντάσου το παρεάκι κοροϊδεύεται μεταξύ του, του είπε η άλλη τα πήρα και θα τα βροντήξω κι έτρεξε ο μπυροκοίλης να τιτλοφορήσει τη θρυαλλίδα εξελίξεων μη τυχόν και του πάρει άλλος την αποκλειστικότητα τρελά γέλια.....γίνονται ρόμπα από μόνοι τους ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Διονυσοσκουφιτσε, μπυροκοιλη η οπως αλλιώς σε λένε αφού έγινες που έγινες ρεζίλι με το να δημοσιοποιήσεις τους ευσεβείς σου πόθους τουλαχιστον μη συνεχίζεις να τα σκατωνεις, ξέρεις πολυ καλα ότι ο ΤΑ ειναι αντιδημαρχουλικος φίλος κι ανήκει στο παρεάκι σου, μη ντρέπεσαι να το πεις, όλος ο δημος το χει βούκινο κι εσείς κρυφό καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ρε το παλικάρι της φακής ο Σταματάρχιδης τι θέλει το πιόνι του Νικ (ω)λάκη του παραλίγο ευρωβουλευτή . Ρε Σταματαρχίδη αν έχεις την ικανότητα να ηγηθείς βρίσκεις τρόπους . Οι ικανοί στα δύσκολα φαίνονται . Θα μας πεις ότι εσύ είσαι ο κατατρεγμένος και ο αδικημένος ; Α ν ι κ α ν ο ς είσαι σταματαρχίδη και παίζεις βρώμικα παιχνίδια όπως έκανες μια ζωή με ότι ασχολήθηκες. Είσαι ξεφτιλισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο σταματαρχίδης κατηγορεί τώρα τους υπαλλήλους λέγοντας ότι «οι υπηρεσίες είτε δεν λειτουργούν είτε μας αγνοούν επιδεικτικά» Μήπως θέλεις να βάλεις εργολάβους μιζαδόρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Θέλει λέει να επαναφέρει την Σταμάτα στην κατάσταση που ίσχυε πριν τον Καλλικράτη . Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν η Σταμάτα δεν θα έχει υπηρεσίες οπότε για τις ανάγκες της περιοχής ο Πρόεδρος θα βάλει εργολάβους . Αυτό σημαίνει αυξηση των τελών για τους κατοίκους της Σταμάτας και μπόνους για τον μιζαδόρο. Σταματιώτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Για λύματα, βοθρολύματα,κλπ της φδ το παρεάκι του απέναντι τοίχου δε θα έπρεπε να τολμά να κάνει κουβέντα. Αρκεί μια αναδρομή όχι μόνο στα σχόλια αλλά και στις αναρτήσεις τους για να διαπιστώσει κανείς τον οχετό ύβρεων και χυδαιοτήτων που έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια. Για αυτό υποκριτές και φαρισαίοι προτού ανοίξετε το στοματάκι σας ή πληκτρολογήσετε το σχολιάκι σας περί της αναβαθμισμένης σας αισθητικής ρίξτε και μια ματιά στη καμπούρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ο ΤΑ ειναι γνωστο οπου σταθει κι οπου βρεθει βριζει το δημαρχο, ειναι κολλητο φιλαρακι του προφεσορα,της γυναικας του, της φιλης της γυναικας του κλπ αλλα γλυφει παντου γιατι εχει τη μανια της προσκολλησης στην εξουσια με καθε τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέμισε ο κόσμος λαμόγια.!!

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να είναι μεγάλο νούμερο και γλυφτης.!!

      Διαγραφή
  98. Ωχ, ωχ, ωχ...
    Ωχ, ωχ, ωx...
    _ _ α _ _ _ _ _ πες αλεύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εκτός από τον Σφουγγοκώλη, ξεφτίλα έχει γίνει και η Pulitzer, η οποία δεν πήρε τυχαία το προσωνύμιο της….
    Αντικειμενική δημοσιογραφία με κώδικα δεοντολογίας…
    Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο..
    Δεν το καταλαβαίνεις ρε βρωμιάρα , ξεπλυμένη πως ο μπυροκοίλης σε παρασέρνει στο βόθρο του;;; Αλλά τι να καταλάβεις, της ίδιας συνομοταξίας είσαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Κλω κλω αλλα την τούμπα την εκανε η ΠΟΠΗ η κωλοτουμπα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μονο κωλοτουμπα εκανε ... Τυφλά να χει ο Μ ελλισανιδης .. Μπράβο Ποπη και σε αλλα με υγεία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Όπως ο φίλος της ο Βαγγελάκης ο κολωτούμπας . Μεγαλώνει το σόι του κολοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ο Σφουγγοκώλης στο απέναντι blog, έχει πάθει απίστευτη νίλα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της τελευταίας του ανάρτησης και έχει μπει στη διαδικασία των ερωτοαπαντήσεων μόνος του – όπως βέβαια πάντα κάνει. Μέχρι που σκηνοθέτησε ότι και καλά κάποιος τον βρίζει κιόλας… Τι μας λες ρε άεργε;;;; Νόμιζες ότι όλοι σε ευγνωμονούν για το έργο σου;;;; Εκτός από τη γνωστή σου παρέα των 5-6 ατόμων, όλοι οι υπόλοιποι είτε σε βρίζουν , είτε έχουν ένα κακό λόγο να πούνε για σένα. Άρα τι ψάχνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει ότι τα σχόλια τα έχει δώσει σε ψυχαναλυτή . Χα χα χα … μάλλον αυτός τον χρειάζεται γιατί είναι στο τελικό στάδιο της τρέλας!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ ξέρω ότι την τρέλα την έχει πάθει από τότε που σηκώθηκε αυτό εδώ το blog. Μέχρι τότε ήταν ο απόλυτος άρχοντας, δεν του μίλαγε κανείς , ανέβαζε τα δικά του σχόλια αναλόγως ποιος τον έγλυφε. Όποιον έβαζε στο μάτι τον διέλυε. Τώρα όμως που έσπασε το μονοπώλιο και μάλιστα φάνηκε ποιος πραγματικά είναι και ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτόν , τρελάθηκε...

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΠΟΣΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ!!!

      Διαγραφή
    4. Μιλάει ο Μπυροκοίλης για εμετικά σχόλια εδώ στο μπλοκ. Στο δικό του που έχει εκτός από εμετικά σχόλια ΚΑΙ εμετικές αναρτήσεις , τι έχει να πει;

      Διαγραφή
  104. Και ο Κλαρινογαμπρός μαζεύει φασόλια... Δεν πας ρε γελαδάρη μιας και σου αρέσουν οι αγροτικές δουλειές να κουρέψεις τα χόρτα στα σχολεία που νομίζεις πως είναι αρμοδιότητα της Σχολικής;;; Μπας και μαζέψεις και κανένα ψήφο λέω, μιας και τώρα δεν βγαίνουν τα κουκιά για να κάνεις ψηφοθηρία στις ταβέρνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Κλαρινογαμπρός έκανε αίτηση στο Δήμο για να βγάλει παγκάρι στις Λαϊκές του Δήμου.

      «Έλα πάρε , πάρε , πάρε… Εδώ τα καλά φασολάκια. Έλα κυρία μου να δοκιμάσεις και αν σου αρέσουν , δώρο ένα CD από πανηγύρι. Έλα πάρε, πάρε, πάρε ».

      Αυτό να δω, και τίποτε άλλο

      Διαγραφή
    2. Τα φασολάκια τα βάζει ο Κλαρινογαμπρός και το κρασί το γκομενάκι της αντροχωρίστρας. Έ ρε γλέντια το βράδυ στο φορτηγάκι το τσόλι!!!

      Διαγραφή
  105. Κωλοτούμπα η ποππη μά τι λες χρυσή μου πιρουετα με διπλο λουπ έκανε και κλάμα η παρεούλα ξεραμενοι Όλοι μείνανε .
    Να δω νεα Ανάρτηση και γρήγορα με θέμα :ανάρτησα για το παιδί μου μηχανιστικη ανάλυση μπαρντον αμαρτησα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ήταν κάποτε ένα χωριό που το λέγανε Σταμάτα πολύ παλιά ιστορία από το 480 Π.Χ . Υπάρχει τώρα ένας πρόεδρος του χωριού Βέγγο τον λένε θαρρώ. Σκέτος θεατρινος γραφικός και ασοβαρος .Σχεδιάζει τώρα να δημιουργήσει δικό του στρατό αγοράζει αεροπλανοφόρο και άρματα φτιάχνοντας πολεμίστρες και κάνοντας τα Ρέματα εμπόδια για να μην μπορέσει ο Δήμος Διονύσου να τον νικήσει.Δημιουργεί συνθήκες ψυχρού πολέμου με την Διοίκηση και casus belli καταστάσεις
    Ψυχιατρική μονάδα δεν υπάρχει κοντά να βοηθήσει τον Βέγγο ;;
    Καλούνται σε επιστράτευση όλες οι σειρές εφέδρων από την 80η εσσο μέχρι την 2010 εσσο με απώτερο σκοπό την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της ευρύτερης περιοχής της Σταματάς που περιλαμβάνει την περιοχή την χρονική περίοδο της δεκαετίας του 1930 .Ο πρόεδρος αφού αυτοανακυριχθηκε ναύαρχος μαζί με αντιναυαρχο τον πρόεδρο του αόρατου συναιτερισμου θα εκδώσει πολεμικό ανακοινωθέν. Επίσης στις τάξεις του Εθνικού στρατού συμμετέχουν σε ρόλο πτεραρχου Ο διεθνούς φήμης κλανογαμπρος ο μηχανοδιαιτολογος μπαρμπουνάκης ο σαβουρολογος μετα της αντιδημαρχεσσας λουκουμουσουσας η κλω κλω η πιρουετα η παλαιων αρχων ψωνισμενη τσαχπινομπιρμπιλιαρα cow μποισσα μαζι με τον αγαπητικο της .Νυν υπερ παντων ο αγων ..καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη
    Η συνέχεια μετά τις διακοπές του κούκου ,κούκου - κούκου. βαου -βαου κουκουβαου Κου-κου Ρου-κου
    Άλφα 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Άλφα 2 συνέχεια
    Ξέχασα να πω ότι από δω και στο εξής τον Βέγγο για λόγους καθαρά ψυχοδραστικους θα τον λέμε Νταβέλη και την περιοχή "το λημέρι του Νταβέλη του αρχι-οληστή (όπου παβλα το δελτα)
    Σκοπός του νταβαγγου να μας κάνει Καρπάθια και αυτός δρακουμελ φυσικα στις πυλες της πολης θα υπάρχουν διόδια για έσοδα .Πω πω πως τα σκέφτηκε αυτά ο τεραστιος .
    Βαγγελακη το μερίδιο από τα τρακόσια χιλιαρικακια που θα πληρώσεις πόσο είναι ρωτα τον μέντορα σου το Νικολάκη
    Άλφα 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω τι κάνει η ζέστη..Σε λυπάμαι κακόμοιρε!

      Διαγραφή
    2. Ποια ζέστη μωρή σούπα εδώ Αλάσκα μεριά μόνο κάτι φώκιες βλέπουμε
      Πολύ κρύο μπρρρρρ.
      Άμα θες σε καλούμε να κάνεις το δένδρο τα Χριστούγεννα ,θα σου βάλουμε και κουδούνια
      Vikings

      Διαγραφή
    3. Να με καλέσεις στα μέρη που έχω γεννηθεί ρε βλάκα ! Κοίτα βλάκα για πρωινό σε έχω , μισή σφαλιάρα άνθρωπος είσαι , κ όταν σε δώ απο κοντά θα στην δώσω , κατάλαβες ? Θα σου δώσω κ κάτι άλλο για επιδόρπιο γιατί ξέρω ότι σου αρέσουν τα αγγουράκια.

      Διαγραφή
  108. Παρακολούθησα όλες τις εκδηλώσεις των Διονυσίων στο Διόνυσο συγχαρητήρια στο Δήμο και στη τοπική κοινότητα Διονύσου αλλά και στο τοπικό πρόεδρο Τ.Μπάση που όπως έμαθα είχε και το βάρος των εκδηλώσεων άψογη διοργάνωση υψηλό επίπεδο μπράβο σε όλους !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Τώρα θα αναγκαστώ να ανοίξω το στόμα μου … και ύστερα αναρωτιέστε πως και γιατί αντιμετωπίζουν τη Σταμάτα...
    Πώς έχετε την απαίτηση κύριοι να σας πάρουν στα σοβαρά όταν όλοι όσοι ασχολείστε με τη Σταμάτα, είτε τοπικοί σύμβουλοι, είτε υπάλληλοι, είτε πολίτες που είναι μέσα στα πράγματα, έχετε αφήσει μια ολόκληρη δημοτική κοινότητα να περιστρέφεται γύρω από το αιδοίο (συγγνώμη για την έκφραση) και δεν έχετε τη δύναμη να την βάλετε στη θέση της την οδηγό «δεν κάνω τίποτα παρά μόνο ότι με διατάξει ο Σόιμπλε για να μαζέψει ψηφαλάκια ο Νταβέλης ή αλλιώς το παλληκάρι της φακής».
    Σε αυτό βέβαια ευθύνεται και η ……….δημοτική αρχή ……της Σταμάτας (μετά το δημοψήφισμα)
    Έχει τις πλάτες του ΝΠ και ΒΠ μεγάλα νούμερα γατί προσπαθούν να λειτουργήσουν ως lobby, και λειτουργούν ως λόμπυ ξενοδοχείου τελευταίας κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που εγώ τολμάω να σας πω κατάμουτρα θα σας τα λένε πίσω από την πλάτη σας... να βγαίνει και να κράζει η δακρυρροούσα πολύτεκνη οδηγός γιατί δεν θέλει να δουλέψει αλλά να κάνει μικροπολιτική του λήσταρχου Νταβέλη.

      Διαγραφή
    2. Βγαίνει και μιλάει για γνώσεις, η πολύτεκνη του πανεπιστημίου με μάστερ στην π@πα
      εκείνη που της κτυπάει την κάρτα ο καλός της (ενας ακόμα…… μην ξεχνάμε και τον απελθόντα προϊστάμενο προστάτη της) και ο νοών νοείτω…

      Διαγραφή
  110. Η κυρία του δρόμου Διονύσου μαζί με τον σφουγγαριστρα που αντιπαλεύουν δήθεν τη διαφθορά,αλήθεια, δεν γνωρίζουν τίποτε σχετικό με τις παράνομες, επί σειρά ετών προμήθειες νερού στην πρώην Κοινότητα Κρυονερίου επί προεδρίας του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας .Αναμένουμε την απάντηση των αδιαφθορων που αντιλαμβάνονται επιλεκτικά όσα τους βολεύουν. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Κάνετε λάθος ο κλαρινιστας μάζευε κουκιά μάλιστα κουκιά κάπου θέλει να τα δώσει να τα φάνε ωμά να παθουνε κυαμωση .Μάζευε και μπαρμπουτσαλα για ιδίαν χρήση. Άντε ρε παραμορφωμενε δασ-καλε να κάνεις καμμία βουτιά παρε και τα μπρατσακια μαζί σου μπεμπεκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Πολύ εύστοχος ο σχολιασμός μεταξύ του lobby και του λόμπυ ξενοδοχείου τελευταίας κατηγορίας.

    Αρχιτσατσά ο Νικολάκης ο Σόιμπλε
    ο εραστής
    ο κατέλης
    ο ευρωβουλευτής !!!!!!!!!!!
    κριμα τα λεφτά που έδωσε για διαφήμιση του

    Δευτερη τσατσά το παλληκάρι της φακής
    Ο κολοτούμπας
    Ο με το ζόρι κάθομαι και περιμένω να περάσει ο καιρός
    Ο δεν πάω πουθενά πουθενά πουθενά εδώ θα μείνω
    Ο Ξευτίλας
    Αυτοί θα ζητήσουν και την ψήφο μας;

    Και τελευταία η οδηγός η τσατσα τους
    Αυτή που κάνει την λάντζα για αυτούς
    Η πολύτεκνη που λειτουργεί για το lobby και το κατάντησε λόββυ ξενοδοχείου τελευταίας κατηγορίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αμα έχεις προϋπηρεσία στα μπαρακια του νυχτοκάματου για μοναχικους αντρες μπορείς να σταθείς όχι μόνο σε λόββυ ξενοδοχείου αλλά άνετα και σε δωμάτιο ξενοδοχείου …..ξάπλα…. μην ξεχνάμε και την πάθηση της μέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Κρίμα μωρέ που ο προϊστάμενος της πολύτεκνης οδηγού έχει γούστο και δεν τον κατάφερε….. Ιδέα!!!!!! χαρτί από γιατρό για την μέση !!! ξέρεις εσύ…. Ρεζιλεύτηκε στο Χαϊδάρι την μάθανε και εδώ !!!! Ξεγυμνώθηκε….. μεταφορικά και κυριολεκτικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Δεν μας ενδιαφέρει ο βίος και η πολιτεία του καθενός σε προσωπικό επίπεδο αρκεί να κανει σωστά την δουλειά του . Το πρόβλημα ειναι οταν αρνείται να δουλέψει θεωρεί μα.......ες τους συναδέλφους , ηλίθιους τους διοικούντες , και ζητάει και τα ρέστα . Σε αυτήν την περίπτωση Κ. Διευθυντές υπάρχει και το πειθαρχικό ίσως ήρθε η ωρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ο Σφουγγοκώλης , μέσω της άπλυτης δημοσιογράφου Pultizer και του blog του, έγραψε πάλι μια επιστολή, ασχολούμενος για άλλη μια φορά, με τι άλλο ;;; Τις Σχολικές…
    Ρε άεργε , πραγματικά δεν έχεις με τίποτε άλλο να ασχοληθείς στη μίζερη ζωή σου; Θα σταθώ μόνο στο σημείο που γράφει ότι θα μπορούσε η πρόεδρος να προσλάβει 2-3 άνεργους να κάνουν τη δουλειά με τα σκαναρίσματα…. Χα χα χα , πόσο πεινασμένος είσαι;; Γιατί δεν το γράφεις ευθέως να σου δώσουν κανένα μεροκάματο και να κάνεις εσύ του δουλειά; Πεινασμένε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη δουλειά θα μπορούσε να προσλάβει και τα φιλαράκια του: Την μάγισσα Κλω κλω που χρωστάει πολλά και ψάχνει κανένα μεροκάματο…

      Διαγραφή
  117. Μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά....

    Ο Σφουγγοκώλης θα ψάχνει τα καμμένα
    Η Κλω Κλω θα τα βάζει στο φωτοτυπικό
    Η Pulitzer θα κρατάει σημειώσεις
    Ο αντιδημαρχούλης θα παίρνει τις ψηφιακές εικόνες
    Το τσολι θα ψάχνει κανένα πελάτη...

    Όλη η παρέα στη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Γοητευτική και επαρκέστατη αποδεικνύεται (και) η νέα πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Καγιαλή. Παρότι ευχήθηκε να μην συνεχιστεί το αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν κυρίως, ο Σφουγγοκωλάριος, το τσόλι και η γκόμενα γαρίδα (παρασύροντας ενίοτε τα άβουλα και πειθήνια μέλη που χρησιμοποιούν ως μαριονέτες) και ενώ (και) η νεα Πρόεδρος έκανε τα πάντα για να δημιουργήσει κλίμα συνεργασίας ο Σφουγγοκωλάριος ξανάρχισε τις πρακτικές του.
    Προσήλθε στην πρόσφατη συνεδρίαση προετοιμασμένος για να πάρει τον αέρα της νέας Πρόεδρου. Για αυτόν όλοι είναι άχρηστοι (εκτός τις μαριονέτες του που τις χρησιμοποιεί για τα κουκουλώματα ) δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και μόνο εκείνος έχει την λύση για όλα !!!! Τι λες βρε παιδί μου ;;;;; Ρε σφουγγοκωλάριε υπάρχουν και ανθρωποι που δεν σε θέλουν ούτε για χαρ΄τι υγείας ούτε να τους σφουγγίξεις τον κ@λο
    Για όλα εχεις κάτι να πεις. Θέλεις να δημιουργείς εντυπώσεις από αυτούς που τα παίρνεις για να κάνεις αρνητική πολιτική χωρίς να σε ενδιαφέρει ο τόπος σου αλλά η τσέπη σου! Η Pulitzer ακόμα μια φορά έδειξε τον κιτρινισμό που υπηρετεί αναδημοσιεύοντας τον οχετό σου.
    Η υπόθεση Στέφανος ο Σφουγγοκωλάριος (Σ.Σ.) είναι για γέλια και κανείς πια δεν μπορεί να τον δει σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του πήρε τον αέρα όμως η νέα Πρόεδρος του Σφουγγοκωλάριου που είναι (εκτός απο όμορφη) εξυπνη και δυναμική! Ξερουμε αυτοί ακριβώς ποιοι είναι, μην ασχοληθεις μαζί τους. Εσυ δείχνεις ότι είσαι αντράκι ! Προχώρα!

      Διαγραφή
  119. “Για την πρόσφατη (7/7) συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η παρακάτω παρέμβαση του Στ. Μιχιώτη, που προσάπτει στη νέα ΠρόεδροΕ. Καγιαλή προχειρότητα και έλλειψη προετοιμασίας, στην πλειοψηφία του Νομικού Προσώπου υπακοή σε προειλημμένες αποφάσεις, και, τέλος, στο Δήμαρχο Δ. Ζαμάνη “ηθική αυτουργία για αυτή την άθλια κατάσταση”:
    Αυτό είχε ανεβάσει η Pulitzer ως τίτλο στον οχετό του Σ.Σ. και το κατέβασε εκ των υστέρων . Ο άλλος ο αναμεταδότης τώρα το έχει αναρτήσει ξεκαθαρίζοντας μεν ότι δεν υιοθετεί την άποψη του Σ . Σφουγγοκωλάριου αλλά είπε ότι η Πρόεδρος εάν επιθυμεί μπορεί να απαντήσει σε όσα της προσάπτονται.
    Πιστεύω ότι έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από ότι με εσένα και τις απαντήσεις για τον Σφουγγοκώλη.
    Ζήλεψες την Pulitzer ρε Πετράκη αλλά εκείνη εχει την πρωτιά στον κιτρινισμό εσύ στην μακακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εχεις δίκιο έτσι είναι

      Διαγραφή
    2. Ο ροζ-στριγκάκιας δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό...

      Διαγραφή
  120. Ήρθε για άλλη μια φορά ο Σφουγγοκώλης στο ΔΣ του δήμου και πήρε – όπως συνηθίζει – το λόγο. Ήταν σχετικά καθαρός , μιας και είχε να κάνει μπάνιο δυο μέρες πριν, και ξεκίνησε να αγορεύει. Με το που ξεκίνησαν , όλοι έπιασαν κινητά, στυλό και κάνανε τις δικές τους σκέψεις, γράφοντας τον κανονικά.
    Εκτός από τους κολλητούς του. Η ξεπλυμένη Pulitzer, είχε πάρει το στυλό ότι και καλά έγραφε (αφού ηχογραφείς μωρή…) και ο κομπλεξικός τον κοίταγε μες τα μάτια με το στόμα ανοιχτό και τον θαύμαζε.
    Τελικά ο εμμονικός, αφού μίλησε , κάθισε για λίγο και πήγε έξω απ’ το πολιτιστικό και έριξε λίγο νερό από μια βρύση του Δήμου επάνω του, μιας και το νερό του Δήμου είναι τσάμπα. Λυγούρη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ο Σφουγγοκώλης λείπει , είναι στο νησί μπας και βρει κανένα λαθρομετανάστη και τον βάλει στα δωμάτια που νοικιάζει. Δεν πάνε καλά οι δουλειές εκεί, στον Δήμο 2 χρόνια τώρα δεν έχει γλύψει ούτε ένα κοκαλάκι, δύσκολα τα πράγματα…

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=TFXlWfzW9Uo

      Διαγραφή
    3. Τι μου θυμίζει...
      Τι μου θυμίζει;;;

      Διαγραφή
  121. Είναι τουλάχιστον λυπηρό να ευχαριστεί αρμοδίως αλλά και αναρμοδίως κάποιος για την εθελοντική συνδρομή «ορισμένων» (κυριολεκτικά) που συνδράμουν αραιά και που εως ποτέ … μόνο και μόνο για να γραφτεί κατά τα συμφωνηθέντα ένα ευχαριστω στην εθελοντική συνδρομή της προπαρασκευής της διανομής και στην αντιμετώπιση της... οξείας φάσης……
    Αυτό ερμηνεύεται ότι ο τελειωμένος προσπαθεί να πιστοποιήσει τελειωμένες ………και βέβαια διακρίνουμε πολλά εμείς οι απλοί (όπως μας θεωρούν οι με τους βαρύγδουπους τίτλους…..μη χ…σω) πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή