Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Οι μισές αλήθειες και τα ψέματα του υπαλλήλου του υπόδικου δημάρχου

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι ,όπως έχετε διαπιστώσει το συγκεκριμένο ιστολόγιο επί της ουσίας είχε διακόψει την παρουσία του εδώ και περίπου 1,5 χρόνο.

Το έλλειμμα ενημέρωσης όμως που υπάρχει σήμερα στο Δήμο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δήμος έχει μετατραπεί στον Δήμο της Διονυσοσκουφίτσας χωρίς Δήμαρχο μας αναγκάζει να ενεργοποιήσουμε ξανά αυτό τον χώρο ενημέρωσης .

Είναι σε όλους σας γνωστό πως τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Δήμο μας έχουν μετατραπεί σε μέσα εξαχρείωσης που πληρώνονται φανερά ή κρυφά με παχυλούς μισθούς.

Ο κος Πετροπουλος συμπαθής κατά τα άλλα και ιδιοκτήτης του ιστότοπου e-dionysos είναι επίσημος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου για θέματα ενημέρωσης, είναι αυτονόητο λοιπόν ότι το εν λόγο μέσο που διαθέτει   είναι στην υπηρεσία του υπόδικου για κακούργημα Δημάρχου.

Ο κος Κοκκαλάς εκδότης της εφημερίδας ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, αμειβόμενος, ορισμένος από τον Δήμαρχο και την διοίκηση του Δήμου, πρόεδρος του ΝΠΔΔ η ΕΣΤΙΑ. Για αυτό άλλωστε και η αμερόληπτη κριτική του στο Δήμαρχο έχει τσακίσει κόκκαλα (λόγω του ονόματός του). Εξάλλου και η πέτρες γνωρίζουν, ότι την αμεροληψία του και την δημοσιογραφική του συνείδηση, δεν τις διαπραγματεύεται για κανένα ποσό και για καμία μεσιτεία, αφού ως γνωστόν είναι και μεσίτης αστικών συμβάσεων.

Η κα Χαζάπη έχει σαφώς μετατραπεί σε διάδοχο της  Διονυσοσκουφίτσας επί το δημοσιογραφικότερον, αφού αφενός ακόμα και σήμερα έχει αναρτημένο στο site της το link του εμβληματικού αυτού blogspot το οποίο συμπτωματικά διέκοψε την δράση του όταν ο Μιχιώτης έγινε Γ.Γ του Δήμου (και προς θεού μην το ξεχνάτε ΘΕΣΜΟΣ) και αφετέρου εξακολουθεί να φιλοξενεί τις ίδιες τις απόψεις της τακτικά και να τις εκφράζει εν γένει όσο καλύτερα μπορεί σε καθημερινή βάση.

Με σελίδες ενημέρωσης όπως το «Ο Διόνυσος ο τόπος μου» σ αυτή τη φάση δεν θα ασχοληθούμε   έχουμε καιρό για αυτές.

Αυτοί είναι άλλωστε και οι λόγοι που σε κανένα από τα παραπάνω μέσα δεν διαβάσατε ότι ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης κάθεται στο σκαμνί στις 26-02-2021 στο Ε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κατά του Δήμου που υπηρετεί.

Αυτοί είναι οι λόγοι που σε κανένα από τα παραπάνω μέσα δεν διαβάσατε ότι πλέον αποδεικνύεται περίτρανα πως ο Δήμαρχος Διονύσου είναι ψεύτης και σας έλεγε δημόσια ψέματα στην προεκλογική περίοδο ότι όλα αυτά δεν ισχύουν.

Αυτοί είναι οι λόγοι που σε κανένα από αυτά τα μέσα δεν διαβάσατε το Δελτίου Τύπου του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου της ιστορικότερης ομάδας του Δήμου μας που τον αποκαλεί ΨΕΥΤΗ, ΠΑΠΑΤΖΗ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ στην πόλη του.

Δεν τα διαβάσατε όχι γιατί δεν είναι ειδήσεις προφανώς, αλλά γιατί όλοι αυτοί ή σχεδόν όλοι μπουκώνονται με Δημοτικά χρήματα, με δικά σας χρήματα για να είναι στρατευμένοι με τον Δήμαρχο και να σας δουλεύουν όλοι μαζί.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ας έρθουμε τώρα και στην «Συνέντευξη» του υπαλλήλου (ΘΕΣΜΟΥ – ΛΑΚΕ) του Δημάρχου Κου Μιχιώτη στην κα Χασάπη (της δημοσιογραφίας) στην Οδό Καλαφατέλη.

Η πρώτη παρατήρηση είναι, ότι τον κόλλησε στον τοίχο με τις ερωτήσεις της , δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί, δεν ήξερε από πού να φύγει ο Γ.Γ.. ματα με μεγάλα γράμματα που λέει και η παροιμία. 

Αλλά για να μπούμε στην ουσία ας κάνουμε εμείς ορισμένες ερωταπαντήσεις που διέφυγαν στην έγκριτη ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ για να ενημερωθούν και οι αναγνώστες.

Εμμέσως πλην σαφώς ο υπάλληλος ξαναλέει στη συνέντευξή του απατεώνες τους παράγοντες που με «μπακαλόχαρτα» έπαιρναν δημοτικά χρήματα και τραμπούκιζαν υπαλλήλους του Δήμου. Πιθανόν να εννοεί τον σε μεγάλη ηλικία πρώην κοινοτάρχη Αγίου Στεφάνου, ψάλτη στην ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου του Αγίου Στεφάνου και επί σειρά ετών παράγοντα του Ολυμπιακού ,  κο Πολυχρόνη Μαιχόσογλου, ο οποίος πάνω στην αγανάκτησή του για την επαγγελματική κοροϊδία του Γ.Γ και του εξαφανισμένου Δημάρχου είχε ένα φραστικό επεισόδιο με υπηρεσιακό παράγοντα , σαν κι αυτά που συμβαίνουν συχνά  με αγανακτισμένους δημότες σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Αυτόν τον ρωμαλέο άνδρα απέστειλε κατά τον ΘΕΣΜΟ ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου να τραμπουκίσει τις υπηρεσίες και τον είδε ο κομψός και ντελικάτος κατά τα άλλα κος Μιχιότης και σκιάχτηκε.

Σημείωση παραθέτουμε μερικά από τα αρχικά μόνο των παραγόντων των ομάδων που ήταν παρόντες στο τηλεφώνημα που ο Κος Αποστολίδης είχε με τον Γ.Γ έχοντας προηγουμένως εξηγήσει στον Γ.Γ ότι είναι μαζί τους και ότι τους εκφράζει, άρα εμφανώς κάποιους από αυτούς αποκάλεσε απατεώνες Κ.Π, Γ.Μ, Κ.Λ, Γ.Τ, Π. Όσες κωλοτούμπες κι αν κάνει 5 με 6 μάρτυρες το επιβεβαιώνουν, για αυτό και κάποιος όταν το άκουσε του φώναξε « άντε γ…. ρε αρ….» Εκτός κι αν δεν το άκουσε ούτε αυτό.

Αυτό που δε λέει ο αποδεδειγμένα ψευδολόγος είναι πως ο Επίτροπος καταργήθηκε τον Ιούλιο του 2019 και πως οι περσινές επιχορηγήσεις δόθηκαν με το νέο καθεστώς από τον Δήμο χωρίς προληπτικό έλεγχο επιτρόπου. Άρα δεν άλλαξε απολύτως τίποτα από πέρσι.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως πέρσι εκταμιεύτηκαν τα χρήματα με την ανοχή της υπηρεσίας «για τελευταία φορά» γεγονός που δεν μεταφέρθηκε και στους συλλόγους. Γιατί πιθανότατα αυτό το τελευταία φορά ο καταφερτζής Δήμαρχος πίστευε ότι θα ισχύσει και φέτος. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως μέχρι και 15 ημέρες πιο πριν διαβεβαίωναν επίσημα σε συλλογικά όργανα Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι ότι θα δοθούν όλα σε όλους. Πρέπει να διαλέξουν αν είναι τόσο ανόητοι ή τόσο απατεώνες και επειδή έχουν επιδείξει ιδιαίτερες ικανότητες στην απατεωνιά μάλλον προς τη δεύτερη ιδιότητα συγκλίνουμε.  

Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 18 μήνες. Πότε ακριβώς αυτός ο «αδάμαντας» που προΐσταται των διοικητικών υπηρεσιών και είναι και υπεύθυνος για την διαβούλευση ενημέρωσε τους συλλόγους ότι τα πράγματα άλλαξαν για να δουν τι θα πράξουν. Τι περίμενε να κοπούν πρώτα οι επιχορηγήσεις και μετά να πει τη διαδικασία; Το ερώτημα αυτό θέτει δημόσια και η κα Λενα Παπαπαναγιώτου που τουλάχιστον είναι γνωστή ως φανατική υποστηρίκτρια του υπόδικου για κακούργημα Δημάρχου  και όχι φυσικά του απατεώνα του Ζαμάνη. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί οτί μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχουν τοποθετήσεις του Γ.Γ στα επίσημα συλλογικά όργανα του Δήμου, παρουσία του ίδιου του υπόδικου Δημάρχου, που περιγράφει ότι θα επέλθει αυτή η στιγμή του κοψίματος. Άρα αν και ήξερε περίμενε το πότε θα συμβεί με σαδισμό θα μπορούσε να πει κανείς.  Αφού είναι γνωστή από παλιά η εμπάθεια του σε όλους αυτούς τους συλλόγους.

Κλείνοντας θέτουμε κι ένα ερώτημα το οποίο περιμένει κι αυτό την απάντησή του. Δεδομένης της διαδικασίας που εξήγησε στην κα Χασάπη ο Θεσμός φέτος που οι επιχορηγήσεις δίνονται εν μέσω lockdown τι είδους δράσεις θα επιχορηγήσουν αυτές που δεν θα γίνουν; Θα δώσει ο Δήμος εν γνώσι του χρήματα για μια περίοδο που απαγορεύονται οι δράσεις; Παρόλη τη «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»;

Πόση ακόμα θα κοροϊδεύετε τους συλλόγους και την κοινωνία;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ κ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου