Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΠΟΙΟΙ ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ...



Οι Δημότες Διονύσου αντελήφθησαν ποιος νοιάζεται για τον Δήμο και ποιοι έβαζαν από παλιά το δάχτυλο στο μέλι.

Ένοχη για υπεξαίρεση κρίθηκε η δικηγόρος Λαμπρινή Μήλα, με  ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών στις 21/7/2020.

Η έδρα δεν πείσθηκε από το σενάριο συνωμοσιολογίας καθώς η πρωταγωνίστρια της υπεξαίρεσης αποδείχτηκε ότι τα «άρπαξε». Ως δικηγόρος γνώριζε καλά τι έκανε και κράτησε επί τούτου τον πλήρη έλεγχο στις πληρωμές  και τις καταχωρήσεις των τιμολογίων ενώ είχε λογιστή αλλά προτιμησε να τον χρησιμοποιεί για άλλες λογιστικές εργασίες.

Είναι απορίας άξιο γιατί ο νυν Δήμαρχος κ Καλαφατέλης δεν κράτησε απόσταση από την υπόθεση αλλά κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορουμένης.

Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να είναι με το συμφέρον  του ΝΠΔΔ  υπερασπιζόμενος  το συμφέρον του Δήμου, αντί αυτό όμως ο κ Καλαφατέλης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορουμένης.

Ο Εισαγγελέας είπε την φράση : Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει.

Εδώ πάει η φράση η Λαμπρινή κερνάει και ο Γιάννης πίνει  και μαζί οι μάρτυρες  υπεράσπισης της κατηγορουμένης (που δυστυχία για τον Διόνυσο τώρα είναι στην διοίκηση όλοι αυτοί)

Απίστευτο από τον κ Καλαφατέλη ότι  δέχτηκε να ρίξουν ευθύνες για το έλλειμμα στην προηγούμενη Πρόεδρο την κ. Λυδία Φέρμελη,  η οποία μάλιστα τον είχε υποστηρίξει και είχε εκλεγεί μαζί του το διάστημα  2010-2014 και τώρα δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Μαζί για τον Διόνυσο». Υπέρμαχος αυτού ήταν ο κ Καλαφατέλης υποστηρίζοντας ξεκάθαρα την κ Μήλα και κατηγορώντας την κ Φέρμελη.   

Καλαφατέλης: «Είχα αντιληφθεί, όσον αφορά τα οικονομικά των Σχολικών Επιτροπών ότι δεν βγαίνει άκρη. Και με την Φέρμελη Πρόεδρο είχαν διαπιστωθεί προβλήματα στο ταμείο»

Πρόεδρος: «Κι εσύ τι έκανες που ήσουν Δήμαρχος;» Καλαφατέλης: «Την αντικατέστησα».

Όταν παρέδωσε η κ Φέρμελη δεν έγινε εμπρησμός στα γραφεία των σχολικών, δεν χάθηκαν βιβλία, στικάκια κλπ,  γιατί δεν είχε κάτι να κρύψει. Αντίθετα όμως όταν παρέδωσε, η κ Μήλα τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους: εμπρησμός στην σχολική επιτροπή, χάθηκαν στικάκια  χάθηκαν  βιβλία  πρωτότυπα τιμολόγια κατηγορίες συνωμοσιολογίες κλπ.


Μέχρι να γίνει η δίκη ζήτησε η κ Μήλα ΟΚΤΩ  αναβολές με διάφορες δικαιολογίες ( για να γίνει παραγραφή )  και δυο φορές χάθηκε η δικογραφία.

Συμπέρασμα : Την εξουσία την ήθελαν για να φροντίσουν τα συμφέροντα τα δικά τους ΚΑΙ ΟΧΙ  του Δήμου και των Δημοτών.

Ζαμάνη δεν είσαι τόσο επικοινωνιακός  αλλά είσαι έντιμος σέβεσαι και υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών του Διονύσου.  

Χάρη στο ήθος του κ Ζαμάνη οι δημότες μπορούν να αισθάνονται πιο ασφαλείς ότι τo φαγοπότι και τα παραμάγαζα θα σταματήσουν.

 

 

 

 

 

 

17 σχόλια:

  1. Τη λάσπη την έριχναν για να καλύψουν το φαγοπότι που γίνονταν.
    Ζαμάνη δεν θα αργήσει ο καιρός να ξεβρομίσει ο τόπος. Οι εκλογές θα έρθουν. Δεν θέλουμε υπόδικους και κλέφτες στο τιμόνι του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι καλή κ Πρόεδρε μας έδωσε και εμάς κάτι τις να φάμε είπε ο χοντρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ζαμανη! Κανένας δεν νοιάστηκε τόσο πολύ για τον Δήμο όσο εσύ. Όλοι θα έλεγαν δεν βαριέσαι οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι ; Εσύ όπως υποσχέθηκες έκανες τα πάντα προς το συμφέρον του Δήμου σε αντίθεση με τους "υπολοίπους" που τάχθηκαν υπέρ αυτής που έκανε την υπεξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνηθως κορακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Την κλεψιά την είδαν οι δικαστές και την ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταδικαστική απόφαση

      Διαγραφή
    2. Για αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας, που υποστηρίχθηκε από την κατηγορουμένη αλλά δεν αποδείχθηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα, μίλησε στην τελική αγόρευσή του ο Εισαγγελέας, την ενοχή της πέραν πάσης αμφιβολίας ζήτησε η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Α. Καλογιάννη

      Διαγραφή
  5. Δικηγόρος είναι τόσα λεφτά άρπαξε θα κάνει και μια έφεση για τα μάτια του κόσμου καθώς πάει για παραγραφή το αδίκημα για το 2013 όπως το είπε και στο δικαστήριο και δεν το δέχτηκε η Πρόεδρος γιατί δεν το είπαν απο την αρχή. Με την παραγραφή θα παλέψει τώρα. Ξέρει ότι θα το χάσει γιατί δεν είναι αθώα. Αυτός λοιπόν είναι ένας τρόπος για να μην χάσει και το εφετείο. Θα παίξει με την παραγραφή Να το θυμηθείτε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εχετε κάποιον άχτι να την συστήσετε για δικηγόρο ουτε τον εαυτό της δεν μπορεσε να υπερασπιστεί χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δάσκαλε κομπάρσος και εσύ στο θέατρο της υπεξαίρεσης, για να κρατάς τα μπόσικα. Στασίδι με το όνομα σου έχουν τα δικαστήρια, παρακολουθείς τι θα πει μην και σε εκθέσει (ξέρεις ότι δεν το έχει και σε τίποτα) . Έφαγες και εσύ αλλά ήσουν προσεκτικός και είσαι ο τσιλιαδόρος της τώρα . Κάνεις ότι ωρύεσαι γιατί θα μιλήσεις όποτε εσύ θέλεις αλλά μας λες αυτό που θες να σερβίρεις τώρα.
    Λες από την μία, ότι υπάρχει μια καταδικαστική απόφαση και οφείλεις να την αποδεχτείς και από την άλλη λες, ΟΤΑΝ η δικαιοσύνη θα αποφανθεί τελεσίδικα τότε απερίφραστα θα μας πεις την γνώμη σου γιατί τελικά ΔΕΝ αποδέχεσαι την απόφαση του δικαστηρίου. Παίζεις το παιχνίδι τον εντυπώσεων θεωρώντας τους γνωστούς σου χαζούς και πρόβατα .
    Λες «Η κατηγορούμενη υπέβαλε έφεση και όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί τελεσίδικα, απερίφραστα θα εκφράσω σκέψεις, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα» Τι νομίζεις δηλαδή δεν καταλάβαμε ότι έμμεσα μας σερβίρεις ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και διαφορετικό στην έφεση ; Δάσκαλε είσαι αδιάβαστος Ποιόν πάς να πείσεις, ότι δεν το περίμενες να κάνει έφεση; Δικηγόρος είναι γιαυτό και δικάστηκε σε εφετείο.
    Αναφέρεις ύπουλα στο παιχνίδι αυτό και την παράταξη του Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου, την οποία και ψήφισα. Ζητώ από τον κ Κουριδάκη να επανορθώσει . Σαν αρχηγός της παράταξης έχει την απόλυτη ευθύνη και πρέπει να τον σέβονται οι της παράταξης του όχι να τον εκθέτουν και μάλιστα ύπουλα
    Αν ηθελε να μιλήσει ατομικά να μην έβαζε ύπουλα και την παράταξη Λιγο τσιπα να είχες δάσκαλε ντροπή ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ κανε κουμάντο γιατί αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι να γράφει ο κάθε ένας ότι θέλει και να εκθέτει και εσενα και την παραταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι σήμερα είχα ακούσει πολλά

    Είχα ακούσει ότι ο Κος Μιχιότης θα αποκαλύψει στο δικαστήριο τη σκευωρία, θα αποκάλυπτε τον ραδιούργο Ζαμάνη και τους συνεργάτες του τους λασπολόγους.

    Άνθρακες ο θησαυρός από ότι έμαθα δεν μπόρεσε να πει τίποτα και όχι μόνο αυτό η έδρα από ότι φάνηκε ούτε λίγο ούτε πολύ δεν αξιολόγησε καν την παρουσία του με το μεγάλο της ειδικό βάρος. Θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον να διαβάσουμε την πιο σύντομη κατάθεση από όλους τους μάρτυρες , δηλαδή αυτή του κου Μιχιότη.

    Είχα ακούσει ότι διέψευδε το Ζαμάνη όταν εκείνος έλεγε πως ο Μιχιότης καθοδηγούσε τη δικηγόρο κα Παπαγρηγορίου τι ερωτήσεις θα κάνει.

    Όμως από ότι έμαθα κατατέθηκε στα αναγνωστέα έγγραφα της δίκης email του Μιχιότη που έλεγε ακριβώς αυτό.

    Τελικά τι μου ήρθε εντελώς αυθόρμητα και τυχαία στο μυαλό ;

    Το πασίγνωστο ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό που καταλήγει με το « λέμε καμιά σαχλαμάρα να περάσει η ώρα» Μέχρι σήμερα είχα ακούσει πολλά

    Είχα ακούσει ότι ο Κος Μιχιότης θα αποκαλύψει στο δικαστήριο τη σκευωρία, θα αποκάλυπτε τον ραδιούργο Ζαμάνη και τους συνεργάτες του τους λασπολόγους.

    Άνθρακες ο θησαυρός από ότι έμαθα δεν μπόρεσε να πει τίποτα και όχι μόνο αυτό η έδρα από ότι φάνηκε ούτε λίγο ούτε πολύ δεν αξιολόγησε καν την παρουσία του με το μεγάλο της ειδικό βάρος. Θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον να διαβάσουμε την πιο σύντομη κατάθεση από όλους τους μάρτυρες , δηλαδή αυτή του κου Μιχιότη.

    Είχα ακούσει ότι διέψευδε το Ζαμάνη όταν εκείνος έλεγε πως ο Μιχιότης καθοδηγούσε τη δικηγόρο κα Παπαγρηγορίου τι ερωτήσεις θα κάνει.

    Όμως από ότι έμαθα κατατέθηκε στα αναγνωστέα έγγραφα της δίκης email του Μιχιότη που έλεγε ακριβώς αυτό.

    Τελικά τι μου ήρθε εντελώς αυθόρμητα και τυχαία στο μυαλό ;

    Το πασίγνωστο ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό που καταλήγει με το « λέμε καμιά σαχλαμάρα να περάσει η ώρα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα ο χοντρος διονυσοσκουφιτσος γ.γ δεν ηταν που αναρτησε τα τιμολογια των σχολικων τοτε που βρεθηκαν και τα κατεβασε με το φοβο της μηνυσης στην διονυσοσκουφιτσα ,τωρα σαν γ.γ τα εκανε γαργαρα τι ηθος ,τι επιπεδο ,τι ξεφτιλα .αυτοι διοικουν το δημο διονυσου σημερα καταληστευοντας το δημοτικο χρημα με τα τερτιπια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουριδακη είσαι εδώ ή αμπελοφιλοσοφείς κάπου σε κάποιο σύννεφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο γ.γ και-φταίς απειλει για τις βλακειες που ελεγε στο δικαστηριο που μεσα σε ενα μιση λεπτο ταπε ολα το παιδοβουβαλο και επιμενει να μπερδευει τις βουρτσες με τα οικοπεδα,λες και σκεφτοντουσαν οταν εβρισκαν τα κλεψιμε'ι'κα της λεγαμενης της δικηγορου σε αργια ντε πως ηταν μαρτυρας για το οικοπεδο που αγορασε ο πανιβλακας χωρις να ψαξει ολα τα ποθηκοφυλακια της αττικης ,μα τι λες χρυση μου μηπως το αρπαχτηλικη τοκανες για να συμψηφισεις με το κοπεδο λεω , μηπως νομιζες πως θα σε κρυβανε ,πριτσ οποιος τρωει τα δημοτικα χρηματα θαχει και συνεπειες ... απο όποια παράταξη .. η διαφορά είναι η στήριξη στους κλεφτες απο τον αρχηγό της κάθε παραταξης και την ομυγυρη που εχει φαει ... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ο κλεφτης κλεψει και ο αρχηγός δεν ξέρει τιποτα και δεν εχει εμπλακεί σε φαγοποτι τοτε ο αρχηγος κηνυγάει τον κλεφτη αν ομως μαζι τα φαγανε .... 1+1=2

      Διαγραφή
  12. Κυκλοφορουν λεει κασετες με την φωνουλα καποιων για λεφτουλια που μοιραζουν και παιρνουν τις μιζουλες των ,ολος ο καιρος μπροστα μας ορεξη ναχετε και θα δουμε κι άλλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τ Α Ρ Ε Μ Α Λ Ι Α

    Ποσο ξευτιλες ποσο ρεταλια ποσο υποκριτες και εξηγουμαι :οταν ειχε βγει το σχεδιο φυλαξης του δημου διονυσου ολοι της αντιπολιτευσης και οχι μονο εσκιζαν τα ρουχα τους και καταψηφιζαν φωναζαν και αφου εγινε ενα χρονο και αφου τα αποτελεσματα ενω υπηρχαν και ηταν καλα ελλειψει προπαγανδιστων , διοτι ηξεραν να δουλευουν οι κυβερνωντες τοτε για το καλο δεν ηξεραν ή δεν διεθεταν χρηματα για επικοινωνια ή καποιοι κακως αποφασισαν δεν ηξερε κανενας τα αποτελεσματα οποτε μολις ηρθε η επομενη χρονια τα εμποδια ηταν πολλα και εφτασε η ωρα των εκλογων .τι ελεγε το προγραμμα των καλαφατελικων ενεργοποιηση της γειτονιας και των πολιτων που ειναι οι επιτροπες ασφαλειας που ειναι οι εκατο μερες που γιναν διακοσες και τωρα τετρακοσαριζουμε και τιποτα εκτος απο εξαγγελιες δεν βλεπουμε .μα το ακρον αωτον της ξευτιλοξευτιλας ειναι η ανακοινωση του λιβελογραφου επικοινωνιας που εκθειαζει την φυλαξη και τη φυλαξη και την ασφαλεια του δημου μας .οταν τοκανε ο ζαμανης στην πυρα οταν το κανε ο νερουλας πολυ καλο δοξαστε τον ,ξεφτιλοξεφτιλιδες . Εχουν φτιαξει με τα δημοτικα χρηματα μια χορωδια που υμνουν την διοικηση τους ουτε ενα ουτε δυο ουτε τρεις τεσσερεις πληρωμενες κωλοφυλαδες ενα μπλοκ σποτ εκλεισε με πενηντα χιλ μαρουλια και διορισμος γ.γ του κτητορα ,αμ ο αλλος η σουπια εκ διονυσου ορμωμενος με το φεις το μπουκ απ ευθειας εντολες απο το διευθυντηριο ,καλα η κιτρινιαρα χασαπη μεσα στην κουστωδια λαχανα τρωει φουντουκια μαρτυραει τελος εμεινε ο ζεστίας ο τεραστιος με την τεραστια φυλλαδα του εικοσι φυλλα με το στανιό δωρεαν επισης τελευταιος εμεινε ο πετροχειλος αυτος κι αν ειναι αργυρωνυτος .
    Συμπερασμα εχουμε : δυο δημοσιογραφους επι χρημασι δημοτικο ενας αρχιτεμπελης μπλοκερ διορισμενος γ.γ που σιτιζεται και αυτος παρα τω πρυτανειω με επιπλεον εργολαβιουλες για να δασκαλευει τους υπαλληλους ,μια κατ επιφαση δημοσιογραφο τρομαρα της βοηθουμενη απο δυο συνεργατες,το γ.γ και τον καθηγητη που πουληθηκε εναντι πινακιου φακης , μεταναστευοντας στην μεγαλονησο μετα της χαριτοβρητης συζυγου του αφου ενυμφευθησαν για δευτερην φοραν λογω συντομου διαζυγιου .δεν φαγαμε κουφετα ομως τσιγγουνια ουτε λουκουμαδες κλαψ κλαψ.
    Δεν αναφερω τα γραμματια που πληρωνει του ρουμανοτραφη δικηγορου με το κινημα πολιτων κρυονεριου τρεις κι ο κουκος ,πονηριδης τσαχπινομπιρμπιλιαρης με φιλους cayiene και ρωσσες βιζιτες ,βρε που παμε που παμε .φτανει με τα γραμματια θα σας τα πω την επομενη καλλιεργητικη περιοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή