Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Αέρας νίκης για τους Ανοιχτούς Ορίζοντες

Χαιρετούμε τους αγαπητούς μας αναγνώστες. 

Ο Δήμος μας μπαίνει σε προεκλογική περίοδο με το Ζαμάνη να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού αφού φαίνεται να απουσιάζουν σοβαρές εναλλακτικές ή αξιόλογες προτάσεις από άλλους. Η δημοτική αρχή συνεχίζει να παράγει σημαντικό έργο με πρόσφατο παράδειγμα τη στέγαση του λυκείου Δροσιάς σε νέο κτίριο  που έδωσε ανάσα σε μαθητές και δασκάλους οι οποίοι στοιβάζονταν ο ένας πάνω στον άλλο. Η αναγνώριση του έργου της αποδείχτηκε περίτρανα στην κοπή της πίτας των «Ανοιχτών Οριζόντων» όταν πλήθος κόσμου συνέρευσε για να ευχηθεί και να συγχαρεί τον δήμαρχο. Με αυτόν τον τρόπο ο Ζαμάνης αποδεικνύει ότι τελικά η ομάδα του αποδίδει και το γεγονός ότι πορεύεται προς την ολοκλήρωση της πενταετούς θητείας του έχοντας στην ουσία 21, από μόνο του αποτελεί μια νίκη.
Αυτό, σε μεγάλο βαθμό, οφείλεται στους χαμηλούς τόνους που επιμένει να κρατάει αλλά και στην αποφυγή με κάθε τρόπο συγκρούσεων εντός της ομάδας των συνεργατών του. Διότι προστριβές και διαφωνίες ασφαλώς και υπάρχουν (όπως πάντα συμβαίνει με τις δημοκρατικές διαδικασίες) αλλά η αθόρυβη διαχείρισή τους από το δήμαρχο βγάζει προς τα έξω την καλύτερη εικόνα… Σε αντίθεση με αυτήν της αντιπολίτευσης.
Ωστόσο, αυτή τη φορά δε θα επανέλθουμε στην απόλυτη ανυπαρξία της ούτε θα αναφερθούμε εκ νέου στην αποκαρδιωτική εικόνα εκείνων που την αποτελούν. Έχουμε βαρεθεί να ασχολούμαστε με συνταξιούχους δασκάλους που κωφεύουν προκλητικά μπροστά σε σκάνδαλα κακοδιαχείρισης που αφορούν στα σχολεία. Κουραστήκαμε να βλέπουμε νέους πολιτικούς που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν ενώ στην πραγματικότητα ο τροφός τους έχει άλλη γνώμη και την κάνει δελτίο τύπου. Σιχαθήκαμε την ταύτιση όλων των παραπάνω με τον γραφικό τέως δήμαρχο και το αμαρτωλό του παρελθόν, για τον οποίο πλέον διαφαίνεται ότι ουδεμία τύχη θα έχει.
Με τόσο χαμηλής ποιότητας αντιπολιτευόμενους, ενδιαφέρουσα θα φάνταζε μια νέα ομάδα που τουλάχιστον να είναι σε θέση να συνομιλεί στο επίπεδο του πήχη που έχει θέσει η δημοτική αρχή. Όμως η πολυδιαφημισμένη αυτή  παράταξη όλο κυοφορείται κι όλο δεν λέει να γεννηθεί. Ο ιθύνων νους της, αν και εξαιρετικά έμπειρος στα κοινά, στην προσπάθειά του να πρωτοπορήσει δίνει τελικά την εντύπωση  κάποιου που αργά και κοπιαστικά ανακαλύπτει τον τροχό. Με αριθμημένες ολιγόλογες αναρτήσεις  που θυμίζουν προσχέδιο έκθεσης ιδεών και περιέχουν τη θεωρητική προσέγγιση του οράματος της νέας παράταξης. Δεν κάνεις όμως τη διαφορά με χιλιοειπωμένα θεωρητικά υπόβαθρα  ειδικά αν κουβαλάς πολύχρονη πείρα. Δε φτιάχνεις κάτι καινούριο και πολλά υποσχόμενο με παράθεση κοινότοπων εννοιών που τις δημοσιοποιείς με το σταγονόμετρο. Είναι σαν να προέρχεσαι από παρθενογένεση και προσπαθείς να βρεις το βηματισμό σου στο πολιτικό τοπίο όπου όμως κάποτε δέσποζες και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Είναι κουραστικό. Είναι ασύμβατο. Είναι οξύμωρο.
 Όπως επίσης δεν καινοτομείς με την προσέγγιση glamorous προσωπικοτήτων με αστραφτερά χαμόγελα που ουδεμία ιδέα έχουν για το τι εστί τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα στην εποχή της καλλικρατικής συνένωσης επτά χωριών. Άσε που είναι προκλητικό να πλασάρεις πολυτελές lifestyle  στην εποχή των κοινωνικών δομών φτώχειας και μάλιστα με τη στάμπα του αριστερού Πολύ περισσότερο δεν ξεχωρίζεις μαζεύοντας γύρω σου παλιούς γνώριμους της πολιτικής σκηνής για τους οποίους θα έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά μόνο τα προβατάκια που τους ακολουθούν πιστά. Ή άχρηστους πολιτικάντηδες που τους βρίσκεις όπου γάμος και χαρά αλλά με αλλεργία στη δουλειά και στη μαχητικότητα. Όταν δημιουργείς κάτι νέο εξυπακούεται ότι το επανδρώνεις ανάλογα.
Αλλά έτσι συμβαίνει πάντα: κάποιοι θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο, φαντάζονται ότι μπορούν, προσδιορίζουν και τον ιδεολογικό τους μπούσουλα αλλά στη συνέχεια προσγειώνονται με γδούπο στην αδυσώπητη και τόσο τραγικά ίδια για όλους πραγματικότητα.
Κρίνοντας από τους εαυτούς μας, αυτά τα απλά που θέλουμε ως δημότες είναι έργο και στόχους που να επιτυγχάνονται. Θέλουμε να βλέπουμε ότι η οποιαδήποτε δημοτική αρχή προσπαθεί και παλεύει ώστε να γίνεται το καλύτερο για την καθημερινότητα μας, την καθαριότητα, τις υποδομές, τα σχολεία, τον αθλητισμό. Κι ότι προς αυτό το σκοπό κάποιοι εργάζονται σκληρά, με τόλμη, με σχέδιο ενώ εκλείπουν οι πονηροί που λιγουρεύονται τα χρήματά μας για προσωπικό τους όφελος. Αυτά τα στοιχειώδη θέλει ο κόσμος χωρίς να αναλογίζεται ότι το αυτονόητο δεν είναι πάντα εφικτό, κάτι που όμως γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί με τη διοίκηση. Το βιώνει καθημερινά και η δημοτική αρχή…
Και πριν σας αποχαιρετήσουμε κάτι τελευταίο που αφορά στο δήμαρχο: τώρα που βαδίζει για τη νέα πενταετία, καλά θα κάνει να επαναπροσδιορίσει ένα στοιχείο στο οποίο κατά τη γνώμη μας υστερεί. Αυτό σχετίζεται με τη δημόσια εικόνα του. Γιατί όσο καλό παιδί κι αν είναι, όσο κι αν δεν βουτάει το δάχτυλο στο μέλι, όσο κι αν γουστάρει να κρατάει χαμηλό προφίλ οφείλει να βγαίνει μπροστά και να εκτίθεται. Στον απλό κόσμο. Στις παραδοσιακές συνεστιάσεις. Στις κοπές βασιλόπιτας. Στις διαφόρων ειδών εκδηλώσεις. Στο δρόμο και στις πλατείες. Στα μαγαζιά. Χωρίς υπερβολές, με όριο όπως εξάλλου του ταιριάζει. 

Γειά και χαρά σε όλους

217 σχόλια:

  1. Ρε καλως τους!!
    Πολυ καιρο ειχαμε να διαβασουμε τοσο αξιολογη και ουσιαστικη αναρτηση .
    Μπραβο για την πολιτικη προσεγγιση και την επικοδομητικη κριτικη στα δημοτικα δρωμενα του δημου μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη αλλα διαβασα καλα?
    Η ΟΝΝΕΔ Διονυσου στην κοπη της πιτας ειχε σαν δωρο για τον νικητη ενα ΚΟΥΡΕΜΑ?????ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ??
    Καλα χαθηκε η σουπερ ντουπερ προεδρος να αγορασει ενα γουρι να πω ενα ημερολογιο να πω κατι τελος παντων πιο σημειολογικο.
    Κριμα γιατι εμεις που ειμαστε παλιοι νεοδημοκρατες και οχι νεοκοποι πολιτικαντιδες κατα περιπτωση βλεποντας ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια αρχιζουμε να προβληματιζομαστε για το μελλον αυτης της παραταξης και για τους ανθρωπους που την εκπροσωπουν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρεμα ναι κουρεμα γιατι οχι...
    Δεν ειδες που η προεδρος ισιωσε το μαλλι στο εν λογω κομμωτηριο και στηθηκε για τις φωτογραφιες
    Πως θα ανταποδοσει την δωρεαν παροχη αυτη αν δεν τους διαφημισει και λιγο..σαν δεν ντρεπεται θελει να το παιξει και πολιτικος παραγοντας της περιοχης η πρωην βοηθος του καλαφακλεφτ....
    Κυριακο τι κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η νέα κάστα δεξιών πολιτικών του ρετούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των πολλών και διαφορετικών προφίλ του φέισμπουκ του πρεσσαρισμένου μαλλιού του αγκυλωμένου χαμόγελου των φλας του επώνυμου του εντυπωσιακού
      του ψητού νυχιού του επαγγελματικού ιματζ του κενού περιεχομένου του..γάμη@σέ τα χαθήκαμε

      Διαγραφή
    2. Το χουμε ξαναπεί ρε παιδιά. Ξέρει να παίζει και πολύ καλή φλογιέρα!

      Διαγραφή
  4. Α δεν το ξερετε ?? Η κομμωτρια της προεδρου της ΟΝΝΕΔ Διονυσου εκτος του δουλευει καλα την πρεσσα μαλλιων για να της ισιωνει το μαλλι ειναι και η προσωπικη της φωτογραφος..που τρεχει σε ολες τις εκδηλωσεις για να την φωτογραφιζει..!!!













    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν την προσεξατε στα εγκαινια του λυκειου στο Ζαννειο που αφου ηρθε σαφως καθυστερημενη εσπρωξε ολον τον κοσμο χωρις να σεβαστει τιποτα για να ερθει μπροστα μαζι με την personal photographer και να μπει στο καδρο.
    Κοριτσι μου Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει..
    Και αλλοι πολιτευτηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επίσης η κοπή πίτας της επ απέδειξε ότι το τέλος της πλησιάζει
    δεν είναι μόνο η μια χούφτα ανθρώπων
    είναι και τα βαριεστημένα ή κατσούφικα μούτρα τους
    ο επικεφαλής ήθελα να ξερα όλα τα βλέπει ρόδινα κι αισιόδοξα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι η αντιπολιτευση του καλαφακλεφτ ειναι σε απολυτη συγχηση..
    Κατεθεσαν χαρτι μηχανικοι δημοτες μαζι με τους μηχανικους δημοτικους συμβουλους Κριεμαδη και Κανατσουλη γιατι λεει μετατεθηκε μια δημοτικη υπαλληλος μηχανικος απο την πολεοδομια στην τεχνικη υπηρεσια.
    Και νομιζω ευλογο ειναι να αναρωτηθεις 1 απο ποτε οι δημοτικοι υπαλληλοι της πολεοδομιας εχουν προσωπικες σχεσεις με τους συμβουλους μηχανικους της αντιπολιτευσης και οχι μονο..
    2 Απο ποτε οι μηχανικοι που δραστηριοποιουνται στον δημο Διονυσου διαλεγουν απο ποιον υπαλληλο θελουν να εξυπηρετηθουν
    3 ρωτησαν την υπαλληλο οταν την εκθεσαν με τετοιο τροπο
    4 γινεται αυτο και σε αλλες πολεοδομιες??
    Κυριε Δημαρχε νομιζω οτι κατι δεν παει καλα στη πολεοδομια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τη Μακεδονια μας

    Μακεδονία ξακουστή
    του Αλεξάνδρου η χώρα
    που έδιωξες τους τύρρανους
    κι ελεύθερ’ είσαι τώρα.

    Είσαι και θα `σαι ελληνική
    Ελλήνων το καμάρι
    κι εμείς θα σ’ αντικρίζουμε
    περήφανα και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΛΩΝΑ .ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΗΡΟ .ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ .ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΗΡΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ;
    ΘΕΡΓΙΑΚΛΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε τις εξυπνάδες και πες μου εγώ ο δημότης που θέλω να ρίξω δυο σουτάκια με το γιο μου σε ποιο γήπεδο μπορώ να πάω,τα δώσατε όλα μονοπώλιο στον κάθε ψωμιάδη αφήσατε τον κόσμο απέξω και μιλάτε κιόλας

      Διαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΡΟ .
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΞΕΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΕΘΕΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ; ΤΟΥΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΛΙΚΙ ; ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ .ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ .....
    ΠΟΥΡΑ ΚΟΧΙΜΠΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ ΚΡΙΑΡΙ


    Ο καλύτερος τρόπος ν' αποδείξεις στον βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΡΟΕΔΡΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Και μη ξεχνας τα πουρα ναναι κοχιμπα παφ και πενηνταρικο τσιρακι του καλαφακλεφτη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος ειναι αυτος με το πουρο ρε παιδια ψωμιαδη τον λετε βγενοπουλο τον βαφτιζετε μηπως ειναι ο μαριδακης ;.
    Λεω μηπως;;;
    Εχει πολλα καλαμια εκει στο περιφημο ρεμα καβαλα και κανενα ..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρώτη μου φορά βλέπω διακήρυξη νέας παράταξης ανώνυμη και ανυπόγραφη,από κεί και μόνο καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ;ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΤΟΓΚΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΔΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αρε λουκουματζού πως κατάντησες... Που είναι οι εποχές που ήσουν καβάλα... στο Audi... με τον τίτλο της αντιδημαρχίνας… Αχ βαχ… τότε στη γιορτή σου στο FB σου , πόσες ευχές είχες…. και χθες ξαφνικά… με το ζόρι ξεπέρασες τις 10…. Αχ περασμένα μεγαλεία….. (για να μην σχολιάσω και αυτούς που ευχήθηκαν….)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΥΠΡΟΝ Η ΒΟΥΒΑΛΟΓΟΡΓΟΝΑ .
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΣΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΠΕΖΕΒΕΝΓΚΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατεγραψε ο υπερκοριος συνομιλια μεταξυ της λουκουμου και η του δρομου διονυσου

    Λουκουμου :Εμεις αγ βαλεντινου θα την γιορτασουμε καθαρα δευτερα εδω στην τσιπρον

    Δρομου διονυσου :μα γιατι χρυση μου ;

    Λουκουμου :γιατι ο δικος μου ειναι χαλβας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
    ΟΝΟΜΑ : ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΟΣ
    ΕΠΩΝΥΜΟ :ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :ΘΡΑΣΙΜΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ
    ΚΑΙ ΑΕΡΓΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ..

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΗΜΟΤΩΝ:
    ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΝΕΙ .ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ .
    ΘΑΡΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΡΑΚΛΕΦΤΑΡΑ ΑΝΟΜΕ ΑΝΗΘΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    Υ.Γ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ακουσαμε και αυτο!!!
    Ο στρατηγος Γιαννουλας υπερθεματιζε χτες στο δημοτικο συμβουλιο για τα περιφημα κουλουμα που εκανε ο τοτε προεδρος Σταματης Στην Σταματα και ο ιδιος ως αντιπολιτευση τοτε τα καταψηφιζε και οχι μονο αφου σε καθε δηλωση του ελεγε οτι τα ετρωγαν χοντρα οσοι τα διοργανωναν.Ρε ΚαραΣπυρο ολο και πιο καραγκιοζης γινεσαι..φτανει πια ο κατηφοροςςςςςς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χτες στο δημοτικο συμβουλιο η αντιπολιτευση εχασε τα αυγα και τα πασχαλια.
    Ουτε ηξεραν τι ελεγαν ουτε ηξεραν τι εκαναν με το θεμα του
    κανονισμου των νεκτοταφειων.Ολα και ολοι τους εφταιγαν.αλλα ελειπε βλεπεις ο γιδοβοσκος Γιαννης και το κοπαδι δεν ηξερε κατα που να παει...κριμα πολυ κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λιμοκοντόροι κοιταζόντουσαν στα μάτια, μην ξέροντας τι να κάνουν και κοιτάγανε την πόρτα μπας και εμφανιζόταν ο σωτήρας τους ο κουρδόμαγκας. Φοβόνται βλέπετε μήπως τους κόψει το βδομαδιάτικο και εκεί να δεις πείνα. Είναι που είναι ξεκομμένοι από το κυβερνόν κόμμα, άντε να βρει φαΐ μετά. Ε ρε πεινασμένοι ……

      Διαγραφή
  21. Παντως η αποφαση Κοντακη Καρασαρλη και Τσουδερου να αψηφησουν τις οδηγιες του αρχηγου τους και να υπερψηφισουν τον κανονισμο επειδη ετσι πιστευαν οτι ειναι σωστο ειναι σπουδαια.
    Και πραγματι τους αξιζουν συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτος ο συμβουλος της ενωτικης ο Στεφανος εκ Σταματας τι ρολο βαραει? Οταν ειχε ερθει ο κανονισμος με εξαιρεσεις δηλωσε οτι δεν το ψηφιζει γιατι δεν του αρεσε τωρα που δεν ειχε εξαιρεσεις παλι δεν τον ψηφισε αλλα την εκανε αλλα γαλλικα γιατι παλι δεν του αρεσε ..μαλλον δεν ξερει τι του γινεται??η φοβαται μηπως τον κανει ντα το αφεντικο του..??..Τοση υποταγη πια ...
    Τοση δουλοπρεπεια...ρε φιλε απο την μια λουμπα στην αλλη πεφτεις??πας καλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο σφουγγώ ρε παιδιά είναι εξαφανισμένος….. σύμφωνα όμως με πληροφορίες, τον έχει πιάσει βαθιά κατάθλιψη για τους εξής λόγους:
    1. Είναι μπατίρης
    2. Δεν τον υπολογίζει κανείς
    3. Το blog του έχει μηδαμινή αναγνωσιμότητα
    Και το τελευταίο και πιο βασικό
    4. Έχει αμφιβολίες για τη σεξουαλική του ταυτότητα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποσο το πουλαει αραγε τωρα το blog του τωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προ εκλογών , ζητούσε 25.000. Τώρα με κανένα χιλιάρικο του το παίρνεις... και το χιλιάρικο όχι ντούκου.... πεντακοσάρικο μπροστά και από ένα κατοστάρικο τον μήνα για 5 μήνες. Αααα ρε φουκαρά χοντρέ...

      Διαγραφή
  25. Μπραβο Ζαμανη που εσυ και η ομαδα σου βαζετε επιτελους τις βασεις για να οργανωθει σωστα αυτος ο Δημος που τον ειχαν κανει μπαχαλο οι προηγουμενοι μπαχαλακηδες γιατι ετσι τους βολευε...και ο νοων νοητω..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ
      ΟΤΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΑΘΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
      ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ
      ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΑΚΟΜΑ ΔΙΝΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  26. Εμφανιστηκε λενε και ο καπαρτινακιας Κρητικος στο συμβουλιο για να κανει διαλεξη με αρλουμπες.
    Αφου ρε μεγαλε δεν το εχεις ..ε
    Τι προσπαθεις ...καυσε στα αυγα σου και κλωσσα τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΟΡΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....700.000 ΕΥΡΩ......ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ?ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΣΕΠΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?ΠΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ?
    ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι δεν καταλαβαίνεις κοιμισμένε δημότη,απλό,πληρώνεις εσύ τα σπασμένα των τότε κυβερνόντων της άνοιξης,οι οποίοι έχουν τα μούτρα να παριστάνουν τους ανήξερους και να πηγαίνουν για νέες παρατάξεις που θα μας σώσουν,αλήθεια εξοφλήθηκε το μελετητικό γραφείο που είχε αναλάβει τη δουλειά κι αν ναι πότε,γιατί δεν κάνει μια αναρτησούλα Νο 7 ο τότε δήμαρχος να μας ξεστραβώσει λίγο,ο τότε πρόεδρος της άνοιξης έστω να δούμε τι έχει να μας πει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μιας και είναι το αστέρι της ενωτικής πρωτοβουλίας,να γιατί η Ελλάδα θα κυλιέται μια ζωή στο βούρκο

      Διαγραφή
    2. ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΗΚΙΤΑΣ ΜΑΚΙΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΝΟΥΛΑ ΝΟΥΛΑ .

      Διαγραφή
  28. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ ..ΓΙΑΤΙ ΕΞΩΦΛΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ....

    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Γιαννης εκανε στην ανοιξη ενα καρο βλακειες που τις πληρωσε και θα τις πληρωνει.Δε με πειθει με τιποτα πιο πολυ για παρτακιας μου κανει, τα βροντηξε, κατεβηκε για περιφερεια οπου εφαγε τα μουτρα του και τωρα θελει να ξαναγυρισει στα τοπικα.Ακομα οι κατοικοι στον κεντρικο δρομο θυμουνται με τρομο και οργη το μπουγιουρντι που τους εσκασε για την αποχετευση που οραματιζοταν το αφεντικο με τρελο ομως κοστος οταν αλλοι το καναν τζαμπα.Οσο για το σχεδιο πολης ας μη το σχολιασω καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριε δήμαρχε δε σας κρύβω ότι αν και πιστεύω στην προσπάθεια που κάνετε για τον τόπο μας,είμαι δυσαρεστημένος που ένα θέμα που κάποιοι χαρακτηρίζουν "τυπικό" επικοινωνιακά κι εσείς το αντιμετωπίζετε ως τέτοιο.Μιλάω φυσικά για το τεράστιο ποσό που καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς που ούτε καν διαμένουμε στην άνοιξη για όσα συντελέστηκαν εκεί πριν από χρόνια.Η περίπτωση είναι εξωφρενική και την πληροφορήθηκα από τον τοπικό τύπο και όχι από το δήμο.Αναρωτιέμαι, δε με αφορά;Δε θα έπρεπε να με έχετε ενημερώσει σαν δημότη;
    Γιατί το αποσιωπάτε;Αν εσάς σας περισσεύουν,εμένα όπως και των περισσότερων συνδημοτών μου όχι.Προσβλέπετε σε μελλοντικές συνεργασίες;Με τέτοιους θα συνεργαστείτε που μας φέσωσαν με ένα εκατομμύριο ευρώ για να βολέψουν τους εαυτούς τους εξ´ όσων μαθαίνω;Και έχουν και το θράσος να επανέρχονται στα κοινά,τάχα μου για να προσφέρουν σ´ εμάς ενώ καλούμαστε να πληρώσουμε από την τσέπη μας τις αμαρτίες τους;Όχι κύριε δήμαρχε,εδώ θα με βρείτε απέναντι κι όχι μόνο εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διάβασα ότι πληρώσαμε για το σχέδιο πόλης-παρωδία άλλα 300.000 επί προηγούμενης διοικησης από δικούς μας πόρους!Δηλαδή ενώ ήμασταν όμηροι του δασικού και με τη βούλα κι ενώ θα έπρεπε να είχαμε σταματήσει κάθε ενέργεια, με βιτρίνα την εκδίκαση ενστάσεων κάποιοι καμώνονταν πως όλα καλά και εξόφλησαν και το μελετητή!Ντροπή σας ρε απατεώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ,ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ Η ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙΜΟΥ ΣΚΕΨΗΣ;ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ: ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΕΠΙ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ
    Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 2013 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (ΚΟΥΒΑΡΝΤΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΛΑΡΤΖ)


    Που βρισκονται οι αυτοκλητοι εισαγγελεις πουουουου.........

    Τι ξεφτιληκι ηταν αυτο για τον καλαφακλεφτη και την παρεα του .
    Ο ενας μιλαγε για προφορικες συνενοησεις με την περιφερεια και ο αλλος αν ηταν εξουσια θα εδινε και τα ρεστα αλλα 200 και χιλιαρικακια .
    Ο περι ου ο λογος νικηταρας ο ανοιξιωτης εξαφανισμενος αποροφημενος στο νεο συνδυασμο .
    Προσπαθει να φτιαξει νεο προγραμμα για το σχεδιο ολου του δημου διονυσου οπως τα καταφερε στην ανοιξη .
    Και οι υπολοιποι που βρισκονται αυτοι; που σε καθε που συμβαινει χτυπιουνται ο διονυσοσκουφιτσος η παροδος του δρομου διονυσου που βρισκονται .;;
    Το καταπιανε το 900 κοσαρι παπιες τελειως .τοσο μα τοσο μεροληψια μηπως μαζι τα φαγατε λεω μηπως .
    Αγαπητοι διοικουντες εαν καταλαβουμε πως κανετε και σεις τα στραβα ματια θα μας βρειτε απεναντι ,πρεπει να φανει ποιοι ειναι αυτοι που φαγανε τα χρηματα μοιραζοντας τα αφειδως δεξια και αριστερα σε διαφορες τσεπες χωρις αποτελεσμα .

    Τα υπολοιπα θα τα εξετασει ο εισαγγελεας προσεχως ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είχε βάλει ο κουραδόμαγκας το χαζομιχαλάκη και καλά να προχωράει τις ενστάνσεις για να δείξει ότι το σχέδιο προχωράει.Είχε κι ο άλλος Γιάννης βάλει το βλάχο το πρωτοπαλήκαρο του να κοροϊδεύει τον κοσμάκη με το σχέδιο πόλης.Την καταληκτική ημερομηνία της μελέτης,το πάγωμα από το νόμο της Μπιρμπίλη,την πληρωμή μιας μελέτης που ούτε καν είχε ολοκληρωθεί τα κάνανε γαργάρα.Πληρώστε τώρα εσείς ρε φαγάνες,ο κόσμος πεινάει το έχετε καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μη μου κακολογείς το Μιχαλάκη, αυτό το τέρας της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον τεράστιο πολιτικό άνδρα, τον μορφωμένο πολίτη της Ανοιξης με το βαθυστόχαστο λόγο. Πιστεύω να αφοσιωθεί στο ντιτζειλικι για να μην γίνει ρεζιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ξέρει να μιλάει?γιατί στα συμβούλια είναι μουγκα στη στρούγκα

      Διαγραφή
    2. Όταν του τα δίνουν γραμμένα μια χαρά τα λέει. Αυτός αν δεν είχε σόι στο ελβετικό χωριό της Άνοιξης δε θα ψήφιζε ούτε τον εαυτό του. Αλλά αφού τους εκφράζει να τους εκπροσωπεί να τον χαίρονται. Ντροπή και μόνο.

      Διαγραφή
    3. Μήπως σε ενοχλεί που πήρες τις μισές ψήφους από το χαζομιχαλάκη που λες πιο πάνω;

      Διαγραφή
    4. Όχι μάλλον τον ενοχλεί που δεν μπορεί να σταυρώσει εκδήλωση στο δήμο να κάνει τον dj. του έχει φάει ο dj mike όλες τις δουλειές...

      Διαγραφή
    5. Καλά τα σόγια της άνοιξης τόσα αξιόλογα παιδιά έχουν ανάμεσα τους το ντιτζει βάλαν να πολιτευτεί και να τους εκπροσωπεί;

      Διαγραφή
    6. Μπας και πάρει κανα μισθό αντιδημάρχου μπήκε σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, γιατί ήταν και είναι άνεργος

      Διαγραφή
  36. Μιλάνε ολοι μιλάνε και οι κ@λοι
    Βρεθηκε ο γνωστος αγνωστος τσιοδρας
    παπαγάλος της σκουφιτσοπαρέας που παίρνει πληροφορίες απο γνωστή παστρικιά με σπουδές τρούμπας και μαστερ στην τεμπελια και το αρπαχτηλικι (τσιβιτσιλικι)να ελεγξουν πως δινεται το γαλα ποσοι το παιρνουν αυτο που περισσευει γιατι το κανουν γιαουρτι για μασκαρα προσωπου και δεν το κανουν ριζογαλο .
    Προτεινω οσοι θελουν να ασχοληθουν με το αντικειμενο αφου κανουν σπουδες γαλακτοκομιας να φτιαχτει τομεας μεταποιησης γαλακτος με ειδικευση στην παρμαζανα .
    Αφου λοιπον υπαρχει τμημα λουκουμαδων ευκολα γινεται τμημα ζυμαρικων οποτε θα τρωμε μακαροναδες αερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το σχεδιο πολης στην ανοιξη ειναι μια απο τις μεγαλες αμαρτιες του γιαννη της νεας παραταξης που να μην ξεχναμε εκεινη την εποχη ηταν κολλητος με το γειτονα του τον αεργο εμμονικο σφουγγοκωλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πιεζετε λεη ο καουμπους ο Καρακαραφλης να βάλει υποψηφιότητα για την νοδε. Από πιους; Πάλει φαπα θα πέση και θα έρθι ο αλλος ο καραφλοβοδεινης να λέη για αποκατάστασοι της αδοικειας. Ρε που τους βρεικαται αυτους τους απειθανους τοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΝΟΔΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΥ!!! ΑΚΟΥ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΓΟΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΑΣΑΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΧΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΡΟΒΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ
    Δεν τρώμε κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ....

      Διαγραφή
  41. ΚΟΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΛΕΣ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 900 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ .
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΜΕ ΤΑ 900 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ .
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ 900 ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΙΓΡΕ ΓΙΑ ΦΑΛΑΙΝΕΣ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ .
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ .
    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ
    ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ :ΓΑΤΟΣ ΜΑΜΑΕΙ ΓΑΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ......
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΣΚΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ......

    Υ.Γ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε πρώην δήμαρχε της άνοιξης ποιον δουλεύεις; Εσύ που κορόιδεψες όλη την άνοιξη για το σχέδιο πόλης που τώρα θα το πληρώσουμε χρυσάφι,εσύ που ξανά κορόιδεψες κι έφτιαξες τους ποδηλατόδρομους φαντάσματα αφού τα τσέπωσες βέβαια,έχεις το θράσος και μας λες ότι η νέα παράταξη φάντασμα της οποίας ηγείσαι δε θα ξανακοροιδέψει τον κόσμο;Δε ντρέπεσαι να μας ξανά κοροϊδεύεις κατάμουτρα;Πήγαινε σπίτι σου καλύτερα ψεύτη.Άντε μπράβο,δε σου φτασε όσο έφαγες θες κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στην προχθεσινη συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου ο Στεφανος εκ Σταματας μερια εκανε εμφανιση με στυλακι ξερετε ολα τα ξερω..ολα τα σφαζω .....με τις ευλογιες του Καλαφ αρχηγου του.Μηπως του εταξε τιποτα και σχιζοταν??βεβαια ισως και να εχει καποια βαση αλλα οι υπολοιποι δελφινοι συμφωνουν αραγε???ποιος ξερει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ .
    ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΑΤΟΠΡΟΒΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΟΡΙΤΖΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΕΥΟΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΑΝΕ .Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΖΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙ@ΙΚΕΣ (οπου @ δ ή γ οτι θελει ο καθενας)ΤΑΣΕΙΣ .Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΒΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ .ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ (ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ).
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΟΓΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ .
    ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΝ ΜΑΥΡΟΣ ΠΙΤ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ sic.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΑΝ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ .ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΨΗΦΩΝ (αν δεν ητανε ο δευτερος γυρος ουτε αναπληρωματικος πλυστης σε πλυντηριο καρων με βοδια).
    ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΥΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΡΣΗΣ .
    ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ .
    ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 152 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ .
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΠΙΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΙΛΑΦΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ :
    ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ (ας ειναι καλα ο στρατος)
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ κλπ
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ
    Υ.Γ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .
    (τι να κανουμε το γραφουμε μη μας τρελανει στις μηνυσεις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Διαβασα το αρθρο του edionysos που μιλα για δικαιοσυνη αλα καρτ και βεβαιως θα συμφωνησω με τον κ.Πετροπουλο οτι πρεπει να λεμε ναι στην καθαρση και ναι ολες οι υποπτες υποθεσεις στο καδρο
    Ομως Αυτο που με ξενιζει ειναι που εμπλεκεται στην παρουσα στιγμη " το οικοπεδο της Δροσιας"
    Η υποθεση αυτη ηδη εχει παρει τον δρομο της δικαιοσυνης εδω και πολυ καιρο τωρα..!!αυτο δεν το γνωριζει το edionysos..???.περιεργο μου ακουγεται..!!γιατι θεωρω οτι το συγκεγκριμενο site ειναι εγκριτο.....
    Πραγματικα δεν θελω να πιστεψω οτι εξυπηρετει καποιες σκοπιμοτητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 500000€ τα ΝΕΡΑ του Κρυονεριου
    120000€ η Πρωτοβαθμια Σχολικη
    ...000€ η Δευτεροβαθμια Σχολικη
    700000€ πολεοδομικη μελ.Ανοιξης
    ....


    Τι γινεται ρε παιδια εχω ζαλιστει με τα ποσα που ακουω..
    Αισθανομαι μα.ακας που δουλευω σαν σκλαβος για επιουσιον.!!!
    Δημαρχε φως εδω και τωρα σε ολα !.
    Αλλιως δεν θα βρεις κυτε την φηφο σου...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σε ενοχλεί που γράφουν για το οικόπεδο της δροσιάς, εκεί φίλε είναι η μεγαλύτερη "κομπίνα".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΟΜΩΣ...ΤΟ ΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
    ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ 2010..... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑΙ,ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ
    ΑΝ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ
    ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ
    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Από ότι βλέπω ασχολείσαι με το σχέδιο της Ανοιξης γιατί τρέμετε τον Μπαρμπαγιάννη και να δεις που στο τέλος θα βγει εκείνος λάδι και θα την πληρώσει ο δικός σου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ζωντόβολο ούτε ο δικός σου ούτε ο δικός του θα την πληρώσει! Εσύ κι εγώ
      κι όλοι οι ανίδεοι δημότες θα την πληρώσουμε!

      Διαγραφή
    2. Ρε βλάκα, σίγουρα το οικονομικό κομμάτι θα βαρύνει τους δημότες αλλά τις πειθαρχικές και πολιτικές κυρώσεις θα τις πληρώσει οποίος σαμποτάρισε την ένταξη της Ανοιξης σε σχέδιο πόλης.! Αυτός είναι ο δικός σου.!!

      Διαγραφή
  50. Η ΠΕΝΙΡΛΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ
    ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
    ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ
    Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ Τ ΑΚΟΥΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ;ΕΦΑΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;;ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ Η ΛΕΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;;ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;;;;;

      Διαγραφή
  51. Κουραδόμαγκα έφαγες τρελό άδειασμα από τον συνονόματό σου.Σε βλέπω να μένεις στο ίδιο κελί με τη φίλη σου τη δικηγόρο κι η γκόμενα γαρίδα να σας φέρνει πεϊνιρλί και τσιγάρα στη μπουζού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γκόμενα γαρίδα ξεφτιλίστηκε για άλλη μια φορά στο ΔΣ της σχολικής:
      Γκόμενα γαρίδα: «Δεν έχω γνώση του πορίσματος»
      Δημήτρης: «Ποια παράταξη αντιπροσωπεύεται;»
      Γκόμενα γαρίδα: «Του κουραδόμαγκα»
      Δημήτρης: «Το πόρισμα το έχουμε δώσει εδώ και 4 μήνες κυρία μου και δεν σας το έχουν δώσει ακόμα;»
      ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑ. Σε έχουν εκεί μάλλον για να διασκεδάζεις μόνο τους ηλικιωμένους συμβούλους της παράταξης

      Διαγραφή
    2. ...και το κάνει τέλεια, με τόση πρακτική στον τρελοκοτσιδάκια. Κρίμα τα παιδιά της...!

      Διαγραφή
    3. ΜΠΑΑΑΑ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΕ ΣΦΑΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΦΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
      ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ...

      Διαγραφή
  52. ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ .
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΚΩΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ .
    ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ .
    ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .
    Ο ΡΟΛΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΣΑΣ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ .
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σε αυτή την ιστορία με τη σχολική αποδεικνύεται ότι όσοι από τους εμπλεκόμενους κάνανε σαματά ήταν αυτοί που θέλαν να καλύψουν τη βρωμοδουλειά.Το ίδιο ισχύει για όσους από τους πολιτευόμενους κάνανε και κάνουνε την πάπια.Ανάμεσα στους πρώτους εκτός των πρωτοκλασάτων όπως η πρόεδρος κι ο λαλίστατος αντιπρόεδρος θυμίζω το Σφουγγώ και τη Τασία που έκαναν σόου κάποτε για τη διαφάνεια στη σχολική.Σύντομα θα έρθει κι η ώρα τους νομίζω για να αποδειχτεί μια και καλή τι έκρυβε το παρεάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πλενοντας τα λαχανα

    Το λοιπό, έβαλα τα λάχανα στο μαστέλλο, που το πόστιασα απά στο τρίτο σκαλοπάτι τση σκαλούλας (πλάι στο μετζάο με τα βουτσιά) και πήρα το σύκλο να βγάλω νερό από τη στέρνα που είναι κάτω από το βόρτο, γιατί εφκειό το κουγιάμπαλο η Τζόγια ούτε εφτήνη τη δουλειά μπορεί να κάμει. Μόνο να τρώει τον αγκλέουρα και να με ξοδεύει ξέρει! (Εχει γίνει, Ερβίρα μου, σα βαντάκα!)
    Καθώς όμως τράβαγα το δεύτερο σύκλο με το νερό, κόβεται εκειός ο διάολος η σπαρτσίνα και πέφτει ο σύκλος μέσα στη στέρνα. Επήε, μα τον Άγιο, κάτι να μό ΄ρτει. Και, επειδή δεν έχουμε ραμπαούνι, επήα να πάρω ένα από τον Αναπολέο, το μπιττόρο, που μένει στο παραπάνω καντούνι, γιατί εφκειό το παραλέκατο η Τζόγια, που είναι σκέτη σεκατούρα, δε νογάει τίποτσι. Σκέψου ότι προψές η ψημμένη η Ιζόρδη την έστειλε να πάρει μπιστιού μιαν απλάδενα από τον Αδά, ξέρεις το γιό τση Λιχούτσας, πό ΄χει το μαγαζί στο Λιθόστρωτο, για να βάλει τα τσιγαρίδια πό ΄χε ψήσει. Όντας όμως γύριζε, έπιασε παρόλες με κάτι βρωμόκληρες που παίζανε το πίτσι, και τση έπεσε η απλάδενα απά στα γουλιά και έγινε μελίδια! (Εφτήνη λέει ότι την έσκρωξε ένας τζώρτζινας!)
    Φέρνω, το λοιπό, το ραμπαούνι και προσπαθώ να ψαρέψω το σύκλο. Και κειο το χαντό, η Τζόγια, χαμογελούσε, που μού ‘ρτε να τηνε ξυλίσω.
    «Φεύγεις εδεπάθενε βωρέ,» τση λέω, «να μη σου δώκω κανένα ξεμπάχαλο; Πήαινε καλλίτερα βρωμοθήλυκο στο μαγερειό, ν’ ανάψεις τη φωτιά, και κάτσε εδεκεί να τη σιμπάς.»
    Και εφτήνη εφτού έφυγε, και γω καθισμένος σε μια καθίκλα δελέγκου-δελέγκου έπλυνα τα λάχανα, πρώτα στο μαστέλλο, μετά σε μια λάτα, και τελικά στο σέκκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ερωτηση προς ολους

    Απο που θα περνανε τα σκουπιδακια για το γραμματικο .;

    Απαντηση πληρωμενη .


    Μα απο την επαρχιακη οδο 29......

    Ρουδου και λοιποι ...
    Πολυ ωραια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της ιστοσελίδας είναι που ανάγκασε τον Διονυσοσκουφίτσα να σηκώσει λευκή πετσέτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φορεσε λευκο μπουρνουζι με μπικουτι στο κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Που να βρει ο ψωμόλυσας τα λεφτά για μπουρνούζι και μπικουτί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οι χαρταετοί πετάνε δεξιά και αριστερά με την ίδια καλούμπα.Ο ίδιος τύπος που ανεβοκατεβάζει τα χέρια,το ίδιο πιάνο,το ίδιο φλάουτο.Όσο για τους προορισμούς κι αυτοί ολόιδιοι, το ίδιο θεσσαλικό φεστιβάλ του κολλητού,το ίδιο σχολείο που δούλευε παλιά ο γκραν και πάει λέγοντας.Και το παραμύθι του πόσο τέλειοι είμαστε πάει σύννεφο..όπου υπάρχουν παιδιά πάντα θα υπάρχει εκμετάλλευση της αγνής καρδιάς τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΕΞΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΓΚΟΑΡΠΑΧΤΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

    ΕΔΕΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ Ο ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ .

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΑΦΟΥ "ΔΕΝ "ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ "ΚΑΣΕΡΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ "ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ "ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ .
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΓΓΑΚΟ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΩΤΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ .
    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ .
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΩΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΑ .
    ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ .
    ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ .

    ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .

    Υ.Γ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΩΜΕΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μια δημοτική αρχή καταφεύγει σε νομικά μέσα για να ξεκαθαρίσει την αναδυόμενη μπόχα της προηγούμενης παρουσιάζεται ως δικομανής!!!!!!!

      Διαγραφή
  62. Τι λέ ρε παιδί μου έκανε μήνυση ο κουραδόμαγκας,ο από τα λιγοστά του μαλλιά πιασμένος;;;;;;;Αααααα γι αυτό απ τη τριτη μ έτρωγαν τα φρύδια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Άκουσα ότι η γκόμενα γαρίδα του κουραδόμαγκα εκ μέρους της ένωσης θέλει για πάρτη της δημοτικό ακίνητο φιλέτο για να το κάνει στέκι νεολαίας μαζί με καμιά εικοσαριά γονείς.
    Ενοίκιο θα πληρώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι στέκι νεολαίας και πράσινα άλογα. Ερωτική φωλίτσα με το γεροντοπαλίκαρο της θέλει να στήσει. Να φέρνει και την αγρότισα να γίνεται μπερδεγουεη κατάσταση....

      Διαγραφή
    2. Ο Κλαρινογαμπρός ο καλύτερος πελάτης του μαγαζιού αν είναι εκεί η Τατσούλα!

      Διαγραφή
  64. Φυλάξου γιατί ο Κλαρινογαμπρός με τη φόρα που πήρε θα σε βγάλει στο κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο εκ σταμάτας στεφανος της ενωτικής μπούρδας κάνει ερωτήσεις και λέω να τον βοηθήσουμε να καταλάβει τι του γίνεται. Πάμε λοιπόν αν και οι απαντήσεις είναι προφανείς και αυτονόητες.

    1. Γιατί κυρίες και κύριοι της διοίκησης φέρνετε αυτό το θέμα 51ο στη σειρά και τελευταίο, όταν καλά γνωρίζετε ότι, λόγω της φυσιολογικής και αναμενόμενης κόπωσης, τα τελευταία θέματα συζητιούνται συνοπτικά και γρήγορα; Και γιατί καταρτίσατε Ημερήσια Διάταξη με υπερβολικά μεγάλο αριθμό θεμάτων;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΣΥ ΚΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΔΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣΑΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΛΟΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΖΑΜΑΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ;ΑΦΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ..

    2. Γιατί κυρίες και κύριοι της διοίκησης το ποσό είναι 19.955 €, δηλαδή μόλις 45 € κάτω από το όριο των 20.000 €;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ,ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ!ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΜΑΣΗΣΩ;

    3. Γιατί κυρίες και κύριοι της διοίκησης τα ποσά είναι τεχνητά διογκωμένα και εμφανίζονται με σχεδόν διπλάσιες τιμές από αυτές της λιανικής αγοράς;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ!

    4. Αλήθεια, κυρίες και κύριοι της διοίκησης, αν τα καταστήματα της γειτονιάς έχουν τα συγκεκριμένα αναλώσιμα σε τόσο χαμηλές τιμές, οι μεγάλοι προμηθευτές πόσο χαμηλότερα μπορούν να τα διαθέτουν; Ποια έρευνα και από ποιον κατέληξε σε αυτόν τον προϋπολογισμό και γιατί;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΡΕ ΤΖΙΜΑΝΙ; ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ;ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ;ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ;

    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μόνο αυτό......του παλικαριού απ´ τη Σταμάτα του φταίει που η αντιδήμαρχος έφτιαξε περιπτεράκι κούκλα κι ανακαλύψαμε ότι από πίσω υπήρχε πλατεία.......

      Διαγραφή
    2. Η διοίκηση ζαμάνη έχει κάνει έργο πραγματικό,παρά την αρχική απειρία της τα κατάφερε και συνεχίζει,δέχεται πόλεμο γιατί δε δέχτηκε να αφήσει περιθώριο σε κάποιους να καλοπερνάνε με τα δικά μας λεφτά.

      Διαγραφή
  66. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ
    Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΕΦΑΓΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. H Pulitzer διεκδικεί για πολλοστή φορά το γνωστό βραβείο.Μάστορας στην παραπληροφόρηση.Η τέχνη του να παρουσιάζεις το μαύρο άσπρο.Η δοκιμασμένη μέθοδος του δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Ενώ το ερώτημα είναι ένα και απλό: πώς γίνεται η αντιπολίτευση αλλού να ψηφίζει για τις επιτροπές παραλαβής και αλλού όχι.Τόσο απλό κι ακόμα περιμένει να απαντηθεί.
    Όλα τα άλλα είναι κατινιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτή, όπως κι ο Διονυσοσκουφίτσας, δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχασαν το μονοπώλιο που είχαν για μια 5ετία. Τώρα που πέρασαν στο περιθώριο παραπληροφορούν ασυστόλως.

      Διαγραφή
  68. ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΗΗ;;;

    ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΚΙ ΕΡΧΩΜΑΙ

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΡΙΓΟΣ Μ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
    Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΙΜΙΤΑΤΙΟΝ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ
    ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΝΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΑΚΟΥ
    ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΠΑΖΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο ΦΑΓΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ....
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΠΕΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ Ή ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ή ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΑΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΑΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ

    ΟΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΟΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ
    ΟΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΟΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

    ΟΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ....

    ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ...

    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ

    ΥΓ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΑ ΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μπα ...Μονο οι γκομενες στελνουν ΥΓ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Παντως για να μην ειμαστε και τελειως αδικοι ο Στεφανακος εχει δικιο σε καποια πραγματα .ολα ειναι θεμα αισθητικης και επιπεδου ...
    Δεν ειναι δυνατον να προσβαλεται η αρχαιολογικη αισθητικη της πλατειας με το ανακατασκευασμενο περιπτερο και να προκαλειται τωρα το δημοσιο αισθημα ενω τοσα χρονια επι διοικησης του πατρος του Στεφανακου και μετα επι διοικησης του αρχηγου του καλαφακλεφτ η παραγκουπολη που ειχαν επιτρεψει οι ιδιοι παρανομα να στηθει στην κενντρικη πλατεια διπλα στην εκκλησια αναβαθμιζε και αναδεικνυε το αρχαιολογικο κυρος της περιοχης...
    Επιπεδο .....δαπεδο και αισθητικη zerro Στεφανακο..

    ΥΓ Αφου δεν το εχεις ρε φιλε ..

    ΥΓ Αστο καλυτερο γιατι εκτιθεσαι..

    ΥΓ εισαι και πολιτικος μηχανικος?? η το παιζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο Σάκης για μια φορά ακόμα απόδειξε ότι φοράει παντελόνια
    Την είπε στον υπουργό
    Δυναμικά και ξεκάθαρα για να κάνει σαφές το όχι στα δίοδια
    Μπράβο σου παλικάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ευτυχώς που αυτός ο σταματιώτης έγραψε πέντε μα@ακίες και ο χοντρός τις έκανε ανάρτηση.Σε βλακεία συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ;
    Εσύ χοντρέ ακόμα να διαβάσεις το πόρισμα για τη σχολική επιτροπή που όσο ήσουν ζήταγες και ζήταγες και έλεγες κι απαιτούσες κι έκλαιγες μαζί με τη φίλη σου τη βουβάλογοργόνα κι απαιτούσατε δικαιοσύνη;
    Ο άλλος για να καταλάβω τι είναι;Ο αντ´ αυτού του κουραδόμαγκα;Οκ,ας μας πει τότε με τα νερά όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μένω στον Εύξεινο Πόντο και το περίπτερο στην πλατεία της Σταμάτας με έχει εξυπηρετήσει ουκ ολίγες φορές.Επειδή διάβασα ότι με την κατασκευή του νέου περιπτέρου θίγεται η αρχιτεκτονική φυσιογνωμία του χώρου ένεκα της παρουσίας της παλαιότατης εκκλησίας,αναρωτιέμαι:πέραν της χρησιμότητας του περιπτέρου θεωρείτε ότι αισθητικά το προηγούμενο περίπτερο έδενε αρμονικά με το χώρο;
    Γιατί αυτό ένα γύφτικο τσαντίρι ήταν και μάλιστα έτσι όπως είχε απλωθεί έκρυβε και την οπτική της όπισθεν αυτού πλατείας για όποιον εκκινείτο στον κεντρικό δρόμο.Είναι αδιανόητο να λέμε ότι το κομψό και χαριτωμένο περίπτερο που βλέπω σήμερα και ανυπομονώ να λειτουργήσει,δεν αρέσει επειδή δεν ταιριάζει με την αρχαιολογική(!) ταυτότητα του χώρου!Από αυτή την άποψη ούτε τα γύρω καταστήματα που σερβίρουν μπριζόλες και κοψίδια ταιριάζουν με το χώρο,τι λέτε να τα ξηλώσουμε;Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOG «Η ΘΕΙΤΣΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΤΕΡΙΓΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΑΜΗΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ
    - ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ 9 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    - Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET «ΕΔΩ Η ΦΘΗΝΕΙΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 28 ΚΙΛΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ
    - Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟ «166» ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

    Ο ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΛΟΓΙΑ
    ΛΟΓΙΑ
    ΛΟΓΙΑ
    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΙΝΙΑΣ
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ POST ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ
    ΚΟΙΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΚΟΥΚΛΟΣ Ε;ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΟΘΕΤΩ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ;
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΕ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΒΡΕ;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ Μ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλό Πάσχα κι όπως διαπιστώνουμε το Blog αυτές τις ημέρες θα κλείσει το 1 εκατομμύριο επισκέψεις. Σπάσατε, δικαίως, όλα τα ρεκόρ. Πάντοτε επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ..ΧΙΩΤΗ

    Αντί να χάνετε χρόνο σε γραψίματα για την προμήθεια μελανιών εκτυπωτών αφού είναι στο κημδης αναρτημένη γιατί δεν φέρνετε μια προσφορά 161% φθηνότερη από τον προϋπολογισμό έτσι ώστε να μας πληρώσουν κι από πάνω ( τα μαθηματικά δεν είναι το δυνατό σημείο της διονυσοσκουφιτσας αν και είναι του Πολυτεχνείου)

    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ Ο Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Sorry δε μπορώ να κρατηθώ χρονιάρες μέρες αλλά η μούμια για ένα κωλοstop που κάποιοι βάψανε με χρώμα αντί να σηκώσει το τηλέφωνο και να το επισημάνει στους αρμόδιους έστειλε ολόκληρη επιστολή προς το δήμαρχο και την κοινοποίησε δεξιά κι αριστερά;;;;;;Σάκη αγόρι μου από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις ότι πρώτον κάνεις έργο και δεύτερον παίζεις μόνος σου μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ

    Ο ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΘΟΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΒΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΥΓΗΤΗ ΣΤΕΦ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΩΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΓΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ .
    Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΕΦ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ,ΕΛΕΝΧΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΣΠΩΤΙΚΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΧΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΟΣ .
    ΤΟ ΟΤΙ π.χ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΦ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΕΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ .
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΕΦ ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ .
    ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ .
    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ .
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ .
    ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΜΑ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ .
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ .
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΙΩΣ "ΤΟΥΜΠΕΚΙ "
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Χοντρέ κοίτα,έχεις την ίδια γραμμή της φραγκοαρπάχτρας των σχολείων αφού δεν της απομένει τίποτα άλλο παρά να αμφισβητεί την αξιοπιστία του πορίσματος των ορκωτών.Να δω μόλις βγεί η εισαγγελική πραγματογνωμοσύνη τι άλλο θα ζητάς μετά να δεις για να πειστείς.Και μη ξεχνιόμαστε,σε παλαιότερη εξυπνοαναρτησούλα σου μας είχες δείξει και μήνυση που έκανες μαζί με την Τατσούλα τη φίλη σου εναντίον τίμιων και ηθικών ανθρώπων.Θα ρθει κι η ώρα σας μπουμπούκια μου,λίγη υπομονή.Αν και η ώρα της φίλης σου έχει ήδη φτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. H Συμμαχία για τον Π&^%$#ο θεωρεί υπεύθυνο το Δήμο για την περιφορά του επιταφίου.... τι άλλο θα ακούσουμε....
    Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες τον Νοτιά τον έπιασε κόψιμο σήμερα το πρωί επειδή στην 1η ανάσταση το πρωί του Σαββάτου έφαγε παστουρμά. Ετοιμάζει λοιπόν ανακοίνωση, όπου θα θεωρεί υπεύθυνο τον Σάκη γιατί από την πολύ διάρροια δεν θα μπορέσει να φάει αρνί την Κυριακή. Άσε μας ρε Νοτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
      ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΣΤΟΠ,ΤΗΝ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΜΠΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  84. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τα πράγματα έχουν ως εξής:η ενωτική μασαμπούκα όσο και να γράφει,όσο και να λέει,όσο και να χτυπιέται είναι τελειωμένη.Η υπόθεση με τα νερά φέρει ως κατηγορούμενο τον κουραδόμαγκα και προχωράει.Η μεγάλη μπάζα των σχολικών επιτροπών που διοικούσαν τα φιλαράκια του είναι στις αρμόδιες αρχές και προχωράει.Η μόνη του σημαία είναι το οικόπεδο για το οποίο όλο ακούμε κι όλο δε βλέπουμε απλά επειδή ο νυν δήμαρχος δεν έχει καμία εμπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΖΑΜΑΝΗ!
    ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΜΟΝΟΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΑΠΕΣ ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΝΑΣΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Κ.ΛΠ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ - ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ - ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΚΟΜΗ, ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΧΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΛΙΓΟΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Οχι στα διοδια ειναι δικαιο θα γινει πραξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

    Ο ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΖΑΜΑΝΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ .
    ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΕΦ ;
    ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΓΑΜΠΡΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει ο τοξότης να κατάθεσε εγγυητική επιστολή τράπεζες, εσείς γιατί δεν την καταρηψατε και του δώσατε παράταση.;; Τα ίδια σκ@τ@ όλοι σας.!

      Διαγραφή
    2. Πιστεύεις ότι αυτό που μας καίει είναι η εγγυητική των χ ευρώ του τοξότη ή το να μη πνιγόμαστε στο σκ@τ@ από το βόθρο που αδειάζει ογείτονας στο δρόμο;

      Διαγραφή
    3. Και τι άλλαξε με την παράταση που του δώσατε; Και η εγγυητική χάθηκε και τα σκ@τ@ είναι στους δρόμους.! Πίστευε κανείς ότι θα τελειώσει το έργο.; Μήπως εδόθη η παράταση με κάποιο αντάλλαγμα; Ποιος οφεληθηκε , οι δημότες πάντος ΟΧΙ.!!

      Διαγραφή
  89. Για τα διόδια.
    Μπράβο στον Σπίρτζη. Εκλογές έρχονται, ήρθε να υπερασπιστεί αυτά που θεωρεί ότι έχει κάνει, σε εκδήλωση που του οργάνωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Πολλά έχει κάνει, λίγα, καθόλου, ήρθε.
    Μπράβο μεγάλο και στον Ζαμάνη που έδωσε τη μάχη, ΜΟΝΟΣ, ενάντια στη εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ, μαζί με κάποιους μεμονωμένους δημότες,το δίκιο όλων των κατοίκων του δήμου μας.
    Μπράβο, όμως και στον Ζυγούνα, που ύψωσε ανάστημα και δήλωσε ότι θα είναι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την άλλη Κυριακή.

    Τα άλλα τα καλόπαιδα, οι φωνακλάδες, των εξωραϊστικών συλλόγων και των δημοτικών παρατάξεων, που κόπτονται να μην μπουν τα ηλεκτρονικά και σηκώνουν τις επαναστατικές σημαίες που ήταν; Στην εκδήλωση μίλαγε όποιος ήθελε και … όσο ήθελε. Αυτοί, ούτε φωνή,ούτε ακρόαση, ούτε παρουσία. Ωραία μέρα ήταν πήγαν να πάρουν, φαίνεται, το θαλασσινό τους αεράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο όλοι αυτοί των συλλόγων των φορέων των των των που μας τα χουν πρήξει με τα διόδια πού ήταν χτες;αυτός ο τύπος από το διόνυσο του πολιτιστικού συλλόγου που κάποτε διεκδικούσε την πρωτοκαθεδρία στον αγώνα κατά την διοδίων ποια τρύπα τον κατάπιε;όλα για το εφέ βόδια άξια της μοίρας σας

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ / ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ / ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ / ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

      Διαγραφή
  90. ΤΡΕΛΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΣΠΙΡΤΖΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ, ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ … ΕΦΥΓΕ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΣΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ… ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.
    ΜΠΡΡΡΡ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Συγχαρητήρια στο blog που άλλαξε την ενημέρωση στο Δήμο μας.
    Πρώτο με 1.000.000 κλικ σε αναγνωσιμότητα
    Πρώτο και στις καρδιές μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάε χοντρέ τη σκόνη της Φωνής. Μια ζωή τελειωμένος ήσουν, τελειωμένος θα παραμείνεις

      Διαγραφή
  92. Μπράβο στη Φωνή που διέλυσε το μύθο του διονυσοσκουφίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ......
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ......
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ........
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ.......
    ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!!! ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.......
    ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.........
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ/ΘΡΑΣΟΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτός το καψε πριν καλά καλά το ξεκινήσει!Ειδικά με αντιπρόεδρο τον κλαρινογαμπρό που σε λίγο θα κληθεί να επιστρέψει τα κλεμένα της άλλης αντιπροεδρίας του στη σχολική,η νέα παράταξη είμαι σίγουρος ότι θ απογειωθεί!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ωωωωωωω τι μου θυμισες τωρα... κλαρινογαμπρος και πεινιρλου ντολτσε βιτα το καιρο της παντοδυναμης και ελαφροχερικης προεδροαντιπροεδρια τους

      Διαγραφή
  94. Αρχίσατε να τρέμετε; Στα τέσσερα θα σας βάλει όλους ο κλαρινογαμπρός. Ένας ένας με τη σειρά μη βιάζεστε.Θα προλάβετε να γευθείτε παγωτό χωνάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα... στα τέσσερα βλέπω τον κλαρινογαμπρό στην μπουζού , να σκύβει να πιάνει το σαπούνι του βαρυποινίτη...

      Διαγραφή
    2. Δεν τα λες καλά.
      Θα σκύβει να πιάσει το σαπούνι του βαρυποινίτη και παράλληλα θα γλύφει το παγωτό χωνάκι του φίλου του βαρυποινίτη…

      Διαγραφή
    3. Όπως και να έχει το θέμα ή ο βαρυποινίτης ή ο κλαρίνο γαμπρός θα είναι στα πράγματα μετά τις εκλογές, εσείς τι θα κάνετε;; Που θα κρυφτείτε ;;; Πως θα δικαιολογηθούν όλες αυτές οι απευθείας αναθέσεις;;; Τώρα θέλετε και υπερτιμολογημένο διαγωνισμό για φωτιστικά;;

      Διαγραφή
    4. Είσαι περίπτωση αηδία

      Διαγραφή
  95. ΒΡΕ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΗ ΓΑ--ΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΕ ΞΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΡΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΜΠΑΝΙΔΗ ΤΑ ΛΥΚΟΝΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Με τον όρο χειμερία νάρκη χαρακτηρίζεται μια κατάστασης μακράς ύπνωσης στην οποία και περιέρχονται πολλά ζώα κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, και ιδιαίτερα εκείνα που ζουν σε ψυχρότερα γεωγραφικά πλάτη.

    Μερικά θηλαστικά (π.χ. οι σκαντζόχοιροι) εύκρατων και αρκτικών περιοχών και πολλά ψάρια [1], ερπετά και αμφίβια περιέρχονται σε αυτήν την κατάσταση. Κατά τη χειμερία νάρκη, ο μεταβολισμός των ζώων αυτών επιβραδύνεται και η θερμοκρασία του σώματός τους μειώνεται αισθητά.

    Γενικά η χειμερία νάρκη αρχίζει όταν ο καιρός κρυώνει και η αναζήτηση τροφής είναι πολύ δυσχερής, ενώ η θερμοκρασία του σώματος των θηλαστικών διατηρείται στο συνηθισμένο επίπεδο που όμως μπορεί και να φθάσει τους 0° (όπως στη περίπτωση των χάμστερς), ή να φθάσει ακόμη και στη θερμοκρασία περιβάλλοντος (π.χ. νυχτερίδες).

    Τα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη εξ ανάγκης είναι μέσου μεγέθους, επειδή ακριβώς αυτά μπορούν να έχουν αρκετό απόθεμα τροφής, χωρίς πολύ μεγάλη επιφάνεια σώματος από την οποία να χάνουν θερμότητα.

    Επειδή η θερμοκρασία του σώματός στις αρκούδες δεν πέφτει και μπορεί έτσι εύκολα να ξυπνήσουν από τον χειμωνιάτικο ύπνο τους, θεωρείται ότι δεν πέφτουν σε χειμερία νάρκη αλλά σε μια μορφή ύπνου[2], η οποία αναφέρεται ως χειμέριος ύπνος[3]. Όμως αναφέρεται πολύ συχνά, αν και όχι ορθά, η κατάσταση ύπνωσης της αρκούδας ως χειμερία νάρκη [4].

    Στις εύκρατες περιοχές η άνοδος της θερμοκρασίας μέσα στο καταχείμωνο μπορεί να διακόψει προσωρινά τη χειμερία νάρκη αρκετών ζώων και κυρίως των ερπετών.
    ΠΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΡΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ;
    ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαρολογείς μεγάλε, μας τα έκανες τούμπανα με τις μπούρδες σου.
      Άντε γειά σκουληκάκι.!

      Διαγραφή
  97. Ρε παιδιά της παράταξης των «4», λυπηθειτε μας, σας παρακαλώ, όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. μπυροκοιλη εμμονικε χοντροβουβαλε αεργε αεριτζη ξερολα ολα σε πονανε κι ας το παιζεις υπεράνω. θυμασασαι που πουλαγες τις εξυπναδες σου 30 χιλιαρικα;;;;; το μονοπωλιο που λεγαμε
    οσο για τα κλικαρισματα ειναι γνωστο οτι ειχε πιαστει το χερι σου να πατας το ποντικι σου για να το παιξεις φτασμενος
    τωρα ξεκουρασου και χρησιμοποιησε το χερι σου για αλλα πραματα
    αχαιρευτο μοσχαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Quiz: Η Pulitzer γιατί δεν βάζει και αυτή έναν μετρητή στην ηλεκτρονική φυλλάδα της;;;
      Απάντηση: Για τον απλό λόγο ότι όλοι θα δούνε ότι δεν ξεπερνάει τα 30 ημερήσια κλίκ…

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΤΩΡΑ... ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ... ΓΙΑ ΒΑΛΕ QUIZ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ Η PULITZER;;;; EKEI NA ΔΕΙΣ...

      Διαγραφή
    3. Σταμάτα επιτέλους αυτές τις αηδίες.Η Μαρία μπορεί να μην είναι αντικειμενική,μπορεί πράγματι κάποια στιγμή να ξεπέρασε το όριο,μπορεί να αναρτά επιλεκτικά τα δελτία τύπου της δημοτικής αρχής για να μην προβάλει το έργο που γίνεται αλλά τι σχέση έχει η απλυσιά με όλα αυτά;Σοβαρέψου

      Διαγραφή
    4. Φίλε η Μαρία η Πενταγιώτισα αν θες να ξέρεις , από την αρχή δεν της έδωσε μαμ ο Σάκης και στράφηκε εναντίον του. Έκοψε την υπόνοια για μάσα στον Σφουγγώ, ξεφτίλισε διώχνοντας τον αντιδημαρχούλη και από τότε που της πειραχτήκανε και οι δύο κολλητοί της, στράφηκε η φυλλάδα εναντίον του, ακόμα περισσότερο. Επειδή φαίνεται ότι παρακολουθείς τα τεκταινόμενα, να σου θυμίσω (που ακόμα μπορείς να τα βρεις) τα ρεπορτάζ με την κολλητή της την Τατσούλα και την λουκουματζού. Μια παρέα φίλε μου που τους κόπηκε το μαμ και ευτυχώς που βγήκε αυτό το μπλοκ , ο κόσμος έμαθε και είδε την αλήθεια και ξεφτιλίστηκαν όλοι μαζί.
      Όσο για τη βρώμα , όντως δεν έχει καμία σχέση με τα ρεπορτάζ. Μάλλον όμως δεν την έχεις πλησιάσει…

      Διαγραφή
  99. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ Η ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ :ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ Η DUTY FREE ΣΚΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ PLANET ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΤΟΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

    ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ TΩN ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΠΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ KONTA ΣΤΟ ΣΠΙTI ΤΟΥ, NA MHN ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.
    ΞΑΝΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε είναι κι αυτό ένα ακόμα δείγμα της αθλιότητας με την οποία οι σύμβουλοι της μειοψηφίας ασκούν πολιτική.Στον ορίζοντά τους δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ το καλό του τόπου ή του συντοπίτη τους αρκεί να χτυπήσουν τους συναδέλφους τους της πλειοψηφίας.Αρκεί να εμποδίσουν την παραγωγή οποιουδήποτε έργου ακόμα και στον τόπο που διαμένουν για να δείξουν μετά πόσο άχρηστη είναι η τάδε αντιδήμαρχος.Άραγε πόσο ξέρουν οι ψηφοφόροι τους τα ανώριμα παιχνιδάκια που παίζουν στα συμβούλια;Τι θα απαντήσουν στο γείτονα που θα τους ρωτήσει γιατί τα παρατημένα μπάζα δε μαζεύονται;Απλό,γιατί είναι άχρηστοι αυτοί που διοικούν και μετά η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο.Ελληνάρες που μας κατάντησαν σε αυτά τα χάλια.Πολιτικές φιγούρες παλαιάς προβληματικής κοπής.Μόνο εμείς με τη ψήφο μας έχουμε τη δύναμη να τους στείλουμε σπίτι τους,στο χέρι μας είναι.

      Διαγραφή
  103. Ο Δήμαρχος με το μετρήσιμο έργο του σε όλους τους τομείς έκλεισε πολλά στόματα, που στην αρχή τον έβλεπαν με καχυποψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Το θέμα με το Κτηματολόγιο είναι ένα θέμα που καίει όλους μας αναμφίβολα.Προσωπικά δεν γνώριζα το παραμικρό για τις τελευταίες ενέργειες και θέλω να ενημερωθώ για όλα αυτά.Όμως τσαντίζομαι για μια ακόμα φορά επειδή αυτοί που ψήφισα και είναι αντιπολίτευση και έπρεπε να με ενημερώνουν ούτε καν πατάνε στην οικονομική επιτροπή όπως έμαθα.Δηλαδή γιατί σε ψήφισα ρε μάγκα;για να μου βγάζεις ανακοινώσεις για το αν το μελάνι κάνει 1 ή 1,05 και για το σοβαρό θέμα του κτηματολογίου να κάνεις τόσες μήνες την πάπια;Έλα τώρα γιατί πάσχεις μου φαίνεται από σοβαρότητα κι όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Γαργαρα και οχι μονο την εκανε η οδος Διονυσου την καταψηφηση του καθαρισμου απο τα σκουπιδια και μπαζα των δασικων δρομων στα λατομεια διομηδη στον Διονυσο απο τους περιβαντολογους Γιαννηδες της ενωτικης και νεας πνοης.κριμα γιατι ειναι και μελη του εξωραιστικου συλλογου Διονυσου..ολοι τους.
    Και το χειροτερο ...δηλωσαν οτι αν βγει η περιοχη Διομηδη απο την εισηγηση τοτε θα την ψηφισουν....
    Καλα ρε Μαριω αυτα δεν τα ακουσες ???εσυ που εισαι και Διονυσωτισσα και αγαπας και το περιβαλλον,?? πολυ αντικειμενικη δημοσιογραφος εισαι..!!και σε ανωτερα...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Η αντιπολιτευση εχει θεσμικα συγκεγκριμενο ρολο και αυτο ειναι κατανοητο.αυτο ομως που ξενιζει και κυριως δεν τιμα κανεναν ειναι οταν σοβαρα ατομα με πολιτικο ηθος και ιστορια στα δημοτικα δρωμμενα οταν οι ιδιες εισηγησεις θελουν 21 ψηφους δεν τις φηφιζουν ενω οταν θελουν απλη πλειοψηφια τις ψηφιζουν δηλωνοντας κιολας ποσο απαραιτητες ειναι για το καλο των δημοτων.τοση υποκρισια πια?τοσο πια εχει πεσει το πολιτικο επιπεδο στον Διονυσο??κριμα γιατι απο τους παλιους μαθαινουν οι νεοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλα ρε παιδια αυτος ο Γιαννουλας στρατηγος που ηταν και προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου πριν εχει ξεμωραθει τελειως???καθοταν και χαριεντιζοταν με την Στελλιτσα που κακαριζε δυνατα σαν κλωσσα(επιπεδο δαπεδο), πισω στην γαλαρια χωρις να σεβονται τιποτα .σαν δεν ντρεπεται γερος ανθρωπος να θελει κακαρισματα??
    Ρε Ζαμανη που τους βρηκες ολους αυτους και τους τιμησες κιολας με θεσεις ευθυνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟ ΑΔΕΚΑΣΤΟ,ΤΙΜΙΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΤΥΠΟΣ EVER,ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ.ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΣΟΛΙΑ.ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
  108. Η Σ(τελλιτσα) ειναι γνωστο το ποιον της.μεταφερομενος ιουδαιος οπου ειναι το προσωπικο της συμφερον..
    Ο Γιαννουλας στρατηγος που η ιδια τον ειχε βρισει αισχιστα μεσα στο συμβουλιο που παει???αλλα δεν ειναι για παρεξηγηση αυτος λογω γεροντικης αννοιας ξεχναει μαλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Οχι μονο η οδος διονυσου και το διονυσοσποστ γαργαρα το εκανε.....σκοποιμοτητες αραγε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δήλωση της γκόμενας που ξέρει να παίζει πιάνο – φλογέρα στο FB της:
    «Δηλώνω πως δε θα είμαι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές της ΔΗΜΤΟ και της ΝΟΔΕ, αλλά ούτε και υποψήφια σύνεδρος στο Συνέδριο της ΝΔ λόγω ασυμβίβαστου».
    Στα φρύδια μας και εμάς...
    Κωστής Παλαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Απάντηση στον φίλο – φίλη που ανέβασε σχόλιο στην Στεφανοσκουφίτσα 4/5/18 1:42
    Φίλε – φίλη. Το ότι μπορείς να διαβάζεις ότι θέλεις είναι προσωπικό σου δικαίωμα. Όπως και το ότι είσαι ελευθερος να διαβάζεις το μπλόκ του Σφουγγώ, ο οποίος πάμπολες φορές έχει δείξει τι ποιότητας σχόλια έχει και μάλιστα τώρα τελευταία ανεβάζει και πορνό σχόλια. Και όχι νορμάλ πορνό, αλλά πορνό με άντρες…
    Δες λοιπόν τι διαβάζεις να για να καταλάβεις και εσύ ποιος/ποια είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Απάντηση στον φίλο – φίλη που ανέβασε σχόλιο στην Στεφανοσκουφίτσα 4/5/18 1:42
    Φίλε – φίλη. Το ότι μπορείς να διαβάζεις ότι θέλεις είναι προσωπικό σου δικαίωμα. Όπως είσαι ελευθερος να διαβάζεις το μπλόκ του Σφουγγώ, ο οποίος πάμπολες φορές έχει δείξει τι ποιότητας μπλόκ έχει και μάλιστα τώρα τελευταία ανεβάζοντας πορνό σχόλια. Και όχι πορνό σχόλια νορμάλ, αλλά μόνο με άντρες… Δες λοιπόν τι διαβάζεις να για να καταλάβεις και εσύ τι είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Εκανε δηλωσεις και η Θεια Λενα απο Βορια μερια...
    Δεν γινεται εργο στον Αγιο Στεφανο τωρα ενω παλια επι εποχης τους ολα τα ειχαν τακτοποιησει!!τους δρομους ..τα πεζοδρομια...τα σχολεια ..το σχεδιο...την αποχετευση..τα αντλιοστασια...γιαυτο αλλωστε και ειχαν αφησει χρεη εκατομμυριων ευρω στο τοτε δημο Αγ.Στεφανου!το οποιο βεβαια χρεος τον κληρονομησε ο τωρινος καλλικρατικος δημος Διονυσου και
    ..φοβαται λεει μην πληρωσει πολλα για Ταπ ...καλα δεν πειραζει.. θεια Λενα μην εισαι και τοσο μιζερη ..850000ευρω πηρες απο την Ευδαπ για να της πουλησεις χωραφι για αντλιοστασιο συμφωνια που εγινε επι εποχης διοικησης σας..και τολμας να μιλας..κιολας !!τι περισσιο θρασος πια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πακιακιό ξαναχτυπά... Γεια σου ρε γεροντολολίτα

      Διαγραφή

  114. Προς τον χοντροπατατα διονυσοκάπελο


    Μπρε μπαγλαμα διονυσοκαπελε μπρε χαραμοφαη σφουγγοκωλαριε που μαζι με το αριστεροστροφο παρεακι σου που οι μισοι τρωγανε επι καλαφακλεφτη και οι αλλοι μισοι περιμεναν να φανε με τους τωρινους βαλτε μυαλο και μην ψαχνετε να βρειτε θυματα .
    Οτι αναποδο υπαρχει το μεγενθυνεται με ηλεκτρονικο μικροσκοπιο και το πασαρετε σαν ειδηση πολλων καρατιων .
    Θεωριες επι θεωριων συνομωσιες επι οτιδηποτε συμβαινει οποιαδηποτε αποφαση παιρνεται απο τη διοικηση .
    Τελικα ειναι ιδιον της φυλης μας και ολων των δεινων που μας εχουν συμβει η κακια η μεροληψια η απειθεια γιατι δεν δεχεται ο ενας την γνωμη και αποφαση του διοικουντος που εχει την τελικη ευθυνη στο τελος .
    Ξεκινησε το σχολειο στη Δροσια πεσαν ολοι (οι ηλιθιοι οι αντιπαλοι οι καλαφακλεφτες και οι συνοδηποροι τους )να φανε τη διοικηση .Τελικα ποιο το αποτελεσμα ;
    Μετα το λυκειο δροσιας μετα απο αγωνες για την δημιουργια του παλι οι γνωστοι με τις αγγυλωσεις τους τονα ταλο ο δρομος το φαναρι οι αχρηστοι οι ανικανοι γραφτηκαν ουκ ολιγα και ειπωθηκαν πολυ περισσοτερα .Το αποτελεσμα ηταν τελειο και η συγνωμες απο τους "ντομπρους " αντιπαλους πολλες .
    Η μικροπρεπεια ειναι ιδιον μικρων ανθρωπων νανων που για ναναι στα πολιτικα δρωμενα φερονται σαν τελευταιας διαλογης απατεωνισκοι που το πολιτικο τους αναστημα ειναι οσο του σκουληκιου που ειναι τοσο ωφελιμο οσο σερνεται στη λασπη και το βουρκο .
    Αγαπητοι διονυσοκαπηλοι ψαξτε ψαξτε ψαξτε οποιον βρειτε να παρανομει στην πυρα οποιος τρωει στα μανταλακια μα μην προκαταβαλετε την αληθεια δεν εισαστε οι μοναδικοι που κατεχετε την αληθεια το αντιθετο μαλλον .
    Πρεπει να ξερετε πως :"Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος "
    ΔΑΛΑΛΑΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ζαμάνη για την χτεσινή εκδήλωση στο Αρσάκειο με τις παιδικές χορωδίες και τον απίστευτο Χατζηνάσιο. Η δε χορωδία του δήμου άπαιχτη,τι φωνές,τι χορογραφία,η μαέστρος επιτέλους επαγγελματίας και όχι ανιματέρ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια,ήταν υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΜΑΡΙΑ Η ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ.
      Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΣΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΨΗΛΑ.
      ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΝΟΙΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ......

      Διαγραφή
    2. Το πιο ωραίο φεστιβάλ για να τραγουδούν τα παιδάκια μας,ξετρελάθηκα με το μεγάλο Χατζηνάσιο,μπράβο ζαμάνη,την ανέβασες τη παιδική χορωδία και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ με τη κυρία μάεστρο.

      Διαγραφή
  116. το μεσημέρι έφαγα με φίλους σε ταβέρνα της σταμάτας περάσαμε απ´ τη πλατεία και το βλέμμα μας έπεσε στο καινούριο περίπτερο πραγματικό στολίδι στη πλατεία
    δεν αρέσει σε κάποιον ή κάποιους; Ξύδι,το μόνο καλό γιατρικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η ενωτικη υστεροβουλια εβγαλε ανακοινωση για συστημα πλημμυρα??μαλλον αυτοι κατι ξερουν καλυτερα αφου τοσα χρονια εμπειριας με τα ΝΕΡΑ του κρυονεριου εχουν γινει ξεφτερια..στην διαχειρηση του νερου
    Αντι να κρυφτουν τολμουν και μιλουν .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ο ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥ ...

    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΤΑΤΑΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟ ΒΟΡΕΙΝΟΠΑΤΑΤΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΟΥ.
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ .
    ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΤΑΞΕΙ ΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΩΡΑΣ ΝΤΡΟΠΗ . ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΧΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΤΕΧΝΗ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑΧΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ .
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΣΥ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΛΕΤΗΤΩΝ Ο PERSONA TRAINER ΤΩΝ ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ ΒΥΣΣΩΝΩΝ ΒΟΥΒΑΛΩΝ ΚΡΥΦΟΚΛΕΦΤΩΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΤΖΗΔΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΩΝ XXXL ΞΥΠΝΑ WAKE UP BABY.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΦΕΛΕ ΦΙΛΕΛΕ
    ΤΑ ΤΡΙΑ Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. αγιοστεφανιώτικο λαμόγιο που μια ζωή την τσεπούλα σου κοιτάς για αυτό ασχολείσαι με τα πολιτικά,πάινε σπίτι σου και βούτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις κότα ξεπουπουλιασμένη,μάσησες μάσησες ξαναμάσησες,έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια τον άγιο Στέφανο,μας πουλαγες φούμαρα για να σου δώσουμε ψηφαλάκια,φτάνει πια τώρα το γύρισες ότι φταίνε η τωρινοί,μπορεί να μη γουστάρω τους τωρινούς αλλά δε γουστάρω ούτε εσένα ξεπουπουλιασμένη κότα Κάτι λαμόγια σα και σένα κατάστρεψαν τη πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Τώρα το γυρίσαμε στη βροχούλα χοντροβούβαλε άεργε εμμονικέ;;;; Εεεεεε;;;;; Τους βάρβαρους περίμενες κι οι βάρβαροι δεν ήρθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΞ´ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Με άλλους ξεκίνησε.....με άλλους πορεύεται.Τάδε έφη η Μαρία της κατακρεουργημένης αντικειμενικότητας......κι εσύ Mary πενταγιώτισσα μια απ´ τα ίδια έκανες.......με άλλους ξεκίνησες και μ´ άλλους πορεύεσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο εμμονικός με Master PHD , HDI, PDA , FBT, PKT και προσφάτως σύμβουλος του νερουλά, ξαναχτύπησε χθες στο δημοτικό συμβούλιο. Αγκαλιά με την Pulitzer, σηκώθηκε κάποια στιγμή και φώναζε : «Ντροπή σας, ντροπή σας» και πεταγόντουσαν τα κομμάτια από τα γαριδάκια από το στόμα του.
    Ρε φίλε που τα βρήκες τόσα μάστερ και μας τα πουλάς; Ούτε ο Σαλιαρέλης δεν είχε τόσα πτυχία …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Καλά ρε παιδιά ο χοντρός με phd msc GTI TURBODIESEL δεν ήταν που λαμόγιο ανέβαζε τον καλαφακλεφτη αρχιερέα της διαπλοκής τον κατέβαζε τώρα πως τον αγάπησε και έγινε σύμβουλος διαβούλευσης του ;;;
    Τελικά όσο και να μην το θέλει η μύγα στο σκατο θα επιστρέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΝΕΟΣ ΚΕΡΑΥΒΝΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΚΛΕΦΤΗΚΑΝΕ ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΞΩΚΛΗΣΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ

    ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΗΜΙΦΑΛΑΚΡΟ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ .
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΚΛΕΦΤΗ ;ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ , ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ .
    ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΣΤΑ ΤΑΡΩ ΣΤΗ ΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΜΕ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .
    ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΚΑΟΥΚΑ ΣΟΥ .ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΟΜΑΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ
    ΗΜΙΤΟΝΟΕΙΔΕΣ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ Ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ .
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Στον αγώνα της ζωής, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, να κρατάς τα μάτια σου στο λουκουμά κι όχι στην τρύπα.
    ΔΑΛΑΛΑΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Πάχυνε ο χοντρός η μου φαίνεται ; Μάλλον τον ταΐζει καλά ο καλαφακλεφτης η ίσως τον ποτίζει καλλιτερα
    Μην τον εκνευρίζεται θα κάνει μπαμ και θα σκάσει και τότε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο δς
    Με την κόκκινη την μπλυζιτσα σαν μπαλονάκι ήταν προχθές
    Ότι είναι γεμάτο με αέρα κοπανιστό έτσι φουσκώνει
    Εκτός αν πάχυνε από τα PhD msc UTP xyz κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ρε παιδιά θα μου πει κανείς τι επάγγελμα είναι σύμβουλος διαβούλευσης
    Η τέλος πάντων τι επιστήμη είναι για να μην είμαι πεζός
    Βασίζεται για παράδειγμα στη λογική κατά τον Σωκράτη στη διαλεκτική η φιλοσοφική Αθηνών έχει αντίστοιχο τμήμα η μάθημα
    Η είναι σαν το μνημόνιο συναντίληψης του σπιρτζη για τα διόδιο ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ σε απλά σουηδικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. MAPIA ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΡΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ,ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ;Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ Ο ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΜΠΡΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ;ΜΠΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΜΠΡΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ο άεργος εμμονικός κοκκινομπλουζάκιας έπρεπε να μας πει στο ΔΣ μιας και ξέρει από πρώτο χέρι,τι έκανε ο κολλητός του μέγας προφέσορας δύο ολόκληρα χρόνια για το επιχειρησιακό σχέδιο.Αλλά που......ήταν απασχολημένος με το να γλείφει με τη χοντρή γλώσσα του εκεί που παλιά έφτυνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΟΥΛΑΩ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ
      ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ

      Διαγραφή
  131. Ρε παιδιά έλεος με το σύμβουλο διαβούλευσης και τον πρώην. Αρκετά ασχοληθήκαμε εδώ το σπίτι του του βρίζε ο χοντρός του πρώην και την οικογένεια του από γνωστό διαδικτυακό σημείο και τώρα ο ένας γλείφει τα παπούτσια του άλλου.
    Τόσο βαριοι και ασήκωτοι άντρες και οι δυο δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
    Εμετοοσσς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Κάποιος ηλίθιος του απέναντι τοίχου δε μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά του από εχθρός γίνομαι σύμμαχος με το γλείφω εκεί που πριν έριχνα ροχάλες.Ξεκίνα πρώτα από τις βασικές έννοιες και μετά δίνε και συμβουλές σε νερουλάδες.Κι αφού είσαι κι εμμονικός στη διαφάνεια και στην τιμιότητα,πες μας ρε σπίρτο με αυτή τη σχολική επιτροπή που ήσουν όλα διάφανα και τίμια;ή ακόμα ψάχνεις να εξηγήσεις πως τα 45 χιλιάρικα στην πραγματικότητα ήταν 35;Χαχαχαχα να χέσω τα πτυχία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και τώρα μας το παίζει και άντρας και αναφέρεται πάλι ότι του στέλνουν σχόλια ομοφυλοφυλικά.
      Χοντρέ το ποιος έχει ομοφυλοφυλικές τάσεις, μας το έχεις αποδείξει πάμπολες φορές με τα σχόλια που ανεβάζεις στο μπλοκ σου, και μάλιστα τα τελευταία ήταν πριν καμια 10ρια μέρες και έχω και αποδείξεις.

      Διαγραφή
    2. Και ιδού ή απόδειξη
      Πατήστε εδώ !!!
      Βουαλά...

      Διαγραφή
  133. Ρε μπάσταρδε άεργε φαταούλα,πόσες φορές ανύπαρκτο παράσιτο μιλάς,και λες,και μπουρδολογείς,και παπαρολογείς,και αερολογείς και στην πράξη κοκοκοκο η κοτούλα.Αν έχεις κάτω από τόσο πάχος κρυμμένα ούμπαλα απόδειξέ το μας.Κάνε μηνυσούλα χωρίς να ζητάς και τη στήριξη άλλων,σα κι αυτή που είχες κάνει με τη φίλη σου τη Τατσούλα για τις σχολικές και μας την έστειλες παντού για να μας αποδείξεις τι άντρας είσαι εεεεεεεε;Άεργη Πόρνη είσαι που ερωτοτροπεί με τα λαμόγια για να φάει κανένα ψίχουλο,άθλιο παράσιτο.
    ΥΓ το πόρισμα ακόμα το μελετάς turbodiesel ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Βγήκαν οι μπαμπινιώτηδες του Διονύσου με επικεφαλής διάφορους προφέσορες και εξανίστανται για την έκφραση «επούλωση λακκουβών» που γράφτηκε σε ανακοίνωση του δήμου για τους δρόμους που φτιάχνονται. Οι πανεπιστήμονες, που το παίζουν ειδικοί σε όλα, αλλά δεν ξέρουν μία φράση που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στα τεχνικά δελτία έργων, όπως φυσικά και το «οδική αρτηρία». Ο κάθε αδαής, σήμερα, όχι μόνο έχει λανθασμένη άποψη αλλά, και τη δημοσιοποιεί, και κοκορεύεται για αυτή.

    ΓΠ
    πολιτικός μηχανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΜΑΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ

    Μητέρα, είναι η κάθε γυναίκα σ’ αυτή τη γη που είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού όσα χρόνια κι αν περάσουν και όχι η γυναίκα που θα φέρει απλά ένα παιδί στον κόσμο… Η γυναίκα που δε θα διστάσει να μαζέψει τα κομμάτια σου ακόμα κι αν αυτή ματώσει. Η γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ… Η γυναίκα που σε αποδέχεται γι αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είσαι… Μητέρα είναι η γυναίκα που θα πει δεν πεινάω για να φας εσύ ακόμα κι αν ήθελε τόσο πολύ το τελευταίο κομμάτι της πίτας. Είναι η γυναίκα που βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα. Είναι η γυναίκα που ξέρει να θεραπεύει με την αγκαλιά της, την αγάπη της και με το μαγικό φιλί της… Μάνα είναι αυτή που καταλαβαίνει τι σε απασχολεί χωρίς εσύ καν να της το πεις… Μάνα είναι η γυναίκα που δεν έχει χρόνο να αρρωσταίνει, που μπορεί φαινομενικά να έχει δέκα χέρια, δέκα πόδια για να φροντίζει, να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει, να διαβάζει, να παίζει, να αγκαλιάζει, μα εικονικά έχει μόνο δύο… Μάνα είναι η αγάπη. Η κάθε γυναίκα που μπορεί απλά να αγαπήσει ένα παιδί. Η μητέρα δεν προδίδει, δεν εγκαταλείπει, αγαπάει μόνο… και αγάπη για μένα , δεν είναι τίποτα άλλο παρά υπέρβαση… Μάνα είναι η γυναίκα, που μεγαλώνει το παιδί της χωρίς εγωισμό, μα μοναχά με αγάπη. Μάνα είναι η γυναίκα που υιοθέτησε 17 παιδιά γιατί είχε μέσα της μόνο αγάπη. Η μάνα που δεν έδωσε το παιδί της για υιοθεσία, παρ΄ όλο που η ίδια δεν είχε να φάει. Η μάνα που μεγαλώνει ένα παιδί με σύνδρομο down, σπαστικό, αυτιστικό, κωφάλαλο, ανάπηρο, ή ότι άλλο μπορεί να καθιστά έναν άνθρωπο διαφορετικό, αλλά το καμαρώνει, δεν το κρύβει… Η μάνα που παλεύει σε ένα νοσοκομείο για να κερδίσει άλλη μια μέρα ζωής όχι γι’ αυτήν αλλά για το παιδί της… Μάνα είναι αυτή που ξέρει να πνίγει το δάκρυ και τον πόνο της, μόνο και μόνο για να μη σε στεναχωρήσει. Μάνα είναι αυτή που σε μαθαίνει να πετάς για να βρεθείς εκεί που αγαπάς… Μάνα είναι αυτή που από τη μέρα που σε πρωτοαντίκρισε έγινε η ζωή της ομορφότερη… που δε σου είπε ποτέ πόσο έκλαψε για σένα. Μητέρα είναι αυτή που δε σε είδε ποτέ ως λάθος. Μητέρα είναι αυτή που σε βλέπει όταν κοιμάσαι… Είναι αυτή που σου σκουπίζει τα δάκρυα, σου ψιθυρίζει πως όλα θα πάνε καλά ακόμα κι αν η ίδια μέσα της ραγίζει… Μάνα δεν είναι η γυναίκα που σε γεννά αλλά αυτή που σε δημιουργεί… Γι’ αυτό σήμερα αλλά και κάθε μέρα, να θυμηθούμε να τιμήσουμε τις πραγματικές μητέρες και όχι τις φαινομενικές. Τις γυναίκες που γέννησαν ή δε γέννησαν παιδιά αλλά τα αγάπησαν. Τις γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους, που τα είδαν να πεθαίνουν, να σκοτώνονται, να πνίγονται… όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλες τις γυναίκες που επέλεξαν να γίνουν μητέρες σε παιδιά ορφανά, σε παιδιά εγκαταλελειμμένα , σε παιδιά με ειδικές ικανότητες, με προβλήματα υγειάς, και τόλμησαν να τα αγκαλιάσουν και να τα αγαπήσουν… Όλες τις γυναίκες που μεγάλωσαν μόνες τους τα παιδιά τους, χωρίς πατέρα, κάτω από όποιες συνθήκες. Όλες εκείνες που ήταν διατεθειμένες να κόψουν τις σάρκες τους για να θρέψουν τα παιδιά τους αλλά οι ίδιες δεν πουλήθηκαν ποτέ και πουθενά, μήτε ψυχικά, μήτε πνευματικά… Γιατί πάνω απ΄ όλα ένα παιδί έχει ανάγκη να είναι περήφανο για τη μητέρα του, κι όταν μεγαλώσει να μην περπατάει με σκυμμένο το κεφάλι ψάχνοντας τη χαμένη του αξιοπρέπεια, για τις πράξεις της, είτε γι αυτές που έκανε είτε γι αυτές που δεν έκανε… Χρόνια πολλά σε όλες τις πραγματικές μητέρες, στις γυναίκες που γέννησαν μα περισσότερο στις γυναίκες που δε γέννησαν, μα αγάπησαν… Χρόνια πολλά σε όλες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Προσεχως ο εθνικος εμπειρογνωμονας -σταρ νικος διονυσοσκουφιτσος μας περιγραφει το στρατηγικο σχεδιασμο της καριερας του ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ο αντιδημαρχούλης εκ της μαρτυρικής μεγαλονήσου εξεφράσθη μετά πολλής παρρησίας ίνα βλογήσει την ψαρά του γενεάδα μετερχόμενος μυαρών μέσων μετά του ιδεοψυχαναγκαστικού παρασιτογενούς φύσεως φίλου του όστις φέρει το προσωνύμιον εμμονικός άεργος μπυροκοίλης εσχάτως δε και μόνο κατά δήλωση του εθνικός εμπειροπαπαρογνώμονας msphdturbodieselgt δια να μην έχομεν πλέον ουδεμίαν αμφιβολίαν περί του τις αποτελεί παρεάκι τίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ο ΑΕΡΓΟΣ ΕΠΕΙΝΑΣΕ
    ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ Η ΛΟΡΔΑ
    ΤΟ ΝΕΡΟΥΛΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ
    ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΟΓΑ

    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
    ΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
    ΕΙΣ ΤΟ ΔΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ
    ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ
    ΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕ
    ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΣΕ

    ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ
    ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΕΙ
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΑΠ´ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ
    ΜΕ ΣΚΕΡΤΣΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
    ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ
    ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
    ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΛΕΨΕ
    ΚΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ
    ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΜ ΕΣ ΤΖΙ ΤΙ
    ΕΧΕΙ ΑΠ´ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ

    ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗ
    ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΛΥ
    ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

    ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑΚΙ
    ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. " Νέα βόμβα κακοδιαχείρισης ή ενδεχομένως διασπάθισης δημοσίου χρήματος σκάει εντός των προσεχών ημερών και αφορά τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή επί Δημαρχίας Γιάννη Καλαφατέλη." παιδια δεν ειστε καλα ενημερωμενοι στο Dionysos post δε μιλαμε για κακοδιαχειριση η διασπαθιση μιλαμε για υπεξαιρεση με τη βουλα κοινως τρελο φαγοποτι επι της δοικησης του αειμνηστου (πολιτικα) κουραδομαγκα ποιος αραγε ειχε συμφερον να τα καψει; τι κανει νιαου νιαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Διαβάζω την επιστολή του Ηλία του Υφαντή, κάνει μια αναδρομή του έργου της δημοτικής αρχής όσο ήταν και αυτός μέλος της. Δεν απαντάει πουθενά γιατί δεν τελείωσε το επιχειρησιακό σχέδιο. Άραγε γιατί δεν είχε απευθυνθεί στον εθνικό εμπειρογνώμονα τότε, που είναι και φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Διότι ο εθνικός εμπειρογνώμονας τότε μεταλαμπάδευε τη γνώση του στην αποτελειωμένη εξέλιξη και στην επιτροπή των σχολείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή