Δευτέρα 25 Μαΐου 2020


Παραδομένοι στα χέρια ανίκανων και εμμονικών μαντρόσκυλων.




22 σχόλια:

  1. Λεω να κανω και εγω μια διονυσοσκουφίτσα και μετά να ζητησω μια θέση ευθύνης. Τι λέτε θα μου την δώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα χάλια του Δήμου δεν φταίει η αντιπολίτευση. Έχουν διαλυθεί όλα. Οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας και καθημερινότητας και τεχνικής υπηρεσίας το έχασαν το στοίχημα. Σκουπίδια παντού,σκοτάδια σε δρόμους με καμένες λάμπες, κλαδιά κοντά στα καλώδια της δεη,τα οικόπεδα ακαθάριστα, οι πλατείες ολο χόρτα και σκουπιδαριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας εχει πνίξει το χώμα φτιάξτε τους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Έκανε ο βλάκας με το τσουλούφι (που το σπρώχνει δεξιά για να καλύπτει την καράφλα) σύσκεψη, έχοντας δίπλα του τον κεκέ, για να πείσει τα ερασιτεχνικά σωματεία να κάνουν τη δουλειά που πρέπει να κάνει ο ίδιος. Μοίρασε και υπεύθυνες δηλώσεις στους προέδρους, οι οποίοι αναλαμβάνουν, λέει, όλες τις ευθύνες για οτιδήποτε συμβεί στους αθλητικούς χώρους, ενώ ο Αυγενάκης, από τις 5 Μαϊου, σε τηλεδιάσκεψη με τους Δημάρχους καθιστούσε αποκλειστικά υπεύθυνους τους Δήμους για την πιστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής. Ποιο το αποτέλεσμα; Στην πλειονότητά τους τα σωματεία, πλην ενός ή δύο, τον έγραψαν κανονικά, δεν ανέλαβαν οιαδήποτε υποχρέωση και ας πάει τώρα ο πολύς Αντιδήμαρχος-ντενεκές να αστυνομεύσει ο ίδιος τις εγκαταστάσεις που έχουν γίνει «μπέτε σκύλοι αλέστε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ ΡΕ . ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΕΚΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ . ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ .

      Διαγραφή
  5. «ΤΟ …ΜΑΝΔΡΟΣΚΥΛΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ»
    By dionysospost on 25 Μαΐου, 2020

    Διαστάσεις σκανδάλου πολλών μεγατόνων παίρνει το θέμα της προσπάθειας φίμωσης δημοτικών υπαλλήλων από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσου Στέφανο Μιχιώτη. Η θιγόμενη υπάλληλος Καλιόπη Σαββοπούλου με επιστολή της, που κατατέθηκε την Παρασκευή 22-5-2020 στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ. πρωτοκ.: 11452) και απευθύνεται σε όλες τις παρατάξεις, αλλά και στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καταγγέλλει επιχείρηση τρομοκράτησης της με αφορμή μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook. Υπεραμύνεται του αναφαίρετου δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης διαμαρτυρόμενη έντονα, ενώ παραθέτει και συγκεκριμένα γεγονότα για να αποδείξει την μεθόδευση αλλά και το δίκιο της.

    Για τη συγκεκριμένη υπόθεση η παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» που είναι μείζων αντιπολίτευση με ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση επιτίθεται για πολλοστή φορά στο Γενικό Γραμματέα Στέφανο Μιχιώτη, τονίζοντας «πως για άλλη μια φορά αποδεικνύει τον ρόλο για τον οποίο έχει προσληφθεί», καθώς έχει «πλούσιο βιογραφικό στην διαδικτυακή προπαγάνδα με τις πιο αηδιαστικές και ελεεινές μεθόδους («ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει») και σήμερα έρχεται να παίξει όχι μόνο το ρόλο του ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ αλλά και του « BIG BROTHER » θυμίζοντας κυριολεκτικά άλλες εποχές».

    Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι άλλο: ο ισχυρισμός των «Ανοιχτών Οριζόντων» ότι ο ΓΓ εκτελεί εντολές του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη, στον οποίο στέλνεται μάλιστα το μήνυμα ότι «κανείς δεν φοβάται το μαντρόσκυλο φρόντισε όμως να έχει κάνει τα εμβόλια του και πρόσεξε όταν θα γυρίσει να σε δαγκώσει».
    Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

    Για γέλια και για κλάματα

    Το κείμενο που βρίσκετε στην ανάρτηση με αριθμό πρωτοκόλλου είναι περίτρανη απόδειξη ότι ο Γ.Γ έλεγε ψέματα στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, μόνο τα περιβόητα πρακτικά θα μας δώσουν απάντηση.

    Το σημαντικό όμως είναι πως για άλλη μια φορά αποδεικνύει ο Γ.Γ του Δήμου τον ρόλο για τον οποίο έχει προσληφθεί.

    Με πλούσιο βιογραφικό στην διαδικτυακή προπαγάνδα με τις πιο αηδιαστικές και ελεεινές μεθόδους («ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει»), σήμερα έρχεται να παίξει όχι μόνο το ρόλο του ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ αλλά και του « BIG BROTHER » θυμίζοντας κυριολεκτικά άλλες εποχές.

    Πολλές φορές έχουμε τοποθετηθεί για την προσβλητική και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά αυτού του απίθανου τύπου ο οποίος έφτασε στο σημείο να απειλεί μέχρι και δημοτικούς συμβούλους με βιντεοσκόπηση μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να του γίνει η παραμικρή παρατήρηση.

    Είναι τουλάχιστον γελοίο αν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια στιγμή που στην προσωπική του σελίδα στο fb όντας ΓΓ απειλεί και βρίζει δημοτικούς συμβούλους, ταυτοχρόνως επιχειρεί να φιμώσει και να ελέγξει την προσωπική σελίδα υπαλλήλου του Δήμου που προΐσταται.

    Επειδή σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε πει «Μαζέψτε το μαντρόσκυλο» σήμερα συνειδητοποιούμε ότι αυτό εκτελεί εντολές. Οπότε απευθυνόμενοι στον Δήμαρχο του στέλνουμε το μήνυμα ότι κανείς δεν φοβάται το μαντρόσκυλο φρόντισε όμως να έχει κάνει τα εμβόλια του και πρόσεξε όταν θα γυρίσει να σε δαγκώσει. Φυσικά και δεν περιμένουμε κανενός είδους παραγωγική εργασία από αυτόν αφού από όσο γνωρίζουμε, ουδέποτε έκανε κάποια τέτοια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΓΓ ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΕΩΡΓΑΛΑ-ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ»
    By dionysospost on 21 Μαΐου, 2020

    Μετωπική επίθεση στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσου Στέφανο Μιχιώτη εξαπέλυσε ο Διονύσης Ζαμάνης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Τον καταγγέλλει ότι παρακολουθεί τα σχόλια των υπαλλήλων στα social media, τους οποίους προσπαθεί να φιμώσει και «γι’ αυτό πληρώνεται με τα λεφτά των δημοτών».

    Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προχωρά παραπέρα και παρομοιάζει το ΓΓ της διοίκησης Καλαφατέλη με το λογοκριτή της χούντας, το διαβόητο Γεωργαλά.



    Διονύσης Ζαμάνης

    Πληροφορήθηκα ότι για άλλη μια φορά ο απίθανος αυτός τύπος που υπηρετεί ως ΓΓ του Δήμου Διονύσου πήρε ξανά το ρόλο του λογοκριτή προσωπικών αναρτήσεων εργαζομένων του Δήμου. Όμως αυτό το περιστατικό είναι το τρίτο με τέταρτο παρόμοιο στη σειρά και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη συστηματική δουλειά που κάνει στο Δήμο Διονύσου ασχολούμενος μόνο με την φίμωση κάθε διαφορετικής άποψης από αυτή του αφεντικού του. Για αυτό πληρώνεται με τα λεφτά των δημοτών.

    Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό γιατί ο ρόλος και η ποιότητα του ανθρώπου είναι απολύτως γνωστή τουλάχιστον σε όσους ασχολούνται ενεργά με τα κοινά της περιοχής.

    Το εντυπωσιακό είναι πως αυτός που κάνει τις συγκεκριμένες νουθεσίες και επιπλήξεις για προσωπικές επώνυμες αναρτήσεις σε υπάλληλο του δήμου είναι τόσο γνωστός για την ιστορία του στα social media της περιοχής και όχι μόνο…. Ακόμα και σήμερα που έχει ο θεός να τον κάνει «θεσμικό» ρόλο.

    Αυτό από μόνο του είναι ικανό να σε κάνει να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια (μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία).

    Όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δυστυχώς ο τόπος μας έχει γεννήσει Γεωργαλάδες, γιατί όχι και ο Δήμος Διονύσου, θα μπορούσε να πει κανείς.

    Εγώ αντί σχολίου θα αφιερώσω στοίχο από γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Των συντρόφων τους θύτες για αμνηστία οι αλήτες τώρα διοικητές».

    *Στο ίδιο θέμα αναφέρεται ο δημοτικός σύμβουλος Σταυρος Ουσταμπασιδης:

    Κατά την διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης η οποία ήταν πέντε χρόνια, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβλεπαν το φως της δημοσιότητας αναρτήσεις υπαλλήλων με σχόλια υβριστικά ,ειρωνικά που συνοδεύονταν πολλές φορές μέχρι και με φωτογραφικό υλικό, για μετακινήσεις υπαλλήλων σε άλλες υπηρεσίες δικαίως ή αδίκως κρίνοντας ο καθένας με βάση την προσωπική του κρίση. Αντιδήμαρχοι βρέθηκαν στο στόχαστρο, ο ίδιος ο Δήμαρχος οι γενικοί γραμματείς που διετέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ουδέποτε δεν καλέστηκε υπάλληλος από την διοίκηση να δώσει εξηγήσεις για αναρτήσεις που είχε κάνει. Τα παραδείγματα πολλά ακόμα και πριν τις εκλογές που έβριζαν συνειδητά και απροκάλυπτα όσους είχαν σχέση με την τότε διοίκηση.

    Μία νέα μόδα όμως εγκαινιάζεται πλέον στον Δήμο μας και αυτή είναι η χειραγώγηση των απόψεων εργαζομένων από θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

    Το ατόπημα ήταν, μέσα από ανάρτηση υπαλλήλου του Δήμου να στεναχωρηθεί ο αντιπρόεδρος της Β βάθμιας επιτροπής του Δήμου Διονύσου ο οποίος μέσω mail προς τον Γ.Γ ζήτησε την επίπληξη της υπαλλήλου και ο τελευταίος άμεσα έδρασε. Ένα δημοσίευμα που γράφει ότι με άλλη τιμή αγόρασε ο Δήμος και με άλλη η Β βάθμια ΣΕ απολυμαντικό υγρό. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι υπάλληλοι που εργάζονται στον Δήμο μάς κατά κύριο λόγο είναι ταυτόχρονα και κάτοικοι της περιοχής μας. Εδώ ζουν, εδώ πάνε τα παιδιά τους σχολείο, εδώ είναι ο τόπος τους, όποτε έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν καταστάσεις οι οποίες θεωρούν ότι μπορεί να τους βλάψουν, όπως άλλωστε μπορεί να κάνει και ο κάθε ένας από εμάς. Η διοίκηση των Ανοιχτών Οριζόντων δεν αντιμετώπισε τους εργαζόμενους σαν εργαλεία αλλά σαν ελεύθερους πολίτες οι οποίοι είχαν έχουν και θα έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε στις προσωπικές τους σκέψεις και απόψεις.

    Αυτές οι πρακτικές δεν μπορούν να είναι ανεκτές από κανέναν στην Ελλάδα του 2020, αμαυρώνουν την εικόνα όλου του Δήμου και χαρακτηρίζουν την σημερινή διοίκηση του.

    Μία συγνώμη για αυτή την άθλια συμπεριφορά δεν είναι η λύση αλλά είναι μια καλή αρχή προκειμένου αυτές οι συμπεριφορές να σταματήσουν εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για άλλη μια φορά, ο κ. Ζαμάνης διαστρέβλωσε εσκεμμένα την πραγματικότητα. Δυστυχώς και άλλοι σύμβουλοι έσπευσαν να υιοθετήσουν ψευδή δημοσιεύματα και να καταδικάσουν υποθετικά γεγονότα πριν καν ζητήσουν και ακούσουν τις εξηγήσεις.

    Παρότι οι διοικητικές διαδικασίες αποτελούν ενδοϋπηρεσιακό θέμα, νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω δημοσίως για τα ψεύδη που τόσο αβίαστα αναφέρθηκαν και από τα οποία νιώθω προσβεβλημένος. Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουν στον δήμο, προσπαθώ να συζητώ με το προσωπικό τα προβλήματα και να τα επιλύουμε από κοινού. Δυστυχώς όμως, κάποιοι αυτό το παρεξηγούν και το εκμεταλλεύονται.

    Δηλώνω λοιπόν κατηγορηματικά, όπως έκανα και χτες το βράδυ ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι δεν υπήρξε ούτε λογοκρισία, ούτε απόπειρα φίμωσης κανενός. Αντιθέτως, η πραγματικότητα έχει ως εξής.

    Πριν μερικές μέρες έλαβα δύο μηνύματα διαμαρτυρίας, το πρώτο από θεσμικό παράγοντα του δήμου και το δεύτερο από εργαζόμενο, για δύο επώνυμες αναρτήσεις μιας υπαλλήλου, με σοβαρά υπονοούμενα περί κακοδιαχείρισης και διακρίσεων σε βάρος εργαζομένων. Όπως ήμουν υποχρεωμένος και τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία – και μάλιστα στην πιο ήπια μορφή της – την κάλεσα, παρουσία δύο διευθυντών, να εξηγήσει τι εννοούσε στις αναρτήσεις της. Εκείνη όμως, αρνήθηκε να το κάνει και αποχώρησε από τη συνάντηση, αλλά και από την εργασία της. Δεν μπορώ να επεκταθώ περαιτέρω επί του συγκεκριμένου περιστατικού, επειδή έχει ενεργοποιηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

    Πρέπει να σημειώσω ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που καλούσα εργαζόμενο να δώσει εξηγήσεις. Πριν λίγο καιρό, κάλεσα έναν υπάλληλο, τον οποίο ο κ. Ζαμάνης είχε καταγγείλει εγγράφως, τον ενημέρωσα και του ζήτησα να καταθέσει γραπτές εξηγήσεις, πράγμα που έκανε, χωρίς να υπάρξει βεβαίως η παραμικρή ένσταση από κανέναν.

    Πρέπει επίσης να πω ότι ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για λογοκρισία και απόπειρα φίμωσης είναι ο ίδιος ο κ. Ζαμάνης, ο οποίος εδώ και εννέα μήνες προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να με μειώσει, θίγοντας τον ίδιο τον θεσμό.

    Του θυμίζω τη στέρηση αποδοχών που επέβαλε το 2016 σε μια πολύτεκνη υπάλληλο, επειδή έκανε μια ανάρτηση που δεν του άρεσε. Και τον εξαναγκασμό μιας άλλης υπαλλήλου να κατεβάσει ανάρτησή της, επειδή ανέφερε το όνομα της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως παρούσας σε εκδήλωση του δήμου!…

    Αυτά τα περιστατικά είναι ενδεικτικά της «μεγάλης ανατριχίλας» που βιώσαμε επί των ημερών του. Προσωπικά, θα φροντίσω να μην τα βιώσει ξανά κανένας.

    Στέφανος Μιχιώτης,

    Γενικός Γραμματέας Δ. Διονύσου

    26/5/2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναρτηση αυτη μιλά για μια παρασταση καλοστημένη και δειχνει και τους συμπρωταγωνιστές.
      ο πρωτος ειναι εκεινος που έβαλε στην τσέπη την διαφορά των 4 ευρω ανα λίτρο για τα αντισηπτικά που ενω θα μπορουσαν να αγοραστουν σε μια ενιαια παραγελια απο τον Δήμο (οπως πετρελαιο, χαρτικα κλπ) "οι θεσμοί" αποφάσισαν να ενεργήσουν μόνοι και να βάλουν για τον κόπο τους την διαφορά στην τσέπουλα .
      Ο Δευτερος ειναι ο τεμπέλης υπάλληλος που γυρίζει με ενα τσιγάρο μεσα στο Δήμο συχνάζει σε γραφεία διοικούντωνν και λεει οτι πνιγεται οτι εργαζεται και ιδρωνει αλλα σπάνια τον βλέπεις να ειναι στο γραφειο του και να δουλευει . Ποιόν άλλον υπάλληλο θα ενδιέφερε μια αναρτηση για τεμπέλιδες υπαλλήλους εκτός απο αυτον που εχει την μύγα ;
      Τι λες βρε θεσμέ οτι προσπαθεί να σε μειώσει ο κ Ζαμάνης ; Εσενα την βλάκεία σου πραγματικά δεν μπορεί να την μειώσει κανένας. Εσυ μειωνεις αυτον που σε όρισε γιαατί για μια και τελευταία φορά θα συμφωνήσω μαζί σου ειναι ολα εκέινα που του ειχες προσαψει τα οποία εσβησες μετά απο την συμφωνια του ορισμού του θεσμού και του μισθού .
      Η Πολύτεκνη που αναφέρει "ο Θεσμός" εβριζε και μετά ζήτησε με επιστολή της συγνώμη την οποία ποτέ δεν κοινοποίησε βέβαια. Για τα χαμερπής άτομα που βρίζουν ενα δημαρχο επειδή θελουν να πληρωνονται και να μην εργάζονται ειναι ευκολο να κάνουν τον κοκορα και τελικά να αποδεικνύονται κότες και να ζητούν συγνώμη στα μουλωχτά. Το ψεμα ειναι ενα με την υπαρξη τους. ( Αλλα ναι ξεχασα δεν θα γνωριζε για την επιστολή συγνωμης ο Γενικός και ο αόριστος )
      Στην συνέχεια επιβεβαιώνεται η τακτική του οτι ειχε εγκαλέσει και αλλον υπάλληλο . Αμα λέμε οτι ειναι η τακτική της φίμωσης αυτη η διοίκηση... Το θεμα είναι οτι η Σ.Κ. ειχε τα κοτσια να το καταγγείλει για να σταματήσουν εδω τα φαινόμενα αυτα. Ο ΓΕνικός και ο αοριστος μπερδευει και διαστρεβλώνει πράγματα ως συνηθως . Δεν ειναι ετσι οι θεσμοί όμως.

      Διαγραφή
  8. Τρείς από τις πέντε παρατάξεις καταδίκασαν τακτικές φίμωσης και τρομοκρατίας. Για να δούμε ποιοι συμφώνησαν με αυτήν την τακτική , ο κ Καλαφατέλης (διοίκηση) και ο κ Τζεβάς (ουρά. Έτσι για να καμαρώνουμε τα νιάτα στον διοικητικό στίβο του τόπου που χτυπιόντουσαν για την διαφορά που ηθελαν να φέρουν στον τόπο τους . Πιο ΓΕΛΙΟΣ κ Τζεβά πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαλτε και την επιστολή να δουμε τι εγραφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΦΙΜΏΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΏΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλη μια φορά ο κ Γενικός διαστρέβλωσε εσκεμμένα την πραγματικότητα, εκτοξεύοντας χαλκευμένες κατηγορίες με τον αγοραίο τρόπο που τον διακρίνει. Κάνει ότι έκανε πάντα προπαγάνδα και διαστρέβλωση των γεγονότων .
    Ευτυχώς όμως είναι γνωστός σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και οι αρχηγοί των παρατάξεων ( με αντίληψη, που δεν τους έχει στο χέρι) τον κατακεραύνωσαν με την τοποθέτηση τους για τις τακτικές που θυμίζουν μαύρες εποχές.
    Η πραγματικότητα (για όσους ενδιαφέρονται) έχει ως εξής...
    Τα στοιχεία που έδωσε στον κ Ουσταμπασίδη είναι τα μισά, αν αυτό δεν είναι ανήθικο και διαστρέβλωση τότε τι είναι ;
    Τα πρακτικά δεν έχουν ακόμη δοθεί στην υπάλληλο που επανειλημμένος προφορικά και γραπτά έχει ζητήσει τα δακτυλογραφημένα και τα χειρόγραφα
    Σωστά λοιπόν ο κ Ζαμάνης λεει ότι δεν τα εχει λάβει .
    Η απόκρυψη στοιχείων είναι παράβαση σε κάθε περίπτωση από όπου κι αν προέρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν προερχεται απο ανήθικο δεν ειναι παραβαση για αυτον και τους ομοίους του

      Διαγραφή
  12. Ας εξηγήσει κάποιος στον σφουγκό ότι και οι πολύτεκνοι όταν πέσουν σε πειθαρχικό παράπτωμα (δηλαδή όταν σου λένε να δουλέψεις κι εσύ βρίζεις), τότε ναι και οι πολύτεκνοι έχουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Αλλά δεν συγκρίνονται οι δυο περιπτώσεις. Ως συνήθως όμως όταν έχεις κάνει το ψέμα επάγγελμα το οποίο σου δίνει θέση θεσμού τότε η διαστρευλωση των γεγονότων έρχεται ανερυθρίαστα . Μπροστά στο κέρδος μη μιλάς για αλήθεια κατα τον ψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Για να μην πουμε ότι η πολύτεκνη δεν φορούσε τα ΜΑΠ ( ήθελε βλέπεις να δίνει χαρά με λίγο μπουτακι λίγο στηθακι στα παλληκάρια που πρωί πρωί κινούσαν για δουλειά )
      Αυτά είναι περιστατικά «μεγάλης ανατριχίλας» και ελπίζω τώρα να φοράει τα ΜΑΠ , όσο να πεις μεγαλοκοπέλα πια η ανατριχίλα μεγαλώνει , μπλιαχχχ

      Διαγραφή
    2. Ελα τωρα που ασχολείσαι,μην κατεβάζεις το επίπεδο, όλοι γνωρίζουν περι ποιας πρόκειται

      Διαγραφή
  13. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ
    Πιο σημαντικό από αυτό που λέγεται, είναι το ποιος το λέει, εσχάτως δε και το ποιος το δημοσιεύει.
    Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους , ισχύει πως μια φορά ρουφιάνος, πάντα ρουφιάνος και ως γνωστόν ο άνθρωπος που κατέχει την ιδιότητα αυτή δεν λέει ποτέ τα πράγματα όπως είναι, αλλά όπως τον συμφέρει.
    Όταν η ζωή σου έχει στερήσει δυστυχώς ουσιώδεις αξίες και προσόντα, δε σου μένουν και πολλές επιλογές. Πρέπει να πορευθείς με ό,τι έχεις μάθει να κάνεις χρόνια τώρα: να κάνεις το ψέμα αλήθεια, να κοιτάς από την κλειδαρότρυπα γιατί κατά πρόσωπο φοβάσαι, να τραμπουκίζεις . Απίθανοι τύποι που έγιναν από το πουθενά Θεσμός, κάθισαν καλά στην καρέκλα που τόσο αναπάντεχα τους επιφύλαξε η ζωή και ανέλαβαν ρόλο Μεγάλου Αδελφού στο Δήμο.
    Τακτική 1η : «Ο κακός υπάλληλος του Δήμου»
    Υπάρχουν υπάλληλοι με διαφορετική άποψη από των Θεσμών; Ναι, και πρέπει να διώκονται. Όπως η συγκεκριμένη υπάλληλος στο πρόσφατο συμβάν για το οποίο έχουμε αναφερθεί και η οποία είναι προφανές πως διώκεται για μια ανάρτηση προσωπική, στην οποία πουθενά δεν αναφέρεται ο Δήμος Διονύσου, όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει στις επίμαχες αναρτήσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν. Η καταγγελία της άλλωστε έχει γίνει με πρωτοκολλημένο έγγραφο και όχι μυστικά.
    Τακτική 2η : «Όλοι το ίδιο είμαστε»
    Επειδή η προσπάθεια πειθαρχικοποίησης του «παραπτώματος» έπεσε στο κενό και μετά την καταδίκη του περιστατικού από το σύνολο των παρατάξεων της μειοψηφίας και επειδή το επιχείρημα ότι όλοι παρασύρθηκαν από τα δικά μου καταγγελλόμενα δεν καταπίνεται , ο Θεσμός προχώρησε στην Τακτική Νο2 . Σκέφτηκε λοιπόν να αντιπαραβάλλει συμβάν επί της δικής μου Δημαρχίας κατά το οποίο αφαιρέθηκαν 28 ημερομίσθια από υπάλληλο η οποία δεν παρείχε εργασία και της επεβλήθη πειθαρχική ποινή 6 επιπλέον ημερών για τον ίδιο λόγο. ΜΕΤΑ την επιβολή της ποινής, η συγκεκριμένη υπάλληλος καθύβρισε σκαιότατα δημόσια και επώνυμα το σύνολο σχεδόν της Διοίκησής μας και τιμωρήθηκε γι ΄ αυτό με ποινή άλλων 6 ημερών.
    Αντιστοιχία μεταξύ περιστατικών ανύπαρκτη, τακτική δοκιμασμένη όμως, καθόσον πες, πες, κάτι θα μείνει. Σίγουρα όμως όχι σε όσους γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα από μέσα.
    Γεγονός που μας παραπέμπει στην
    Τακτική 3η : «Ο καθαγιασμός»
    Αφού λοιπόν δε μπορούμε να κοροϊδέψουμε τους από μέσα, ας κάνουμε σαματά προς τα έξω. Έχουμε κανέναν να μας βοηθήσει; Πως, αμέ, έχουμε μια "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" τοπική ιστοσελίδα της οποίας ιδιοκτήτης και διαχειριστής είναι (άκου να δεις!) ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Κος Πετρόπουλος, αμοιβόμενος με μισθό από το Δήμου και αν χρειαστεί μπορεί να πάρει και υπερωρίες . Λοιπόν, ο Θεσμός θα αναρτήσει εκεί πλέον τα ψέματά του μονομερώς, χωρίς ενοχλητικές ερωταπαντήσεις και επιτέλους θα περάσουν σε όσους πρέπει να περάσουν.
    Όλοι εμείς που δεν πορευόμαστε στα δημοτικά ζητήματα μέσω τακτικισμών και υπόγειων διαδρομών πραγματικά απορούμε: Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν;
    Το συμπέρασμα είναι εξαιρετικά θλιβερό με λίγα χιλιάρικα από τον δημοτικό κορβανά μπορείς να αγοράσεις τα πάντα και να μετατρέψεις σε φιγούρα του θεάτρου σκιών όλους αυτούς που τις όποιες αξίες τους και τις όποιες αρχές τους , αν είχαν ποτέ, τις έχουν βάλει σε διατίμηση.
    Ο παραγγέλων φυσικά είναι ο Δήμαρχος ο πληρώνων όμως πάντα οι δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κοιτάτε να μεζεψετε τα σκουπίδια να καθαρίσετε τα οικόπεδα να μην πάρουμε φωτιά και αφήστε τις εμμονές και τις προσωπικές διαμάχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και τους δρόμους ολο λακκούβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διάβασα το εμπεριστατωμένο κείμενο του Δημότη, όπου αποκαλύπτεται με στοιχεία και χάρτες ότι το γήπεδο Σταμάτας είναι αναδασωτέο. Με ευθύνες των τοπικών αρχόντων και κυρίως του ανθρώπου που ...κυβέρνησε ...πενήντα χρόνια την περιοχή, του Σταμάτη. Και του υιού του βεβαίως, βεβαίως, του τωρινού ...επικεφαλής των Αντιδημάρχων, αυτού του τεράστιου πολιτικού κεφαλαίου, που του γράφουν τις εισηγήσεις και τους λόγους. Ανά πάσα στιγμή δηλαδή, όποτε θέλει το κράτος, μπαίνει μέσα και αρχίζει να φυτεύει πεύκα ή άλλα δένδρα. Αυτό λέει ο νόμος που ισχύει τώρα. Πιο γήπεδο λοιπόν; Το μουσαντένιο; Όχι τίποτα άλλο αλλά οι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή