Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Περί συναισθήματος και άλλων δαιμονίων




Αγαπητοί μας αναγνώστες ,

Καλώς μας βρήκε η νέα χρονιά, γερούς, αισιόδοξους και μακάρι με καθαρό μυαλό και ακόμα πιο ξεκάθαρα λόγια και πράξεις.  Στο  δημοτικό σκηνικό, το 2015 μας άφησε με μία γεύση από τα ίδια. Η απόσυρση δύο θεμάτων της ημερήσιας διάταξης από το δήμαρχο κατά την τελευταία του έτους συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετατράπηκε σε ένα ακόμη σόου που πυροδοτήθηκε, κατά την ίδια συνεδρίαση, από τα λεγόμενα τού αρμόδιου εισηγητή. Η συνέχεια εμπεριείχε μια παραλίγο live παραίτηση-ανεξαρτητοποίηση δημοτικής συμβούλου εν μέσω αχαρακτήριστων αντιδράσεων που επισφραγίστηκε με επιστολή  και απαντήθηκε με επιστολή, ταράζοντας για μια ακόμη φορά τα νερά στα ενδότερα της δημοτικής αρχής.
Ωστόσο, από αυτό το θέαμα προέκυψαν δύο θετικά πράγματα για το Ζαμάνη. Το ένα είναι ότι για πρώτη φορά απάντησε και μάλιστα με λόγο καυστικό και ειλικρινέστατο. Πράγμα που δείχνει ότι πλέον αδιαφορεί για τα καπρίτσια του καθενός και το πόσο θα του στοιχίσουν και δείχνει πεντακάθαρα τη θύρα εξόδου για όποιον υπερβαίνει τα όρια. Μάλιστα απ’ ό,τι αναφέρεται στο τέλος της απάντησης, δε διατυπώθηκαν διαφωνίες από τη δημοτική ομάδα ως προς το περιεχόμενό της κι αν κάποιοι ήδη αρχίζουν να παίρνουν  θέση επί του αντιθέτου καλό θα ήταν να διαφωτίσουν κι εμάς τους απλούς δημότες και να μας πουν ποιο σημείο του περιεχομένου της απάντησης του Ζαμάνη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Το δεύτερο θετικό είναι ότι ξεκάθαρα πια, αποκρυσταλλώνεται το προφίλ εκείνων των στελεχών του δημάρχου που πλέον αδιαφορώντας για τα προσχήματα λυσσομανάνε για το εγώ τους και υποσκάπτουν το έργο του. Αυτοί οι «συνεργάτες», έρμαια των παθών τους,  θα επιδίδονται κατ’ εξακολούθηση στο αγαπημένο τους σπορ δηλαδή στο να βάζουν τρικλοποδιά στο δήμαρχο επικαλούμενοι το επιχείρημα-καραμέλα ότι ο δήμαρχος ήταν ενήμερος και επομένως φταίει, μετερχόμενοι έτσι παιδαριωδών συμπεριφορών δευτέρας δημοτικού. Θα δηλώνουν υπέρμαχοι των συλλογικών διαδικασιών, στην πράξη όμως θα  τις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, όχι εξαιτίας της υπεροψίας που ούτως ή άλλως τους  χαρακτηρίζει, αλλά επειδή αυτές οι διαδικασίες τους φέρνουν προ των ευθυνών τους, ενώπιον των πολλών, κι αυτό το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Ο εκρηκτικός, μάλιστα, συνδυασμός της υπεροψίας και της ευθυνοφοβίας  τους είναι και ο λόγος που ποτέ δε θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τα πρωτεία με ευθύ τρόπο παρά μόνο με ίντριγκες και ύπουλα μέσα, διότι φοβούνται την κατά μέτωπο αναμέτρηση που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στην ήττα ή την απόρριψη. Επισήμως θα διαρρηγνύουν  τα ιμάτιά τους για την τιμιότητα των προθέσεων των πράξεών τους αλλά στο παρασκήνιο – διότι αυτό είναι το κατεξοχήν πεδίο δράσης τους – θα πράττουν τα ακριβώς αντίθετα. Θα αξιοποιούν πρόθυμους  δίαυλους επικοινωνίας που θα φιλοξενούν μερικές αράδες τους τάχα για να δείξουν το έργο της δημοτικής αρχής,  στην πραγματικότητα όμως για να ευλογήσουν τα γένια τους ή για να καλοπιάσουν συνεργάτες που πριν είχαν καπελώσει ως συνηθίζουν. Και όπου πια, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων θ’ αδυνατούν να δικαιολογήσουν τις πρακτικές τους, θα επικαλούνται το δικαίωμα του καθενός  στο συναίσθημα (!!!) και θα υποκρίνονται ότι είναι έρμαια της παρόρμησής τους για να κάνουν ό,τι κάνουν, λες και δεν ξέρουν ότι συναίσθημα και άσκηση εξουσίας είναι δύο μη συμβατοί μεταξύ τους όροι. Με απλά λόγια ασκούνε εξουσία χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα ή αλλιώς είμαστε για κλάματα.

Ο Θεός ή ο Δήμαρχος να βάλουν το χέρι τους!

179 σχόλια:

  1. Ενεργός Πολίτης

    Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016
    Η Παρέα του Κρυονερίου συνεχίζει απτόητη να προκαλεί…

    Το ξέρουν πια όλοι κι όχι μόνο οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Στο εσωτερικό της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής Διονύσου δρα συγκροτημένα αυτό που επικράτησε να ονομάζεται σημειολογικά Παρέα του Κρυονερίου. Όχι πως περιορίζεται γεωγραφικά στο Κρυονέρι αλλά επειδή η έδρα του Διευθυντηρίου της βρίσκεται εκεί.

    Στην αρχή, ξεκίνησαν μεθοδικά την προσπάθεια να στήσουν τη δικτύωση τους σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, τοπικών συμβουλίων και φορέων της πόλης. Ακολούθησε σποραδικές έφοδοι κλεφτοπόλεμου από δω κι από κει, προκειμένου να καταγραφούν αντιδράσεις, αντιστάσεις κι η απήχηση των πρωτοβουλιών τους. Παράλληλα, στήθηκε ένα δίκτυο επικοινωνιακής προβολής τους στην κοινή γνώμη.

    Κατόπιν, προχώρησαν σε προειδοποιητικές βολές στο εσωτερικό της πλειοψηφίας μέσω ανοικτών διαφοροποιήσεων-ανεξαρτοποιήσεων με αφορμή διάφορα προσχήματα. Μέχρι στιγμής όμως κινούνται σε περιφερειακό επίπεδο. Για ευνόητους λόγους, στο κεντρικό επίπεδο δηλώνουν «νομιμόφρονες» ακολουθώντας τη λενινιστική (αν και άσχετοι με αυτό το χώρο) στρατηγική- Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω. Για πόσο ακόμη, αφού τα περιθώρια τους στενεύουν απελπιστικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνον ένας βλαξ θα έπαιρνε στο λαιμό του την ανεξάρτητη σύμβουλο για να υλοποιήσει άλλο ένα μέρος των σχεδιασμών του. Μόνον ένας βλαξ κατ΄εξακολούθηση θα την έπαιρνε στο λαιμό του εκθέτοντας την επικοινωνιακά τόσο βάναυσα. Μόνον ένας βλαξ θα προσπαθούσε να βγάλει λαγό από μια δήλωση του Δημήτρη Ράϊκου και θα έσπαγε στο τέλος τα μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο περί της υποκρισίας , υπεροψίας και της ευθυνοφοβίας των διαφόρων "προβεβλημένων" της Δημοτικής Αρχής. Έχει γίνει πλέον φανερό ότι επιδιώκουν την άλωση του Δήμου από μέσα . Όσο δε θα πλησιάζει η ώρα για την αντικαταστάση τους από τις θέσεις ευθύνης τόσο θα εντείνουν την προπαγάνδα τους μέσω των τοπικών blogs και των κίτρινων φυλλάδων εναντίον της Δημοτικής αρχής την οποία υποτίθεται ότι υπηρετούν.
    Επειδή όμως φίλε Δήμαρχε ο Θεός δεν θα ασχοληθεί με τον Δήμο Διονύσου είναι καιρός να βάλεις εσύ το χέρι σου και να ασχοληθείς σοβαρά και να τούς πετάξεις όσο είναι ακόμη καιρός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

      Διαγραφή
    2. Μπα !!! Πλάκωσαν και τα κλαρίνα;;; (Κλαρινογαμπρός)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το κείμενο σου ΦΔ και εγώ ένα έχω να πω:

    "Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω μια απορία:
    Στον απέναντι τοίχο, στη φωτογραφία της καινούργιας ανάρτησης του άεργου, ποιός είναι;
    Ο Κουασιμόδος, που περιμένει κάτι να του έρθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα θέλουμε να χρυσώνουμε το χάπι.... σιγά μην παραδεχτούμε τα λάθη μας...
    Κι όμως μετά την αυτοκριτική όλα γίνονται πιο εύκολα... κι ας είναι δύσκολα φαινομενικά.
    Το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν δίνουμε αυτά που πρέπει σε αυτούς που αξίζουν αλλά και σε αυτούς που δεν αξίζουν. Ναι ο καθένας μας είναι μοναδικός, αλλά όχι κι αναντικατάστατος.
    Ναι, κανείς σαν «αυτόν»...όμως αργά ή γρήγορα έρχεται η απομυθοποίηση
    Ουδείς αναντικατάστατος ,ούτε κι εσύ ο ίδιος …..μην παραξενευτείς όταν τη θέση σου πάρει άλλος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Πρώτος ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής με χθεσινή δήλωσή του στην Οδό Διονύσου, ξεκαθάρισε πως τα πολιτικά προβλήματα δεν λύνονται με επιστολές αλλά με πολιτικές πρωτοβουλίες" Σωστά όπως έκανε ο ίδιος που απάντησε στην Διονυσοσκουφίτσα « απαντώ διότι χειρίστηκα τα θέματα αυτά ως αρμόδιος αντιδήμαρχος. Υπερασπίζομαι, άρα, το έργο μου και τη δημοτική αρχή, της οποίας είμαι μέλος». Α ρε κρίμα τα μουσια σου και τα μουστακια σου μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερώτηση : η Δήμου ρώτησε τους συναδέλφους της δημοτικούς συμβούλους ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι υπάρχει κώλυμα ανάμεσα στην ιδιότητα του συμβούλου και σε εκείνη του εργαζομένου σε ανάδοχο του δήμου. Και ομόφωνα το συμβούλιο είπε ότι ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ότι υπάρχει κώλυμα. Κύριοι δεν μας ενδιαφέρει τι πιστεύουν και τι θεωρούν . Η αλήθεια και το νόμιμο μας ενδιαφέρει!!!!!!!!!! αλλά είπαμε για κάποιους αυτά είναι ψιλά γράμματα . Κρίμα να βλέπεις την νεολαία να εξελίσσεται σε νέο- λέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ο άνδρας ο βαρύς και ο ασήκωτος, ξέρετε αυτός που όπως λέει και το γνωστό τραγoύδι είναι είδος προς εξαφάνιση. Και να σoυ εμφανίζεται ….. κρατώντας την σημαία του ψηλά…….ξέρετε το λάβαρο του ανδρισμού, εντυπωσιακό ε;
    Βάρια φωνή και όλα τα επακόλουθα, μαγκιά στο έπακρο και η τεστοστερόνη να ξεχειλίζει από παντού………θυμώνει και είναι νευρικός …. Και , έχει ένα αυτοκίνητο που αρμόζει στο όλο παρουσιαστικό (παλαιού τύπου 4χ4) και η εμφάνιση του είναι όσο πιο φυσική γίνεται ….αποτρίχωση δεν χρειάζεται αλλά ούτε και είδη κομμωτηρίου στο μαλλί… τσσσ … Αγγέλα αυτός θα καθαρίσει….. και για σένα .... Ωστόσο τρέχα βγάλε μια φωτογραφία εσύ ... μην σου μείνει απωθημένο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους !!! ..... Λίγη ταπεινοφροσύνη δεν βλάπτει....άλλωστε ολοι....;;;; γνωρίζουν οτι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλα κατακτιέται στην πορεία της ζωής ... Αυτα για να μαθαίνουν οι νέοι και να μην τους φουσκώνουν τα μυαλά με φούμαρα και μεταξωτές κορδελες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φωνή, να μη ξεχάσω να σου πάρω μία σφουγγαρίστρα για τα σάλια που έπεσαν κάτω! Μη γλιστρήσεις και μείνει η Σταμάτα ο Αγ.Στέφανος και η.....Κόρινθος χωρίς τσιφλικάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα το χιούμορ.... τίποτα ποιο έξυπνο δεν σκέφτηκες να γράψεις .... Αλλα που να το βρεις το μυαλό με τοσο αέρα που εχει πάρει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε δεν ειμαι εγω ο αντρας ο βαρυς που λες παραπανω...ειμαι άααααλλος εγω αλλα μαζι του!Ασε το χιουμορ σε εμας και σκουπισε το σπιτακι και ριξε κανα ποτισμα στον σκαραβαιο χειμωνιατικα.Ά...ξαραχνιασε ρε παιδι μου το γραφειο του παιδιου στη Σταματα!

      Διαγραφή
    2. Άσε τους ρε Γ, ούτε που ξέρουν που τους παν τα 4, ή στα 4 που αρέσει και στο συγχωρεμένο.

      Διαγραφή
  13. Μιλάμε τραβάτε μεγάλο ζόρι και που να μάθετε και τα υπόλοιπα που σχεδιάζονται θα πάθετε κόκκο μπλόκο. ...Μετά θα θέλετε χαρτορίχτρες και καφετζούδες για να συνέλθετε .Τοχουμε ξανά πει πολλές σόδες και εισπνοές βαθιές και φυσικά με τις υγείες σας .Παντα τέτοια παραγκοπαράγοντες του γλυκού νερού .........
    ΠΑΡΙΖΑΚΙ
    .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ!!! Βαχ!!! Τι πάθατε !!! Τι πάθατε !!!!
    ΜΑΜΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξιότιμε κε Δήμαρχε, έχω τέτοιο θράσος που θα σας αφήσω με το στόμα ανοιχτό γιατί εγω δεν μασάω έχω συγγενή πολλά βαρύ και όχι και όλα τα καθαρίζει και όλα τα μαχαιρώνει ……..και το έχετε νοιώσει ….γιατί είναι φίλος σας ….
    Δεν θα απαντούσα στην επιστολή σας αλλά έχω να προσθέσω ακόμα ορισμένες αναλήθειες και ανακρίβειες .
    Η αλήθεια είναι ότι συμμετέχω ως εθελόντρια στη Συμβουλευτική & Ψυχολογική (Σ&Ψ) Υπηρεσία του Δήμου τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο κατά την διάρκεια της θητείας σας και ήταν καιρός πια να βγάλω και εγω κανα φραγκάκι φτάνει πια ο τσάμπας πέθανε! Ο εθελοντισμός για μένα είναι μια σημαντική συνιστώσα για να τρυπώσω στο Δήμο …. και αξιολογήθηκε σχετικά η εργασία μου από τον ανάδοχο όπου και προωθήθηκε ρουσφετολογικά .
    Εγω σας είπα θα το ετοιμάσω αλλά θα αμειφτώ με την θέση . Όλοι στο Δήμο …. τρελοί…. (προκειμένου να τακτοποιηθώ θα τους βγάλω όλους τρελούς ) από άγχος και κατάθλιψη!!! Χχρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη από τηλεοπτικές περσόνες, επαγγελματίες. …… Είμαι επαγγελματίας εγω χρόοοοοονια τώρα όπως λέει και ο φίλος μου ο Στέφανος! Αχ ο χρυσός μου βλάξ ανεβοκατεβάζει τον Δήμαρχο για χάρη μου !! Πόσο περήφανη είμαι που με προμοτάρει και εμένα μαζί με τον αντιδημαρχουκο μου.
    Για να αρθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση σχετικά με το αξιοκρατικό της πρόσληψής μου σας ζητώ (κάτι που δεν νομιμοποιείστε να κάνετε ) να κοινοποιήσετε όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων .(είμαι καλή στην προσποίηση εεεε ενεκα ψυχολόγα ……)

    Υποτιμώντας την αξία της λειτουργίας των δημοτικών ομάδων, σας λέω ότι δεν είναι θεσμοθετημένα όργανα στη λειτουργία των Δήμων, και δεν παρευρέθηκα γιατί δεν θέλω να χάνω δύο μέρες άδεια από την εργασία μου για να ενημερώσω για το οτιδήποτε είχε να κάνει με την εισήγηση του θέματος στο ΔΣ τόσο εσας όσο και την ομάδα ! Η μπάλα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο, Το Σώου είναι εκεί !!!!!!!!!!!
    Ασε και το άλλο είναι τόσο σημαντικό το εργο μου που αν λείψω για να σας εξηγήσω και να λύσω απορίες σας μπορεί να πέσει ο μισός Δήμος σε κατάθλιψη .
    Μεχρι και εσένα θα βγάλω τρελο
    Οι δημοκρατικές διαδικασίες και η διαφάνεια είναι υπέρτατες αξίες ως πολίτη όχι σαν Δημοτική Σύμβουλο που τουλάχιστον συνειδητά, τις παραβίασα και το απέδειξα με τα παραπάνω…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι πρέπει να εχεις μετανιώσει γιαυτο το σχόλιο.!! Εγω ντρέπομαι για την κατάντια της δημοτικής αρχής που ανέχεται τέτοιου επιπέδου σχόλια.!!

      Διαγραφή
    2. Μπα είχα καλό δάσκαλο σε αυτά.... έχω πάρει μαθήματα πένε χρόνια τώρα απο τον σφουγγοκωλάριο!

      Διαγραφή
    3. Απο οτι βλέπω εχεις χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού.!! Οι χαρακτηρισμοί σου ειναι απαράδεκτοι.!!

      Διαγραφή
  16. Άντε , άρχισε το ξεσκαρτάρισμα. Έφυγε η ρεζέρβα , πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. O coach έκανε το σταυρό του που έφυγε , καθώς και οι συμπαίκτες του!!! Όλοι, εκτός απ' το αρχηγό της ομάδας , που της έγραψε και τις δύο επιστολές, 2 ξοφλημένους δημοσιογράφους, τον υπεύθυνο πυρόσβεσης του γηπέδου και την ιδιοκτήτρια καντίνας έξω απ' το γήπεδο, με ειδικότητα στους λουκουμάδες. Μόνο αυτοί οι 5-6 το πήραν βαριά, όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι ζητωκραύγαζαν με την αποχώρηση και απαίτησαν μάλιστα απ' τον coach , να ορίσει την ημερομηνία αποχώρησης ως Δημοτική Εορτή , με παρελάσεις και κεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την σερβιέτα την φοράς όταν γράφεις αδελφούλα; Βάλε το ονοματάκι σου να μιλήσουμε από κοντά, μην φοβάσαι αγορινα μου, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείς έτσι και αλλιώς

      Διαγραφή
    2. 1ον: Δεν σε ρώτησα τι έχεις στο στόμα σου
      2ον: Πριν έρθεις να με βρεις, φάε μια φασολάδα , για να μου κλάσεις μια μάντρα

      Διαγραφή
  17. Γουστάρω τρελά, την καθηγήτρια των Ιταλικών για Δημοτική Σύμβουλο. Δύσκολο όμως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Κλαρινογαμπρός έκανε και πάλι εμφάνιση στο FB με θέματα των Σχολικών. Ρε παλικάρι, συνέχισε να γράφεις Αρχαία γιατί με τα ΝεοΕλληνικά βλέπουν όλοι τι ταγάρι είσαι... Μπεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαου λάου τις φωτογραφίες της τις ανέβασε η ψυχολόγα ... και το μπουκάλι αχ πως το κρατάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που έκανε την επιλογή των φωτογραφιών και τις ανέβασε βάλε τι σκεφτόταν….

      Διαγραφή
    2. Σαν να μην έχεις άδικο , δεν μπορεί να μην υπήρχαν στιγμές χωρίς το μπουκάλι …. Εκτός αν όντως συνεχώς έπαιζε με το μπουκάλι γιατί κάτι της έλειπε …

      Διαγραφή
    3. Να μου να το μπουκαλακι στο δικο σου το χερακι

      Διαγραφή
  20. Η αδέκαστη και αμερόληπτη δημοσιογράφος Pulitzer ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά υποστηρίζοντας τον κλαψιάρη αντιδήμαρχο και τη μαριονέτα του. Και φυσικά δεν περιορίστηκε σ’ αυτούς για να εκθειάσει το έργο του, αλλά έβαλε και στο παιχνίδι συγκεκριμένους υπαλλήλους. Πόσο σοβαρή πληροφόρηση μπορεί ένας Δημότης να έχει από τέτοια άρθρα; Αναρωτιέστε ακόμα για το ποια είναι η παρέα του Κρυονέριου; Απάντηση: Κλαψιάρης, Pulitzer, Σφουγγοκωλάριος – Κουασιμόδος, Ρεζέρβα και μαριονέτες υπάλληλοι!!!
    Υ.Γ. Ο έτερος αντιδήμαρχος είναι γνώστης όλου αυτού του ευχολογίου , ή τον βολεύει μια χαρά να τον έχει από κάτω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
    Συνελήφθη η γνωστή σπείρα με όνομα " παράγκα " και κατόπιν της ανάκρισης ο εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για κτηνοκτονία του ιερού γουρουνιού για κτηνοφαγία και παράνομη διακίνηση αυτού .Μεχρι και σε λουκάνικα γνωστής φίρμας ταυτοποιήθηκε το DNA του γουρουνιού .Επισης ανοίχτηκαν και οι λογαριασμοί και οι θυρίδες των κατηγορουμένων για να βρεθεί η διαδρομή του μαύρου χρήματος .
    Οι κατηγορούμενοι παρακολουθούνται απο εθελοντές ψυχολόγους με χολντερ πίεσης και ζάχαρου λόγω κρίσιμης ηλικίας .Επισης τέθηκαν σε κατ´οικον περιορισμό μεχρι να γίνει το δικαστήριο .Απο τις έρευνες επίσης βρέθηκαν λουκουμαδομηχανή ,λουκανομηχανή ,μίξερ ,κουτάλα ,μπουκάλα πετρογκάζ ,πυροσβεστήρες διαφόρων τύπων
    φόρμες κέικ κλπ.. κλπ..
    ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ. ΓΚΕΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίδι φίλα το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι .
    Η αχαριστία τιμωρείται με ποινή θανάτου αγαπητέ φίλε που οτι έχεις στην ψυχή σου μοιράζεις προσπαθώντας να βγάλεις διαφορά ηλίθια συμπεράσματα θίγοντας ανθρώπους και υπολήψεις .Δηλαδη τα τούβλα του απέναντι τοίχου μαγκέψανε και σφυράνε απο τις τρύπες .Τσου ρε Λάκη Τσού , χαμούρα έ χαμούρα έχεις φλιμπάρει .Μας έχεις φλομώσει ποιον θα διώξει ποιον θα αφήσει ,κάνε δουλειά σου και θα δουμε τι θα σε κάνουμε .Μπορει να σε κάνουμε αρχιναβαρχο στις λάτζες ,μπορεί αρχιπτεραρχο στις άλογο μύγες του Δημου τέλος πάντων σε Σταρ-ιδική´θεση με αμάξι οχι αουντι αλλα μαζερατι ..Έχεις να φας γιαούρτι και τζατζίκι για τα επόμενα 13.5 χρόνια μαζί με το παρεάκι σου .τυφλοποντικα και πολιτικέ αρουραίε .Δεν πιστεύω να κλάψεις πάλι Άντε γεια !!!!
    ΦΟΝΤΑΣ
    Υ.Γ
    My regards to μεγαλειοτάτη μπλαφονιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιον σας θυμίζει ;;;;;
    Ο σφουγγοκωλάριος ήταν υψηλό αξίωμα και ταυτοχρόνως επάγγελμα στα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το έργο του ήταν να σκουπίζει τα οπίσθια των αυτοκρατόρων. Ήταν αξίωμα που πολλοί ζήλευαν και μόνο έμπιστα άτομα διορίζοντο, αφού είχαν το προνόμιο να ευρίσκονται τόσο κοντά στον αυτοκράτορα όταν αυτός ήταν γυμνός και άοπλος. Με το πέρασμα του χρόνου το επάγγελμα αυτό εξέλειπε. Επεβίωσε όμως ως συγκεκριμένη συμπεριφορά στην πολιτική μας κουλτούρα.

    Ποιος είναι ο σημερινός σφουγγοκωλάριος; Το βασικό γνώρισμα της συμπεριφοράς του είναι η εξόφθαλμη ικανότητά του να επιδίδεται στην τέχνη του «σκουπίζειν» τα οπίσθια ισχυρών πολιτικών, ανεξαρτήτως ιδεολογικής ή πολιτικής θέσης, οι οποίοι μπορούν να του εξασφαλίσουν μία «κοινωνική επιφάνεια». Είναι ο ανεπαρκής δημοσιογράφος που αναζητεί τα δεκανίκια των πολιτικών για να επιβιώσει, ο φιλόδοξος με αυτοσκοπό την απόκτηση με κάθε τρόπο τίτλων «επαγγελματικής και πολιτικής ευγενείας», ούτως ώστε όταν βγαίνει από το σπίτι του να αυτοϊκανοποιείται με την εντύπωση ότι είναι επώνυμος, άρα σπουδαίος, και γενικά άνθρωποι με ελλείμματα προσωπικότητας, θρασύδειλοι καιροσκόποι, αχθοφόροι της αναξιοπρέπειας και μεταπράτες της αθλιότητας.

    Η τακτική τους ευκόλως προβλέψιμη. Επιλέγουν ένα ισχυρό πολιτικό, τον ακολουθούν και πράττουν παν ό,τι αναγκαίο για να αποδείξουν την νομιμοφροσύνη, που φθάνει μέχρι τα όρια της εθελούσιας ανδραποδώδους υποταγής. Επικεντρώνουν την συμπεριφορά τους σε κάθε ευκαιρία στο θάμβο της εντύπωσης. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να συλλέξουν πολλά προεκλογικά γραμμάτια, τα οποία θέλουν να εξαργυρώσουν ακριβά μετά τις εκλογές.

    Το φαινόμενο του σφογγοκωλάριου ευδοκιμεί στο Δήμο μας. Τους βλέπουμε να κινούνται απροκάλυπτα κάθε φορά που υπάρχουν πολιτικές εκλογές, αφού εκλαμβάνουν τις προεκλογικές εκστρατείες ως την κατ’ εξοχήν εορταστική τους περίοδο, ζουν για να αποκτήσουν «υψηλές θέσεις» και να αισθάνονται ότι κάνουν λαμπρές καριέρες, ΕΝΩ οι σοβαροί άνθρωποι όταν βρεθούν σε κάποια θέση δίνουν ζωή στην κοινωνία. Τους βρίσκει κανείς μονίμως σε συγκεντρώσεις να χειροκροτούν παρελάσεις παραφουσκωμένων εγωισμών. Φτύνουν με την ίδια ευκολία αυτό που μέχρι χθες χειροκροτούσαν ή μεταπηδούν από το ένα κόμμα στο άλλο αν δεν πάρουν για την καριέρα τους αυτό που θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο κατάπτυστοι είναι οι σφουγγοκωλάριοι άλλο τόσο καταγέλαστοι είναι οι πολιτικοί που τους ανέχονται να τους προμοτάρουν.

      Διαγραφή
  24. Να δω που θα κρυφτείτε σε λίγο ξεφτίλες με αυτά που γράφετε, έρχεται η ώρα σας οσονουπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον πόντο πρόσεχε που σου έφυγε …. ευτυχώς η idter είναι κοντά …. τόσο συχνή πελάτισσα ...θα σου κάνει καλύτερη τιμή … φιλάκια

      Διαγραφή
  25. Ζαμάνη μας έχεις αποδείξει ότι η εντιμότητα σου είναι αδιαπραγμάτευτη. Μακριά απο σφουγγοκωλάριους. Ο πολίτης έχει και μάτια και αντίληψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντρέα βαρδα μόνο μην είσαι και εσύ στα ευρήματα της εβδομαδας που έρχεται. Τους άλλους τους έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένουμε από την Pulitzer φαντάζομαι την αποκλειστικότητα … όχι τίποτε άλλο να ξέρουμε που θα απευθυνθούμε από βδομάδα....

      Διαγραφή
    2. 9:08 κράτατε τους καλά μην σας φύγουν ....

      Διαγραφή
    3. Αχα ! Χα χα χα χα χα χα !,!!!!!! Κλαίω απο το γέλιο .Αχ φοβήθηκα τρέμω απο το φόβο μου .Αφου μας ξέρετε ποιοι είμαστε ελάτε σας περιμέναμε χθες το βράδυ .Να πλύνετε και τα δόντια σας ,κότες όλο λόγια είσαστε
      Εμείς να δεις που σας εχουμε !!!!!
      ΜΑΤΑ -ΧΑΡΙ

      Διαγραφή
  27. Καλημέρα σας κύριοι τραμπούκοι και τσάμπα μάγκες. Εσάς που διαρρηγνύεται τα ιμάτια σας, κατά των σχολίων τα οποία ανεβαίνουν στην Φ.Δ., θα σας παραδεχόμουν και θα υποστήριζα τα όσα γράφετε, αν είχατε την ίδια αντίδραση, όταν ο γνωστός Στέφανος και η παρέα του έγραφαν και κακολογούσαν στην Διουνυσοσκουφίτσα που προϋπήρχε. Πραγματικά αισθάνεται θυμό κάποιος όταν βλέπει τις υποκριτικές παραινέσεις αιρετών και αυλικών σας! Τώρα μας αποδεικνύετε ότι το πρόβλημά σας είναι γιατί τα σχόλια θίγουν την αυλή σας και χάσατε το μονοπώλιο. Ο πρώτος διδάξας δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί ούτε αυτός, αλλά ούτε και αυτοί που τον έθρεψαν και τον θρέφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η κακοπροαίρετη και μηδενιστική κριτική που εξυπηρετεί τα μικροπολιτικά συμφέροντα μισαλλόδοξων και εμμονικων τύπων δεν ενδιαφέρει κανέναν ....
    Αυτό που ενδιαφέρει τον δημότη ειναι...
    Να μην θεωρούνται ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ (όπως αναφέρεται στον απέναντι τοίχο) τα θέματα που αφορούν την διαχείρηση του δημοσίου χρήματος
    Στις δυςκολες Στιγμές που βιώνει η χώρα μας Η σημερινή διοίκηση και ο δήμαρχος εχουν ιερή υποχρέωση να σεβαστούν το δημόσιο χρήμα προς όφελος των δημοτών και μόνον .... Τα δείγματα γραφής ...μεχρι τωρα... αυτό δείχνουν .... αν αυτό δεν αρέσει σε μερικούς που εχουν αλλα στο μυαλό τους ...τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριοι της ενωτικής πρωτοβουλίας μην προκαλείται γιατι εκτίθεστε ....άραγε... γιατι σας ενοχλεί τοσο ... που ο δήμαρχος φροντίζει για τους δημότες του ... Μηπως γιατι το κανει με μηδενικό κόστος χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμο του δημου .. Την στιγμή που εσείς ως προηγούμενη διοίκηση ανάλογες δράσεις τις κοστολογουσατε χιλιάδες ευρώ ... Έλεος πια τόση υποκρισία .. Σας εχουμε πάρει χαμπάρι .. Μην αγχώνεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριοι της .. ενωτικής τοσο παράξενο σας φαίνεται .... Ολοι εχουν δικαίωμα στην διασκέδαση ... Ακομα και οι δημότες του Δημου Διονυσου .. .... Που τοσο καιρό τους είχατε τελείως γραμμένους!!! Ευτυχώς που το κατάλαβαν έγκαιρα και σας έστειλαν στο σπίτι σας.... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. περσινά ξινά σταφύλια .....οι παλιόφιλοι! Άνευ σημασίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είστε σε άλλο κόσμο ......προφανώς..........ανοίξτε λίγο τα μάτια σας ,σε λίγο θα καταλάβετε τι γίνεται και τώρα............( σιγά μην το βαλετε......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανακαλύψατε την δημοκρατία κύριοι διαχειριστές.Ανοιξτε τα μάτια σας ........και θα καταλάβετε πολλα και ωραία .......η συνέχεια εν καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τουλάχιστον, η ενωτική πρωτοβουλία έχει συναίσθηση του σημερινού μεγέθους της, παρά τα όσα ανόητα αναμασά στην ομιλία του ο επικεφαλής της. Και γι΄ αυτό δεν τόλμησε να κόψει την πίτα της στο Κρυονέρι αλλά τον Διόνυσο που η αίθουσα του χωράει τους μισούς κι ακόμη πιο λίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα συμπεράσματα είσαι φοβερή,πρέπει να είσαι σύμβουλος του δημαρχούκου μας.

      Διαγραφή
    2. Από σφουγγοκώλης , χίλιες φορές καλύτερα σύμβουλος!!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι ναι αυτό λέω,είσαι η καλύτερη σύμβουλος του δημάρχου,φοβερή στα συμπεράσματα και στην αποτελεσματικότητα,συνέχισε έτσι μην αφήνεις κανέναν να σε αποσπά από το έργο σου,άσε μας εμάς τους σφουγγοκώληδες να λέμε τα δικά μας και σύντομα σε βλέπω δημαρΧΕΣΑ.

      Διαγραφή
    4. Μιας και επιτέλους το παραδέχτηκες ότι είσαι σφουγγοκώλης, για πες μας με λίγα λόγια , πως πάνε οι δουλειές; Είσαι ευχαριστημένος/η; Τώρα με την κρίση πως τα βλέπεις τα πράγματα;

      Διαγραφή
    5. Με την κρίση έχει ανεβεί κατακόρυφα η δουλειά,οι πελάτες έχουν κάνει το σκατο τους παξιμάδι όποτε δεν υπάρχει ανάγκη για τις υπηρεσίες μου.Ευτυχως όμως πάντα υπάρχουν οι μπούληδες σαν το Ζαμανη με ανίκανες νταντάδες και βγάζουμε μεροκάματο.

      Διαγραφή
    6. Χαίρομαι!!! Αυτό πάει να πει ότι είσαι ο καλύτερος σφουγγοκώλης Πανελληνίως. Η ποιότητα στη δουλειά σου φαίνεται... Άντε και σε εξαγωγές.

      Διαγραφή
  35. ΛΟΙΠΟΝ. Τέρμα τα κακά λόγια τι το κάναμε εδώ American bar σοβαρευτήκαμε ή οχι
    Άντε μη γίνει χαμός δεν βλέπετε απέναντι Παναγία ο ακατανόμαστος μεχρι που αφαιρεί
    σχόλια που δεν του ταιριάζουν καλέ !! καλέ!! εσύ γιατι τα βάζεις και τα βγάζεις τα σχόλια
    φοβάστε τίποτα εμείς τα φωτογραφίζουμε για να τα εχουμε οταν έρθει η ώρα .Φιλακια!!!!
    Ματς Μουτς !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διάβασα σήμερα που είναι «η εβδομάδα που ήρθε» την εφημερίδα της Pulitzer περιμένοντας αποκαλύψεις αλλά τίποτα ως συνήθως . Λέτε αυτοί που είπαν «Αντρέα βαρδα μόνο μην είσαι και εσύ στα ευρήματα της εβδομαδας που έρχεται. Τους άλλους τους έχουμε.» να τους ξέφυγαν «οι άλλοι» τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάποτε στα πέτρινα χρόνια που σαν νέοι βάζαμε μια xl 60 ή μια push pull και ενα κατοστάρι ενισχυτή φτιάχναμε ρ/δ για κανένα τραγουδάκι αφιέρωση σε κάνα γκομενακι .
    Το ραδιογωνιομετρο της αστυνομίας έψαχνε ,φυσικά λέγαμε και σχόλια να περνά η ώρα
    Κάμποσες φορές μας πιάνανε και τρεχαν οι πατεράδες να μας βγάλουν .Για όσους ξέρουν μπαρουταδικο Μεργιά.Αυτα τα έγραψα για τους ηλίθιους χρήσιμους ή άχρηστους
    που ψάχνουν με μανία τα ίχνη μας."Διαφωνω μαζί σου αλλα υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να λες τη γνώμη σου "Φυσικά καμμία φωνή δεν πρόκειται να σιγήσει οτι κι αν γίνει .
    Και τέλος οι απειλές άλλου εκεί που μασάνε .sign off
    ΡΑΔΙΟ/ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να λες την αποψη σου ειναι σεβαστο ,το να βριζεις και να χυδαιολογεις ,είναι απαράδεκτο .Γιατί άραγε φοβαστε να γράψετε με ονοματεπωνυμο τα σχολια σας.Και μην ξεχνάτε ότι κάνετε κακό στο δημαρχο το γιατί θα το καταλάβετε στην πορεία ,πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.......................

      Διαγραφή
  38. Πονοκέφαλος για τον Καλάφι η παρουσία του κρεοπώλη στην κοπή της πίτας ο οποίος πήγε μα περιορίσθηκε να βρίσκεται κοντά στην έξοδο …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην έξοδο μπορεί να ήταν ο κρεοπώλης αλλά στην είσοδο είχε πυροσβεστήρα ….

      Διαγραφή
  39. Σχόλιο έκανα τι ζόρι τραβάς . Εδώ γράφουμε ότι βλέπουμε ότι διαπιστώνουμε . Μην παθιάζεσαι τόσο. Στις ανακρίβειες και την παραπληροφόρηση να είσαι αυστηρός …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 07:42μ.μ. Άντε στον απέναντι τοίχο να γράψεις περί χυδαιότητας και βρισιών. Συμβουλές ξέρεις να δίνεις όμως δεν έγραψες το ονοματάκι σου ……
    Η αχλάδα είναι γνωστό ότι πίσω έχει την ουρά, εσύ κοίτα τι έχεις από πίσω σου και φρόντισε τον πρόεδρο και τον ξάδελφο του με τον τρόπο που ξέρεις εσυ….. να τους κάνεις καλό …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι χυδαιολογείς.όπως θέλεις αντράκι ...............Θα ξεγνυμωθεις σε λίγο και να δω που θα κρυφτείς μετά.............

      Διαγραφή
    2. Επιπλέον ,για ποιον πρόεδρο και ξάδερφο μιλάς δεν καταλαβαίνω,μάλλον μπερδεύτηκες και στο μυαλό σου έχεις άλλον...............

      Διαγραφή
    3. Βγαλ' το σκούφο σου και βάρα με...

      Διαγραφή
    4. Τι να δεις το πολύ μαλλί;

      Διαγραφή
    5. Μπορεί να μην έχει πολύ μαλλί να λούσει...
      Αλλά έχει πολύ πρόσωπο να πλύνει...

      Διαγραφή
  41. Λη αν θελεις να βγαλεις μαλλι
    αρχισε να πινεις ουισκυ με παγο
    χωρις σοδα κι αν δεν βγαλεις μαλλι
    και στη μυτη να μη με λενε Νοντα
    Τζοκοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πόρτα έφαγε ο σφουγγοκώλης απο το Δημοτικό Συμβούλιο από τον Στρατηγό, ο οποίος για άλλη μια φορά ήθελε να εκφράσει την εμμονή του με τη Σχολική Επιτροπή. Έφυγε με απευθείας κόκκινη κάρτα και η πίεση του πρέπει να είχε χτυπήσει κόκκινο. Είχε γίνει κόκκινος σαν το παντζάρι και έφυγε γρήγορα , ψάχνοντας να βρει εφημερεύον φαρμακείο για να βρει χάπι γίγα την πίεση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιατί ρε Χρονόπουλε δεν παραιτείσαι να αναλάβει ο σφουγγοκωλάριος;
    Αφού αυτός είναι ο καημός του… και όσο εσυ δεν μασάς μασάει τα λυσακά του αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αποκαλύψεις σήμερα από το e dionysos για την αλήθεια στις Σχολικές Επιτροπές ! Στοίχημα ότι η λεγόμενη Pulitzer θα το κάνει γαργάρα το θέμα γιατί αποκαλύπτεται ο ψεύτης φίλος της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου ήρθε στο μυαλό κάτι σωστό που διάβασα "η ουρά είναι κοντά στον κ@λ@" Αληθινό.

      Διαγραφή
    2. Το ξέρετε ότι γίνεται μπαϊπάς εγκεφάλου πλέον ;
      Να μαζεψουμε λεφτά ρε παιδια μπας και καταλάβει ο σφουγγοκωλάριος μερικά πράγματα μόνο έτσι έχει ελπίδα

      Διαγραφή
    3. Αυτή το μόνο που θα γράψει είναι ότι της δώσει ο σφουγγοκωλάριος και η παρέα.... οχι την αλήθεια

      Διαγραφή
  45. Ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής στάθηκε άξιος του τίτλου του ενώ ο σφουγγοκωλάριος ρεζιλεύτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρονόπουλε, βρες λίγο χρόνο και δώσε μαθήματα αξιοπρέπειας και ήθους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ταύρος εν υαλοπωλείο ο σφουγγοκωλάριος μετά το ξεγύμνωμά του ….
    Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος στο Δημοτικο Συμβούλιο .
    Δεν μπορει να τον κακολογήσει κανείς … το επάγγελμα του προστατεύει ….ο σφουγγοκωλάριος ……..ο οποίος απείλησε ότι θα επανέλθει σε επόμενο συμβούλιο και θα το θέσει θέμα η αντιπολίτευση…. Βρε τόσο σίγουρος για τους υποστηριχτές του….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλυμένος ( μα όχι καθαρός) ξυρισμένος με GILLETTE -SENSOR EXCEL 8 … ακυκλοφόρητο μοντέλο πήγε στο ΔΣ και έφαγε πόρτα !
      -Να μιλήσω … είστε εκτός κύριε
      -Μα να πω …. είστε εκτός κύριε, δεν μπορεί ο κάθε ένας να έρχεται εδώ και να λέει τον πόνο του
      _@*#*@*_ θα σας κάνω θα σας ράνω θα σας θα θα θα θα θα θα ….

      Διαγραφή
    2. Όλο το βράδυ ακόμα και στον ύπνο του
      -Να μιλήσω - ειστε εκτός
      -Να πω - είστε εκτός
      -Να σας εξηγήσω - είστε εκτός
      -Να - είστε εκτός εκτός, εκτός, εκτός εκτός,
      αααααααα που βρίσκομαι.... ΕΚΤΟΣ !!!!!

      Διαγραφή
    3. Όλο το βράδυ ακόμα και στον ύπνο του
      -Να μιλήσω - είστε εκτός
      -Να πω - είστε εκτός
      -Να σας εξηγήσω - είστε εκτός
      -Να - είστε εκτός εκτός, εκτός, εκτός εκτός,
      αααααααα που βρίσκομαι.... ΕΚΤΟΣ !!!!!

      Διαγραφή
  48. Χρονόπουλε, βρες λίγο χρόνο και δώσε μαθήματα αξιοπρέπειας και ήθους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρονοπουλε για μπες λίγο δυναμικά γιατί το εχεις και ασε τον χοντρό και τη παρέα του να λένε οτι θέλουν τώρα τους μάθαμε ξέρουμε που στόχευαν άλλα το παιχνιδι το έχασαν ξεγύμνωσε τους κιαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο συναισθηματικός από την πολλή συγκίνηση έμπλεξε τις στενές του συνεργάτιδες πρώην και νυν, πάλι καλά που δεν έβαλε και τα κλάματα μπροστά σε όλο το δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιο λάθος; στα εμφανέστερα .... τώρα βάλε τι γίνεται παραπέρα Αχ Δήμαρχε πόση ανεπάρκεια καλύπτεις και πόσο το εκτιμάνε

      Διαγραφή
  51. Καλά μπέρδεψε την ρεζέρβα με τον ΆΓΓΕΛΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπε και ο π. Δήμαρχος, ο οποίος όπως και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό....
      "Η λανθάνουσα γλώσσα , λέει πάντα την αλήθεια!!!"

      Διαγραφή
    2. Ερωτά μου αγιάτρευτε...

      https://www.youtube.com/watch?v=AO8oHNmf5yQ

      Διαγραφή
    3. Πω πω ρε παιδιά... Ξεβράκωμα μέχρι το γόνατο για τον αντιδημαρχούλη!!!!

      Διαγραφή
  52. Και αφού είδε ο χοντρός οτι το Κολπο με τα πρακτικά δεν έπιασε τζάμπα τόση γρινια ρε φιλέ ΕΣΥ και η ομάδα σου τώρα ψάχνει να βρει άλλα μονο και μονο για να σε αποπροσανατολιζει απο το έργο σου, Πέτρο μη μασας και Προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αχ ρε χοντρε εγλειψες το Καλαφι δε σου έκατσε εγλειψες το Ζαμανη δε σου εκατσε τώρα γλειφεις τον Υφαντή άλλα σε έχει πάρει κι αυτός είδηση τι καπνο φουμαρεις μηπως φτεναι οι κακιες παρέες σου η πρωην πρόεδρος, η παιτρελεου, η δημοσιογραφος η αλλη η ερωτευμένη δε τις κανεις όλες πέρα και να πάρεις παιχνιδι στα χαιρια σου, αντρικές δουλειές δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Από το ΔΣ ο σφουγγοκώλης έφυγε κατά τις 20:30 και για καλή του τύχη , βρήκε το φαρμακείο λίγο πιο κάτω ανοιχτό. Πήρε δύο χάπια για την πίεση και πήγε προς το σπίτι του. Απ' τα νεύρα του έπεσε και σε μια λακούβα έξω απ' το σπίτι του και ράγισε το δεξί μπροστά αμορτισέρ στο αυτοκίνητό του.
    Τα πράγματα δεν του πήγαιναν όπως θα το ήθελε σήμερα. Μπήκε στο σπίτι και άνοιξε το Pentium 3 PC του, μιας και τσιγκουνεύεται να πάρει ένα πιο νέας τεχνολογίας και ξάπλωσε στον καναπέ. Η πίεση έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα και επειδή του ήρθε μια λιγούρα, έφαγε μισό αρνί που είχε περισσέψει απ' το μεσημέρι. Στο Star έπαιζε την "Αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι" και αφού έφαγε , χάζευε την ταινία.
    Τον πήρε ο ύπνος όμως και ξύπνησε καταϊδρωμένος από ένα όνειρο που έβλεπε. Ονειρευόταν πως ήταν σε ένα παλάτι αξιωματικός και θα τον πήγαιναν στον βασιλιά να τον χειροτονήσει στρατηγό. Όταν πήγε στο παλάτι και γονάτισε μπροστά στο βασιλιά, σήκωσε το κεφάλι του και τι να δει;;; Τον πρόεδρο της Σχολικής να κρατάει το σπαθί για να τον χειροτονήσει.
    Δεν το άντεξε να βλέπει άλλο και ξύπνησε με τρομερή ταχυκαρδία. Η ώρα ήταν περίπου 4:00 τα ξημερώματα και κάθισε στο PC του που πλέον είχε ανοίξει και ξεκίνησε να γράφει τις αερολογίες του στο blog του. Το υποσυνείδητο επηρεασμένο απ’ την ταινία που έβλεπε στον καναπέ: «Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής»…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στοίχημα 2000 λίτρα πετρέλαιο , προσφορά γνωστού μέλους Σχολικής, ότι η Pulitzer το θέμα της πρωτοβάθμιας θα το 'χιονίσει' και θα γράψει για άλλη μια φορά υπέρ του σφουγγοκώλη.
    Τι να κάνει βέβαια και αυτή, αφού τον έχει φίλο. Παρόλο ότι βλέπει ότι λέει αρλούμπες αναγκάστηκα θα τις δημοσιεύσει. Άσε που έφαγε και αυτή πόρτα απ' τον Πετράν γιατί το έστειλε στον συνονόματο του και το δημοσίευσε πρώτος απ' αυτήν....
    Για να σε δούμε τώρα Pulitzer πόσο αντικειμενική είσαι; Θα υποστηρίξεις για άλλη μια φορά τον σφουγγοκώλη ή την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι παλιά σοφή λαϊκή παροιμία

      Διαγραφή
    2. Το χασες το στοίχημα παλικάρι. Κρίμα....
      Η Pulitzer μέχρι και συνέντευξη λέει του πήρε!!! Τίποτα άλλο του πήρε;;;;

      Διαγραφή
    3. Έλα τώρα , αηδία καταντάς. Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω

      Διαγραφή
    4. Γι' αυτό σήμερα το απέναντι blog είναι κλειστό απ' το πρωί. Είχε δουλειά ο άεργος όλη μέρα, μιας και η Pulitzer του έπαιρνε.......... συνέντευξη.

      Διαγραφή
  56. Όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι ήταν αρκετά δυσαρεστημένοι με την εμμονή του σφουγγοκώλη. Και πώς να μην είναι άλλωστε, γιατί αν διαβάσει κανείς την απάντησή του, είναι όλα δικαιολογίες του κ%$ου. Ελπίζω να μην πέσει και ο Ζηγούνας στη φάκα του και φέρει σε επόμενο συμβούλιο την απάντηση του σφουγγοκώλη. Τότε είναι που και μ’ αυτόν θα γελάνε και οι πέτρες, όπως άλλωστε και με τον σφουγγοκώλη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από απαντήσεις ….. της ντροπής δεν έχει ξεφύγει …. Την πατάτα του την εκανε ο Γιωργάκης Η πετρελαιού αρπάχτρα τον κάνει ότι θέλει και το παίζει βασιλικότερη του βασιλέως ΝΤΡΟΠΗ για το κόμμα και αυτό που εκπροσωπεί

      Διαγραφή
  57. Εδώ πρωτόκολλο , εκεί πρωτόκολλο , που είναι το πρωτόκολλο;;;
    Πρέπει να τον δει κάποιος ψυχίατρος τον άεργο γιατί το παλικάρι δεν πάει καλά. Ψάχνει να βρει ψήλους στα άχυρα και ασχολείται με το πρωτόκολλο. Σιγά το πράμα ρε φίλε. Βάλανε πρωτόκολλο την επόμενη μέρα γιατί μπορεί να ήρθε η επιστολή αργά το απόγευμα, εσύ τι ζόρι τραβάς; Από το πρωτόκολλο κρίνεις μια διοίκηση; Τόσο πολύ σε τσούζει που δεν κατάφερες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθήματα διοίκησης .
      Πρωτόκολλο παίρνει κάθε εισερχόμενο έγγραφο, την ημερομηνία που το λαμβάνει ο υπάλληλος και το καταχωρεί.
      Σε περίπτωση που κάποιο έγγραφο σταλθεί (με email) ή δοθεί πέραν του ωραρίου εργασίας πχ σε συμβούλιο παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου και σίγουρα είναι μεταγενέστερος, ο αύξων αριθμός που δόθηκε σε αυτό, από ένα έγγραφο που προηγήθηκε του συμβουλίου .
      Επίσης συχνά συναντάμε έγγραφο το οποίο έχει προγενέστερη ημερομηνία από αυτή που παραδόθηκε. Αυτό συμβαίνει γιατί άλλη είναι η ημερομηνία σύνταξης του εγγράφου και άλλη η ημερομηνία που διαβιβάστηκε.

      Διαγραφή
    2. Αστους αυτοί είναι οι πικραμένοι τους έχεις βάλει τα γιαλιά …..το παίζουν πολύξεροι και δεν γνωρίζουν την τύφλα τους από δουλειά ή από διοίκηση γι αυτό και δεν εκτιμούν ούτε την εργασία αλλά ούτε και αυτούς που εργάζονται, χρησιμοποιούν οποιαδήποτε δικαιολογία για να δημιουργήσουν εντυπώσεις για τους γνωστούς λόγους

      Διαγραφή
    3. Καθημερινά γίνονται οι ρεζίλιδες και ο περίγελος του κόσμου με την εμμονή και τη εμπάθεια που έχει αποκαλυφθεί ότι έχουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα αλλα και για συγκεκριμένη θέση. Όπως ξεκάθαρη είναι και η στάση της παρέας αυτής που έχει συγκεκριμένη μέθοδο με ψέματα και συκοφαντίες.

      Διαγραφή
  58. EEEEEEEE-dionysos....
    Ρε Πετράκη, τι κάνεις για τη δημοσιότητα; Πριν ανεβάσεις την απάντηση του άεργου, δεν τη διάβασες; Γιατί μετατρέπεις σε σκουπιδότοπο το blog σου;
    Νόμιζα ότι είχες ένα επίπεδο και τώρα φτάνεις στου άεργου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. όταν δημοσιοποιείς κάτι αν θες να λέγεσαι δημοσιογράφος και όχι προπαγανδιστής κοιτάς να μη τι άλλο να το διασταυρώσεις πρώτα.
    Αν δημοσιοποιείς πράγματα ελαφρά την καρδία δηλώνοντας κατ αυτόν τον τρόπο ότι τα υιοθετείς είσαι απλά συνυπεύθυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χαχαχα τα ρέστα ζητάει ο σφουγγοκωλάριος και η φίλη Pulitzer από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί λέει σε παλαιότερη συνεδρίαση την 1η Δεκεμβρίου 2015, ο ίδιος Πρόεδρος είχε προ Ημερησίας Διατάξεως δώσει το λόγο, (βρε χάρη του έκαναν τότε …..να του περάσει ο καημός μέρες που ήταν) στον ίδιο πολίτη που εξέθεσε προβλήματα της περιοχής του, χωρίς αυτά να περιλαμβάνονται στην τότε Ημερήσια Διάταξη.
    Άντε με το καλό όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο από ένα δίλεπτο για τα θέματα του ο κάθε ένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Pulitzer παραπληροφόρηση δεν ξέρει το άρθρο για παρακώλυση συνεδρίασης ; να της το πούμε να το ξέρει. Αλλά ξέχασα αυτή δεν κάνει για ενημέρωση, φερέφωνο είναι !

      Διαγραφή
    2. Καλά η Pulitzer δεν παίζεται εχει φαντασία. Αυτή έπρεπε να γίνει σεναριογράφος σε ταινιες επιστημονικής φαντασίας ... ακου στη διερεύνηση φαινομένων διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Και ερωτω ο πολίτης διερεύνηση όπως αυτη που έκανε η πετρελαιού;

      Διαγραφή
  61. Τυφλα να έχουν οι προέδροι οι αντιπροέδροι οι αντιδήμαρχοι οι δήμαρχοι οι σύμβουλοι όλοι Ο σφουγγοκωλάριος θα μας σώσει ότι θέλετε σε αυτόν να πάτε όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει κανένας σαν αυτόν τους κάνει όλους πέρα έχει και την Pulitzer για επιβεβαίωση χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση σας στο Δημοτικό Συμβούλιο και δώρο ένα σφούγγισμα.

    Έχει λακκούβα ο δρόμος;
    Άργησε ο ταχυδρόμος;
    Να η λύση να η λύση ο σφουγγοκωλάριος στο Δημοτικό Συμβούλιο θα μιλήσει
    Για περάστε για περάστε δοκιμάστε και θαυμάστε (με) !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άκαρδοι φτιάχτε του μια εξέδρα να μιλάει … τι ζηταει;
      Χρονόπουλε για να ησυχάσεις πέρνα από έγκριση την δαπάνη της εξέδρας. Μ σου πω θα γίνει και δημοσία δαπάνη το έξοδο. Τον βαρεθήκαμε και αυτόν και την Pulitzer και την πετρελαιού και τις άλλες τις κρυφές …

      Διαγραφή
  63. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι είναι όταν τους αφήνεις να μιλούν δεν πειράζει που παραβαίνεις τον κανονισμό αμα δεν ξανα παραβείς τον κανονισμό για να μιλήσουν ξανα τότε βλέπεις το πραγματικό τους πρόσωπο και μιλούν για πολιτικό μεσαίωνα και άλλα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς το παρόν λόγω ανηφόρας το τραινο "Δ.Διονυσου "πάει σιγα και μπορεί ο καθένας να ανεβαίνει και να κατεβαίνει κατα το "δοκούν".Οποτε όσοι δεν συμφωνούν πρεπει να κατέβουν πριν αρχίσει και αυξάνει ταχύτητα διότι μετα δεν θα μπορούν ,αφιερωμένο στην ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ των γειτονικών τούβλων ή μπετόβλακων .
    ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΟΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η χθεσινή νέα ερμηνεία του Κανονισμού Λειτουργίας προκάλεσε την αντίδραση των δημοτικών παρατάξεων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου, οι επικεφαλής των οποίων υποστήριζαν επίμονα πως αυτή η ερμηνεία- και συνακόλουθα, η απόφαση- του Προέδρου περιορίζει το δικαίωμα στην ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μωρή pulitzer ορισμέ της παραπληροφόρησης, μην βάζεις στο ψέμα σου τον Καλάφι ! Ο Καλαφι επειδή ξέρει τον κανονισμό δεν θα δεχόταν την παρανομία επειδή μια φορά ο Γιαννουλάτος (κακώς) άφησε τον σφ......ο να μιλήσει . Μωρή ούγια της παραπληροφόρησης με τεχνάσματα προσπαθείς να πεις ότι είναι ο Καλαφατέλης σαν τα μουτρα σας ;
    Ο Γιωργάκης και ο Σπυράκος ναι αυτοί επηρεάζονται απο την πετρελαιου ΝΤΡΟΠΗ τους .
    Ο Καλάφατέλης όμως δεν μασάει . Απόδειξη μωρή το ηχητικό του Δημοτικού συμβουλίου σιχαμένη και τρις ΑΘΛΙΑ .
    Δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι ξεφτιλισμένη, ορισμέ της παραπληροφόρησης ,
    εχεις ξεφτιλιστεί και εσυ και ο φίλος σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι ρε Pulitzer το έγγραφο της Διευθύντριας;;;; Ότι δεν σε συμφέρει δεν το βγάζεις;;; Το πρωτόκολλο σε μάρανε!!!
      PULITZER..... Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ δημοσιογράφος

      Διαγραφή

  67. Όποιος σήμερα θέλει να πολεμήσει την ψευτιά και να γράφει για την αλήθεια, πρέπει να έχει το  θάρρος και την εξυπνάδα, για να μπορέσει να την αναγνωρίσει και να γράψει για αυτήν. Να έχει την κρίση να διαλέξει έντιμους ανθρώπους που στα χέρια τους η αλήθεια θα αξιοποιηθεί και θα διαδοθεί .
    Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας αν αξίζετε τον σεβασμό μας και ζητάτε την ψήφο μας, σημερινά φαινόμενα μισαλλοδοξίας, (παω στο Δημοτικό Συμβούλιο και αγορεύω για δημιουργία εντυπώσεων για να λύσω θέματα εμπάθειας και εμμονής ) ωφείλετε να τα καταδικάζετε διαφορετικά τα τρέφετε και είστε συνυπεύθυνοι.
    Ο πολίτης και από αυτό θα σας κρίνει
    Όταν γίνεσαι θεατής και συμπαραστάτης της μισαλλοδοξίας ανθρώπων με εμπάθειες τότε είσαι συνυπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αποκλειστικότητα της ΦΔ:
    "Κακόφημο blog της περιοχής Διονύσου, αναστέλλει τη λειτουργία του επ' αόριστον , επειδή ο διαχειριστής του, γνωστός και ως 'Σφουγγοκώλης', αντιμετωπίζει ένα σοβαρό περιστατικό στη δουλειά του. Έχει μια περίπτωση ξεραμένου σ%@!^ο , που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί, παρά την πολύχρονη πείρα του να αντιμετωπίσει. Πραγματοποιεί λοιπόν υπερατλαντικό ταξίδι στον Καναδά, για παρακολούθηση σεμιναρίων με νέες μεθόδους. Τον συνοδεύει η βοηθός του γνωστή δημοσιογράφος, όπου θα λάβει και αυτή μέρος σε σεμινάριο που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο με τίτλο: Κίτρινος τύπος και προβοκάτσια.
    Γι' αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει λόγος να τους αναζητήσετε και τους δύο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι πληροφορήθηκα ότι λόγω της φύσης της δουλειάς, έχει κολλήσει την γνωστή ίωση της γαστρεντερίτιδας και δεν μπορεί να σηκώσει το σώβρακο ούτε για 10 λεπτά , πάνω απ’ τα γόνατα.

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάλι ακούω ότι ετοιμάζει σκληρή επίθεση εναντίων των εμμονών του και του υπευθύνου του ρεζιλέματος του , στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Μαντέψτε φιλαράκια μου , σε ποια χασοδίκη θα το αναθέσει…
      Δώρο ένα πλήρες σετ περιποίησης , που περιλαμβάνει σφούγγισμα με φυσικό σφουγγάρι Καλύμνου, επάλειψη με αιθέρια έλαια, αλόη και τοπική εφαρμογή Penaten.

      Διαγραφή
  69. Η Pulitzer θεωρεί τον εαυτό της δημοσιογράφο; Σήμερα κυρά μου , οι original δημοσιογράφοι έχουν απεργία που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ. Εσύ γιατί δημοσιεύεις άρθρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι της βάζεις δύσκολα βραδιάτικα; Αυτή δεν ξέρει να μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρα, θα ξέρει τι είναι η ΠΟΕΣΥ;

      Διαγραφή
  70. Θα μας πείτε ,τι έταξε στην Γκιζελή ο Δήμαρχος και αποδέχθεικε την θέση της στο ΔΣ.Πολλά ακούγονται.................περί κουκουλώματος των υποθέσεων της 2ο βάθμιας σχολικής επιτροπής............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαίνεται η νοοτροπία σας … Δούνε και λαβείν… Τι μου δίνεις;…. Να σου δώσω…. Δεν δουλεύουν όλοι , όπως σκέφτεται το άρρωστο μυαλό σου…. Όσο για το κουκούλωμα , κοντός ψαλμός αλληλούια…

      Διαγραφή
  71. Αρρωστο είναι το δικο σου ,διοτι προφανως δεν ξερεις τι σου γινεται.'υπερασπίζεσαι' υποτίθετε το δημαρχο,ενώ στην ουσία τον προσβάλλεις με την χυδαιότητα που διακρινει τους διαχειριστές......Ελπίζω κάποια στιγμη ο Δήμαρχος να αποκυρήξει αυτού του είδους την στήριξη...............δεν την έχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μπλέξεις τα μπούτια σου νομίζω. Τι σχέση έχει ο διαχειριστής , με το σχολιαστή και το Δήμαρχο. Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις με κανένα γιατρό;;; Και μην ξεχάσεις να επισκεφτείς κανέναν απ' τον Δήμο, να είσαι τοπικιστής!!!

      Διαγραφή
  72. Πάρτε αλλον ένα ειδικό συνεργάτη καλοφόρετος και σιδερένιος
    https://diavgeia.gov.gr/doc/61%CE%93%CE%A5%CE%A993-%CE%A6%CE%9F5?inline=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό να έρθει, μπας και μπει καμία τάξη σ' αυτό το χάος που παρέλαβαν απ' τους προηγούμενους

      Διαγραφή
    2. O τωρινός δεν κάνει η δε φτάνει?Η δεν του κάνει?Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί τα καλύτερα έρχονται.Και που είστε αυτό είναι υπόσχεση και δέσμευση όχι Ζαμανιές.

      Διαγραφή
  73. Τι κάνει νιαου Νιαου στα κεραμίδια ... Αντράκι ανώνυμε ...........μάγκα ατελειωτε όπου μέσα απο την ανωνυμία σου λες ότι μ@λ@κι@ σου κατέβει ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιπέρι στη γλώσσα....
      Τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...
      Τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...
      Γρήγορα φέρτε την

      Διαγραφή
  74. OTAN EΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.........ΕΡΧΕΤΕ.......ΠΕΡΙΜΕΝΕ.........ΑΝΤΡΑΚΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τη Δευτέρα στον Πιπινιο οι Ανοιχτοί Ορίζοντες κόβουν την πίτα.Οφειλουμε όσοι πιστέψαμε να πάμε και να ζητήσουμε απαντήσεις για την μη τήρηση των συμφωνηθέντων προεκλογικά.Ο Διονυσης πρέπει να δώσει εξηγήσεις αν και νομίζω πως δε θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφείλουν όσοι έπαιξαν και παίζουν βρώμικο παιχνίδι στο Ζαμάνη να δώσουν εξηγήσεις και να παραιτηθούν αν έχουν λίγο φιλότιμο τώρα και όχι να κάθονται για το αξίωμα και τα χρήματα (από πρόεδρους μέχρι αντιδήμαρχους) ασκώντας διοίκηση εξαγοράζοντας ψηφαλάκια για πάρτη τους με εξυπηρετήσεις.

      Διαγραφή
    2. Πλάκα κανείς τώρα έτσι;

      Διαγραφή
  76. Πολλοί οι τραγικοί μικρή η Επίδαυρος
    Διαδίδετε τόσο καιρό ότι θα ανακαλύψετε ποιοι διαχειρίζονται την φωνή Διονύσου και ποιοι σχολιάζουν. Εσείς οι γνωστοί άγνωστοι που παρόλη την «θητεία» δεν έχετε τις αναρτήσεις σας επώνυμες .
    Διαδίδετε ότι θα τιμωρηθούν αυτοί που γράφουν πράγματα που δεν σας αρέσουν
    αλλά συμφωνείτε όταν αυτό γίνεται από εσάς.
    Βρίζετε και διασύρετε εδώ και χρόνια ανθρώπους και θίγεστε και απειλείτε όταν αυτό το κάνουν σε εσάς .
    Πολλοί οι τραγικοί μικρή η Επίδαυρος …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προφανώς αυτοί που είναι πίσω από την ΦΔ δεν ξέρουν να σκύβουν ούτε είναι καλοί στο γλείψιμο και αποφάσισαν να υπάρχει η αντικειμενική άποψη στην ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αυτοί οι άνθρωποι απηύδησαν από εσένα από την Pulitzer και το γκεμπελισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τα όργανα θα παίξουν με τις μηνύσεις που θα πέσουν βροχή για τα χρήματα που κάποιοι «ευυπόληπτοι» άρπαξαν και προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία με τον εμπρησμό στις σχολικές .
    Η Pulitzer κωφεύει σε ανάλογες ειδήσεις και τις περνάει στα ψιλά γράμματα .
    Με το blogs του φίλου της σφουγγοκωλάριου έχουν «σπουδάσει» την μέθοδο του αποπροσανατολισμού προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε συμβούλια με ανακρίβειες και ψεύδη. Γιατί άραγε;
    Μήπως γιατί τα άρπαξαν χοντρά και πλάθουν σενάρια για να αποπροσανατολίσουν την κοινη γνώμη αφού οι κολλητοί που έφαγαν ο κάθε ένας με τον τρόπο του προσπαθούν να καλύψουν ο ένας τον άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  80. Ποια πλήρωνε τα πετρέλαια ενώ δεν ήταν Πρόεδρος;;;;;;

    Με ποια χρήματα αφού δεν είχε πρόσβαση στον λογαριασμό της Σχολικής ;

    Η πιστή στο ρόλο του αρπαχτικού, η επονομαζόμενη πετρελαιού, γιατί πίσω από την πλάτη του Προέδρου της Σχολικής έδινε στοιχεία στην εταιρεία πετρελαίου και διέδιδε αποφάσεις πριν βγει η απόφαση από τα μέλη; πόσους επηρέαζε; με ποιό τρόπο;

    (οσονούπω θα συζητηθεί και άλλο ένα θέμα για ατασθαλίες της)

    Γιατί ο σφουγγοκωλάριος δεν ήθελε να απαντήσει η σχολική σε εξώδικο που είχε λάβει γνώση;

    Η αλήθεια θα δημοσιόποείται γιατί με την ΦΔ δεν μπορούν να τα κρύψουν. Στη ΦΔ δεν υπάρχουν σφουγγοκωλάριοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  81. Τι νόμισες ρε σφουγγοκωλάριε ότι όλοι όσοι σε περιτριγύρισαν ήταν φίλοι σου ; από φόβο κάποιοι σε έγλυφαν μη τυχών και τους πιάσεις στο στόμα σου και κάποιοι άλλοι (αλλοίμονο) για να γράψεις υπέρ τους. Όση αξία είχαν αυτοί τόση αξία βρήκαν σε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι πίσω από την κουρτίνα 1 ποιος είναι πίσω από την κουρτίνα 2 ποιος είναι πίσω από την κουρτίνα 3;
      Το ΖΟΝΓΚ κέρδισες σφουγγοκωλάριε με την παρέα σου

      Διαγραφή
  82. Θα σχολιάσω τις πολλές θρασύδειλες και τραμπούκικες αναρτήσεις του σφουγγωκολλάριου ενάντια στην ΦΔ και όχι μόνο…..
    Όλο αυτό το διάστημα που λένε λένε λένε για τη ΦΔ, δεν ειπώθηκε καμία απειλή από μέρους της. Η ΦΔ συνεχίζει να αποκαλύπτει γεγονότα, να αποκαθιστά την αλήθεια και να ξεβολεύει .
    Την ίδια στιγμή, οι τραμπούκικες ομάδες κυνικά και απροκάλυπτα απειλούν ενάντια της ΦΔ, αυτή η απειλή δείχνει ποια συμφέροντα και ποιους υπηρετούν.
    Επιδιώκουν με την φοβέρα, την φίμωση της ΦΔ…. γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. δεν μπορούν να την φοβερίσουν ουτε να την απειλήσουν γιατι δεν διαδίδει ψευδη. φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μια ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους δήθεν επιδιώκουν να μπουν στην διοίκηση, και μέσα στην ζωή μας, με τις εμμονές και τις εμπάθειες τους συνεχίζοντας το δρόμο τους «ερήμην της ηθικής».

    Είναι στην κρίση του πολίτη να δει και να διαλέξει τι θα διαβάσει και τι θα πιστέψει και ποιους θα ψηφίσει αρκεί να έχει την δυνατότητα να μάθει την αλήθεια .

    ΥΓ εσείς που ψάχνετε τους διαχειριστές της ΦΔ, όταν τους βρείτε ρε καλόπαιδα, βρείτε και εμένα και γνωρίστε με σε αυτά τα άτομα, να τους σφίξω το χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο, τους Δαναούς και τα δώρα τους τα ειδαμε απο τον σφουγγοκωλάριο την Pulitzer και την γνωστή παρέα

      Διαγραφή
  86. Πολύ σωστή η επισήμανση σου . Ο Διονύσης έπρεπε να την λάβει υπ’ όψιν του όταν εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους που του είπαν ότι νοιάζονται για τον δήμο και θα τον βοηθήσουν . Αποδείχθηκε βέβαια ότι τον εαυτό τους ήθελαν να βοηθήσουν στην πραγματικότητα. Οι μεν για να καλύψουν τον εαυτό τους ή τους κολλητούς τους (έναντι βέβαια αντιτίμου) Οι δε για να πάρουν μια θέση για να καλύψουν τα κενά της ζωής τους ικανοποιώντας εμμονές και εμπάθειες ώστε να νοιώσουν κάποιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Διονύση έχεις αρκετό καιρό να καθαρίσει «η κόπρος του Αυγεία» που έχει μαζευτεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Διονύση σε ψηφίσαμε για την εντιμότητα σου και μας δικαιώνεις καθημερινά. Σήκωσες ανάστημα στον σφουγγοκωλάριο με την παρέα του και δεν μάσησες με τις τακτικές που χρησιμοποιούν γιατί δεν έχεις βαρίδια να φοβάσαι.
    Όσο για αυτά που κατά καιρούς γράφουν αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο επιβεβαιώνοντας πόσο ψεύτικοι είναι . Παραμένεις η ελπίδα του δήμου για να καθαρίσει «η κόπρος του Αυγεία» που έχει μαζευτεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Άλλη μια πισώπλατη μαχαιριά … από ποιον σε ποια καταλαβαίνουμε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τρία εγκεφαλικά και πέντε καρδιακά επεισόδια σημειώθηκαν στο Δήμο Διονύσου χτες κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τα βλέπεις διαβάζοντας τον απέναντι τοίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Έξω απ' τον Πιπινιό, από τις 18:30 ήταν και ο γνωστός σε όλους Κουασιμόδος. Παρακαλούσε για ένα κομμάτι πίτα ή έστω λίγα αποφάγια απ' τα παϊδάκια που τρώγανε στην ταβέρνα. Όσοι βγαίνανε δεν του δίνανε καμία σημασία, εκτός από 1-2 φίλους του, οι οποίοι όταν βγαίνανε απ’ την ταβέρνα του δώσανε λίγα κολοκυθάκια τηγανιτά. Έξω απ’ την ταβέρνα υπήρχαν και δύο φύλακες που δεν τον αφήνανε να μπει και για να μάθει τι γινόταν μέσα , έστειλε την κακιά μάγισσα για να κάνει και καλά ρεπορτάζ. Αφού τράβηξε μερικές φωτογραφίες, βγήκε έξω και μαζί με τον κουασιμόδο , φύγανε και πήγανε στην παράγκα, όπου γράψανε μαζί τις γνωστές τους αθλιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μπράβο στον αντιδημαρχούλη, που επιτέλους παρέστη σε μια εκδήλωση, άνευ συζύγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να μπαίνουν κάποια πράγματα στις θέσεις τους...

      Διαγραφή
  94. Θέλω να αγιάσω αλλά δεν μ’ αφήνουν. Είπα να βάλω τα βέλη μου μέσα στη φαρέτρα, αλλά όχι και να μας φάνε ζωντανούς.
    Ρε εσείς εκεί στον απέναντι τοίχο, πόσο χαμηλού επιπέδου είσαστε; Δεν ντρέπεστε να λέτε για τον Δημοτικό Σύμβουλο, ότι ήταν μεθυσμένος και ότι θα τον δείρετε κιόλας; Εγώ λέω να πάτε , να φάτε μια φασολάδα και να του κλάσετε μια μάντρα α&^%#@α. Γιατί αυτός τα έχει και είναι και μπόλικα. Αυτός είναι που σας έχει ξεγυμνώσει , ουκ ολίγες φορές και σας έχει κάνει με τον λόγο του και τον τσαμπουκά του να σκύβετε και να τον προσκυνάτε. Ακόμα και ο σφουγγοκώλης τον φοβάται και όταν βρίσκονται τετ α τετ τον γλύφει, αλλά όταν είναι πίσω απ’ το PC του ανεβάζει τέτοιου είδους σχόλια. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε διχόνοια… Ακόμα και για το στρατηγό , δεν έχει πει κουβέντα. Ίσα ίσα που τον σέβεται και τον εκτιμάει!!!
    Τους δικούς σας του ρουφιάνους δεν τους λέτε, που κάθονταν σε απέναντι ταβέρνα και με μπλοκάκι σημείωνε ποιοι μπαίνουν στην πίτα στον Πιπινιό. (Βλέπε Κλαρινογαμπρός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. https://www.youtube.com/watch?v=2Icx1nApg0k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Χθες το βράδυ , εκτός από καταιγίδα στην Άνοιξη, βροχή έπεφταν και οι μηνύσεις και τα εξώδικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι κάποια δεν καταλάβαινε!!!

      Διαγραφή
    2. Ποιο μέλος δεν πήγε στη ΣΕ με αιτία την απεργία;
      Η πετρελαιού !!!!!!!!
      Και να πήγαινε δηλαδή τι να πει ; Άσε που δυο χαζές μαζί δεν λέει.

      Διαγραφή
  97. Είχε πάει η Pulitzer !!!
    Καλά οι δημοσιογράφοι δεν απεργούσαν ;
    Ναι οι δημοσιογράφοι όχι η παραπληροφόρηση και ο κίτρινος τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  98. Η Pulitzer πήγε γιατί είχε εντολή να βάλει το μαγνητοφωνάκι στα κρυφά να καταγράψει το πορισμα της ΕΔΕ να ενημερώσει τη νομικό φίλη της και να ετοιμάσει απολογία.
    Γιατί φαγωθήκανε να πάρουν το πόρισμα οι δυο φίλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πετρελαιού ή αλλιώς ρουφιάνοαρπάχτρα έχει ειδικότητα και στη ρουφιανιά πως και δεν πήγε; απεργούσε;

      Διαγραφή
  99. Ο δημοσιογράφος ενημερώνει για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο του.
    Όταν μια σημαντική είδηση θάβεται και περνά στα ψιλα γραμμωτά ενω δημοσιεύονται ολοσέλιδα με τις ανακρίβειες για ημερίδες, για αστυνομικά τμήματα και για τιμολόγια με κουλούρια, με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό, δίκαια απονέμεται ο τίτλος της Pulitzer και του κίτρινου τύπου.
    ο ταξιτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ο γκεμπελισμός αναφέρεται σε κάτι αναληθές, ψεύτικο, κατασκευασμένο, συκοφαντικό, παραπλανητικό, δόλιο, ανέντιμο, ανειλικρινές, ύπουλο, πανούργο, διπρόσωπο,

    Αυτό υπηρετείται άψογα από την Pulitzer .
    τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Η Pulitzer είναι ο αρχιερέας της προπαγάνδας τι ψάχνεις τώρα
    Την ομάδα τους (σφουγγοκωλάριο, Pulitzer, νομικό, πετρελαιού-ρουφιανοαρπάχτρα, χαζογκόμενα και οι παρατρεχάμενοι αφανείς «ήρωες» ….) δεν την συμφέρει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τις λοβιτούρες που έγιναν στις σχολικές επιτροπές. Είναι γνωστός ο εμπρησμός και μπήκε από αυτούς που έκαναν τις λοβιτούρες θέλοντας να εξαφανίσουν στοιχεία.
    Ελα ντε όμως που ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη και υπήρχαν αντίγραφα θεωρημένα …. (α ρε Πρόεδρε των Προέδρων !!!!) τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Σε αναμονή για το (κίτρινο) ρεπορτάζ για τη Σχολική απ’ την Pulitzer, μιας και του Θέσπις 'πρόλαβε' να το κάνει....
    Πάμε στοίχημα για το ρεπορτάζ (αν το κάνει) ότι θα είναι του στιλ:
    “Χαμός στη Α θμια σχολική , όπου η λαϊκή συσπείρωση ήρθε με πανό με στόχο να αναβληθεί το ΔΣ , που όμως έγινε κανονικά. Ντροπή στον πρόεδρο της Σχολικής , ντροπή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και ντροπή και στα μέλη, εκτός απ' τη φίλη μου την πετρελαιού , η οποία ζήτησε να αναβληθεί η συνεδρίαση.”
    Κάπως έτσι θα είναι το (κίτρινο) ρεπορτάζ και για την ταβερνιάρισα που είχε δύο θέματα , θα το κάνει χιόνι. Την συμφέρει;;; Φίλες είναι και αυτές μαζί με τον σφουγγοκώλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια η λαϊκή συσπείρωση , πήγε στο ΔΣ του Θέσπις;;; Ακόμα και η λαϊκή έχει εμμονή με τη Σχολική...

      Διαγραφή
    2. Με την σχολική έχουν εμμονή όσοι έτρωγαν….

      Διαγραφή
    3. Τώρα αποκαλύπτεται και προς τα εξω ποιοι και γιατί έβαλαν στόχο τον Χρονόπουλο για να παραιτηθεί θέλοντας να αναλάβει ο σφουγγοκωλάριος για να καλύψει τα πάντα.
      Μπράβο στον Χρονόπουλο που αποκάλυψε, που δεν μάσησε, και που με ηθος αντιμετώπισε την ανηθικότητα της παρέας.

      Διαγραφή
  103. Άλλοι απαντούν με αλήθειες και έγγραφα και άλλοι κάνουν σενάρια με την κίτρινη δημοσιογραφία και την προπαγάνδα χρησιμοποιώντας πάντα την γκεμπελική μέθοδο της αντιπαράθεσης του ψεύδους στην αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Πολυ πίκρα ο dislike στην βοδεινη για τις πίτες ... Μάλλον δεν του αρεςει που υπάρχει μεγάλη προςελευςη .....Μάλλον δεν του βγήκαν τα κουκιά στο μέτρημα ... Περίμενε πολυ λιγότερα .... κρίνοντας έξ ίδιων τα αλλότρια..... !!!!!παντως απο το θεωρείο του είχε καλή εικόνα αλλα οχι καλή ακουστική!!! Τα καλύτερα έρχονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή