Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Παραμύθι για μεγάλους...




Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας νεαρός βασιλιάς, αγαθός και καλόψυχος, που ήθελε οι υπήκοοί του να ζούνε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Επειδή, όμως, το βασίλειό του ήταν μεγάλο και δεν μπορούσε μόνος του όλο να το κουμαντάρει, όρισε σε κάθε του γωνιά κι από έναν αξιωματικό για να ζει από κοντά τα προβλήματα των ανθρώπων και να δίνει λύσεις. Ο βασιλιάς, κάθε τόσο, θα περνούσε από κάθε γωνιά για να δει αν όλα έγιναν καλώς κι αν η δουλειά των αξιωματικών ήταν αυτή που έπρεπε.
Όμως, κάποιοι αξιωματικοί, όσο περνούσε ο καιρός, άρχισαν να ζηλεύουν το βασιλιά και να κάνουν φθονερές σκέψεις γι’ αυτόν. «Γιατί –σκέφτονταν - αυτός να ζει στο παλάτι, να κυκλοφορεί με τη χρυσή άμαξα, να έχει τόσους υπηρέτες κι ό,τι λέει να γίνεται ενώ εμείς να μην απολαμβάνουμε όλα αυτά!». Έτσι,  άρχισαν να παραμελούν τη δουλειά τους επίτηδες με αποτέλεσμα οι υπήκοοι να διαμαρτύρονται ότι ο βασιλιάς τους δεν ενδιαφερόταν πια γι’ αυτούς. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όποτε κάποιος τους ζήταγε μια χάρη του την έκαναν μόνο με ανταλλάγματα, ανάλογα με το τι είχε να προσφέρει ο καθένας, για να πλουτίζουν περισσότερο χωρίς να το ξέρει ο βασιλιάς. Άλλες  πάλι φορές εξυπηρετούσαν κάποιον τάχα χαριστικά, στην πραγματικότητα όμως εκβιάζοντας τη συνείδησή του για προσωπικά τους οφέλη. Κι αν κάποιος τους έκανε παράπονα και  δεν είχαν να κερδίσουν τίποτα απ’ αυτόν, του έλεγαν ότι ο βασιλιάς φταίει που δεν είναι ικανός να λύνει τα προβλήματα.
Σαν να μην έφταναν αυτά, άρχισαν να κάνουν παρέα με τους αντιπάλους του βασιλιά. Τρώγαν και πίναν μαζί τους και οι πόρτες τους ήταν πάντα ανοιχτές για αυτούς. Κι όταν είδαν ότι ο βασιλιάς δεν τους ενοχλούσε το έκαναν ξεδιάντροπα, μπροστά στον κόσμο, αυτοί μαζί με τους ραδιούργους με το αγγελικό πρόσωπο που έπαιρναν κι έδιναν πληροφορίες, κουτσομπόλευαν σαν κοινές γυναικούλες κι είχαν βάλει τελάληδες να κακολογούν το βασιλιά και να υπονομεύουν το έργο του. Αλλά ακόμα κι οι γυναίκες τους, συμπεριφέρονταν κι αυτές σα βασίλισσες και τα μυαλά τους είχαν πάρει αέρα και τριγύρναγαν δεξιά κι αριστερά σαν παγόνια, έχοντας συντροφιά τις φιλενάδες τους σα να ήταν οι κυρίες επί των τιμών κι ήθελαν να έχουν λόγο παντού κι έχωναν παντού τη μύτη τους.
Αυτή η κατάντια είχε επηρεάσει τη ζωή και τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Όσοι παρέμεναν τίμιοι και μοχθούσαν καθημερινά δεν άντεχαν άλλο την αδικία και την άνιση μεταχείριση κι όπως ήταν επόμενο το σούσουρο έφτασε και στ’ αυτιά του βασιλιά. Ο καλός βασιλιάς δεν πίστευε το θράσος και την αχαριστία των αξιωματικών του που τούς είχε εμπιστευτεί για το καλό του βασιλείου του! Για μερόνυχτα σκεφτόταν και ξανασκεφτόταν τι θα έπρεπε να κάνει. Εξάλλου, σε λίγες μέρες έφταναν τα Χριστούγεννα και το μεγάλο δέντρο μπροστά από το παλάτι θα γέμιζε από στολίδια και δώρα…………… ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..



Αγαπητοί μας αναγνώστες,
 Μέρες που έρχονται, σκεφτήκαμε να σας κάνουμε να νιώσετε για λίγο παιδάκια και σας καλούμε να διαμορφώσετε εσείς, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία σας, το τέλος του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Εμπρός ,λοιπόν, στείλτε μας τη δική σας εκδοχή για το τι θα έπρεπε να πράξει ο βασιλιάς.
Καλές γιορτές σε όλους!!!



207 σχόλια:

  1. Πολλα like!!!εξαιρετικη ιδέα .....θα σκεφτώ ....το τέλος του παραμυθιού και θα επανέλθω.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυσκολος ο προβληματισμός αλλα πολυ ενδιαφέρων .ας βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει και μετα βλέπουμε τι τελικά πρεπει να πράξει ο καλός βασιλιάς.?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια καταπληκτική ανάρτηση, για τα εφε δεν το συζητάμε ! ΦΔ μακράν η καλύτερη ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τους συλλάβει όλους και να τους βάλει σε δίαιτα για τουλάχιστον δυο χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού τους συλλάβει να τους αλειψει με φούμο και να τους περιφέρει σε όλο το βασίλειο για παραδειγματισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετα απο την περιφορά να τους μαστιγώσει με εκατό πενήντα βουρδουλιές έκαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τους στείλει στο Μινώταυρο στην Κρήτη και αμα σωθούνε σωθήκαμε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο καλός Βασιλιάς που επέλεξε ο λαός οφείλει να σώσει το βασίλειο του από τα μιάσματα. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο κλείνοντας τις κερκόπορτες και να καθαιρέσει αυτούς που ξεδιάντροπα υπονομεύουν το έργο του στο Διόνυσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που τρώνε και πίνουν και κάνουν παρέα με τους αντιπάλους του βασιλιά θέλουν να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» αυτό δεν είναι ηθικό δεν ανήκει στο προφίλ αυτού του βασιλιά. Γίνεται από καρεκλοκένταυρους που θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις που χρησιμοποιούν για να μαζέψουν ψήφους για τον εαυτό τους πριονίζοντας τον θρόνο του βασιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αναμφισβήτητα καλός και έντιμος βασιλιάς να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους πολίτες του βασιλείου του. Επειδή Όμοιος ομοίω … ζευγαρώνει να πακετάρει τους ανέντιμους και να τους κάνει δώρο στους ομοίους τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να καθαρίσει ο τόπος και να γίνει εργο για τον πολίτη

      Διαγραφή
  11. Να τους έδινε σκούπα και καροτσάκι και να σκουπιζαν όλες τις κεντρικές οδούς του βασιλείου έως το έτος 2024 που θα τελειώσει η θητεία του βασιλιά και θα γίνουν εκλογές ,ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους δέσει στο δέντρο και μετά τις γιορτες να τους πετάξει εκει που ανήκουν ....στα αζήτητα.

      Διαγραφή
  12. Αχ ρε ΦΔ , μας βάζεις δύσκολα...
    Επειδή θέλω να το σκεφτώ ακόμα λιγάκι το τέλος , θα προσθέσω μόνο κάτι ακόμα στην ιστορία σου:

    ***Στο βασίλειο επίσης ζούσε ο κουασιμόδος – σφουγκοκωλάριος , στον οποίο παρόλο που ο βασιλιάς του είχε δώσει κάμποσες αρμοδιότητες, ποτέ δεν πραγματοποίησε καμία, ο οποίος ήταν κολλητός με τη κακιά μάγισσα – αγγελιοφόρο του παλατιού. Κάθε βράδυ συναντιόντουσαν κρυφά το βράδυ στο υπόγειο του παλατιού και προσπαθούσαν να βρούνε τρόπο να ρίξουν το βασιλιά. Επίσης σε μια καλύβα κοντά στο γεφύρι του ποταμού , ζούσε η άλλη φίλη της μάγισσας, η εκπαιδευόμενη, η οποία μέσω του γεφυριού έκλεβε ξύλα απ’ την αποθήκη του παλατιού. Τέλος , ζούσε και ο γελωτοποιός του παλατιού, ο οποίος ήταν πρώην δάσκαλος και γυρνούσε από εδώ και από εκεί, προσφέροντας γέλιο στους κατοίκους. ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ρουφιάνα και κλέφτρα ; τι ψυχή θα παραδώσεις ...μωρή; (τίτλος εργου και οχι μόνο)

      Διαγραφή
    2. «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, την ρουφιάνα κανείς».δεν της το ειπε κανεις αυτό;

      Διαγραφή
  13. Επειδή κάποιοι στον απέναντι τοίχο παρεξηγούν τις ιστοριούλες και προσπαθούν να στοχοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις σας λέμε οτι :Οποίος εχει τη μύγα μυγιάζεται ,και αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων και εντυπώσεων .Αυτο για τους ρηγες´ ..ΧΑ.ΒΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πίσσα και πούπουλα για τους υπονομευτές που αντί να αφήσουν να παραχθεί έργο τρικλοποδιάζουν αυτούς που προσπαθόυν με ύπουλο τρόπο οι δημότες ας ανοίξουν τα μάτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα ΦΔ, ένα ευχάριστο κείμενο που παρουσιάζει όλη την σαπίλα του συστήματος που είμαστε μέρος του. Το ερώτημα είναι οι δικές μας ανοχές και ο ρόλος μας σε αυτό. Συνηγορούμε ; αντιστεκόμαστε ; τρώμε κουτόχορτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωστά τα λες ο κόσμος τι ρόλο εχει; Εντυπωσιάζεται απο καβαλημένους ; Θέλει τους φαφλατάδες; Αυτούς που ζουν με το όνειρο να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Κάτσε και κοιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κόσμος δεν εντυπωσιάζεται απο άμαξες, δεν εντυπωσιάζεται από αυλικούς που γλύφουν προσδοκώντας το συμφέρον τους, δεν εντυπωσιάζεται από πουθενάδες παρατρεχάμενους ουτε από χαλίφηδες … το είδαμε και από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές
      ο ταξιτζής

      Διαγραφή
  17. Την άμαξα του βασιλιά ξέχασες να πεις για κατι βολτιτσες παραλία μεριά υπάρχουν και αποδείξεις ,διόδια κλπ κλπ και ο βασιλιάς με τα πόδια .Τι γνώμη εχει ο αμαξάς με τι τάιζε τα άλογα και ειναι και πολλά .Εμεις οι αυτόχθονες κάτοικοι που ο βασιλιάς μας φορολογεί για να τρέφει τα άλογα της βασιλικής άμαξας απαιτούμε η άμαξα με τα τόσα άλογα να κυκλοφορεί μονο με τον βασιλιά .Γκέγκε αιντε απο κει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κουασιμόδος , παραπονιόταν συνεχώς στο βασιλιά , ότι μπροστά απ' το σπίτι του , ο δρόμος ήταν γεμάτος πέτρες και θα έσπαγε την άμαξα του. Είχε πάει και σε συμβούλια, αλλά κανείς δεν του έδινε σημασία. Πήγε τότε στη φιλενάδα του, την κακιά μάγισσα, η οποία τον μεταμόρφωσε σε πριγκιπόπουλο. Επειδή όμως η μάγισσα ήταν και λίγο χαζή, η μεταμόρφωση δεν έπιασε καλά και ήταν μισός πριγκιπόπουλο και μισός κουασιμόδος.
    Τι να κάνει , πήγε μέχρι τον αξιωματικό υπηρεσίας για να πει το πρόβλημά του, αλλά αυτός έλλειπε. Ήταν εκεί όμως ο λοχίας στρατεύματος, ο οποίος έτσι βράδυ που ήταν με χαμηλό φωτισμό, τον πέρασε για πριγκιπόπουλο. Διέταξε τότε τους στρατιώτες να πάνε να φτιάξουν το δρόμο του κουασιμόδου και πήγε και ο ίδιος λίγο αργότερα για να επιβλέψει. Εκεί είδε το πριγκιπόπουλο να μεταμορφώνεται και πάλι σε κουασιμόδο , επειδή τα μάγια της χαζής μάγισσας πέρασαν. Διέταξε τότε να φύγουν οι στρατιώτες, αλλά αυτοί είχαν προλάβει και είχαν μαζέψει αρκετά φύλλα απ' το δρόμο. Του άφησε όμως τα περιττώματα απ' τα ζώα στο δρόμο του κουασιμόδου και έφυγε νευριασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=VYX_NDRMkXc

      Διαγραφή
    2. Όχιιιιιιιιιιιιιι και για τα σκουπίδια πάλι θα τρέχει στα συμβούλια για να συγκεντρώνει την προσοχή. Άλλο που δεν θέλει αυτός, την μια οι παραχωρήσεις, την άλλη ο δρόμος του, την άλλη ο λογιστής, την άλλη τα σκουπίδια………… να λέει κάτι για να πει. Δημοτικό Συμβούλιο είναι ; Συμβούλιο Σχολικής είναι; Συγκέντρωση που έχει οργανώσει και πρωτοστατεί; Δεν εχει σημασία αρκεί να μιλάει σε κόσμο. Βρε τι είναι τούτος ;

      Διαγραφή
  19. Το αλληγορικό πνεύμα και χιούμορ σας σπάει κόκαλα. Λυσσάει από ζήλια ο κουασιμόδος. Όσο για την βασιλική άμαξα, ο πρίγκηπας έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ανέκαθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εκτός απ’ τη κακιά μάγισσα – αγγελιοφόρο στο χωριό ζούσε και μια κομπλεξική τρίτεκνη. Αυτή επειδή δεν είχε και τίποτα καλύτερο να κάνει στη ζωή της, μετά από μια συνάντηση που είχε με την κλέφτρα ξύλων και την κακιά μάγισσα και αφού την συμβούλεψαν, την έπεισαν να πάει με το βασιλιά του διπλανού χωριού για να γίνει αξιωματικός. Δεν τα κατάφερε όμως και συμβουλεύτηκε τον κουασιμόδο. Αυτός της είπε να γίνει αρχηγός στα σχολεία. Μαζέψανε έτσι ένα βράδυ γύρω στους 10-15 δικούς της και με οριακή (ακόμα και στημένο που ήταν) πλειοψηφία, έγινε αρχηγός. Ξεκίνησε την καινούργια της απασχόληση, απ’ την επόμενη μέρα το πρωί και στόχος της ήταν , ποιος άλλος, να ρίξει και αυτή το βασιλιά. Καθόταν έγραφε επιστολές για τους αξιωματικούς του βασιλιά, λασπολογούσε – πάντα με τη βοήθεια του κουασιμόδου και της κακιάς μάγισσας. Και αυτό όμως δεν έπιασε γιατί την κορόιδευε ο κόσμος για το πόσο μεγάλη ιδέα είχε για τον εαυτό της. Της είπε τότε ο κουασιμόδος: «Πρέπει να γίνεις φιλική με τον κόσμο» και άρχισε αυτή να μιλάει και να φιλάει όποιον έβλεπε μπροστά της (ακόμα και τον κουασιμόδο – μπλιαχ!!). Ούτε και αυτό έπιασε.
    Μια μέρα που καθόταν μόνη της στο πάρκο και σκεφτόταν τι μπορεί να κάνει, την πλησίασε η κακιά μάγισσα και της είπε: «Μην στεναχωριέσαι. Έχω εγώ την λύση. Αφού έχεις τη μύτη τη γαμψή , έλα να σε κάνω βοηθό μου». Έτρεξε αμέσως και ξεκίνησε τα εντατικά μαθήματα . Έλα όμως που η κακιά μάγισσα , εκτός από κακιά είναι και χαζή και της έμαθε τα μισά μάγια λάθος. Απεγνωσμένη γύρισε ξανά στην παλιά της ασχολία , δηλαδή αρχηγός των σχολείων και έγραφε άσχετες επιστολές για δικηγόρους , φάρμακα κτλ και πάλι γέλαγε όλος ο κόσμος μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή ανάθεμα και αν ξέρει τι σημαίνει η λέξη «αιτιάσεις» που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση της . Προέκυψε μετά από συνάντηση με την φίλη της την ρουφιανοαρπάχτρα και την (ας πούμε) νομικό. Καθ υπόδειξη το έγραψε… δεν κατάλαβε τι σημαίνει. Είναι γνωστό ότι είναι σπίρτο….

      Διαγραφή
    2. Κυριούλα εσένα λέω με τις δηλώσεις καθ υπόδειξη , για την ενημέρωση σου, άκου 1. ρωτήθηκε ο αρμόδιος του Δήμου, 2. πάρθηκε απόφαση από την σχολική επιτροπή. Που είναι η παρανομία; ή θα πείτε πάλι(όπως το συνηθίζετε) συγνώμη μου μεταφέρανε , άκουσα, δεν ήξερα;

      Διαγραφή
    3. Καλέ κυριούλα καθ υπόδειξη είστε με τα σωστά σας ; κολλήσατε από τον σφουγγοκωλάριο; λέτε κάτι για να πείτε; Ή φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης;

      Διαγραφή
  21. Θα σκίσω τα διπλώματα μου
    Προσφέρει άφθονο γέλιο το γελοίο που βγάζει η δήλωσή και αντιγράφω μέρος για να μην νομίζετε ότι λέω μ@λ@κίες : απαντά η Ένωση Γονέων…..αναφορικά με την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού: «Μάταια προσπαθούν όσοι παρανόμησαν να θολώσουν τα νερά, επιτιθέμενοι με σύριγγες σε ανεμόμυλους. Να είναι σίγουροι ότι δεν μας φοβίζουν καθόλου και θα λογοδοτήσουν για όσα παράνομα έκαναν ή παρέλειψαν να κάνουν. Αν οι σύριγγες δεν έφτασαν στα σχολεία ας ψάξουν τον υπεύθυνο».
    Κυριούλα καθ υπόδειξη
    1 κανένας δεν θολώνει νερά όλα έγιναν νόμιμα (για τις παρανομίες κοίτα τις δικές σου παρέες και όσα προσπαθείτε να κουκουλώσετε με την μέθοδο του αποπροσανατολισμού και της παραπληροφόρησης)
    2 Την προσοχή σου κυριούλα..... πρώτη φορά ακούω να λένε «θα λογοδοτήσουν για όσα παράνομα έκαναν ή παρέλειψαν να κάνουν» OMG!!!!!!!!!!!!!!!!! (αν είσαι εκπρόσωπος της Ενωτικής τα δελτία τύπου πρέπει να τα διαβάσω όταν είμαι στις μαύρες μου)
    3 Για την δήλωση σου κυριούλα «Αν οι σύριγγες δεν έφτασαν στα σχολεία ας ψάξουν τον υπεύθυνο»…. Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και μάλιστα σχετική με φάρμακα λόγω επαγγέλματος ήταν και στην επίμαχη προηγούμενη παραγγελία φαρμάκων.
    Κυριούλα καθ υπόδειξη, με την ευκαιρία που σου πέφτει πιο κοντά, για ρώτησε την κατ αρχήν, τι σύριγγες θα μπορούσαν να είναι οι σύριγγες αξίας 10 ευρω η μία, ρώτησε την επίσης ό,τι υλικό και αν είχε μέσα η σύριγγα (με 10 ευρω δεν θα ήταν άδεια) μπορούσε να γίνει ένεση σε μαθητή ή θα πήγαιναν όλοι σούμπιτοι στην στενή; (όχι Ευβοίας) και ποια η αντίδραση της όταν άκουσε ότι οι σύριγγες αξίας 10 ευρω η μια …..δεν παραδόθηκαν ποτέ. Σφύριζε αδιάφορα;;;;; ή αδιάφθορα λόγω και της εκπροσώπησης και της πεντακάθαρης (παστρικιάς που λέμε) «στάσης» ;;;;;;
    4 Επειδή έχετε και τις φιλίες και τις γνωριμίες με νομικούς που έχουν χρόνο… για αναθέστε τους την υποθεση των φαρμάκων να βρούν γιατί δεν έφτασαν στα σχολεία και ποιος είναι ο υπεύθυνος ή φοβάστε ότι η φίλη που θα αναλάβει την υπόθεση πρέπει να ετοιμάσει και την απολογία της μαζί;
    Κυριούλα καθ υπόδειξη μην νομίζεις ότι οι γονείς δεν καταλαβαίνουν...... τον τίτλο που πήρες (όπως τον πήρες)δεν τον αξίζεις τον ντροπιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Κυριούλα" ίσως είναι και τιμή για τη συγκεκριμένη. Αρχηγός των γονιών, ενώ "ξέχασε" η ίδια ότι είναι γονιός... Μαριονέτα, που της "χρυσώνουν" τις κλωστές, για να "εκτελεί" αβίαστα κάθε σκηνή του παραμυθιού που ζούμε. Μαριονέτα που κάθε μέρα προσπαθεί να μεταμορφώνεται σε πριγκηποπούλα, αλλά από "μέσα" πάντα θα την ενοχλούν οι κλωστές που την κινούν. Μαριονέτα, που έμαθε να πληρώνει για να έχει τους αυλικούς και κόλακες, για να ζει "ευτυχισμένη" το δικό της παραμύθι. Μαριονέτα, που περισσότερα ξέρει για φρου-φρου & αρώματα, παρά να γράψει σε μία γραμμή με πέντε λέξεις.
      Τι θέλουμε λοιπόν; Μαριονέτες; Αν αυτό μας άξιζε... αφού το επιλέξαμε;

      Διαγραφή
    2. Η τρίτεκνη κυριούλα μην δεί αντρα ..... ποζάρει με τον οποιονδήποτε μπροστά στον δικό της και καλά ελευθερη σχέση έχουμε ......και με τον μπάμπη και με τον μιχάλη και με τον μάνθο και με …… ναι ναι αυτά που γράφω είναι απαίσια όχι αυτά που γίνονται .

      Διαγραφή
    3. Όποιος πλερώ...νει αγκαλιάζονται-φιλιούνται. Όποιος κόβει την "αιμοδοσία"... κλωτσιά και στον αγύριστο

      Διαγραφή
  22. Μπα !!τωρα εκθειάζετε τον Αβραάμ πόσο τιποτένιοι και ηλίθιοι είσαστε εκεί που φτύνετε εκεί γλύφετε ,ανθρωπάκια της μπριζόλας άχρηστοι κηφήνες ,που υπογείως ψάχνετε καμμία δουλίτσα αρπαχτηλικι ,τρωκτικά ψευδομυρηκαστικα ,κουραδομαγκες βρε ουστ !! ουστ!! απο δω !!!!η απεργία των νεκρών τελείωσε γρήγορα στους τάφους σας.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο στην Αγγελική την Πέππα για την όμορφη διοργάνωση στην Σταμάτα και για τον στολισμό που έκανε σε όλο το Δήμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε μεγάλε μόνον η Αγγελική δούλεψε οι τοπικοί πρόεδροι δεν έναναν τίποτα, δεν έκαναν εκδηλώσεις και μάλιστα πολύ καλές Κασαπάκης, Μπάσης, Πιπέρης, Χριστόπουλος, τίποτα γι αυτούς 'ελεος πια φτάνει το γλύψιμο έτσι νομίζετε προσφέρετε το μόνο που καταφέρνετε είναι να απομακρύνετε τους τοπικούς προέδρους από την παράταξή σας

      Διαγραφή
    2. Είπα Μπράβο στην Αγγελική την Πέππα για την διοργάνωση στην Σταμάτα. Δεν είπα ότι οι άλλε ς κοινοτητες δεν τα οργάνωσαν καλά και δεν ηταν ωραία . Μπράβο τους Κασαπάκης Πιπέρης Μπάσης Χριστόπουλος, άξιοι συγχαρητηρίων για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Για την Σταμάτα είπα που είναι γνωστό ότι η Αγγελική έτρεχε μόνη της, έβαλε και από την τσέπη της όπως πάντα. Ως Κυρία που είναι στον λόγο της το παρουσίασε συνολική δουλειά, ενώ όλοι ξέρουν ότι την πολεμάει ο προεδράκος φευγω-αλλά απειλώ για να μείνω. Μπράβο σε αυτούς που δούλεψαν και ο κόσμος το καταχάρηκε σε κάθε κοινότητα. Μπράβο στην Αγγελική την Πέππα για την Σταμάτα.

      Διαγραφή
    3. Φίλε αυτοί οι πρόεδροι που αναφέρεις δεν ανήκουν στο στενό περιβάλλον του Ζαμάμη θα τους θυμηθεί παραμονές εκλογών και τότε............

      Διαγραφή
    4. Για οποιους ηταν στην όμορφη γιορτή στην Σταμάτα θα παρατήρησαν πως η ΠΕΠΠΑ ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους και τους προσφέροντες που δεν ηταν λίγοι και τον πρόεδρο τον ΠΕΠΠΑ ο οποίος και αυτός πρόσφερε με τον τροπο του .Ολοι οι πρόεδροι των τοπικών δεν πρεπει να ειναι απο το στενό περιβάλλον του Δημάρχου ,αρκεί μονο να κάνουν καλα τη δουλειά τους για το καλό όλου του κόσμου ,χωρίς τρικλοποδιές και διάφορες ανοησίες .Πρεπει ολοι να πασχίζουν για την σωστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος και δημοσίου συμφέροντος .Ευτυχισμενες γιορτές !!!!!!

      Διαγραφή
    5. Η Αγγελική έτρεξε πολύ και έβαλε και δικά της χρήματα. Αυτά δεν τα διαλαλεί ομως η Αγγελική, ενω άλλοι ..... Είπαμε Αγγελική ταπείνα αλλά όχι και έτσι .... Καλές Γιορτές.

      Διαγραφή
    6. Ξέρουμε ποιος πάει κόντρα στην Αγγελική. Δεν περιμέναμε να την βοηθήσει τώρα λοιπόν . Συγχαρητήρια Αγγελική έχουν γνώση οι Σταματιώτες ποιος τους κοροϊδεύει και ποιος φροντίζει για την Σταμάτα.

      Διαγραφή
  24. Επειδή ο άεργος έχει χάσει τελείως την μπάλα τώρα τελευταία, αναφέρομαι στο πρόσφατο δημοσίευμά του , στο δικό του blog. Κρατάω το τελευταίο κομμάτι (μιας και το προηγούμενο είναι κλασικά άσχετο) όπου γράφει ότι θα πάει γ@^%#ς την εξουσία κτλ, κτλ.
    Να σου πω ρε τζιτζιφιόγκο, που θες να γ%$#@ς κιόλας. Εγώ λέω να έρθεις με την όπισθεν , όπως συνηθίζεις τον τελευταίο καιρό να το κάνεις. Τα κους κους στο Δήμο , γι' αυτό μιλάνε... ότι το "βιδώνεις το παξιμάδι"!!!! Θες να το παίξεις και άντρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να ξε καβαλήσει λίγο το καλάμι, δεν πιάστηκε;;; … εκτός αν βολεύτηκε και του αρέσει κιόλας… Θέλει να το παίξει αγωνιστής μα δεν του βγαίνει. Σφουγκοκώλης ήταν πάντα και Σφουγκοκώλης θα μείνει. Όλος ο Διόνυσος ξέρει τι κουμάσι είναι. Ξέρει την τακτική του να γλύφει πότε από εδώ και πότε από εκεί και αν δεν γίνει κάτι προς όφελος του αρχίζει να απειλεί με την παραπληροφόρηση στο blogs του βάζοντας και την ουρά του να γράφει με το σκεπτικό ότι θα ανεβάζουν και θα κατεβάζουν Δημάρχους. (ο κόσμος έχει αντίληψη να καταλάβει ότι εσείς είστε για χαβαλέ για να μην πω τίποτε άλλο ) Σε μάθαμε πια τι κουρ@δόμαγκας είσαι και την άλλη την δουλοπρεπή την χλεμπονιάρα που δουλικά σε υπηρετεί για να της πετάξεις κανα κόκκαλο. Φάμπρικα νομίσατε ότι έχετε μωρέ ; Ξεφτύλες είδαμε την παραπληροφόρηση τις διαστρεβλώσεις τις εμπάθειες και τις συμπάθειες σας, μη έχετε αυταπάτες .
    Και όσο για το ότι θα πάτε εσεις ως τιμητες των πάντων κάποιους κατά το δοκούν σας γ@μιώντ@ς.......... ένα θα πω : «κορίτσια» στα κρεβάτια σας έρχεται ο γ@μι@ς σας .
    Επιβεβαιώνετε το «όση ζάχαρη και να βάλεις στα σκατά λουκουμάδες δεν γίνονται». ….. κουραμπιέδες ίσως …..βάζοντας πολύ ζάχαρη άχνη και αυτό μόνο λόγο των ημερών ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όταν για έναν ολόκληρο χρόνο έτρεχες πάνω κάτω στο γραφείο του Ζαμάνη και το διαλαλούσες με υπερηφάνεια,
    Όταν δεχόσουν τις προτάσεις του και συμμετέχεις στα διοικητικά συμβούλια διαφόρων Νομικών Προσώπων,
    Όταν συμμετείχες στη διαμόρφωση σημαντικών δράσεων του δήμου, όπως η Δημιουργική Απασχόληση το καλοκαίρι του 2015, τα Προγράμματα μαζικού αθλητισμού, η παραχώρηση των δημοτικών χώρων στα αθλητικά σωματεία κ.α.,
    Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είσαι σήμερα με τη στροφή που επιχειρείς τόσο άτσαλα; Και πόσο πιστευτοί μπορεί να ακούγονται οι λόγοι που τόσο όψιμα επικαλείσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λίγο μετά τη γιορτή στη Σταμάτα, οι πρωταγωνίστριες του γνωστού Ομίλου Κυριών της περιοχής φωτογραφίζονται καμαρωτά καμαρωτά. Όπως εκείνο το καλοκαίρι στη Σταμάτα πάλι που φωτογραφίζονταν χαμογελαστές αγκαλιά με τον Καλαφατέλη. Η διαφορά τώρα είναι ότι στη θέση του Καλαφατέλη είναι η Μεγαλειοτάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω ρε φίλε... Τρέχω να προλάβω να την εκτυπώσω στον φωτογράφο , για να την κάνω κάδρο.

      Διαγραφή
    2. Να γίνει ολόσωμη εκτύπωση και να τοποθετηθεί δίπλα στον καθρέφτη για να δούμε σε πόσο χρόνο θα κανεις για να γίνεις ίδια με το είδωλο σου .Οποτε καήκαμε ,ή να κανεις κάθε μέρα πρωι μεσημέρι βράδυ απο σαράντα μετάνοιες ,και νηστεία έως το Πάσχα ,τωρα θα μου πεις πως θα μοιάσεις στο είδωλο με νηστεία ,πρόβλημα σου .Η τέχνη θελει θυσίες !!!!! Καλά Χριστούγεννα

      Διαγραφή
  28. Κάθε εξουσία θέλει και τη Μεγαλειοτάτη του. Να σε ένα πράγμα που μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερού οι διοικήσεις του Καλαφατέλη και του Ζαμάνη. Βοήθεια μας χριστιανοί, κοντεύω να φρικάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23 Δεκεμβρίου 2015 - 8:11 μ.μ.

    Απαράδεκτοι, επιεικώς, χαρακτηρισμοί. Απεχθής κιτρινισμός. Κατεβάζουν το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού σε επίπεδο καταγωγίου του μεσοπολέμου. Αχρείαστες χυδαιότητες. Να τελειώνουμε μια και καλή. Καμιά ανοχή.
    Ο Ενεργός Πολίτης δημόσια τοποθετήθηκε για αντίστοιχες αθλιότητες σε άλλο blog σε βάρος της προσωπικής ζωής του δημάρχου Διονύσου. Κι αυτό θα πράττει αταλάντευτα, χωρίς εκπτώσεις σε όσους προσπαθούν να μετατρέψουν το δημοτικό σκηνικό σε zougla.gr. Και την ίδια αυστηρότητα θα δείχνει σε όσους τους φιλοξενούν...
    Χρόνια Πολλά και Καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαμάνη είσαι τίμιος και ηθικός, αυτό θέλει ο πολίτης από εναν Δήμαρχο.

      Διαγραφή
  30. Τα Χριστούγεννα στον Διόνυσο εορτάσθηκαν με λάμψη και μουσική δίνοντας μια εντυπωσιακή εορταστική εικόνα στα δημοτικά διαμερίσματα. Όλοι - και ιδιαίτερα τα παιδιά – ένοιωσαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Δήμαρχε να έχεις υγεία και δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρόνια Πολλά Φωνή Διονύσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φωνή Διονύσου γι αυτούς που επειδή έχουν …… το αρνί και μας λένε ότι είναι ανάσταση ……. είστε εδώ για την αποκατάσταση της αλήθειας. Όπως και να το κάνουμε η γαλοπούλα είναι για τα Χριστούγεννα και το αρνί για το Πάσχα Χρόνια πολλά! Εύχομαι να πέρασες καλά Χριστούγεννα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές στο βασίλειο του καλού βασιλιά συνεχίζονταν με μεγάλη επιτυχία δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα και χαρούμενη διάθεση στον λαό του!!! έτσι ο καλός αλλα και έξυπνος βαςιλιας Αποφάσισε οτι όλες οι σοβαρες αποφάσεις αναβάλλονται για το προσεχές μέλλον........!!!! Μεχρι τότε ας περνάμε καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άβυσσος η ψυχή του κακοπροαίρετου ανθρώπου, αν δεν γίνονταν χριστουγεννιάτικες γιορτές θα γκρίνιαζε ότι ο βασιλιάς δεν ενδιαφέρεται για το λαό του, όταν γίνονται πάλι γκρινιάζει γιατί μπλα μπλα ....και μη χειρότερα δηλαδή!

      Διαγραφή
  34. Χαχαχα χοχοχο
    Από τα Χριστούγεννα μέχρι των φώτων να έχετε το νού σας για τους καλικαντζαρους σφουγγοκωλάριο, παραπληροφόρησης, ρουφιανοκλεψιάς. Υπομονή…….. οι καλικάντζαροι θα εξαφανιστούν τα φώτα….. οι σκοτεινοί το φώς δεν το αντέχουν ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε παιδια ποσά θέλουν να μας τρελάνουν,,άκουσον άκουσον η ενωτική πρωτοβουλία έβγαλε δελτίο τύπου για δήθεν υπέρ κατανάλωση πετρελαίου στο ΚΑΠΗ Σταματάς ζητώντας λεπτομέρειες που όπως διαβαςα ειναι στην διάθεση τους για να εχουν σωστή ενημέρωση και να μην ανησυχούν τοσο....Αλήθεια απο ποτέ έγιναν εκεί στην ενωτική τοσο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα γιατι αν δεν με απατά η μνήμη μου δεν είπαν τίποτα για την μείωση της κατανάλωσης καυσίμων κατα 95000 λίτρα μεσα στους 9 πρώτους μήνες της διοίκησης Ζαμανη !!!!σε σχέση με την αντίστοιχη δίκη τους περίοδο διοίκησης. Μάλλον εχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά όπως βολεύονται ....και για του λόγου το αληθές ρωτώντας έμαθα οτι η ποσότητα του πετρελαίου στο Καπή ηταν 300 λίτρα και είχε γίνει κάθε νόμιμη ενέργεια για τον επιμερισμό της κατανάλωσης Ω ς προβλεπόταν. Σιγα ρε παιδια εκεί στην ενωτική μην σκίσετε το καλσόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τώρα θα αναγκαστώ να ανοίξω το στόμα μου έστω και ως ένας ταπεινός πολίτης ... Τα πράγματα δεν αλλάζουν μόνα τους θέλουν ανθρώπους με ψυχή ήθος και αξίες , όχι με την αμάρτησα για τα παιδιά μου πολύτεκνη οδηγο από την Σταμάτα που έχει "φάει" παραπάνω (μεγαλοκοπέλα βλέπεις) από όσες π….πίτσες έχει πάρει η Τζούλια και έχετε την απαίτηση να σας πάρουν στα σοβαρά;
    Αυτά που εγώ τολμάω να σας πω κατάμουτρα θα σας τα λένε πίσω από την πλάτη σας...
    Στα μπ@@ρδ@λ@ αφήνουν να τους εκπροσωπεί μια (και ο νοών νοείτω) καταπιώνα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό ευθύνεται όχι μόνο το τοπικό συμβούλιο αλλά και η δημοτική αρχή

      Διαγραφή
    2. Στις π…..@νοδουλιές της πολύτεκνης για το μέντορα της τώρα και ο Σύλλογος του σχολείου; ΝΤΡΟΠΗ.

      Διαγραφή
    3. Αυτή όσους εκθειάζει τους εχει πάρει

      Διαγραφή
    4. απο πίσω ......είναι και ο ξάδελφος του με το ιδιο επίθετο..... γνωστό πια σε ολους

      Διαγραφή
    5. ο Βαγγελάκης και ο Νικολάκης .... Πέππα το γουρουνάκι….. Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν

      Διαγραφή
  37. Πω!! Πω!! Χυλόπιτα που έπεσε στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο με τις υγείας. σας και αν δεν μπορείτε να χωνέψετε σόδα " σουρωτή " για να ηρεμήσει το μυαλό σας .Βεβαια Τα γαϊδούρια ξυπνήσανε όπως χαρακτήρισε ο "πυροσβεστήρας " τους παρόντες .Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην δημοτική ομάδα για την άψογη συμπεριφορά τους .Ονειρα Γλυκά και ασκανδάλιστα Προσοχή τις μεσοτοιχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αμάν κι εσύ φαγώθηκες με την πολύτεκνη το είπαμε αυτό ότι έκανε το έκανε εθελοντικά [εθελοντισμό το λέμε τώρα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μα τόσο πολύ ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα να φαίνεται ο ρόλος της νεαρής νεόκοπης που ειναι και συγγενής του πυροσβεστήρα .Τι ήθος ,τι σταθερότης τι μαθήματα ψυχολογικής υποστήριξης στον κ. καθηγητή έξ κρυονερίου ορμώμενο .Οχι δεν ειναι ασυμβίβαστο να πληρώνεται απο προγραμμα του Δημου η νεαρά αφού πηρε και τις ευχές για καλή σταδιοδρομία απο τον αρχιερέα της διαπλοκής όσιο Ιωάννη τον κρυονεριώτη ,βοήθεια μας.ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που στο πίσω μέρος του μυαλού τους νομίζουν πως θα συνεχίζουν να λειτουργούν σε βάρος των Δημοτών που σαστισμένοι παρακολουθούν τα γεγονότα .ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που αντί να δουλεύουν για το καλό κοιτάνε να δημιουργούν έριδες και μίσος .ΝΤΡΟΠΗ να το παίζουν κάποιοι "βασιλικότεροι του βασιλέως " παίζοντας μπιλιάρδο στις πλάτες μας .Οι χρήσιμοι ηλίθιοι ξύπνησαν
    Δημοτης τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήρθε απ' τον πάγκο, η τελευταία ρεζέρβα και πριν πάρει ακόμα παιχνίδια στα πόδια της , σήκωσε και κεφάλι. Στο καλό με το παριζάκι...

      Διαγραφή
  40. Αφού πέρασε μια υπέροχη βραδιά στο γνωστό ξενυχτάδικο ο κλαρίνο -γαμπρός μη ξεχνώντας το γνωστό σε όλους ρόλο του "τρίτο δεύτερου" γράφει στην γνωστή φυλλάδα τις ηλίθιες βλακείες του .Δασκαλακο της συμφοράς αυτό που έγραψες ηταν πολυ καλο αλλα βάλε λίγο δρακο ,καμμία μάγισσα ,κανένα τερας κανένα συμπλήρωμα διατροφικό ,λίγο προσπάθεια και θα μοιάσεις στους γνωστούς ομοτράπεζους με τα μαύρα και τα πούρα και την έπαρση των διακοσίων καρδιναλίων .Προσεχε οι κακές παρέες κάνουν κακό στην. υγεία ο Γιατρός!!!! σου .μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ή χάζεψε, ή είναι τελικά είναι παντελώς ηλίθιος!!! Μ' αρέσει που γράφει και στα Αρχαία... Για τα πανηγήρια ρεεεεεε!!!!

      Διαγραφή
  41. Δεν κάνει και μια ελεύθερη μετάφραση μηπως και καταλάβει κανεις τι θελει να πει ο ποιητής ....γιατι κακά τα ψέματα τέτοιο επίπεδο ειναι λιγάκι δύσκολο να το αντιληφθεί ο κοινός θνητός...μιλάμε για μείον άπειρο και βάλε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά κάνεις και φανερώνεσαι ρουφιανοαρπάχτρα … πόσο καβαλημένη είσαι που την ευγένεια την περνάς για γλείψιμο …..δεν φταίς εσυ . (σε εσας που χαρακτηρισθήκατε γλείψιματίες από τη ρουφιανοαρπάχτρα μιλάω) Συμπέρασμα δεν εκτιμούν ουτε αξίζουν όλοι την ευγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ποια νομίζει οτι είναι ; ποιοι την γλείφουν και γιατι;;;;; ισως θελει το γλείψιμο τοσο πολύ που τελικά το φαντάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο πράγμα η φαντασία γιατί η ίδια γλύφει

      Διαγραφή
    2. Μόνο στο γλύψιμο εδω;;
      Τίποτα άλλο;;

      Διαγραφή
  44. Τυφλος τα τ ωτα, τον τε νουν,τα τ ομματ ει
    Τελαμωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αν η μ-λ-κια ηταν εργοχειρο θα ειχατε κανει τις προικες σας ,Λουμπινες
    το μηνυμα προς τα τουβλα του απεναντι ντουβαριου με ευχες για ταχεια αναρρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρόνια πολλα και καλή χρόνια!!!! γεμάτη δημιουργία και έργα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Επίσης.... κανεις δεν εχει το δικαίωμα να θεωρεί τους αλλους δεδομένους και σίγουρους χωρίς κρίση και άποψη !!! Αν κάποιος κανει το λάθος και το πιστεύει αυτό ... για ενα μονο πράγμα να ειναι σίγουρος ...οτι τον περιμένουν πολυ δυσάρεστες εκπλήξεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Την εξουσια μπορεις να την εμπιστευτεις μονο στον ανθρωπο που τη βαριεται και την αποφευγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δώρο (λόγο των ημερών) το καλσόν pretty bra για τον σφουγγωκόλη και την παρέα του που τα σκίζουν συχνά τα χρυσά μου!
    ΕΥ-ΔΑΙΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οι γιορτές κοντεύουν να τελειώσουν, ο βασιλιάς θα πρεπει να πάρει θέση και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και ο λαός του να δει επιτέλους έργο και αποτέλεσμα.νομιζω οτι η καλύτερη προσέγγιση σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι πρωτίστως ο καθαρός ειλικρινής και ευθύς διάλογος χωρίς κουτσομπολιά και Κατινιες !!!! Όταν και αυτός δεν φέρει αποτελεσμα τότε ο βασιλιάς θα πρεπει να βρει άμεσες και δραστικές λύσεις γιατι σύμφωνα με την λαϊκή ρήση - όπου δεν πιπτει λόγος πιπτει ράβδος- ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε παιδια ...ποιοι νομίζουν οτι ειναι ορισμενοι?πως την εχουν δει δηλαδή;;; Βλέπουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν ... Σκέφτονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας ....για να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις ....και διαχέουν ψευδείς ειδήσεις !!!παιδια προσέξτε γιατι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα ....και ειναι κρίμα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κανεις δεν εχει το δικαίωμα να βρίζει και να απαξιώνει τους δημοτικούς συμβούλους αποκαλώντας τους δημοσίως ' γαϊδούρια ' ακομα και δηλώνει "φίλος του δημάρχου "...κ . Δήμαρχε πρόσεχε γιατι αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κανεις τους εχθρούς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αλήθεια η τελευταία τρύπα της φλογέρας , παραιτήθηκε ή ο Dusty (κινούμενα σχέδια πυροσβέστης απ' το Planes) , την έπεισε να περιμένει λιγάκι μπας και το παριζάκι την βολέψει πουθενά αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παρατρεχάμενος , ξέρει και δουλεύει καλά τη μαριονέτα του...

      Διαγραφή
  54. Οποιος νομίζει οτι κρεμόμαστε απο τα αρχ- - - α του ας τα κόψει να πέσουμε !!!! Φουαντρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δεν ξέρω αν τα γράφει η Αγγελική ή όχι, αλλά όποιος το γράφει, μεταξύ μας, έχει δίκιο. Το είπες και ακούστηκες από πολλούς. Ντροπή...

      Διαγραφή
    2. Είναι κρίμα για τον Τάσσο να προσπαθεί να βγάλει τρελά πέντε έξι άτομα που έμειναν κάγκελο όταν τον άκουσαν να καθυβρίζει και αυτούς αλλά και τους υπόλοιπους συμβούλους με το γνωστό χαρακτηρισμό. Αντί για αυτό θα έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του ακόμα κι αν θα έπρεπε να ανακαλέσει , ακόμα και τώρα ,έιναι θέμα ευθιξίας και τιμής

      Διαγραφή
    3. Δεν χρειάζεται να έχεις και τρελό νούμερο IQ... Αρκεί να δεις στο FB την ομαδική φωτογραφία με αντιδημάρχους, εντεταλμένη, πρόεδρο τοπικού, λουκουματζού και τον παρατρεχάμενο, αμέσως μετά το επίμαχο ΔΣ, για να καταλάβεις ότι ευθιξία και τιμή , δεν ταιριάζουν με υπεροψία και ναρκισσισμό!!!

      Διαγραφή
    4. που να δεις και την συνεχεια. θα πεσεις κατω.

      Διαγραφή
  56. Από ενεργός Πολίτης Διονύσου

    Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016
    Ποια λειτουργία της δημοτικής πλειοψηφίας Διονύσου;


    Συλλογικότητα, δημοκρατική λειτουργία, διαβούλευση, σύνθεση.
    Αυτές είναι κομβικής σημασίας αρχές για μια δημοτική αρχή. Πόσο μάλλον όταν αποτελούν και βασική προγραμματική δέσμευση των Ανοιχτών Οριζόντων. Μιλάμε, βέβαια, για δημοτική πλειοψηφία γιατί δημοτική παράταξη δεν υφίσταται μετεκλογικά…

    Αυτά στη θεωρία, γιατί στην πράξη όλο και πιο πολύ παρατηρείται από καθ΄ ύλην αιρετά στελέχη συστηματική απέχθεια στις παραπάνω αρχές. Οι εισηγήσεις τους για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου φέρνουν συχνά προ τετελεσμένων γεγονότων τους δημοτικούς συμβούλους, που απλά καλούνται εκ των υστέρων να τις επικυρώσουν. Α, να μην ξεχάσουμε και τις συνάξεις της δημοτικής ομάδας…

    Ο καισαρισμός, τα καπετανάτα, οι μικρές νοθείες και πραξικοπήματα, τείνουν να μετατρέψουν συχνά τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας σε διακοσμητικά κάδρα, χρήσιμα μόνο την ώρα της ψηφοφορίας. Δοκιμάζονται έτσι συνεχώς τα όρια μιας κακώς εννοούμενης παραταξιακής πειθαρχίας με αφωνία ουσιαστικά στο εσωτερικό της πλειοψηφίας…

    Ιδιαίτερα διακρίνονται σ΄ αυτές τις μεθοδεύσεις εκείνα τα στελέχη που στη θεωρία ορκίζονται αιώνια πίστη στη διαβούλευση, τη συλλογικότητα, τη δημοκρατία και κόπτονται για την ευλαβική τήρηση τους. Τέτοια είναι η υποκρισία, με μπόλικη δόση υπεροψίας αλλά και κατάλληλη επικοινωνιακή υποβοήθηση, ώστε να περνάει αβρόχοις ποσί αυτή η εικόνα προς τα έξω . Κάποιοι φαίνεται να αγνοούν πως το στυλ αυτό πολιτεύεσθαι είναι ιστορικά προ πολλού καταδικασμένο σε αποτυχία στις σύγχρονες κοινωνίες…

    Σίγουρα, αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν αντιδράσεις σε παρόμοιες μεθοδεύσεις και πρακτικές, αν δεν υπήρξαν ήδη. Ελπίζουμε μόνο να μην είναι απρόβλεπτες και δύσκολα ελέγξιμες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τώρα ο υπέρ ήρωας Σταματιώτης , το παλικάρι της φακής ο Β….Λάκης ο κολοτούμπας, επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σφουγγοκωλάριου
    Σκηνοθέτης : η γνωστή Pulitzer
    Φιλική συμμετοχή: η ρουφιανοαρπάχτρα και οι φίλες της
    Κομπάρσα : η πολύτεκνη
    Guest star: ο ένας και μοναδικός κλαρινο-γαμπρός !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο κουασιμόδος σε πρόσφατο δημοσίευμα του , το οποίο δούλευε τις μέρες της πρωτοχρονιάς αντί να ασχοληθεί με την οικογένεια του, αναφέρει ότι ο δήμαρχος ακούει την Αυλή του. Κάνεις λάθος σφουγγοκωλάριε. Ο Δήμαρχος έχει πυγμή και παίρνει σωστές αποφάσεις, αλλά παράλληλα συμβουλεύεται και την αυλή του. Όχι έπρεπε να κάτσει να συμβουλευτεί εσένα , άχρηστε κουασιμόδε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. [Αυτό το σχόλιο έστειλα στο Στέφανο από το μεσημέρι να το ανεβάσει στο blogs του αλλά ως συνήθως η φίμωση που ασκεί καλά κρατεί! το γράφω και στην Φωνή Διονύσου ελπίζοντας να μην εχει την ίδια τύχη]

    Α ρε αντικειμενικέ Στέφανε πως φαίνεται η εμπάθειά σου ανάμεσα σε υπαλλήλους. Ανέβασες και τα ονόματα στοχοποιώντας τους.
    Όσο για τον σύμβουλο του Δημάρχου τον 5μηνήτη που λές εσυ συνεργαζόσουν πολύ στενά μαζί του τι άλλαξε; Τι χατίρι δεν σου έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. [συμπληρωματικό στο παραπάνω σχόλιο για την το οποίο πάλι η Διοχυσοσκουφίτσα δεν είχε τα κότσια να δημοσιεύσει] περιμένουμε με αγωνία τις IP ….. όταν λέτε κάτι εσείς οι αξιόπιστοι με την σοβαρή πληροφόρηση που δεν λασπολογείτε μην τις αμελήσετε …….δεν κάνει …….το υποσχεθήκατε

      Διαγραφή
    2. Μάλλον ο 5μηνητης έκοψε τα πολλα - πολλα με την γνωστή κεφάλαιο - γράφουσα παριζού εξωτερική συνεργάτη ,του κοριό- μπλοκ κουασιμοδου .Τωρα η πληροφόρηση στηρίζεται σε κάποιους κατεστρεμενους σε ναυάγια της ζωής που ουτε την τύφλα τους δεν ξέρουν .Κοιταξτε λιγο τις καμπούρες σας και μην προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω απο λάσπη και βλακείες που γράφετε Μην σας κοροϊδεύουν οι απατεώνες που ειναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα ,κάνοντας το άσπρο μαύρο .Το δις εξαμαρτείν Ουκ ανδρός σοφού έστιν
      ΔΑΛΑΛΑΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. Μ' αρέσουν τα αρχαία σου... Είναι τις μόδας τελευταία... Γράφει στα αρχαία ο Κλαρινογαμπρός και τρελαίνομαι!!!!

      Διαγραφή
  60. Μα τι λες τώρα και εσύ ; το παιδί πράττει ό,τι διαταγές παίρνει από το Βαγγελάκη και την παρέα της Σταμάτας που νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο στο Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Φτιάξε και κανένα φαΐ καημένη απο το πρωι μεχρι τα μεσάνυχτα με κατι κεφαλαία μας έχεις τρελάνει ,Απορώ αυτός ο άνθρωπος τι τρώει απο σένα ,και Συ τι πίνεις και δεν μας δίνεις ???? Τα δίνεις μονο στις φιλενάδες σου ¨πονηρουλα¨Μηπως ειναι η μυστική συνταγή του Αστερίξ ??? Πανοραμιξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν θα έτρωγα απ' τα χέρια της , ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Τι θυμάστε την ιστορία πριν πολλά χρόνια , με τα τηγανόψωμα;

      Διαγραφή
  62. Τα ψέμματα τελείωσαν η περίοδος Χαρίτος εχει παρέλθει προ πολλού .....ολοι πλέον θα κριθούν απο τα έργα τους ......για να δούμε τι θα δούμε ...... Γιατι πολλα λέγονται αλλα τόσα γράφονται για δημιουργία εντυπώσεων ......αλλα επι της ουσίας τι..☺️?????ποιοι δουλεύουν ;;; Και τι αποτελεσματα εχουν ;;; Μονο αυτό μετράει για τους δημότες ... Το έργο Ολα τα αλλα ειναι απλώς για εσωτερική κατανάλωση . ..παντελώς αδιάφορα!!!!Ξυπνήστε και δουλέψτε γιατι ο καιρος περνά πολυ γρήγορα ξυπνηςτε πριν να ειναι πολυ αργά και χάσετε το τραινο,,,,Αυτα και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κύριοι και των δυο μπλοκ ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα του δήμου και όχι με κουτσομπολιά δεν μας ενδιαφέρει που πηδήχτηκε η μία και η άλλη, και με ποιον ήπιε κρασί ο καθένας και να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα σας αγκαλιάσει, θα τα λέμε συχνά αλλά σ αυτό το στυλ καλό βράδυ και όνειρα γλυκά ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες , αλλά κανένας σας δεν κοπτόταν, όταν για χρόνια στον απέναντι τοίχο, ξεκατινιάζονταν ο ένας με τον άλλον με χυδαίους χαρακτηρισμούς , που μερικές φορές είχαν και ονοματεπώνυμο.

      Διαγραφή
    2. Και το λες σοβαρότητα αυτό και αξιοπιστία το ξεκατίνιασμα που έκανε ο 'αλλος βεβαίως και ήταν απαράδεκτος και αυτός και οι γύρο του και τι καταφέρανε να διχάσουν το κόσμο, για να θυμηθούμε τη γράφονταν για συγκεκριμένη υπάλληλο πόσα πήγαν να της φορτώσουν η οποία ώμος δε μάσησε στάθηκε όρθια και τα καταφέρνει μια χαρά, αλλά κάποιοι άλλοι δεν άντεξαν και πήγαν απο εκεί που ήρθαν......όνειρα γλυκά.

      Διαγραφή
  64. Δεν βλέπω να γράφετε κατι για τη συνέχεια της ιστορίας του Βασιλείου το καλοκάγαθου βασιλιά έτσι γράφω εγω .Ο βασιλιάς λοιπόν κατόπιν εισηγήσεων των αυλικών του στη συνάθροιση που είχαν για θέματα του Βασιλείου του , απέσυρε τα θέματα των προηγούμενων αυλικών που τωρα έπεσαν σε δυσμένεια γιατί κυνήγησαν και σκότωσαν το ιερό γουρούνι και το έκαναν παριζάκι και λουκάνικα μεχρι και το πουλούσαν σε γνωστό κρεοπωλείο της περιοχής . Ίχνη του γουρουνιού βρέθηκαν σε καπηλιά του γνωστού γαλατικού χωριού και σερβιριζοταν σαν άγριο .Τον τελευταίο καιρό υπάρχει κινητικότητα στο χωριό όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες ,γεύματα σε κρεατοφαγία και ποτά σε καφέ ποτάδικα .Γουρουνότριχες βρέθηκαν στην άμαξα του βασιλιά που δανείστηκε ο βεζυρης για να πάει στο παζάρι μαζί με τη βεζυροπούλα όπως και στο σπίτι του βεζύρη Ο αστυνόμος Γκέκας εντός της εβδομαδας πριν γίνει πανσέληνος θα εκδώσει δελτίο .Τα ερωτήματα ειναι1)ποιος σκέφτηκε 2)ποιος το εκανε 3) ποιος το κουβάλησε 4) ποια το έσφαξε 4)ποιοι το έφαγαν (κακό χρόνο να χουν) .Οποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια .Επισης υπάρχουν φήμες πως το έκαναν σουβλιστό και μεγάλο τμήμα έφαγε ο Βεζύρης με την βεζυροπούλα και βάρυναν και ξενύχτησαν πίνοντας σόδα και γράφοντας συνταγές για γλυκά και διάφορες ασυναρτησίες λόγω βαρυστομαχιάς ,κατι κλαρίνα κατι μπετά κατι ψαλμούς τους τιδινάρα .Μαλλον τους ζηλεύουν τα καθάρματα και τους ματιάζουν ,φτου στα μούτρα σας παλιάνθρωποι .Μηπως ξέρουν και βουντού μηπως ειναι μαγιστρουδες μαναράκια μου ,τα κακόμοιρα τα λυπημένα ,απηγανο γρήγορα .Ενας τρόπος για λύσιμο μάγια "πίσω -κολλητό και με πανσέληνο" συνεχίζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σοβαρευτείτε και δουλέψτε επιτέλους γιατι θα σας πάρουν με τις λεμονόκουπες ο κόσμος βαρέθηκε τα δήθεν ,τις ίντριγκες ,τις προσωπικές βλέψεις του καθενός , τα κουτσομπολιά ,την απραξία , την αδικαιολόγητη και συνεχιζόμενη γραφειοκρατία , τα προσωπικά ψηφοθηρικά ρουσφετακια , θελει να δει έργα εδώ και τωρα !!! Δουλέψτε σοβαρά και ομαδικά επιτέλους ... δεν έχετε πια το ελαφρυντικό της απειρίας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αλλα λέει η θειά σου κι αλλα ακούν τα αυτιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Και οχι μονο!!!!τα ακούν όπως θελουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ποιος ειναι ο χαμαιλέων ??? τι ρόλο παίζει ??? που το πάει ??? τι προσπαθεί να κάνει ??? οι απαντήσεις θα δοθούν εν ευθέτω χρόνο ..ΠΑΡΙΖΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σύντομα θα κυκλοφορήσει η νουβέλα σε συνέχειες ο"ΛΟΥΣΤΡΟΣ" με το κασελάκι που ολημερίς και ολονυχτίς βουρτσίζει τα υποδήματα του βεζύρη έναντι πινακίου φακής ,έκτακτη συμμετοχή ο φακίρης . Τέλ Αβίβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλά ο Κλαρινογαμπρός πρέπει να τρελάθηκε τελείως. Γράφει σε τοπική εφημερίδα και μάλιστα στα αρχαία… Να τον δω να τριγυρνάει με χλαμύδα και σανδάλι στα πανηγύρια του Δήμου και τίποτε άλλο δεν θέλω…
    Θα χρησιμοποιήσω και εγώ τα πτωχά αρχαία που ξέρω και θα πω:
    Ρε ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικέ εραστή, μη μου τους όρχεις τάρατε…. Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αφού πουλάκια μου έχετε πίνακα και γράφετε γιατι θέλετε να γράφετε απο δω για να κάνετε προβοκάτσια ?? .Μονο εμμονές έχετε με κάποιους απο την διοίκηση οτι κάνουν το απαξιώνεται .Συνεχιστε έτσι και θα καείτε αν δεν το κάψατε το άρρωστο μυαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Θέμα: Γνωστοποίηση ανεξαρτητοποίησης
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    Αξιότιμε κε Δήμαρχε, Αξιότιμε κε Πρόεδρε, Aξιότιμοι Συνάδελφοι,
    Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ και να μην είμαι πλέον μέλος των Ανοιχτών Οριζόντων.
    Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά που δεν πήρα την θέση για το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στο Δήμο μας – αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι.
    Από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε για την εμπλοκή μου στις εκλογές, κατέστησα σαφές ότι μια θεσούλα και για εμένα ήταν απαραίτητη
    Δεν προσπάθησα να εμπλακώ σε τίποτε παραπάνω, δεν έκανα δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις ενώ είναι γνωστό ότι είμαι αστέρι.
    Αντιλαμβάνομαι, πλέον, ότι δεν έχω ελπίδα να βολευτώ με εσάς .
    Σας γνωστοποιώ ότι δεν επιθυμώ πλέον να είμαι μέλος της παράταξής που μέχρι τώρα, διώχνει όλους όσους θέλουν να κάνουν τα πράγματα «αλλιώς». Καλή συνέχεια στη θητεία και σας ευχαριστώ για το πολύτιμο μάθημα που μου δώσατε για την πολιτική.
    ΥΓ: Σας καθιστώ επίσης υπεύθυνο για ότι γράφεται σε μπλογκ που δεν εξυπηρετεί το βόλεμα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά like !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι... παρεξηγήθηκε επειδή την είπανε τελευταία τρύπα της φλογέρας... όχι μόνο της φλογέρας , αλλά και του κλαρίνου

      Διαγραφή
    3. Ποιος μπορεί να θυμηθεί λίγο πριν τις εκλογές 2014, το προσωπικό μήνυμα του παρατρεχάμενου στο FB;
      "Σας παρακαλώ , υποστηρίξτε την αδελφή μου και την ξαδέλφη μου. Θέλουμε δουλειά , πεινάμε. Ελεήστε μας..."

      Διαγραφή
    4. αληθεια ετσι ειναι το επιβεβαιωνω και εγω

      Διαγραφή
  73. Αχ! Αχ! Αχ! Ξεβρακωνω ,ξεβρακωνεις ξεβρακωθηκατε θα κρυώσετε και θα κάνετε απουσίες στις δημοτικές ομάδες και μετά θα λέτε διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες Χά!χα, χα! Το μεγάλο ξεβράκωμα της ομορφουλας εθελοντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Quiz για δυνατούς λύτες:

    "Ποιός συνέταξε την επιστολή - παραίτηση της ρεζέρβας;"

    Ο νικητής κερδίζει θέση νυχτοφύλακα στο κέντρο που θα δημιουργήσει το παριζάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά το δύσκολο. Θα σου βάλω εγώ ένα πιο δύσκολο:
      Ποιος έφτιαχνε λουκουμάδες την ώρα που ο συντάκτης είχε οίστρο και έγραφε την επιστολή - παραίτηση της αναπληρωματικής του πάγκου;
      Ο νικητής κερδίζει θέση υποδιευθυντή (η θέση διευθυντή είναι πιασμένη) και ένα πυροσβεστήρα χειρός.

      Διαγραφή
  75. Πρεπει να μάθεις οτι πάνω απο το δήμαρχο που δεν ψηφίζει θέματα ειναι η δημοτική ομάδα οι ημιονοι( θυμήσου το χαρακτηρισμό ) που αυτοί κρίνουν εάν ψηφίσουν .Εαν θέλατε ας μας κάνατε την τιμή να έρθετε να μας πείσετε εσείς οι τρανοί .Αλλα μας θεωρείται παρακατιανούς η χρήσιμους ηλίθιους και νομίζετε πως θα μας ψήσει ο Δήμαρχος Πριτς ! Πριτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κουιζ και γω .Ποιο ονομα θα δωσει στο λουκουματζιδικο η βεζυρου ??Ποιος θα υπογραψει την αδεια λειτουργιας??Και τελος ποσους πυροσβεστηρες θα εχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. καθένας θα κριθεί απο τα έργα και τις πράξεις του !! Στην πολιτική τίποτα δεν εύκολο , ουτε δεδομένο , ο αγώνας ειναι συνεχής και ασταμάτητος , οποίος νομίζει οτι μπορεί να επιβάλλεται με το έτσι θέλω μάλλον γελάστηκε οικτρά .... Όπως επίσης ειναι πολυ γελασμένος αν νομίζει οτι ειναι διαφορετικός , ανώτερος η σκεπτόμενος " αλλιώς"... καλύτερα να αφήνει τους άλλους να κρίνουν και να μάθει να ακούει την κριτική .... Είτε του αρέσει είτε οχι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Για σταθείτε λιγο εχω σοβαρά να ρωτήσω Ρε παλληκάρια αυτα ολα τα πράγματα -προγράμματα πόσο κοστίζουν ,πολυ εύκολα δεν τα μοιράζετε τα οβολα .Δεν θέλω να πω πως βάζετε το χέρι στο μέλι αλλα χρειαζεται μέτρο ,για ξυπνήστε λιγο μην ανεβαίνετε ψηλά γιατι όσο ψηλά πάει η μαϊμού τοσο φαινεται ο κωλος της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η τελευταία τρύπα της φλογέρας, ηρωοποιείται και αποθεώνεται από το παρεάκι της, σαν να εκπροσωπεί τη νέα γενιά που με πυγμή , αξία και θάρρος δεν κωλώνει πουθενά. Ποιος δεν θυμάται ότι η ρεζέρβα , μπήκε φυτευτή στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μετά από απαίτηση συγγενικού της προσώπου, το οποίο είχε βολέψει στο ίδιο ψηφοδέλτιο, έτερο συγγενικό του πρόσωπο. Μιλάμε για απόλυτη οικογενειοκρατία ή για να το πούμε πιο λαϊκά: « Τόλμη και γοητεία» (τη γοητεία βέβαια δεν βλέπω πουθενά…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τα βαρίδια φεύγουν και ανεξαρτητοποιούνται …. Νομίζουν ότι έτσι θα κρατάνε τον Πάπα απ’ τα φρύδια… Ο κοινός τους παρανομαστής είναι η νεογέννητη παράγκα του Κρυονερίου… Αυτή τη φορά με τη υποκίνηση και καθοδήγηση ενός υπερόπτη αντιδημάρχου… Που στα δύσκολα βάζει άλλους να βγάζουν το φίδι απ’ την τρύπα… Και αυτός να καρπώνεται την επιτυχία… Που παρά τον τίτλο του Δόκτορα δεν διστάζει να φέρεται με κουτοπονηριά Κατίνας της γειτονιάς… Που κοιτάει να εξασφαλίσει την επικοινωνιακή του κάλυψη μέσω τελειωμένων κακόφημων κονδυλοφόρων… Που κάνει μεγάλα όνειρα για τον εαυτό του χωρίς ποτέ να ρισκάρει… Που μαζεύει γύρω του ανάλογα κομπλεξικά άτομα με άλλο κοινό παρανομαστή, ότι δεν βολεύτηκαν ή δεν μάσησαν όπως περίμεναν… Να φύγουν, στο καλό και να μας γράφουν… Ούτως ή άλλως μετά δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος ενδιαφέρεται για το Δήμο και ποιος για την πάρτη του… Θα ξεβρακωθούν από μόνοι τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε παιδια μπροστα ήσασταν? ολα πια να τα ξερετε

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειάζεται να είσαι μπροστά . Χρειάζεται απλά να μην κάνεις τη στρουθοκάμηλο!!!

      Διαγραφή
  81. Στο ξεκβράκωμα πρέπει να προσέξουν λίγο και να έχουν θυμηθεί και να έχουν αλλάξει τα στρινγ με κανονικά σώβρακα. Μην ξεφτιλιστούν και τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Eμετικό υβρεολόγιο ,κρίμα.Ο Δήμαρχος τι να λέει άραγε?Και το "καλύτερο" είναι ότι πίσω απο την ανωνυμία ο καθένας αναφέρει ότι γουστάρει ,βρίζει κ.λ.π. Η Φ.Δ. τα επιτρέπει αυτά τα σχόλια? Διότι το επίπεδο είναι κάτω του μηδενός.Δεν υπερασπίζεστε τον Δήμαρχο έτσι,του δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα.Ολοι ξέρουν τον διαχειριστή!!!!!!!!!!!!!! Ξέρω θα το κόψει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύεις ότι τα προβλήματα του Δημάρχου, έχουν να κάνουν με το μακρύ και το κοντό που ο κάθε ανώνυμος, ποστάρει αριστερά και δεξιά; Ή νομίζεις ότι ο κάθε διαχειριστής θα περνάει ατελείωτες ώρες και θα ελέγχει το μακρύ και το κοντό του καθενός; Και τελικά το πρόβλημα του Δημάρχου είναι η ΦΔ; Για άνοιξε τα μάτια σου και δες το πραγματικό πρόβλημα… και αν έχεις κότσια κάνε κάτι γ’ αυτό!!!

      Διαγραφή
    2. Eσύ δηλαδή κάνεις? αν ναι ,ενημέρωσε μας για τα προβλήματα

      Διαγραφή
  83. Η υπόκρισις ρίζαν μέν έχει τήν πονηρίαν.καρπούς δέ τό ψεύδος .την άπάτην .τήν δολιότητα .την αίσχροκέρδειαν .τήν άτίμωσιν καί τήν βλάβην τού πλησίον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης .ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας .
    Βλαδιμηρος Ιλιτς Λενιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Και κλάμα ο διονυσοσκουφίτσιος, γιατί πλην της Pulitzer δεν τους παίζει κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τι έγινε χτες στην Πρωτοβάθμια και γράφει πάλι ο σφουγγωκώλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω εγώ τι έγινε με ένα παραμύθι:
      Ήταν περίπου 18:00, όταν ο κουασιμόδος βγήκε μια βόλτα στο χαλασμένο δρόμο , μπροστά απ’ την παράγκα του. Περπατώντας, πέρασε μπροστά από το φυλάκιο του αντιδημάρχου, όπου ένας αξιωματικός, είχε καλέσει τους στρατιώτες του για να μιλήσουν για τα προβλήματα της αρμοδιότητάς του. Ο αξιωματικός , για να ευχαριστήσει τους στρατιώτες του, είχε φέρει να τους κεράσει πίτα και ποτά. Περνώντας ο κουασιμόδος, έξω απ' το φυλάκιο, μυρίστηκε την πίτα και πεινασμένος όπως ήταν μπήκε μέσα, ελπίζοντας ότι θα του προσφέρει κάποιος ένα κομμάτι φαΐ. Ο αξιωματικός όμως έκοψε την πίτα, χωρίς να τον υπολογίσει και ξαφνικά ακούστηκε ένας φοβερός κρότος!!! Προσπαθούσαν όλοι να καταλάβουν από που ακούστηκε και τελικά ήταν το στομάχι του κουασιμόδου. Μάταια ο κακομοίρης προσπαθούσε να τους κάνει να του δώσουν ένα κομμάτι φαγητό… Τα σάλια του έτρεχαν σαν ποτάμι στο πάτωμα απ’ την πείνα και τελικά δεν του έδωσε κανείς σημασία. Τελευταίο του χαρτί ήταν να μιλήσει και να πει κάτι. Του έδωσε τον λόγο ο αξιωματικός και είπε , όπως πάντα , κάτι ασυναρτησίες για τις καμπάνες του χωριού. Αφού και τότε δεν του έδωσε κανείς ούτε ψίχουλο, πήρε τη μαγκούρα του και έφυγε πεινασμένος και παραμελημένος για μια ακόμα φορά απ’ τον κόσμο!!!
      Και ζήσαν αυτοί καλά και ο κουασιμόδος πεινασμένος…

      Διαγραφή
    2. Ενδιαφέρον έχει να δείτε ποιος κάνει σχόλια στο FB του κουασιμόδου καθώς και like.... Θα καταλάβετε πολλά!!! Μέσα στους λιγοστούς, δύο παραιτημένες , μια κλανιά και ασήμαντοι...

      Διαγραφή
    3. Ποιοι ειναι αυτοί φίλε?

      Διαγραφή
    4. Μπες μόνος σου και δες, τι θέλεις να στο μασήσω κιόλας;

      Διαγραφή
  87. Θα συνεχίσω και εγώ το παραμύθι , από εκεί που το άφησε ο 10:59

    Η ώρα όταν έφυγε ο κουασιμόδος ήταν γύρω στις 19:00. Αφού έκανε τη δουλειά του και χτύπησε 7 φορές την καμπάνα στο απέναντι καμπαναριό, περπάτησε πάνω απ’ τις λακκούβες , τις λάσπες και τα περιττώματα προς το σπίτι του. Το στομάχι του διαμαρτυρόταν έντονα και γουργούριζε απ’ την πείνα. Ο εκνευρισμός του ήταν στα ύψη με τον αξιωματικό που δεν του έδωσε φαγητό και επίσης που δεν μπόρεσε και ποτέ να του πάρει το αξίωμα, παρότι ήταν κάποτε στρατιώτης του. Τον ζήλευε και τον μισούσε τόσο πολύ αυτόν τον αξιωματικό που κάθε φορά που τον έβλεπε , η καμπούρα του μεγάλωνε κατά ένα εκατοστό!!!
    Μπήκε στο αραχνιασμένο και μουχλιασμένο σπίτι του, πεινασμένος και δεν ήξερε τι να κάνει. Του ήρθε τότε η ιδέα: «Θα γράψω μια ιστορία για το σημερινό συμβάν και θα το τοιχοκολλήσω στους τοίχους του χωριού. Έτσι θα με λυπηθεί ο κόσμος…» . Κάθισε λοιπόν και έγραψε με τη σπασμένη πένα του την ανακοίνωσή του , με πολλά ψέματα και ανακρίβειες , όπως πάντα συνηθίζει και την τοιχοκόλλησε αργά το βράδυ στο χωριό.
    Όμως ακόμα και τότε, ούτε οι κάτοικοι δεν έδωσαν καμία σημασία. Το είδαν και σκαφτόντουσαν: «Κοίτα τον λιγούρη» ή «Ρε τι κάνει ο πεινασμένος για ένα κομμάτι ψωμί» και άλλα τέτοια. Τσίμπησαν μόνο δύο πρώην παραιτημένες αξιωματικοί του Βασιλιά, ένα παιδάκι και2-3 άλλοι άσχετοι. Βγήκαν στο δρόμο και ζητωκραύγαζαν για την ανακοίνωση του κουασιμόδου και τους έβλεπε ο κόσμος και τους κορόιδευε.
    Και ζήσαν αυτοί καλά, ο κουασιμόδος πεινασμένος και οι υποστηρικτές του ρεζιλεμένοι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αγαπητή γλυκατζού καλώς ήρθες στο ντουβάρι μας,εμείς θελουμε το καλό του "Δημου"πρώτα , και εννοείται το καλό του Δημάρχου μας .Αν αλλάξεις μυαλά και φτιάχνεις τηγανίτες αντί για λουκουμάδες ή έστω κανένα τσουρέκι που τα φτιάχνεις και ωραία στείλε μας και απο δω οχι μονο προς Μπογιάτι μεριά .Εχουμε βαρεθεί αυτα τα κρουασάν Have a nice day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Απο πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει ποσά κομμάτια θα γίνει και που θα πέσει το φλουρί ,Κόψε και Συ μια πίτα μπορείς .Δωστε του ρε παιδια μια (πιτσα ) πίτα δώρο δεν κάνει ειναι αγοράκι ο σφουγγαρίστρας ΦΑΣΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο διονυσοσκουφίτσας, αφού του κάθησε η πίτα στο λαιμό, ανέλαβε την υπεράσπιση της κας Δήμου. Το έκαψε το κορίτσι όπως τόσους και τόσους στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα σε ντρέπεται η φλογέρα, τώρα τελείωσε τις σπουδές τώρα θέλει και ένα ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ... το παιδί του ρουσφετιού αϊ στα τσακίδια ρουσφετολόγοι- ρουσφετοσόι ... Φάνηκες τι είσαι και εσύ κρίμα αν είναι έτσι οι νέοι…… εμπλεκόμενοι και ρουσφετολόγοι

      Διαγραφή
  91. Στην χθεσινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας αγόρασε την Βασιλόπιτα με όλα τα παρελκόμενα αυτής με δικά του έξοδα . Αχ όμως με ζήλια ο σφουγκοκωλάριος μέτραγε τα κομμάτια και παρακαλούσε να μην έρθει κάποιος άλλος για να μείνει για αυτόν μεγαλύτερο κομμάτι . Ένιωσε μεγάλη απογοήτευση όταν είδε τόσα άτομα. Κατά την όρεξη του η πίτα δεν έφτανε. Όταν ο Πρόεδρος του είπε να πάρει ένα κομματι εκείνος αρνήθηκε. Σκέφτηκε, τι να μου κάνει το κομματι ρε Πρόεδρε; Εγώ πάντα από την πίτα ήθελα το μεγαλύτερο κομμάτι !!!!!!!!!!!! Και αν είχες παραιτηθεί τώρα θα έτρωγα με χρυσά κουτάλια αρφ αρφ
    Ο Πρόεδρος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι τα πράγματα δεν συμβαίνουν σήμερα πια όπως είχε μάθει εκείνος και όπως τα χειριζόταν τόσα χρόνια . Ο σφουγγοκωλάριος όμως είχε μπερδέψει την Βασιλόπιτα με την πίτα που έπαιρνε πάντα το μεγαλύτερο κομμάτι . Έτσι ο σφουγγοκωλάριος έφυγε από την αίθουσα φανερά ενοχλημένος ψελλίζοντας τρεις έντεκα, τρείς δώδεκα , τρείς δεκαπέντε και έντεκα …. Γιατί μου έφαγαν την πίτα μπουαχ μπουαχ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ρε τι έπαθε ο φουκαράς ο σφουγγοκώλης ... παραλίγο να του πέσει το παιδί που δεν του δώσανε να φάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Προς ενημέρωση του κοινού, επειδή εκείνη την ώρα ο άεργος ήταν τόσο πεινασμένος και δεν πήρε χαμπάρι σε ποιόν έπεσε το φλουρί. Άσε που νομίζω τελικά πως είναι ΚΑΙ ερωτευμένος...
    Αγαπητέ σφουγγοκώλη. Το φλουρί το κέρδισε η γραμματέας μέλος του ΔΣ και ΟΧΙ η υπάλληλος γραμματέας, όπως υποστηρίζεις στα λεγόμενα σου. Αλλά φαίνεται πως η πείνα σου, η ζήλια σου και το κρυφό σου πάθος για την υπάλληλο, σε τύφλωσαν και για άλλη μια φορά τα είδες όπως θα ήθελες να τα δεις.
    Εκλιπαρώ τον πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γραμματέα και όλα τα άλλα μέλη του ΔΣ, την επόμενη φορά να έχετε ένα κομμάτι πίτα, κονσέρβα, φρούτο, φαγητό, ή ότι άλλο μπορείτε να φέρετε μαζί σας και σε περίπτωση που εμφανιστεί να του το προσφέρετε. Ντρέπομαι να βλέπω συμπολίτες μου να ξεφτιλίζονται για ένα κομμάτι φαγητό…
    Υ.Γ. Γιατί δεν απευθύνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, αφού έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα; Φοβάται ακόμα και εκεί την απόρριψη;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Τα συγχαρητήριά μου στον διαχειριστή αυτού του blog για το επίπεδο και το ήθος των αναρτήσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μεσα στα πλαίσια της σατυρικής αντιμετώπισης των θεμάτων θελουμε ο κόσμος που γράφει ,να εχει όσο μπορεί ο καθένας μια Αριστοφανική αντιμετώπιση και σκωπτική διάθεση . Ο ψεύτο πουριτανισμός που καλύπτει ανισόρροπους ανθρώπους και μάλλον ψυχικά διαταραγμένους που δεν βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους δεν χωράει στους υπόλοιπους .Ολα στο φως ολα με το όνομα τους με κριτική οχι υπόγεια . "Γυμνή "αλήθεια και όσοι ντρέπονται στα καβούκια σας " γεοσκώληκες" της κοινωνίας που κάνοντας ετερόκλητες συμμαχίες προσπαθείτε να κάνετε κουμάντο Πριτς! Πριτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι το ξεκατίνιασμα έγινε Αριστοφανική αντιμετώπιση, είναι πολύ αστείο!! Τα φιλιά μας!!

      Διαγραφή
  96. Γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ και ασχολείστε με υπαλλήλους; τι εμπόδιο έφεραν στα σχέδια κάποιων; θέλατε τις σχολικές ξέφραγο αμπέλι και κάποιοι να λύνουν και να δένουν; και τώρα που μπήκε μια τάξη φταίει για όλα η υπάλληλος; ε και όσο σκέφτομαι ότι θα πέσουν οι θερμοκρασίες θα έχουμε χιόνια και κάποιοι δεν θα έχουνε πετρέλαιο . [Να γιατί κάποιοι λένε κάθε πέρυσι και καλλίτερα] Αχ Ζαμάνη τι τους θέλεις τους υπαλλήλους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ η πετρελαιού τώρα και οι φίλες της πως θα ζεσταθούν πάνε τα κονε με την εταιρεία πετρελαίου…

      Διαγραφή
    2. Στην επιστολή της η υπάλληλος τα λέει όλα από την αρχή . Φαίνεται ποιοι δεν την ήθελαν στην σχολική και γιατί

      Διαγραφή
  97. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
    Σε 24 ώρες θα υπάρξει ενημερωτικό δελτίο για το σφάξιμο και ψήσιμο του ιερού γουρουνιού διενεργούνται συλλήψεις
    Αστυνόμος ΓΚΕΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ρε Ζαμάνη τι μας έκανες , μας έκοψες την μάσα, την θέρμανση και δεν ολοκληρώσαμε το σπίτι ακόμα….. στους σοβάδες το αφήσαμε . Έτσι κάνουν οι Δημάρχοι Ζαμάνη ; Σάκη σε ανέβαζα Δήμαρχε σε κατέβαζα κολλητός μου έλεγα ότι ήσουν και εσύ μου έκοψες την μάσα; Γιατί ρε Σάκη ; Έτσι κάνουν οι Δήμαρχοι ; Κοίτα γύρω σου συνήθως βολεύουν τους δικούς τους δουλεύουν για αυτούς και ότι περισσέψει για τον κοσμάκη εσύ γιατί κοιτάς μόνο τους δημότες σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Πραγματική μετάφραση ανακοίνωσης σε γειτονικό μπλοκ:

    Γεια σας. Με λένε Ηλιά και είμαι καλά. Παρόλο που έχω τρομερή θέση στο Δήμο, γράφω σ' αυτό το blog για να υπερασπιστώ τους φίλους μου:
    Τη ρεζέρβα που την παίζω όπως θέλω
    Τον σφουγγωκόλη που πρωί - απόγευμα έρχεται κατ οίκον και με σκουπίζει
    Και πολλούς άλλους , δημοσιογράφους, λογιστές , παραιτημένους συμβούλους κτλ
    Εγώ είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα και άμα θέλω και γουστάρω , θα βάλω και τη ρεζέρβα να πληρώνεται, επειδή όπως είπα και πιο πριν, έτσι γουστάρω.
    Αυτά.

    Ηλίας του 16ου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=PaY8OWRxC1w

      Διαγραφή
    2. Πόσο χαμηλά έπεσε και αυτός, να κάθεται να γράφει στο τελειωμένο blog. Συμπεριφορά που ο ίδιος δασκάλευε να αποφεύγεται....

      Διαγραφή
  100. Σα σε ντρέπεται η φλογέρα, τώρα τελείωσε τις σπουδές τώρα θέλει και ένα ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ... το παιδί του ρουσφετιού αϊ στα τσακίδια ρουσφετολόγοι- ρουσφετοσόι ... Φάνηκες τι είσαι και εσύ κρίμα αν είναι έτσι οι νέοι…… εμπλεκόμενοι και ρουσφετολόγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πολυ τρελό τρολαρισμα απόψε βλέπω να σου κανει "ο κολλητός φίλος σου" Ηλία .γιατι άραγε ?... Μηπως γιατι άθελα σου εξυπηρετείς τους εμμονικους σκοπούς του .....η ειναι και δίκη σου επιλογή...?..δεν θέλω να το πιστέψω .... Αλλα πρόσεχε ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Βρε ηλίθιοι ο Έντιμος Ζαμάνης δεν νικιέται όση λάσπη και αν ρίξετε ,έχετε γίνει ρόμπες με τις βλακείες και τα ψέματα σας .Ολοι βλέπουν τι τσίρκο Μεντράνο είσαστε ,ένας υπερόπτης μία διαχειρίσιμη ,μια χαζή ,ένας μπετοβλακας ,ένας τελειωμένος ,ένας άχρηστος ,μια καρακάξα ,ενας σαπουναδας ,ενας άνετος ,μια μπλαφονιερα ,μια παξιμαδοκλευτρα ,ενας ψιλικατζής ξέχασα την κουταλού.Μην ψαχνετε οι παραπάνω χαρακτηρες ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα εχουν ειναι φανταστικοί .Οποιος θελει όμως ταυτίζεται με αυτούς .
    ΕΝΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. θΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ?ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
    Επειδή προέκυψαν νεα στοιχεία πιο συνταρακτικά η ανακοίνωση αναβάλλεται μεχρι οι αρχές να ολοκληρώσουν την έρευνα .Το μονο σιγουρο που μπορεί να ανακοινωθεί ειναι πως βρέθηκε το μέρος όπου οι συνωμότες συναθροίζοντο .
    ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΓΚΕΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αυτό το παιδί πολύ κουράζεται πάρα πολύ εχει πάθει υπερκόπωση μηπως ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί λιγο μηπως καποιος απο την Δροσιά τον ξεκουράσει .Καντε κατι δεν αντέχει άλλο .Η ΜΑΜΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AX MAMMH ,ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ.....ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΛΙ Η ΔΡΟΣΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΙΑ.........ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!

      Διαγραφή
  106. Αμα θες να φύγεις φύγε
    αμα θες να κάτσεις κάτσε
    να γκρινιάζεις μονο πάψε
    δεν μπορω να σ´ανεχτώ
    Αγαπούλα τα παραπάνω άσμα αφιερωμένο σ´αυτους που φεύγουν κι αυτούς που μένουν
    στη μοίρα μ´απονιά πάντα τους δένουν . FERANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ένας εκδότης – δημοσιογράφος με σκοπό την ενημέρωση και όχι την παραπληροφόρηση δεν δημοσιεύει - αναδημοσιεύει ισχυρισμούς . Δημοσιεύει μόνο έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες διαφορετικά λειτουργεί ως φερέφωνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περίμενα από τον Πετρόπουλο να δημοσιεύει ισχυρισμούς όπως και ο ίδιος παραδέχεται… κ Πετρόπουλε εξακριβώστε ότι έτσι είναι τα πράγματα και μετά (να μην σας πω) έχετε και την υποχρέωση να για δημοσιευση.... κρίμα

      Διαγραφή
  108. Είναι τόσο τραγελαφικό να βλέπεις τον πανικό και την μανία αυτών που βλέπουν ότι έχασαν την μάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Το μήλο της έριδος αυτή τη φορά είναι ………… τα κουλούρια του κυλικείου του Αγίου Στεφάνου και η παραχώρηση στο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου . Η Διευθύντρια του σχολείου δεν έστειλε έγκαιρα το αίτημα παραχώρησης στην Σχολική Επιτροπή για να εγκριθεί. Η Διευθύντρια άνοιξε το σχολείο στον αιτούντα χωρίς να έχει περάσει το θέμα παραχώρησης από την Σχολική Επιτροπή. Ο Σ…..ος έχει κολλήσει γιατί δεν πέρασε από το συμβούλιο της Σχολικής η παραχώρηση. Βρε αγόρι μου τι να ψηφίσει η Σχολική Επιτροπή εκ των υστέρων; Η παραχώρηση ήταν για τις 13- 14 Μαίου 2015 . Η Διευθύντρια το έστειλε στις 13-5-2015 εσύ πότε ήθελες να το εγκρίνεις; Μήπως να γινότανε έκτακτο συμβούλιο; Ας μην τον αφήνει κάποιος πολύ ώρα χωρίς τα χάπια του …. δεν κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. τον έχουμε εκ περιτροπής επι 24ώρου . Λόγω της κρίσης όμως έχει μείνει κενή η μια βάρδια .... κόπηκε και η μάσα ….. να τα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Pulitzer ονειρεύεσαι ; ποιο τιμολόγιο με 27 ευρώ; εσύ έχεις ξεπεράσει και τα παραμύθια της Χαλιμάς . (Δημοσιογράφος είπαμε είσαι ; ) Να σε πληροφορήσω λοιπόν έγκυρα ότι τα μέλη υπογράφουν αφού έχουν διαβάσει τα πρακτικά! Να σας δω πως θα το μαζέψετε εσύ και ο φιλαράκος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Τι γράφει ο Σφουγγοκωλάριος πάλι με την ζωντανή παραπληροφόρηση ;
    Μιλάει ο πουλημένος, εκατό φορές, για εμπιστοσύνη;
    Έβαλε και την ουρά του την Pulitzer να γράψει ανακρίβειες πάλι ;
    Ενημέρωση: Τα πρακτικά πάντα ελέγχονται και υπογράφονται από τα μέλη.
    Αν υπάρχει κάτι ας καταγγελθεί συγκεκριμένα και επίσημα και τότε θα παραδεχτώ ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για εσάς.
    Μα τι λέω η λάσπη είναι η ζωή σας γι αυτό και πάντα εκεί θα βρίσκεστε , στην λάσπη .
    Αυτοπυρπολείστε κύριοι πόση εμπιστοσύνη μπορεί πλέον να σας έχει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. το να καταγγείλεις κάτι που δεν υφίσταται είναι από δύσκολο έως επικίνδυνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Και πάλι επανερχόμαστε στο ότι ο Σφουγγοκωλάριος και η παραπληροφόρηση λασπολογούν χωρίς να καταγγέλλουν ποτέ συγκεκριμένα πράγματα, ο ένας στο μπλόγκ του και η άλλη στον κίτρινο τύπο που διαθέτει για να σιγοντάρει τον παρατρεχάμενο προσπαθώντας να κάνουν κακό σε όποιον τους σταθεί εμπόδιο νομίζοντας ότι τα μπλόγκς ανεβάζουν και κατεβάζουν δημάρχους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΑΝΤΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΧΑΣΤΗ
    Κατ´ αρχας οτι οΖαμανης ειναι έντιμος δεν υπάρχει αμφιβολία .Οτι Υφαντής και Πεππα ειναι και αυτοί έντιμοι ειναι αναμφισβήτητο .Οτι δεν υπαρχουν φυγόκεντρες δυνάμεις μεταξύ τους ειναι αξίωμα γιατι ολοι τους δεν εχουν συγκολλητική ουσία το χρήμα .
    Οτι υπαρχουν διάφοροι κόλακες παρατρεχάμενοι αναμφισβήτητο .Οτι υπάρχει σύστημα που με ραδιουργίες με υπόγειες συμφωνίες και ετερόκλητες συμμαχίες προσπαθεί να "σπέρνει κοινά δαιμόνια" .Πρεπει να υπάρξει συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων για να μπορέσει ο Διονυσος και ο κόσμος του να ευημερήσει .Θετικο ειναι πως ανεξάρτητα με διάφορες αρρυθμίες βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο .
    Δημότης τις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τα έργα ανεβάζουν και κατεβάζουν δημάρχους ολα τα αλλα ειναι απλά οδοντοκρεμες......και παχιά λόγια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Tι ζήλεψε ο Σφουγγοκωλάριος; Tην θέση του Προέδρου.
    Αφού δεν κατάφερε να του πάρει την θέση και η Βασιλόπιτα που έκοψε ως Πρόεδρος ο Πέτρος του την έδωσε και τα κουλουράκια και οι παραχωρήσεις και οι διευθυντές και τα μέλη που δεν μπορεί να ελέγξει και όλοι και όλα του φταίνε του σφουγγοκωλάριου και γράφει η “προσωποποίηση της παραπληροφόρησης” ότι θέλει, προσπαθώντας να τον βοηθήσει “η Pulitzer”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Πόσο ξεδιάντροπος μπορεί να είναι κάποιος ; Μετριέται η ξεδιαντροπιά;
    Κι όμως μπορεί . όταν από το πουθενά η κουτσομπολίστικη εφημερίδα γράφει το όνομα ενός ανθρώπου ……. που δεν έχει λόγο να τον αναφέρει ……. στις ανακρίβειες της μόνο και μόνο γιατί δεν εντάχτηκε στα πιόνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό το ήθος του μέλους της σχολικής και άγνωστο προς αυτό το τοπίο γεμάτο από ύαινες που παραμονεύουν και για την κλ@νια κάποιου ….. Να μην ξεχνάμε και την δουλειά του σφουγγοκωλάριου !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  119. Τι σου λένε πάλι ρε Αγγελική; Μην δίνεις σημασία , ο Βαγγε-Λάκης σου τα γράφει αυτά μέσω ειδικής συμβούλου «η χαρά του Δήμου» που τον έχει πάρει υπό την προστασία της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταίριαξαν πέππα το γουρουνάκι με υφαντή το παριζάκι

      Διαγραφή
    2. Ειδικοί συνεργάτες του Βαγγε-Λάκη η πολύτεκνη καταπιόνα ο προσφιλής του σύλλογος σχολείου αναμένονται σύντομα σχέσεις και με την Ένωση....

      Διαγραφή
  120. Καλά ρε τι μας λένε τώρα όταν υπογράφουν τα πρακτικά δεν τα βλέπουν τους κλείνουν τα μάτια; Πέστε μας τι σας ενοχλεί να σας το κάνουμε. Μήπως να πούμε στο Δήμαρχο να αφήσει τις σχολικές ελεύθερες χωρίς διοικητικό προσωπικό χωρίς συνέχεια και κάθε φορά φτου και από την αρχή για να είναι πιο εύκολο το κουκούλωμα; Το πάρτι τελείωσε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Για την Δήμου έβγαλε ανακοίνωση η χαρά του δήμου ειδική σύμβουλος του Δήμου …. Ο δήμος του δήμου Ωχ καημένε δημότη άνοιξε τα μάτια σου ποιοι πάνε να σε μπερδέψουν για να σε μπλέξουν ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΠΕΡΙ ΚΛΑΣΕΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
    Εμείς οι μπάς -κλασάτοι επειδή ενοχλούμε τους πρωτοκλασάτους που δεν ανέχονται την παρουσία μας θα φύγουμε μένοντας και εμμένοντας στις δευτεροκλασάτες αρχές μας .Τι να κάνουμε εσείς ήρθατε με μεταγραφή απο τη ΝΑΣΑ ενώ εμείς απο το πανεπιστήμιο της ζωής ,της αγωνίας ,για καθημερινό αγώνα για επιβίωση .Χαρακτηριζεται κάποιους ανθρώπους δεύτερους ,τρίτους εσείς οι τρανοί .Η ταπεινότητα δεν διδάσκεται πουθενά ειναι αρετή ,η υπεροψία ,η αλαζονεία ,η υποκρισία ειναι χαρακτηριστικά " κενών" ανθρώπων που δεν εχουν ιδεώδη ειναι άμετροι δεν εχουν φραγές .
    Εύγε λοιπόν πρωτοκλασάτοι συνεχίστε έτσι όμως οτι μοιράζετε αυτα θα εισπράξετε
    Δημοτης τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Εμ βέβαια οι αθλητικοί χώροι δεν ειναι δημόσιοι χώροι και πρεπει να ειναι μεσα στα χορτάρια και την βρώμα .Ευτυχως που υπαρχουν φωτογραφίες αν καποιος βαριέται να πάει μεχρι το γήπεδο της Σταμάτας .Ο προεδράκος της φακής ουτε προγραμμα εχει και ουτε ποτέ είχε για το τι θα κάνουν οι εργάτες οι οποίοι απο φιλότιμο προσπαθούν
    Αναφορικά με τα παραπάνω πρεπει να αναφέρουμε οτι υπήρχε ενα σπασμένο τζάμι πόρτας που έμοιαζε καρμανιόλα για τα παιδια μας που χρησιμοποιούν τους χώρους οι οποίοι μοιάζουν εγκαταλελειμμένοι και ασυντήρητοι .Φυσικα ευθύνες πρεπει να αποδοθούν και στη διευθυνςη περιβάλλοντος .Αλλα μάλλον ο καθένας κανει μικροπολιτικό παιχνιδάκι και όταν κανένας ανακινεί λιγο τα λιμνάζοντα νερά κατηγορείται για αναρμόδιος .......
    Ενας Δημοτης απο τους πολλούς που πληρώνει όλους αυτούς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κολοτούμπας ο ανύπαρκτος μιλάει ότι είχε καθαρίσει από την Παρασκευή το γήπεδο ; και εσυ κατακαημένο προσπαθείς να την πεις στον τσουκα και στην πεππα ποσο ενημερωμένοι είναι; Και ότι έχουν εμπάθεια ; Ρε κατακαημένοι και οι δυο σας (να που εχει δουλάκι και ο κολοτούμπας) το γήπεδο μέχρι την Πέμπτη ήταν βρώμικο , την Παρασκευή καθαρίστηκε το παραδεχτηκε και ο κολοτούμπας, ο παραιτούμαι δεν παραιτούμαι, ο αρχηγός της γκέλας , ας αφήσει την εμπάθεια αυτός και μη σε βάζει να γράφεις μακακιες, δουλάκι γλύφε και σκάσε που θα πειτε εσεις για τον Παναγιώτη και την Αγγελική, περίγελα της Σταμάτας.

      Διαγραφή
  124. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΙΘΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΙΧΟΥ
    Οτι και όπως σας τα λένε τα χαβετε και κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις και απαντάτε όπως σας βολεύει .Λοιπον σούργελα να ξέρετε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να γίνει κατι χωρίς να λέγεται η αλήθεια .Οι ρίζες που εχουν τα λαμόγια μεταξύ τους θα κοπούν όσο βαθείες κι αν ειναι .
    ΜΑΜΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Για του λόγου το αληθές ο Τσούκας την επιστολή την έστειλε μαζί με τον Χρήστο ΠΕΠΠΑ αδελφό του τοπικού συμβούλου της διοικηςης Γιώργου ΠΕΠΠΑ ,ως αντιπρόεδρος του ΑΟ Σταμάτας.επειδη τα πράγματα πρεπει να λέγονται με αλήθειες και οχι με ασύστολα ψέματα γιατι ετςι εξυπηρετούν κάποιους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή