Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Το πρώτο σκαλί





Μετά τους κλυδωνισμούς και τις αναταράξεις στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής την τελευταία περίοδο, κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο και σταδιακά να σταθεροποιείται. Η στροφή του δημάρχου προς μια τακτική που πλέον δε βασίζεται στην ουδετερότητα ή την εξισορρόπηση, φαίνεται να αποδίδει καρπούς και αυτό αποτυπώνεται με την « επαναφορά στην τάξη»  στελεχών του που έστω και φαινομενικά – γιατί ο καιρός θα δείξει- έριξαν τους τόνους και αναγνώρισαν τα λάθη τους.
Κορυφαίο παράδειγμα των επιπτώσεων αυτής της νέας τακτικής είναι  η - έστω και σε δεύτερο χρόνο - παραίτηση δημοτικής συμβούλου που παρά την αρχική της  οργισμένη αντίδραση τελικά έπραξε το αξιοπρεπές αυτονόητο παραδίνοντας την σκυτάλη στον επόμενο, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένας ηθικά ακέραιος και έντιμος άνθρωπος.  Κι απ’ όλα όσα ανέφερε στην αρχική επιστολή ανεξαρτητοποίησής της περί νέας γενιάς, εστιάζουμε ακριβώς στην τελική πράξη της που είναι και αυτή που δίνει το στίγμα αυτής της γενιάς ,όχι μέσα από κλισέ και στερεότυπα, αλλά με υπεύθυνη πολιτικά στάση που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα και για τις προηγούμενες γενιές.
Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί η πλήρωση της θέσης της από την επόμενη κατά σειρά, η οποία μέσα από τη σύντομη θητεία της σε θέση ευθύνης κι έχοντας δηλώσει παραίτηση απ’ αυτή , επανήλθε για να αποδείξει την πίστη της σε αυτό που ο δήμαρχος συνεχίζει να εκφράζει  και στο οποίο πίστεψε η πλειονότητα των δημοτών που τον εξέλεξε. Και προς απογοήτευση των γνωστών καλοθελητών, εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, επανέκαμψε δηλώνοντας τη στήριξή της στο δήμαρχο και την προσπάθειά του.
Από την άλλη, ο δήμαρχος έχοντας καταλάβει ότι η διοίκηση δεν είναι  η εύκολη υπόθεση του ενός, προσέτρεξε –ορθώς- σε ενίσχυση του ρόλου του: από τη μία ο γενικός γραμματέας που σαν θεσμός φαίνεται χρήσιμος και απομένει να φανεί το έργο του στο προσεχές διάστημα κι από την άλλη η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη επί των νομικών θεμάτων.
Βέβαια, για τα παπαγαλάκια ο ειδικός συνεργάτης είναι κόκκινο πανί και ως συνήθως αρχίζουν τις γνωστές βλακείες περί διαφάνειας και αξιοκρατίας λες και πρόκειται για πλήρωση θέσης μέσω ΑΣΕΠ ή λες και δεν γνωρίζουν ότι ο νόμος από μόνος του δίνει τη σχετική δυνατότητα ώστε ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου να αποτελεί καθαρά προσωπική του επιλογή.
Εν κατακλείδι, μετά από ενάμιση χρόνο διοίκησης και παρά τα διάφορα σκαμπανεβάσματα, η δημοτική αρχή δείχνει συσπειρωμένη και δίνει  την εντύπωση μιας ενωμένης ομάδας, κάτι που δεν είναι λίγο για το μέγεθος και την πολυφωνία του Καλλικρατικού δήμου. Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της ( ασχέτως αν δεν τυγχάνουν της ανάλογης προβολής) δείχνουν ότι κινείται σε καλό δρόμο και ο δήμαρχος πασχίζει προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι το πρώτο σκαλί. Αναμένουμε η ενωμένη ομάδα να αποδείξει ότι εργάζεται και παράγει έργο σε πρωταρχικά πεδία όπως είναι η καθημερινότητα του δημότη και η τέλεση τεχνικών έργων. Εδώ τα αποτελέσματα πρέπει να είναι χειροπιαστά και αδιαμφισβήτητα. Κι επειδή η περίοδος ανοχής έχει λήξει προ πολλού καλό θα ήταν να είναι και άμεσα.

145 σχόλια:

  1. Μπράβο στο blog σας , που δεν διστάζει να λέει τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη. Συμφωνώ και εγώ μαζί σας για την υπεύθυνη στάση της Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν έτοιμος να γράψω στο προηγούμενο post, αλλά μιας και ανεβάσατε καινούργια , θα το σπάσω εδώ το ρόδι!!!
    Αναρωτιόμουν για το σφουγγοκωλάριο, που επανήλθε στην αγαπημένη του εμμονή , τις Σχολικές. Νομίζω ότι αυτός και οι φίλες του είναι αυτοί που νιώθουν την καυτή ανάσα του εισαγγελέα στο σβέρκο τους, γι’ αυτό και ζητάνε τα ρέστα από πάνω. Είναι βέβαια και αυτή μια κλασική τακτική αυτών που θέλουν να κουκουλώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Σφουγγοκωλάριε, αντί να ανησυχείς για τα ερωτήματα που θα κάνει ο εισαγγελέας στους προέδρους, ανησύχησες για αυτά που θα κάνει στις κολλητές σου φίλες; Πχ Πως η ταβερνιάρα ενέκρινε απ’ το ΔΣ απολογισμό επί προεδρίας της χωρίς να έχουν εγκριθεί οι δύο προηγούμενοι; Ή , τι απέγιναν τα περίφημα 14.000 πετρέλαια , τα οποία εμφάνισε πληρωμένα , αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν; Και άλλα πολλά , των οποίων ουκ εστί τέλος…. (θα μου ‘ρθουν και άλλα αργότερα)

      Διαγραφή
  3. Ρε Σφουγγοκωλάριε, άθλιε και τρισάθλιε. Υπάρχει παράταξη που να μην συμφωνεί με την μηνυτήρια αναφορά; Βρε τιποτένιε, οι παρατάξεις δεν ήταν αυτές που χτυπιόντουσαν για να μην κουκουλωθεί η υπόθεση; Ρε φτηνό υποκείμενο, τι έκανες σαν μέλος της Σχολικής για όσα τώρα κόπτεσαι; Το μόνο που ήθελες ήταν να σώσεις το παρεάκι σου (βλ. ταβερνιάρα, λογιστή, κλαρινογαμπρό κτλ) και τώρα μας κάνεις και υποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση στον 2:49 μ.μ. του απέναντι τοίχου.

    Τι να φάει ρε κουασιμόδος. Το μόνο που μπορεί να φάει , είναι κανένας ‘λουκουμάς’ και αυτόν απ’ την ανάποδη. (όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πορδοβούλωμα ο άεργος, που το θυμήθηκε και το έβαλε στο κάδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και αυτό , μέλος της γνωστής σαπιοπαρέας

      Διαγραφή
    2. αυτή η κοντοπίθαρη σουπιά που φώναζε για διαφάνεια και επέβαλε στην τότε πρόεδρο να κουκουλώσει την υπόθεση της λογίστριας ;

      Διαγραφή
    3. αυτή η κοντοπίθαρη σουπιά που στην παραίτηση της μίλαγε, εκτός των άλλων, για ηθική και μπλα μπλά μπλά ...εννοούσε προφανώς την ηθική των άλλων όχι την δική της.....

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδιά ο άεργος – ξερόλας, δεν γνωρίζει ότι η ΕΔΕ γίνεται για να δείξει αν ευθύνονται οι υπάλληλοι; Χα Χα Χα…
    Είναι τρέλα τώρα που η βρωμιά τους ξεσκεπάζεται , ο άεργος και το παρεάκι του , τώρα να λυσσάνε!!! Χα Χα Χα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα του τα λεει η φίλη του η νομικος ταβερνιάρα

      Διαγραφή
  7. Ότι κι αν λέει ο σφουγγοκωλάριος εχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα και αυτουνού και της παρέας του.
    Με άγχος και φανερή την αγωνία του προσπαθεί να δημοσιοποιήσει , όπως θέλει τα πράγματα, γράφοντας ότι διαβάστηκε όχι το πόρισμα της ΕΔΕ αλλά για απόσπασμα του πορίσματος της ΕΔΕ και μάλιστα μιλάει για ένα ανεπίσημο κωλόχαρτο .
    Εκείνος δεν ήταν εκεί , άρα ποιος από τους ρουφιάνους του μετέφερε αναλήθειες για να γράψει; ή μήπως τα έγραψε από το κεφάλι του διαστρεβλώνοντας (ως συνήθως) τα γεγονότα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Τα θέματα της σχολικής Θέμα 1: Υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά αγνώστων στον εισαγγελέα σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 11-4-2015 στα γραφεία των σχολικών επιτροπών στην οδό Κανάρη 3 ΔΕ Άνοιξης Δήμου Διονύσου.

      Ένα θέμα αναμενόμενο από τους προέδρους των σχολικών επιτροπών που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα απολύτως .

      Διαγραφή
    2. Όσο για το δευτερο Θέμα της επίδοσης εξωδίκου για έγγραφες εξηγήσεις αναφορικά με τις διαπιστώσεις που αναφέρονται στην εισήγηση του προέδρου της περιβόητης 5ης/2015 συνεδρίασης, εξηγήσεις έπρεπε να δώσει η πρόεδρος που έκανε τις πληρωμές ενώ δεν ήταν πρόεδρος , γιατί είχε τιμολόγια στα χερια της ενώ δεν ηταν Πρόεδρος …..και πολλά άλλα που έκανε ενώ δεν ήταν πρόεδρος …. Εν αγνοία του προέδρου …..

      Και για την δευτεροβάθμια η λογίστρια έπρεπε να δώσει εξηγήσεις τι μπερδεύεις άλλους.
      Ξεχασες βρε σφουγγοκώλη ότι εσυ ανέβασες την επιστολή της δευτεροβάθμιας με όλες αυτές τις διαπιστώσεις για την λογίστρια ; ποιος θα έδινε εξηγήσεις ο φουφουτος;;;; γνωστή η τακτική του αποπροσανατολισμου . Είίστε με την φίλη σου την Pulitzer η προσωποποίηση του γκεμπελισμού

      Διαγραφή
    3. Οι διαπιστώσεις που ήταν στην εισήγηση του Προέδρου της 5ης συνεδρίασης (και που εχει αναρτήσει ο σφουγγοκωλάριος) είχαν μείνει αναπάντητες με την πρώην πρόεδρο που όλοι θυμούνται να έχει αγκαλιάσει τα τιμολόγια της πρωτοβάθμιας σχολικής και να λεει δεν τα αφήνω δεν τα αφήνω . Τιμολόγια πρωτότυπα των σχολείων τα οποία είχαν δοθεί στον λογιστή για να τα περάσει στο πρόγραμμα και εκείνος πήγε να τα κάνει μπαρμπεκιου…. Γιατί άραγε; Βέβαια έκανε πίσω καθώς κατάλαβε ότι η ευθύνη του θα ήταν πολύ μεγάλη.

      Διαγραφή
    4. Προτίμησε λοιπόν το ανώδυνο…… να παραμείνει και στηριζόμενος από την γνωστή παρέα να μην κάνει τίποτε …..ώστε να εκτεθεί ο Χρονόπουλος ….. αυτή την υπηρεσία είχε αναλάβει …… Όσοι χτυπιόντουσαν να μείνει, αυτοί ήταν οι εντολοδόχοι, για να καλυφθούν οι λοβιτούρες που ειχαν γίνει και να κατηγορήσουν για ολιγωρία τον Χρονόπουλο.

      Ρε Χρονόπουλε γιαυτό σε χτύπαγαν αλύπητα και τους έφταιγε ότι έκανες… Ακόμα και η βασιλόπιτα που από την τσέπη σου πλήρωσες ακόμα και αυτο τους έφταιγε

      Διαγραφή
    5. Ο σφουγγοκωλάριος Πρόεδρος της σχολικής !!!!!!!!!! εεεεε ρε μάσες που θα έκανε …. Με την βοήθεια της φίλης νομικου-ταβερνιάρας βέβαια που είχε την εμπειρία
      και θα έτρωγε όλη η παρέα μαζί . Αλλά δεν τους κάθισε …
      Ο Χρονόπουλος δεν είναι σαν τα μουτρα τους ουτε και φοβάται γιατί κανείς δεν τον κρατάει από πουθενά.
      Διονύση ο έντιμος έντιμους διαλέγει .
      Μια από τις καλύτερες επιλογές σου Δήμαρχε!

      Διαγραφή
  8. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σφουγγοκώλης, μετά την απόρριψη του νέου Δημάρχου, ψάχνει να βρει καινούργιο κορόιδο για να προσκολλήσει. Το ωραίο θα ήταν να πήγαινε με την μεριά του Κάλφα, αλλά αυτό και αν θα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα για τον τέως Δήμαρχο. Μετά από τόσο βρισίδι που του έχει ρίξει ο σφουγγοκώλης στο blog του (και μπορεί κάποιος να το διαβάσει και τώρα), δεν θα ήταν ντροπή να βγάζουν φωτογραφίες μαζί; Για τον Μπιτάκο χλωμό το βλέπω μιας και εκεί είναι ο ορκισμένος αντίπαλος του ο Super Mario και εκεί δεν πλησιάζει με τίποτα ο άεργος. Άρα δύο είναι τα σενάρια:
    Το πρώτο είναι να πάει με τον κυρ Γιώργο και εκεί θα είναι ευχαριστημένος που θα έχει και τις φίλες του και το δεύτερο είναι να μπει σε ένα νέο κόμμα που σχεδιάζει ο αντιδημαρχούλης. Εκεί θα είναι αρχηγός των αρχηγών….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός θα είναι πάντα του κ@λου αρχηγός! μέχρι εκεί μπορεί

      Διαγραφή
  9. Ο σφουγγοκωλάριος εχει πυρετό και παραληρεί μπερδεύει τους πάντες και τα πάντα . Είπαμε έχει γκεμπελίσκο στυλ και εργαλείο του ο αποπροσανατολισμός .
    Βρε βγάλε το κεφαλάκι από την άμμο για να μπορέσεις να δεις ότι βλέπει όλος ο κόσμος.
    Μην στρουθοκαμηλίζεις τόσο…. Για εσενα το λεω … κρίμα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι και συμψηφισμό προτείνει ο ξεδιάντροπος !
      Σε τι δηλαδή ρε κακομοίρη να μην γράφεις ανακρίβειες στο blogs σου ;
      Πάει πια το μονοπώλιο .
      Τωρα με την ΦτΔ μπορεί ο πολίτης να ενημερωθεί για τα του Δήμου αντικειμενικά!
      Επιβεβαιώνεις καθημερινά πόσο ξεφτιλισμένος είσαι
      Δεν είναι όλοι σαν εσένα σφουγγοκώληηηηηηηηηηηηη

      Διαγραφή
  10. Σε απάντηση του απέναντι τοίχου, έχετε δίκιο και ζητώ ταπεινά συγνώμη. Στόλισα μόνο το πορδοβούλωμα , ενώ έπρεπε να έχω κάνει και το ίδιο και με την παραιτημένη τοπική των 14,3 ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι αλήθεια ότι και ο Ράικος γύρισε , και η Γκιζελή ξαναμπήκε στο παιχνίδι, και αυτοί που κουνιόντουσαν το προηγούμενο διάστημα μαζεύτηκαν. Αυτό είναι μια προσωπική νίκη του Διονύση. Έχει βάλει τις γερές βάσεις για να παίξει χοντρό παιχνίδι για το καλό του Δήμου και μην ξεχνάμε ότι και τα 4 νομικά πρόσωπα, αν εξαιρέσουμε το ΘΕΣΠΙΣ του οποίου η τύχη είναι στον αέρα, λειτουργούνε μια χαρά όσο και αν θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν την νύχτα μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα drones του Σφουγγοκωλάριου , αλήθεια ποια είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν έχει μόνο 1-2. Έχει ολόκληρο στόλο από drones ικανά να κατασκοπεύσουν και το βρακί που φοράμε. Τα καλύτερα του όμως drones, είναι ο Κλαρινογαμπρός και η Pulitzer.

      Διαγραφή

  13. Στην ΦΔ υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση για όλα τα γεγονότα του Δήμου και όχι η παραπληροφόρηση της Pulitzer και του σφουγγοκωλάριου,
    οι οποίοι ήθελαν (με την γνωστή παρέα) να μπουν στις σχολικές για να καλύψουν λοβιτούρες και για να συνεχίσουν το φαγοπότι.
    Όταν είδαν ότι ο Χρονόπουλος δεν ήταν σαν τα μούτρα τους τον πολέμησαν για να φύγει από την μέση.
    Μέχρι τον λογιστή φάντασμα θέλανε προκειμένου να του στήσουν την παγίδα τους.
    Τους ξεσκέπασε όμως πάλι ο Χρονόπουλος. Όσο στενεύει ο κλοιός τόσο τρελαίνονται οι ένοχοι .
    Από ότι δείχνει το νερό μπήκε στο αυλάκι για να καθαρίσει το τοπίο και να φανεί η αλήθεια .
    Αυτοί που μιλούν για την (δήθεν) καθυστέρηση δεν πρέπει να ξεχνούν δύο πράγματα :
    1 ) ο χειρισμός του καινούργιου που ήταν οι Σχολικές και η πρωτόγνωρη κατάσταση με την φωτιά είναι πράγματα που δεν συμβαίνουν καθημερινά και πολλές φορές χρειάζεται χρόνος και για τη γνώση του αντικειμένου αλλά και για προσεκτικές κινήσεις για να μην υποστεί βλάβη κάποιος και
    2 μην ξεχνάμε ότι δεν είναι όλοι άεργοι και γλυψιματίες , αλλά οικογενειάρχες που δεν περιμένουν να βγάλουν χρήματα από τις σχολικές γιατί είναι εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι των σχ. επιτροπών λύσατε όλα τα προβλήματα των σχολείων και τώρα ασχολείστε με το μπλοκ σας, νομίζετε με αυτού του είδους τακτική βοηθάτε τον Δήμαρχο; δυστυχώς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδό σας, ολόκληρος Δήμος μόνο τις σχ. επιτροπές έχει, γιατί δεν γράφετε και για τα άλλα νομικά πρόσωπα, οι άλλες αντιδημαρχίες δεν κάνουν έργο; δυστυχώς είστε μια μικρή και κακή ομάδα των σχ. επιτροπών από τον ευδαίμων το γνωστό εργολάβο που αν είχε τσίπα θα είχε παραιτηθεί, και όχι να παίρνει εργα μέσω συγγενικού του προσώπου, από προέδρους και υπηρεσιακούς, που σκοπό έχετε να βγάλατε τα απωθημένα σας, λυπάμαι που ο Δήμαρχος δεν καταλαβαίνει τι κακό του κάνετε εσείς και η Αυλή του . ξέρω οτι δεν θα το ανεβάσεις αλλά εσύ θα με στείλεις αλλού.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ που το ανεβασες θετικό βήμα !!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε κοπελιά γιατί δεν γράφεις για τα άλλα νομικά πρόσωπα; Μήπως μπέρδεψες τους τοίχους; Σίγουρα πάντως έχεις μπλέξει τους διαχειριστές με τους σχολιαστές!!!

      Διαγραφή
    3. Εγώ μεγαλοκοπέλα μου δεν είμαι μεσα στο δήμο και δε γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα όπως εσύ' άλλα όπως εγώ νομίζω και άλλοι δημότες θα θέλανε να μάθουν κι άλλα πράγματα απο ο δήμο εκτός αν το μπλόκ είναι των σχολικών επιτροπών.... Αυτά μεγαλοκοπελα.....

      Διαγραφή
    4. απάντησηη στον 12:51
      Τι λες τώρα!!!!!...... αφού ακόμα και εσυ ….με τις σχολικές ασχολείσαι. Ο κάθε ενας ελευθερα μπορεί να γράψει ότι θέλει και ότι τον απασχολεί.
      Εσύ δηλαδή τι διαφορετικό θέμα έγραψες ;
      Επιβεβαιώνεις λοιπόν ότι το επίκαιρο θέμα είναι οι σχολικές. Δικαιολογημένα άλλωστε αφού διαπιστώθηκαν λοβιτούρες, μπήκε φωτιά, έγιναν μηνύσεις κάποιοι δουλευουν για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να δημιουργήσουν εντυπώσεις ….και συνεχίζονται οι εξελίξεις…
      Το λυπηρό για εσένα είναι ότι μπήκες στον κόπο να γράψεις στην ΦΔ καδράροντας άντρες που έχουν λόγο και τιμή νομίζοντας ότι θα τους χτυπήσεις και θα παραιτηθούν ….
      Άδικος ο κόπος σου …..γιατί περισσεύει σε αυτούς……. ότι λείπει από εσένα .
      Όσο για τον Δήμαρχο που νοιάζεσαι και καλά και τον εμπλέκεις αστο μην νοιάζεσαι τόσο …. ο πολίτης θα τον κρίνει από τα έργα του.
      Τα blogs μην έχεις την εντύπωση (που εχει και ο σφουγγοκωλάριος) ότι ανεβάζουν και κατεβάζουν δημάρχους.
      Η πορεία τους, τους τοποθετεί ή τους βγάζει από την καρέκλα της Δημαρχίας.
      Πήγαινε την βόλτα σου τώρα ….. να ξεχάσεις τον πόνο σου και να προσέχεις τα μηνύματα που στέλνεις … εσένα καδράρουν.

      Διαγραφή
    5. Μόλις σου θίξανε τη μεγ........λα θύμωσες αχ αχ τι τραβάς στην ηλικία σου

      Διαγραφή
    6. Ρε συ 9:55, μήπως είσαι αυτή που όταν κ&^%#ει , σηκώνεται σκόνη;

      Διαγραφή
    7. Αληθεία , πόσο κοντή είναι;

      Διαγραφή
    8. Μπορεί να αρμέξει φίδι!

      Διαγραφή
    9. Πάλι γίνεσαι κακιά! Τι σημασία έχει αν είναι κοντή; Σημασία έχει ότι είναι μια έξυπνη και μορφωμένη κοπέλα! Αλήθεια τι σπούδασε;

      Διαγραφή
    10. Νανοτεχνολογία...

      Διαγραφή
  15. Κε Μιχιώτη η εμμονή σου την Αβάθμια σχολική επιτροπή μόνο ερωτήματα προκαλεί.
    Αν όπως λες υπάρχουν οσμές σκανδάλων , εκβιασμοί και συγκαλύψεις τις οποίες εσύ γνωρίζεις και οι οποίες εκπορεύονται από τον Δήμαρχο και εκτελούνται από τον πρόεδρο της Αβάθμιας ή της Ββάθμιας σχολικής επιτροπής τότε έχεις υποχρέωση ως ενεργός πολίτης , που λες ότι είσαι , να προσφύγεις στην Δικαιοσύνη παραθέτοντας όλα τα στοιχειά που έχεις .
    Αν παρόλα αυτά συνεχίσεις να ελεεινολογείς μέσα από το block σου χωρίς να κάνεις τα αυτονόητα δηλ. μηνυτήρια αναφορά , τότε εσύ είσαι το πολιτικό drone των διαφόρων και ο πολιτικά χαμερπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο νομικός του Δήμου, τι ρόλο βαράει άραγε;;;….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδώ ο κόσμος χάνεται η χώρα καταρρέει η επόμενη μέρα για μας και τα παιδιά μας έιναι μαύρη κι άραχνη και οι λίγοι του Διονύσου ασχολούνται με τα ίδια και τα ίδια τιποτένια πράγματα Και το χειρότερο με πάθος που μόνο υγιείς σκοπούς θα έπρεπε να συντροφεύει. Ντροπή σε όλους σας είστε αντιπροσωπευτικό δείγμα του νεοελληνικού καρκινώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο τα μικρά κρίνεις και τα μεγάλα......που εμεις ψηφιζουμε

      Διαγραφή
  18. Σε μία τυχαία συνάντηση που είχα με τον διαχειριστή του άλλου μπλοκ στο δρόμο , κατάλαβα την σύγχυση που επικρατεί πλέον μέσα του και θα σας εξηγήσω το γιατί. Πριν από λίγο καιρό, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Τον συναντούσες, του μίλαγες, τον έπαιρνες τηλέφωνο και πρόσεχες πολύ τι έλεγες και κυρίως τον έγλυφες για να μην γράψει κάτι εναντίον σου στον μπλοκ του. Τώρα τον βλέπεις στο δρόμο και είναι έκδηλη η ανησυχία στα μάτια του και όταν σου μιλάει , το καταλαβαίνεις ότι από μέσα του σκέφτεται: «ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ;;; ΣΑΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΗ;;; ΣΑΝ ΑΕΡΓΟ;;; ή ΣΑΝ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ» και δεν ξέρει που να κρυφτεί!!!! Η απόλυτη ξεφτίλα…. Που λέει και το γνωστό ρητό: «Από Δήμαρχος , κλητήρας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κε Μιχιώτη ,
    Από την απάντηση σου σε σχόλιο αναγνώστη φαίνεται ότι πράγματι ότι είχες να δώσεις μέσω Δ/τσας στα τοπικά δρώμενα έχει τελειώσει . Εδώ και κάμποσο καιρό όλες οι αναρτήσεις σου είναι εμπαθείς , υβριστικές και πάνω από όλα εμμονικές. Και για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση. Δυστυχώς για σένα και τον μέντορα σου «αντιδήμαρχο» σε λιγότερο από ένα χρόνο φάνηκε τι πραγματικά επιθυμούσατε με την ενασχόλησης σας με τα κοινά . Και βέβαια εσύ όχι από την θέση αιρετού αλλά του δοτού διορισμένου , και αυτό ήταν μεγάλο λάθος του Ζαμάνη που σε τοποθέτησε στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή αλλά και στο ΔΣ της Εξέλιξης μετά από απαίτηση του «αντιδημάρχου». Βέβαια εσύ δεν κατάλαβες ότι ο μέντορας σου χρησιμοποίησε εσένα και την Δ/τσα προκειμένου να πλήξη τον Ζαμάνη προκειμένου να γίνει αυτός «Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη». Τώρα όμως που βλέπει ότι δεν του βγαίνει , ότι σιγά – σιγά τον απομακρύνουν από τον πυρήνα του Δημάρχου, ότι η Δημοτική ομάδα σχεδόν στο σύνολο της είναι απέναντι του , αφού σε χρησιμοποίησε κατά την προσφιλή του τακτική σε εγκαταλείπει.
    Κε Μιχιώτη ,
    Δυστυχώς ο «στρατηγικός σας σχεδιασμός» έμεινε επί χάρτου και από εδώ και πέρα κανείς δεν θα σας παίρνει στα σοβαρά διότι ο κόσμος και κρίση έχει αλλά και μνήμη. Και αν όπως λες ενδιαφέρεσαι για τον Δήμο Διονύσου τότε άνοιξε τα μάτια σου κρίνε και κατάκρινε τα στραβά της Δημοτικής αρχής χωρίς ύβρεις , εμπάθεια και εμμονές και μέσα από την καλόπιστη κριτική βοήθησε να πάει ο Δήμος καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με την ειλικρίνεια και ρεαλιστικότητα του συγκεκριμένου σχολίου!!! Η αποτύπωση της πραγματικότητας σε όλο της το μεγαλείο, πίσω από τα φθαρμένα παραπετάσματα… Ζήτω η ειλικρίνεια και η αλήθεια.

      Διαγραφή
  20. Αλλίμονο σ´ αυτούς που δεν ξέρουν οτι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν
    Δημοτης τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακουω καμπανες :Για ποιον χτυπουν
    οι καμπανες ;;;;;;;;Εεεεε;;;;;; Quiz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μημυμα προς τους λυπημενους του απεναντι τοιχου κατα δηλωση
    Τεσσερα ειναι τα ειδη της λυπης .
    Η καταθλιψις .η στενοχωρια .ο φθονος .η συμπαθεια .
    Η καταθλιψις ειναι η λυπη οπου μας αφαιρει την φωνην .
    Η στενοχωρία ειναι η λυπη που βαραινει την ψυχην
    Φθονος ειναι η λυπη δια την ξενην ευτυχια
    Συμπαθεια ειναι η λυπη δια την ξενην δυστυχιαν
    Απ οτι φαινετε βρισκεστε στην τριτη περιπτωση κενοδοξοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είδατε δεν τολμάει καποιος να κανει κατι καλο τα παπαγαλάκια του γειτονικου τοίχου
    τα βάλανε με τον πρόεδρο της Ροδόπολης .Δηλαδη μην δείτε κατι να γινεται να το
    κατηγορήσετε .Καντε μας και μήνυση
    ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδη στον απεναντι τοιχο καποιος σχολιασε την κυρια αυγερη για τις λακουβες και τι κανει ο ζαμανης Ακουστε
    λοιπον την αληθεια .Επειδη ειμαι κοντα
    σε εργαζομενο που ασχολειται με τις ασφαλτους μου ειπε πως ασφαλτος υπαρχει πολυ αλλα οταν καποιοι προεδροι
    τοπικων ζητανε δεν δινουν ο υπευθυνος
    αντιδημαρχος αλλα οπου θελει να κανει
    ρουσφετακια βαζει ασφαλτο και στις ραμπες .Πληρωνε εσυ δημοτη τις ζημιες
    στα αυτοκινητα .Πιστευω πως αυτα γινονται εν αγνοια του δημαρχου ο οποιος
    οφειλει να ψαξει το θεμα Ντροπη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θελοντας να ασχοληθουμε με τον κυριο Σταικο δεν ξερω τι λετε εσεις οι απεναντι
    αλλα στο θεμα με την υπαλληλο ειχε δικιο.
    Ομως λογω του αποτομου τροπου του εχασε το δικιο του .Πρεπει πριν καταδικασουμε καποιον να ακουσουμε και
    τις δυο μεριες .Οχι πως ειναι πάπας μα και
    αυτη η υπηρεσια με δεκα επτα μηχανικους
    τι κανουν ολη μερα .Ο δημοτης πληρωνει
    Μηπως ειχε δικιο ο Θοδωρακης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμαθα οτι στη κοπή της πίτας στου Πιπινιου ο Στάικος λίγο έλειψε να παίξει ξύλο με τον Δαρδαμανη, αλλά και με το ΚΑΠΗ του Διονύσου είναι στα μαχαίρια αχ ρε Θοδωρα......μήπως κάποιος πρεπει να του τραβήξει το αυτί

      Διαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ στον Δήμαρχο και την ομάδα του που σκέφτηκε και οργανώνει το θέμα φύλαξης των δημοσίων χώρων και κτηρίων και των δημοτών όλων .Αντε Δήμαρχε
    κάνε γρήγορα για να μπορέσουμε να είμαστε κάπως πιο ήσυχοι και ασφαλείς.
    Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την οδό Διονυσου
    και πάλι Μπράβο Δήμαρχε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έχουμε τον Κουασιμόδο, τι τα θέλουμε τα security;;;

      Διαγραφή
  27. 17 Μηχανικοί; Μαλλον Λαθος κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ λέω να γίνει καμία ΕΔΕ στο ταχυδρομείο....
    Ξέρεται ποιος συνεργαζόταν εκεί και φίλαγε κατουρημένες ποδιές, μπας και του δώσουν καμιά παραπάνω ωρίτσα, μήπως έπαιρνε κανένα φράγκο;;;;
    Ο Σφουγγοκώλης μήπως;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο καπετανακης ειπε δωδεκα μηχανικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μες της πολης το χαμαμ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΔΕ για κάποια έγραφα που εξαφανίστηκαν απο το Δημοτικό κατάστημα της Σταμάτας ενώ μεχρι πριν λιγο καιρό υπήρχαν γινεται .Κανονικα έπρεπε ο ίδιος ο πρόεδρος να είχε
    κανει και για τα έγγραφα και για τα εργαλεία που κλάπηκαν δυο φορές απο χώρο του
    καταστήματος αλλα τι τον νοιάζει οι Δημότες πληρώνουν .Οπως κανει τα στραβά μάτια
    που κόβουν πεύκα διάφοροι π.χ Κριεμαδης παλιός πρόεδρος ,που τα εμπορεύεται στο
    μαγαζί του ,κόβουν ακομα και στα Μαγγινεικα στη Σταμάτα που η φωτιά ειναι του καλοκαιριού .
    Εδώ θα μου πείτε ολόκληρος αντιδήμαρχος κανει την ίδια δουλειά και δεν ντρέπεται
    και θα ντραπεί αυτός .Οτι ξύλο κόβει ο δημος ανήκει σε όλους και πρεπει να μοιράζετε
    ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δημότη .Το Δασαρχείο τι κανει για το θέμα ; Αγρόν ηγοράζει ως συνήθως .Συμπερασμα : ο καθένας κανει οτι θελει ανάλογα με το θράσος
    που διαθέτει .Μπραβο μας!!!!Ωραια παραδείγματα δίνουμε στα παιδια μας ,μετα μας φταίει ο Ζαμ ο Καλαφ ο Χριστός ο Βούδας ίσως, ντρέπομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε στο κάδρο και την αστυνομία.!! Αν η αστυνομία και το δασαρχείο είναι σε λήθαργο καλά κάνουν.

      Διαγραφή
    2. Γράφετε για αντηδημαρχο για τα ξύλα γιατί δε γράφετε Για το Τσούκα που έχει συνεργείο και κόβει ξύλα αυτός είναι της άυλης και δεν πρεπει να μιλάμε

      Διαγραφή
  32. Τα πεύκα που παίρνουν οι άλλοι τα βλέπετε αυτά που έχει πάρει ο Τσούκας τα οποία είναι εκατοντάδες δεν τα βλέπεται η αυτά είναι νόμιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χα χα Τωρα ανακαλύψατε την Αμερική εσείς απέναντι .Μαγαζακια τζίζ πιπέρι θα σου βάλω στο στόμα καρφωμένε .Μη το ξαναπείς αυτό ! Τι ;;; Δουλίτσες Αναθεσουλες
    απαπάπάπαπάπάπά.................Πουλάμε οτι μπορούμε ,πουλάμε πνεύμα πουλάμε φίλους
    πουλάμε συνεργάτες και όσο φτάνει η ώρα της κρίσης τα πούληματα ξεπουλήματα θα γίνουν πολλα τότε που θα αρχίσουν ολοι οι γνωστοί άγνωστοι να κελαηδάνε απο το φόβο γιατι όπως λέει και ο ποιητής τα καλυτερότερα έρχονται τα τεκμήρια πολλα και αδιάσειστα .Καναμε πολλή υπομονή σε σημείο που νομίζαμε οτι υπάρχει κουκούλωμα μα τα αποτελεσματα θα φανούν λίαν συντόμως .Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών μα θα μείνουμε " κάγκελο".Δεν μπορεί κάποιοι χωρίς να δίνουν λογαριασμό να κάνουν πάρτυ με το δημόσιο χρήμα το οποίο ειναι ΙΕΡΟ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τέχνη θελει το πριόνι κι οποιος το βαστά να ιδρώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Διακρίνω κάποια κακία για τον Πάνο... Τι τον περάσατε ρε λιγούρια;;;; Πεινασμένο σαν και εσάς ;;;; Που βλέπετε μισόευρο στο δρόμο και πέφτετε με τα μούτρα μην το χάσετε;;; Ο Πάνος δεν έχει ανάγκη για τέτοια πράγματα… Λιγούρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Την πρωτιά στις κλεψιές έχει η Σταμάτα . Τι γίνετε εκεί ;
    Κλέβουν κλέβουν κλέβουν............ Κλέβουν πια τόσο συχνά που είναι προκλητικό εως ενοχοποιητικό. Οι υπευθυνοι εκεί τι κάνουν τους τσιλιαδόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλέβουν την κοινότητα κλέβουν τον συνεταιρισμό πια τόσο συχνά που φαίνεται η ανευθυνότητα των υπευθύνων εκτός αν αυτό βολεύει

      Διαγραφή
    2. Ο Πρόεδρος τι κάνει εκεί τον γαμπρό;

      Διαγραφή
    3. το μακάκα λέω εγω που του πάει καλύτερα!

      Διαγραφή
  37. ο ανθρωπος με τα χιλια προσωπα
    ο κολοτούμπας,ο σουπερηρωας, ο υπερηρωας, η αδελφη τερεζα, ο τσιλιαδόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυμορφικό εργαλείο δηλαδή!

      Διαγραφή
    2. Ε αμα είναι έτσι θέλει προσοχή μην τον κλέψουνε κι αυτόν

      Διαγραφή
  38. Αυτοί που συμβουλεύουν το Ζαμάνη να κάνει ΕΔΕ στον Πέππα [όχι ότι ο ίδιος είναι καλό παιδί καλό μπουμπούκι και του λόγου του] είναι τελείως ανεγκέφαλοι τι νομίζουν ότι ο Πέππας είναι υπάλληλος να πάει να απολογηθεί πρέπει να τους γράψει και θα δείτε θα το κάνει και θα είναι και μάγκας τι θα του κάνουν θα τον διαγράψει επειδή το θέλει η κυρία Πέππα για άλλη μια φορά θα εκτεθεί ο Ζαμάνης ξυπνήστε ρε αιρετός είναι τι θα του κάνετε θα εκτεθείτε πάλι .....χαιρετίσματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μήπως τελικά (σκέφτομαι) επειδή δεν αποδίδονται ευθύνες γίνονται και τόσες κλοπές;
    Ότι δεν εξυπηρετεί .... ας κλαπεί....... δεν εξηγείται αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. - 9:36 μ.μ. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι καλό κουμάσι είναι και του λόγου του. Όμως τι πάει να πει είναι αιρετός; Πιστεύεις δηλαδή ότι οι αιρετοί( όπως οι βουλευτές) πρέπει να έχουν «ασυλία» και να κάνουν ότι γουστάρουν; Πρέπει να πιάσουν μερικούς μερικούς όπως του λόγου του να καθαρίσει το τοπίο. Ο Ζαμάνης δεν θα εκτεθεί αντίθετα εφαρμόζει την παροιμία αν είσαι και παππάς με την αράδα σου θα πάς , γιατί είναι δίκαιος και ηθικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο δεν πρέπει να έχουν ασυλία οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης αλλά πρέπει να τους κόβουν τον κ@λο. Πρέπει να καθαρίσει το τοπίο από κάθε είδους αυτοδιοικητικά λαμόγια. Το θέμα όμως είναι, "κόρακας κοράκου μάτι βγάζει"??

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες 10:05 και οι αιρετοί και οι πολιτικοί να μην είναι στο απυρόβλητο.
      Αρκετά είναι τα παραδείγματα αιρετών που λόγω της θέσης τους κάνουν ότι γουστάρουν είτε από συμφέρον είτε από εμμονή και εμπάθεια χωρίς να φέρουν ευθύνη.

      Διαγραφή
  41. 10.05 μ.μ. Σίγουρα οι αιρετοί δε πρέπει να έχουν ασυλία, αλλά δεν μπορεί κάποιοι να πληρώνουν τις εμμονές και τα κόμπλεξ κάποιων όλοι ξέρουν ότι η Σταματάρχισα θέλει να τον διώξει αν πρέπει να γίνει ΕΔΕ σε κάποιον στη κυρία πρέπει να γίνει που έχει κάνει ένα Δήμο μπ.......λο αυτά δε τα βλέπει ο Δήμαρχος και θα το δεις στο τέλος θα εκταθεί ο Ζαμάνης και ο Πέππας θα το παίζει μάγκας....Χαιρετίσματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που έχει εμμονές το έδειξε και το απέδειξε με το που έγινε πρόεδρος στην Σταμάτα και έδιωξε την υπάλληλο καθ υπόδειξη της πολύτεκνης (αυτό είναι ζήλια και εμμονή και εμπάθεια) . Αυτός λοιπόν που είναι στην παράταξη του Ζαμάνη και τα κάνει όλα ανω κάτω δεν είναι άλλος από αυτόν που χαρακτηρίζεις ως μάγκα και που επίτρεψέ μου μετά από όλα αυτά …… για τσάμπα μάγκας μου κάνει παρά για μάγκας …. Χαιρετίσματα.

      Διαγραφή
    2. Για ποια υπάλληλο μιλάμε ρε παιδιά εκείνη την πρώην καλαφατελικιά με την κονκάρδα, και τώρα φουλ Ζαμανικιά και αργότερα ποιος ξέρει που, εκείνη που εξαφάνιζε τα έγραφα, εκείνη που έπαιζε παιχνίδια στη δ.κ. που εργαζόταν εις βάρος του προέδρου, [και καλά ο ένας Πρόεδρος δεν ήταν καλός, με τον δεύτερο γιατί τσακώθηκε και φτάσανε μέχρι εξώδικα] εκείνη που έγλυφε τους πάντες γιατί νόμιζε ότι θα ανέβει πιο ψηλά, σιγά τα προσόντα, εκείνη που τα κάνει μπάχαλο στα πρακτικά και έχουν δημιουργιθή τόσα προβλήματα, κάτι ήξερε ο Πρόεδρος και οι άλλοι και την στείλανε για διακοπές

      Διαγραφή
    3. Την απάντηση στη κυρία ,,,5.02 μ.μ δεν την ανέβασες που αντί να ασχοληθεί με τα υπαλληλικά της καθήκοντα ασχολείται με τα μπλοκ λάθος σου ........

      Διαγραφή
    4. Ερώτηση στον 8:54 που ξέρεις ότι είναι τώρα φούλ Ζαμανικιά; Επειδή κάνει καλά την δουλειά της όπως πάντα έκανε; Αποδεικνύει ότι δεν είναι πιόνι κανενός άσχετα με το τι ψηφίζει και κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Εσύ βέβαια ερμηνεύεις την ευσυνειδησία γλύψιμο γιατί αυτό ξέρεις μόνο να κάνεις και κρίνεις εξ ιδίων .
      Για τα έγγραφα που λες ότι εξαφάνιζε τι έκανε ο Πρόεδρος; εκτός αν τα έκρυβε εκείνος και έλεγε για την υπάλληλο. Είναι γνωστή η εμπάθεια και η ζήλια, του τότε Προέδρου και της πολύτεκνης φίλης του, εναντίον της υπάλληλου.
      Και επειδή είχε “φάει” και ο ξαδελφούλης του προεδρούλη απο την πολύτεκνη δεν της χάλασε χατήρι και έστησαν ολόκληρη μηχανή (όλα τα έγγραφα υπάρχουν) στην οποία απάντησε με εξώδικο στο Δήμο και όχι όπως θες να λες στον Κόκκαλη.
      Απέδειξε ότι και έξυπνη είναι και έχει τσαγανό! Κάτι που εσύ δεν έχεις με όλη αυτή τη σπέκουλα που κάνεις και μάλιστα ανώνυμα.
      Όσο για τα πρακτικά επειδή έκανε πολύ σωστά την δουλειά της αποτελούν ομολογία η οποία βαραίνει μόνο ενόχους γιαυτό και κάποιοι προσπάθησαν να τα ακυρώσουν με εντυπώσεις και αοριστολογίες . Αν δεν είναι έτσι γιατί δεν την καλούν σε απολογία;
      Κατάλαβες τώρα ανθρωπάκι ;

      Διαγραφή
    5. Ο Διονύσης με την περίπτωση της «καλαφατελικιάς» αποδεικνύει ότι δεν κοιτάει τι ψηφίζει ο υπάλληλος αλλά αν είναι ικανός να ανταπεξέλθει στην εργασία του.

      Διαγραφή
    6. Από όλο αυτό που διάβασα διαπιστώνεται πόσο την κυνηγούσαν και πόση κακία δέχτηκε από τα πεπακια και την φίλη τους την πολύτεκνη. Διαπιστώνεται ακόμα ότι η Καλαφατελικιά δεν μασάει ότι είναι ικανότατη και άσχετα με το ποιόν ψηφίζει εργάζεται όπως πάντα πολύ και υπεύθυνα.

      Διαγραφή
    7. Ρε εσύ ξενύχτη 1:03 π.μ. αν είναι αλήθεια αυτό που λες και προλαβαίνει και ασχολείται και με αυτό μπράβο της ρε συ αξίζει συγχαρητήρια! εδώ άεργοι και δεν προλαβαίνουν όχι αυτή σπίτι, δουλειά, blogs τόσο ικανή πια;

      Διαγραφή
    8. 1:03 π.μ. οι άνθρωποι του είδους σου δεν είναι ποτέ ευτυχισμένοι. Είσαι για λύπηση

      Διαγραφή

  42. Είναι αλήθεια ότι στην παράταξη του Ζαμάνη υπάρχουν άτομα που έχουν διαφοροποιηθεί επι της ουσίας από την παράταξη και πέταξαν τις μάσκες τους αποκαλύπτοντας τους ιδιοτελείς σκοπούς τους…. Ένα από τα καλά χαρτιά του Ζαμάνη που κρατούν σταθερή θέση από την ανάληψη των καθηκόντων μέχρι σήμερα είναι η Αντιδήμαρχος από την Δροσιά που ανέλαβε το δύσκολο τομέα της Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς …….πολλά υποσχόμενους ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλό χαρτί για τον Ζαμάνη είναι και ο μελαχρινός Άγγελος Καγιαλή! Μορφωμένη έξυπνη και πολύ προσγειωμένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όσο κι αν θέλουν οι δυσαρεστημένοι απο τον Ζαμάνη που δεν έκανε τα χατίρια τους, να δείχνουν ότι είχε μόνο ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ(τον οποίο και χρησιμοποιούσαν)...υπάρχουν ικανά ατομα στην παράταξη από ότι δείχνει η πορεία της διοίκησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για τις κλοπές που γίνονται και τελευταία γίνονται συχνά …. Αυτά που κλέβουν ποιος τα πληρώνει; Ποιος είναι υπεύθυνος; Ποιος τελικά τα αντικαθιστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Δημόσιο πρέπει κάποια στιγμή να λειτουργήσει υπέρ του πολίτη.

      Διαγραφή
    2. Σε αυτό ο εκάστοτε Δήμαρχος έχει την πρώτη κα την τελευταία λέξη

      Διαγραφή
    3. Φίλε 19/2 07,10 έχεις δίκιο να ρωτάς ποιος πληρώνει αυτά που κλέβουν. Μας φυσικά εμείς οι δημότες. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι δεν είναι δυνατόν οι δήμαρχοι να ασχολούνται με την φύλαξη των εργαλείων του δήμου. Ο δήμαρχος φταίει μόνον εάν η απώλεια των περιουσιακών στοιχείων του δήμου είναι εκ του πονηρού. Π.Κ. (προ Καλλικράτη) υπήρξε κρούσμα κλοπής ολοκλήρου κλειστού φορτηγού που δεν είχε δηλωθεί η κλοπή του. Μ.Κ (μετά Καλλικράτη) στις αρχές μάλιστα εκλάπη ολόκληρο σκαπτικό μηχάνημα από "ορεινή" δημοτική κοινότητα το οποίο και δηλώθηκε αμέσως στην αστυνομία.!

      Διαγραφή
    4. οι Πρόεδροι είναι υπεύθυνοι στο μάζεμα ψήφων για δικό τους όφελος και ανεύθυνοι στις ευθύνες που έχουν για την προστασία της δημόσιας περιουσίας των πολιτών που καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη τελικά;;;;;;; Γιατί να μην χρεωθούν τα κλοπιμαία σε όσους έχουν την πραγματική ευθύνη; Να σου πω μετά πόσες κλοπές θα γίνουν…. Καμία!!! Αλλά μαλάκα πολίτη πλήρωνε ! Να γιατί το δημόσιο το κατηγορούν όλοι

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου την ευθύνη την έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ο εξουσιοδοτημένος Δημοτικος σύμβουλος και ο υπεύθυνος υπάλληλος του δημου.!! Ο πρόεδρος ειναι πρόεδρος και ΟΧΙ "Σερίφης".!! Το ίδιο ισχύει και για τον δήμαρχο γιαυτο ορίζει "εντεταλμένους".!!

      Διαγραφή
    6. μην βγάζεις απέξω τους υπαλλήλους

      Διαγραφή
    7. Είσαι σε σύγχυση φίλε. Ο Δήμαρχος δεν ορίζει τους εντεταλμένους και τους Δημοτικούς Συμβούλους ως ΦΥΛΑΚΕΣ . Από την μια, να ανακατευτεί ο Δημοτικός Σύμβουλος και ο εντεταλμένος (όταν μιλάμε για ευθύνες). Από την άλλη, αν κάνει κάτι καλό ο Δημοτικός Σύμβουλος ή ο εντεταλμένος που το βλέπει ο πολίτης και είναι καλό για τον Δήμαρχο ….. καπελώνει τον Πρόεδρο (σπόντα για αυτόν που παραμένει για την καρέκλα και για να μαζέψει ψηφαλάκια για να πουλήσει σε άλλη παράταξη τον εαυτό του).

      Διαγραφή
    8. Η αλήθεια είναι ότι όταν πλησιάζουν εκλογές ο υποψήφιος βγαίνει στο παζάρι των παρατάξεων. Για τους ψήφους που έχει πάρει λέει: έχω τόσα πρόβατα …… ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ; και πάει όπου τον συμφέρει.

      Διαγραφή
    9. Εαν λοιπόν οι εντεταλμένοι δεν έχουν καμμιαν ευθύνη να κάτσουν στην άκρη να δουλέψουν τα τοπικά Δ.Σ. Εαν όμως δουλέψουν αυτοι τι θα πουν οι δήμαρχοι που έχουν μαζέψει όλες τις εξουσίες.!! Πως θα πουλήσουν εκδούλευση στον δημότη;; Σίγουρα δεν θέλετε να σας καπελώνουν οι τοπικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι.!! Ένας ξύπνιος δήμαρχος θα τα είχε καλά με τους προέδρους και τους συμβούλους των τοπικών γιατι απο αυτούς μπορεί να ξαναβγεί η παράταξη του.!! Ηρεμιστε ολοι και κοιτάξτε τον τόπο μας και οχι τα προσωπικά σας.!!

      Διαγραφή
    10. Φίλε ανώνυμε 11.50 να είσαι πιο υπεύθυνος γι αυτά που γράφεις δεν ξέρω για ποιους προέδρους μιλάς αλλά νομίζω ότι οι ψήφοι θα έρθουν αφού κάνουμε έργο και όχι ρουσφέτια τουλάχιστον εγώ δουλεύω συλλογικά και οχι για πάρτη μου και δεν δέχομαι αυτά που γράφεις ....

      Διαγραφή
    11. Δηλαδή είσαι και εσύ ένας από τους 7.?? ποιος.?? θα ήθελα να να είσαι ποιο υπεύθυνος και να γράψεις το όνομα σου για να δούμε πως δουλεύεις. Φίλε τα ρουσφέτια γίνονται από εκεί που έχουν συγκεντρωθεί οι εξουσίες.!

      Διαγραφή
    12. Φίλε 8.09 εγώ έβαλα το όνομα μου άλλα το κόψανε τι φταίω εγώ

      Διαγραφή
    13. όποιος εχει την μύγα...

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος πάλι εισαι, ίσως ντρεπεσαι να πεις ποιος εισαι.!!

      Διαγραφή
  46. Συμφωνώ ο Δήμαρχος ή θα ανεχτεί ή θα τα σπάσει (ακόμα και μέσα από την παράταξη του) με εκείνους που εργάζονται για πάρτη τους και όχι για τον πολίτη…. χεχε έχουμε δα παραδείγματα οοουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος είναι καλός έχει ευαισθησίες αλλά κορόιδο δεν είναι βλέπει καταλαβαίνει δίνει ευκαιρίες. Δεν έχει βαρίδια για να είναι αιχμάλωτος, έχει αρχ..ές τις οποίες δεν άφησε αναλαμβάνοντας την εξουσία. Αυτό σημαίνει πολλά για τον πολίτη του Διονύσου .

      Διαγραφή
  47. Οι κολοτούμπες έχουν ήδη αρχίσει αλλά δεν φεύγουν οι καρεκλοκένταυροι να αναλάβει ο επόμενος…. Ο πολίτης όμως κρίνει τώρα πια ….. και βλέπει ποιοι κάθονται για τα ψηφαλάκια τους και για να κωλύουν το έργο του Δημάρχου . Άλλη ώρα που θα έχω όρεξη θα πούμε και ονόματα αν και κάποιοι ήδη ήταν από την αρχή στα «κάγκελα» αλλά η καρέκλα βλέπεις….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε καλόπαιδα της φωνής να λογοκρίνετε κάποια ανώνυμα σχόλια το καταλαβαίνω αλλά να κόβετε σχόλια επώνυμα και μάλιστα από αιρετούς που δεν κατηγορούν ούτε βρίζουν κανένα δεν μπορώ να το καταλάβω σε ποιόν η ΠΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν άρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 6:58, επειδή ο Κουασιμόδος το έκλεισε από κει το μαγαζί του, μετακομίσατε εδώ κι αρχίσατε τα γνωστά σας κόλπα; Αλήθεια, γιατί έβαλε λουκέτο ο πολύς παντογνώστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μάλλον πήγε στό νησοχωριό που λέει η φίλη του η λουκουματζού να διαδηλώσει εναντίον των λαθραίων ένεκα ενοικιαζόμενα ντέ!!!! οσονούπω ερχεται και με μεγάλη όρεξη Drone &Drone

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  51. Δεν αντέχω άλλο ! δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια ! που είναι ο σφουγγοκωλάριος; Αρρώστησε;
    Για σεμινάρια πήγε; Έχει πολύ δουλειά λόγο ίωσης; Σφουγγοκωλάριεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βρηηηηκε δουλειαααααα Μπραβοοοοο!!!!!
    Γρηγορα λουκουμαδες με σοκολατα
    Σκετη κολαση ντριν ντρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λόγο πρεπει να ανακατεύονται οι αιρετοί με το προσωπικό του δημου . Νόμιζα οτι ο ρόλος του αιρετού ειναι να ελέγχει και να αξιολογεί τα έργα του προσωπικού προς όφελος των δημοτών!,,,, να παρεμβαίνει θεσμικά όπου
    κρίνει οτι κατι δεν πάει καλα και να προασπίζεται το συμφέρον των δημοτών αφ ενός ,αλλα και την ισότιμη και δίκαιη κατανομή των εργασιών σε όλο το προσωπικό χωρίς διακρίσεις και επιλεκτική μεταχείριση.... Τωρα τι φαινόμενα ειναι αυτα... να θέτουν βέτο οι αιρετοί για υπαλλήλους ...να κάνουν πλατε ς και άλλοι να δουλεύουν και άλλοι να ξύνονται όλη μέρα (ποια μέρα δηλαδή ορισμένοι με τιςευχες κάποιων αιρετών ζήτημα εινα αν δουλεύουν 2 ώρες και αυτές με τα χίλια ζόρια μάλλον μας δουλεύουν ψιλο γαζι μου φαινεται). θα πρεπει να καταλάβουν ολοι οι αιρετοί οτι ο δημος δεν ειναι πεδίο δράσης λαμπρό για πολιτική ρουσφετολογία και ψηφοθηρία οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται απο τους αιρετούς αλλα απο τους δημότες......και πρεπει να σέβονται το δημόσιο χρήμα ιδιαίτερα την σημερινή εποχή. Επίσης οι εργαζόμενοι θα πρεπει να καταλάβουν οτι το να εχουν εργασία σήμερα ειναι ευλογία και θα πρεπει να τιμούν τα χρήματα που πληρώνονται και οχι με τακτικές γλειψίματος και αυλοκολακειας να προσπαθούν να λουφάρουν......επίσης θα πρεπει ο νεοφερμένος γενικός γραμματέας με τα τόσα προσόντα να βάλλει επιτέλους τάξη στο προσωπικό του δημου και να οργανώσει τον διοικητικό μηχανισμό αυτο άλλωστε ειναι το αντικείμενο της εργασίας του.
    Κ. Δήμαρχε η πολυ καλοσύνη τελικά βλάπτει σοβαρά την υγεία του δημου γιατι μάλλον δεν υπάρχει φιλότιμο!!!´πάρτε τα μέτρα σας γιατι εσείς είστε τελικά ο αρχηγός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα κάποια δικιά σου πειράξανε για να τσινάς τόσο; Κι αν δεν ανακατεύονται οι αιρετοί ποιοι θέλεις να ανακατεύονται ; κάποιοι σαν του λόγου σου; Και γιατί δηλαδή εσύ δεν καταγγέλλεις όπως μας μαρτυράς, όσους ξύνονται, αφού τόσο καλά τους ξέρεις και μάλιστα κατά τα λεγόμενα σου ξέρεις και πόσο δουλεύουν «……αν δουλεύουν 2 ώρες και αυτές με τα χίλια ζόρια μάλλον μας δουλεύουν ψιλο γαζι μου φαινεται….» Ποιος δουλευει ποιόν εδώ είναι. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο ως προς το «ο νεοφερμένος γενικός γραμματέας με τα τόσα προσόντα να βάλλει επιτέλους τάξη στο προσωπικό του δήμου και να οργανώσει τον διοικητικό μηχανισμό αυτο άλλωστε ειναι το αντικείμενο της εργασίας του.»

      Διαγραφή
    2. Για να μην κουνήσουν την φιλεναδα σου έγινε αυτός που δεν κάνει τίποτα αρχηγός ; ε ρε ξυπνααααα δώσε την γλώσσα σου αλλού "το γλύψιμο δεν πιάνει, δεν πιανει στον Ζαμάνη" ...

      Διαγραφή
    3. 11:15 αυτό που περιγράφεις είναι ο πύργος της Βαβέλ ! Αν τον Δήμο Διονύσου τον περιγράφεις έτσι είναι αναγκαία η παρέμβαση του γενικού

      Διαγραφή
  54. Και ενώ η Pulitzer δημοσίευσε για την σχολική ότι πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια από την φωτιά στα γραφεία της (υπονοώντας ότι δεν έχει γίνει το αυτονόητο δυο χρόνια τώρα) την τσακώνουν στο συμβούλιο οι Πρόεδροι και την ενημέρωσαν για την ανακρίβειά της.

    Εκείνη τρις το αρνήθηκε αλλά η τεχνολογία….. την πρόδωσε.

    Εκείνη φώναξε δεκάκις: παρόραμα!!!! δημιουργώντας κρυφά γέλια στο κοινό που αντιλήφθηκε ότι έπεσε σε δεύτερη γκάφα η Pulitzer .

    Γιατί κυρία μου άλλο οι 10 μήνες άλλο οι 14 και άλλο οι 24!!!
    Άλλο το παρόραμα που προέρχεται από απροσεξία και άλλο η παρωδία των κειμένων σας με σκοπό την αλλοίωση των αληθινών γεγονότων που έχετε σπουδάσει.

    Έτσι η ουρά στα σκέλια σύρθηκε και το ίδιο κιόλας βράδυ διόρθωσε την απάτη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Απαντήσεις

    1. τι ρωτάω σίγουρα ναι γιατί ο σοφος λαος μας λεει << Απο τοτε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο>> το έχει ξανακάνει η προσωποποίηση της παραπληροφόρησης

      Διαγραφή
  56. Η Αντιδήμαρχος απο την Δροσία είναι απο τους καλύτερους, ευαίσθητους και αγαπητούς ανθρώπους που υπάρχουν στον Δήμο όπως λένε οι ίδιοι οι υπάλληλοι και όσοι την γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια τα σχόλια για την αντιδήμαρχο από την Δροσιά, σταθερή παλιά αξία σαν το παλιό καλό κρασί. Το μόνο της μειονέκτημα είναι ότι τα λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν ανήκει στην αυλή του Ζαμάνη.

      Διαγραφή
  57. Τωρα αρχιζει και διακρινεται ποιοι κανοντας τα ντρον των απατεωνων παιζουν χωρις να το θελουν πιστευω το παιχνιδι τους .Τωρα αρχιζει και διακρινεται ο ρολος και η θεση των τρανων αντιδημαρχων αλλος ετσι αλλος αλλιως.Κυριες και Κυριοι προσπαθηστε για το καλυτερο για το οικονομικοτερο οχι αλλα λαθη ή τουλαχιστον λιγοτερα και παντα ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μιλάει ο σφουγγοκωλάριος για την βουκέντρα ! Αμα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα δεις το βόδι που θέλει βουκέντρα σφουγγοκωλάριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΟΠΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ……

    Πόσα τους έταξαν άραγε οι /η εμπλεκόμενοι/η για να μην γίνει η μήνυση;
    Δεν μπορεί από την μία να μιλάνε για καθυστέρηση διαδικασιών και από την άλλη να αρνούνται να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες που ο νόμος επιβάλλει.

    Το νομικό Πρόσωπο εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο και τα μέλη. Στην περίπτωση λοιπόν της πυρκαγιάς στις Σχολικές Επιτροπές ως εκπρόσωποι του πρέπει να ενεργήσουν εναντίων αυτού που το έβλαψε .
    Εξουσιοδοτούν λοιπόν τον πρόεδρο του νομικού προσώπου να πραγματοποιήσει αυτή την υποχρέωση.
    Τόσο απλά.
    Όσοι θελαν να το παίξουν δικηγόροι, και δεν εμπιστευτήκαν τον Νομικό του Δήμου πρέπει να αιτιολογήσουν μόλις έλαβαν την Πρόσκληση και είδαν την αναλυτική εισήγηση του Προέδρου γιατί δεν επικοινώνησαν με τον Νομικό του Δήμου για να τους λύσει τις απορίες ;
    Ήταν πιο βολικό να δημιουργήσουν (ως συνήθως) λάθος εντυπώσεις και να προσπαθήσουν να μην γίνει μήνυση ……….κατά ΑΓΝΩΣΤΩΝ γιατί τελικά …………..μπορεί να είναι ΓΝΩΣΤΗ/ΟΙ κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έγραφα στην τελευταία φράση Όχι «κάποιων» …. αλλά της γνωστής παρεούλας που διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο σε μόνιμη βάση για να καλυφθούν/εί οι/η/ γνωστοί/ή

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ

      Διαγραφή
    3. Ο ίδιος ο σφουγγοκωλάριος "δίνει" την φίλη του υποστηρίζοντας ότι είναι γνωστή η τακτική της να ενεργεί με τακτικές διόλου δεοντολογικές αφήνοντας κασετόφωνα σε τσάντες και τετράδια δήθεν αφημένα στην αίθουσα να μαγνητοφωνούν. Ντροπή και στους δύο!!!!!!

      Διαγραφή
  60. Τσάμπα ρε βγάλατε την τσάντα της Pulitzer έξω απ' την αίθουσα. Μέσα είχε το απίστευτο εργαλείο... Pioneer GX5697121i GT7 limited, το οποίο ηχογραφεί και έξω από μπετό 2 μέτρων!!! Μάλιστα το χρησιμοποιούν τον τελευταίο μήνα στο FBI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αναρωτιέμαι: «Εντάξει της χαζής που δεν καταλαβαίνει , την είχαν 3 μέρες πιο μπροστά και της έκαναν ιδιαίτερα καθημερινά για να καταλάβει τι θα πει στο συμβούλιο. Η πετρελαιού, πως και δεν είχε πάρει από πριν τον νομικό να μάθει λεπτομέρειες, όπως παλαιότερα είχε ‘ενδιαφερθεί’ και για τα πετρέλαια;;;;»
    Ξυπνήστε κόσμε …. Με τέτοια στάση των συγκεκριμένων, κάτι βρωμάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Βρε τι να ξυπνήσουμε , ξύπνιοι είμαστε απο καιρό , άλλοι νομίζουν οτι κοιμόμαστε ...κούνια που τους κούναγε !!! Τα καλύτερα έρχονται!!! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εκτός των άλλων όψιμα Ξύπνησε και ο κλαρίνο γαμπρός και κανει δηλώσεις στην βοδεινη και άκουσον άκουσον τι διατυμπανίζει .... τον πείραξαν λέει οι γιορτές που φτιάχνουν την μίζερη διάθεση του κόσμου !!!! Τον πείραξε η αναγνώριση και η βράβευση των αξιέπαινων ανθρώπων, Τον πείραξε η πρόθεση της τωρινής διοίκησης και του δημάρχου να προβεί στην φύλαξη του δημου!!! Τον πείραξε η πρόθεση της διοίκησης να προβεί άμεσα στην εύρεση νέων σχολικών αιθουσών για τις ανάγκες των σχολείων του δημου!!! Καλα ρε μεγάλε εσένα τελικά τι δεν σε πειράζει!!! Αλλα μηπως τελικά το μονο που σε πειράζει ειναι το γεγονός οτι τωρα γινεται ουσιαστικό έργο ενω πριν δεν γινόταν απολύτως τίποτα και οχι μονο!!! Και ό νοών νοείτο. !! Πρόσεχε γιατι εκτίθεσαι με αυτα που γράφεις !!! Και μην νομίζεις οτι θα στο αναγνωρίσουν αυτοι που κατα επανάληψη σε πούλησαν !!! Κρίμα ..... Για σένα .....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μπράβο θράσος ο κλαρίνο γαμπρός τολμά να κανει και σχόλια ....αλήθεια τι εκανε αυτός οταν ηταν διοίκηση , μηπως τον ξεπλυμένο ζενπρεμιε , τον Ελευθερουδάκη , η τελικά το παγώνι..;;;; Και τωρα ας μας απαντήσει στο κουίζ ; Το πεπόνι παγώνει
    Το παγώνι πεπόνι?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Επειδή πρεπει τα πράγματα να λέγονται με το όνομα τους και επειδή υπάρχει μια απαξίωση κάποιων έναντι κάποιων άλλων θα θέσω ενα ερώτημα και οποιος ξέρει το απαντά και κερδίζει πλούσια δώρα .Ποιος αντιδήμαρχος σχολίασε " Με ποιους θα διοικησει ο Ζαμάνης με τον Τσούκα και την Πέππα ";; Μπράβο και το παίζει και φίλος τους ο καραγκιόζης !!!!Ντροπή ,αίσχος caterpillar ,Τζού ρε Λαλάκη ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  66. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΥ

    Αγαπητέ Δήμαρχε.
    Δική σου ευθύνη είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του.
    Δεκαοκτώ μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σου στην διοίκηση του Δήμου είμαστε πάλι στο μηδέν ή και κάτω του μηδενός , χειρότεροι από την διοίκηση Καλαφατέλη και να εξηγηθώ.
    1, Κατανοώ ότι η έκπληξη για την εκλογή σου τόσο σε εσένα όσο και στην Δημοτική Ομάδα από τις εκλογές του Μαΐου του 2014 ήταν τεράστια. Δεν το περίμενες , δεν το πίστευες όχι μόνο εσύ αλλά και κανένας άλλος . Και ας πούμε ότι δικαιολογημένα πέρασαν άπρακτοι οι 4 μήνες έως ότου αναλάβεις την 01/09/2014. Μετά όμως δική σου επιλογή ήταν οι θέσεις ευθύνης και η στελέχωση τους με ανθρώπους που από ότι μέχρι σήμερα έχει αποδεδειχθεί ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλο . Θα μου πεις αυτοί εκλέχτηκαν με αυτούς έπρεπε να δουλέψω. Δυστυχώς διαφωνώ γιατί αυτή η καραμέλα είναι που οδήγησε την χώρα στο χείλος της καταστροφής . Αν λοιπόν έχεις καταλάβει την ανεπάρκεια τους γιατί δεν τους αλλάζεις . Εσύ έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι . Μήπως η ατολμία σου έχει να κάνει με πολιτικό κόστος.
    2. Δημιούργησες την Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού. Άραγε με ποια αρμοδιότητα και με ποιο σκοπό. Από την περιγραφή και μόνο έπρεπε να έχει ήδη σχεδιαστεί το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου μέσα από διαβούλευση πρώτα με την Δημοτική Ομάδα και μετά με την κοινωνία και ο σχεδιασμός αυτός ήδη να εκτελείται. Αντ ‘ αυτού το μόνο έργο του κ. Αντιδημάρχου μετά της συζύγου του είναι να σε απαξιώνουν , να σε κατηγορούν , να σε υποσκάπτουν και να διαφημίζεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και το γραφείο τύπου του Δήμου σχεδόν καθημερινά , λες και είναι δικά του , κάνοντας το άσπρο – μαύρο δήθεν ότι κάνει έργο .
    3. Στον τομέα της καθημερινότητας έβαλες τον κ. Μπάση και αυτόν τον ακύρωσες βάζοντας του διάφορους εντεταλμένους και παίρνοντας του αρμοδιότητες . Γιατί κατάλαβες την ανεπάρκεια του και τα έκανες χειρότερα . Η κίνηση αυτή έκανε την καθημερινότητα του Δημότη βάσανο ( κλαδιά. Σκουπίδια , λακκούβες κλπ) χώρια που αποθράσυνε τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους που θεώρησαν τον εαυτό τους ως αναντικατάστατους και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
    4. Στην Τεχνική Υπηρεσία έβαλες τον υπερφίαλο κ. Λυρούδια που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει αλλά από έργο μηδέν. Τι να πούμε για τα όμβρια τις πλημμύρες την αποχέτευση , τις παιδικές χαρές . Ο θεός να βάλλει το χέρι του να μην έχουμε ατύχημα
    5. Η Μαγγίνα κάθεται πάνω στα εκατομμύρια του Δήμου και κουμάντο κάνουν οι υπηρεσιακοί όπως και επί Καλαφατέλη . Ο προϋπολογισμός του Δήμου άργησε να γυρίσει 2 μήνες των δε νομικών προσώπων ακόμα αναμένονται.
    6, Στην Παιδεία , τον Αθλητισμό και τις Κοινωνικές Δομές έβαλες τον Κοκμοτό . Μάλλον όμως έχει μπερδευτεί γιατί ασχολείται μόνο με το Facebook και τις φωτογραφίες. Το αίσχος με τους συλλόγους και τα κλειστά συνεχίζεται. Οι Κοινωνικές Δομές υπολειτουργούν υποστελεχομένες .
    7. Στην Διοίκηση η κ. Ρηγοπούλου και ο κ. Χρηστάκης η απόλυτη απογοήτευση .
    8, Για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν σου λέω τίποτα άφησε τον στην θέση του για να γελάει ο κόσμος .
    9. Τα Νομικά Πρόσωπα η απόλυτη απογοήτευση. Ο Δαρδαμάνης είναι διακοσμητικός για να παίρνει τον μισθό εκτος του ότι είναι και ανίκανος. Ο Στάικος προσπαθεί μέσα σε αντίξοες συνθήκες με τις γνωστές εμμονές του . Οι επιτροπές Παιδείας αστό καλύτερα .
    Αλλά εσύ Δήμαρχε έχεις μεγαλεπήβολα σχεδία να φτιάξεις Δημαρχείο, να ηλεκτροφωτίσεις την πόλη , να παρέχεις ασφάλεια κλπ. Ρε συ Δήμαρχε δουλευόμαστε μεταξύ μας . Εδώ δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα κλαδιά και να κλείσουμε τις λακκούβες μεγάλα έργα ονειρευόμαστε.
    Φίλε Δήμαρχε,
    Επειδή πιστεύω ότι δεν είναι στις προθέσεις σου να ανοστήσεις τους πολιτικά νεκρούς έχεις ακόμα 3 χρονιά . Έχεις καταλάβει τι πρέπει να κάνεις. Δεν υπάρχει άλλος πολιτικά χρόνος αν θέλεις να διεκδικήσεις και άλλη θητεία . Όλα είναι στο χέρι σου γιατί τώρα παίζεις ακόμα χωρίς αντίπαλο.
    Ο ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ....ΑΝΩΝΥΜΕ....ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ.... ΠΕΡΙΜΕΝΩ............ Β.Δ.

      Διαγραφή
    2. Βασιλακη αγόρι μου απαντήσεις είσαστε ανίκανοι να δώσετε.Να πέφτει ο μισθος και μοκο κωλοτουμπα μέχρι εκει είσαι παρακάτω έχει γράσα.....Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ εκείνος που ξεφτίλισε το παιδί του και τον ΑΟ Διονυσου όντας τέρμα σουρωμενος.Στον υπό κατάργηση και πολύ σου
      είναι.Γεια μας
      Β.Π

      Διαγραφή
    3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ..........

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΩΜΑ ...ΑΣΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ....ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.......ΓΕΙΑ ΜΑΣ.......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ....ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ .....ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.... Β.Δ.

      Διαγραφή
    5. Μαλλον προκειται για εσωτερικές βολες (πουστικες)!!

      Διαγραφή
  67. Εσύ που τόσο πολύ ανησυχείς, ζεις φαίνεται σε άλλο πλανήτη, σε παράλληλο σύμπαν. Σε ποιόν πάς να πουλήσεις τις ανησυχίες σου; Τόσο αφελής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή